faza play-off
Napisano 29 czerwiec 2024 - 23:23
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 30 czerwiec 2024 - 19:08
No nic, Szwajcaria będzie miała misję wyrzucania najbrzydziej i najfartowniej grających ekip...
Włosi pojechali do domu, Mam nadzieję że Angolom Szwajcaria też zrobi z tyłków jesień średniowiecza.
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 30 czerwiec 2024 - 20:05
#unbornlivesmatter
Napisano 30 czerwiec 2024 - 19:50
Czysty mecz żadnych przerw A ten przedłuża o tyle. Oby Marciniak sędziował Angolom w ćwierćfinale, to ich nie przepcha tak jak dzisiaj albo Włochów do fazy pucharowej.
Dogrywkę jakoś przy prowadzeniu Anglii przedłużył tylko o minutę.
No ale co chcieć Chorwacja i Słowacja to biedne drużyny z Europy Wschodniej które można dymać.
Następna do przekręcenia pewnie będzie Rumunia chyba że dzisiaj Gruzini powalczą.
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 30 czerwiec 2024 - 19:51
#unbornlivesmatter
Napisano 30 czerwiec 2024 - 19:56
Ciekawe czy jakby to Anglia prowadziła to sędzia też by przedłużył mecz o 6 minut.
Czysty mecz żadnych przerw A ten przedłuża o tyle. Oby Marciniak sędziował Angolom w ćwierćfinale, to ich nie przepcha tak jak dzisiaj albo Włochów do fazy pucharowej.
Dogrywkę jakoś przy prowadzeniu Anglii przedłużył tylko o minutę.
No ale co chcieć Chorwacja i Słowacja to biedne drużyny z Europy Wschodniej które można dymać.
Następna do przekręcenia pewnie będzie Rumunia chyba że dzisiaj Gruzini powalczą.przekrecili
Noooo, tyle razy przekręcili tych biednych Chorwatów ......
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:02
A kto pisał że wiele razy? Wystarczy raz że przedłużyli włochą Szpil o 8 minut. Dzisiaj Anglii też 6. Ciekawe czy ubogim krewnym z Europy Wschodniej też by tak przedłużyli.Noooo, tyle razy przekręcili tych biednych Chorwatów ......
Google.pl zazwyczaj jak silniejsza bardziej medialna drużyna przegrywa To przedłużą jej szpil więcej. To samo robią zazwyczaj Realowi
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 30 czerwiec 2024 - 20:08
#unbornlivesmatter
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:03
Do boju, Gruzjo!
#unbornlivesmatter
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:03
Fjodor napisz komu kibicujesz w pozostałych meczach żebym mógł przeciwnej drużynie kibicować.
Kurczę spadaj u buka pograłem Słowaków i tak niewiele brakowało... święty by się wkurzył. W 1/4 zamierzam.konsekwrntnie pograć Szwajcarię Anglia nic nie gra.
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 30 czerwiec 2024 - 20:11
#unbornlivesmatter
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:14
Trzy trafiłeś. Co do Rumunii sam nie wiem bo z jednej strony mi się bardzo podobają a z drugiej Holandii zawsze dobrze życzyłem. Niech wygra lepszy. Austriaccy z Turkami w sumie do żadnej z tych ekip nie pałam sympatią może jedynie jakby Austriacy zaszli daleko To mniejszy wstyd dla nas...Gruzja, Słowenia, Rumunia, Belgia i Austria? Trafiłem Fjodor?
No nie uwierzę że będziesz za Francją kibicować... choć fakt Belgia podobnie kolorowa.
A tak z innej beczki, to wszystkie ekipy z naszej grupy eliminacyjnej zdobyły na turnieju solidarnie po całym jednym punkcie...
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 30 czerwiec 2024 - 20:17
#unbornlivesmatter
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:18
A kto pisał że wiele razy? Wystarczy raz że przedłużyli włochą Szpil o 8 minut. Dzisiaj Anglii też 6. Ciekawe czy ubogim krewnym z Europy Wschodniej też by tak przedłużyli.
Google.pl zazwyczaj jak silniejsza bardziej medialna drużyna przegrywa To przedłużą jej szpil więcej. To samo robią zazwyczaj Realowi
Mogli Słowacy od 60 minuty nie leżeć, jak pizdy, to moze by tyle nie doliczył
- Krzyś lubi to
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:19
Trzy trafiłeś. Co do Rumunii sam nie wiem bo z jednej strony mi się bardzo podobają a z drugiej Holandii zawsze dobrze życzyłem. Niech wygra lepszy. Austriaccy z Turkami w sumie do żadnej z tych ekip nie pałam sympatią może jedynie jakby Austriacy zaszli daleko To mniejszy wstyd dla nas...
A tak z innej beczki, to wszystkie ekipy z naszej grupy eliminacyjnej zdobyły na turnieju solidarnie po całym jednym punkcie...
Wspomniałeś Turcję i Austrię.
Tutaj kibicuię oczywiście Turcji i to bardzo.
Użytkownik Krzyś edytował ten post 30 czerwiec 2024 - 20:19
Napisano 30 czerwiec 2024 - 20:20
Zwróćcie uwagę jak grozi nie byli naładowani przy śpiewaniu hymnu kibice to samo widać że to że tu są i mogą śpiewać hymn w czasie fazy pucharowej to już dla nich niesamowite przeżycie. Za to z Hiszpanów chyba nikt nie śpiewał a nie z podstawowego składu ani z ławki stali z kamienną twarzą.
Do boju, Gruzjo!
Może dlatego, że hymn Hiszpanii nie ma słów
- Junior, butcher, griszag i 2 innych osób lubią to
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych