Artis
23-04-2008, 10:32
Szukamy osób do sprzedaży i jak zwykle liczę na stałych sprzedawców. Nie znaczy to, że droga dla 'nowych" jest zamknięta.
Kilka uwag:
1. Spotykamy się pod bramą główną 26-04-2008 czyli w Sobotę o 15:00
2. Każda chętna osoba powinna posiadać kartę kibica i najpóźniej do Piątku musi mi wysłać na gg 2622157 lub PM Imię Nazwisko oraz numer karty. Osoby nie posiadające karty muszą mi wysłać pełne dane osobowe. ( osoby które już sprzedawały w tym sezonie nie muszą wysyłać danych, ponieważ je posiadam)
3. Sprzedawcy jak zwykle wchodzą na takich samych warunkach finansowych jak zawsze.
4. Oczywiście pierwszeństwo mają osoby które już sprzedawały i są "pewniakami"
Proszę wziąć pod uwagę konieczność odpuszczenia sobie pierwszych 10 minut meczu!!!
Adminów proszę o wyróżnienie jakoś tego tematu do Piątku.
Wpisywać się
Lista chętnych:
1. Thales
Kilka uwag:
1. Spotykamy się pod bramą główną 26-04-2008 czyli w Sobotę o 15:00
2. Każda chętna osoba powinna posiadać kartę kibica i najpóźniej do Piątku musi mi wysłać na gg 2622157 lub PM Imię Nazwisko oraz numer karty. Osoby nie posiadające karty muszą mi wysłać pełne dane osobowe. ( osoby które już sprzedawały w tym sezonie nie muszą wysyłać danych, ponieważ je posiadam)
3. Sprzedawcy jak zwykle wchodzą na takich samych warunkach finansowych jak zawsze.
4. Oczywiście pierwszeństwo mają osoby które już sprzedawały i są "pewniakami"
Proszę wziąć pod uwagę konieczność odpuszczenia sobie pierwszych 10 minut meczu!!!
Adminów proszę o wyróżnienie jakoś tego tematu do Piątku.
Wpisywać się
Lista chętnych:
1. Thales