EuroBukmacherka
Napisano 16 czerwiec 2024 - 11:27
Nie ma to dużego znaczenia ale warto przypomnieć że Austria nigdy z nami na nie wygrała chyba
To nie ma żadnego znaczenia. Ważniejszy jest przebieg meczów i ostatnie mecze Austria nas totalnie zdominowana, my nie jesteśmy od tego momentu lepszym zespołem, oni są. Dla mnie to oni są faworytem tego meczu dosyć wyraźnym ale wiele też będzie znaczyć jak potoczą się pierwsze spotkania.
Napisano 16 czerwiec 2024 - 12:56
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 17 czerwiec 2024 - 14:25
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 17 czerwiec 2024 - 15:21
Live od 3:0 Rumunia +0,5 i +0,25. banderowcy wyglądają jakby dla nich to był już koniec meczu. Nie bardzo wierzę, że są w stanie coś tutaj dzisiaj zdziałać jeszcze.
Oby tylko Rumunii się nie rozluźnili.
edit jeszcze dołożyłem under 0,5 ukrów. Jak nie wpada to nie wpada
Użytkownik sajmonczan edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 15:53
- Jah lubi to
Napisano 17 czerwiec 2024 - 15:38
Grajcie to co daje Jah, poki nie pobiera za to opłat ;)
To że obydwoje pochodzimy z Bytomia nie sprawi, że będę obojętny na te twoje słodkie komplementy sytuacja jest rozwojowa, odniosę się do niej jutro na konferencji prasowej.
ale ich jadą!
- 19mózG64 lubi to
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Napisano 17 czerwiec 2024 - 17:24
3:1 już powinno być
Przychodzi co do czego i oni znowu z przodu nie potrafią po prostu strzelić. 4 sytuacje i 1 strzał w światło bramki w bramkarza Do tego przechodzony mecz. Słaba ta Belgia jak siki węża, a pokładałem w nich nadzieję. Dwa czorne w środku pola nie potrafią dostarczył piłki do przodu.
Użytkownik sajmonczan edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 17:51
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:01
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:41
Strasznie taka bez charakteru ta Belgia. Można było się spodziewać, ale sądziłem że kiedy ten skład się trochę odmłodził to będzie więcej takiej frajdy z gry a tam jest stypa. De Bruyne chodzący sobie na 20 metrze machający łapami, Lukaku wiecznie nie potrafiący strzelać ważnych bramek. Strasznie słaba ta reprezentacja Belgii i oni mogą mieć problem wygrać nawet tak słabą grupę.
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:54
I jeszcze jak piłkarzyki nie sadzą się do sędziego swoimi durnymi komentarzami ttlko idą do nastepnej akcji.
Mniam mniam
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych