Skocz do zawartości

Zdjęcie

faza play-off

180 odpowiedzi w tym temacie

#151 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 11 lipiec 2024 - 08:46

Jak to glosil trans na Śląskim w 1993 - "f**king England - animals"

Kutwa zaś się ch**e prześlizgnęły. I bez to.final.bez emocji: " gola, gola, gola, strzelajcie se, ku***, gola"...

Cóż, poniosło mnie wczoraj, tym razem na trzeźwo. Obiektywnie Angole byli lepsi w przekroju całego szpilu i grali jak nie Anglia. Szkoda.

W finale sam nie wiem, komu kibicować, z jednej strony chciałem, żeby wreszcie ktoś inny zdobył majstra, a nie durch ci sami, z drugiej - irytujące jest to prześlizgiwanie się Angoli, a Hiszpanie na pewno z przekroju całego turnieju bardziej zasłużyli. Niech wygra lepszy.

#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#152 ElComandante

ElComandante
  • Zarejestrowani użytkownicy

Napisano 11 lipiec 2024 - 13:51

Chorwaci, na turniejach, prześlizgują się notorycznie. Od 1998 roku, nie wygrali, meczu fazy pucharowej, inaczej niż pod dogrywce lub karnych. To Ci nie przeszkadza?

#153 Buziol

Buziol
  • LokalizacjaBederowiec

Napisano 11 lipiec 2024 - 16:15

Dobra z tym lgbt przesadziłem w porównaniu do anglików, ale Holendrzy to bydło i buraki, piszę to z doświadczenia. Z angolem możesz pogadać, piwo wypić itp., holender zawsze będzie Cię traktował z góry, przynajmniej ja mam takie doświadczenia z nimi. 

Co to znaczy z góry? Akurat nie mam zbyt wielu doświadczeń z Holendrami ale za to same pozytywne, co konkretnego Tobie złego uczynili? Z Anglikami różnie, nie należy generalizować bo są też pozytywne przykłady ale to Brytole szczali na stoły w Krakowie do tego stopnia, że przestano ich przyjmować, też kilka razy spotkałem się z zachowaniem jakby wyszli dopiero co z jaskini (wbijanie się do kolejki bez słowa, jakieś tam głośne śpiewy przy stole też rozpierdol jak w oborze).

#154 K..

K..
  • SK1964

Napisano 11 lipiec 2024 - 16:44

Kto mieszkał w UK to musi nienawidzić angoli. Nie da się tych wieśniaków darzyć żadnym szacunkiem

#155 Jah

Jah
  • SK1964
  • LokalizacjaZermatt

Napisano 11 lipiec 2024 - 17:04

Kto mieszkał w UK to musi nienawidzić angoli. Nie da się tych wieśniaków darzyć żadnym szacunkiem

Są wyjątki, ale nieliczne. Straszne bydło.

Holendrzy też są wsiurami z natury, większość z nich to geny farmerów. Są czasem przebłyski, jak u tych ludzi z NAC Breda, ale to też śladowe sprawy. I ten gen wyższości nad innymi, podobnie jak u Duńczyków. Tych ostatnich poznałem sporo, głównie w sporcie i generalnie oni w głębi duszy serio uważają, że są jacyś lepsi od Polaków. Leon Madsem z Włókniarza Częstochowa to jest taki kurwiszon, co potrafi przyjść na trening drużyny i z nikim się nie przywitać. O chamstwie Nickiego Pedersena krążą legendy.

To na jakim poziomie jest dana nacja czy kultura najlepiej wychodzi w weekendowe noce. Nakurwione i zarzygane brytolki leżące na ulicy w bielizną na wierzchu to normalny widok w UK.

Ukraina to Ruch Chorzów Europy

#156 Bartek84

Bartek84
  • SK1964

Napisano 11 lipiec 2024 - 17:13

Żabojady i szwabki to samo. U nas za to pedagogika wstydu i kompleks zachodu, najważniejsze by być poklepanym po plecach jak dobry piesek.
  • tomzkat i Jah lubią to

Bóg, Honor, Ojczyzna.

"Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all"

#157 Buziol

Buziol
  • LokalizacjaBederowiec

Napisano 11 lipiec 2024 - 17:19

Co do wywyższania się (spotkałem ale akurat nie u Holendrów) to nie przeciwko Polakom ale nad całym byłym blokiem wschodnim. I nam brakuje właśnie pewności siebie i dobrego mniemania o sobie bo patrząc na fakty to śmiało możemy chodzić z wypietą piersią a niestety jest trochę jeszcze właśnie takiego kompleksu rodem z krajów komuny wobec zachodu (choć to też zanika). A ta służalczość naszych "elit" to dla mnie jest w ogóle kuriozum skąd się bierze. Zupełnie nieproporcjonalnie do wielkości i potencjału Polski po prostu jak pieski na tresurze (nic nie ujmując psom bo to zajebiste stworzenia).

• Bartek84 i Jah lubią to

#158 KRIS_BEMA

KRIS_BEMA
  • SK1964
  • LokalizacjaPanewniki/Ligota

Napisano 11 lipiec 2024 - 20:34

Chorwaci, na turniejach, prześlizgują się notorycznie. Od 1998 roku, nie wygrali, meczu fazy pucharowej, inaczej niż pod dogrywce lub karnych. To Ci nie przeszkadza?

Chorwaci nie uważają się za fantastyczna nację piłkarską. Podchodzą z dystansem do każdego turnieju i biorą co im los przyniesie. W przeciwieństwie do holendrów, którzy uważają, że mają super drużynę z najlepszymi zawodnikami na świecie.

#159 ElComandante

ElComandante

Napisano 11 lipiec 2024 - 21:29

Chorwaci nie uważają się za fantastyczna nację piłkarską. Podchodzą z dystansem do każdego turnieju i biorą co im los przyniesie. W przeciwieństwie do holendrów, którzy uważają, że mają super drużynę z najlepszymi zawodnikami na świecie.

Pytanie kierowałem do Fjodora i miało związek z używaniem "prześlizgiwania się", jako argumentu do niechęci wobec tej, czy innej, drużyny. Skąd zatem sympatia do naczelnych przedstawicieli tego gatunku?

• KRIS_BEMA lubi to

#160 Bartek84

Bartek84
  • SK1964

Napisano 12 lipiec 2024 - 22:27

🇩🇪 Nie oszczędzono festynów, dyskotek, uroczystości prywatnych, a nawet szkół. Skandowanie „Ausländer raus” do popowej piosenki „L'amour toujours” doprowadziło w ostatnich miesiącach do 368 operacji policyjnych w całych Niemczech.
  • 19mózG64 lubi to

Bóg, Honor, Ojczyzna.

"Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all"

#161 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 13 lipiec 2024 - 00:00

Pytanie kierowałem do Fjodora i miało związek z używaniem "prześlizgiwania się", jako argumentu do niechęci wobec tej, czy innej, drużyny. Skąd zatem sympatia do naczelnych przedstawicieli tego gatunku?

No ale Chorwacji nawet jak się prześlizgiwali to coś grali a Angole oprócz półfinału chuja
#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#162 ElComandante

ElComandante

Napisano 13 lipiec 2024 - 08:40

Czyli nie o prześlizgiwanie się chodzi a o nieatrakcyjną, dla oka, grę.

#163 Buziol

Buziol
  • LokalizacjaBederowiec

Napisano 13 lipiec 2024 - 10:51

Nie oszczędzono festynów, dyskotek, uroczystości prywatnych, a nawet szkół. Skandowanie „Ausländer raus” do popowej piosenki „L'amour toujours” doprowadziło w ostatnich miesiącach do 368 operacji policyjnych w całych Niemczech.

Co się dokładnie stało?

#164 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 14 lipiec 2024 - 03:31

Właśnie oglądam Holandia Anglia, fantastyczny wstęp wspominający o tym, ze mamy jeszcze tylko 3 monarchie na euro (bo Hiszpania już awansowaa po meczu z Francją), i gość mówi o szachach kończąc że trzeba pamiętać, że króla można pobić pionkiem :dead:

To co Hiszpania zagrała z Francja to jakby odpalić Fifę w trybie perfekcji, gol Yamala sztos

Dołącz do SK1964 <<< klik, klik

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"

#165 szwedzik

szwedzik

Napisano 14 lipiec 2024 - 06:29

A Ciebie to zamykają w jakimś oddziale zamkniętym że nie ma Cię po kilka dni na forum , mecze oglądasz później a jak się pojawiasz to w każdym temacie ?
Pytam z ciekawości :-)

#166 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 14 lipiec 2024 - 07:07

A Ciebie to zamykają w jakimś oddziale zamkniętym że nie ma Cię po kilka dni na forum , mecze oglądasz później a jak się pojawiasz to w każdym temacie ?
Pytam z ciekawości :-)

Na L4 odpaliłem sobie fifkę, a mecze lubię oglądać w tempie x1.5 :)

Żeby nie znać wyników to nie wchodziłem na forum, na yt czy na portale z wiadomościami, tryb samolotowy.

Można powiedzieć ze taki oddział zamknięty na własnych warunkach.  :chujamizrobisz:

• szwedzik lubi to

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"

#167 BuryBRW

BuryBRW
  • SK1964
  • LokalizacjaBrynów 1964

Napisano 14 lipiec 2024 - 11:13

Jazda z Hiszpanią dzisiaj. Co prawda nie znam już prawie nikogo w tej reprezentacji Anglii, ale sentyment do angielskiej piłki z czasów dziecięcych wygrywa :D

#168 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 14 lipiec 2024 - 11:52

Ja chcę żeby ten mecz trwał aż do karnych przy jakimś spontanicznym 2:2 w regulaminowym i 4:4 po dogrywce  :hihi:

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

#169 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 14 lipiec 2024 - 18:49

Czyli nie o prześlizgiwanie się chodzi a o nieatrakcyjną, dla oka, grę.

No w sumie jedno i drugie. Chodziło o to, że chuja graja, a psim swedem się prześlizgują, coś jak Wlosi w latach 90. czy na tym turnieju (bo 4 lata temu grali naprawdę ładnie dla oka, na tyle, że nawet ja przestałem im źle życzyć).

Ale chyba masz rację, że niezasłużone wygrane mnie bardziej wq...niż awanse w doliczonym czasie czy karnych. Bo wspomniana przez Ciebie Chorwacja mi nie wadzila (wręcz przeciwnie), a taka Grecja w 2004 r. owszem, mimo że ani razu nie wygrała w karnych i ino raz w dogrywce.

Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 14 lipiec 2024 - 18:53

#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#170 Muerte

Muerte

ZGF

• SK1964
  • LokalizacjaKatowice

Napisano 14 lipiec 2024 - 19:37

Angole to cwaniaki. Ustawią Yamala z kolegami do pionu i wygrają. Hiszpanie u siebie na Euro będą w prime time

Użytkownik Muerte edytował ten post 14 lipiec 2024 - 19:38

#171 szwedzik

szwedzik

Napisano 14 lipiec 2024 - 19:59

Hiszpania to nie tylko Yamal.

#172 KRIS_BEMA

KRIS_BEMA
  • SK1964
  • LokalizacjaPanewniki/Ligota

Napisano 14 lipiec 2024 - 20:58

Angole to cwaniaki. Ustawią Yamala z kolegami do pionu i wygrają. Hiszpanie u siebie na Euro będą w prime time

Raczej angole, bo w Hiszpanii Euro długo jeszcze nie będzie.

#173 Muerte

Muerte

ZGF

• SK1964
  • LokalizacjaKatowice

Napisano 14 lipiec 2024 - 21:01

Nie wiem co mi się pojebało, że Hiszpania robi następne Euro :) Tak czy inaczej Anglia to bierze

#174 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 14 lipiec 2024 - 21:14

Aww yeah!

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

#175 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 14 lipiec 2024 - 21:49

Nie było tam spalonego przy golu.na 2-1?
#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych