Skocz do zawartości

Zdjęcie

Grupa E [Belgia, Ukraina, Rumunia, Słowacja]

43 odpowiedzi w tym temacie

#26 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 17 czerwiec 2024 - 17:43

Co do aktualnego szpilu, to emocjonalnie cały sercem za Słowakami, z drugiej strony, jeśli się szpil zakonczy takim wynikiem, to na 99% z tej grupy wychodzą 3 ekipy, bo trudno sobie wyobrazić, że 2 z 3 ekip spośród Rumunii, Słowacji i Belgii ugrają < 4 pkt.
#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#27 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:28

Jak się nie trafią z 6 metrow do siatki to to już po meczu jest...

To pokazuje jak w obecnych czasach obrona przewqza nad atakiem. Latwiej wybić piłkę poza boisko, sfaulować sprintujacego rywala jako słabszy zespół niż trafić do bramki jako ten lepszy

Dołącz do SK1964 <<< klik, klik

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"

#28 kris80

kris80
  • SK1964

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:35

Przeraża mnie Wasza nienawiść. Dla mnie to.kwestoa człowieka, nie narodu. Ja osobiście od Ukraińców doświadczyłem.jefynie życzliwości. Z drugiej strony faktem jest, że skandaliczne jest, że Simunic wyleciał z mundialu za "Za dom! Spremni!", a Mudryka za wstawianie Bandery nic nie spotka. Hipokryzja.

Piłkarsko Rumuni robią bardzo dobre wrażenie.

Serio??? To dotyczy każdego narodu czy działasz wybiórczo? To samo napiszesz o swoich Włochach, swoich Niemcach i i swoich Rosjanach? Jebać tą kurwę ukurwńską i każdego ukurwińca, który od małego ma wpajaną nienawiść do Polski. A co do szpilu to fajnie, że Rumunia wygrała, ale jednak okazało się, że ja nie mieszam polityki ze sportem. Nie ucieszyło mnie to tak jakbym się spodziewał. Ucieszę się dopiero jak ten bękart zniknie z mapy Europy. 

• lolo1989, Sinner i Jah lubią to

#29 Jah

Jah
  • SK1964
  • LokalizacjaZermatt

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:45

Serio??? To dotyczy każdego narodu czy działasz wybiórczo? To samo napiszesz o swoich Włochach, swoich Niemcach i i swoich Rosjanach? Jebać tą kurwę ukurwńską i każdego ukurwińca, który od małego ma wpajaną nienawiść do Polski. A co do szpilu to fajnie, że Rumunia wygrała, ale jednak okazało się, że ja nie mieszam polityki ze sportem. Nie ucieszyło mnie to tak jakbym się spodziewał. Ucieszę się dopiero jak ten bękart zniknie z mapy Europy. 

Jak czytam takie posty to ogarnia mnie duma z bycia GieKSiarzem :) Fajnie jest być wśród swoich i mądrych.

• lolo1989 lubi to

Ukraina to Ruch Chorzów Europy

#30 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:53

Nie działam wybiorczo. Włochów bardzo lubię jako naród, tylko nie lubię ichniej piłki. Niemcy? Jako Hanys nic do nich nie mam, ich piłką mi się podoba, natomiast zachowanie jednostek budzi mój sprzeciw. Ruscy? Nie znam chyba osobiście żadnego Rosjanina, żeby się wypowiadać, z mediów wiem, że są wśród nich wartościowi ludzie, ale od żadnego państwa nie doznalismy tylu krzywd co od Rosji/ZSRR.
#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#31 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:55

Bzdurne są te przepisy dotyczące ręki. Mam.nadzieje, ze to.koniecniespodzianek na dziś.

Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 18:56

#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#32 tomzkat

tomzkat
  • SK1964
  • LokalizacjaKatowice

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:57

Wprawdzie kupon nie wszedł, ale cieszy że Europejski zespół wygrał z reprezentacją Afryki. Śmiech na sali na trybunach- same białasy z Belgii dopingujący swoje byłe kolonie.

#33 Krzyś

Krzyś
  • Zarejestrowani użytkownicy
  • LokalizacjaLigota

Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:59

Nie działam wybiorczo. Włochów bardzo lubię jako naród, tylko nie lubię ichniej piłki. Niemcy? Jako Hanys nic do nich nie mam, ich piłką mi się podoba, natomiast zachowanie jednostek budzi mój sprzeciw. Ruscy? Nie znam chyba osobiście żadnego Rosjanina, żeby się wypowiadać, z mediów wiem, że są wśród nich wartościowi ludzie, ale od żadnego państwa nie doznalismy tylu krzywd co od Rosji/ZSRR.

Ostatnie zdanie, jeśli chodzi o ZSRR. Kim był np. taki Nikita Chruszczow? Rosjaninem?

• griszag lubi to

#34 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:03

Ostatnie zdanie, jeśli chodzi o ZSRR. Kim był np. taki Nikita Chruszczow? Rosjaninem?

No Chruszczow może nie jest najlepszym przykładem, bo po pierwsze, byli.inni, co.nam.szkodzili bardziej, po drugie, był z "rosyjskiej" części Ukrainy. Już bardziej Ukrainiec Breżniew pasuje do Twojej argumentacji. No i Gruzin Stalin.

Z drugiej strony, oni byli takimi Ukraincami/Gruzinami jak Dzierżyński czy Bierut Polakami. Nie wiem, czy parafrazując słowo "volksdeutsch" nie należałoby ich nazwać raczej volkskacapami.

Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 19:09

#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

#35 Sivvy_Brynów

Sivvy_Brynów
  • SK1964

Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:09

Idzcie sobie zalozcie temat na polityka czy cus. Caly temat zajebany …

#36 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:13

Jak wprowadzą nowe przepisy to gol Lukaku byłby zaliczony, ten po zagraniu główka

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"

#37 Jah

Jah
  • SK1964
  • LokalizacjaZermatt

Napisano 17 czerwiec 2024 - 19:24

No Chruszczow może nie jest najlepszym przykładem, bo po pierwsze, byli.inni, co.nam.szkodzili bardziej, po drugie, był z "rosyjskiej" części Ukrainy. Już bardziej Ukrainiec Breżniew pasuje do Twojej argumentacji. No i Gruzin Stalin.

Z drugiej strony, oni byli takimi Ukraincami/Gruzinami jak Dzierżyński czy Bierut Polakami. Nie wiem, czy parafrazując słowo "volksdeutsch" nie należałoby ich nazwać raczej volkskacapami.

Nie ma czegoś takiego jak Ukraina. Wszyscy oni to zwykłe ruski są. Ci moskiewscy nawet bardziej cywilizowani od ukraińskich, bo wyzbyci są kompleksów i tożsamość jakąś tam mają.

Ukraina to brudnopis Rosjan.

Ukraina to Ruch Chorzów Europy

#38 griszag

griszag
  • SK1964

Napisano 17 czerwiec 2024 - 22:07

Od Niemców

#39 sajmonczan

sajmonczan
  • SK1964

Napisano 18 czerwiec 2024 - 12:21

Ej idźcie sobie z tą polityką do odpowiedniego tematu, było już pisane raz. Robicie spam. 

• Junior lubi to

#40 Junior

Junior
  • SK1964
  • LokalizacjaKatowice

Napisano 18 czerwiec 2024 - 12:22

Następne wpisy beda usuwane. 

"Bardzo się irytuję kiedy czytam, że GKS wygrał albo przegrał, a potem okazuje się, że chodzi o... GKS Bełchatów. Przepraszam, ale GKS jest tylko jeden, tak samo jak Ruch, Górnik, Wisła, Motor, Lech albo Legia. Z całym szacunkiem, ale kiedy mowa o innych drużynach tak samo się nazywających, powinno dodawać się miasto dla pełnej identyfikacji. Niech Bełchatów osiągnie w polskiej piłce tyle co Katowice - wtedy porozmawiamy."

06 kwietnia 2009, Paweł Czado.

#41 tomzkat

tomzkat
  • SK1964
  • LokalizacjaKatowice

Napisano 21 czerwiec 2024 - 14:24

Na razie to te Ukraina nie istnieje. Zaraz się okaże że Słowacja to czarny koń mistrzostw.

#42 19mózG64

19mózG64
  • SK1964

Napisano 21 czerwiec 2024 - 15:51

jo dupia, dwa razy człowiek wstaje se na lajciku umyć naczynia i 2 razy ukry strzelają gola, może już nie będę wstawać  :hihi:

Kto kocha ten wierzy

GKS KATOWICE!

#43 Krzyś

Krzyś
  • Zarejestrowani użytkownicy
  • LokalizacjaLigota

Napisano 21 czerwiec 2024 - 16:40

Jak wygra Belgia jutro, to maks ciekawa sytuacja tu będzie.

#44 Fjodor1964

Fjodor1964
  • SK1964
  • LokalizacjaImielin

Napisano 26 czerwiec 2024 - 17:48

Ależ kartoflisko zamiast murawy na arenie starcia Słowaków z Rumunami
#babieslivesmatter
#unbornlivesmatter

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych