PDA

View Full Version : Polonia Warszawa-GKS Katowice

Jaworzno
30-04-2008, 16:42
Cos sie zapomnialo towarzystwu?

RobertSK
30-04-2008, 17:56
Mieszczak pojechał do Warszawy...to bardzo cieszy...oj marzy mi sie zeby ten synek cos strzelił dzisiaj:)

I jak zawsze licze na 3 punkty mimo iz nie gramy dobrze...ot taki sobie optymizm:)

pozdro

Flame
30-04-2008, 18:05
Mnie to się marzy, żeby wreszcie zaczął grać choćby ogony...

Krzychu_1988
30-04-2008, 18:13
Zapraszam na czat, na godz 20:00 \/

http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=gks_katowice

butcher
30-04-2008, 18:56
Ciekawy skład...
Trochę mnie przeraża Sroka w pierwszej 11-stce i brak Mikiego. Ciekawe co wyjdzie z powortu Huberta do ataku, mam nadzieję że więcej niż wynikało gdy grał tam regularnie... No i Grzesiu w pierwszym składzie :)

stefanosk
30-04-2008, 19:00
1-0 w plecy po golu Sedlacka
"tradycji staje sie zadość" :/

marcin85
30-04-2008, 19:01
1-0 a dopiero zaczeli grac nie mam pytan:(

Krzychu_1977
30-04-2008, 19:01
no i nasi tradycyjnie przespali początek.
Ja pierdolę.
2 minuta i już w plecy

małytychy
30-04-2008, 19:02
No nieźle się zaczyna kurwa mać.

maniak1964
30-04-2008, 19:07
ja pierdole jak zwykle w pierwszych 3 minutach bramka a huj........

longman
30-04-2008, 19:07
http://www.astro.virginia.edu/class/oconnell/astr121/im/castle-romeo2-ex.jpg

Pełen spokój...
na 4 ostatnie mecze w 3 tracą bramki w pierwszych minutach

_PM_
30-04-2008, 19:25
Już 2:0.....szlag mnie trafi...

bari
30-04-2008, 19:25
2!!!!!

JAGO75
30-04-2008, 19:27
A na stronie jak zwykle relacja nie działa.

_PM_
2:1 ....sie bramki posypały....

Ice64
Prasnal:)

papniok
30-04-2008, 19:47
II Trener: Wojciech Osyra ?????
Miki na ławie?coś to kiepsko widze....:/

Now
30-04-2008, 20:03
3:1 . brawo kurwa.
48' GOOOOLLLL!!!! Daniel Mąka po pięknym rajdzie prawąstroną boiska, strza

JAGO75
30-04-2008, 20:19
Przegrywamy 1:3 a tu zmiana obrońca za obrońce!!!

JASIU KURWA ZRÓB PORZĄDEK BO JESZCZE NAS CZEKA CIĘZKA WALKA O UTRZYMANIE!!!!

papniok
30-04-2008, 20:22
Przegrywamy 1:3 a tu zmiana obrońca za obrońce!!!

JASIU KURWA ZRÓB PORZĄDEK BO JESZCZE NAS CZEKA CIĘZKA WALKA O UTRZYMANIE!!!!

kurwa mamy nowego trenera bez obycia,bez papierów na prowadzenie druzyny, z jakąs chorą koncepcją gry!Kurwa chylić czoła wszyscy co pisali na Piekorza!!!!
Mamy kurwa zmiany na lepsze!!!!

papniok
30-04-2008, 20:29
kurwa mamy nowego trenera bez obycia,bez papierów na prowadzenie druzyny, z jakąs chorą koncepcją gry!Kurwa chylić czoła wszyscy co pisali na Piekorza!!!!

No pieknie Miki za Kaliciaka!!!!!!!Ja pierdlole facio sie zupełnie posrał!

MiRO
30-04-2008, 20:29
luzuj.. to dopiero drugi mecz! 'nie od razu Kraków zbudowano' :jezor:

papniok
30-04-2008, 20:33
luzuj.. to dopiero drugi mecz! 'nie od razu Kraków zbudowano' :jezor:
Widzisz te zmiany?Jest 3-1 a wymienia napastnika za napastnika i pomocnika za pomocnika.Czyli dalej jest na zero.Myle sie?
Obym sie mylił!!Zebysmy nie walczyli o utrzymanie!

MiRO
30-04-2008, 20:39
nie widze jak grają zawodnicy którzy są zmieniani, nie widze co sie dzieje na boisku to po co mam komentowac te zmiany:) fakt, ze chujnia z wynikiem i dalej gra naszych pewnie przypomina podwórkową kopanine, a Polonia widząc po relacji, mogłaby prowadzić juz o wiele więcej... :dead:

Co do walki o utrzymanie - przedwczesny pesymizm:)

marcin GieKSa
30-04-2008, 20:52
no jezeli nie wygramy z Odra to bedzie nie za wesolo...............

maniak1964
30-04-2008, 21:14
Kurwa Mac Gieksa Grac!!!!

Von Baron
30-04-2008, 21:19
Jo widza że niektórzy zawodnicy są całkowicie wypaleni.Potrzebni obrońcy od zaraz .
Z tej mąki chleba nie będzie i tyle w temacie!!!!!!!!!!

Von Baron
30-04-2008, 21:22
I jeszcze jedno widać jaki syf zostawił Piekorz.Mu żaden chop nie był potrzebny.Tylko do niego możecie mieć pretensje .

cosmo
30-04-2008, 21:25
Jak słysze słowa że grają do dupy, klub bierze dziadów a nie piłkarzy, zarząd coraz bardziej gra w h..ja stadion jest do du..y , i wszystkie wasze negatywne wypowiedzi to mam pytanie? po co jesteście za GieKSą przeciepcie sie na "ruch"aczy to w ich stylu. Jak była 4 liga to nie marudziliście tak tera jesteśmy w przedpokoju salonu i chu..j mnie szczela jak takich kibiców SłYSZE.
""NIE PYTAJ CO CI DA GIEKSA ALE CO TY JEJ DASZ"" TO JEST NASZA WIARA I OBOWIAZEK!!
""ŻÓłTA FALA NA BOKOWEK"" Z BIELSKIEM"" CZY "" FANATYCZNY STYL ŻYCIA"" -- KTO JESZCZE PAMIETA OPRAWE Z MECZU Z MOTOREM I WĄTPI??? JA NIE!!!

cosmo
30-04-2008, 21:26
ak słysze słowa że grają do dupy, klub bierze dziadów a nie piłkarzy, zarząd coraz bardziej gra w h..ja stadion jest do du..y , i wszystkie wasze negatywne wypowiedzi to mam pytanie? po co jesteście za GieKSą przeciepcie sie na "ruch"aczy to w ich stylu. Jak była 4 liga to nie marudziliście tak tera jesteśmy w przedpokoju salonu i chu..j mnie szczela jak takich kibiców SłYSZE.
""NIE PYTAJ CO CI DA GIEKSA ALE CO TY JEJ DASZ"" TO JEST NASZA WIARA I OBOWIAZEK!!
""ŻÓłTA FALA NA BOKOWEK"" Z BIELSKIEM"" CZY "" FANATYCZNY STYL ŻYCIA"" -- KTO JESZCZE PAMIETA OPRAWE Z MECZU Z MOTOREM I WĄTPI??? JA NIE!!!

arczz
30-04-2008, 21:31
Banda rozpłakanych dziewcząt a nie kibice.
Wpierdalają to wpierdalają , co nie jest powodem do oczerniania co mecz trenerów (tak zwrócić uwage na liczbę mnogą) piłkarzy , zarządu , stadionu , pzpnu , policji i wszystkiego co wam tylko ślina na język przyniesie.

SPÓJRZCIE NA SIEBIE i skończcie pierdolić jak baba z napięciem przedmiesiączkowym... co wy kurwa chcecie ? ligi mistrzów w klubie, który nie ma pieniędzy ?

Bossman1522
30-04-2008, 21:36
Dokładnie... a dobrze przynajmniej że zawodnicy nas nie krytykują za doping bo po dwóch ostatnich szpilach mieli by co gadać. Jeszcze jedno przypomnijcie se pieśni takie jak 1,2,3 liga to nieważne dla nas jest... albo nieważny jest wynik nie ważne jak będzie...

Junior
30-04-2008, 21:45
Niby tak, ale tracenie w ostatnich meczach bramki w pierwszych minutach meczu to jest raczej nienormalne.

Kazdy ma prawo do narzekan, przeciez i tak w niedziele kazdy przyjdzie na mecz i bedzie dopingowac pilkarzy. Nie ma sensu wyzywanie kogos od bab tylko dlatego, ze narzeka na pilkarzy.

12 meczy bez wygranej na wyjezdzie to jest jednak jakas patologia.

Bossman1522
30-04-2008, 21:49
No tak, też uważam że to patologia ale co zrobić

kimgaj
30-04-2008, 21:55
Banda rozpłakanych dziewcząt a nie kibice.
Wpierdalają to wpierdalają , co nie jest powodem do oczerniania co mecz trenerów (tak zwrócić uwage na liczbę mnogą) piłkarzy , zarządu , stadionu , pzpnu , policji i wszystkiego co wam tylko ślina na język przyniesie.

SPÓJRZCIE NA SIEBIE i skończcie pierdolić jak baba z napięciem przedmiesiączkowym... co wy kurwa chcecie ? ligi mistrzów w klubie, który nie ma pieniędzy ?

Jeśli tak, to po co było całe to p.....dzielenie o awansie??? To niestety prezes, trenerzy i piłkarze nakręcili te emocje i dziś zbierają efekty.
Parę osób na tym forum mówiło, że będzie dobrze jeśli się spokojnie utrzymamy - no i co pomyliliśmy się? Nie, bo piłkarsko i organizacyjnie jednak na więcej nie zasługujemy.

Meczu nie widziałem więc trudno się "mądrzyć" ale przynajmniej zastanawia (I TO BARDZO!!!) fakt pozostawienia na ławce Mikiego no i cieszy, że wreszcie szanse dostał Gajowski.

Von Baron
30-04-2008, 21:57
Zamiast pierdolić kupcie sobie koszulki Żółte,aby nie było zaś tego tematu.A co do narzekań każdy mo swoje zdanie,a jak jest każdy widzi..Brak ognia i tyle w temacie.

Łaku
30-04-2008, 22:10
nie nooooo=/
zaś w dupe

Tomson
30-04-2008, 22:42
nie nooooo=/
zaś w dupe

O ja ciee ^^ xD -.- o.O .oO0Oo.

yogi_lgt
30-04-2008, 22:49
O ja ciee ^^ xD -.- o.O .oO0Oo.

zadna nowosc haha

Fuhrer
30-04-2008, 23:00
Ja tak jak trener Osyra kocham wygrywać, ale generalnie nie czuję w tej chwili jakiejś presji wyniku. Ten sezon realnie rzecz biorąc nie jest taki zły. Jesteśmy w środku tabeli i zdobywamy bezcenne doswiadczenia na drugoligowym froncie. Oczywiście My GieKSiarze nigdy nie zadowalamy się tandetą i przeciętniactwem, bo nasz Klub stworzony jest do walki o najwyższe trofea. Nie zapominajmy jednak o tym, gdzie jeszcze niedawno byliśmy i jakie są nasze obecne finansowo-organizacyjne realia. Ten sezon to na pewno nie jest szczyt naszych marzeń ale wierzę głęboko, że jest to kolejny stopień w naszej drodze do OE. Nie wymagam już teraz nawet zwycięstw, tylko chcę aby trener Osyra wykorzystał koniec tego sezonu do takiego poukładania tej drużyny, aby po ewentualnych letnich wzmocnieniach już na poważnie powalczyć w przyszłym sezonie o Extraklasę. Mam nadzieję, że Zarządowi uda się pozyskać na te wzmocnienia środki, a miasto zrobi w końcu tą murawę, światła i boiska treningowe. Co z tego będzie zobaczymy w najbliższych miesiącach, a teraz...czas na Odrę. Wbrew temu co napisałem powyżej, ja wręcz żądam w tym meczu wygranej!

stara ekipa
01-05-2008, 03:20

Człowieku wyluzuj :szok: co ty myślałeś że nagle zaczniemy wygrywać z najlepszymi na wyjeździe ?
Zobacz że zwycięstwa ze Sląskiem czy Arką były odniesione po słabej grze tych drużyn i pomocy różnych czynników (czerwona kartka , ulewa) , porażka z Płockiem była po naszej fatalnej grze , gdzie Płock przegrywał mecz za meczem i to w dużych rozmiarach , oczywiście przełamali się na mecz z fatalnie grającą GieKSą i wczoraj znowu klęska u siebie ze Sląskiem 0-4.
Rozgrywki zaczynają wchodzić w decydującą fazę i widać że czołówka złapała drugi oddech w walce o ekstraklasę .
GieKSa natomiast ma widoczny spadek formy od kilku meczy .
Narzekasz na trenera który zaczyna przemeblowywać skład i testuje optymalne warianty w ustawieniu , adekwatne do aktualnej formy piłkarzy ?
Takie mecze w których będzie ciężko zdobyć punkty , to mecze z Lechią i Podbeskidziem , po drodze mamy mecz z Odrą u siebie i wyjazd na Motor , po rozegraniu tych spotkań będziemy mądrzejsi co aktualnie prezentuje GieKSa , z tymi ostatnimi mamy realne szanse na dobry wynik i te mecze pokażą aktualną dyspozycję i siłę drużyny !!!
Chylić czoła to mogę na razie przed Osyrą , pomimo gry z silnym rywalem walczącym o awans , podjął ryzyko , trochę poprzestawiał i postawił na tych którzy niezbyt często grywali za Piekarczyka z składzie , ale czy miał inne wyjście skoro Sierka i Plewnia to na razie osłabienie składu a gra kilku następnych to poważny temat przy podpisywaniu dalszych kontraktów ...

marcin85
01-05-2008, 08:02
:)moim zdaniem w bramce powinien stanąc budka

KOYOT
01-05-2008, 08:03
Tego się można było spodziewać.Po meczu z Jastrzębiem które nic nie grało mieliśmy remis,a trenera bym zostawił w spokoju bo przez 2 lata ostatnie to właśnie Piekorz nic nie zrobił utrzymanie mamy pewne także teraz jes czas na montowanie składu teraz trzeba dawać szansę młodym żeby się ogrywali a nie ciągać ich kajś p 5 ligach tak czy siak brawa dla Wojtka za decyzję.Dumni po zwyciętwie wierni po przegranej.

Von Baron
01-05-2008, 08:11
Orzech nic nie zrobił tylko zostawił wielki bajzel nowemu trenerowi.I teroz ten chop musi coś zrobić .Ale jak widzimy nie mo z czego.

Von Baron
01-05-2008, 08:19
Wojtek Osyra juz powinien już szukać zawodników na nowy sezon.Aby nie robic tego co Piekorz tysiące testów i wielki gówno.

gorski1991
01-05-2008, 08:58
Powinien tych co już nie bedzie u nas w przyszłym sezonie albo tych co chce sprzedać dostawic a zając sie kompletowaniem składu na następny sezon !!!!

grzana
01-05-2008, 09:54
.Sezon w plecy dlatego juz ani nie mom sił sie nerwować.
ps.pozdro do łożartych

kaos azul
01-05-2008, 09:57
kurwa jak zwykle jest kilku wynalazkow co zadaja glowy Osyry :kac:

ja pierdole !!!

dajcie chopowi poprobowac,potestowac ,teraz jest na to czas,a ocenimy po zakonczeniu sezonu!

jak Orzech nic nie zmienial bylo zle nonstop,narzekania i jeki na forum...przyszedl Wojtek probuje cos zrobic ,zmienic zas narzekania i jeki to juz KURWA Z NIEKTORYMI TU TO RECE OPADAJA....

Snickers
01-05-2008, 10:03
Dajmy trenerowi czas... ale jak w następnym sezonie bedzie tak jak teraz to 3 liga dla katowic hej hej se pośpiewamy

kaos azul
01-05-2008, 10:12
Dajmy trenerowi czas... ale jak w następnym sezonie bedzie tak jak teraz to 3 liga dla katowic hej hej se pośpiewamy

wez juz nic nie pisz...

baziur
01-05-2008, 10:26
jak sie patrzy na tabele to jestesmy na 4 miejscu od tyłu jeżeli chodzi o bramki stracone...
gorszy jest tylko Plock, Motor, Pelikan oraz jestemy na rowni z Jastrzebiem..

Cos z obrona chyba nie tak.

Brak ataku, brak obrony.. (w strzelonych bramkach tez nie brylujemy)

kluska
01-05-2008, 10:47
no najlepiej to teraz wypierdolcie wszystkich z Gieksy .pilkarzy bo chuja graja ,trenera bo w 2 swoim meczu nie wygral ,Jaska bo zatrudnil chujowego trenera ,gospodarza obiektu bo kurwa stan naszej murawy jest nedzny od dlugiego czasu itd.

luki 1964
01-05-2008, 11:53
kurwa chopy jak mnie wkurwia te wasze marudzenie,jak bym tych jebanych smrodow sluchal.mam pytanie do tych marod ktore wczoraj w porze meczu sie wpisywaly-co robicie przed kompem a nie ma was na konwiktorskiej???od nich wymagamy,to normalne,ale tez dajmy cos od siebie.jak mieszkalem w kraju to nie wazne bylo czy to swiatek,piatek czy niedziela,yno sie zapierdalalo do cuga i za GIEKSA tarabanilo po kraju.pozdrawiom wszystkich starych bandziorow z Bukowej. p.s. dopoki nie bedzie konkretnego sponsora i sporego zastrzyku gotowki to takie sa pany realia naszego Katowickiego futbonu.niestety..

gieksiarz.wnc
01-05-2008, 12:13
jak sie patrzy na tabele to jestesmy na 4 miejscu od tyłu jeżeli chodzi o bramki stracone...
gorszy jest tylko Plock, Motor, Pelikan oraz jestemy na rowni z Jastrzebiem..

Cos z obrona chyba nie tak.

Brak ataku, brak obrony.. (w strzelonych bramkach tez nie brylujemy)

nie pij wiecej 10 zespolow ma gorsza obrone od nas
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3156:prasa:

baziur
01-05-2008, 14:32
nie pij wiecej 10 zespolow ma gorsza obrone od nas
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3156:prasa:

http://sport.onet.pl/74325,1248759,glowna.html

totu
01-05-2008, 14:37
a ja myśle ze i tak najwięcej do powiedzenia ma hajer z piekarczykiem .To był mądry ruch Orzecha cieżkie mecze to lepiej zrezygnowac a tak ma spokój tylko ,jak to ma byc jakis tam dyrektor to mam nadzieje ze nie od transferów , a Osyra niech sie nie łamie bo mu gówno zostawili to co ma zrobić musi próbować . i tyle..

Ja_ck
01-05-2008, 15:15
co to za tryner co dowo soba rzadzic jeszcze powiedzoł ze mo licyncja na konferencji a nimo i jeszcze preynje do orzecha ze musi sie za niego podkłodac

gieksiarz.wnc
01-05-2008, 15:36
baziur bo tam jest blad:) moja tabulka jest poprawna

Pierre
01-05-2008, 16:54
Był trener który nie potrafił wygrać meczów (tych których miał wygrać) jest nowy trener i tez nie potrafi wygrać , może nie narzekajcie już i tak jest koniec sezonu trzeba skombinować paru nowych zawodników na nowy sezon bo niektórzy nadają sie ale na 3 - 4 lige.Prowadzi drużyne od 2 meczów a wy juz %^&*( na niego

Von Baron
01-05-2008, 17:46
Wojtek Osyra trenerze nasz pokarz Polsce jak pięknie grasz.

kimgaj
01-05-2008, 17:54
Orzech nic nie zrobił tylko zostawił wielki bajzel nowemu trenerowi.I teroz ten chop musi coś zrobić .Ale jak widzimy nie mo z czego.

JASNE! ...i tym "bajzlem" praktycznie utrzymał nas w II lidze. Najlepiej to se znaleźć czarną owcę i wszystko na nią zwalić. A przecież to piłkarze biegali po boisku, a nie Orzech z Hajerem - piłkarze, na których nas było stać (finanse to też "zasługa" kadry szkoleniowej???)
Nikogo tu bynajmniej nie oskarżam. Na tyle stać dziś katowicki futbol i już. Tylko nie lubię, takiego "kopania" ludzi, którzy na to nie zasłużyli.

Myślę, ze Wojtek Osyra robi dobrą robotę sprawdzając piłkarzy, którzy dotąd nie mieli okazji, aby się pokazać. Oby tylko był konsekwentny w ich ocenie - bo jak się okaże na końcu, że najlepsza jest tzw. "STAJNIA HAJERA" to.... czas umierać(!!!)

Krzychu_1988
01-05-2008, 19:41
Orzech zrobił to co się dało zrobić tym składem, czyli środek tabeli, ale skoro mamy środek tabeli o awansie nie ma co marzyć, a spadek też nam nie grozi, to dlaczego k... nie ogrywamy młodych, nie mówie tu o dawaniu im szans od 1 min, ale od 60,75 czemu nie? Gdzie oni mają sie ogrywać, w A klasie grając z zespołami składającymi sie z zawodników amatorów pracujących po meczach? Jakoś w Legi postawili teraz na młodzież i nie stracili na tym. Ogrywali ich aż sami sobie wywalczyli miejsce w pierwszej 11. Skoro nie ma kasy na dobre transfery, to dlaczego nie korzystamy z naszego zaplecza, które nie jest słabe,a nawet dobre co pokazuja powołania do rep. Polski.

Trzeba ogrywać ich i przygotowywać do walki w nastepnym sezonie. Mam nadzieje że nasz Trener da szanse młodym na pokazanie się.

longman
01-05-2008, 20:39
No tak ale w przyszłym sezonie może spaść nawet 8 drużyna od końca, od której w tym sezonie dzieli nas 1 punkt. Także jest kiepsko! Bo przecież tu nie chodzi tylko o to, czy teraz spadniemy, ale i o sponsorów. Między 5 a 10 miejscem jest taka różnica dla potencjalnego sponsora, że prawdopodobnie trzeba wyłożyć więc Choć jak dla mnie i patrząc po wynikach w I i II lidzeej kasy na awans, a to zniechęca Czymś się różnimy od takiego Znicza, który walczy o awans.

Krzyś
01-05-2008, 20:45
ja sie boje o jedno, że my sami przez swoje kłótnie zaprzepaścimy to, co sobie trzy lata temu wypracowaliśmy, jako kibice i ci co kierują klubem;/

whyduck
01-05-2008, 21:56
Wojtek Osyra juz powinien już szukać zawodników na nowy sezon.Aby nie robic tego co Piekorz tysiące testów i wielki gówno.

trzeba mieć jeszcze pieniądze na tych zawodników

Ja_ck
02-05-2008, 07:47
A jak bysmy niesprzedali Polczaka to dzisiej by była III liga i ciemno to widza w przyszłym sezonie jesli chodzi o kasa