Grupa E [Belgia, Ukraina, Rumunia, Słowacja]
Napisano 04 czerwiec 2024 - 02:57
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 17 czerwiec 2024 - 13:58
Ja postawiłem dużo na UKR ;) Szkoda ze nie gra Szewczenko
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 17 czerwiec 2024 - 14:31
Powinienem to miec w dupie, bo graja 2 neutralne druzyny, ale sie zwyczajnie ciesze z tego gola. Tak mi fajnopolaki i panstwo obrzydzilo te Ukraine, nieprawdopodobne to jest. Problem nie jest we mnie, tylko w okolo tego cyrku ukrofilskiego. Wkurwili ludzi zwyczajnie. Nic z tym nie zrobie, pozostaje mi sie tylko cieszyc, ze wdupiaja.
- Jah lubi to
Napisano 17 czerwiec 2024 - 14:33
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 17 czerwiec 2024 - 14:44
Powinienem to miec w dupie, bo graja 2 neutralne druzyny, ale sie zwyczajnie ciesze z tego gola. Tak mi fajnopolaki i panstwo obrzydzilo te Ukraine, nieprawdopodobne to jest. Problem nie jest we mnie, tylko w okolo tego cyrku ukrofilskiego. Wkurwili ludzi zwyczajnie. Nic z tym nie zrobie, pozostaje mi sie tylko cieszyc, ze wdupiaja.
Cieszyć się będziemy jak te gówno zniknie z mapy Europy. Ale argumentacje rozumiem i wcale mnie to nie dziwi.
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Napisano 17 czerwiec 2024 - 15:21
Piłkarsko Rumuni robią bardzo dobre wrażenie.
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 15:25
#unbornlivesmatter
Napisano 17 czerwiec 2024 - 15:24
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 17 czerwiec 2024 - 16:01
Przeraża mnie Wasza nienawiść.
Nie płacz synek.
Ukraina to namacalny wróg Polski. Gdyby dać im możliwość to Polaków by wyrżnęli w pień, a nasze majątki zagrabili. Ich kompleksy i ruska mentalność wychodzi przy każdej możliwej okazji. Ten sztuczny kraj założony w 1991 roku powinien zostać wymazany z mapy Europy.
Oczywiście są również porządni Ukraińcy, ale to jednostkowe przypadki.
- Atest lubi to
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Napisano 17 czerwiec 2024 - 16:04

Nam się marzy Fjodor, żeby się skończył ten cyrk, a prywatnie to ja ludzi z Ukrainy zatrudniam i nie patrzę na pochodzenie. Po prostu ile można pakować własnej kasy w ten cyrk. Także jak ta repra wdupi to będzie ok. Żadna feta, ło prostu ludzie mają ich dość. Przy tym bilansie może nie wyjdą nawet z 3 pkt?
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych