...

EuroBukmacherka
Napisano 03 czerwiec 2024 - 17:41
Da się tutaj wrzucać zrzuty ekranu ?
Przez platforme typu imgur musisz przerzucic i link umieścić między znacznikami img
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 04 czerwiec 2024 - 09:13
Ja mam już 5k na Niderlandy i będę dokładał, tylko obejrze te sparingi jeszcze.
Chce też zagrać Szwajcarię z pierwszego miejsca w grupie i szybkie odpadnięcie Niemców.
Chciałbym żeby turniej wygrala jakaś mało oczywista drużyna, Włochy, Szwajcaria czy Chorwacja.
No i oczywiście mam nadzieję, że ta kurwa Ukraina się wywróci i swój głupi ryj rozwali
Użytkownik Jah edytował ten post 04 czerwiec 2024 - 09:14
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Napisano 04 czerwiec 2024 - 12:11
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 06 czerwiec 2024 - 11:45
Serbia - Anglia (-1.5) 2,24
Polska - Austria (-1.5) 3,75
@22.68
100pln
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 14 czerwiec 2024 - 21:08
Kurde jak można grac przeciwko GieKSie i Polsce...
To tak zwany hedge.
Akurat ostatnie 2 miesiące stawiałem na GieKSe nawet w niezbyt oczywistych sytuacajach
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 15 czerwiec 2024 - 23:21
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 16 czerwiec 2024 - 00:29
Naprawdę uważasz, że przegrają nawet z Austria?
czy ty widziałeś chociaż jeden sparing Austriaków? Oni są tak pojebani jak Hiszpanie czy Francuzi
Masz linka do ostatniego meczu tylko nie prześpij początku meczu:
https://sport.tvp.pl...warzyski-wieden
Użytkownik 19mózG64 edytował ten post 16 czerwiec 2024 - 01:06
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 16 czerwiec 2024 - 09:06
No i co? Wygrali jedna bramka z przeciętna Serbia, a my przykładowo dwiema z Ukraina, która jest z podobnej półki. Fakt, seria sześciu zwycięstw robi wrażenie, ale na jakiej pozycji mają zdecydowanie leprzych piłkarzy od nas? Moze Alaba jest takim grajkiem,ale go nie ma.czy ty widziałeś chociaż jeden sparing Austriaków? Oni są tak pojebani jak Hiszpanie czy Francuzi
Masz linka do ostatniego meczu tylko nie prześpij początku meczu:
https://sport.tvp.pl...warzyski-wieden
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 16 czerwiec 2024 - 09:07
#unbornlivesmatter
Napisano 16 czerwiec 2024 - 09:07
No i co? Wygrali jedna bramka z przeciętna Serbia, a my przykładowo dwiema z Ukraina, która jest z podobnej półki. Fakt, seria sześciu zwycięstw robi wrażenie, ale na jakiej pozycji mają zdecydowanie leprzych piłkarzy od nas? Moze Alaba jest takim grajkiem,ale go nie ma.
na każdej? poza bramką
Pogadamy po 2 meczu
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 16 czerwiec 2024 - 09:15
No zobaczymy, ja bym.na pewno nie obstawiał zera.
#unbornlivesmatter
Napisano 16 czerwiec 2024 - 10:20
Na EURO mam tak:
Hiszpania wygra grupę ale to już za późno @1,892
Włochy under 5,5 punkta - to może będzie do zagrania teraz po lepszym kursie @1,662
Polska under 2,5 punkta @1,729
Austria awans z grupy @1,689
Francja+Austria 1-2 mce @3,89
Austria mistrzem EU @92,976
Belgia wygra grupe @1,602
Belgia o6,5 punkta @2,23
Belgia mistrzem @20,779
Portugalia wygra grupę @1,44
Portugalia o6,5 punkta @1,751
Holandia win @1,595
Holandia -0,75 @1,751
Holandia o1,5 @1,763
Zobaczymy co z tego będzie. Pewnie w trakcie naszego meczu, zależnie jak będziemy wyglądać zaatakuje Austria - Polska mocniej bądź słabiej.
Naprawdę uważasz, że przegrają nawet z Austria?
Austria dla mnie może być czarnym koniec tych Mistrzostw. Cała drużyna grająca praktycznie w Bundeslidze, świetnie wyglądają. Pamiętasz nasze spotkania z nimi, jak przyjechali do nas i klepali nas jak chcieli ? A grają jeszcze lepiej niż wtedy.
Przede wszystkim mają lepszy system gry wg mnie. Sparingi to akurat nic nie mówią. Oni w eliminacjach byli punkt z Belgią i przejechali się po Szwedach...MKy z Turkami wyglądaliśmy bardzo słabo. Nawet przed zejściem Lewego i Świdra.
Użytkownik sajmonczan edytował ten post 25 czerwiec 2024 - 19:01
- 19mózG64 lubi to
Napisano 16 czerwiec 2024 - 10:32
No dobra, Sabitzer jeszcze, DP mają duzo lepszych. O obronę jeśli zagrałby Salamon też się bym obawiał. Ale serio Arnatuovic > Lewy? Wahadłowych mają lepszych niż Frankowski i zwłaszcza Zalewski? OP lepszych niż Zielu i Szymański?
No zobaczymy, ja bym.na pewno nie obstawiał zera.
Ja nie wiem czy Lewy wróci na Francję dopiero czy już na Austrię, ale wiesz jak my super gramy z Lewym na boisku, dwóch go pokryje i nie mamy siły rażenia. Austriacy jednak robią lepszą robotę z przodu od nas
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 16 czerwiec 2024 - 10:35
Dodaje na dzisiaj:
Dania -2,5 cornera @1,925
Dania -3,5 cornera @2,38
Dwa mecze w eliminachac to 8:2 i 10:2. Dania opiera grę na kreowaniu gry podaniami i sporo gry skrzydłami a Słowenii styl obrony jest narażony na sporo rożnych, w sparingach Armenia miałą 10 cernerów, Portugalia tylko 4 ale problemem Słowenii jest to że sami nie kreują wiele sytuacji prowadzących do cornerów. Ja tutaj wchodzę troszkę mocniej.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych