Skocz do zawartości

Zdjęcie

1,5% dla Asi

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Asia

Asia
  • SK1964

Napisano wczoraj, 12:36

Cześć,
rok temu po raz pierwszy napisałam do Was sama, świętując moją osiemnastkę i symbolicznie przejmując pałeczkę od Taty. Dziś wracam, bo przede mną kolejny bardzo ważny etap życia.
To dla mnie rok dużych zmian i prawdziwych „egzaminów dojrzałości” – dosłownie i w przenośni. Czeka mnie matura, a zaraz po niej, mam nadzieję, upragnione studia. To ekscytujący moment, ale choroba – niestety – nie robi sobie przerw na naukę.
Od 17 lat towarzyszy mi leczenie i intensywna rehabilitacja. Choć dziś mam więcej sił i możliwości niż kiedyś, dorosłość przynosi też nowe wyzwania: kolejne badania, wizyty lekarskie i konieczność jeszcze większej dbałości o zdrowie. Godzenie rehabilitacji z nauką i planowaniem przyszłości wymaga ode mnie naprawdę dużo energii.
Chcę żyć aktywnie, zdobywać wiedzę i być samodzielna. Wasze wsparcie sprawia, że mogę skupiać się na marzeniach i nauce, a nie tylko na barierach. Przekazany 1,5% podatku to dla mnie nie tylko środki na rehabilitację – to realna pomoc w drodze na studia i ku większej niezależności.
Jeśli w tym roku zastanawiacie się, komu przekazać swój 1,5% podatku, będę ogromnie wdzięczna za każdą myśl o mnie. A jeśli nie – dziękuję już za samą chwilę poświęconą na przeczytanie mojej historii.
📝 DANE DO PIT:
🔹 KRS: 0000037904
🔹 Cel szczegółowy 1,5%: 19795 Kozak Joanna
(Bardzo proszę wpisać dokładnie w tej formie – bez słów „dla”, „na” czy „rehabilitacja”. To znacznie przyspiesza księgowanie).
🔗 Więcej o mojej historii:
https://dzieciom.pl/podopieczni/19795
Z całego serca dziękuję za każdą formę wsparcia – za przekazany 1,5% podatku, dobre słowo, wiadomość i pamięć. Wasza życzliwość naprawdę ma ogromne znaczenie. Dzięki Wam łatwiej mi mierzyć się z codziennymi wyzwaniami i z nadzieją patrzeć w przyszłość.
Dziękuję, że jesteście ze mną w tym ważnym momencie życia.

Pozdrawiam serdecznie,
Asia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych