View Full Version : Pzpn Pomógł Sissiemu
Polski Związek Piłki Nożnej zaoferował pomoc SISSIEMU przekazując 5 tysięcy złotych
Momo_Group
29-04-2008, 15:20
PZPN? kibicowi ? no bez jaj...
chcoiaż z drugiej strony jeżeli opinioa publiczna na nich najeżdża to szukaja sposobów na "wybielenie się". a 5 tys.... co to dla nich jest ;)
świat stanął do góry nogami !
świat stanął do góry nogami !
Są rzeczy,które sie GieKSiarzom nie sniły..
Trojkolorowy1964
29-04-2008, 15:45
PZPN? kibicowi ? no bez jaj...
chcoiaż z drugiej strony jeżeli opinioa publiczna na nich najeżdża to szukaja sposobów na "wybielenie się". a 5 tys.... co to dla nich jest ;)
To chyba nie ma znaczenia? Ważne jest to, że dali tą kasę i pójdzie ona na pomoc dla Krzyśka :)
michal_91
29-04-2008, 16:22
Pomogli a wy szukacie jakiegos podstępu? Trzeba to docenić
Poprostu, oczom nie wierzymy. Ja spojrzałem w kalendarz czy to nie 1 kwietnia :)
Ładny gest z ich strony.
LechuBRN
29-04-2008, 16:48
Trzeba jakies podziękowanie z trybun do nich posłac ;)
gest ładny nie powiem ale podziękowania od razu?
władują zarządowi 5 tys więcej kary za race i wyjdą na zero
Trzeba jakies podziękowanie z trybun do nich posłac ;)
Taaa
Dziekujmy jeszcze za kary.
Ja w ramach podziękowania na następnym meczu ani razu nie ryknę pewnej popuralnej piosenki na temat związku :) . Decyzja totalnie mnie zoskoczyła.
To chyba nie ma znaczenia? Ważne jest to, że dali tą kasę i pójdzie ona na pomoc dla Krzyśka :)
No właśnie. A kary nam się niestety należą (raz przynajmniej wiemy, że pieniądze te zostały dobrze wydane), bo niektórym chyba nie zależy na klubie. Co innego reakcja kibica podczas meczu z Odrą, kiedy nas sędzie przekręcił i spuścił z ligi. Tamtego górnika bym honorowym prezesem zrobił. Dobry początek nowego w związku, gdyby od tego dnia miało się zmienić jego oblicze. A jak będzie poczekamy do 11 maja.
*Piotrko*
29-04-2008, 17:54
Chcą sie wkupić w "nasze" łaski. A tak na serio to ładny gest z ich strony.
Chcą sie wkupić w "nasze" łaski. A tak na serio to ładny gest z ich strony.
Jakie nasze łaski co Ty pierdolisz?
broda1981
29-04-2008, 19:19
Za przeproszeniem "gowno" skaczmy plakac jaki pzpn jest zly ale podziekujmy im za to co teraz zrobili.J.... pzpn nie tym razem ja osobiscie dziekuje
Podziękowania należą się głównie Jasiowi Furtokowi który na zebraniu zarządu zaangarzował się w pomoc SISSIEMU wielki szacun panie Jasiu
LechuBRN
29-04-2008, 19:59
tu nie chodzi czy dadza nam kary czy nie... ta kasa nie poszła do klubu a na SISSIEGO...
Jakie nasze łaski co Ty pierdolisz?
Napisal " a tak na serio " wiec zapewne chodzilo o takie zazartowanie ;]
Proste i logiczne.
A co do tematu to mimo wszystko bardzo dobra inicjatywa.Bodajze pierwszy raz czytam zeby PZPN jakiemus kibicowi staral sie pomoc.
podziękowania to sie należą J. Furtokowi, który tą pomoc wyprosił w PZPNie
broda1981
29-04-2008, 21:44
Don zgadza sie ale Lesnym ludkom tez ze ze swojej łaski sie na to zgodzili.
Don zgadza sie ale Lesnym ludkom tez ze ze swojej łaski sie na to zgodzili.
no bez przesady...
Prezesie Szacun za "mediacje" w tej sprawie....
A PZPN/sędzia jeśli w najbliższym i dalszych meczach nie słusznie ukaże mój klub to tak jak było do teraz tak i bedzie dalej, że bede śpiewał na nich co w danym momencie o nich myśle...
stara ekipa
30-04-2008, 07:53
Piękny gest pzpn-u , przy olbrzymiej nagonce i korupcji chcieli pokazać jacy to oni dobroduszni , niemniej dziękujemy za mały procent który ofiarowali na Sissiego , jak by nie było pieniądze te pochodzą z olbrzymich kar które nałożyli i nałożą na GieKSę ...
Żaba-Bogucice
30-04-2008, 11:03
darowanemu koniowi nie patrzy sie na zeby,zawsze trzeba podziekowac,dla Krzyska nie ma znaczenia skad sa pieniadze wazne ze sa.Nie bede szukał dziury w całym rozkminiał czy to mało czy duzo w zestawieniu z nakładanymi karami i innymi sprawami zwiazanymi z pzpnem.niemniej jednak gest z ich strony bardzo dziwny.taki własnie w stylu swiat stanoł na głowie.pozdro.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.