Pół buta kurwa ustawiło mecz

EuroBukmacherka
Posted 18 June 2024 - 19:29
[/size]
Szanse rosną z 0,13% do zawrotnych 1,23%
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Posted 20 June 2024 - 20:08
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Posted 21 June 2024 - 13:45
Zmieniam troszkę strategię bo za bardzo entuzjastyczne stawianie się pojawiło.
Słowacja 1 połowa DNB @2,36
Cornery:
over 4 1st half @1,746
over 8,5 @1,769
over 9 @2,29
Te linie cornerów za małe dla mnie. Słowacy czołówka w eliminacjach, wszystkie kontry idą skrzydłami i nabijają dzięki temu sporo. Ukraińcy też zdecydowana większość ataków bokiem, szczególnie prawą stroną i z minuty na minutę Ukraińcy powinni się otwierać.
1 połowa na Słowaków bo Ukraińcy bardzo często źle wchodzą w mecz a Słowacy mają świetnego taktyka na ławce i po prostu dla mnie to powinno być w okolicy 2,00 a nie 2,36.
Ale postanowiłem grać dużo delikatniej już to EURO bo mam mocne długoterminówki w których widzę sporo value, a tutaj to raczej są rzeczy gdzie widzę przecenianie rynku i kiepską linię. Ale nie są to jakieś kosmiczne bety.
No i wiadomo zasada bij ukra !!
Dodatkowo dodaje z długoterminówek.
MŚ Hiszpania @6
Grają póki co najlepiej na MŚ i wg mnie to jest bardziej warte 4-4,5.
Edited by sajmonczan, 21 June 2024 - 15:54.
Posted 21 June 2024 - 15:55
Zmieniam troszkę strategię bo za bardzo entuzjastyczne stawianie się pojawiło.
Słowacja 1 połowa DNB @2,36
Cornery:over 4 1st half @1,746
over 8,5 @1,769
over 9 @2,29
Te linie cornerów za małe dla mnie. Słowacy czołówka w eliminacjach, wszystkie kontry idą skrzydłami i nabijają dzięki temu sporo. Ukraińcy też zdecydowana większość ataków bokiem, szczególnie prawą stroną i z minuty na minutę Ukraińcy powinni się otwierać.
1 połowa na Słowaków bo Ukraińcy bardzo często źle wchodzą w mecz a Słowacy mają świetnego taktyka na ławce i po prostu dla mnie to powinno być w okolicy 2,00 a nie 2,36.
Ale postanowiłem grać dużo delikatniej już to EURO bo mam mocne długoterminówki w których widzę sporo value, a tutaj to raczej są rzeczy gdzie widzę przecenianie rynku i kiepską linię. Ale nie są to jakieś kosmiczne bety.
No i wiadomo zasada bij ukra !!
Dodatkowo dodaje z długoterminówek.
MŚ Hiszpania @6
Grają póki co najlepiej na MŚ i wg mnie to jest bardziej warte 4-4,5.
Jak grasz bez podatku to nie myślałeś, żeby każdy mecz w fazie pucharowej grać zamiast wygraną turnieju, to że zespół nie przegra meczu lub awanse? Kij wie z kim zagrają dalej, w jaką drabinkę wpadną, też mi się podoba ich gra (wyjątkowo, bo nie przepadam za ich piłką) i też myślę, że mają szansę dojść wyżej niż przewidywałem przed turniejem
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Posted 21 June 2024 - 19:34
Nie wiem co mnie bardziej wkurwia. Wkłady do koszulek czy ten stary chuj Szpakowski
Można Hawk eye odpalić, ale tamci jeszcze bardziej zamulają niż szpaku wkurwia
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Posted 21 June 2024 - 20:10
Edit: miał swoje dwie szanse w pierwszej połowie. Teraz prędzej ktoś po rogu lub z dystansu trafi niż dograją w pole karne do niego. No ale wierzę że nie mam rqcji
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Posted 22 June 2024 - 07:40
Ja to się dziwię że w niektórych ta pożal się Boże pseudo reprezentacja debili wzbudza jakiekolwiek emocje. Co turniej to samo, zawsze w dupe. Przynajmniej łatwo można hajs na nich zarobić, bo po strzeleniu bramki na 1:1 fajny kurs był na Austrię 2.5:)))
A ja się dziwię w drugą stronę pseudopolaczkow :)))))
- mario78 likes this
Posted 22 June 2024 - 14:12
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users