View Full Version : Konsola (psp,ps2,ps3,xbox,wii)
Jakie gry cieszą sie dużą popularnością,na jakiej konsoli?
Ogólnie piszcie o grach i różnych tematach związanych z
konsolami...
fantatic
25-04-2008, 19:59
Gra ktoś na psp?
Gra ktoś na psp?
Ja gram:)
Moze ma ktoś link do Jackass
jak dla mnie to tylko Xbox. od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem, a we wtorek wychodzi GTA IV - i znowu nie bede mial zycia :)
tak jak Xbox porwał mnie tylko CS:)
wiadomo, niektorzy mowia ze na innych grywalnosc lepsza, inni sadza ze Pegasusa do dzis nikt nie pobił. Ja gralem na wielu konsolach i szczerze oceniam - Xbox nie ma sobie równych, w 100% polecam :)
mi sie bardzo podoba PSP tansza od innych konslowi ,super sie gra,tylko szkoda ze nie mam 600 zl bo tyle kosztuje :(
ps grałem u kolegi w "War of Olimpia"-0bardzo fajne
a i najlepiej kupic memorke i na nia ładowac k\gry nie bedzie trzeba ciagle wkładac te dyskietki UMD
jak dla mnie to tylko Xbox. od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem, a we wtorek wychodzi GTA IV - i znowu nie bede mial zycia :)
tak jak Xbox porwał mnie tylko CS:)
wiadomo, niektorzy mowia ze na innych grywalnosc lepsza, inni sadza ze Pegasusa do dzis nikt nie pobił. Ja gralem na wielu konsolach i szczerze oceniam - Xbox nie ma sobie równych, w 100% polecam :)
obecnie gram na psp
ale zgodze sie ze xbox wymiata ..
mi sie bardzo podoba PSP tansza od innych konslowi ,super sie gra,tylko szkoda ze nie mam 600 zl bo tyle kosztuje :(
ps grałem u kolegi w "War of Olimpia"-0bardzo fajne
a i najlepiej kupic memorke i na nia ładowac k\gry nie bedzie trzeba ciagle wkładac te dyskietki UMD
ja mam karte 4giga :P
ale jak na taką cene to w pewnym sensie psp też króluje
Toczmek89
25-04-2008, 20:57
xbox 360
mass effect - chyba najlepsza gra na konsole :) bardzo polecam, nie dosc ze dluga to ciekawa, wciagajaca fabula. jest to gra rpg, w sumei cos w stylu KOTORa ale sie strzela jak w shooterach.
burnout paradise - genialne wyscigi z swietna muzyka, do tego bardoz duza grywalnosc
Fight Night Round 3 - gra z serii classics, jedyny boks w jaki mi bylo dane grac w zyciu, duza grywalnosc, fajnie sie na 2 gra :)
guitar hero 2 - to jest gra na domowe imprezy :D granie na tej plastikowej gitarce daje niezla frajde i trzeba sie fest nameczyc na wyzszych poziomach trudnosci
Ghost Recon AW 2 - typowa strzelanka taktyczna, mozna pograc
niedlugo mam konsolke wiec tylko w te pelne wersje mi bylo dane pograc :)
Toczmek89
25-04-2008, 21:03
idz na gielde na dworzec w Katowicach w weekend Kajutek
kaj moga Kupic psp za mniej niz te 600 zł ale ze wszstkim z gwarancja i z takimi duperelami
kaj moga Kupic psp za mniej niz te 600 zł ale ze wszstkim z gwarancja i z takimi duperelami
raczej trudno będzie takie znaleść ..
a na gieldzie kupiłbym z wyposazeniem (kabelkiladowarka ,itp.)?
powinno być...
jednak warto poszukac
19_MichaL_64
25-04-2008, 21:24
Ja za niedługo kupuje Xboxa 360 i zara potem GTA IV..
Zaś będę nawalał w GTA 24/7.. :hihi:
http://www.ceneo.pl/1352978 e no chyba raczej nietrudno, ale nie slim&light. Do psp mialem dwa podejscia i pozbywalem sie sprzetu w ciagu tygodnia. Ta konsola ma kompletnie zj**** krzyzaka, po prostu nie da sie zrobic plynnie i lekko skosow, namiastka analoga tez nie tedy, no nie moglem sie przyzwyczaic - tak to jest robia wszystko takie delikatne i niedopracowane, a to najwazniejsze elementy w konsoli przeciez. Byc moze w slim&light jest juz z tym lepiej. Osobiscie z handheldow polecam DSa i starenkiego gba sp :). Osobiscie jako ze mialem juz wiekszosc konsol starych i nowych obecnie katuje Gamecube :) I mimo ze mam mocnego kompa... od dawna na nim nie gram, kto poczuje wygode konsoli ten zapomni ze na blaszaku robi sie cos wiecej oprocz netu, grafiki, muzyki czy edytowania tekstu ;p
to ja polece swoje gry:
Crackdown - cos w stylu GTA, ino ze grafika calkiem inna, choc wcale nie gorsza, super zabawa, szkoda
tylko ze multiplejer ino przez neta.
Fifa08 - o wiele lepiej sie gra w te gra na Xboxie niz na kompie, calkiem inne menu i ciekawsze opcje, swietna rozrywka, ja gram we dwojke z bratem - multiplejer, jak to w Fifach - wymiata
Dead Or Alive 4 - typowy Tekken na Xboxa, ciekawe postacie, choc fabuly zadnej - poprostu lejesz sie w roznych sceneriach ;)
DEF JAM: Icon - gierka, ktora ma klimat - swietny soundtrack, dopracowane postacie, wciagajaca fabula. wcielasz sie w rapera i lejesz innych, promujesz nowe kawalki i podrywasz laski - super dopracowany system walk, choc troche nie realistyczny
NBA Street Homecourt - ekstra multiplejer - uliczna koszykówka (3vs3),a choc fizyka przesadzona to tylko wspomaga to grywalnosc.
i ostatni moj nabytek:
HALO 3 - genialny multiplejer, brak zarzutów, jedynie tyle że o kilka misji za krótka. super sprawa na imprezę :)
wszystkie polecam. kupuje na allegro, bo zwykle są o ok 50zł tańsze, choc i tak trzeba sie liczyc z kosztami na poziomie ok. 150 zł za grę.
pozdro:)
19_MichaL_64 to może pomyśl trochę zanim kupisz Xboxa teraz. Weź pod uwagę fakt, że napęd jaki posiada X coraz bardziej jest 'wypychany' przez napęd jak posiada PS3. Do tego brak twardych dysków w X też, wg wielu producentów gier, lada moment stanie się problemem. Będzie to wszystko trzeba zapewne dokupywać ( blu ray, dyski) więc wydatki napewno wzrosną.
hfc, przeciez X ma twardy dysk ;P Jak kupisz sobie klocka arcade to masz niby bez, ale to sobie mozesz dokupic jak zajdzie taka potrzeba. Fakt faktem Blue-ray juz wygral wyscig formatow z hd-dvd, ale to w tym przypadku nie ma wiekszego znaczenia (chyba ze ktos koniecznie chce miec konsole jako odtwarzacz). Ja bym sie raczej obawial w zwiazku z tym szybkiego usmiercenia konsoli przez microsoft (vide pierwszy xbox, po ok 2 latach zaledwie), ale do tego pewnie nie dojdzie. Mi osobiscie i tak to zwisa bo jakos nie poczulem klimatu tej konsoli, to juz nie te czasy w ogole - patche, update'y awaryjnosc, to juz nie te czasy, a szkoda.
Toczmek89
26-04-2008, 08:29
X niedawno w media jak bylem kosztowal 1099zl z grą (burnout paradise) wiec fest stanial ( 2 miechy temu 1699zl). Ja wole gry sobie na gieldzie na dworcu kupowac, tam wiekszosc jest w granicach 100zl , nowsze gierki sa po 120, 130zl.
prosze o kogoś kto zna sie na psp
o pomoc jak najszybciej na PW lub na GG:6697839 ..
podejrzewam nagorsze..
Toczmek89, Masz jakieś fajne gierki na X,a?? możemy sie wymienić. Jak coś to PW
sorry ze sie wpierdalam nie w ten temat ..
zachęcam do sciągania promomixtap :
www.beler.pl
PROMOMIX GumixMedyfMixtape ! ! !
GMXMDF COMING SOON!
Gra ktos na XBL??Jesli byliby chetni to z checia pogram w pesa 2008, GoW, halo 3 i inne:P
Mam pytanie odnośnie gry "Need for speed underground 2". Przejechałem w grze aktualnie 48% całości ale teraz na mapie nie ma żadnych dragów, sprintów itp. a jeżdżę autem po mieście bezczynnie. Wie ktoś co trzeba zrobić? Nie mam zielonego pojęcia.
Mam pytanie odnośnie gry "Need for speed underground 2". Przejechałem w grze aktualnie 48% całości ale teraz na mapie nie ma żadnych dragów, sprintów itp. a jeżdżę autem po mieście bezczynnie. Wie ktoś co trzeba zrobić? Nie mam zielonego pojęcia.
Musisz sie scigac z tymi autami co po mieście razem z tobą jeżdża, (te 3stuningowane)
albo moze masz za pało punktów z wizuala
ziomy jakie jest wasze zdanie o konsoli WII
jak Dlamnie totalna pomyłka nawet nie wiem co to jest
jak może być pomyłką dla Ciebie skoro nawet nie wiesz co to jest ?
heh Wii - swietna konsola, inne podejscie do zmiany generacji konsol nie poprzez jedynie poprawe jakosci generowanej grafiki, a zmiane sposobu kontroli w grach. Co prawda nie ma graficznych wodotryskow i nie nalezy sie ich spodziewac, tak samo jak tego, ze konsola przypadnie do gustu hardcore gamerom. Nie obsluguje wyzszych rozdzielczosci - dla jednych plus bo nie ma az takiego cisnienia na zmiane starego telewizora na jakis fullHD, ale minus dla takich co taki tv juz posiadaja (mozna zdaje sie osiagnac zaledwie 480p). Dla tych co lubia giery od Nintendo w polaczeniu z nowatorskim sterowaniem konsolka bedzie idealna. Szkoda tylko, ze wsparcie firm trzecich jest tak niewielkie (powtarza sie sytuacja z gamecube?), a przy przedluzonym zyciu ps2 i te silą sie tylko na szybkie portowanie. Ja jak tylko trafi sie jakas okazja napewno kupie, ale nie za cene nowej ze sklepu :)
albo moze masz za pało punktów z wizuala
dokladnie o to chodzi... trzeba stuningowac fure, zeby max liczba gwiazdek byla, wtedy pojawi sie szansa na dvd - przejedziesz to, zrobisz okladke i dalej. tez tak mialem, jak na poczatku nie zajmowalem sie spoilerami i innymi bzdetami
heh Wii - swietna konsola, inne podejscie do zmiany generacji konsol nie poprzez jedynie poprawe jakosci generowanej grafiki, a zmiane sposobu kontroli w grach. Co prawda nie ma graficznych wodotryskow i nie nalezy sie ich spodziewac, tak samo jak tego, ze konsola przypadnie do gustu hardcore gamerom. Nie obsluguje wyzszych rozdzielczosci - dla jednych plus bo nie ma az takiego cisnienia na zmiane starego telewizora na jakis fullHD, ale minus dla takich co taki tv juz posiadaja (mozna zdaje sie osiagnac zaledwie 480p). Dla tych co lubia giery od Nintendo w polaczeniu z nowatorskim sterowaniem konsolka bedzie idealna. Szkoda tylko, ze wsparcie firm trzecich jest tak niewielkie (powtarza sie sytuacja z gamecube?), a przy przedluzonym zyciu ps2 i te silą sie tylko na szybkie portowanie. Ja jak tylko trafi sie jakas okazja napewno kupie, ale nie za cene nowej ze sklepu :)
Zgadzam się z tym w 100%. Należy jeszcze zauważy że większoś gier ktore pojawiają się na konsolke WII, przeznaczone jest na rozrywke dla rodziny bądź też na impreze. Ja dla mnie konsla ta mocno odbiega od pozostałych konsol takich jak X360 czy PS3 ( WII przypomina mi Dreamcasta, który nie odniosł poważniejszego sukcesu).
jak by ktos sie pozbywal psx to przygarne zasilacz .
19Tauzen64
04-07-2008, 09:14
Przerabiał ktoś konsole? prosze na pw
19Tauzen64
04-07-2008, 12:22
Czy to prawda że jest jakaś płytka która wkłada się do ps2 i po chwili można wkładać płyte piracką i tym samym nie traci sie gwarancji?
Toczmek89
04-07-2008, 13:55
do ps2 jest taka plytka, ale chyba do niej dolaczane sa takie nakladki na laser
Mam problem z grą Need For Speed Underground 2. Od pewnego czasu mam przejechane 70% całej gry i aktualnie moja jazda po mieście mija się z celem. Kasy mam pod dostatek, samochód spełnia wymóg 10/10 i nawet kupiłem nowy samochód i zrobiłem też go 10/10, jednak to też nie pomogło. Wie ktoś co trzeba zrobić, żeby znowu mi na mapie pojawiły się miejsca do wyścigów?
Czy to prawda że jest jakaś płytka która wkłada się do ps2 i po chwili można wkładać płyte piracką i tym samym nie traci sie gwarancji?
Nazywa się to SWAP Magic, poszukaj na googlach bo za wiele o tym nie wiem :golebie:
Toczmek89
21-09-2008, 16:04
pogra ktos na xbox live ? pw jak cos
Mam problem z grą Need For Speed Underground 2. Od pewnego czasu mam przejechane 70% całej gry i aktualnie moja jazda po mieście mija się z celem. Kasy mam pod dostatek, samochód spełnia wymóg 10/10 i nawet kupiłem nowy samochód i zrobiłem też go 10/10, jednak to też nie pomogło. Wie ktoś co trzeba zrobić, żeby znowu mi na mapie pojawiły się miejsca do wyścigów?
po1 kup np. Hammera odpicuj go również na 10/10.
po2 ścigaj sie z tymi stuningowanymi autami które jeżdżą po mieście.
po3 musisz jeździć po mieście i "odkrywać" kolejne wyścigi...
po1 kup np. Hammera odpicuj go również na 10/10.
po2 ścigaj sie z tymi stuningowanymi autami które jeżdżą po mieście.
po3 musisz jeździć po mieście i "odkrywać" kolejne wyścigi...
Hammer ma jakieś znaczenie? Jak mam się ścigać z autami na mieście, to kilka pod rząd mam wygrać wyścigów czy np. wygram 2 razy, potem przegram i znów muszę jakby od zera wygrywać? A co do odkrywania to zaliczyłem kurde wszystkie uliczki, zakątki i też nic...
tak jak kupisz Hammera to dostaniesz pare nowych wyścigów;)
aha i jeszcze
po4;p wejdz do garazu, wybierz world map i tam bedzie z kilkanaście wyścigów, których nie przejechałeś
pogra ktos na xbox live ? pw jak cos
Kurde teraz nie mam neta do XL ale w najblizszym czasie powinienem miec. Jakie masz gierki? Mozemy sie na cos ustawic. Pozdro
tak jak kupisz Hammera to dostaniesz pare nowych wyścigów;)
aha i jeszcze
po4;p wejdz do garazu, wybierz world map i tam bedzie z kilkanaście wyścigów, których nie przejechałeś
Gierdi to jednak o to chodziło, tylko mam znów problem. Przejechałem wszystkie wcześniej nieprzejechane mapy i mam aktualnie przejechane 98% całej gry, tylko znów nie wiem co dalej. Samochody na 10/10, wcześniej wygrywałem "solówki" na mieście a teraz przejechałem wszystkie wyścigi brakujące i zostało mi 2% i nie wiem co trzeba zrobić.
jak to temat z konsolami to ja mam pytanie :) ma ktos tanio pochytac przerobienie PS2 slim??
nie lepiej kupic Swap-Magic?:>
apropo PS2, ma ktoś jakieś gry typu Fight Night??
ew. mógłby nagrać??może być również Fight Night bo mój sie zjebał :/
Mam problem z PS2... kolory zbladły, po lewej stronie pokazuje sie czerwony pasek od góry do dołu. Co to może być i ile ewentualna naprawa może kosztować? Wymieniłem kable, miałem nadzieje ze to to ale nic z tego.
19cycek64
18-03-2009, 19:43
Czy opłaca się jeszcze kupować PS2, bo szukam jakieś taniej konsoli. Myślałem też nad X-BOXem
Zdecydowanie Xbox ... koszt przeróbki taki sam, Xbox droższy o ok.200zł ale patrząc na grafikę gier tylko na Xbox-a i PS3 zdecydowanie wybrał bym Xboxa
19cycek64
18-03-2009, 20:07
OK, dzięki za info. A jak wygląda z przeróbka w X-BOXie? Jest tak samo jak w ps2 wlutowywany chip?
dodatkowo na PS3 chyba nie ma przerobek zeby nie stracic gwarancji i nie wiem czy wogole jest przerobka na nia, a na xboxa owszem jest i nie tracisz gwarancji ; )
damiann37
18-03-2009, 20:14
na PS3 jak na razie nie ma przeróbki :(
a ma ktoś po taniości sprawne PS2 Slim odsprzedać? :)
19cycek64
18-03-2009, 20:54
jeszcze raz dzięki za info
Kutwa :szok:
Co wejde w jakis temat to widze ostatni post cycka
to sa jaja :faja: ...
:dead:
nie... to jest cycek
a ja takie pytanie . Czy to prawda , że psp w wersji psp 3003 nie da sie przerobic tylko modele starwsze(tj. 1003,2003)
OK, dzięki za info. A jak wygląda z przeróbka w X-BOXie? Jest tak samo jak w ps2 wlutowywany chip?
nie wiem jak w starym xbox'ie, ale w 360 przerobka polega na wgraniu oprogramowania do dvd-romu. jak masz kompa z sata, to mozesz sobie to sam zrobic
Toczmek89
19-03-2009, 07:45
nie... to jest cycek
a ja takie pytanie . Czy to prawda , że psp w wersji psp 3003 nie da sie przerobic tylko modele starwsze(tj. 1003,2003)
przerobic sie da TYLKO kazda wersje 1000 (fat) i wersje 2000(slim) tylko z plyta glowna ta88v2. Wersje 2000 z ta88v3 mozna rozpoznac po literce G na pudelku w okolicach kodu kreskowego oraz ma soft 4.01 i jest ona nieprzerabialna tak jak psp 3000.
Wszystkie konsole Xbox 360 ktore maja date produkcji z wakacji 2008 i pozniej, maja napedy nie do przerobienia(nie da sie zrobic flash'a poniewaz, bios napedu jest tylko do odczytu).Koszt przerobienia takiej konsoli powieksza sie o cene nowego napedu, ktory jest montowany w miejsce starego. Koszt takiej "operacji" to ok. 250 zl(oczywiscie w cenie montaz i nowy przerobiony naped).Pozdro
łamał ktoś PS2 przez karte pamięci? :)
Ma ktos z forumowiczów Xbox'a 360 z dostepem do Xbox Live?? Chetnie bym pogral wspolnie w jakies gierki. Jak cos to podawajcie nicki w temacie... moj nick taki jak na forum czyli Gisic...
Pozdro
tez sie spytam ma ktos z forumowiczow ps3 i moglby sie podzielic wrazeniami :D
damiann37
30-05-2009, 07:44
Ja ma ps3 jak coś to pisz na gg
1.Gdzie kupie najtanszy xbox 360 arcade (nowka)
2.Znalazlem na allegro kolesia co przerabia xbox 360 flesh za 50 zł koles z Katowic, niby ma sklep... przerabial ktos u niego? Czy lepiej jechac na gielde i zabulic 150 zł...
2.Znalazlem na allegro kolesia co przerabia xbox 360 flesh za 50 zł koles z Katowic, niby ma sklep... przerabial ktos u niego? Czy lepiej jechac na gielde i zabulic 150 zł...
Nie wiem czy to ten sam ale ja tez przrabialem u kolesia z katowic. przerobka smiga juz ponad pol roku i nie ma zadnych problemow.
Toczmek89
30-05-2009, 08:42
Ma ktos z forumowiczów Xbox'a 360 z dostepem do Xbox Live?? Chetnie bym pogral wspolnie w jakies gierki. Jak cos to podawajcie nicki w temacie... moj nick taki jak na forum czyli Gisic...
Pozdro
ja mam xbox live silvera i da sie grac w pesa 2009 przez neta :)
nick mam Toczmek albo Toczmek89, nie pamietam :huh:
na allegro widzialem nowke xbox arcade Jasper HDMI z wgranym ixtream 1.6 za 8 stow (790 chyba)
tu masz link
http://www.allegro.pl/item637705290_xbox360_arcade_hdmi_65nm_jasper_ixtr eme_1_6_sklep.html
sory za 2 posty.
Misiek1964
30-05-2009, 10:24
Kaj przerobić PSP?
damiann37
30-05-2009, 11:30
na giełdzie pod dworcem w Katowicach jutro jest tam otwarte od 9 do 13
Damiann37 pisalem do Ciebie na gg podane w profilu. odezwij sie :)
tu masz link
http://www.allegro.pl/item637705290_xbox360_arcade_hdmi_65nm_jasper_ixtr eme_1_6_sklep.html
sory za 2 posty.
dzieki :))
a czy na kopiach da rade smigac po necie? ;>
Toczmek89
31-05-2009, 11:36
kto mnie dodal do znajomych na xbox live ? :)
kto mnie dodal do znajomych na xbox live ? :)
Ja nie ale zaraz dodam:)
dzieki :))
a czy na kopiach da rade smigac po necie? ;>
Da sie na najnowszej przerobce ixtreme. Ja smigam caly czas:)
Nintendo Wii wypierdala z butów. idealny sprzęt na domówkę w deszczowe dni...boks na 2 osoby to jest to :faja: polecam
racja,ale siedząc samemu w domu za dlugo sie nim nie nacieszysz. kiepska grafa, gry (oprocz kilku wyjatkow) nie powalaja na kolana.
najlepiej by bylo miec xboxa na codzien a na imprezy wii:)
19CHUDY64
31-05-2009, 23:02
łamał ktoś PS2 przez karte pamięci? :)
Ja mom przez karta pamieci zajebista sprawa wszytko smiga :) kupilem od kolesia z kato taka karta za 44zl orginalna sony i teraz ino zasysam z neta giery patchem jebia wypalam i wszytko dziala:)
a jak sie ta karta pamiynci nazywo idzie to kaj na allegro np kupić
komercyjna to z tego co pamietam memor32, troszke droga kiedys byla. Mozna zrobic odpowiednik samemu, pogoogluj haslo "free mcboot".
19CHUDY64
01-06-2009, 15:06
Kupielm u tego kolesia karta sony 8mb z Free mcboot najnowszym.
http://allegro.pl/item641437794_przerobka_ps2_lepsza_od_swap_magia_i _modchip_pl.html
Wierutnik
01-06-2009, 17:46
nagrołby mi ftoś Fifa 2009 na Xboxa ??
nagrołby mi ftoś Fifa 2009 na Xboxa ??
nie wolisz pesa??
Wierutnik
02-06-2009, 10:33
poszło pw
Właśnie co do PESa czy na xboxie tez tak jest ze polowa druzyn nie ma oryginalnych stroi itd? tak jak to jest na PC ;x
zobaczcie sobie na YT możliwości tego nwoego Xboxa co ma wyjść niedługo. Wii i PS3 będzie można do kosza wrzucić, kosmos w hui :szok:
http://www.youtube.com/watch?v=g_txF7iETX0
Pavveuek
03-06-2009, 07:48
mnie by pojebało jakbym mial trzymac rece non toper wyciągnięte w przód grając np. w NFS ... wtedy bym już barkow na siłce chyba nie trzeba bylo robic :lol:
Ma ktoś jakiegoś patcha z Ekstraklasą i I ligą, którego będę mógł wgrać na x'boxa? Najlepiej z instrukcją jak to zrobić;)
Kurwa ten nowy Xbox bedzie mega wyjebisty. Cza zaczac na niego odkladac ;]
Kamil nie ma narazie takiej mozliwosci.
Kto ma na xboxa 360 gre UFC 09 ? Na filmikach bardzo ladnie sie prezentuje, ale zawsze innaczej w grze... warto sciagac?
To nie jest zaden nowy xbox, tylko kontroler do 360 :) oparty na kamerach (zapewne na zwyklej i jakies podczerwonej). Na filmie zreszta widac ze na polce stoi stary xbox. Problem w tym ze nie jest to wymuszony standard (tak jak kontrolery w wii), a przewaznie do czegos takiego wiele gier nie wychodzi, jak dla mnie zadna rewolucja, ot microsoft chce sobie uszczknac kawalek z tortu casual gamers opanowanego przez nintendo.
damiann37
03-06-2009, 14:29
Problem w tym ze nie jest to wymuszony standard (tak jak kontrolery w wii)
pad od PS3 też ma sensory czy jak się to nazywa
Whydack to co wkleiles bedzie extra :szok:
Wiadomo jaki koszt takiego czegoś?
O jaaaa w boks na takim czymś pograć aaaaaa
wiadomo kiedy on wyjdzie i ile będzie kosztować??
Jak to zobaczyłem to mało z krzesła nie spadłem,kozackie.
Kumpel ma do sprzedania nowka Wii za 850 zl
fantatic
03-06-2009, 15:47
napewno predko nie wyjdzie,
kosztować tanio też pewnie nie bedzie.
jak to jest, kupuje nowego xboxa i go przerabiam zeby piraty lataly czy da sie juz kupic przerobionego?
da sie neta podlaczyc takiego jak do pca ze przepne kabel i juz?? klawiatura i myszka jak??
ile te dyski kosztuje i ogolnie ile taki caly zestawik kosztuje przerobiony
jestem kompletnie zielony
Aha i ile jest wersji tych xow?jaka najlepsza
zeby przerobic to cos sie w srodku grzebie czy jakas plytka cos tam magic jak do ps2 czy jakies karty czy cos
Rafał z Lędzin
03-06-2009, 16:53
http://www.allegro.pl/item646794316_sony_psp_uszkodzone.html
ile by wyszedl koszt naprawy ?
i czy bys sie oplacalo ?
Igrek
kupujesz Xboxa i przrabiasz znam kolesia co to robi za 70zl gwarancji nie tracisz, bo 99% przerobionych konsoli przechodzi do naprawy w microsofcie. Do tego dochodzi ze nie ma nic dolutowanynego tylko wgrywa sie oprogramowanie do napedu. Wiec mechanicznie nic nie zmieniasz.
Zastanow sie i powiedz mi do czego Ci hdd w konsoli ?? nie oplacalna inwestycja.
ten film wcale nie powala na kolana.
ladnie opakowane cos co juz jest.
sluchajcie ejr bo dobrze prawi. zwykla przystawka do box'a a nie nowa konsola.
nikt nie zauwazyl na tym filmie ze to bedzie w cholere nie praktyczne. ty niby trzymasz np kierownice a tu ktos za toba machnie reka albo przejdzie i dupa jestes w rowie ;)
Igrek
kupujesz Xboxa i przrabiasz znam kolesia co to robi za 70zl gwarancji nie tracisz, bo 99% przerobionych konsoli przechodzi do naprawy w microsofcie. Do tego dochodzi ze nie ma nic dolutowanynego tylko wgrywa sie oprogramowanie do napedu. Wiec mechanicznie nic nie zmieniasz.
Zastanow sie i powiedz mi do czego Ci hdd w konsoli ?? nie oplacalna inwestycja.
ty i twoj bracik przerobionego macie u tego kolesia??
a jakie sa wersje
arcade i premium? i i jaka wybrac?
mam rozumiec ze 99 procent przerobionych sie psuje i idzie do naprawy?
czy te ktore sie zepsuja przechodza gwarancje pozytywnie w 99 procentach?
nie ma powiedziane igrek ile sie psuje ile nie.
Ja mam Arcade i jest okej a okolo 250 zl tansza a niczym sie nie różni.
A te 99% chodzilo mi raczej o to że jak Ci sie zdupi konsola to, jak ja wyslesz do Microsoftu to 99% konsol idzie do naprawy. A nie ze 99 % sie psuje :D
Goraco Ci polecam konsolka zajebista.
przy bijatykach i boksie to se kondycje idzie wyrobic. Inna sprawa ze mieszkanie to oni mieli chyba pod tego Xboxa kupione.:)
a da sie grac na przerobce iXtreme 1.6 po necie?? na grach sciaganych z neta i nagrywanych??
orientuje sie ktos ile w mediamarkt kosztuje xbox 360 arcade i premium?
podpinal z Was ktos klawe i myche do niego?
Toczmek89
03-06-2009, 20:53
Igrek,
dysk jest przydatny wtedy, kiedy masz nieprzerobiona wersje. Mozna sciagac demka, no i jak lubisz grac w gry typu guitar hero bo jest masa dodatkow do tego( a przykladowo co sciagalem metallica - death magnetic do gh to 1,4Gb zajmuje).
co do ufc 09 mam demko i jak dla mnie gra dojebana :) ale czesto zagrania mi fartem przychodza bo sie wkurwiam ze chce cos zrobic a nie wychodzi i wciskam bele co :D
he
Lepiej kupic xboxa arcade w media itd. i potem przerobke
czy np na allegro (sklepik) odrazu z przerobka... jest jakas roznica?
Szpic,
to chyba bedzie tak ze kamerka zrobi tak jakby scan twojego ciala , tak jak z ta deska bylo... bo troche wierzyc mi sie nie chce ze bez tego scanu to ruszy, to tak jakby telefon dotykowy dzialal bez kalibracji ekranu
Toczmek89
03-06-2009, 21:29
w jednym momencie w tym filmiku bylo, ze laska miala zaznaczone kreski na ciele i kolka tam kaj sa stawy. W kazdym razie cena tego cacka bedzie bardzo interesujaca..
czyli kupic arcade i przerobka?
a ile kosztuje ten arcade w media, electroworld , saturn itp?
niby 400 funtow... to chyba gdzies 2300 zl zl?
chodzilo mi o kontroller do xboxa :)
Duzo wieksze wrazenie zrobilo na mnie tech demo kontrolera do ps3: http://www.youtube.com/watch?v=qiX-26VL4bM
Niesamowita sprawa, rozwiniecie pomyslu wiilota (zreszta sony nie pierwszy raz "inspiruje" sie nintendo), ale... ta precyzja! Wykorzystuje to playstation eye czyli kamerke ktora jest juz dawno w sprzedazy i kontroler jako nadajnik (chyba niejako skanowania przez kamere ale nie ciala jak w microsoftowym gadzecie a tego kontrolera nowego). To jak dodanie do wii niesamowitej fizyki jaka potrafi obliczyc ps3 i precyzji. A dlaczego lepsze wg mnie od natal? Bo postac bedzie sie kontrolowac zapewne czyms w rodzaju analoga jak w wii, a przeciez nie kazdy bedzie mial tyle miejsca, sily i umiejetnosci ;P zeby wykonywac ekwilibrystyke taka jak w filmie pokazowym od microsoftu :P
Toczmek89
07-06-2009, 10:47
genialnie zapowiada sie pelna wersja Fight Night Round 4 !
zwlaszcza ze na okladce polskiej wersji bedzie Tomasz Adamek, ktorym mozna bedzie oczywiscie grac :)
demko juz jest na XL i juz je sciagnalem.
pierwsze wrazenia: jeszcze udoskonalony system ciosow na prawym analogu, sposob w jaki sie wyprowadza kontry rozjebal mnie totalnie, miazga w chuj! w grze jest pasek zycia, kondycji i bloku( nie mozna sie blokowac ciagle bo garda ustepuje, koniec kurwa z ciaglym bronieniem :)). Podczas calej walki trzeba byc czujnym, przekonalem sie o tym wielokrotnie majac przewage, a dostajac 1,2 pizdy i gleba :) w sterowaniu dodany zostal takze knefel odpowiedzialny za odpychanie przeciwnika. W demku mozna grac walke pomiedzy Hattonem a Pacquiao, niestety tylko 3 rundy.
podsumowujac, nie moge sie doczekac pelnej wersji :) polecam sciagnac demko uzytkownikom xboxa posiadajacym dysk twardy, nie trzeba miec golda zeby sciagnac ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0UuZqJ4Gsh0 wykurwiste
kiedy wychodzi pełna wersja?
Toczmek89
07-06-2009, 11:12
w Polsce 3 lipca
poszukuje nowe psp jak ktos ma dac znaka na pw
Jeśli kogoś interesują archiwalne numery magazynu PLAYSTATIOn oraz TOTAL PLAYSTATION to chętnie sprzedam :)
orientuje sie ktos po ile plyta dvd 8 gb ?
kubik na Xboxa tylko Verbatimy. Ja bede zalatwial to sie zglos do mnie cena mniej wiecej 6zl moze troszke drozej.
Ja kupuje Verbatimy na gieldzie 10 szt. 55 zl. Wczesniej kosztowaly 45 ale teraz podrożały.
a co do kabla HDMI podobno te za 15 zl na allegro sa do dupy bo niby dzwieku nie maja?
tak mi kumpel mowil, i ze lepiej kupic za 50 zl
Piszę tutaj ponownie w sprawie starej już gry Need For Speed Underground 2 na Play Station 2. Mam 98% przejechanej gry i nie wiem kompletnie, co trzeba zrobić, żeby wyjechać 100% i przejść całą grę. Dzisiaj kolejny raz jeździłem po mieście 1 godzinę i 30 minut, szukając ukrytych wyścigów itp. ale znalazłem jedynie 800 dolarów :lol2: Mam 4 samochody, które mają 10/10 w tym Hummer. Wygrałem kilka z rzędu "solówek" na mieście i też nic. Może ktoś mi doradzić? Nie daje mi to spokoju, bo nienawidzę, jak jakąś grę nie skończę.
no właśnie a jak to jest z xboxem pod monitor lcd?
ten kabel vga bedzie mial tam końcówki pod wieże? (audio)
jesli dobrze kojarze to są te końcówki.
a jak nie to wszędzie dostaniesz kabel relacji xbox-monior, ale nie jest to chyba tani biznes
slyszalem ze jest jakis emulator czy cos tam ze mozna sprawdzic na kompie czy dana gra na konsole sprawnie dziala i mozna nagrywac :) ma to ktos? :>
Chce kupic Xboxa, na raty (2lata) za jakies 1000zl. Jaki sklep polecacie?
Chce kupic Xboxa, na raty (2lata) za jakies 1000zl. Jaki sklep polecacie?
allegro. 780 zł Xbox 360 Arcade Jasper z wgranym najnowszym ixtream 1.6
tylko czytaj uwaznie bo u nie ktorych jest tylko 3 miesiace gwarancji !
zebys sie potem nie zdziwil dlaczego tak a nie inaczej
faktycznie. No, ale czy oplaca sie kupowanie konsoli w sklepie, a potem przerabianie ja na wlasna reke ? Czy nie wyjdzie to drozej ?
jasne ze drozej :) ja za moja zaplace 850 jakos tak, arcade jasper ixtreme 1.6 :)
jasne ze drozej :) ja za moja zaplace 850 jakos tak, arcade jasper ixtreme 1.6 :)
tez kupujesz x'a?
Na allegro? z przerobka czy bez?
z przerobka, na allegro ;)
Marcin DM
08-06-2009, 15:25
Baton kiedy bdziesz te Verbatimy załatwiał ? bo ja bym z chęcią wziął pare sztuk :) bo nie uśmiecha mi sie dawac za płyte 11 zł w Saturnie a nie chce mi sie w weekend wstawac i na giełde jechac tak wczas rano :D
Ale nie licz ze ci przywiezie pod drzwi hihi :d
Marcin DM
08-06-2009, 15:57
haha :D a czemu nie ? ^^
no chyba ze wolisz dac jeszcze 10 zl na tank :D
Marcin DM
08-06-2009, 17:18
nie no odebrac chyba jakoś dam rade :D:D
dobra takie pytanie mam kto mi nagra PES 2009 na X'a ? bo mi sie ściągac nie chce a napewno ktoś ma :)
Plytki bede mial po weekendzie. Ziomek odezwij sie na PW.
Marcin DM
09-06-2009, 13:23
Ok już pisze :)
kuzyn zrobił i ma pada za free
http://peb.pl/microsoft/469621-darmowy-pad-prawda-czy-mit.html
ma ktos dobre stronki z torrentami do xboxa ? oczywiscie mozliwosc zarejestrowania sie (moze byc platne)
slabe seedy :(
Baton masz moze dzialajacy UFC 09? :>
niewidek
10-06-2009, 10:27
ma ktos dobre stronki z torrentami do xboxa ? oczywiscie mozliwosc zarejestrowania sie (moze byc platne)
mininova.org
slabe seedy :(
Baton masz moze dzialajacy UFC 09? :>
Kaczuch ma
nie baton nie ma ^^ ale jak chcesz to polecam ufs.pl oraz exsite.pl oraz bardzo dobre x360iso.org ^^ nie ma za co
Toczmek89
11-06-2009, 10:57
Guitar Hero: Metallica
od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem tej gry :) Miazdzy ona pod kazdym wzgledem. Masa kawalkow Mety do zagrania, swietnie odwzorowane ruchy prawdziwych jezdzcow. Dodatkowo do odkrycia utwory zagrane live w formie wideo(przykladowo Orion, ktory live byl zagrany zaledwie 5 razy). W karierze mozliwosc grania w zespole, przy uzywaniu pada trzeba podlaczyc headseta i sie spiewa :). W glownym menu mamy mozliwosc nagrania wlasnej piosenki, masa efektow i innych bajerow do wyboru.
Polecam fanom serii oraz Metallicy
Dobra mam UFC 09 sciagniete teraz kwestia nagrania na przerobke 1.6 wie ktos jak to poprawnie nagrac? bo jedna zjebala sie bo odczytywala jako film DVD wiekszosci osob tak ma ...
skoczk00
13-06-2009, 12:06
...kto ma crash commando zapraszam do gry. Elegancka gra i mozna zalozyc GieKSiarska druzyne :)
Marcin DM
13-06-2009, 15:15
Kurde poleccie mi jakąś gierke na X'a bo powoli nie mam w co grac... ;)
Toczmek89
13-06-2009, 15:51
guitar hero kazda czesc zajebista
mass effect, burnout paradise, PES 2009(i moge Cie rozdupic na necie :cham:), halo 3, Colin DiRT jest nawet nawet
Ziomek922
Polecam ci Prototype
Galeria (http://www.valhalla.pl/galeria2128-Prototype-XBox-360.html)
Marcin DM
13-06-2009, 16:26
mass efecta własnie ściągam, pes 2009 (oj bys się zdziwił :jezor: coprawda ostatnia częśc to 6 ale nie było na mnie mocnych :P) też a prototype zaarz bd nagrywał ;p Kubik patrząc na zdjęcia i filmy na YT gra zajebista :D
a co powiecie o velvet assasin ? bo też po trailerach wygląda ciekawie :)
Toczmek89
13-06-2009, 18:06
bedziesz ciulal na necie w pesa ? to czekam na konkrety :] tylko mam nadzieje ze Twoj net nie bedzie lagował :p
Marcin DM
13-06-2009, 19:53
spoko spoko mam taki że o lagowanie sie matrwic nie musze ;d a jak chcesz pograc z mna napisz na gg :D znajdziesz w odpowiednim temacie ;)
ten prototype konkret ;) na pc mam bo na xboxa narazie niestety nie ^^ ale giera konkret jak nic ;)
ja moga pyknac w UFC czy PESa 09
inoo kuzwa , nie dostana bana za przerobke 1.6? :> Bo w starszych przerobkach to niby bankowo chytaja, dostol ktos bana na 1.6?
maly1982
20-06-2009, 18:32
czy znacie jakieś tytuły kosmicznych strzelanek (LECI SIE SAMOLOCIKIEM ITP) znam jedną Raiden III ale szukam podobnych tytułów oraz strzelanek a'la Rapid Reload z PSXa oczywiście wszystko na PS2
z góry dziękowka za pomoc
Ktos chce w UFC przez xbox live , zapraszam nick kubik64
Pytanie do znawców tematu ;)
Jak wygląda sprawa z grami na ps3 - tzn czy na giełdzie komputerowej na dworcu jest możliwość wymiany gier a jeśli tak to jaki koszt?
damiann37
22-06-2009, 22:33
jest możliwość wymiany ale zależy jaką masz grę i na co chcesz wymienić
damiann37
10-07-2009, 09:27
ma na zamiane gry na PS3 CoD 4 i Resistance 1 oferty na PW ,GG
lukasz1985
14-07-2009, 07:40
Jak najlepiej odblokowac konsole ps2 90004 cb 8c, bo wiem ze nie kazdy sposob bedzie dobry i gdzie da sie to zrobic??? dzieki
damiann37
14-07-2009, 08:16
giełda pod dworcem w Katowicach czynne w sobotę i niedziele od 9 do 13 najlepsze ceny i tam ci zrobią to na miejscu
lukasz1985
14-07-2009, 12:35
Dzieki damiann37, a jeszcze jedno pytanie - doradza jak najlepiej przerobic???
damiann37
14-07-2009, 13:04
najlepiej to na czip ale można także na swap magic
Marcin DM
14-07-2009, 14:08
swapem ja moge przerobić bez problemu :) a chipem to tylko na giełde.
damiann37
14-07-2009, 14:32
swapem ja moge przerobić
a jak to zrobisz bo trzeba go wsadzać za każdym razem
z swapem = kilka plastikow ktore trzeba w odpowiednie miejsca wlozyc aby konsola nie widziala ze jest otwarta
ziomkowi pewnie o ta przerobke chodzilo
a sam swap to jakies 60 zl chyba.
jesli zalezy Tobie na gwarancji -> swap jesli nie to chip bo wygodniejszy.
ja mam czip w psx i juz ponad 10 lat smiga
Marcin DM
14-07-2009, 14:55
Szpic wyprzedziłeś mnie z odpowiedzią :)
http://www.allegro.pl/item677588723_swap_magic_3_8_magic_keys_3_playzone _w_wa.html (chodzi o te 3 blokadki czy co to tam jest ;)
ja w sumie przerobiłem swapem bo nie chciało mi sie na giełde jechać po chipa :jezor: a tak po 3 dniach swap przyszedł zamontowałem i śmigało
btw ma ktoś jakies gry na xboxa zbędne ? chętnie kupie (jak orginały) pożycze jak piraty :) bo powoli nie mam w co grać...
Nie wiem czemu dalej polecacie chipa albo swapa, od jakiegoś czasu istnieje program (do ściągnięcia z sieci), który wgrywa się na memorkę i ma się ZA DARMO ma się przeróbkę, która nie niszczy konsoli w najmniejszym stopniu. Minus jest tylko jeden - gry muszą być spatchowane, ale proces jest banalny i trwa 3 sekundy.
Ja mam starą (grubą) PS2 z dyskiem 160GB i na nim mam wszystkie gry. Na allegro grubą konsolę z uszkodzonym czytnikiem (bo jak mamy hdd to jest niepotrzebny) można kupić za 50zł + NA do dysku (ok 150zł), przeróbka za darmo z neta i mamy piękny zestaw, a co ważne bardzo komfortowy - wszystkie gry w jednym miejscu na hdd, które ładują się do 3x szybciej.
Ziomek, masz na myśli gry na Xboxa czy Xboxa360?
Marcin DM
14-07-2009, 16:22
na x360 każda ale ze zwykłego xboxa orginały też mnie interesują :) choćby gta sa bądż jakiś nfs:u ^^
19CHUDY64
14-07-2009, 21:10
Nie wiem czemu dalej polecacie chipa albo swapa, od jakiegoś czasu istnieje program (do ściągnięcia z sieci), który wgrywa się na memorkę i ma się ZA DARMO ma się przeróbkę, która nie niszczy konsoli w najmniejszym stopniu. Minus jest tylko jeden - gry muszą być spatchowane, ale proces jest banalny i trwa 3 sekundy.
tez tak uwazam najlepsze przeroba z wszytkich i wszytko smiga i za free!!!I nie cza kombinowac z zaslepkami itd!!!
Marcin DM
14-07-2009, 21:34
nie wiem nigdy nie próbowałem poprostu zawsze wolałem tradycyjną metodą wsadzić pare zaślepek i mieć spokój ;)
nie bylo chyba w temacie: wiec garsc newsow.
Sony i MS wzieli sie troche za przerabiane konsole.
w Szczecinie nalot na serwis gdzie przerabiali soniaki.
Policja zgarnela ponad 100 konsol (psp psx ps2 ) maja poleciec sprawy sadowe zarowno dla wlascicieli konsol jak i serwisantow.
i co ciekawe MS "siadl na dupie" peb.pl i wymusil na nich usuniecie wszelkich linkow do gier na xbox'a
to chyba pierwsza taka sytuacja na pebie
Marcin DM
15-07-2009, 13:22
;O no to się zaczyna... tylko czekaż aż pozamykają serwisy kaj są gry na konsole prócz peba :/
lukasz1985
16-07-2009, 20:31
Jaka jest róznica pomiedzy SWAP MAGIC 3.6 a SWAP MAGIC 3.8 - oprocz ceny???? Dzieki
damiann37
16-07-2009, 20:55
bo na SWAP MAGIC 3.8 są kody i się je tam wybiera w menu i chodzi więcej gier niż na 3.6
Marcin DM
16-07-2009, 21:15
o kodach nic nie wiem bo sie nie bawiłem jedyne co to więcej gier chodzi :)
damiann37
17-07-2009, 07:51
to po załadowaniu płyty wejdź w "cheat" i już masz kody tylko że tam są kody do starszych gier
lukasz1985
17-07-2009, 07:59
Dzieki, a ktory bys polecil????
damiann37
17-07-2009, 08:10
swap magic 3.8
Marcin DM
17-07-2009, 15:15
Damiann nie mam już ps2 :) jak miałem to widziałem tam w menu cheat ale nie wchodziłem w to nigdy ;)
http://www.gamersyde.com/news_7894_en.html ta gra zapowiada sie ciekawie.
zarowno na X'a jak i na ps3
polecam sciagnac trailer w hd bo to tylko 130mb
a stream jest w slabej jakosci.
niech mi ktos powie mam monitor LG mam tu jakies wejscie D-sub chyba o ile jest takie ... i chce podlaczyc Xboxa pod niego jaki dokladnie kabel musze miec?? jakis linkiem njalepiej zapodajcie. Musze wam podac jakie mam wejscie dokladnie czy to uniwersalne jest?
Rozumiem, że masz X360...
http://allegro.pl/item689416533_kx1a_kabel_xbox_360_vga_hd_av_lcd_cr t_xbox360_gold.html
Na allegro znajdziesz też odrobinę tańszy, ale od firmy, z którą miałem kilka razy niezłe przeboje. Ta wydaje się ok.
19lolo64
19-07-2009, 19:29
pyka ktos w GTA IV na PS3 ? :P bo jak cos to moze jakis wspolny szpil na necie ? :D
ja grywam, mozna powiedziec ze zaczynam dopiero. Jka nabiore wprawy to moze. A naczym polega gra online? Wspolpracuje sie ze soba czy walczy przeciwko, albo niezaleznie rywalizuje?
19lolo64
19-07-2009, 21:39
rozne sa tryby :) mozna razem mozna przeciwko wyscigi jakies poscigi tryb wolny od wszystkiego robisz co chcesz :D poczytaj na gtasite.pl :) to jak cos to mi daj znac :) ja tez jakis super dobry w to nie jestem :P
damiann37
20-07-2009, 10:36
kurwa miesiąc temu zamieniłem GTA ,a tak to byśmy pograli
Może ktoś mnie uświadomić, ile będzie kosztowała premierowa gra Pro Evolution Soccer 2010 na PS2? Ponad 200 zł lekko co?
19lolo64
20-07-2009, 12:23
jak mogles wymienic GTA :D to jest Swietosc :D hehe
damiann37
21-07-2009, 09:04
przeszedłem całe i wymieniłem
lukasz1985
22-07-2009, 15:42
Z jakiej stronki najlepiej sciagac gry na ps2??? I jak to potem nagrac na plyte??? Z góry mowie,ze nie mam o tym w ogole pojecia... dzieki
E3 2009: Project Natal Xbox 360
http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM
to jest prze hu* ;)
ciekawe dlaczego nie pokazali na e3 tego w akcji ;]
pozatym bylo juz. Ciekawe ile wytrzymasz grajac a przy okazji machajac rekoma i nogami ;]
predzej wyjdzie Xboc 720 niz to wydadza...
KurczaK90
22-07-2009, 20:30
Mam do sprzedania PSP SLIM&LITE w kolorze srebrnym.
Konsola przerobiona, śmigaja gry nieoryginalne.
Wgrany Tekken, PES 09, Fifa Street 2 i troche innych.
W zestawie również oryginalna gra wojenna.
Pudełko, Zasilacz, Papiery, KARTA 4GB!
Cena do dogadania.
KurczaK90
22-07-2009, 20:32
Mam do sprzedania PSP SLIM&LITE w kolorze srebrnym.
Konsola przerobiona, śmigaja gry nieoryginalne.
Wgrany Tekken, PES 09, Fifa Street 2 i troche innych.
W zestawie również oryginalna gra wojenna.
Pudełko, Zasilacz, Papiery, KARTA 4GB!
Cena do dogadania.
KurczaK90
22-07-2009, 20:32
Sorki za 2 posty, jeden wykasowac
Batongks
27-07-2009, 10:43
Gdzie wymienią mi laser do pleya 2 i ile mniej więcej będzie kosztować??
same lasery na allegro sa po 30-50 zl. + robocizna
sprawdz na gieldzie komputerowej pod dworcem
damiann37
28-07-2009, 08:17
Zamienię /Sprzedam Def jam ICON na PS3 PW/GG
damiann37 jaka wersje ps3 Ty masz? jakies Ylod czy inne rzeczy doskwieraly?
damiann37
28-07-2009, 11:49
wersja 80 GB jak narzazie nie miałem żółtego światełka :)
grał ktoś w UFC ale nie to nowe 2009, tylko w któreś dostępne na ps2?
KurczaK90
04-08-2009, 14:54
ma ktos na kompie instalki gier do PSP takich jak FIGHT NIGHT Round 3 i Crash Bandicoot?
powie mi ktoś na czym polega gra NFL09 na pleya? jak się steruje zawodnikiem itp
andrew1948
10-08-2009, 21:55
kaj w katowicach przerobie Pleya 2 i jaki jest koszt takiego czegoś... ?
Marcin DM
10-08-2009, 22:33
zależy czym chcesz przerobić bo jak chipem to na dworcu na giełdzie komp. (rok temu płaciłem 100 zł) chyba że samemy Swap Magic 3.8 koszt 70 zł na allegro ;)
A wy dalej swoje... chcecie płacić szmaciarzom z giełdy... echh... gdyby nie po szalu to bym sie wyraził:/
Marcin DM
10-08-2009, 22:58
ja mówie o chipie a blokadki ze swap magica ja moge zrobić bez problemu ;]
A ja mwi o Free McBoot... ile razy można... Darmowe, bezkolizyjne! Czemu upieracie się przy chipach i swap magic? Odrobina nawet nie rozumu, a rozeznania...
Marcin DM
11-08-2009, 01:14
hehe może dlatego, że jak ja sie bawiłem ps2 to nie było takiego czegoś ?;]
teraz mam xboxa i to jest całkiem inna bajka to dlatego
Monk dobrze mowi najlepiej Free McBoot nie uszkadza lasera a na allegro koszt wynosi okolo 40 zl i do tego macie karte 8mb :lool:
Może ktoś mnie uświadomić, ile będzie kosztowała premierowa gra Pro Evolution Soccer 2010 na PS2? Ponad 200 zł lekko co?
Watpie czy wogole wyjdzie ta gra na ps 2
Watpie czy wogole wyjdzie ta gra na ps 2
mylisz sie i to bardzo ;)
ps2 jest nadal wspierana, bo nadal swietnie sie sprzedaje.
nowa fifa 10 wychodzi za 120 zl.
pes 2009 tez byl po 120
wiec sadze ze w tej granicy bedzie pes 2010
19cycek64
11-08-2009, 10:02
Ja mogę sprzedać kartę z wgranym Free McBoot. Jak coś to PW
Jakbys nie wiedział cos o przeróbce to podjedz sobie do serwisu. Powiedza ci co i jak. jest w Katowicach powyzej spodka.Jedna z bocznych ulic od Katowickiej(topolowa,klonowa nie kojaze).
andrew1948
11-08-2009, 18:56
ale czytalem na necie ze ta przeróbka MC BOOT jest lekko ciulata bo musisz każdą gra patchowac rpzed wypalaniem. Więc polecacie tego Boota? , myślalem ze przeróbka normalna jest lepsza...
19cycek64
11-08-2009, 19:19
ale czytalem na necie ze ta przeróbka MC BOOT jest lekko ciulata bo musisz każdą gra patchowac rpzed wypalaniem. Więc polecacie tego Boota? , myślalem ze przeróbka normalna jest lepsza...
z normalna przerobka tracisz gwarancje i cos sie z laserem dzieje. Jak masz MC BOOT-a to mozesz sluchac muzyki z mp3 albo pendriva, lub tak samo ogladac filmy DIVX.
andrew1948
11-08-2009, 20:11
a co z tym patchowaniem gier? trudne to jest? lepiej na MC BOOT ale minus wlasnie to te patchowanie gier , choć kumpel ma tak ze nic nie patchuje ...
Patchowanie trwa DOSŁOWNIE sekundę, jest program do tego, banał, naprawdę. Już to kiedyś pisałem, ale powtórzę - bajka to kombo gruba PS2 + twardy dysk + MCBOOT. Laser się nie niszczy (ba, nawet go nie potrzeba, ja mam całkowicie wymontowany), gry ładują się 3 do 5 razy szybciej, niż z płyty. Koszt? Niższy niż nowa PS2 - ok 300 - 350zł. A jak ktoś myśli, że jest z tym jakieś tam sranie się, to się myli, bo jest to prostrze niż jakieś tam swaop magic (a ludzie jeszcze za to płacą, tego to już kompletnie nie rozumiem...)
19cycek64
11-08-2009, 22:13
Tak jak wyzej kolega napisal patchowanie nie trwa wiecej niz 5 sek. i zadnej wyzszej logiki do tego nie potrzeba. nie zastanawiaj sie tylko bierz MC BOOT-a
mylisz sie i to bardzo ;)
ps2 jest nadal wspierana, bo nadal swietnie sie sprzedaje.
nowa fifa 10 wychodzi za 120 zl.
pes 2009 tez byl po 120
wiec sadze ze w tej granicy bedzie pes 2010
a np. Fight Night 4 nie wyszedl na ps2 dlaczego?
taka decyzja wydawcy?
wybacz wróżyć z fusów jeszcze nie potrafie.
Co nie zmienia faktu ze pes jest zapowiedziany na ps2...
19CHUDY64
12-08-2009, 17:51
Patchowanie trwa DOSŁOWNIE sekundę, jest program do tego, banał, naprawdę. Już to kiedyś pisałem, ale powtórzę - bajka to kombo gruba PS2 + twardy dysk + MCBOOT. Laser się nie niszczy (ba, nawet go nie potrzeba, ja mam całkowicie wymontowany), gry ładują się 3 do 5 razy szybciej, niż z płyty. Koszt? Niższy niż nowa PS2 - ok 300 - 350zł. A jak ktoś myśli, że jest z tym jakieś tam sranie się, to się myli, bo jest to prostrze niż jakieś tam swaop magic (a ludzie jeszcze za to płacą, tego to już kompletnie nie rozumiem...)
Dokladnie , dajesz 40zl i bez zadnego pierdolenia sie z zaslepkami, przerobkami itd mam kajs z pol roku i kazda gra po spathowaniu dziala bez jakiolwiek problemow!!! a dodadkowo masz karta pamieci na ktorej normalnie save mozesz robic
andrew1948
13-08-2009, 10:45
co myslicie o tym ? http://www.allegro.pl/item704201718_przerobka_ps2_mc_pl_instr_doz_gwar_n ajtaniej.html
Czy lepiej przerobic kajs indziej???
kiedys widzialem na allegro firme z siemianowic tez oferowala ta usluge poszukaj na allegro.pl ;)
andrew1948
14-08-2009, 10:21
Znalazłem :)
Potrzebuje kogoś kto sie zna na konsolach PS 2 na PW , w sprawie porady - pilne .
Mam problem z Xbox 360. Kupiłem go z rok temu na allegro, Arcade już przerobiony. Generalnie jestem super zadowolony, ale ostatnio strasznie narajałem się na Night Fight 4. Załatwiłem sobie grę, ale nie chodzi. Gdzieś na necie wyczytałem, że na Flashu 1.6 tylko chodzi i tutaj podstawowe pytanie jak mogę sprawdzić jaki mam Flash..bo chyba 1.5 ale nie jestem pewny. Kolejna sprawa gdzie w okolicy przerobię "Iksa" właśnie na 1.6. Jestem z Żor, ale pewnie najbliżej w Katowicach gdzieś coś znajdę?
Jezeli kupiles konsole rok temu, to zapewne masz flasha 1.5, bo o ile sie nie myle, 1.6 wyszlo w tym roku.
Marcin DM
23-08-2009, 20:25
ja mam przerobionego X'a jedną z pierwszych przeróbek ani nie wiem jaka to jest bo to w 2007 było i wszystkie gry mi chodzą :) kwestia odpowiedniego przerobienia obrazu przed nagraniem, ja np gram we wszystko: UFC, Hawx a teoretycznie nie powinno chodzić ^^ więc nie wiem po co przerabiać wystarczy troche pokąbinować i Cie to taniej o przeróbke wyjdzie :)
jest program do tego 3rd.wave.patch zdaje się sproboj tym przerobić obraz i nagrać powinno chodzić
jest program do tego 3rd.wave.patch zdaje się sproboj tym przerobić obraz i nagrać powinno chodzić
Dokladnie... Ja uzywam programu Xbox backup creator. Tam mozna sprawdzic czy gra jest dobrze spatchowana a jesli nie to uzywamy 3rd.wave patch i wszystko smiga jak nalezy...
wie ktoś dlaczego nie rusza mi na psp gra : G.I.JOE oczywiście wersje ściągniętą mam soft : 4.01 m33-2
a na przerabiane xbox'y znow oblawa ;)
widac M$ wzial sie za piratow.
najpierw wymusil na peb.pl usuniecie linkow a teraz co 2 tygodnie naloty na firmy robiace przerobki :)
ma ktoś działające żródło do ściągnięcia gry na X360 UFC 2009 Undisputed ??
zobacz na x360iso.org tam dużo gier jest
gg psp (http://odsiebie.com/pokaz/5016022---86ca.html) najnowsze super gg na psp działa na 100% jest bezpłatne wystarczy edytować config i wpisać swój numer gg oraz hasło wgrać do folderu psp/game
chce kupic xboxa360. Moje pytanie gdzie teraz najlepiej i najtaniej kupic (juz przerobionego ? ) xboxa? Ceny troche sie pozmienialy wiec niezbyt sie orientuje. pozdro
Jest jakaś możliwość spachowania PES'a na xbox, żebym mógł GieKSą pograć? Są takie dodatki?
chce kupic xboxa360. Moje pytanie gdzie teraz najlepiej i najtaniej kupic (juz przerobionego ? ) xboxa? Ceny troche sie pozmienialy wiec niezbyt sie orientuje. pozdro
teraz z xboxow wycofywana jest seria premium.
bedzie tylko arcade i elite.
przerobka sama w sobie nie jest droga.
patrz na date produkcji! bo sa 2 rodzaje plyt glownych starszy falcon i nowszy jasper
hmm ok. Znalazlem takie cos : http://www.allegro.pl/item727857266_xbox360_nowy_xbox_360_poznan.html Tylko malo komentarzy ma ten allegrowicz, no i nie ma podanej daty produkcji konsoli.
na zdjeciu masz 2006-09-25
p.s a ktore sa te dobrej daty a ktore złej? bo tez mysle nad xksem
racja. Nie zauwazylem tego. Chyba od poczatku 2008 roku sa juz te nowe plyty falcon czy jasper.
Ponoc z tego co wyczytalem z data produkcji pozniejsza niz styczen 2009
i ponoc ma wyjsc nowa wersja klocka bez kabla hdmi.
aby byl tanszy :D
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.