Grupa B [Hiszpania, Włochy, Chorwacja, Albania]
Napisano 04 czerwiec 2024 - 02:47
Dołącz do SK1964 <<< klik, klik
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 15 czerwiec 2024 - 17:54
Oczekiwanko na pierwszy remis i 0:0
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
"Zrobimy wszystko by klub zagrał w Ekstraklasie, bo dla metropolii to wstyd, by tylko jedna drużyna grała w Ekstraklasie"
Napisano 15 czerwiec 2024 - 21:07
Swoja droga Wlosi to jest taki narod, ze mozna im oczywiscie nie kibicowac, mozna nawet wloskiej ligi nie lubic, ale jak mozna nie lubic Wlochow jako takich? To jakis absurd. Jedna z zabawniejszych nacji w Europie. Z Wlochami mam same pozytywne skojarzenia. Naprawde fajni ludzie. Ty Fjodor jestes mega dziwak :)
Użytkownik Mayek edytował ten post 15 czerwiec 2024 - 21:07
Napisano 15 czerwiec 2024 - 22:03
No nie, ja tylko nie lubię włoskiej piłki(i to i tak ostatnimi czasy mniej niż w latach 90 czy wczesnych 2000), Włochów jako ludzi darzę dużą sympatią, często bywa,lem na dzikich wyjazdach w tym kraju i pasuje mi ich luz i pozytywne nastawienie do życia :) To samo mogę zresztą powiedzieć o Albańczykach, jak byliśmy z kumplem na objeździe po Czarnogórze i północnej Albanii, to w tym drugim krajuna każdym kroku spotykaliśmy się z niesamowitą życzliwością ludzi - przykładowo jak mieliśmy wykupioną wycieczkę i bus się nie pojawiał, w szukanie zaangażowali się chyba wszyscy ludzie z okolicznych sklepów. Naprawdę równie pozytywni ludzie jak Włosi. No i takie samo podejście do sjesty - nie zapomnę jak łaziliśmy wczesnym wieczorem po Szkodrze wściekle głodni, czekając, aż będzie można coś wdupić :)
A wracając do szpilu - wiadomo, Albańczycy piłkarsko słabsi, ale pokazali niesamowite serducho. Szkoda, że nie poszli do przodu z 15 min wcześniej.
Użytkownik Fjodor1964 edytował ten post 15 czerwiec 2024 - 22:08
#unbornlivesmatter
Napisano 19 czerwiec 2024 - 15:39
to nie jest czasem nieregulaminowe podanie do bramkarza?
Do tej pory byłem pewien, że można podawać tylko głową. Tu gość z kolanka/uda podaje. Chwile potem pada gol
Użytkownik 19mózG64 edytował ten post 19 czerwiec 2024 - 15:40
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 19 czerwiec 2024 - 20:06
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 20 czerwiec 2024 - 20:57
Wracając do tematu Hiszpanie kleją bardzo fajne akcje, Włosi kompletnie bez pomysłu na gre. Poproszę 3 brameczki szybkie w drugiej połowie
- Krzyś lubi to
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 20 czerwiec 2024 - 21:46
Kto kocha ten wierzy
GKS KATOWICE!
Napisano 24 czerwiec 2024 - 20:28
Fjodor, tys jest taki fajny. Ostatnio jak Portugalia grala, to jedyne co mialem w glowie "niech Cristiano strzeli, to sie Fjodor wkurwi"
Ja se czasami mysle, ze tys jest tak czesto na przekór, wiec dobrze, ze sie Zwiazek Radziecki rozpadł, bo jeszcze bys im kibicowal ;)
- Foxu i Jah lubią to
Napisano 24 czerwiec 2024 - 21:29
Parafrazując Ciebie - każdy biały Słowianin powinien kibicować za Chorwacja.
Każdy biały słowianin, Polak, katolik, powinien wiedzieć, że:
- Słowianin piszemy z małej litery
- piszemy "powinien kibicować Chorwacji"
"kibicować za Chorwacja" to mały Mokabe z Jagodna może mówić.
Ukraina to Ruch Chorzów Europy
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych