PDA

View Full Version : Akcja Jastrzebie

Junior
22-04-2008, 10:03
Nie chcialem tego pisac ze wzagledu na to, ze w temacie GKS Katowice - GKS Jastrzebie jest za duze zamieszanie i nie chce by te wazne informacje zginely w tlumie...

Jest kilka waznych punktow dotyczacych tego meczu:

1. Doping

Nie wyobrazam sobie, ze na tym meczu ktos bedzie siedzial cicho i nie spiewal, mysle, ze tym razem wszystkie sektory czy to z Blaszoka czy z glownej, ze "Nie dla nas jest porazki smak..." i nie tylko na boisku, ale rowniez na trybunach.

Jesli kibice z Blaszoka spiewaja "Wszyscy wstaja..." to kibice z glownej wstaja bez zastanowienia! A Ci ktorzy tutaj maja dostep - do forum - beda widziec, ze ktos ma nas jak i was "gdzies" to upomnijcie go. Na tym meczu nie ma piknikowo-slonecznikowego nastroju! Ma byc jazda na maxa!

2. Zolty Stadion

Tu sie zaczynaja schody... Ale tylko i wylacznie poprzez pogode. Jesli na dworze bedzie slonecznie i pogoda bedzie dopisywac NALEGAM zeby wszyscy w miare mozliwosci przyszli ubrani na zolto!

3. Jestes Fanatykiem przyjdz na mecz z SZALIKIEM!

Wszyscy na mecz niech zabiora ze soba szale! Jest to wizytowka kazdego kibice i chce zobaczyc ponownie te "morze" szali jakie mialo miejsce na meczu z WKS w 2000 roku!

Nie wiem czy tylko ja mam takie cisnienie na ten mecz, ale czuje, ze bedzie to wydarzenie rundy, ale nic o nas bez Was!

Doping to sobie moge prowadzic w nieskonczonosc, nawet jakbym to robil zajebiscie bez Was nie bedzie efektu, wiec wezcie sobie do serca moje slowa i niech kazdy sumiennie przygotuje sie do tych 3 w/w punktow! Nie ma odpuszczania na tym meczu!

Dodatkowo informuje, ze warto zaopatrzyc sie wczesniej w bilety czy to na glowna czy blaszok, bo w sklepiku juz widac nie male cisnienie na zakup wejsciowek a im wczesniej to zrobicie tym mniejszy bedzie potem problem z kolejkami!

Na prawe tym razem warto wczesniej zaopatrzyc sie w bilet!

Joanna23
22-04-2008, 13:35
Mam nadzieję że Ty też się przygotujesz, na przykład śpiewnik, uporządkowaną listę na dzień przed. Nie może być takiego chaotyzmu. Sektor A śpiewa - dobra ciągniemy, Ktoś zaczyna śpiew, ok ciągniemy. A poza tym po zdobyciu bramki musimy mieć coś takiego co będziemy ciągnąć co najmniej 5 minut.

Mam nadzieję że nie potraktujesz tego jako atak. Pozdrawiam

miechu
22-04-2008, 13:53
zgadzam się w 100% z powyższymi wypowiedziami a zarazem apeluję, aby kibice w miarę możliwości przybyli wcześniej na ten mecz, żeby nie było problemów z dostaniem się na Stadion.
Nie wyobrażam sobie również, żeby ktoś wyszedł przed końcowym gwizdkiem, nie na tak ważnym meczu...

M.
22-04-2008, 15:08
Junior ja tylko apeluje zeby poszezyc repertułar o starsze przyspiewki. Bedzie wtedy wieksza roznorodnosc no i klimat fajny :)

Marcin
22-04-2008, 15:30
i 5 razy cieszej bo połowa Blachy nie zna "sialalala" nie mowiac juz o innych starszych piesniach

gieksiarz.wnc
22-04-2008, 15:33
z tego co widziałem to pogoda nas nie rozp[ieści w sobote znowu ciulstwo z nieba:/

sebo
22-04-2008, 15:54
my będziemy siedziec pod dachem to co sie martwisz

Kamil
22-04-2008, 16:09
Będzie nagłośnienie??Chcemy mieć młyn na całą Blache to musi być nagłośnienie. Albo chociaż prowadzący na każdym sektorze i najlepiej na Głównej też.

Tomass
22-04-2008, 16:52
Własnie bedzie naglosnienie...?

DarekJ1968
22-04-2008, 17:09
Jak my być doping na całym stadionie, to potrzeba minimum dwóch prowadzących na głównej, na 2 dla 1,2,3 i na 5 dla 4,5,6. Deszcz to małe piwo, bo mamy dachy, ale jak znowu będzie totalna piździca to z żółty stadion pozostanie w sferze życzeń.

bart_wnc
22-04-2008, 17:32
chinke zawsze mozna ubrac na bluze :D

19DĄBrÓWKA MAŁA64
22-04-2008, 18:38
do JUNIORA . dało by sie tak zrobic zeby na głownej tez ktoś byś jak z BKS-em o wejscie bo jak zawsze głowna gówno bedzie śpiewać

Kapeć
22-04-2008, 18:49
bo jak zawsze głowna gówno bedzie śpiewać

Mania wyolbrzymiania negatywnych cech :cham: Głowna nie raz pokazała się z b. dobrej strony, ale to jednak jest w dalszym ciągu trybuna główna. Patrz lepiej jak tam Blaszok maksymalnie pierdolnie z dopingiem.

Zaś się rodzą jakieś sztuczne problemy :/

Przemek
22-04-2008, 18:52
A ja apeluje zamknij temat bo sie zrobi syf jak w poprzednim

19DĄBrÓWKA MAŁA64
22-04-2008, 20:33
kur wa mi nie chodzi ze mają z nami spiewac tylko jak jest caly stadion wstaje albo spiewa z nami to niektorzy mają to w dupie a na BLASZOKU napewno bedzie MEGA PIERDOLNIECIE!!:D

Lars Ulrich
22-04-2008, 22:21
w sumie na poście Juniora powinien sie zakończyć temat, od głównej nie można wymagać wszystkiego, popatrz lata wstecz, widać że aktywność na głównej wzrosła bardzo,po coś jest ta trybuna że można być rozgrzeszonym za brak chęci do dopingu, lepiej skupić sie na blaszoku, jak blaszok pokaże to i głównej będzie wstyd

Florek
22-04-2008, 22:59
I tyle w tym temacie. Przypominam ze młyn znajduje sie wlasnie na Blaszoku. Jesli głowna włacza sie do dopingu - zajebiscie. Ale mimo wszystko wolałbym cichą głowna i Blache wypełnioną fanatykami ktorzy nie oszczedzają gardeł i "drą ryja" jak to okreslił Tomson. Bo po to sie tam idzie.

19_MichaL_64
22-04-2008, 23:13
Właśnie. Nie róbmy z Głównej - Blaszoka.

czacha
23-04-2008, 00:20
Co do szalików: nie dałoby się zrobić tak żeby każdy na B i każdy z UG (zeby dawać przykład) musi mieć szal?

Fanatyk'1964
23-04-2008, 02:26
Panowie lepiej skupcie sie na blaszoku. Młyn znajduje sie właśnie na Blaszoku a nie na głównej !!! I tyle w tym temacie !!!!

Junior
23-04-2008, 10:27
Na glownej tez siedza kibice, ktorzy przerzucili sie z Blaszoka, wiec oni pociagna z pewnoscia ten doping. Jest to mecz wyjatkowy i trzeba wymagac glownej posiwecenia.

Topór
23-04-2008, 10:31
młodzi z sektora 2 tez sie zmobilizuje :zabki:

Kajutek
23-04-2008, 10:35
czy dalo by sie może zrobić tak zeby 1 osoba stala pomiedzy 2 a 3 ?

M-OWEN
23-04-2008, 11:10
nie widze problemu staniesz TY

Pablo NFG
23-04-2008, 11:19
Na glownej tez siedza kibice, ktorzy przerzucili sie z Blaszoka, wiec oni pociagna z pewnoscia ten doping. Jest to mecz wyjatkowy i trzeba wymagac glownej posiwecenia.

Będzie dobrze :)

Lars Ulrich
23-04-2008, 11:19
nie widze nic głupiego w pytaniu kajuta co prowokowałoby do Twojej wspaniałej odpowiedzi

M-OWEN
23-04-2008, 11:20
a dlaczego miałby mnie sprokwokować ja poprostu uważam, że on się nadaje

Lars Ulrich
23-04-2008, 11:22
aha, rozumiem, pozdrawiam

19_MichaL_64
23-04-2008, 16:10
No..Kajutek już kupuj megafon..

Kajutek
23-04-2008, 16:13
haha z moim piskiem to pouciekają :]
Ale nie , serio przydalaby sie osob ana głównej

Topór
23-04-2008, 16:16
jak wysz;la piosenka "co wy spiewacie" o widziałem takiego goscia z krutko falowka

19_MichaL_64
23-04-2008, 16:19
Możesz jaśniej?

jondroLGT
23-04-2008, 16:24
Toporowi chodzi o mecz z Old Boysami. wtedy miedzie 2 a 3 był ktoś z krótkofalówka i był prowadzony doping na dwie trybuny. fajny efekt to dało. jest to warte do powtórzenia na Jastrzębiu

Justyna
23-04-2008, 20:58
nie macie gg?

a w temacie... WSZYSCY NA ŻÓŁTO I KAŻDY BIERZE SZAL!!

Junior
23-04-2008, 20:59
Poszly 2 bany... Moze malolaci ochlona.

DarekJ1968
24-04-2008, 12:49

Sam siedziałem 12 lat na blaszoku (a właściwie w młynie, bo na poczatku tam jeszcze dachu nie było), a teraz 12 lat siedzę na głównej, gdzie dołączyłem do kumpli też dawniej z blaszoka i jako pierwsi zaczęliśmy doping na głównej.

Teraz takich jak my jest już na głównej minimum 1000 więc jest szansa, że doping będzie konkretny, ale ktoś będzie to musiał pociągnąć i skoordynować, bo inaczej znowu będzie burdel, jaki już nie raz bywało. Każdy sektor będzie śpiewał co innego i po chwili zamilknie. Po kilku takich nieudanych próbach dopingu zero.

I nie piszcie mi, że mam się tym zająć sam, bo nie każdy się do tego nadaje. Kiedyś na czwórce robił to Szwaja i robił to dobrze, ale teraz najwyraźniej już mu się nie chce. Chyba dlatego, że inną sprawą jest rozkręcenie dopingu na jednym sektorze, a czymś zupełnie innym koordynacja na całej głównej (niewykonalne dla jednej osoby) i jeszcze zgranie tego z blaszokiem.

Ważny jest też repertuar. Jeśli główna ma konkretnie śpiewać to raczej muszą być to raczej proste, stare teksty, które obecna ekipa z głównej zna z czasów, gdy je sama śpiewała na blaszoku.

Zefir
24-04-2008, 13:05
Ale w sumie z drugiej strony to jednak młyn jest na Blaszoku. Zawsze się mówiło że jak nie śpiewasz to wypierdalaj na główną. Skupmy się na poprawieniu dopingu w młynie a główna niech się dołącza sama lub jak zostanie o to "poproszona". Lepiej jak dawać prowadzących na główną niech lepiej staną na A i C

Marcin1964
24-04-2008, 22:41
W sobote nie ma odpuszczania!!!
W sobote nie chce widzieć słonecznika na Blaszoku!!!
W sobote nie patrzymy na laski,kumpli czy telefony!!!

W sobote chcemy z Juniorem zrobić coś wielkiego,
coś o czym będzie sie mówić,i przedstawiać to jako ideał dopingu.

Ale do tego wszystkiego jesteście WY potrzebni,
Wasze chęci,zaangażowanie i to coś czego nie było na GieKSie juz bardzo długo,
a mianowicie fanatyzm przez duże F (Na ustach KAŻDEGO z Was)

Doping z Banikiem bardzo dobry,doping z Moterem,Śląskiem czy Arka był dobry!
Teraz jest czas na doping określony mianem FANTASTYCZNEGO i FANATYCZNEGO .

Ciśnienie ma być takie samo,jakby to był mecz barażowy o pierwsza lige.
Ma być takie jakbysmy grali z najgorszym rywalem.

Starszych przez pewne animozje namawiac napewno do tego nie musze,
ale Młodzi macie zrobić wszystko, żebyście mogli powiedzieć
"to jest moja zasługa"

To jest Nasze święto,i nawet gdy piłkarza nie idzie,to My zawsze musimy udowadniac swoja klase
i pokazać że stanowimy czołowke w Polsce.

Nie pozwólcie tego zniszczyc,zaopatrzcie sie w duże ilości napojów
bo to jest największy sprawdziań dla WAS,Nas jaki możemy mieć w tej rundzie,ba w całej drugiej lidze!!!

TO JEST NASZA CHWILA PRAWDY

W sobote mamy pokazać Serca GieKSiarskie i ta PIEROŃSKA KURWICE,
to właśnie jest dla Nas mecz sezonu,
i to MY musimy udowodnić że nie ma lepszych Kibiców na Ślonsku niż żółta armia z Bukowej!!!!!

DarekJ1968
25-04-2008, 01:49
Ale w sumie z drugiej strony to jednak młyn jest na Blaszoku. Zawsze się mówiło że jak nie śpiewasz to wypierdalaj na główną. Skupmy się na poprawieniu dopingu w młynie a główna niech się dołącza sama lub jak zostanie o to "poproszona". Lepiej jak dawać prowadzących na główną niech lepiej staną na A i C

Z perspektywy głównej. Tu jest tak, ze czasami ludzie robią doping, a czasami im się nie chce. Jeśli jednak jest odpowiednie ciśnienie, to główna nie tylko się dołącza, ale też czasami sama zaczyna. Problem, że czasami każdy sektor co innego, a za chwilę zaczyna blaszok jeszcze co innego. Gdyby to zgrać to będzie doping na maxa. Jeśli pójdzie na żywioł to znowu będzie burdel i zamiast dopingu wyjdzie chaotyczna wrzawa. Oczywiście prowadzący powinni być przede wszystkim na blaszoku, ale minum dwóch jest potrzebnych też na głównej. Wiadomo, że po tej stronie nie będzie dopingu przez 90 minut, ale da się wyczuć momenty, w których główna rwie się do dopingu i te me momenty trzeba wykorzystać, a nie puszczać na żywioł.

Krzyś
25-04-2008, 04:56
ma być pogoda, ciepło, więc i nastrój do kibicowania bedzie:)

SEKTOR 2 gotowy:napinka: :)))

bolo
25-04-2008, 07:11
moim zdaniem też na blaszoku zwiekszyc liczbe prowadzących... bo czasem sie doping sypie przez niedogranie... Blaszok jest długi i niektorzy nie slysza i nie widza Juniora...

19_MichaL_64
25-04-2008, 21:34
Jestem za..ale nie wiem czy do jutra znajdzie się jeszcze dwoje prowadzących

maciek_70
25-04-2008, 22:09
czy trzech prowadzących jest wstanie sie tak zgrać, żeby doping brzmiał z sensem?
Moim zdaniem trzeba by więcej vatów na nagłośnienie wrzucić i jeden prowadzący by wystarczył.
I jeśli mogę jeszcze jedno powiedzieć z punktu widzenia osoby zasiadającej na trybunie głównej - nie słychać bębna. Może dałoby się jakieś nagłośnienie konkretne pod bęben podstawić?

HANSS
25-04-2008, 22:34
jo mom tylko nadzieja że bydzie nagłośnienienie

majk
25-04-2008, 23:04
ja licze na bęben na poziomie do którego Rulon Nas przyzwyczaił :)

Junior
26-04-2008, 08:54
ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

niewidek
26-04-2008, 09:16
Bydzie szło kupić żółte koszulki? Bo szukom i szukom i zech chyba moja kaś stracił....

19_MichaL_64
26-04-2008, 09:27
Bydzie nagłośnienie :)

cosmo
26-04-2008, 09:29
Chce jechac po bilet jest w sobota czynny sklepik klubowy?????

19_MichaL_64
26-04-2008, 09:29
Kup w kasie. Sklepik raczej nie czynny..

kamilosgks
26-04-2008, 09:30
Chce jechac po bilet jest w sobota czynny sklepik klubowy?????

Bilety będą w kasach od godz. 12

Łysy
26-04-2008, 10:21
Na "2" na pewno nie trzeba będzie specjalnie motywować ekipy -będzie ogień mam tylko nadzieję ,że Lars będzie dudnił i pociągnie z Juniorem i Marcinem ekipę do jeszcze większego dopingu niż były dotychczas.

JohnyManhattan
26-04-2008, 11:32
No beben obowiazkowo!!!!!! Bo zawsze z nim jest taki pałer, ze hej. A jak Slask czy Arka mialy beben to go bylo slychac nawet przez nasze spiewy.

LechuBRN
26-04-2008, 11:46
POGODA ZAJEBISTA SIE ROBI WIEC WSZYSCY NA ŻÓŁTO !!!

Bula
26-04-2008, 12:24
Naszego nowego treneiro powitał dzisiaj taki oto trans

http://i28.tinypic.com/jzblmh.jpg

czacha
28-04-2008, 13:33
Co do transu powyżej to wczoraj ogladałem na TVP3 jakiś program piłkarski (HATTRIC bodajże się to nazywa) i gościem był nasz nowy trener. Powiedział, że się popłakał ze szczęśćia jak zobaczył, jak go przyjęli GieKSiarze. Dupny plus za akcję!

Trojkolorowy1964
28-04-2008, 14:41
Co do transu powyżej to wczoraj ogladałem na TVP3 jakiś program piłkarski (HATTRIC bodajże się to nazywa) i gościem był nasz nowy trener. Powiedział, że się popłakał ze szczęśćia jak zobaczył, jak go przyjęli GieKSiarze. Dupny plus za akcję!

Też to oglądałem. Bardzo ładny gest ze strony Ekipy z Brynowa.:pijaki:

Smoke
28-04-2008, 20:47
powiedzcie mi tylko, czy nowy trener ma okna skierowane na tą bibliotekę ? :)

adamo7489
28-04-2008, 21:01
Nie wiem czy ma skierowane, ale wczoraj się wypowiadał w TV, że widział baner i łza mu się w oku zakręciła ze szczęścia

Smoke
28-04-2008, 21:18
hehe, generalnie to mało ważne, po prostu kiedyś mieszkałem w tym miejscu gdzie wisiał trans i zaciekawiło mnie to

Bula
28-04-2008, 21:48
powiedzcie mi tylko, czy nowy trener ma okna skierowane na tą bibliotekę ? :)

Nie wiem gdzie ma okna, ale wychodzi z klatki na bibliotekę :).