View Full Version : GKS Katowice - Lechia Gdańsk 10.05.2008r.
W sobotę 10 Maja o godzinie 17:00 przy ulicy Bukowej 1 GKS Katowice bedzie podejmowal druzyne Lechii Gdańsk w walce o Mistrzostwo 2 ligi
Uważasz się za GieKSiarza?? Musisz tam Być!!
Nas nie Było w Gdańsku.
Kilka fotek Naszych Grajków:
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_07_08/lechia-gks/gks_a_0010.jpg
Oraz:
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_07_08/lechia-gks/gks_a_0009.jpg
Wtedy Przegraliśmy 2:0 :dead:
Cennik biletów:
a) Trybuna Centralna - 10 pln
b) Trybuna Główna
- sektor 1, 2 sektory rodzinne - 20 pln za każde dziecko 1 pln
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln
mam nadzieje że teraz zapełnimy blaszok i wyjdziemy z podwójnym pierdolnieciem niż z odra
P.S kiedy przesprzedaż biletów?
a mi sie wydaje ze przyjda lanserzy i bedzie znowu chujnia, ale teraz to jak juz bedzie sie sytuacja powtarzala to biore za fraki i wyprowadzam z Blachy. i nalegam zeby inni tez tak robili! To ma byc Blaszok a nie wieczorek kawalerski dla samotnych. GieKSa to MY
będzie selekcja tak jak to było na odrze
Pierdole zapelnienie blaszoka. Serio... Moze, ze wzgledu marketingowego, finansowego byloby to dobre, ale wole zxeby Ci ludzie co maja w dupie wspieranie dopingiem pilkarzy niech sobie ida na glowna. Sam myslalem, ze caly stadion to fajna rzecz. Teraz jednak coraz bardziej sie przekonuje, ze fajna to jest tryuna glowna, ale blaszok wole jednak MALO LICZNY - FANATYCZNY!
Juz z tego miejsca zapraszam wszystkich chetnych do dopingu na B! Najlepiej przed "laweczke" prowadzacego!
Wezcie tez kazdy po 2zł na oprawe, bo trza niektore rzeczy jeszcze splacic. Pozdrowki!
MALO LICZNY - FANATYCZNY
mlodzikz16
05-05-2008, 22:04
proponuje karcić osoby lansujące sie w jaki bądź sposób...upomnienie słowne nie styka to siłą !!
mecz zapowiada sie ciekawie...mam nadzieję że nasi grajkowie w końcu zaczną coś grać :)
Tylko zwycięstwo GKS tylko zwycięstwo !!
<jestem optymistą :lol3: >
Mar1964ciN
05-05-2008, 22:11
Selekcja musi być i chuj, najlepiej niech jedna osoba pilnuje przez cały szpil bo w drugiej połowie widziałem na B kilku starszych cweli co stali i kuRwa paczeli na szpil zamiast zdzierać gardła....albo laski co kuRwa mają jakieś ale że muszą zostawić kumpli i iść na C. Co za ciule przychdzą z dupami na B....choć w ogóle to od tego nie jest C tylko główna!
Selekcja musi być i chuj, najlepiej niech jedna osoba pilnuje przez cały szpil bo w drugiej połowie widziałem na B kilku starszych cweli co stali i kuRwa paczeli na szpil zamiast zdzierać gardła....albo laski co kuRwa mają jakieś ale że muszą zostawić kumpli i iść na C. Co za ciule przychdzą z dupami na B....choć w ogóle to od tego nie jest C tylko główna!
dokładnie! super by było gdyby na całej Blasze była selekcja bo tamte ciule przychodzą na Blaszok tylko dlatego bo jest taniej a poza tym można się polansować!
chuj z lanserami GKS jesteśmy z Wami ;]
NeeMeezus
06-05-2008, 01:19
Jak by przez cały mecz miało byc pierdolnięcie to cały mecz by musiał byc bez ani jednej piosenki PRO GieKSa tylko na pzpn i na ruch!! I TAKA JEST PRAWDA...
a jak to jest z kibicali Lechii ??
nie orientuje sie ktos czy przyjada, czy obowiazuje ich dalej zakaz wyjazdow ??
pzdr.
Murzyn81
06-05-2008, 06:30
Junior co Ty masz z tym B ,caly blaszok ma spiewac itd. Zawsze tak bylo i tak ma byc tylko trzeba porozstawiac ludzi zeby pilnowali tak jak jest to na B. Siedzicie tam zapchani a obok blaszok w polowie pusty.
Można wiedzieć na czym mniej więcej polega ta selekcja? Kogo wpuszczacie a kogo nie?
Madafaka
06-05-2008, 06:52
Jak by przez cały mecz miało byc pierdolnięcie to cały mecz by musiał byc bez ani jednej piosenki PRO GieKSa tylko na pzpn i na ruch!! I TAKA JEST PRAWDA...
byles na meczu z Odra ?
Można wiedzieć na czym mniej więcej polega ta selekcja? Kogo wpuszczacie a kogo nie?
też mnie to ciekawi, bo choć cały czas chodziłem na B, z Odrą poszedłem na C i mnie ta cała selekcja ominęła
szkaciorz
06-05-2008, 09:07
a jak to jest z kibicali Lechii ??
nie orientuje sie ktos czy przyjada, czy obowiazuje ich dalej zakaz wyjazdow ??
pzdr.
Chyba dostali zakaz wyjazdowy do końca sezonu. Na pewno ich stadion zamknęli do końca sezonu, więc zakaz wyjazdowy pewnie podobnie.
problem w tym, że selekcja w takim kształcie, jak była na Odrze, jest dla wielu osób krzywdząca.
zasada: "jesteś młody/jesteś kobietą, to pewnie nie śpiewasz", jest przecież zupełnie nieuzasadniona.
obecna selekcja nie prowadzi do poprawy dopingu, tylko po prostu do stworzenia sektora dla wybrańców, a przeciez nie o to chyba chodzi, nie?
osobiście uważam, że lepiej by było "wyławiać" z tłumu osoby niespiewające, wcinające słoniola, piszące sms'y i grzecznie sugerowac przejście na inny sektor. bez żadnych "ale" (a bo to tylko chwila przerwy, a bo akurat zadzwonił mi telefon, itp.) - jak się raz z młyna wyleci, to nastepnym razem już przerw nie będzie.
nie ma sensu wyrzucać ani z blaszaka ani z sektora B dziewczyn i malolatów.
tak jak napisał gdzies Marcin- dziewczyny dodają kolorytu naszemu szaremu stadionowi. poza tym rozglądając się po sektorze B na Odrze widziałem sporo dziewczyn, czy nawet kobiet (góra sektora) drących się bardziej niż wielu "wybrańców".
z kolei młodzi.. no przecież każdy musi przeżyc kilka takich spotkań "z pierdolnięciem" żeby złapać bakcyla na całe życie..
Co do Lechii mają zakaz, być może pojawią się jacyś partyzanci, specjałem na bank nie pojadą, a oficjalna delegacja z ich strony została by pewnie zawrócona.... szkoda.
osobiście uważam, że lepiej by było "wyławiać" z tłumu osoby niespiewające, wcinające słoniola, piszące sms'y i grzecznie sugerowac przejście na inny sektor. bez żadnych "ale" (a bo to tylko chwila przerwy, a bo akurat zadzwonił mi telefon, itp.) - jak się raz z młyna wyleci, to nastepnym razem już przerw nie będzie.
Oczywiście to też. Na B trzeba zasłużyć nie tylko wiekiem/płcią ale przede wszystkim Gardłem....ale
problem w tym, że selekcja w takim kształcie, jak była na Odrze, jest dla wielu osób krzywdząca.
zasada: "jesteś młody/jesteś kobietą, to pewnie nie śpiewasz", jest przecież zupełnie nieuzasadniona.
Dzieciaki i Laski zawsze mogą dopingować z A i nic im się nie stanie !
NeeMeezus
06-05-2008, 09:54
Madafaka BYŁEM!! Na kazdym jestem Fakt faktem na meczu z odrą było pierdzolnięcie ! Ale np czemu tego pierdolnięcia nie było na jastrzębiu ! Ale jak śpiewali gorole albo cos w tym stylu to nagle MEGA MOBILIZACJA na blaszoku ale ja sie nie wpierdalam nie ja od tego jestem ! PzDr LArMO-MALUNAKRZE
sądz ze niebyło pierdolniecia na jastrzebiu, poniewaz spiewajacy byli pomieszani z tymi co wpierdalaja słonecznik. Na Odre przyszli ci co przychodzą w innych celach niz lans i podrywanie dziolszek. Byli skupieni w jednym miejscu a nie rozrzuceni po całym blaszoku.
O ile sie nie mylę to kibice Lechii maja także zakaz wyjazdowy do końca sezony za... rasizm, wiec sie nie cieszcie tak tym meczem bo jeszcze nam zamkną stadion...
Pablo NFG
06-05-2008, 11:40
A ja mam taką małą propozycję na transparent na Blaszoku...
"NIE MUSICIE WYGRYWAć, WAżNE ABYśCIE WALCZYLI - POKAżCIE TRóJKOLOROWY CHARAKTER !!!"
Bo jakoś tej walki i zaangażowania w naszych ostatnich szpilach to ze świecą szukać...
ale trzeba gdzieś dopisać:
ALE JAK WYGRACIE TO TEŻ SIE NIE POGNIEWAMY.. :)
Mam 14 lat, na Odrze byłem na B i ominęła mnie selekcja, jak mam 14 to znaczy, że nie zostanę wpuszczony na B?
kubalonek
06-05-2008, 12:06
niee to była selekcja dla dziewczyn
Czyli spokojnie wejde na B?
Jak bujara masz siusiaka to wejdziesz jak nie to nie wejdziesz
kurwa
Czyli spokojnie wejde na B?
a mutacje już przeszedłeś??:hihi:
wszyscy na Lechie i jeszcze większe pierdolnięcie będzie niż z Odrą, każdy kto będzie na B a będzie widział osobę równo sie opierdalającą to niech jej raz grzecznie zwróci uwagę, jak nie poskutkuje to zawsze wie gdzie może kogoś z UG znaleźć i wskazać mu tą osobę.
P.S ja do dziś mam chrypę z tego dopingowania i tak to powinno u każdego wyglądać!!
Jaworzno
06-05-2008, 12:28
Lechia nie wydała jeszcze oficjalnego komunikatu w sprawie wyjazdu ale na 80% nie przyjada. Zobaczymy
Nie wiem jakby to nawet dokladnie wygladalo ale przypadkiem nie zdarzaly sie przypadki w naszym kraju ze kibice jakiegos klubu mieli zakazy i by nie weszli ale dogadywali sie z kibicami tego drugiego i tamci im odstepowali jakis sektor i obywalo sie bez dymow ?
Moze i ciezkie jakby cos do zrobienia bo gdzie by sie ich 'wpuscilo' ale mecz z kibicami goscmi wiadome ze jest o wiele ciekawszy a takie sytuacje mi sie kojarza.
Ktos bardziej kojarzacy moglby podac przyklady
...
No wlasnie Legia mi sie glownie kojarzyla bo maja przerozne zakazy od Waltera a nie od zwiazku ale nie bylem pewien.
mnóstwo takich akcji było.
szczególnie jeśli chodzi o kibiców Legii.
ostatnio na Niciarce siedzieli wśród kibiców Widzewa.
a Podbeskidzie w 5 osób na sektorach Lechii w ostatniej kolejce.
Maly Slowik
06-05-2008, 14:48
Jeśli chodzi o doping to mam 15 lat ale rycze na blaszoku tak że po meczu nie mogę GADAĆ ! A patrzec na większośc to wpierdalają słonecznik i czekaja na GOOLA ! PANOWIE WEJŹCIE SIĘ W GARŚĆ I NA lechi CHORZÓW NAS MA SŁYSZEĆ !!!!!!!!!
http://www.cyberx.pl/fb/lechiabaner01.jpg
Wszyscy na Lechie !!
Trojkolorowy1964
06-05-2008, 15:12
Pytanie z innej beczki. Od kiedy jest prowadzona przedsprzedaż biletów na mecz z Lechią?Jeśli w ogóle jest. W czwartek mam trochę czasu to bym podskoczył na Bukową.
Sorry, jeżeli takie pytanie się już pojawiło.:faja:
19adam64
06-05-2008, 15:13
od kiedy sa bilety na mecz GieKSa lechia prosze o szybką odp.
mrozikhg
06-05-2008, 15:25
witam,jestem z Lublina. Mam pytanie bo niewidze tematu zwiazanego z wyjazdem do Lublina. bedziecie wogole organizowac wyjazd do nas????
http://forumgieksy.pl/showthread.php?p=43514#post43514
a jednak jest :)
Jak bujara masz siusiaka to wejdziesz jak nie to nie wejdziesz
kurwa
A Ty, to nie wiem jakim prawem sie napinasz.
mrozikhg
06-05-2008, 15:42
aha.ok.dzieki
A Ty, to nie wiem jakim prawem sie napinasz.
przepraszam, juz sie nie napne :)
no ale jednak czasami sie nie da..
Selekcja na B? Jestem szczerze powiedziawszy za, bo trybuna B na blaszoku zawsze była najgłośniejsza i rozumiem, że panowie nie chcą, aby im dziewczyny czy też 'pikniki' zaniżały średnią. Ale nie rozumiem skąd tak wielka niechęć do tych którzy przychodzą na mecz... oglądać mecz? Trzeba zrozumieć, że nie wszyscy są w stanie bez przerwy krzyczeć przez 90 min, albo po prostu nie mają na to ochoty. Przychodzą, bo GKS Katowice jest ich ukochanym klubem i chcą zobaczyc jak ich drużyna gra, jaki prezentuje poziom. Mamy w ogole odmawiac prawa starszym ludzia wejscia na stadion? Wszyscy jestesmy kibicami Gieksy, jestesmy po tej samej stronie, nie ma co budować sztucznych, czy mniej sztucznych podziałów. Selekcja na B - zdecydowanie tak, wypierdalanie kibiców Gieksy ze stadionu bo nie spiewaja - nie. Wiadomo, że dużo osób przychodzi niezainteresowanych ani meczem ani dopingiem, ale lanserow spotyka sie nawet w hipermarkecie, gdzie udaja ze przyszli cos kupic...
Swoją drogą selekcja powinna być już przy samym wejściu na stadion, aby takie incydenty jak na Odrze się więcej nie zdarzały. Ta grupka kolegów najwidoczniej nie rozumie, że na bezsensownym udawaniu małp ucierpi cały klub, ale o tym już wszystko zostało powiedziane, więc nie chcę się powtarzac. Zostaje jedynie żal, że krzyczało niewielu, a dzięki mediom teraz są 'rasistowskie Katowice'. Ale to na własnie życzenie.
Można byloby sie zastanowic nad jakas antyrasistowską oprawa, ale to tylko moja propozycja, nie wiem jakie sa mozliwosci (finansowe, wykonawcze), checi czy poglady UG, ale pozwoliloby to troche zrehabilitowac sie i poprawic wizerunek Gieksy. Chyba ze komus nie przeszkadza łatka 'rasistowskiego kibica z Katowic'. Moze wystarczylaby antyrasistowska przyspiewka? Nie wiem, jak sam mowilem jest to tylko propozycja.
Do soboty! :)
Selekcja na B? Jestem szczerze powiedziawszy za, bo trybuna B na blaszoku zawsze była najgłośniejsza i rozumiem, że panowie nie chcą, aby im dziewczyny czy też 'pikniki' zaniżały średnią. Ale nie rozumiem skąd tak wielka niechęć do tych którzy przychodzą na mecz... oglądać mecz? Trzeba zrozumieć, że nie wszyscy są w stanie bez przerwy krzyczeć przez 90 min, albo po prostu nie mają na to ochoty. Przychodzą, bo GKS Katowice jest ich ukochanym klubem i chcą zobaczyc jak ich drużyna gra, jaki prezentuje poziom. Mamy w ogole odmawiac prawa starszym ludzia wejscia na stadion? Wszyscy jestesmy kibicami Gieksy, jestesmy po tej samej stronie, nie ma co budować sztucznych, czy mniej sztucznych podziałów. Selekcja na B - zdecydowanie tak, wypierdalanie kibiców Gieksy ze stadionu bo nie spiewaja - nie. Wiadomo, że dużo osób przychodzi niezainteresowanych ani meczem ani dopingiem, ale lanserow spotyka sie nawet w hipermarkecie, gdzie udaja ze przyszli cos kupic...
Swoją drogą selekcja powinna być już przy samym wejściu na stadion, aby takie incydenty jak na Odrze się więcej nie zdarzały. Ta grupka kolegów najwidoczniej nie rozumie, że na bezsensownym udawaniu małp ucierpi cały klub, ale o tym już wszystko zostało powiedziane, więc nie chcę się powtarzac. Zostaje jedynie żal, że krzyczało niewielu, a dzięki mediom teraz są 'rasistowskie Katowice'. Ale to na własnie życzenie.
Można byloby sie zastanowic nad jakas antyrasistowską oprawa, ale to tylko moja propozycja, nie wiem jakie sa mozliwosci (finansowe, wykonawcze), checi czy poglady UG, ale pozwoliloby to troche zrehabilitowac sie i poprawic wizerunek Gieksy. Chyba ze komus nie przeszkadza łatka 'rasistowskiego kibica z Katowic'. Moze wystarczylaby antyrasistowska przyspiewka? Nie wiem, jak sam mowilem jest to tylko propozycja.
Nie chcemy odganiac kibicow, ktorzy chca tylko ogladac mecz, my chcemy by oni nam "nie przeszkadzali"
Co do ostatniego akapitu... Nie czuje sie rasista, nie uwazam, ze te buczenie bylo rasistowskie, wiec nie bedzie zadnej oprawy nt. tego zajscia.
Jaworzno
06-05-2008, 16:31
Taa zaspiewajmy Nigdy Wiecej, Nigdy Wiecej!! Skończycie już gadać o tym?
Rozumiem, dałem tylko propozycję. Koniec tematu 'rasizm na Bukowej'. Media pewno będą się jeszcze długo tym ochłapem delektowały, ale to już nie nasz problem.
Lechia nie wydała jeszcze oficjalnego komunikatu w sprawie wyjazdu ale na 80% nie przyjada. Zobaczymy
Rozmawiałem dziś z osobą z Gdańska,która jest bardzo blisko spraw związanych z organizowaniem wyjazdów Lechii i sprawa wygląda nastepująco. W czwartek zbiera się wydział dyscypliny PZPN, jest szansa że odwieszą im zakaz wyjazdowy. Jeśli tak się stanie przyjadą do Nas, jeśli nie będą świętować mistrzostwo Wisły przy Reymonta...Pociąg specjalny został odwołany ale to z racji niepewności czy wogóle dojdzie wyjazd do skutku. Dla Lechii na wiosne cel numer 1 był GKS, planowali wyjazd w okolicy około 1100 osób...Ja mam jakieś dziwne wrażenie że Lechii odwieszą zakaz a nam zamkną stadion za Jastrzębie i Odre...
GieKSa siemce
06-05-2008, 18:17
cytatMożna byloby sie zastanowic nad jakas antyrasistowską oprawa, ale to tylko moja propozycja, nie wiem jakie sa mozliwosci (finansowe, wykonawcze), checi czy poglady UG, ale pozwoliloby to troche zrehabilitowac sie i poprawic wizerunek Gieksy. Chyba ze komus nie przeszkadza łatka 'rasistowskiego kibica z Katowic'. Moze wystarczylaby antyrasistowska przyspiewka? Nie wiem, jak sam mowilem jest to tylko propozycja.
Jedyny i ostatni mój post na ten temat. Czy jak na np. Bednarza wołaliśmy 'łysy ciul' czy na jakiegoś rudego "Ryży .ch..." czy innego Śrutwy "śmierdziel "robiliśmy przepraszającą oprawe NIE bo żaden z ów delikwentów nie przywiązywał wagi do tego co myśli o nim jakiś kibic z wrogiej drużyny Prowokacje są na stadionach całego świata a te okrzyki były właśnie jedną z nich
19adam64
06-05-2008, 18:42
to wie ktoś czy w czwartek będą juz bilety na mecz z lechią??
to wie ktoś czy w czwartek będą juz bilety na mecz z lechią??
Tak.
jesli ludzie nie chca spiewac przez cale 90 minut i wdupiac tylko slonnecznik i popatrzec jak grajkowie graja to niech ida na glowna.. bo pozniej sie tylko wkurwiamy ze wlasnie takie osoby nie spiewaja, pomimo nacisku i notorycznych "rozmow" i tak maja to wdupie i stoja dalej i chuja robia.. w ogole moim zdaniem powininen byc zakaz dla tych dziadkow sprzedawania tego sloniola przed stadionem..!! :sportowiec: :sportowiec:
Jak ja jednego kolesia na Arce upomniałem bo całe spotkanie wpierdalał słoniol to mi powiedział: "Wpierdol?"
jedze słoniola i nieśpiewanie to w sumie jeszcze nic takiego (przynajmniej jest niegroźne)
a co z wypitymi? jedzenie słoniola (i plucie skorupkami za kragiel) czy nie śpiewanie nie jest tak wkur...jące jak grupki kompletnie naje...nych debili, którzy co chwile wyskakują z tekstami z marsa... na Piaście np. próbowali śpiewać "co to jest Polonia Bytom" itp. a do tego co chwile któryś leciał w dół tracąc równowagę i kosząc przy tym innych ludzi, którzy w tym czssie próbowali oglądać mecz i dopingować, KTO ICH WPUSZCZA? podobno trza być trzeźwym żeby wleźć, a mimo to od tylu już lat czekam na dzień w którym na meczu nie spotkam ani jednego zaprutego pijaka, bełkoczącego przez smarki jakieś debilne teksty sprzed kilkunastu lat...
jeszcze jedną rzeczą podnoszącą ciśnienie są przyśpiewki typu: "sędzia weź sznur", "wstawaj i nie udawaj" itp.... no sorry, ale takie przyśpiewki to ja pamiętam z podstawówki z lat 1990-1995 i już wtedy były obciachowe... teraz zauważam z grozą że powracają co jakiś czas, może za chwile będziemy śpiewać "szły mróweczki przez zielony las..."? pamięta to ktoś jeszcze?
aha, te rzeczy nie wkurzają tylko mnie, ale większą ilość osób które znam i tak jak ja chodzą od kilku ładnych lat na blaszok
Momo_Group
06-05-2008, 20:12
może za chwile będziemy śpiewać "szły mróweczki przez zielony las..."? pamięta to ktoś jeszcze?
Śpiewaliśmy to na meczu z Jastrzębiem, albo Piastem o ile mnie pamięć nie myli ;)
Murzyn81
06-05-2008, 20:13
Szly mroweczki to ja slysze na kazdym meczu dalej :) co jest oczywiscie zalosne ale nic nie przebije tego "wypije jabola zajebie gorola" boze jak banda zuli i meneli.
no nie żartujcie..
przecież to świetne piosenki, śpiewane na GieKSie od niepamiętnych czasów.
fajnie, że są wymyślane nowe, niektóre rewelacyjne przyśpiewki, ale o tamtych nie powinnismy zapominać..
tu nie chodzi o "wiek" przyśpiewek, ale o sens i formę (a że większość z tych obciachowych jest starych to tylko zbieg okoliczności)
niema co wymyślać nowych trzeba dobrze opracować obecne przyśpiewki. Bo większość śpiewamy jak byśmy to chcieli skończyć a to ma ciaaaaaaaagnąćććć. Tak jak z odrą było lolololoooo lolololooooo ajejaaaaoooooo GieeKaaaeeSSSS Goooooooooollll
szmajgel
06-05-2008, 22:27
według mnie najbardziej wiejska nasza przyspiewka jest " lolo lolololo lolololo Katowice" :lol2:
co do tego co pisal gumbas5 przypomniala mi sie sytuacja sprzed meczu przy wejsciu na stadion.
Grupa kilku chopow 'uspokajala' swojego kolege ktory byl z laska (zona) ze wejdzie chocby chuj ...
Koles byl z lekka najebany a koledzy zapewniali go "chuja jak Cie nie wpuszcza to im wyjebiemy".
Odnosilo sie chyba do tych co przeszukuje.Jakos tak to brzmialo .Ow kolesie mieli gdzies po ok.25-30 lat i bynajmniej nie wygladali na czlonkow ekipy :)
Oczywiscie koles zostal wpuszony bez problemu.
To tak w woli przypomnialo mi sie.
Yildiray
06-05-2008, 22:46
Jak juz rozmieniacie temat o Lechii Gdansk,na spiewnik,to ja tez rozkminie.Pamietacie Oscara i to:
"Leo leo leo lee,kto dzis wygra wazny mecz! Oczywiscie GKS! Leo leo leo lee,i przeciagle leeooooooo!"Na dwie trybuny.Beenhakker,nie ma nic w tym wspolnego:zabki:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61e1fe1a892af6cd.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b010503ab6a767e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/710388016bdbccd3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a5524fa7a8eb110.html
Tauzen też juz podziałał:)
Tauzen też juz podziałał:)[/QUOTE]
W 51 trwały rano analizy, coż oznaczają te tajemnicze napisy:) Kiedy jedna Pani została uświadomiona, powiedziała z zawodem w głosie "...aaaa mecz..." Druga ją pocieszyła, że się nie będą bili, bo kluby sa zaprzyjaźnione:)
Ale tak serio. jak widać zawsze efekt zaskoczenia działa i jestem pewien, że takie transy to całkiem policzalne zyski dla klubu
19adam64
07-05-2008, 11:02
niewie ktos czy będzie jakaś oprawa na mecz z lechią?? prosze o szybkie odp
tak będzie oprawa(doping dużo ludzi kolorowo)
niewie ktos czy będzie jakaś oprawa na mecz z lechią?? prosze o szybkie odp
nie bedzie wiec na mecz mozesz nie przychodzić
gieksiarz.wnc
07-05-2008, 12:16
weżcie na luz przed każdym szpilem kilka osób pyta o oprawe,kurwa co wy tylko p[o to przyłazicie na eStadio
jestem maks zdziwiony że tu z Gumbasem5 nikt nie "pojechał":)))
To co On pisze to absolutna racja (zachowanie co poniektórych), a te "piosenki" to też porażka;/
min. "wypija jabola, zajebie gorola ..." dno dna.
Mnie sie marzy to: "Gola, gola, gola, GieKaeSie gola"!
i "W pewnym Śląskim mieście....":)
gieksiarz.wnc
07-05-2008, 12:18
To se śpiewejcie wypija Kubusia uderza Piotrusia:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:,tyle czasu to nikomu nie przeszkadzało a teraz od razu ,ze menelstwo i obciach:huh:
pierdolicie jakbyscie szmate gryzli. bo w piosence jest "wypije jabola" to od razu sie doszukujecie glebszych sensow, a piosenka jest jedna ze starszych i mozna by tez traktowac niektore teksty z przymrozeniem oka. jak Wam sie nie chce to spiewajcie wlazl kotek na plotek
ale popatrz kto obok Ciebie to śpiewa/nie śpiewa, jacy koledzy po szalu, nie koniecznie same śląnzoki.
czasy sie zmieniają, zmieńmy i to:)
Mi sie ta piosenka nigdy nie podobala ,jeszcze jak widza malolata co ja spiewo to juz w ogole mi sie odechciewo.
gieksiarz.wnc
07-05-2008, 12:27
A mnie sie nie podobało jak śpiewomy o GieKaeSie wygraj ten mecz do ZERA jek jest kutwa 1-1:/
ale popatrz kto obok Ciebie to śpiewa/nie śpiewa, jacy koledzy po szalu, nie koniecznie same śląnzoki.
czasy sie zmieniają, zmieńmy i to:)
dlatego mowie o przymrozeniu oka bo sam jestem z Zawiercia, ale w piosence chodzi o gorola - człowieka który nie jest za GieKSą. a nie mozna byc takim spietym i bulgotac sie o byle co :huh:
broda1981
07-05-2008, 12:37
Jak bedziemy roztrząsac to ze za.... gorola juz nie aktualne to moze przestaniemy tez spiewac To my HANYSY z GiKSY? w koncu ktos moze sie poczuc urazony....
DarekJ1968
07-05-2008, 13:27
Kibice zza Pszemszy i Brynicy jeżdżą tu nie od wczoraj, co nie zmienia faktu, że Katowice to śląskie miasto, a GieKSa to śląski klub. To muszą uszanować i koniec tego tematu.
Mam nadzieję, że kibicom Lechii zawieszą zakaz i jednak przyjadą, bo inaczej zamiast topowego szpilu będzie piknik.
ultrasavanti
07-05-2008, 13:53
zajebie gorola bydzie zawsze aktualne !!!
szmajgel
07-05-2008, 13:56
A mnie sie nie podobało jak śpiewomy o GieKaeSie wygraj ten mecz do ZERA jek jest kutwa 1-1:/
przypomina mi sie szpil ze Sląskiem Świetochłowice przy stanie 4:0 dla naszych mozna bylo uslyszec "Slask!! Co?? Zwyciestwo!!" :rotfl:
Lars Ulrich
07-05-2008, 14:00
jest chętny do bębna na meczu ?
jest chętny do bębna na meczu ?
tak Ty :)
litości chopy dupicie do faji ,piosynki stare muszom być ,ciepiecie sie o byle co nawet juz na asfalta niy idzie buczec bo co drugi obrażony a w chuju to mom to jest fuzbal a niy tenis o chuj wom chodzi wszystkim wszystko zawadzo ,ciulym sie pobawcie lepij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dre morde zajebie gorola mimo ze sam nim jestem ... i chuj !!
ta piosenka jest dobra ...
a ze starych piosenek ...
szly mroweczki ...
leo leo leo le ... ( oskara solowka )
tanczymy labada ...
marsz marsz marsz ...
i kilka innych ...
gieksiarz.wnc
07-05-2008, 14:35
Ja proponuje jużskończyć pierdolenie o farmazonach ,bo to w końcu temat o Lechii anie co kogo boli w dopingu dla GieKsy
a ze starych piosenek ...
szly mroweczki ...
leo leo leo le ... ( oskara solowka )
tanczymy labada ...
marsz marsz marsz ...
i kilka innych ...
z tą ostatnią to bym uważał, bo jeszcze ktoś uzna że śpiewanie "do boju marsz" jest nawiązywaniem do nienawiści i zbrojnego wystąpienia przeciw ludziom innej rasy i wyznania
dej juz spokoj chlopie z tym rasizmem i upakarzaniem ...
wam jak juz sie cos w baniach upierdoli to makabra ...
ja napisałem konkretnie o co mi leży na wątrobie i czego bym nie chciał więcej oglądać/słuchać na stadione, począwszy od meczu z Lechią
1. pijaństwa
2. plucia łoszkrabinami słonecznika za kragle
3. nie śpiewania
4. śpiewania durnych, z dupy wziętych tekstów, niepasujących wogóle do sytuacji (przeważnie przez pijoków i małolatów)
5. mamlania z dziołchami
6. napinek na śmieRdzieli i tym podobnych (trza na to poczekać do derbów)
7. wdawania się w prowokacje przyjezdnych
a dupienie fleków, że "ja to bede śpiewał i ch..j wam w dupe" jest naprawde bardzo dojrzałą reakcją co poniektórych, jeśli tak uważacie to odczepcie się od lansiarzy itp. bo oni też mogą powiedzieć "ja sie bede lansować i lizać z dziołchom i ch...j wam do tego"
Lanserzy to lanserzy tamto a ilu z Was wyjebalo takiego delikwenta z Blaszoka?
Rzygac sie chce tym marudzeniem.
Mateusz - to tylko przykład i cytat z innych - nie ma sie co czepiać za słówka
zobacz lepiej co wymieniłem na pierwszym miejscu, jeszcze nikt nigdy mi nie odpowiedizał na pytanie, jak kompletnie nawalonym debilom udaje się przedostać na stadion?
poza tym płacę i wymagam - jestem klientem do cholery i mogę chyba po kilkunastu latach trochę ponarzekać - chcę przyjśc na blaszok i poryczeć z resztą chopów w miare "komfortowych" warunkach, bez czyichś smarków na plecach i ciszy dookoła mnie (bo sie nie chce śpiewać), lub przy durnych przyśpiewkach, przy których większość czerwieni się ze wstydu (albo za które grożą nam kary)
jak przyjezdni prowokują to co w tym złego,że krzykniemy wypierdalac albo cos
zaniedługo bedzie jak na realu same ochy achy i echy i zero dopingu jak w teatrze
tylko żmozemy miec problem bo aktorzy u nas kiepscy
do soboty
Nie spiewajmy "wypije jabola..." to tak samo nie spiewajmy "wczoraj obiealas mi na pewno...", bo przeciez nikt nie obiecywal punktow w kazdym meczu.
udajecie? czy rzeczywiście nie kumacie o co chodzi? ile Wy macie lat? przecież chyba jaśniej już nie mogłem napisać o co mi chodzi, nawet w punktach Wam to napisałem... a Wy dalej swoje: "ja bede śpiewał o jabolu i szlus"
co to ma być ta wyliczanka czego śpiewać a czego nie? czego sie uczepiliście tego "jabola"? a śpiewajcie se go, jak Wam to robi dobrze... jak dzieci...
chyba, że śpiewanie na meczu z Piastem - "jo sie wos pytom co to jest polonia bytom" jest czymś ok, to ja nie mam więcej pytań...
bart_wnc
07-05-2008, 17:00
a nie przepadkiem na Odrze ?? i to spiewaj jakies koles najebany i nikt tego nie ciagnal ...
kuba_wnc
07-05-2008, 17:18
nie - na Piaście
Murzyn81
07-05-2008, 17:18
Nie spiewajmy "wypije jabola..." to tak samo nie spiewajmy "wczoraj obiealas mi na pewno...", bo przeciez nikt nie obiecywal punktow w kazdym meczu.
Wiekszej bzdury to tu chyba jeszcze nie czytalem...
rzeczywiście udało się wtedy (na Piaście) uniknąć zrywu pozostałej części sektora, ale to znowu jest tylko przykład (na potwierdzenie tego że pijoki powinny zostawać za bramą), a wielu przyzna że często takie głupie i z dupy wzięte przyśpiewki podchwytuje większa cześć sektora - I O TO MI CHODZI, a nie o dywagacje czy mamy śpiewać o "jabolu"...
Wiekszej bzdury to tu chyba jeszcze nie czytalem...
to była ironia :dead:
Ja lubie jak jest wymiana zdan miedzy kibicami, najlepiej jak jest humorystyczna i budzi emocje,bo chyba o to chodzi. Niechchciał bym by na stadionie był kościół przychodze, odspiewam to co trzeba i ide do domu, na stadionie maja byc emocje(tak mi sie zdaje)
widzę, że tylko co 10-ta osoba na tym forum cokolwiek kuma (no offence, ale tak wynika z Waszych wypowiedzi), więc dalsza dyskusja chyba nie ma sensu...
charkejcie sie dalej po kraglach, mamlajcie z dziołchami i narzekejcie że nie ma pierdolnięcia i wogóle nie jest tak jak należy, a je..any PZPN sie do nas dowala i jakieś kary nam chce walić za buczenie i małpowanie itp. itd.
P.S. naprawdę sądzicie że ma być jak w kościele? nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem... brak...
19adam64
07-05-2008, 18:06
Niewie ktoś czy bedą kibice Gości??
CHCEMY TERRORU NA BLASZOKU!
Nie dla lasek, najebańców, lasnserów, fanów słonecznika , śpiewania na ruch i lizania się z laskami.
Tak dla zbiórek na oprawę, zdzierania gardła aż do bólu.
kto nie śpiewa wy...
TAK DLA FANATYKÓW, nie dla pikników !
Rummikub
07-05-2008, 18:09
gumbas5 powiem ci tak!!! w 100% sie z toba zgadzam!! jak ktos chce sobie dlubac sloneczki to niech idzie na glowna i te inne przyklady co podales.... a co do tego kosciola w kosciele spiewa sie jedne i te same piesni... jesli ktos przychodzi na blaszok to powinien oddac swoj glos za GieKSe zdrowie i wszystko co moze to jest oczywiscie moje zdnanie nie kazdy musi sie z nim zgadzac...!! mam nadzieje ze na meczu z lechia bedzie super doping i atmosfera..!!
Kolejna zapowiedź FC Hołdunów-Lędziny:
http://pl.youtube.com/watch?v=i-eEngRBbik
Wiadomo kiedy nagłośnienie wróci z gwarancji?
błąd poprawiony
11 stron pisania o pierdolach :)
zygac sie chce ...
gorzkie zale.
zamiast tyle pierdolic zza szkielka popatrzcie na siebie, i wokol siebie i zmobilizujcie "sasiada" z trybuny do spiewania !!
skonczcie juz panowie bo naprawde tragi-komerdia robi nam sie z wiekszosci tematow :)
my tu sie nie żalimy, tylko proponujemy
ale i tak Wy zrobicie co uważacie za stosowne.
po to jest to forum, żeby coś napisać, zaproponować, ale widać, że Wy uważacie to za marudzenie i żale, szkoda ....
jedno jest pewne, ostatnio na B1 jest za dużo chamstwa.
Mogę to napisać i wyrazić swoje zdanie???
oskarkiem
07-05-2008, 19:40
Podajcie cennik biletów na blaszok bez karty. Z gory dzieki
15 zeta bez karty, musisz znac date urodzenia kaj mieszkasz chyba i pesel
jak nie masz karty to na ogół nic nie podajesz (tak było w moim przypadku) ale lepiej żebyś znał pesel ...
Kolejna zapowiedź FC Hołdunów-Lędziny:
http://pl.youtube.com/watch?v=mILyP3Qr6Is
"Uwarzasz"? Jak juz bierzecie sie za filmiki to sprawdzajcie orty, bo szkoda pracy ;)
Lars Ulrich
07-05-2008, 20:57
11 stron pisania o pierdolach :)
zygac sie chce ...
gorzkie zale.
zamiast tyle pierdolic zza szkielka popatrzcie na siebie, i wokol siebie i zmobilizujcie "sasiada" z trybuny do spiewania !!
skonczcie juz panowie bo naprawde tragi-komerdia robi nam sie z wiekszosci tematow :)oprócz tego "zygać" to zgadzam sie z wszystkim , wchodze po paru dniach, wertuje strony, świeży temat a tu zas to samo..pierdolenie , marudzenie, nie byłem na ostatnich 2 meczach ale piszecie że było strasznie , możecie z łaski swojej mnie oświecić o co chodzi ?
Bouni_Ledziny
07-05-2008, 22:28
Myślę że to wszystko pociągnął za sobą ten temat "rasizmu".
Rozumiem że niektóre przyśpiewki sie komuś mogą nie podobać, ale jest gro ludzi które chce je śpiewać!
nie pisze tu oczywiście o słynnym już: "Jo sie wos pytom..." bo w tym miejscu sie zgodza całkowicie z gumbas5. Na bramie powinni nie wpuszczać najebanych, tak tak wiem że zapłacili za bilet żeby szpil oglądać ale mogli pomyśleć zanim wypili. Słonecznikowcy, laski i lanserzy? hmmm... Byłem na B darłem ryja na maxa, za mną stały dwie laski i też darły "ryja" na całej pizdzie a mi osobiscie udało sie obejrzeć mecz i nawet dłubłem se ze dwa ziarnka słonecznika ;-) Zacznijmy od przestrzegania regulaminu obiktow sportowych i imprez sportowych, i w ogole prawa ktore zabraniaja osoba pod wplywem alkoholu przebywać w takich miejscach ;)
wiec moja propozycja, niech te bajtle co nos na bramkach macaja zglaszaja kazdego najebanego starszym i niech go wyprowadza :) tyle z mojej strony :)
btw: Patrza na podpis ;)
już żek wyczimać niy umioł i musiołek swoje napisać;)
Kierownik obiektu powiedzial, ze po meczu z Odra bylo najmniej lupinek slonecznika na sektorze B od poczatku rundy. Jak widac mala selekcja dala dobry efekt :)
pierwszy pozytyw, tak trzymać
ja proponuję zacząć od nie wpuszczania na sektor pijanych. z nimi sprawa jest prosta.
bo tak jak już pisałem selekcja w obecnej formie jest dla wielu osób niesprawiedliwa i krzywdząca.
jak się nie sprawdzi to trzeba będzie pomyśleć nad dalszą, rozsądną, selekcją.
ja proponuję zacząć od nie wpuszczania na sektor pijanych. z nimi sprawa jest prosta...
w cywilizowanych krajach tacy nie mają prawa wstępu na stadion, a nie na sektor... no ale od czegoś zacząć trzeba...
w cywilizowanych krajach tacy nie mają prawa wstępu na stadion, a nie na sektor... no ale od czegoś zacząć trzeba...
Oj byś się zdziwił. El_Mariaci może więcej opowiedzieć o tym jak mu się będzie chciało. Pzdr
litości chopy dupicie do faji ,piosynki stare muszom być ,ciepiecie sie o byle co nawet juz na asfalta niy idzie buczec bo co drugi obrażony a w chuju to mom to jest fuzbal a niy tenis o chuj wom chodzi wszystkim wszystko zawadzo ,ciulym sie pobawcie lepij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotfl: TAK JEST!
ja dre morde zajebie gorola mimo ze sam nim jestem ... i chuj !!
ta piosenka jest dobra ...
dobrze godo.
jak sie ktos czuje urazony to nie jest GieKSiarz i chuj!! i przestancie juz sie zalic bo to juz zalosne jak kazdyplacze na forum ze to zle ze tamto zle. zawsze jakos bylo dobrze. drzec ryja na meczu a jak nie to na Główną !
PS.
A może jakaś akcja ANTY-SŁONIOL ??? lub oprawa w tym stylu?
Na meczu z Odrą butelka piwa która leciała z góry na sektorze B omineła mnie o kilka cm , mało brakowało ze bym dostał i tak wielkie szczęście ze nikomu nic sie nie stało.
Koniec ze słonecznikiem!!! Teraz niech stoją z syropami na gardło!!! jak śpiewam to do bólu :) Niech jeden drugiego upomina to moze wtedy nie bedą stać jak kołki!!!
temat : GKS Katowice - Lechia Gdańsk 10.05.2008r.
i 12 stron wyzalania na temat rasizmu, alkoholizmu i przypalowych przyspiewek.
Zalozcie temat "Rasizm w parze z chujowym piosenkami" i tam sie rozpisujcie...
Rummikub
08-05-2008, 11:51
w tym temacie jest malo na temat rasizmu duzo wiecej bylo w temacie gks katowice - odra opole
wiadomo juz cos konkretnego na temat kibicow Lechii ??
odwiesili im zakaz, czy tez nie ??
zróbmy oprawe anty słoniol, anty rasizm i anty "wypije jabola"
a potem znowu będzie płacz, że rac nie odpaliliśmy na meczu z dobrym przeciwnikiem.
a co mecz zbieramy po 1000 zł.
mamy się sami na oprawy zbierać?
każdy wrzucałby złotówkę i co mecz byłaby kasa na zajebistą oprawę.
Tak za godzine bedzie wiadomo.
gieksiarz.wnc
08-05-2008, 14:53
troche poza tematem ,ale noż kurwa w głowach się pierdoli za niedługo jak bedzie sz biały to bedziesz rasistą bo nie bedziesz czorny:dead:
http://www.infopatria.pl/art.php?art=1180
i tak przegrają nie ma bata , trzeba pokazać że możemy wygrywać z mocnymi....
a co z nami?
Za 5min werdykt, jak cos bede wiedzial napisze...
i tym akcentem proponowałbym przyblokowac temat aż do meczu a najlepiej otworzyć go już po meczu bo zaś 10 stron będzie gadka typu "zajebiscie że jednak Lechia przyjedzie itd."
pewnie że zjaebiscie ale kurwa z dnia na dzień to forum spada coraz niżej...
gieksiarz.wnc
08-05-2008, 16:19
5,000zł kary!
ja sie tu nie wiem czego spodziewałem a tu "pare groszy "nam sypnęli
W porownaniu z 50,000 ktore dostala Lechia to faktycznie niewiele.
master143
08-05-2008, 16:45
Panowie bedzie jakas zbiorka na rynku???
ufff
mieli stadion zamknąć, prawda? :cham:
Skoro kibicom Lechii owdiesili zakaz to ciekawe ja w ciagu nie calego jednego dnia zalatwia transport i ilu sie ich uzbiera..
Murzyn81
08-05-2008, 18:50
Kto chcial jechac na tem mecz raczej pojedzie
http://pl.youtube.com/watch?v=i-eEngRBbik
mlodzikz16
08-05-2008, 19:37
osa to z tego co wiem transport mają niezły bo kursowymi wyjada sobie około 6 rano i przed 16stą będą w Kato...a potem powrotny okolo 20 bodajże i nad ranem u siebie będą...bilet na weekend w cenie około 60zł więc miejmy nadzieje ze sie zmobilizują :)
edit ..
wyczytane z ich forum
mlodzikz16
08-05-2008, 20:09
rozpierdolił mnie kurwa na protony :cham:
nie piszmy o kibicach nie piszmy o lechi...piszmy juz o meczu jaki był wynik i jakie macie relacje :lol3:
WSZYSCY NA ŻÓŁTO !!!! cały BLASZOK śpiewa...zmiatamy główną z powierzchni ziemi coby nie musieli jej burzyć !!!
Jaworzno
08-05-2008, 20:15
osa to z tego co wiem transport mają niezły bo kursowymi wyjada sobie około 6 rano i przed 16stą będą w Kato...a potem powrotny okolo 20 bodajże i nad ranem u siebie będą...bilet na weekend w cenie około 60zł więc miejmy nadzieje ze sie zmobilizują :)
Ty ziomek moge im to powiedziec w Twoim imieniu? Jeszcze dziś będą masowo kupywać bilety na PKP
Info zapewne ma z forum Lechii gdzie dokładnie te same dane były podane więc po co ten sarkazm.
mlodzikz16
08-05-2008, 20:36
tak właśnie...zapomniałem dodać ze info z forum Lechii
więcej sie nie powtórzy
pozdrawiam :)
Przecież cala Lechia jedzie potem nie do domu, a do Krakowa na rynek świętować mistrz Polski Wisły.
cicho kruca bo łeb mnie napiyro, a pamiyntocie ani be ani me ani kukuryku lechia to jest ***** ,***** z nad bałtyku:lol: ftedy to discopolo boło na topie w ciul,fto mi przipomni kiedy to boło ftory rok?
wiadome już ile Lechia zamówi/ła biletów?
Z tego czo czytałem to nikt oficjalnie o bilety nie występował bo nie wiedzieli czy wogóle pojadą ze względu na nałożony zakaz,dlatego dopiero jak przyjadą to się dowiemy.
a reszta statkiem przypłynie ja pierdole
Lars Ulrich
09-05-2008, 14:15
kurwa no chłopak był ciekawy ile przyjedzie, wkleił, napisał a połowa już szydzi a sama pewnie jest ciekawa ile ich będzie ,jest temat o kibicach ? jest , więc zdanie o przyjezdnych jak najbardziej pasuje , no chyba że was to jebie czy sa przyjezdni czy nie...
ultrasavanti
09-05-2008, 14:19
Sami kumaci forumowicze...............żal jak huj, tylko szkoda ze każdy jest ciekaw czy Lechia wpadnie.
Mój kumpel nie jedzie na mecz. Mam pytanie: będzie gdzieś relacja live (tzn. mecz na żywo, video) albo czy mecz będzie leciał w TVP3?
Przemek64
09-05-2008, 15:21
Kibice GieKSy z Bogucic zapraszają na mecz z Lechią :)
Transparenty:
http://img522.imageshack.us/img522/7674/zdjcie017ght9.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/2817/zdjcie014gzh7.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/4525/zdjcie022gbk7.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/3026/zdjcie015grk6.jpg
+ około 500 plakatów
http://img232.imageshack.us/img232/5300/transy014lu1.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/408/transy003tn2.jpg
http://img385.imageshack.us/img385/3582/zdjcie001ed2.jpg
Mam pytanie: będzie gdzieś relacja live (tzn. mecz na żywo, video) albo czy mecz będzie leciał w TVP3
zapewne będzie relacja na stronie głownej "minuta po minucie"
relacji na TVP 3 nie ma.
Ale chodzi mi o to, że nie relacja tylko live video..
mlodzikz16
09-05-2008, 15:53
edit
ok sorki ...nie wiedziałem o tym :)
Ale chodzi mi o to, że nie relacja tylko live video..
kurwa dno dna... jakbyś nie odpowiedział to i tak będzie ale
ajjjj....będzie tylko relacja na stronie głównej...jakoś nigdy nie było żadnego live video ...jak już to mecz w TVP3 ale to były chyba tylko 2 mecze...nie pamiętam ....
a jak sobie przytachasz laptopa z kamerą i dostępem do neta to nawet i video możesz puścić w neta ;)
http://www.forumgieksy.pl/showthread.php?t=757
A czy tutaj nie ma mowy wlasnie o relacji video live? (testowej co prawda, ale zawsze)
Sprzedam 2 bilety na główna sektor 4
Cena za jeden 15 zł
jak ktoś chętny walic pw
Dopiero wczoraj dowiedzieliśmy się że jednak nie mamy zakazu na wyjazd do Katowic. Jutro mecz, był więc jeden dzień na sprzedanie biletów i ogarnięcie wszystkiego. Od Waszego klubu dostaliśmy 500 biletów, w to czy przyjedzie nas komplet normalnie bym się nie martwił, jeszcze by brakło. Ale przy tych okolicznosciach jakie są pewnie komplet nie pojedzie. Do zobaczenia jutro na Bukowej ;)
A czy to wazne czy beda przyjezdni ? Na mobilizacja napewno ma znaczenie ale my mamy w kazdym meczu kibicowac naszej ukochanej druzynie na 100% mozliwosci !! Nie ważne z kim gramy najważniejsze ze gra Nasza GieKSa !!
Lars Ulrich
09-05-2008, 20:32
A czy to wazne czy beda przyjezdni ? Na mobilizacja napewno ma znaczenie pytanie i odpowiedz w jednym , poza tym z czystej ciekawości osobiście można się bardziej nakręcić na taki mecz skoro było się już na kilkuset meczach i zawsze to dodatkowy smaczek wizyta licznej ekipy , tak po prostu sie mozna jeszcze bardziej nakręcić na mecz na który tak czy tak pójde , pozdro
No wiem i wlasnie to chcialem uswiadomic... ale niektorzy nie idą na mecz bo na przykład nie bedzie przyjezdnych :szok: tego nie rozumiem i nie zrozumiem :)
Pozdro
broda1981
09-05-2008, 22:09
Jajo bo to jest pokolenie ktore musi krzyczec do kogos a nie dlatego ze kocha klub. Czasy sie zmieniają kibice tez.....
Jutro na meczu pojawią się vlepy anty (http://www.sk1964.pl/news.php?readmore=297). Będą zarówno znane zestawy jak i jeden całkiem świeży (podłużny) :zabki:
wg mnie to te wlepki bardzo zalosne.
jedziemy na pelnej !
W wypadku tych vlep liczy się zysk, a nie wrażenia.
broda1981 Dlaczego piszesz pokolenie ?? Czy aby napewno wszyscy ??
Lars Ulrich
10-05-2008, 08:54
wg mnie to te wlepki bardzo zalosne.
jestem ciekaw kto jeszcze napisze w tym temacie bądz w wielu innych co jeszcze jest chujowe,żałosne, ręczniki chujowe, doping chujowy,kibice chujowi, gra chujowa, tak sie zastanowić to my chyba kibicujemy jednej wielkiej chujowiźnie bo tu wszystko jest chujowe, relacja live, a to chujowo bo chcialem videolive, na blaszoku selekcja, a jak mam 14 lat i mnie wpuscili i ominałem selekcje to teraz sprawdzą? a będzie oprawa? a co nie przyjdziesz ?przyjdz to sie dowiesz, a beda przyjezdni, tak kurwa miliony, przeciez te pytania i czasem odpowiedzi ,stwierdzenia wypłukują resztki optymizmu gdy ktoś chce sie pozytywnie nastawić na dzień , pogoda zajebista, słoneczko świeci, dziś gra GieKSa, będzie atmosfera, zwycięstwo - nieeee jest chujowo szaro ponuro i vlepy żałosne....
do zobaczenia na meczu
19ziemowit64
10-05-2008, 08:56
sorki jesli juz takie pytanie było ale będzie jakaś relacja w tv??
Lars Ulrich
10-05-2008, 09:00
nie no zmiękczyłeś mi pięty lepiej niż pumeks ..............
otóż nie, nie będzie transmisji na tvp 3 kurza stopa co mogłeś wyczytać raptem STRONE wczesniej gdzie GRZES odpowiedział na TAKIE SAMO pytanie ^^ xD
... chciałem napisać o tym tvp że nie będzie ale lars mnie wysprzedził :)
GieKSiarz(BGW)
10-05-2008, 09:04
Zgadzam sie z zcie ma racje
jestem ciekaw kto jeszcze napisze w tym temacie bądz w wielu innych co jeszcze jest chujowe,żałosne, ręczniki chujowe, doping chujowy,kibice chujowi, gra chujowa, tak sie zastanowić to my chyba kibicujemy jednej wielkiej chujowiźnie bo tu wszystko jest chujowe, relacja live, a to chujowo bo chcialem videolive, na blaszoku selekcja, a jak mam 14 lat i mnie wpuscili i ominałem selekcje to teraz sprawdzą? a będzie oprawa? a co nie przyjdziesz ?przyjdz to sie dowiesz, a beda przyjezdni, tak kurwa miliony, przeciez te pytania i czasem odpowiedzi ,stwierdzenia wypłukują resztki optymizmu gdy ktoś chce sie pozytywnie nastawić na dzień , pogoda zajebista, słoneczko świeci, dziś gra GieKSa, będzie atmosfera, zwycięstwo - nieeee jest chujowo szaro ponuro i vlepy żałosne....
do zobaczenia na meczu
pisalem tylko o wlepkach , o niczym innym. Zastanówcie sie jak WY bardzo narzekacie na to ze smrody maja kompleksy i wogóle, tymczasem wydajecie takie wlepki, które sa bardzo marne.. co to wogóle za haslo - chinczyków jest dwóch.
smieszne, ale moze takie bylo przeslanie
do zobaczenia za kilka godzin
pisalem tylko o wlepkach , o niczym innym.
To może zastanów się TY, gdzie powinieneś o tych vlepach pisać... to jest temat o meczu!!
jestem starszym czlowiekiem , na forum sie nie znam i malo wypowiadam, jesli wam moje wypowiedzi nie pasuja to je po prostu skasujcie. Napisalem co mysle, to na forum jest chyba dozwolone.
Przepraszam za gadke nie na temat, do zobaczenia na meczu
co jeszcze jest chujowe,żałosne, ręczniki chujowe, doping chujowy,kibice chujowi, gra chujowa, tak sie zastanowić to my chyba kibicujemy jednej wielkiej chujowiźnie bo tu wszystko jest chujowe, relacja live, a to chujowo bo chcialem videolive,
po prostu
CHUJOWIZNA Z KUTASIZMEM
:cham:
Mam pytanie, nikt nie bedzie robil problemow z wniesieniem aparatu na glowna aby sobie zdjecia porobic ? :)
Rummikub
10-05-2008, 12:43
mam pytanie ??!! na dzisiejszym szpilu tez bedzie selekcja na sektorze B ?? czy moze jakas laska wejsc ??
Lars Ulrich
10-05-2008, 12:58
Mam pytanie, nikt nie bedzie robil problemow z wniesieniem aparatu na glowna aby sobie zdjecia porobic ? :)
nie
Kattowitz
10-05-2008, 14:33
popieram Larsa, na tym forum sa ino spiny, o wszystko , nigdzie czegos takiego nie widzialem
WYGRAMY
hmmm , doping dobry , ale moglby byc lepszy ...
szkoda ze MG'64 nie mogło użyc serpentyn :( ( ochrona dno ! )
maniak1964
10-05-2008, 18:46
Kurwa dno dna.....doping dobry ale to co pokazali pilkarze to dno czy oni kurde nieumieja strzelic na bramke??caly czas tylko kiwanie podania i nic wiecej zero strzalow....Wy kurwa z pilka do bramki chcecie wejsc??mam nadzieje ze jakis pilkarz to czyta i zobaczy jak w chu** leca....za co wam placa za podania??
zagrali slabo ale to nie powod do placzu, nastepnym razem bedzie lepiej :)
doping fajny :)
Czy wygrywasz czy nie....
Mecz nudny w chuj !
Ja nie wiem czy oni nie umią strzelić z dystansu ? a tak w ogóle kto jest naszym wykonawcą rzutów wolnych Sierka ? bo ja w tym składzie nie widze nikogo na te stanowisko ...
Doping moge ocenic bo siedzialem na 4 i Dobry był.
Była czytelna ,,sektorówka'' z blaszoka jak była na glównej ?
MEGA MAKSYMALNA CHUJOWIZNA Z CHUJOWIZNA ( pzdr larsik:p:)
chopy klupnijcie sie po deklach zanim napiszecie jedno zdanie tukej na forum.
Fajnie, że mecz z Odrą nie był jednorazowym wyskokiem jeśli chodzi o doping, bo dzisiaj potwierdziliśmy że można. Naprawdę dobry doping. Oby tak dalej
Fajny doping. Przy "besiktasie" stwierdziłem, że to jest to, co kocham w blaszoku, pierdolniecie ze aż włosy dęba stają, jak za starych dobrych czasów (o meczu nie wspominam bo to nie forum piłkarskie tylko kibicowskie).
Skawinski
10-05-2008, 19:01
Czy to zle ze pojechałem na mecz w szaliku z Górnika na którym było hasło " Torcida Katowice "
ile było kibiców z Gdańska ?
Czy to zle ze pojechałem na mecz w szaliku z Górnika na którym było hasło " Torcida Katowice "
ty byles na dole na B? 2 rzad? to tam to sie ludzie zdzwili wlasnie na ten napis :)
ile było kibiców z Gdańska ?
z 60 moze mniej
Rummikub
10-05-2008, 19:10
po dzisiejszym meczu uwazam ze pijanych nie powinno sie wpuszczac na stadion...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doping byl konkretny...!!! oby juz tak na zawsze i jeszcze mocniej!!!!!!!!!!!!
stefanosk
10-05-2008, 19:12
Fotki z meczu
http://www.gks-katowice.pl/galeria/thumbnails.php?album=14
60 ZDJEC Z DZISIEJSZEGO MECZY JUŻ NA STRONIE www.GKS-KATOWICE.pl !
ajj stefano ubiegles mnie :)
Dzisiejszy doping był bardzo dobry, momentami nawet świetny a "besiktas" wyszedł tak jak powinien wychodzić zawsze! Zastanawia mnie jedno, po chuj niektórzy wyjeżdzają z "zawsze i wszędzie" :dead: I jeszcze jedno... ochrona na Głównej :szok: jak można kogoś wpuścić w ogóle nie sprawdzając? (pomijam najebańców bo i tak byli wpuszczani).
Bardzo cieszy zainteresowanie akcją 25000, niektórzy to nawet brali po kilka formularzy :)
Skawinski
10-05-2008, 19:16
ty byles na dole na B? 2 rzad? to tam to sie ludzie zdzwili wlasnie na ten napis :)
No ja czemu przeciez ukłąd jest to czemu zdziwnienie ?? Czy to zle ze go miałem ? Tzw. na mecz pozyczyłem go kumplowi ale on jest mój !
Układ dotyczny tylko pewnej grupy osób!
Jestes kibicem GieKSy czy Górnika? Tak z ciekawości pytam
Skawinski
10-05-2008, 19:26
Ok czyli nie powinnem wezdzic z szalikiem ? Ide za GieKSa ale lubie Gornik bo bylem na meczu i mi sie spodobało a na Gornika meczu bylem wczesniej niz na meczu GKS
Dzisiejszy doping na + :)
Ja wśród wszystkich moich znajomych na gg wysłałem link do strony 25000.
Wydrukowałem już też trocha formularzy ;].Nowy stadion dla GieKSy !
Pozdrawiam i do następnego :)
Lars Ulrich
10-05-2008, 19:27
No ja czemu przeciez ukłąd jest to czemu zdziwnienie ?? Czy to zle ze go miałem ? Tzw. na mecz pozyczyłem go kumplowi ale on jest mój !co za jałowa gadka Boże , po co sie w ogóle o takie rzeczy pytasz chłopcze po co ?
co do dopingu to Besiktas dzis wyszedł najlepiej, ludziom dalej sie nie chce śpiewać, w drugiej połowie sobie pobębniłem przynajmniej , było dobrze ale uważam że nie do końca
kamilosgks
10-05-2008, 19:30
Co do dopingu to bardzo dobry ale selekcja nie wyszła w 100% co z tego że przed meczem nie wpuszczali dziewczyn a jak zaczął się mecz to wszystkie weszły na B
Skawinski
10-05-2008, 19:32
co za jałowa gadka Boże , po co sie w ogóle o takie rzeczy pytasz chłopcze po co ?
co do dopingu to Besiktas dzis wyszedł najlepiej, ludziom dalej sie nie chce śpiewać, w drugiej połowie sobie pobębniłem przynajmniej , było dobrze ale uważam że nie do końca
Pytam bo koles do mnie podbił i powiedział ze mam sciągnąc to SZMATE !
Może niech ktoś konkretny opisze tą sytuację i jak się zwykli kibice mają ustosunkować do tego układu, bo szczególnie młodsi mają mętlik w głowie i w końcu któryś z nich zęby przez to straci...nie lepiej wyjaśnić niż jebać swoich za niewiedzę ??
kaos azul
10-05-2008, 19:41
Pytam bo koles do mnie podbił i powiedział ze mam scigac to SZMATE !
............................................?????? ????????????????????????????????????
ja pierdole,kit ze szpilem,co nas wszystkich obchodzi,co sie dzialo na tryunach,ilu widzow,akcja 25000...????
to wszystko jest malo wazne,przy takim mega problemie....CZEMU TEN KOLES NIE MOGL SZALIKA MIEC NA SZPILU?????????????
prosze o 25 stron odpoiedzi i wyjasnien na ten temat.
moderatorow prosze o karanie banem kazdego innego piszacego na temat szpilu!!!
tutaj tylko o Skawinskim teraz 25 stron
:kac:
Lars Ulrich
10-05-2008, 19:46
nie wpuszczali dziewczyn a jak zaczął się mecz to wszystkie wszedły na Bpado wszedły :rotfl:
to ze weszło ileś tam to akurat jest nie do uniknięcia, ale lepiej jak wejdzie te 20 lasek pozniej niż 200 na początku, a co do układu to tak czy siak nie wyobrażam sobie jechać na mecz Górnika tak sobie i zasiąść w ich młynie w szalu GieKSy , no a mając 15 lat to ja w ogole sie bałem na blaszok wchodzić no ale nieistotne, graj pan dalej panie skawiński w kombii i nie płakej że ktoś ci brzydko powiedział, nie wiem co miałeś na celu zasiadając w szalu Torcida Katowice na blaszoku
http://img230.imageshack.us/img230/1774/img1218cd4.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=img1218cd4.jpg)
http://img233.imageshack.us/img233/5235/img1222kx2.th.jpg (http://img233.imageshack.us/my.php?image=img1222kx2.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/9116/img1223on3.th.jpg (http://img353.imageshack.us/my.php?image=img1223on3.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/29/img1226jc1.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=img1226jc1.jpg)
http://img237.imageshack.us/img237/3807/img1235vy8.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=img1235vy8.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/5883/img1239ih5.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=img1239ih5.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/2029/img1243ex7.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=img1243ex7.jpg)
http://img230.imageshack.us/img230/426/img1244ox1.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=img1244ox1.jpg)
Żaba-Bogucice
10-05-2008, 19:51
jak sie chcesz lansowac synek to zrob to na disco,osobiscie jadac na mecz Banika do Ostravy zabieram barwy Banika nie GieKSy,bo jade kibicowac Banikowi a jak wiadomo nasze czy ich barwy maja sie tak podobnie kolorystycznie jak Gornika do nas.Pozdrawiam.
nie wiem co miałeś na celu zasiadając w szalu Torcida Katowice na blaszoku
lanSS Panie Lars :rotfl:
Ok czyli nie powinnem wezdzic z szalikiem ? Ide za GieKSa ale lubie Gornik bo bylem na meczu i mi sie spodobało a na Gornika meczu bylem wczesniej niz na meczu GKS
Ogarnij sie koles.
Uklad ukladem,ale jaki ktos wpada z szalem torcida Katowice to ciezka sprawa.Mi by sie na bank krew w zylach zagotowala.
A ty piszesz,ze jestes za GieKSa,ale pierwszy mecz zaliczyles na Ksg?
Zal mi ciebie chlopaku,naprawde szczerze.Zwalimy to na karb twojego mlodego wieku,ale zdecyduj sie i pamietaj,ze jak jestes z Katowic to masz lazic na szile i w szalu GKSu,a nie jakies torcidy.
Ten szalik wez wloz gleboko do szafy i niech juz tam zostanie na stale,a zacznij chodzic w normalnym,z GieKSy i nie odpierdalaj kulawych numerow nastepnym razem.
Skawinski
10-05-2008, 20:10
OK zrozumiałem ( a napisałem bo to nie bylo 1 raz jak go miałem ) wiec ... juz bede wiedział wiec nie trzeba krążyć w tym temacie !
Żaba-Bogucice
10-05-2008, 20:16
Zal mi ciebie chlopaku,naprawde szczerze.Zwalimy to na karb twojego mlodego wieku,ale zdecyduj sie i pamietaj,ze jak jestes z Katowic to masz lazic na szile i w szalu GKSu,a nie jakies torcidy.
nic dodac nic ujac:piwo:na zakonczenie tych wywodow z cyklu innego szalika dodam tylko ze przypomniało mi sie jak byłem młodszy od tego zioma i sam zadałem sobie dwa wazne pytania:
1)w jakim miescie mieszkam
2)jaki tu jest klub
wtedy Gornik robił kolejnego majstra z rzedu.Pozdrawiam.
Chciałbym podziękować w imieniu LiGoty chłopakom z BW za pomoc w dzisiejszej Akcji Szkoła.
Panowie, wielkie piwo dla Was!
ultrasavanti
10-05-2008, 21:04
Też coś szkryfna,ale po koleji droga na szpil zajebisto, pod kasami brak kolejek to kolejny plus aleee , no własnie ale nastympnym etapym była "ochrona" JO SIE PYTOM CO TO KURWA JEST ?? jak mie zmacoł jakiś łeboń to juz mi sie odechciało pomału wszystkigo, ale huj widocznie tak musi byc abo i ni ??!! godz. 17.00 zaczoł sie szpil a tu w huj najebanych kolesi dobijo jako tzw niedobitki po pjyrwszym gwizdu, jednego gościa niysli no mioł moze 16 lot to sie nie dziwia 3 piwka i kapa no cóż bywo,ale leconc dali patrza na prawo 2 łeboni pije se piwko na B na legalu ?? Co jest ?? inny se klepje po dupie jakos małolata zamias spjywac.............taki akcji w huj , co do dopingu TO PO HUJ 10 osób na roz zaczyno na osobnych sektorach doping?? Junior se poradzi kurwa.........tylko GieKSa i ogarnijcie sie bo kurwa jest coraz wiekszy syf,
mlodzikz16
10-05-2008, 21:13
jednego gościa niysli no mioł moze 16 lot to sie nie dziwia 3 piwka i kapa no cóż bywo,ale leconc dali patrza na prawo 2 łeboni pije se piwko na B na legalu ?? Co jest ?? inny se klepje po dupie jakos małolata zamias spjywac.............taki akcji w huj ,
zgadzam sie w 100% gościu którego prowadzili netmony był...na chuj nam tacy ?? Ci kochasie też już mnie zaczynają wkurwiać..jeden se maco..drugi sie ślimaczy a 3 kurwa sie kolczykiem na ozorze chwali...na chuj mi jego kolczyk...
ale coś mnie sie zdaje że sie tego lekko nie wypleni....
ogólnie doping dobry...nawet główna raz bodajże błysła :)<sektory 2 i 5 najaktywniejsze >
Bouni_Ledziny
10-05-2008, 21:20
Doping z perspektywy A:
Na lewe ucho gorzej slysze, czemu? bo z B sie darli!!
na dole A nasza mała grupka ciagneła wszystkie przyspiewki, reszta? hmm słoniol, dupcia, slimka itd... :)
gra pilkarzy? CHUJOWA CHUJOWIZNA :D
a jak widzicie ze ktos piwo pije, "dupczy", czy tam ogolnie nei biera aktywnego udzialuo to opierdolcie, roz, drugi,trzeci... i powiedzcie zeby nastepnym razem spierdalol na Główną!
ahh no i pijanych oczywiscie ne zabraklo ;)
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trzeba bylo pierdolac jednego i drugiego w leb a nie plakac teraz na forum.
Doping dobry ale i tak mnie chuj strzelol.
ultrasavanti
10-05-2008, 21:24
A co kurwa jo jest od tego zeby lotac za bajtlami i ich upominac zeby sie nie dupili z laskami ?? I NIKT KURWA NIE PłACZE.
A co kurwa jo jest od tego zeby lotac za bajtlami i ich upominac zeby sie nie dupili z laskami ?? I NIKT KURWA NIE PłACZE.
Chuja zrobiles to nie placz na forum.
Az tak ciezko kogos upomniec?
mlodzikz16
10-05-2008, 21:36
a pierdolisz..nie bede latał po całej blaszce i upominał najebanych i obślimtanych kurwa pajaców...zwałaszcza ze siedział gosciu na B i nie miał kto gu upomnąć !!
a pierdolisz..nie bede latał po całej blaszce i upominał najebanych i obślimtanych kurwa pajaców...zwałaszcza ze siedział gosciu na B i nie miał kto gu upomnąć !!
Skoro byłes na B i to widziałes to zanczy ze nie musiałes lata po całym Blaszoku...
ultrasavanti
10-05-2008, 21:41
Tys kurwa za to narobił W HUJ.........chyba nie wiesz co to płacz.
mlodzikz16
10-05-2008, 21:42
nie byłem na B przykro mi bardzo !! tylko na C ale na B było tylu zagorzałych kibiców którzy im sie wierne przyglądali chyba z nadzieją ze sie będą dupczyć..porażka totalna
Wszyscy chca zeby doping byl zajebisty itd. ale zeby ruszyc dupe to juz sie nikomu nie chce.
ultrasavanti jakbym chuja robil to bym sie z Wami nie klocil na necie.
Koncze ten temat.
Krzysiek1990
10-05-2008, 21:44
Galeria z meczu jest już dostępna na stronie WWW.SK1964.PL
BEZPOŚREDNI LINK:
http://galeria.sk1964.pl/thumbnails.php?album=24
ZAPRASZAMY!!
mlodzikz16
10-05-2008, 21:44
Wszyscy chca zeby doping byl zajebisty itd. ale zeby ruszyc dupe to juz sie nikomu nie chce.
Koncze ten temat.
ja no to zapierdalaj po blaszce jak sarna po lesie...i bedzie fajnie....
przynajmniej bede widział ze latałeś i coś robiłeś..to ze jesteś w UG to nie znaczy że jesteś lepszy i piszesz że coś robiłeś bo od tego jesteś w UG żeby tam coś robić +
maks_wnc
10-05-2008, 21:45
po dzisiejszym meczu uwazam ze pijanych nie powinno sie wpuszczac na stadion...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w pełni popieram!!!! bo to co dzisiaj pokazało 3 kolesi na C to była żenada...
ogólnie mecz na plus:)
ja no to zapierdalaj po blaszce jak sarna po lesie...i bedzie fajnie....
Bede zapierdal zeby tylko bylo dobrze.
mlodzikz16
10-05-2008, 21:47
okej to jak co To ci 5tke przybije i bedziesz wiedział z kim sie kłóciłeś
podobono jesteś dobrym butelko rzutkiem ...prawda to ??
pozdro..koniec z mojej strony
to i ja dorzucę kilka zdań od siebie.. (z sektora B)
1. mimo liczniejszej ekipy, ani razu nie było dziś takiego mega pierdolnięcia jak na Odrze.
ale za to - i to warte podkreślenia, bo od dawna na to czekałem - doping był przez równe 90 minut. raz lepszy raz gorszy, ale nie było ani chwili przestoju. i o to chodzi!
2. Junior jak się cieszy, to jest taki pocieszny.. :rotfl:
ale dobrze, ze czasem się tez pozłości - po każdym opierdolu doping poprawiał się i to znacznie.
3. skąd się wzięły te dzieciaki od obmacywania przy wejściu?? ja dużo potrafie zrozumieć, ale oni trochę przesadzają..
4. jak już musi być selekcja (której w takiej formie wciąż jestem przeciwny), to może by tak dodatkowo wprowadzić, ze na B wchodzą tylko ubrani na żółto?
5. a sam mecz.. żenada. zapomnieć jak najszybciej.
ultrasavanti
10-05-2008, 21:49
ultrasavanti jakbym chuja robil to bym sie z Wami nie klocil na necie.
Koncze ten temat.
Jo tez nie mało do GieKSY zrobił.......yno ze jak juz cos napiszesz i sie nie podobo, to kurwa kazdy mo nagle mondre riposy, to co jo mom lotacv i huaszków wyłapywac ty mosz to robic ?? NIEEEEE gnoje muszom same zakumac o co chodzi i TELA !
No wlasnie
Te osly przy wejsciu.
Jeden mnie macal to doslownie po jajkach to juz mu powiedzialem czy kurwa nie chce sobie lapy wsadzic :|.
Poreszta doping chyba nie byl zly...pogoda ladna.
Lechii malo cos tam pare razy krzykneli.
Ogolnie w pierwszej polowie na B a w drugiej na C i tam malo osob ale nawet spiewali.
Pytam bo koles do mnie podbił i powiedział ze mam sciągnąc to SZMATE !
i dobrze powiedział nie nos wiecej tej szmaty jak jestes GieKSiarzem a jak nie to łaz na gornik
Bouni_Ledziny
10-05-2008, 21:53
a wiesz co..? ja Ci w tym chętnie pomoge! zawolaj mnie po nicku to napewno przylece :)
@ haha ale zrobiłem net.napinke :D
Czemu cziliderki miały koszulki z jakieś śmiesznej "Oferty"????????????????????????????
Do dupy takie coś.
PS. Doping bardzo dobry.
okej to jak co To ci 5tke przybije i bedziesz wiedział z kim sie kłóciłeś
podobono jesteś dobrym butelko rzutkiem ...prawda to ??
pozdro..koniec z mojej strony
Możesz skończyć napierdalać więcęj postów niż jesteś w stanie przemyśleć ?
Ziomek to Ty jeszcze nie wiesz, że większość osób z forum na żywo to cipy? Jedyne co mogą i potrafią to wypłakać sie na forum. Na D dziś jakiś najebaniec robił jakieś dziwne gesty do Lechii to musiał opuścić sektor. Jak ktoś ma zamiar mi tu odpisać jakiegoś śmiesznego posta to niech lepiej napisze PW i pogadamy na następnym meczu. Serio jakieś głupie gadki przez forum są bez sensu, lepiej pogadać na żywo.:napinka::jezor:
Co do lasek to z przodu każdy widział co pisało ale z tyłu to za chuj nie widzialem
Niezly doping, troche boli, ze czasem nie idzie zsynchronizowac sektorow, bo ktos musi sam zaczynac. Ale generalnie bylo dobrze. Nastepnym razem musi byc jednak lepiej, nie mozna stac w miejscu ;)
Lars Ulrich
10-05-2008, 22:44
akurat co do Mateusza to dziś gonił i chwała mu za to, jak widać upominanie przynosi efekty bo pozniej ci sami śpiewali do 90 minuty i tu nie chodzi o gonienie saren bo właśnie to na tym polega że nie trzeba zapierdalać przez rzędy ławek tylko wystarczy jak ktoś stojący obok upomni nieśpiewacza i tyle. w ogóle po chuj znowu jakieś kłótnie, podsumowując problem blaszokowy sęk w tym że wielu pacanów chce udowodnić że mu żaden ktoś nie będzie mówił co ma robić (w tym przypadku śpiewać ) i robi na złość , chociaż jeden sektor z kilkunastu niech będzie w 100 % fanatyczny , tu jest idea kurwa zrozumcie to nażelowani lanserzy !
ultrasavanti
10-05-2008, 22:51
I w tym cały sęk !! Nikt się niechce kłócic tylko że nam puszczaja nerwy przez tzw nażelowanych lanserów, to są emocje które my mamy a oni nie i nigdy nie bedą mieć !! FANATYZM NIE MA KONCA !!
eee kufa - to ze ktoś ma żel, nie znaczy ze nie spiewa i ze jest lanserem :jezor: :lol:
:cham:
a na powaznie - dzisiaj doping (momentami) dobry, ale jednak dla mnie dalej słabo..
akurat w mojej 'strefie' nie widziałem żadnego nawalonego ktosia, wszyscy (przeważnie) darli buźki.. nawet dziołszki, choć troche piskliwo, ale dawały z siebie b duzo ;)
no i kufa :foch: - miało być dzisiaj BACZI BACZI :jezor:
:foch: !
marcin GieKSa
10-05-2008, 23:27
doping przecietny momentami dobry. ...perspektywa 5.......na minus liczba widzow...
GieKSiarze.pl
10-05-2008, 23:55
zdjęcia z meczu można zobaczyć na stronie www.GieKSiarze.pl
Zapraszam!
Chcemy Selekcji Na Blaszoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rummikub
11-05-2008, 08:25
maks_wnc byles na C ?? Ja tez bylem na C gdzie dokladnie stales??
Ja bym zrobil tak na kazdym z sektorow ustawil 2 ludzi co beda odpowiedzialni za takie wybryki i przypadki bo KURWa nie moze tak byc ze jest syf!!!! ma byc lad i pozadek!! GieKSa to ma BYC JEDNOSC a nie kazdy robi to co mu sie chce!!!!!RAZEM damy sobie rady a jak kazdy bedzie robil to co sobie chce to bedzie burdel i nigdy nic z tego nie bedzie....!!!
...
apropo forum. niech kazdy patrzy na siebie ostatnio sie robi syf kazdy sie kloci dzizys..!! niech kazdy patrzy na siebie co pisze co robi...
to jest moje zdanie pozdrawiam....
ja bym chcial zwrocic uwage tym co zbieraja na oprawe.
Nie dziwie sie ze tak malo zbieracie jak gosc leci miedzy tymi rzedami, aby dac mu kase to trzeba albo chycic go aby sie zatrzymal albo czekac az bedzie wracal nastepnym rzedem
z tego co slysalem to na glownej to samo. wchodzil na sektor i zamiast pokazac sie ludzia ze zbiera, to nawet nie zaznaczy swojej obecnosci tylko idzie sobie dalej.
zgadzam sie chcialem rzucic trzy zyle ale nie dał mi szansy bo uciekł
dam nastepnym razem ;p
eeee akurat u mnie zbieral jaki lajtowy koles. Podchodzil i pytal czy nie wrzuci ktos na oprawe to powiedzielismy zeby stanal i wrzucilismy.Bynajmniej zawsze tak mam ze zbierajacy nie'ucieka'.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.