View Full Version : Graffiti i napisy z GieKSy - Komentarze
widze że ludzie wciepuja zdjecia które byly na starym Forum. czy jest sens to wszystko przezucac? a może istnieje opcja przeniesienia tematu?
pozdrawiam :)
ultrasavanti
10-01-2008, 01:48
Lepszom motywacjom do malowania byłoby wciepywanie swierzych prac :)
FC OLKUSZ
10-01-2008, 08:17
Spokojnie panowie forum dopiero ruszyło !!!
Temat trzeba jakoś rozruszać !!!
Pawel1964
11-01-2008, 13:35
ja bym proponowal zamiast wklejac fotki dawac same linki do fotek zeby szybciej sie stronka otwierala
Ewentualnie powinny sie wszystkie automatycznie zmniejszać tak żeby sie forum nie rozjeżdżało
wklejac miniaturki
www.imageshack.us thumbnail for forums 1 czy jakos tak
Ale dając fotkę do tinypic.com i wklejając link do forum zdjęcie samo sie otwiera.
:zabki:DYWIZJON'91 - Dla nas zima nie istnieje, działamy cały czas.
Prace a dokładniej ich jakość, styl, przesłanie, które robimy teraz, nie są obniżką formy tylko są dostosowane do możliwości pogodowych jak na tę porę roku. Nie jestesmy profesjonalistami, dlatego zrobienia grafa zajmuje nam troche więcej czasu, a na mrozie jest to nie wykonalne..
Dlatego pragnę Was zapenić, że to co działamy teraz: napisy i mniejsze pracki jak ta zaprezentowana przemnie w temacie z fotki to tylko stan przejsciowy adekwatny do warunków. Na wiosnę wócimy znów do zajebistych grafów, macie moje słowo:zabki:
Gdyby znalazła sie osoba, która chcialby nas wspomóc w działaniach, nie koniecznie kasą - ale np. farbą, wałkami, itp to prosze o kontakt na gg 2951581
Każdy grosz i każdy sprzęt sie przyda!
Pozdrawiam serdecznie
A ty masz immunitet czy liczysz że na komisariat jeszcze nie pociągneli neta ?
lans i tyle kurwa. przedstaw sie jeszcze kolego to juz wogole bedzie cacy
idiotyzm... kaj sie tacy ludzie rodzą ??
Time4GKS
14-01-2008, 16:21
Dlaczego go tak krytykujecie ? Może chłopak wie co pisze ^_^
Jeden zjebał , wystarczy ech
PS. da się wysiedzieć na mrozie,,, GzG przy ostatniej pracy stało 2 dni pzy malowaniu i wtedy niebyło tak ciepło jak teraz... wystarczy troche uporu;).... brynów oby tak dalej... jesli macie legal to piszcie kto malował jesli nie to nie radze
Wczoraj na Dębie widziałem mase nowych ładnych napisów gratulacje ! ;)
ktoś dziś w ciągu dnia pochlapał biała farbą napis "ekipa centrum wita" :sportowiec: szkoda bo sie konkretnie prezentował
ph1964joh
16-01-2008, 18:50
wielki szacunek dla ekipy GzG, odwalają kawał dobrej roboty na Giszowcu!, a szczególnie na adama, gdzie kazdy napis/graf smRodów jest od razu poprawiany albo zamalowywany , i to nie tylko zwykłymi napisami ale tez konkretnymi dupnymi wrzutami!
dzis przejeżdzałem i rzuciły mi sie od razu w oczy pierdolne napisy!!!
tak trzymać! pozazdrościć mozna organizacji ekipie GzG, bravo!!!
Janów z GieKSą!:sportowiec:
Zibowski
16-01-2008, 20:38
GzG super - pamiętam jeszcze lata 80 na Giszu - postęp mc2 - Ligota - duży plus - Brynów i Piotrowice - szacunek za to co robicie tylko tak dalej -Całe Nasze Życie To GieKaes Katowice - Mysłowice - 5 lat - tak myślę i będą nasze - mają dobą ekipę - nawet mnie przegnali bo myśleli że z policji ktoś ich podsłuchuje - szacunek widać że ekipa się pilnuje - pozdro :zabki:
A co do Gisza to powklejajcie jakies foty tych napisów tez chce sobie zobaczyc :P
Juz duzo prac z Gisza jest wklejonych
jak maja czym sie chwala to niech sie chwala a wiem ze maja.tyle co oni sie juz napoprawiali tych grafow i napsow to malo kto
wiem ale nie chodzi mi tu o takie grafy tylko napisy na blokach itp...
od strony A4 przy zjeździe na Makro na wysokości Witosa,smrody pobazgrały duży napis GieKSy, od strony DTŚ na jednym z familokó z ul Gliwickiej bodajże dupne GKS na szubienicy (na wysokości ślimaka), część Gliwickiej fatalnie wygląda, o Pokoju nawet nie wspominam. Na Piotrowicach i Ligocie widać walke na murach ale niezbyt ciekawie to wszystko wygląda. Na ul Armii Krajowej w Chorzowie na wysokości mniej więcej dworca jest graf smrodów nie ruszony a oni nonstop cośniszczą,moim zdaniem nie ma przebacz i powinno być to samo,mają też graf wpobliżu ul Kopernika w Chorzowie na sklepie spożywczym
Komanczz
17-01-2008, 21:48
całkowicie popieram Zajczaka.Mazać wszystko tym skuRwielom bez względu na to gdzie się to znajduje.Niektóre osoby już sie za to wzięły które tu pozdrawiam :)
stefanosk
18-01-2008, 15:27
Praca z Rogoźnej super!! Tylko ze to jest na jakiejś klatce schodowej??
PS. Dziś na Paderewie grasuje ekipa "czyszcząca" grafy i napisy. Jechalem autobusem to widzialem jak ktoś zamazywał napisy. Ponoc grafy tez ucierpialy. :/
Idioci za Klimzowca umieja pisac?Kiedys podpisywali sie trzema krzyzykami.
Co za czasy.
Pozdrawiam
ultrasavanti
18-01-2008, 15:52
Praca z Rogoźnej super!! Tylko ze to jest na jakiejś klatce schodowej??
PS. Dziś na Paderewie grasuje ekipa "czyszcząca" grafy i napisy. Jechalem autobusem to widzialem jak ktoś zamazywał napisy. Ponoc grafy tez ucierpialy. :/
Jest to opuszczony budynek, w przyszłym tygodniu bedziemy robic legala w lokalu , mysle ze bedzie o wiele konkretniejszy.
"PS. Dziś na Paderewie grasuje ekipa "czyszcząca" grafy i napisy. Jechalem autobusem to widzialem jak ktoś zamazywał napisy. Ponoc grafy tez ucierpialy. :/"
Spoldzielnia mieszkaniowa ich wynajela, jest to firma anty grafy, zeby ktos nie pomyslal ze R nam zamazuje. Ale my sie tym nie przejmujemy, z nami nie wygraja :)
Pytanie do panow z Rogoznej, dlaczego wiekszosc grafow jest robiona w budynkach?
Do tego w opuszczonych, o czy sa na miescie jakies napisy czy tylko te grafy?
ultrasavanti
18-01-2008, 18:36
Ja nie robie napisów, maluje graffiti, jak chciałbym robic napisy to za kase włożona w te grafy zajebałbym napisami połowe miasta a wiadomo ze zrobienie na miescie nielegalnie bomby (kolor) to akcja na 5 dlatego robie akcje na 4 bardziej lajtowo, GRAFFITI BO LUBIE , DLA GIEKSY BO JA KOCHAM .
WY TEZ LEPIEJ COS ZRÓBCIE ......
Uwazac na grafy, bo smrody cos sie odgrazają na swoim forum
stefanosk
19-01-2008, 09:23
Uwazac na grafy, bo smrody cos sie odgrazają na swoim forum
Szczególnie na Zawodziu i na Florydzie :sportowiec:
szmajgel
19-01-2008, 09:32
i po huj to piszesz??
stefanosk
19-01-2008, 09:37
i po huj to piszesz??
A po chuj sie pytasz??
Lepiej ostrzec kibiców zeby zwracali większą uwage na Swoje grafy w tych dzielnicach nie ??
A po chuj sie pytasz??
Lepiej ostrzec kibiców zeby zwracali większą uwage na Swoje grafy w tych dzielnicach nie ??
Beda chcieli to i tak zamaza....Nikt niy bydzie 24h koczowol przy grafie. Oni nom My im proste.
Bossman1522
19-01-2008, 19:53
Też prawda ale jak będą zwracali uwagę więcej niż zawsze, to może na nich trafią.
Skończe sie juz klucic bo to troche zalosne. pozdrawiam
i po huj to piszesz??
po kiego chuja sie odzywasz jak nic nie robisz u siebie
Popatrz na swoje Murcki bp na rynku same napisy gks tychy i nie tylko
poprawa na rogoznej. jesli chodzi o czcionke. tym razem przyczepie sie do herbu ... cos slabiutko jego srodek panowie widzicie ...
bomba "ec" w porzadeczku ...
pzdr. dla tworcow.
ultrasavanti
21-01-2008, 11:24
bomba ec wporzo, troche outline w A uciekł :).................na poczatku myslalem ze sitie z frogiem to wrzucili :)
na poczatku myslalem ze sitie z frogiem to wrzucili :)
oni jeszcze istnieja, maluja cos?
ultrasavanti
21-01-2008, 12:12
maluja .....sitie sie nawet na giekse wybiera ze nami :)
przerombana bomba ta ec pozdro
jak ktos ma numer gg od KOTLECIKA TO NA PW !
ok mam juz, dzieki,
kotlcik, odezwe sie.
po kiego chuja sie odzywasz jak nic nie robisz u siebie
uwielbiam Cie :zabki:
A na Murckach dalej kapa napisy jak byly tak sa
NeeMeezus
23-01-2008, 01:21
Markus niechce Cie obrazic ale PO KIEGO CHUJA TY SIE ODZYWASZ !! Jak na murckach jedna osoba cos próbuje działać jeszcze nie Ty !! a wielce sie na forum napinasz !! Lepiej bys dorzucił na spraye dla murcek a nie...Co do murcek to jest troszke kapa bo jeden gosciu sam nic nie załatwi.Hehehe widze ze w zdjeciach sie pojawił mój piesek z pokoju :D:D
Lars Ulrich
23-01-2008, 07:08
wy jesteście pojebani i tyle, zamiast sie wspierać to co chwile jeden drugiemu wytyka błędy na dzielnicach, prawdziwa GieKSiarska rodzina jak chuj, rzeczywiście to forum jakoś namnożyło chujowizne, wpisują się w innych tematach jakieś osły, spam zamknęli, pomyślcie jakie ciulstwa trzeba pisać żeby zamknąć spam,co chwile jakieś głupie pytania, a może by sztama z żabolami a na twojej dzielnicy są napisy ruchu, nie wtrącaj się , na twojej też są, tu już kurwa nie ma co czytać, 100 napinaczy a jak przyjdzie co do czego (czy to zbiórka na sisiego czy choćby zapisanie sie do teatru czy jakaś inna pomoc, choćby mecz w Libiążu) to nagle jakoś w danym temacie 5 , 10 wpisów CH GKS (Computer Hooligans GKS) pozdro
NeeMeezus
23-01-2008, 14:06
YARO niewiem czemu ale dla mnie ta pracka jest Ciekawa i ZAJEBISTA niewiem nieznam sie tak ale bardzo fajnie musi sie prezentować !
no no ...
podoba mi sie ta pracka DAB :)
według mnie Dąb zrobił konkret postęp(pogratulować organizacji i pomysłów), aż miło iść przez tą dzielnicę Katowic
wielkie pozdro
bardzo fajna praca na Dębie
brawo
osoby cos tam psykajace prosze o kontakt ze mna na pm.
Ja chciałbym pochwalić Zawodzie, zajebisty postęp. Gdzie się nie obejrzysz tam coś konkretnego pro-GKS.
Brawo!
Dokładnie, az miło sie na uczelnie jedzie ;)
nie tylko pro-GKS <hahaha>
kotletosss
01-02-2008, 11:50
Dąb rzeczywiście miły dla oka (gratulacje!) i sporo nowych, widocznych napisów na Starej Ligocie, ale za to tragedia na Załężu... "łowcy *****ów" "Gówno" itp. itd. przy Bocheńskiego widnieje już jakiś czas i razi w oczy...
vAn Daal
01-02-2008, 14:24
na mikołowskiej na bloku zaraz koło autostrady (jeszcze na Brynowie) smrody jebneły graf... taką erke z bajerami...kurwa
Po cholere o tym piszecie na forum ? zeby R tu weszli i cieszyli sie z z powodu naszych nażekan ? Niech modki skasuja posty o tematyce gorzkich żalow, "szable" w dlon i poprawiac i domalowywac nowe :)
to akurat niech zostanie, jak ktoś ma farbę niech się tym zajmie
najlepiej chlopakom z gisza wyszedl ten Bad Boy :P
Może to nie jest dobry temat do pisania o tym, ale rozjebało mnie to...
http://i32.tinypic.com/732xcl.jpg
Wiem, że niewiele na tym zdjęciu widać, w każdym razie jest to bilbord Ruchu na ulicy Sokolskiej zapraszający na derby...:szok:
Może by tak GieKSa zrobiła bilbord zapraszający na mecz w Chorzowie...?
:szok::szok::szok:
Ec działać! Zerwijcie to, obicepcie farba albo cos...
:szok:
Juz chyba czas zaczac sie nakrecac na szpil ze Śląskiem i wyrabianie kart?! Bo Ruch na takiej propagandzie moze tylko zyskac...
Swoją drogą, ciekawe czy nasz zarząd kiedys zrobi taką reklamę...
ten Graf z Bad Boyem to jak to określili młodzi próba swoich możliwości.... poprostu to ich pierwsza praca i mi sie podoba jak na pierwszy raz
jak byłem w Białymstoku jakiś tydzień temu to w wielu miejscach miasta były bilboardy z infem o karnetach na Jagiellonie, fajna sporawa, w ogóle powiem że Białystok był specyficzny, mnóstwo tego typów reklam (Żubr w szaliku itp)
:szok:
nie zesraj sie kurwa
nie zesraj sie kurwa
czekalem az ktos to napisze :lol:
Wysylajcie mi PMa jak zobaczycie w centrum taki billboard
di canio
03-02-2008, 09:12
nie zesraj sie kurwa
obys ty sie kurwa nie zesral...
Nie zesrajcie sie wszyscy kurwa :lol:
Pavveuek
03-02-2008, 09:28
No i myśle że na tym mozna zakończyć ten temat ze sraniem :zabki:
MARCIN a z Brynowa jest kawałek na sokolską przyjedz i sam zerwij a nie siej pierdolonej paniki na forum
marcin GieKSa
03-02-2008, 12:38
moze zamiast wrzucac jeden drugiemu..to trza wkoncu zrobic z tym scieRwem porzadek niewazne kto..
a swoja droga widac kurwa mozna taki baner sobie wynajac..tylko oczywiscie nie u Nas
Lars Ulrich
03-02-2008, 12:47
dokładnie, ktoś wkleił foto z oburzeniem i słusznie, no kurwa jak może być bilboard ruchu w centrum Katowic, tu już nawet nie chodzi o to kto to ma zamazać bo ktoś to na pewno zrobi ale nawet w centrum Katowic nie widziałem nigdy czegoś takiego związanego z naszym GKS -em i o to bym się martwił,kurwa jak mnie to wkurwia
Qrwa krew zalewa!
Ogólnie jestem spokojnym człowiekiem ale to to już porażka ,równie dobrze drużyna niebieskich mogłaby podjechać pod dworzec ,żeby reklamowac mecz.
Już widzę jak długo taki baner o GieKSie był w Chorzowie-15 min. max
Pavveuek
03-02-2008, 13:13
No ten chyba też za długiego żywota nie miał :cham:
Podobna sytuacja była niedawno we Wrocławiu, gdzie na bilbordach reklamowało się Zagłębie Lubin. Nie wiem czemu mają służyć takie prowokacje.
Katowicer ta druga pracka jest jeszcze nie dokończona.
Lars Ulrich
04-02-2008, 23:04
No ten chyba też za długiego żywota nie miał :cham:hmm no wlasnie dalej żywot ma
marcin GieKSa
04-02-2008, 23:16
no wlasnie dalej ten smieRdzacy bilboard spokojnie sobie wisi w Centrum?? bo jak tak to ja poprostu jestem w szoku....
Qrwa krew zalewa!
Ogólnie jestem spokojnym człowiekiem ale to to już porażka ,równie dobrze drużyna niebieskich mogłaby podjechać pod dworzec ,żeby reklamowac mecz.
Już widzę jak długo taki baner o GieKSie był w Chorzowie-15 min. max
Pare dni temu pisali w GW ze warka ufundowała 50 takich bilbordów jako sponsor derbów.
ok. 9 bedzie w Katowicach. Znajde to zeskanuje artykuł. Były tez okreslone miejsca gdzie będą. Bedzie tez ogromny przy dworcu w Katowicach na budynku Gdzie jest afrodyta:(((
Chyba go juz niedługo dadzą bo jest pusta sciana:(((
Pare dni temu pisali w GW ze warka ufundowała 50 takich bilbordów jako sponsor derbów.
ok. 9 bedzie w Katowicach. Znajdę to zeskanuje artykuł. Były tez okreslone miejsca gdzie będą. Bedzie tez ogromny przy dworcu w Katowicach na budynku Gdzie jest afrodyta:(((
Chyba go juz niedługo dadzą bo jest pusta ściana:(((
Prędzej się napije piwo Niebiescy niż kupie warkę. Sponsoring sponsoringiem i nie mam nic przeciwko sponsorom Ruchu, ale bilbordy DeRbów w Katowicach to całkiem inna sprawa.
katowicer
05-02-2008, 05:56
a gdzie się mają rozwijać????
Reklama ma byc skuteczna,w chorzowie już wszyscy wiedzą o derbach...
skuteczne sa chujki...
Lars Ulrich
05-02-2008, 06:57
no ale kurwa jaki tupet ja pierdole, po prostu ja to odbieram że taka warka traktuje GieKSe jak jakieś gówno, GieKSa? jaka GieKSa , dawać plakaty w centrum KAtowic, na dodatek te plakaty mają dwie pierdolne eRki , dla mnie to jest szczyt chamstwa, niech wypierdalają z tymi plakatami, pojebało im sie w głowach
widze, ze klub zza miedzy osiąga powoli to co chce min. Wasze wkurwienie. Tylko po co?
Spokojnie. To nie ich wina, robią to dla siebie. Nam czekac na pierdolnięcie z naszej strony.
Ano, zobaczymy ...
Krzys nasze pierdolniecie skonczy sie na duzej ilosci plakatach...
To sa tylko slowa, a smierdzace plakaty w K-ce to fakt.
I jak juz tu chocy wspomnieli ten na Sokolskiej ma sie calkiem niezle.
marcin GieKSa
05-02-2008, 09:34
Krzys no nie gadaj ze Ciebie to nie wkurwia........mnie chuj strzela jak o tym czytam..... na szczescie teraz rzadko bede w kato więc nie bede narazony na ogladanie tego kuRestwa.........
kuRwa trza miec tupet.....jebac te kuRwy z warki...
zaraz, zaraz, jakie to sa bilbordy ???- DOKŁADNIE!
Derbowe?
no a jakie inne niby?
derbowe, zapraszaja kibicow ruchu na mecz
acha;/ a ja myslałem że takie i dla Ruchu i GZ są;/
KSG tez ma swoje bilbordy u siebie.
Właśnie bardzo dobrze napisane: "U SIEBIE"
Panowie,tu chodzi o polityke klubu.Wiedza gdzie sa ich fc i tam wywieszają. Wiem ze mnóstwo osób to wkurza ale trza im oddac ze skutecznie zaczynaja działac. Miejmy tylko nadzieje ze te bilbordy to pierwszy i ostatni raz!!! A co do warki to mysle ze jakby Nasza druzyna grała taki wazny mecz tez by sie w to wkrecili.
Panowie,tu chodzi o polityke klubu.Wiedza gdzie sa ich fc i tam wywieszają. Wiem ze mnóstwo osób to wkurza ale trza im oddac ze skutecznie zaczynaja działac. Miejmy tylko nadzieje ze te bilbordy to pierwszy i ostatni raz!!! A co do warki to mysle ze jakby Nasza druzyna grała taki wazny mecz tez by sie w to wkrecili.
Chyba żartujesz. Jak se bilbord spokojnie wisi, to może i zapłacą firmie i po derbach, żeby jeszcze trochę po wisiał. I to na pewno wtedy nie skończy się na jednym razie.
marcin GieKSa
05-02-2008, 17:06
no to czekamy na efekty tych dzialan..z mojej strony koniec tematu
W Katowicach miejsce tylko na GieKSe !!!!!!!!!! reklamowanie ruchu w katowicach to delikkatnie mówiąc lekka przesada
A co do warki to mysle ze jakby Nasza druzyna grała taki wazny mecz tez by sie w to wkrecili.
Tzn. że co? Nasze plakaty wisiałyby w Chorzowie? Watpię. K...a! Jeszcze gdyby to były takie ogólne plakaty reklamujące ten mecz, ale to jest wulgarna agitka Ruchu (symbole, kolorystyka itp.) z derbami z Górnikiem gdzieś w tle. Widziałem dzisiaj te dupne wolne miejsce na 3-go Maja (koło estakady). Jeśli rzeczywiście ma tam zawisnąć takie niebieskie mega paskudztwo to będzie skandal.
Jeśli rzeczywiście ma tam zawisnąć takie niebieskie mega paskudztwo to będzie skandal.
oby nie.... kolejny bilboard chorzowskich wisi juz na ul.Mickiewicza, koło Żabki , na wysokosci 4 pietra, wiec ciezko z nim bedzie cokolwiek zrobic....musze przyznac ze ku**a udała im sie kampania reklamowa, już chyba wszyscy wiedza ze chorzowskie plakaty wisza w Centrum Katowic....
mariuszeeek
05-02-2008, 20:31
jeszcze na dworcu ino brakuje :/ i w innych strategicznych punktach ... wogóle ma się pojawić 50 na całym Śląsku ciekawe jak to będzie wyglądało w Zabrzu i innych miastach .. swoją drogą JEBAĆ WARKE!
BRANIK_GT
05-02-2008, 20:43
Widziałem... Teraz Ruch będzie aż sikał z radości że takie coś ma miejsce!
lolo1989
05-02-2008, 20:51
Bez kitu te jebane bilboardy wisza w kilku najbardziej ruchliwych częściach Katowic i to jeszcze na wysokosci 3-4 pietra(Mikołowska,Sokolska)Według mnie GieKSa już nie powinna brać zadnych udziałów w konkursach organizowanych przez Warke.Ja rozumia jak by to wisialo na Szopkach albo na Nikiszu ale nie w centrum Katowic,a niech jeszcze naprawde pierdolną ten dupny plakat kolo estakady to bedzie przejebane.Niech tak ktos spoza Śląska przyjedzie do nas i to zoboczy to naprawde jeszcze pomysli ze Katowice sa niebieskie
mariuszeeek
05-02-2008, 21:29
Katowice? cały GŚ ma być obklejony przez warke jako sponsora.. więc mają darmową reklame..
Tzn. że co? Nasze plakaty wisiałyby w Chorzowie? Watpię. K...a! Jeszcze gdyby to były takie ogólne plakaty reklamujące ten mecz, ale to jest wulgarna agitka Ruchu (symbole, kolorystyka itp.) z derbami z Górnikiem gdzieś w tle. Widziałem dzisiaj te dupne wolne miejsce na 3-go Maja (koło estakady). Jeśli rzeczywiście ma tam zawisnąć takie niebieskie mega paskudztwo to będzie skandal.
Panowie kazdy jak robi kampanie to chce miec jak najwieksze korzysci. Bilbordy sa w miejscach najbardziej widocznych bo taka role ma spełniac bilbord.Chyba nikt by nie wydał kasy na bilbord np: w Koziej Wulce:)))
Nie twierdze ze nasze bilbordy wisiały by w Chorzowie. Zostały wywieszone tam gdzie najwiekszy potencjalny klient(czyt. kibic) a zarazem tam gdzie mają liczne fc. Uważam ze nic z tym nie zrobimy,trzeba bedzie to przebolec. Obawiam sie ze to miejsce o którym wspominasz na 3 Maja tez było wymienione w GW( oby nie)
Użytkownik Ewleka zarejestrował się kilkanaście dni temu i jedyne wpisy jakie zamieścił to, że w spokoju trzeba przeboleć te bilbordy. Przypomniał mi się inny użytkownik, który oburzał się kiedyś, że są zrywane plakaty niebieskich w Katowicach na benefis jakiegoś ich piłkarza, które jego firma wywieszała. Na czwartym piętrze to może jakiś karabin do paintballu, ino takie Uzi to by musiało być (4 osoby, po jednym magazynku, czy co tam się stosuje w tych pistoletach i git).
CichyBob
05-02-2008, 22:05
Oczywiscie ze mozna sie zgodzic z tym stwierdzeniem ze Reklama ma przyniesc jakies korzysci , zeby byla BARDZO widoczna etc. Ale sa pewne granice , panowie z warki zdaja sobie sprawe ze ja przekraczaja , w sumie juz przekroczyli za wszelka cene rozklejac plakat na terenie gdzie R jest niemile widziany , nie wiem jak w innych miastach to wyglada. Ale przejawi sie to znienawidzeniem potencjalnego klienta i konsumenta piwa do browarow Warka , bo ja osobiscie sie tego nie tkne chocby chuj na chuju stał
tak czytam te posty dzisiaj i nasunelo mi sie jedno pytanie: co to ma wspolnego z tematem?
Obserwator112
05-02-2008, 22:32
15-20 lat temu Katowice byly opanowane przez Ruch. Teraz jest mnostwo (szczegolnie starszych) nieaktywnych kibicow, których działacze chcą z powrotem zaciagnąć na stadion. To jest normalne. Sam pochodze z centrum Katowic i cala moja rodzina od 3 pokolen kibicuje Ruchpwi. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu takich ludzi mieszka w Katowicach. Nie twierdze ze Katowice sa niebieskie, bo teraz na pewno nie sa, ale na pewno nie jest Ruchu tak malo jak sie Wam wydaje. Problem w tym ze wiekszosc jest nieaktywna. Takie wlasnie mecze jak te derby moga z powrotem przyciagnac ludzi na Satdion Slaski czy to Stadion przy ul. Cichej. Nie oszukujcie sie. Jestescie klubem stosunkowo młodym o duzo mniejszych tradycjach niz Gornik czy Ruch. Zdajecie sobie pewnie sprawe co przyciaga młodych na stadion. Sa to albo wyniki sportowe, albo inne sprawy (wiadomo o co chodzi). Pilkarsko jestescie wyraznie za nami i z uplywem lat kiedy nie poprawia sie wasze wyniki mozecie zaczac tracic. Tak samo jak my stracilismy w Katowicach czesc kibicow po sukcesach Gieksy z czasow Dziurowicza. Dla porownania mozna zobaczyc co stalo sie w przeciagu lat w Warszawie (Legia przescignela Polonia), Krakowie (Wisła Cracovie) czy Poznaniu (Warta popadla w cien Lecha). Co do samych billboardow. Zamiast plakac na forum sami pomyslcie jak zareklamowac mecze swojej druzyny.
3 strony pierdolenia i żalów, zamiast płakać na forum to drodzy mieszkańcy Katowic wzielibyście jakieś miechy z farbą i obciepali te bilbordy to może by dało też troche warce do myślenia, a skoro z naszej strony nie ma reakcji to będą powtarzać takie promocje klubu sąsiadów zza miedzy w Katowicach.
Pierdolenie że wisi na 4 piętrze-jak by w Chorzowie wisiał bilbord GieKSy nawet na 10 piętrze to nie wierze że byłby dłużej niż godzinę
dla chcącego nic trudnego a skoro sie nie chce to nie zaśmiecajcie forum płaczem i żalami bo to tylko cieszy blond grziwki
PS. sorry ale się wqurwiłem brakiem działania z naszej strony
marcin GieKSa
05-02-2008, 23:23
Hanss trafnie to ujał..nic dodac nic ując...
Przyznaję, że niekiedy lubiałem sobie skonsumować buteleczkę Warki, ale rzeczywiście w tej chwili zupełnie ją odpuszczam. Niby dlaczego, nawet pośrednio mam współfinansować akcje promocyjne Ruchu?
15-20 lat temu Katowice byly opanowane przez Ruch. Teraz jest mnostwo (szczegolnie starszych) nieaktywnych kibicow, których działacze chcą z powrotem zaciagnąć na stadion. To jest normalne.
Obserwator, problem polega na tym, że futbol wzbudza zbyt duże emocje, żeby poddawać się zwykłym działaniom rynkowym. Chyba nie ma miasta w Polsce, gdzie pojawienie się bilbordów innej (a tym bardziej wrogiej) drużyny, nie wzbudzi co najmniej irytacji miejscowych. Tak było we Wrocławiu, tak jest teraz w Katowicach i tak pewnie będzie wszędzie, gdziekolwiek taka akcja będzie miała miejsce. Sam słusznie napisałeś, że Polonia kiedyś dominowała w Warszawie, ale nie liczyłbym na to, że w związku z tym kibice Legii przyjęliby jakąś (hipotetyczną) akcję reklamową Polonii w całej Warszawie z sympatią i zrozumieniem (a nuż są jacyś starzy Warszawiacy kibicujący kiedyś Polonii, dzisiaj są co prawda nieaktywnii ale niech Polonia agituje, to może wrócą na Konwiktorską - my nie mamy nic przeciwko). Zresztą wróćmy na nasze podwórko. Jeśli my strzelimy sobie plakaty i bilbordy np. Siemianowicach, gdzie jest sporo GieKSiarzy to mam uwierzyć, że wy nie będziecie mieć nic przeciwko temu? Ciekawe jak długo przetrwałbym na waszym forum gdybym zaczął tam ,,uspokajać" wszystkich,że nic się nie stało i że jest ok.
Nie oszukujcie sie. Jestescie klubem stosunkowo młodym o duzo mniejszych tradycjach niz Gornik czy Ruch. Zdajecie sobie pewnie sprawe co przyciaga młodych na stadion. Sa to albo wyniki sportowe, albo inne sprawy (wiadomo o co chodzi). Pilkarsko jestescie wyraznie za nami i z uplywem lat kiedy nie poprawia sie wasze wyniki mozecie zaczac tracic. Tak samo jak my stracilismy w Katowicach czesc kibicow po sukcesach Gieksy z czasow Dziurowicza.
Nikt tu się nie oszukuje, tylko wytłumacz mi co ma ten twój wątek z ,,tradycją" do tematu bilbordów Ruchu sponsorowanych przez Warkę (no tak własciwie to wogóle temat o grafach GieKSy :zabki:)? Uwież mi , że Nasza tradycja nam całkowicie wystarcza i nie musimy podpinać się (oszukiwać) pod cudzą (jak to robią niektóre kluby). Są kluby o długiej i wspaniałej tradycji (jak np. wspomniana przez ciebie Warta), które kibicowsko praktycznie już nie istnieją. Tylko co z tego? Na koniec zgadzam się, że wyniki mają dosyć duże znaczenie w rozkładzie preferencji kibicowskich, tyle że w długiej (a nawet bardzo długiej perspektywie czasowej). Na szczęście sytuacja, w której piłkarsko jesteśmy ,,wyraźnie za wami" jest stosunkowo krótka (jeszcze 3 sezony temu to my byliśmy w OE, a wy w 2 lidze) i w ostatnim ćwierćwieczu prawie niespotykana. I jeszcze jedna, moja osobista refleksja: uważam, że ,,niebieskie Katowice" już nigdy nie wrócą (tak samo jak dajmy na to Szombry, już nigdy nie będą Mistrzem Polski), natomiast jeszcze sporo może sie dziać na terenach FC. Mam nadzieję, że będzie się dziać w dobrą stronę.:zabki:
ale sie jaracie tymi bilbordami ....
sami to nakręciacie i robicie reklamę tymi wpisami, a oni mają polewkę.
Z drugiej strony, dzis widziałem ten bilbord w Miko (to chyba ten sam co w Katosach) i napiszę Wam, że nic szczególnego, wg mnie mało wyrazisty i brzydki.
Mam nadzieję, ze juz zaniedługo będę miał miał okazje do porównania:)
banditen
06-02-2008, 05:53
15-20 lat temu Katowice byly opanowane przez Ruch. Teraz jest mnostwo (szczegolnie starszych) nieaktywnych kibicow, których działacze chcą z powrotem zaciagnąć na stadion. To jest normalne. Sam pochodze z centrum Katowic i cala moja rodzina od 3 pokolen kibicuje Ruchpwi. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu takich ludzi mieszka w Katowicach. Nie twierdze ze Katowice sa niebieskie, bo teraz na pewno nie sa, ale na pewno nie jest Ruchu tak malo jak sie Wam wydaje. Problem w tym ze wiekszosc jest nieaktywna. Takie wlasnie mecze jak te derby moga z powrotem przyciagnac ludzi na Satdion Slaski czy to Stadion przy ul. Cichej. Nie oszukujcie sie. Jestescie klubem stosunkowo młodym o duzo mniejszych tradycjach niz Gornik czy Ruch. Zdajecie sobie pewnie sprawe co przyciaga młodych na stadion. Sa to albo wyniki sportowe, albo inne sprawy (wiadomo o co chodzi). Pilkarsko jestescie wyraznie za nami i z uplywem lat kiedy nie poprawia sie wasze wyniki mozecie zaczac tracic. Tak samo jak my stracilismy w Katowicach czesc kibicow po sukcesach Gieksy z czasow Dziurowicza. Dla porownania mozna zobaczyc co stalo sie w przeciagu lat w Warszawie (Legia przescignela Polonia), Krakowie (Wisła Cracovie) czy Poznaniu (Warta popadla w cien Lecha). Co do samych billboardow. Zamiast plakac na forum sami pomyslcie jak zareklamowac mecze swojej druzyny.
nie no jeszcze propaganda smrodow na naszym forum ,bana mu i niech spada
markus73
06-02-2008, 06:28
Z tym opanowaniem Katowic przez ruch 15-20 lat temu to przesadziles....zreszta wy macie takie sklonnosci.20 lat temu chodzilem juz na Giekse i juz wtedy CEntrum ,Zawodzie,Tauzen Dolny ,Welnowiec,Kostuchna i pare innych byly dzielnicami ,w ktorych kompletnie NIC nie mieliscie do gadania.Wiec daruj sobie chlopcze ta zalosna propagande lub zmien forum.
vAn Daal
06-02-2008, 11:37
Na 3 maja naszczęście zrobili reklame "nivea"
Zibowski
06-02-2008, 14:45
Na szczęście :sportowiec:
19kabon64
06-02-2008, 16:03
Jak ja nienawidze tych śmieRdzieli jak chce ktos kibicowac ruchowi to niech wypie***** !! do chorzowa!
A te bilbordy to poprostu masakra nie powinno byc miejsca na takie cos w Katowicach! ehh kuRwy !
NIGDY w Katowicach smRody nie były w większości gdy juz istniał GKS.Osobiście uważam,że decydenci Warki postapili mało roztropnie z tymi bilbordami w Katowicach.Moze ktos tam u nich nie bardzo orientuje sie,jakie tu panuja międzyklubowe "układy"?zastanawiam sie,czy nie byłby zasadny jakis ruch w tej sprawie ze strony np.naszego Zarzadu?Wiem,że to sprawa delikatna,ale moze jakis list otwarty wyrazajacy nasze stanowisko by wystarczyl?Wiem tez,ze powoływanie sie na Anglię jest może nieco na wyrost,ale trudno mi sobie wyobrazić,by ktoś w Londynie reklamował mecze np.Manchesteru United.Jeśli o mnie chodzi,nigdy nie przepadałem za Warką,ale teraz to chyba całkiem ja odstawię...
gieksiarz.wnc
06-02-2008, 18:49
Na 3 maja naszczęście zrobili reklame "nivea"
na sokolskiej podobnie
Conrado Coneri
06-02-2008, 21:23
moze napisze wolar co napisał w temacie w komentarzach o przystanku i o erce namalowanej w Jmielinie jak pierwszy raz przejezdzałem do Bierunia po psa z kumplem To widac było ze gdzie niegdzie mógł by powstac napis ,a jak wiezdzałem do Mysłowic pirwszy raz w zyciu to, az mi sie zakreciło w głowie na Katowickiej od tych smierdzielek:szok:ja zem myslał ze nie zobacze jch w Mysłowiach ,a tu takie zeczy widac ze jeszcze musi upłynac troszke czasu ,zeby spłyneło niebiesko smiedzace ...
słyszałeś kiedyś o czymś takim jak przecinek? z 10 zdan zrozumiałem tylko to że widziałeś eRke w Imielinie :)
ps. to cieszy ze na sokolskiej wisi nivea, no i gdzie indziej tez
Lars
http://www.niebiescy.pl/?id=2109 - szkoda, że u nas takie propozycje muszą wychodzić od kibiców
Conrado Coneri
06-02-2008, 21:56
tak zem myslał cos zrobic w Wolbromiu zagadac w społdzielni i graffy,bo zawsze ktos kiedys musi namalowac cos na boku bloku,a tak to ładnie wyglada itd.i duzo ciekawszych prac by powstało
jeszcze byś tak pomyślał o słowniku i byłoby super ;)
Smoke, u nas to w życiu nie przejdzie (a przynajmniej w tym czasie, co Uszok jest prezydentem)
a szkoda...
moze napisze wolar co napisał w temacie w komentarzach o przystanku i o erce namalowanej w Jmielinie jak pierwszy raz przejezdzałem do Bierunia po psa z kumplem To widac było ze gdzie niegdzie mógł by powstac napis ,a jak wiezdzałem do Mysłowic pirwszy raz w zyciu to, az mi sie zakreciło w głowie na Katowickiej od tych smierdzielek:szok:ja zem myslał ze nie zobacze jch w Mysłowiach ,a tu takie zeczy widac ze jeszcze musi upłynac troszke czasu ,zeby spłyneło niebiesko smiedzace ...
ma Katowickiej w Mysłowicach miałeś eRki ? Chyba ci sie ulice pomyliły. Ich napisy to Brzezinka Brzęczki i Rymera, reszta nasze tereny gdzie właśnie kolesie z dzielnic wymienionych wyżej bazgrają nam po murach. Pojeździj po Mysłowicach i przyjrzyj się jeszcze raz (Centrum,Boniol, Skota, Wesoła, Morgi,Dziećki, Larysz itd)
http://www.niebiescy.pl/?id=2109 - szkoda, że u nas takie propozycje muszą wychodzić od kibiców
bardzo dobrze, teraz to My bedziemy mieli pole do popisu
wątpię żeby wam to w czymś pomogło :lol:
GieKSa siemce
07-02-2008, 20:22
no sami nie potrafią zrobić grafa to im prezydent kupi wieć chyba lepiej jak nasi chopcy sie sami wykazują bo jest na czym oko zawiesić
Nie myslalem ze bd Coneriego kiedys bronil
Ale w zwiazku z sytuacja jaka kiedys mial w pewnej sprawie rozumiem pewne jego "zwyczaje"
wiec na przyszlosc niech nikt sie nie czepia do tego co napisze bo to zbedne.
Raz-Wystarczy !
sorry za OT
hehe jesli chodzi o bilboardy to nawet w tychach wiszą :shock: kur.. ja juz nie mam sił a warka juz straciła wielu klijentów...sory za rozmywanie ale nie mam pytan :kij:
Trzeba przyznać Conrado rację, jadąc ulicą Oświęcimską(?) przez Rymere, Brzęczki, Brzezinke czy Kosztowy widać aktywność wyłącznie smierządzych. :[
Jedynie na Brzeczkach widać jakby nasi próbowali coś zdziałać ale chyba nie mają zbyt wielkiego wsparcia :(
wątpię żeby wam to w czymś pomogło :lol:
jasniej?
tutaj sie zgodze bo faktycznie tak jest jak piszesz (natomiast Katowicka to już nasze napisy), druga sprawa że te dzielnice sa chorzowskie (z drobnymi naszymi wyjątkami) i mają ten plus ze ciągną sie główna ulicą w Mysłowicach, dlatego można odnieść dziwne wrażenie, bądź co bądź pewne sprawy napewno się zmienią ale pisać tutaj nie będe
pzdr
jasniej?
nie zrozumieliśmy się, wziąłem Cię za kibica ruchu ;)
sory, pozdro
Giszowiec znów pokazuje klase. Brawo!
tak dziś jechałem przez Załęże i doznałem szoku!!! patrząc ile jest wrzutów blond grziwek od Wesołego miasteczka aż po giełde i pomyśleć że nieopodal jest stadion GieKSy- wstyd jak chuj żeby koło własnego stadionu pozwolić se na taki syf a potem się dziwicie że godają niebieskie Katowice
na Wielkiej Skotnicy sporo napisów na ścianach, które obrażają GKS, to niby nasz teren, razi w oczy niestety
Oczywiście patrzcie na własne podwórko. Chłopaki dadzą rade. Założe sie że ktoś tak napisze. Na tym Załężu to my w ogóle jesteśmy kurwa, żyjemy?! Wstyd jak sam skurwysyn!
Przechodzić teraz przez Tauzen, to tylko z uśmiechem. Mnóstwo nowych wrzut i nie "czuć", że ktoś inny tutaj kibicuje.
ultrasavanti
11-02-2008, 09:34
Praca z Giszowca super, TRZEBA RABAC !!
ph1964joh
11-02-2008, 10:14
Giszowiec coś pięknego!
Fakt Graf zajebisty:zabki: Przesłanie ma i wogóle ok. No i młodzi pomagali wiec na +
Komanczz
11-02-2008, 18:59
Giszowiec już przyzwyczail do prac na najwyższym poziomie a tak jak napisał murarz fakt ze młodzi pomagali sprawia ze serce rośnie.Jesli chodzi o Tauzen to zajebisty napis GKS KATOWICE.Bardzo fajnie sie to prezentuje.
graf pierwsza klasa trzeba przyznac ! oby takich wiecej na dzielnicach gdzie nie jest sama GieKSa
Małolaty już od jakiegoś czasu nam pomagaja przy malowaniu i poprawianiu grafów.... ale ten graf w dużym stopniu to ich robota... najlepsze jest to że mają tysiac pomysłów na minute na nowy;)... małolaty rozwieszają i drukują też plakaty i miejmy nadzieje że ich aktywność będzie rosła
GieKSa siemce
11-02-2008, 19:43
Wolbrom pozytywnie mie zaskoczył jadąc tam ulicami czułem sie tak jak powinienem czuć sie na Bocheńskiego :zabki:
Graf z Gisza = MIAZGA ! ;) Jak dla mnie wymiata xD
Giszowiec znów pokazuje klase. Brawo!
Tez tam dzisiaj byłem, syf az smieRdzi! Nie wiem, trzeba by naszym z Zaleza moze pomoc?
Dookoła same GieKSiarskie tereny a tam takie gówno i to w pobliżu naszego estadio, ścisłego centrum i torów kolejowych...
Benny Panewniki
11-02-2008, 22:02
Jo tyz tam codziennie jestem..i non stop cos nowego scieRwo robi... szkoda ze tak wyglądo..
Benny Panewniki
11-02-2008, 22:10
GISZ piękna praca,,,,,,,,, cos cudownego....az milo sie ogląda
Lars Ulrich
11-02-2008, 23:56
pierwszy napis jaki zobaczyłem w Skoczowie to pierdolny GKS KATOWICE , fajnie tak :)
dla mnie na plus mury na Tauzenie i Dębie ostatnimi czasy, a na wielki minus Załęże tam się czułem jakbym był w Siemcach lub Chorzowie wstyd
Na plus też ziomki z okolic Panewnickiej/Kokocinca. Widoczne wrzuty <ok> Z tamtej okolicy jedynie dworzec na Ligocie i jego okolice smieRdza :/
Sporo Naszych napisów jest w Szczyrku na Skrzycznem trochę bazgrołowate co niektóre ale część świadczy o niezłym talencie piszacych.
Nowo wklejona praca z Gisza jest robiona na dworze czy prywatnie ?
19Giszowiec64
13-02-2008, 19:32
Nowo wklejona praca z Gisza jest robiona na dworze czy prywatnie ?
Prywatnie ale praca będzie jeszcze poprawiana
Dobra robota na Brynowie!!! kiedy się Załęze obudzi z letargu bo to wstyd!!! Nie moe im ktoś pomóc?
Wystarczy troche farby i chęci a nie pomocy innych dzielnic
z tego co widziałem na zalenzu tylko ulica bohenskiego i pokoju jest pomazana a reszta dzielnicy same napisy Gieksy i to nawet konkretne . widzieliscie tylko jedna ulice i piszecie ze na zalezu jest syf na murach. mam nadzieje ze chopaki z zolynza w najbliszzym czasie wizerunek tej ulicy zmienia
z tego co widziałem na zalenzu tylko ulica bohenskiego i pokoju jest pomazana a reszta dzielnicy same napisy Gieksy i to nawet konkretne . widzieliscie tylko jedna ulice i piszecie ze na zalezu jest syf na murach. mam nadzieje ze chopaki z zolynza w najbliszzym czasie wizerunek tej ulicy zmienia
no i co z tego ze inne wygladaja lepiej...to mamy skakac i klaskac ze kilka naszycha napisow jest na jakis bocznych uliczkach a glowna przejazdowa zapisana jest przez ruch?...kurwa wstyd i tyle...a wiekszy jeszcze ze kibice GieKSY z Zaleza bronia ten stan rzeczy...upadek i tyle
nie ma sensu sie rozpisywac na temat zaleza. wiecznie ktos jęczy(i slusznie) potem wchodzi ktos z zaleza na forum, napisze "jest wszystko pod kontrola, patrz na swoje podworko" i taka jazda non stop.
sam nie wiem co o tym wszystkim myslec. jedno jest pewne,tych napisow nie powinno tam byc
RobertSK
16-02-2008, 11:31
Załęże ogolnie działa na dobrym poziomie są widoczni na murach i to jest ok.Jest tylko jedna ulica gdzie śmieRdzi i tam ciuliki nie dają za wygrana...zamazywanie ich prac nic nie daje, kuRwy je ciagle odnawiają i tym samym okolica wygląda w chuj nie miło bo bazgrołów na murach przybywa.Widac tam działanie obu stron ale to wiekszego sensu nie ma...nie wiem jaka jest tam ekipa ruchu ale jedynym sposobem wydaje mi sie wybicie im z głów bazgranie i jakakolwiek aktywnosc na tym terenie....
pozdro
http://miasta.**********/katowice/1,82936,4926882.html
:-/
Panie Uszok czytaj to pan i bierz przykład.
stefanosk
16-02-2008, 12:04
Załęże ogolnie działa na dobrym poziomie są widoczni na murach i to jest ok.Jest tylko jedna ulica gdzie śmieRdzi i tam ciuliki nie dają za wygrana...zamazywanie ich prac nic nie daje, kuRwy je ciagle odnawiają i tym samym okolica wygląda w chuj nie miło bo bazgrołów na murach przybywa.Widac tam działanie obu stron ale to wiekszego sensu nie ma...nie wiem jaka jest tam ekipa ruchu ale jedynym sposobem wydaje mi sie wybicie im z głów bazgranie i jakakolwiek aktywnosc na tym terenie....
pozdro
Niewiem czy moge ale napisze ze tam wiekszej ekipy bRudasów niema, jedynie zwykli "gówniarze" w moim wieku którzy pewnie nie skończyli nawet gimnazjum i sie podpisac ledwo umieją (bynajmniej na takich wyglądają) a bez wsparcia z okolic by byli niczym :sportowiec:
RobertSK
16-02-2008, 12:12
To fakt wsparcie tam mają ale ktos tez musi ich kierowac tam i nauczył ich tej odmiennosci...juz nie przesadzajmy ze sa tam sami chopcy po 16 lat....skoro by tak było, mysle ze problem juz dawno był by rozwiązany....
pozdro
Benny Panewniki
16-02-2008, 15:29
Panowie jest jak jest... nie wygląda to zaciekawie i naprawde niejednego z nas ten stan rzeczy męczy... ale może wkońcu chopy z Załęza cos zrobią....... wg jedna z najgorzej wyglądająca ulica z całych Katowic
Benny Panewniki
16-02-2008, 15:29
wg jedna z najgorzej wyglądających ulic Katowic
szmajgel
16-02-2008, 15:50
faktycznie stare kamienice, bieda...nie wyglada to najlepiej...
marcin GieKSa
16-02-2008, 16:02
szmajgel doskonale wiesz o co chodzi....macie zamiar dalej udawac ze nie ma tematu??jezeli jestescie słabi to poproscie kogos o pomoc....lepsze to niz dalej ogladac te kuRewskie bazgroly 2 kilometry od stadionu...
szmajgel
16-02-2008, 16:13
nikt tego nie ukrywa poprostu hujnia jest i tyle pozdro
niepotrzebnie w ogole zazartowalem
w ogole po co ta gadka na forum glownym? to jeszcze bardziej nas pograza bo to scieRwo pewnie to czyta...
a jeszcze kilku osobom zalezy.
Małolat-Witosa
16-02-2008, 17:04
w dupie byliście gówno widzieliście już mnie wkurwia ta gadka nie których!!! dla was napisy na murach są wskaźnikiem jak działa dana dzielnica?? załęże pisze pokoju od razu zapisują walka na murach tam jest non stop! a do tego w przeciwieństwie do naszych kolegów nas policja tam nie luybi za bardzo a nawet nie cierpi więc nie jest tak łatwo. tyle ode mnie!.
ultrasavanti
16-02-2008, 17:38
Chopy dejcie se pokój, jedyn na drugigo naskakuje, chyba obowionzuje jakos solidarnosc po szalu, taki zamynt sie robi na tym forum -PORAŻKA.
Co do komyntarzy graffów to w Szczyrku żech widzioł dupne napisy GKS KATOWICE - fajnie sie czuć swojsko :)
Benny Panewniki
16-02-2008, 20:25
Siwus... nie denerwuj sie tyle.. domyslam sie ze tez ciezko tam cokolwiek pokolowac bo ulica przelotowa i troche samochodów tam jezdzi... ale cos trza zrobic... i apropo nikt tu nie pisze ze Zaleze nie jest aktywne!!!!!!!!!!! chodzi ino o to ze ta jedna ulica nieladnie pachnie!!!!! a to czy scieRwo to czyta i pozniej sie podnieca i wali konia przy kompach to mam w dupie!!! po to forum aby conieco naszych chlopcow umotywowac:)
pierdolenie ze ruchliwa ulica i ciezko... jakos smrodom to nie przeszkadzalo w bazgraniu swojego gowna
w dupie byliście gówno widzieliście już mnie wkurwia ta gadka nie których!!! dla was napisy na murach są wskaźnikiem jak działa dana dzielnica?? załęże pisze pokoju od razu zapisują walka na murach tam jest non stop! a do tego w przeciwieństwie do naszych kolegów nas policja tam nie luybi za bardzo a nawet nie cierpi więc nie jest tak łatwo. tyle ode mnie!.
pierdolenie...jezdze raz na dzien przez ta ulice ...i rzygac sie chce ...nie dajecie rady poproscie to zaden wstyd....kiedys dawno temu Gisz wspomagala Paderewa i nikt sie nie burzyl a wrecz przeciwnie...moze pora by sobie pomoc?
w dupie byliście gówno widzieliście już mnie wkurwia ta gadka nie których!!! dla was napisy na murach są wskaźnikiem jak działa dana dzielnica?? załęże pisze pokoju od razu zapisują walka na murach tam jest non stop! a do tego w przeciwieństwie do naszych kolegów nas policja tam nie luybi za bardzo a nawet nie cierpi więc nie jest tak łatwo tyle ode mnie!.
jeden co powiedzial jak jest naprawde... tam nie potrzeba ciepania farba po scianach, bo to jest syzyfowa praca ( sa ludzie, ktorym zalezy i daja rade !! pozdrawiam )... tam potrzeba drastyczniejszych srodkow... ale to jest inny temat.
Na plus też ziomki z okolic Panewnickiej/Kokocinca. Widoczne wrzuty <ok> Z tamtej okolicy jedynie dworzec na Ligocie i jego okolice smieRdza :/
część dworca wyremontowali i pomalowali i fajnie by było,żeby został w takim stanie:)
część dworca wyremontowali i pomalowali i fajnie by było,żeby został w takim stanie:)
Zgadza się, ale tuż obok czerwonym sprayem widać smieRdzące wrzuty :/
A ja mam propozycję dla wszystkich (zwłaszcza malkontentów) przejeżdżających w okolicy Bocheńskiego jak już tak barzao krytykujecie i piszeie o pomocy to niech każdy wozi w aucie butelke z farbą i ewentualnie worek-reszty nie muszę chyba pisać...
niebieska propaganda jest skuteczna a to dlatego ,że my nie chcemy się zaniżać do ich poziomu-Śmiechu warte bo ich propaganda zacznie w końcu przynosić skutki.
Nie bądźmy tacy jak oni ...Prowadźmy jeszcze bardziej "zaognioną" propagandę ale tylko pro GieKSa i ew "zarzucenie"
Dokładnie. Jak ktoś lubi nadstawiać drugi policzek to niech się do ministrantów zapisze.
Ładna praca Rogożnej :) Chyba na świerzym powietrzu o ile sie niemyle :P
Chyba najlepszy Malowany herb GieKSy.
pracka ładna.... ale herb jest dość specyficzny dla prac z rogożnej... realia herbu są inne... wszystko tkwi w szczegółach
ultrasavanti
22-02-2008, 15:55
Można by sie bawic ze szczegółami, ale to by trza pyndzelkiym malowac:) może nastympnym razym.
praca ciekawa
a to graffiti obok twoje dzieło?
Piter_Jaw
22-02-2008, 17:45
Ogromna prosba.. Moglby ktos wrzucic prace z Rogoznej na tinypic lub imageshack? bo jej poprostu nie widze...z gory dzieki :piwo:
http://forumgieksy.pl/showthread.php?t=9&page=7 ten temat
http://images34.fotosik.pl/152/8951cf0da45cbf7c.jpg ta praca
http://i28.tinypic.com/2yzh069.jpg - trzym Piter
niekoniecznie... chyba Migot w swoich pracach rysuje badzo poprawnie herb i tez jest malowany sprejem... tym bardziej jak herb ma 1,5m to łatwiej namalować;)...pzdr
ultrasavanti
22-02-2008, 23:56
Migot to je wymiatacz......a my dopjyro zaczynomy :) pzdr
zgadza sie. im wiekszy tym latwiej lecz nie do konca ...
latwiej zrobic szczegol w srodku. gorzej z utrzymaniem linii ksztaltu :)
zawsze mozna stworzyc sobie pomoc ...
co nie T ??
zawsz emozna rowniez wykorzystac uproszczony, rysowany :)
pzdr.
http://kibice.net/graffiti-53-GKS_Katowice.html
Malo tego...
Wysylac panowie, jest sie czym chwalic!
Giszowiec, Rogozna i reszta, wyslijcie najnowsze Wasze dziela.
wysłałem około miesiąc temu ok 30 grafów
i nie wstawili ich
Na Tauzenie nowiutkie i zajebiste malowidła a o rzucaniu się w oczy nie trzeba pisać :zabki: Brawo!
FC Siemce
02-03-2008, 19:22
Tauzen super akcja
Tauzen super akcja to przyznam ale niedalko (Załęże) niestety kolejne, przynajmniej od czasu jak ostatnio tam byłem (jakieś 2 tyg temu) napisy ruchanych, w szczególności ul Gliwicka bo o Bocheńskiego nie wspomnę, niesmacznie to wygląda a dziś w szczególności gdzie przyjechało w chuj Górnika a tak wyglądało jakby grama GieKSy tam nie było
Zibowski
03-03-2008, 07:51
Powiem tak Witosa - TZN - CENTRUM - powinny wesprzeć Załęże i tyle w temacie
wrzuci ktos foty tauzena ?
Dziś odbyło się zebranie rady mieszkańców osiedla Kukuczki (KSM).
Stosunkiem głosów 15:3 zatwierdzono i przyjęto...
wniosek Stowarzyszenia Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964" o mozliwości legalnego odnowienia elewacji, zastępująć byle co legalnym graffiti klubowym.
Sukces ten jest w 100% dziełem Przemka z Bogucic, a zarazem pierwszym naszym LEGALNYM miejscem.
Jutro atakujemy znowu.
Pzdr
wczoraj jechałem z Bytomia do Katos i nieźle byłem zaskoczonym pracami Tauzena. Super.
No, ale już potem byłem na Bocheńskiego i po prawej taki duuuuuupny napis ... wiadomo kogo .... strasznie to wygląda.
Pytanie na pv do GzG lub kogoś zorientowanego jadąć do pracy
w dniu meczu grafitii na os adama na GISZOWCU derby dla Górnika, z odwróconą
R czy nasz napis czy osób z KSG.
BillyKid
04-03-2008, 12:04
nasz
lolo1989
04-03-2008, 14:09
Pytanie na pv do GzG lub kogoś zorientowanego jadąć do pracy
w dniu meczu grafitii na os adama na GISZOWCU derby dla Górnika, z odwróconą
R czy nasz napis czy osób z KSG.
To byl napis czy graf??
LechuBRN
04-03-2008, 14:38
http://img341.imageshack.us/my.php?image=39349110pt6.jpg
Taki wrzut był na BRYNOWIE, był niestety, bo smierdziuchy ponoc wbiły i zamazały :/ nie wiem jak to możliwe tam było... a tak pieknie sie prezentowało...
Nie ma go juz od jakiegos miesiaca, ale sa nowe:)
LechuBRN
04-03-2008, 14:45
już dłuzej niż miesiac chyba nie ma :) Są nowe jasne, ale ten był naprawde konkteyny, i to jeszcze przy Mikołowskiej, ludzie tamtedy jezdza/wracaja z roboty wiec mogli podziwiac hehe:)
Derby dla Górnika" duży napis.... tak jak wiele innych tam
FranklinWNC
05-03-2008, 15:31
Ktoś chciał foty z Tauzena, udało mi się zrobić dwie z tramwaju. Jutro bedą lepsze.
http://i31.tinypic.com/17tq8h.jpg
http://i26.tinypic.com/2kpye9.jpg
No jak sie jadzie kolo wesolego to ladnie go widac.
SuchyTZN
05-03-2008, 17:28
http://img341.imageshack.us/my.php?image=39349110pt6.jpg
Taki wrzut był na BRYNOWIE, był niestety, bo smierdziuchy ponoc wbiły i zamazały :/ nie wiem jak to możliwe tam było... a tak pieknie sie prezentowało...
Tego juz dawno nie ma... jakies tam bazgroly sa akutalnie...
No jak sie jadzie kolo wesolego to ladnie go widac.
napisz jeszcze w ktora strone sie trzeba patrzeć.. :lol::
ten napis jest na granicy dębu z załężem a nie na tauzenie ...
Lars Ulrich
05-03-2008, 23:17
ten napis jest na granicy dębu z załężem a nie na tauzenie ...jak już to na granicy Dębu z Tauzenem
http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc00420aq2.jpg
prosta i czytelna czcionka jednak posiedzialbym nad czyms bardziej oryginalnym.
mimo wszystko dobrze ze sa ludzie ktorzy w taki sposob wyrazaja sie na murach nie tylko biegajac z walkiem czy jednym kolorem robiac koslawe napisy :)
kozak to od kotleta, 'my' juz dawno mieli tam zrobic, cbr'64 :jezor:
Ma ktoś może w formie graficznej jakiś szablon do wycięcia ?
http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc00420aq2.jpg
prosta i czytelna czcionka jednak posiedzialbym nad czyms bardziej oryginalnym.
mimo wszystko dobrze ze sa ludzie ktorzy w taki sposob wyrazaja sie na murach nie tylko biegajac z walkiem czy jednym kolorem robiac koslawe napisy :)
W imieniu Dębu dziękujemy bardzo za darmowe i super malowidło! :piwo:
fajne nowe prace na Dębie i Brynowie,
a z moich ostatnich obserwacji: Zawodzie kozacko zamalowane, na każdym murze jakiś napis, w chuj napisów anty i obrócone erki opracowane do perfekcji :cham: dobra robota
Szopki: w kurwe napisów smrodów, każdy mur zajebany, ale widać też tam trochę naszej działalności
Burowiec: zaraz widać kto tu rządzi, masa fajnych napisów
Burowiec: zaraz widać kto tu rządzi, masa fajnych napisów
hehe to dobrze , moze nie ma u nas arycedziel ale sa proste napisy ! a sa tylko nasze wciepy haha jes dobrze !
pozdro
ale jak sie wjeźdza od szopienic to brzydko to wygląda, niby wszystko smieRdzące zamazane jednak jakos tak nieprofesjonalnie hehehehe wiem czepiam sie. Pozdro Burowiec
Potwierdzam Zawodzie, Koszutka , Dąb wyrażnie w przód, w napisach zwłaszcza Zawodzie
brawo Panowie.
Oprócz tego bardzo fajne grafiity na Giszu , na wiadomo jakim osiedlu.
Jednak początek Gisza od strony Korei różnie to wygląda, sytuacja też szybko sie zmienia,
miła to chyba smRody?
nie sugeruj sie napisami Na temat smrodow z milej szkoda sie wypowiadac wielki konf i tyle w temacie
Też tak słyszalem, najważniejsze ze GzG robi swoje, a na nikiszu i korei podobno
tez juz nie mają ekipy tej co kiedyś choć jak na Katowickie dzielnice
profincjonalny nikiszowiec jest cały czas numer 1 wsród smRodów ,
przemiana tam niestety jest narazie niemożliwa hala naprzodu.
Widać działania GzG na Koreii, a na Zawodziu z dnia na dzień widzę nowe napisy! :piwo:
Też tak słyszalem, najważniejsze ze GzG robi swoje, a na nikiszu i korei podobno
tez juz nie mają ekipy tej co kiedyś choć jak na Katowickie dzielnice
profincjonalny nikiszowiec jest cały czas numer 1 wsród smRodów ,
przemiana tam niestety jest narazie niemożliwa hala naprzodu.
Na Nikiszu w najblizszym czasie a nawet latach pewnie nic sie nie zmieni w tym
kierunku. Niestety ale reaktywacja naprzodu w znacznym stopniu przeszkadza.
Fakt moze juz nie maja tak dobrej ekipy jak kiedys ale nadal duzo osób ćwiczy sztuki walki.
Najpierw trzeba zacząć od korei, niestety młodzi wybierają Ruch ale mam nadzieje ze ich pobyt w gimnazjum na Karliczka moze zmienic ta sytuacje (ale to juz działania GzG muszą być podjęte.) Tutaj mało osób z Ruchu ćwiczy sztuki walki wiec jakas nadzieja jest, na mecze regularnie jezdzi ino pare osób
no Korea, Nikisz, Podgrubba, chyba administracyjnie należą do nikisza,
choć podgrubba chyba do Janowa , przez naprzód na Jonowie bylo
dobrze mlodzi zaczynają wybierać Ruch wszystko przez naprzów poza tym
bajtle z Janowa to też konf.
wiesiek21
11-03-2008, 07:54
Z Nikisza 140 osób na derbach, wiec nie wiem czy tak ekipa siadła.
Z Nikisza 140 osób na derbach, wiec nie wiem czy tak ekipa siadła.
Liczyles ich:rotfl::rotfl:
Oni zawsze i wszedzie sa licznie ha
Siejecie sami propagande lepiej skupcie sie na naszych dzielnicach a nie gupie gadki:kurwa:
GzG :sportowiec:
Kurwa panowie rozmawiacie/rozmywacie o dzielnicach w temacie Grafiti i napisy z GieKsy.
Ps Smoke zgadza sie całkiem fajne i duza ilośc napisów.
siema chlopaki kiedys ktos pisal ze ma do pochytnia spraye belton za 11 zł.Jest to jeszcze aktualne ?? odpowiedz na pw
Qrwa nie mogę jak patrzę na graf(napis) na murze przy gwiazdach -Sqrwysyny zarzuciły taką fajną pracę.
Coraz bardziej jestem za Mega akcjami odwetowymi...!
RobertSK
15-03-2008, 09:52
Na Gwiazdach i na Florydzie kuRwy pomazały nam grafy....mam nadzieje ze szybko uda sie odnowic te prace!!
pozdro
kamilosgks
15-03-2008, 11:30
Coraz bardziej jestem za Mega akcjami odwetowymi...!
Jestem jak najbardziej za bo te kuRwy już nam na gwiazdach drugi graf(napis)zjebali:kurwa:
Tak tylko tym kuRwą niema chyba juz co zamazac. o ile wiem to Ostala sie w chorzowie pod stadionem na garazu eRka(sam herb) i teraz na Mysłowicach powstał graf "Klechowiec"(?)
Jak ktos zna inne ktore istnieja to PW
...teraz na Mysłowicach powstał graf "Klechowiec"(?)
długiego zywotu nie miał
Kazdy jest za... Na forum hehehe
Kazdy jest za... Na forum hehehe
Na forum napisze, co w radiu usłysze,
w kafejce nie dadzą mi w ryja ... :lajkonik:
katowicer
15-03-2008, 17:07
tak z ciekawości gdzie w chorzowie lub w okolicy sa jakieś ciekawe grafy ruchu.
jakies wskazówki,adresy kto wie może komus się zachce soś tam przemalować,zamalowac,poprawić .
chwalcie się gdzie te ich dzieła są.
tak z ciekawości gdzie w chorzowie lub w okolicy sa jakieś ciekawe grafy ruchu.
jakies wskazówki,adresy kto wie może komus się zachce soś tam przemalować,zamalowac,poprawić .
chwalcie się gdzie te ich dzieła są.
pare osób wszystko wie, i wiele grafów smrodkom już się nie ostało, a niektóre są regularnie 'poprawiane' przez nas :drewno:
Dobra robota chłopaków z witosa, powstają nowe napisy chociaz jest ich juz na osiedlu i tak mnóstwo!
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.