Grupa E [Belgia, Ukraina, Rumunia, Słowacja]
Napisano 17 czerwiec 2024 - 17:43
#unbornlivesmatter
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:28
To pokazuje jak w obecnych czasach obrona przewqza nad atakiem. Latwiej wybić piłkę poza boisko, sfaulować sprintujacego rywala jako słabszy zespół niż trafić do bramki jako ten lepszy
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:35
Przeraża mnie Wasza nienawiść. Dla mnie to.kwestoa człowieka, nie narodu. Ja osobiście od Ukraińców doświadczyłem.jefynie życzliwości. Z drugiej strony faktem jest, że skandaliczne jest, że Simunic wyleciał z mundialu za "Za dom! Spremni!", a Mudryka za wstawianie Bandery nic nie spotka. Hipokryzja.
Piłkarsko Rumuni robią bardzo dobre wrażenie.
Serio??? To dotyczy każdego narodu czy działasz wybiórczo? To samo napiszesz o swoich Włochach, swoich Niemcach i i swoich Rosjanach? Jebać tą kurwę ukurwńską i każdego ukurwińca, który od małego ma wpajaną nienawiść do Polski. A co do szpilu to fajnie, że Rumunia wygrała, ale jednak okazało się, że ja nie mieszam polityki ze sportem. Nie ucieszyło mnie to tak jakbym się spodziewał. Ucieszę się dopiero jak ten bękart zniknie z mapy Europy.
- lolo1989, Sinner i Jah lubią to
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:45
Serio??? To dotyczy każdego narodu czy działasz wybiórczo? To samo napiszesz o swoich Włochach, swoich Niemcach i i swoich Rosjanach? Jebać tą kurwę ukurwńską i każdego ukurwińca, który od małego ma wpajaną nienawiść do Polski. A co do szpilu to fajnie, że Rumunia wygrała, ale jednak okazało się, że ja nie mieszam polityki ze sportem. Nie ucieszyło mnie to tak jakbym się spodziewał. Ucieszę się dopiero jak ten bękart zniknie z mapy Europy.
Jak czytam takie posty to ogarnia mnie duma z bycia GieKSiarzem :) Fajnie jest być wśród swoich i mądrych.
- lolo1989 lubi to
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:53
Nie działam wybiorczo. Włochów bardzo lubię jako naród, tylko nie lubię ichniej piłki. Niemcy? Jako Hanys nic do nich nie mam, ich piłką mi się podoba, natomiast zachowanie jednostek budzi mój sprzeciw. Ruscy? Nie znam chyba osobiście żadnego Rosjanina, żeby się wypowiadać, z mediów wiem, że są wśród nich wartościowi ludzie, ale od żadnego państwa nie doznalismy tylu krzywd co od Rosji/ZSRR.
#unbornlivesmatter
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:59
Nie działam wybiorczo. Włochów bardzo lubię jako naród, tylko nie lubię ichniej piłki. Niemcy? Jako Hanys nic do nich nie mam, ich piłką mi się podoba, natomiast zachowanie jednostek budzi mój sprzeciw. Ruscy? Nie znam chyba osobiście żadnego Rosjanina, żeby się wypowiadać, z mediów wiem, że są wśród nich wartościowi ludzie, ale od żadnego państwa nie doznalismy tylu krzywd co od Rosji/ZSRR.
Ostatnie zdanie, jeśli chodzi o ZSRR. Kim był np. taki Nikita Chruszczow? Rosjaninem?
- griszag lubi to
Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:03
No Chruszczow może nie jest najlepszym przykładem, bo po pierwsze, byli.inni, co.nam.szkodzili bardziej, po drugie, był z "rosyjskiej" części Ukrainy. Już bardziej Ukrainiec Breżniew pasuje do Twojej argumentacji. No i Gruzin Stalin.Ostatnie zdanie, jeśli chodzi o ZSRR. Kim był np. taki Nikita Chruszczow? Rosjaninem?
Z drugiej strony, oni byli takimi Ukraincami/Gruzinami jak Dzierżyński czy Bierut Polakami. Nie wiem, czy parafrazując słowo "volksdeutsch" nie należałoby ich nazwać raczej volkskacapami.
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 19:09
#unbornlivesmatter
Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:13
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:24
No Chruszczow może nie jest najlepszym przykładem, bo po pierwsze, byli.inni, co.nam.szkodzili bardziej, po drugie, był z "rosyjskiej" części Ukrainy. Już bardziej Ukrainiec Breżniew pasuje do Twojej argumentacji. No i Gruzin Stalin.
Z drugiej strony, oni byli takimi Ukraincami/Gruzinami jak Dzierżyński czy Bierut Polakami. Nie wiem, czy parafrazując słowo "volksdeutsch" nie należałoby ich nazwać raczej volkskacapami.
Nie ma czegoś takiego jak Ukraina. Wszyscy oni to zwykłe ruski są. Ci moskiewscy nawet bardziej cywilizowani od ukraińskich, bo wyzbyci są kompleksów i tożsamość jakąś tam mają.
Ukraina to brudnopis Rosjan.
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Napisano 17 czerwiec 2024 - 22:07
Od NiemcówNie działam wybiorczo. Włochów bardzo lubię jako naród, tylko nie lubię ichniej piłki. Niemcy? Jako Hanys nic do nich nie mam, ich piłką mi się podoba, natomiast zachowanie jednostek budzi mój sprzeciw. Ruscy? Nie znam chyba osobiście żadnego Rosjanina, żeby się wypowiadać, z mediów wiem, że są wśród nich wartościowi ludzie, ale od żadnego państwa nie doznalismy tylu krzywd co od Rosji/ZSRR.
Napisano 18 czerwiec 2024 - 12:22
Następne wpisy beda usuwane.
- butcher, Zbig, griszag i 1 inna osoba lubią to
"Bardzo się irytuję kiedy czytam, że GKS wygrał albo przegrał, a potem okazuje się, że chodzi o... GKS Bełchatów. Przepraszam, ale GKS jest tylko jeden, tak samo jak Ruch, Górnik, Wisła, Motor, Lech albo Legia. Z całym szacunkiem, ale kiedy mowa o innych drużynach tak samo się nazywających, powinno dodawać się miasto dla pełnej identyfikacji. Niech Bełchatów osiągnie w polskiej piłce tyle co Katowice - wtedy porozmawiamy."
06 kwietnia 2009, Paweł Czado.
Napisano 21 czerwiec 2024 - 15:51
jo dupia, dwa razy człowiek wstaje se na lajciku umyć naczynia i 2 razy ukry strzelają gola, może już nie będę wstawać
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych