|
![]() |
| |
|
|
![]() |
|
|
#41 |
|
Szmaragdowy Milord
|
lepiej na żywo porozmawiać na spokojnie, niech przedstawią rzeczowe argumenty, wyślimy Edy'ego
![]()
|
|
|
|
#42 |
|
...wstąp do "SK 1964"!
|
Z Edym na argumenty wygrać się nie da, przydałby się
![]() Czy w tym głosowaniu brał udział Jerzy Drynda? Jak tak, to powiedzcie mi jak głosował? Troszkę go znam, zawsze wydawał mi się w huj spoko, jak się z nim rozmawiało (już bardzo dawno), zawsze skóra, fura i komóra (nokia 3100, ciekawe czy ma ją do dziś ).Ostatnio edytowane przez MisiekWNC : 11-03-2010 o 16:39. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
...wstąp do "SK 1964"!
|
Dokładnie skontaktować się z kandydatami i dać im 48 godzin na wyjaśnienia dlaczego głosowali tak a nie inaczej.
Poinformować, że informacja o tym jak głosowali ukaże się na stronie gieksa.pl, a przed wyborami na meczach będą rozdawane ulotki z informacją, którzy radni byli nam przychylni a którzy nie i tak dalej... |
|
|
|
|
|
#44 |
|
...wstąp do "SK 1964"!
|
to ale musi ktos z zarzadu przyklepac, ja moge takiego maila napisac tylko na ile taki chop mi uwierzy ze to sie ukaze na gieksa.pl? Najlepiej jakby Kosa to w imieniu stowarzyszenia napisal
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
SK 1964
|
Ja mam na kompie wypisane osoby, które przed wyborami (chyba w 2006) były za nami i przeciwko w jakiejś ważnej dla nas sprawie - nie pamiętam o co chodziło
na plus - Kołodziej, Depta, Szpyrka, Zawadzki, Szczerbowski na minus - Gierlotka, Forajter, Zydorowicz, Cebula, Raj Oczywiście z czasem poglądy człowieka się zmieniają.
Nie ma się co pierdolić. "Hańba wierzącym w sierp i młot !! CHWAŁA ZA NIEPODLEGŁOŚĆ ZMARŁYM !!" "A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie że deszcz pada Jebana wasza partia mać Co mi ojczyznę okrada " Ostatnio edytowane przez Bartek84 : 11-03-2010 o 17:04. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
...wstąp do "SK 1964"!
|
Kostempski to kibic Ruchu - wiec na niego nie ma co liczyć:
co ciekawe dostał się z Okręgu wyborczego: Wełnowiec - Józefowiec - Koszutka - Bogucice - Zawodzie dramat |
|
|
|
|
|
#47 |
|
SK 1964
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
...wstąp do "SK 1964"!
|
najnowsze info, ten koles prowadzi biuro Buzka wiec trzeba sie bedzie baaardzo wyslic
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
SK 1964
|
a buzek fan ruchu wiec kolega po szalu
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
...wstąp do "SK 1964"!
|
te wszyskie informacje o kostempskim byly znane juz 4 lata temu i nie przeszkodziły mu wejsc....
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|