PDA

View Full Version : GieKSa.pl - mylimy się zawodowo [KONKURS]

kosa
05-09-2011, 22:22
Oficjalna strona klubu oprócz nierzetelności popełnia także masę błędów językowych i merytorycznych, dlatego ogłaszam konkurs na największą pomyłkę.

W tym temacie wypisujcie błędy + najlepiej zrzut ekranu (co by nie było wątpliwości).

Nagradzać będziemy co miesiąc. Od dziś startuje konkurs na wrzesień. O wygranej będzie decydować głosowanie z wybranego przez specjalną komisje TOP pomyłek w danym miesiącu.

Na razie w komisji jestem sam ;]

Nagrody - coś wymyślimy ale bez szału :)

Shellu
05-09-2011, 22:30
To ja zacznę. Z newsa o podsumowaniu I ligi.

drugie miejsce zajmuję Pogoń Szczecin

Po jednej akcji klubu wartej 1,8 mln zł to kolejny tego typu kwiatek. Autor wysoko się ceni zajmując drugie miejsce w tabeli ; )

A swoją drogą "akcję" zostało poprawione, ale news dalej brzmi:

Podczas dzisiejsze sesji Rady Miasta Katowice przegłosowano uchwałę w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego spółki GKS GieKSa Katowice S.A. Miasto Katowice zakupi akcje spółki o wartości 1,8 mln zł.

kosa
05-09-2011, 22:32
Potknięcie Piasta wykorzystał Zawisza Bydgoszcz, która u siebie w niedzielę pokonała Dolcan Ząbki 3:1 i dzięki temu zwycięstwu objęła prowadzenie w tabeli I ligi.

:)

monk
05-09-2011, 22:35
No to na początek lajcik - podczas dzisiejsze zamiast dzisiejszej. Print screen:

http://www.imgupload.pl/images/56953453634842752542_thumb.jpg (http://www.imgupload.pl/viewer.php?file=56953453634842752542.jpg)

EDIT: Szybki Shellu mnie ubiegł:)

Shellu
05-09-2011, 22:38
Na ostatnim miejscu w tabeli jest KS Polkowice, natomiast na przedostanie miejsce w tabeli spadł GKS Katowice

Ja dodam jeszcze, że na pierwszym miejscu w tabeli jest Zawisza Bydgoszcz, na drugim w tabeli Pogoń Szczecin, a trzecie miejsce w tabeli zajmuje Łęczna. Tabela wygląda bardzo ciekawie. Zwłaszcza ciekawie jest w strefie awansu w tabeli, jak i w strefie spadkowej w tabeli.

monk
05-09-2011, 22:40
Za nami 7 kolejka rozgrywek I ligi.

Albo słownie siódma, albo 7. (z kropeczką) :)

Ale chyba się już za bardzo przypierdzielam. I tak mój faworyt to poprawione już "Hołota strzelił bramkę Niemcą".

monk
05-09-2011, 22:47
GKS Katowice: Kozik-Grociak,Kamiński, Napierała,Niechciał-Jarka (76'Kaźmierczak),Ryś(25'Kurtysiak),Plewnia,Sobotka-Marek, Pawłowski.. Trener: Henryk Górnik

Brak spacji (jest jedna:) przed Napierałą), dwie kropki po Pawłowskim.

Jak już to '76 minuta, nie 76'. Autor chyba myśli, że tak ma być, bo błąd powtarza. Tak samo jak nie stawianie kropki po minucie w relacji. Np " w 35 minucie" zamiast "w 35. minucie".

PS. Podoba mi się ten temat:)

Jurek
05-09-2011, 22:55
po tym temacie wnioskuje że strona ma nowego gospodarza. Bije po oczach, że nikt go nie nadzoruje i nikt go nie przeszkolił.

19FanGieKSy64
05-09-2011, 22:59
W dzisiejszym spotkaniu GKS Katowice uległ Kolejarzowi Stróże 0:1. Zawodnicy GKS nie zdołali przełamać passy meczów bez zwycięstwa. Pomimo momentami dużego naporu na bramkę gości w końcówce spotkania naszej drużynie nie udało się zdobyć upragnionej bramki.
:D

Potknięcie Piasta wykorzystał Zawisza Bydgoszcz, która u siebie w niedzielę pokonała Dolcan Ząbki 3:1 i dzięki temu zwycięstwu objęła prowadzenie w tabeli I ligi. W Płocku Wisła uległa Flocie Świnoujście 0:2. W ostatnim niedzielnym meczu Warta Poznań zremisowała z Termalicą Bruk-Bet Nieciecza 2:2.
Wykorzystała*

Berki
05-09-2011, 23:00
wykorzystał.

monk
05-09-2011, 23:04
Dokładnie, to dalej jest źle. Powinno być "[...]który u siebie w niedzielę pokonał Dolcan Ząbki 3:1 i dzięki temu zwycięstwu objął prowadzenie w tabeli I ligi."

19FanGieKSy64
05-09-2011, 23:06
wykorzystał.

Zawisza rodzaj żeński.Tak samo jak nasza GieKSa
Ta Zawisza!
Ta GieKSa ale (Ten GKS)

BGC64
05-09-2011, 23:08
Zawisza byl chopem i klub tez ma rodzaj meski.Bydgoski Zawisza,a nie Bydgoska Zawisza

Berki
05-09-2011, 23:09
Ta Zawisza!
Ta GieKSa ale (Ten GKS)

dobrze znawco. :lol:

Shellu
05-09-2011, 23:12
19FanGieKSy64 do szkoły.

W tym cytacie o Zawiszy właśnie chodzi o to, że początek jest poprawny i można sobie pomyśleć "hm... dobrze, dobrze", a później wszystko bierze w łeb...

Coyocik
06-09-2011, 00:30
"...wybierających sie w dziś na Bukową."

Świetny pomysł z tym konkursem.

Krist VB
06-09-2011, 06:47
GieKS sporadycznie próbowała atakować bramkę gości, między innymi w 37 minucie lewą stroną przedarł się Kaciczak, jednak jego podanie do Pitrego wybili obrońcy. W 40 minucie strzałem z dystansu Lisaka próbował zaskoczyć Cholerzyński, lecz jego uderzenie okazało się bardzo niecelny.

2 zdania, dwa błedy, coć pierwszy jest zwykłą literówka, to akurat w tym słowie błędów nie należy popełniać.

wojtekbezportek
06-09-2011, 08:24
W zakładce "SPONSORZY" też jest (wiel)BŁĄD.. proponuję zmienić nazwę strony na "GOŁODUPCE".

http://i52.tinypic.com/2z4xo4i.png

griszag
06-09-2011, 08:41
Ta Zawisza!
Ta GieKSa ale (Ten GKS)

Ty naprawdę nie wiesz kim był Zawisza Czarny?
:szok:

StoczeK
06-09-2011, 10:54
"witamy na oficjalnej stronie GKS KATOWICE - najlepszego źródła informacji o klubie"

dla mnie tekst na stronie głownej jest najlepszy:)

Crimson
06-09-2011, 14:39
Mnie osobiście rozpierdala ciągła możliwość głosowania w ankiecie na wynik spotkania z Kolejarzem Stróże.

Coś mi się wydaje, że ludek prowadzący stronę też już to pierdoli i złożył wypowiedzenie. Teraz pewnie strona prowadzona jest przez naszego DJa Roberta M. mistrza świata we wszystkim.

Artis
06-09-2011, 15:01
W zakładce "SPONSORZY" też jest (wiel)BŁĄD.. proponuję zmienić nazwę strony na "GOŁODUPCE".

http://i52.tinypic.com/2z4xo4i.png

dobra zamykać temat :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: :lol2::lol2::lol2::lol2:

Zwycięzce września juz mamy :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::l ol2:

m1964
06-09-2011, 15:09
Mnie osobiście rozpierdala ciągła możliwość głosowania w ankiecie na wynik spotkania z Kolejarzem Stróże.

Coś mi się wydaje, że ludek prowadzący stronę też już to pierdoli i złożył wypowiedzenie. Teraz pewnie strona prowadzona jest przez naszego DJa Roberta M. mistrza świata we wszystkim.

ponoc dzis sie zwolnil...

teraz czas na zlota raczke - robusia magiere ; ))

to jest chyba jakis zly sen...

Shellu
06-09-2011, 17:40
ponoc dzis sie zwolnil...

A temat miał taką przyszłość :(

Blejz
06-09-2011, 17:50
teraz dopiero sie zacznie xD

Shellu
06-09-2011, 20:51
To ja dołożę dwie sprawy z dzisiaj.

1. News o występie Rakelsa w młodzieżówce, czyli zabawa z cyklu "Znajdź 10 różnic" :lol2:

90minut.pl (news dodany 19:49)
Deniss Rakels zagrał w barwach reprezentacji Łotwy w przegranym 0-2 (0-1) wyjazdowym meczu eliminacji młodzieżowych mistrzostw Europy z Rumunią. 19-letni napastnik występujący w pierwszoligowym GKS-ie Katowice w 82. minucie został zmieniony przez Eduardsa Višņakovsa - brata piłkarza Cracovii Aleksejsa.

6 września 2011, 18:00 - Mediaș
Rumunia 2-0 Łotwa
Nicolae Stanciu 39, George Ţucudean 52

gieksa.pl (news dodany 20:35)
Deniss Rakels zagrał w barwach reprezentacji Łotwy w przegranym 0-2 (0-1) wyjazdowym meczu eliminacji młodzieżowych mistrzostw Europ z Rumunią. 19-letni napastnik w 82. minucie został zmieniony przez Eduardsa Višņakovsa - brata piłkarza Cracovii Aleksejsa.

6 września 2011, 18:00 - Mediaş
Rumunia 2-0 Łotwa
Nicolae Stanciu 39, George Ţucudean 52

2. Strona tytułowa czy jak to tam się zwie na gieksa.pl

http://img840.imageshack.us/img840/950/mikixj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/840/mikixj.jpg/)

Mikulenas rzeczywiście bardzo adekwatny, w końcu to nasz podstawowy napadzior ; )

TedeGKS
06-09-2011, 21:11
kurwa dramat po całości,szydera dobra

kurwa marka GKS KATOWICE spada na dno,muł mułu...podlinkować facebooka bukowej będzie więcej pożytku i mniej wstydu

m1964
06-09-2011, 21:38
Mikulenas rzeczywiście bardzo adekwatny, w końcu to nasz podstawowy napadzior ; )

to nazwisko nowym "wlascicielom" odbija sie obecnie dosc czesto : ))

optimusprime
06-09-2011, 21:53
No nie głupi chop był to i znalazł sposób by wziąść zarząd za pysk i chycić za kapsę.

Shellu
06-09-2011, 21:57
to nazwisko nowym "wlascicielom" odbija sie obecnie dosc czesto : ))

Pewnie prezes kiedyś sobie pomyślał "Mikulenas tu, Mikulenas tam, niedługo otworzę sedes i wyskoczy mi Mikulenas, albo co najmniej zacznie na mnie spoglądać szyderczo na łamach gieksa.pl".

No cóż, sprawdziło się ; )

kosa
06-09-2011, 22:03
Kurwa akcja z Mikim gruba. Hahahahha zarząd już nad niczym nie panuje, a pracownicy śmieją im się w pysk. W sumie to odwdzięczają się pięknym za nadobne.

Dziś widziana ekipa TVP na Bukowej, która chyba kręciła cykl "Dziś bajkę opowie...". Dzisiejszy odcinek Krsyiak, jutro Król.

koles1989
06-09-2011, 22:11
W dniu dzisiejszym odbyły się mecze drugiej rundy piłkarskiego Pucharu Polski na szczeblu Podokręgu Katowce. Do rundy tej przystępują do rywalizacji zespoły z ligi okręgowej. Niestety rezerwy GieKSy przegrały w Rudzie Śląskiej z Uranią - 0:2 - tymsamym żegnają się z rozgrywkami.

http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=461292033

Wojciech
06-09-2011, 22:13
Niech zwycięzca wywiezie Magierę w taczce. <3

quest1990
07-09-2011, 11:15
W dniu dzisiejszym odbyły się mecze drugiej rundy piłkarskiego Pucharu Polski na szczeblu Podokręgu Katowce. Do rundy tej przystępują do rywalizacji zespoły z ligi okręgowej. Niestety rezerwy GieKSy przegrały w Rudzie Śląskiej z Uranią - 0:2 - tymsamym żegnają się z rozgrywkami.

http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=461292033

"tym samym " na stronie jest poprawnie . Ale kompletnie bez sensu brzmi "Do rundy tej przystępują do rywalizacji zespoły z ligi okręgowej" . "do rywalizacji" out! Podreśl sobie jako bład ;)

fjodor1978
07-09-2011, 12:46
GKS Katowice: Kozik-Grociak,Kamiński, Napierała,Niechciał-Jarka (76'Kaźmierczak),Ryś(25'Kurtysiak),Plewnia,Sobotka-Marek, Pawłowski.. Trener: Henryk Górnik

Brak spacji (jest jedna:) przed Napierałą), dwie kropki po Pawłowskim.

Jak już to '76 minuta, nie 76'. Autor chyba myśli, że tak ma być, bo błąd powtarza. Tak samo jak nie stawianie kropki po minucie w relacji. Np " w 35 minucie" zamiast "w 35. minucie".

PS. Podoba mi się ten temat:)

Seba, jak poprawiasz innych, to sam pisz poprawnie - nie z rzeczownikami razem:zabki:

mario
07-09-2011, 13:53
A od kiedy stawianie to rzeczownik?

Lars Ulrich
07-09-2011, 13:56
:lol2: właśnie

basu
07-09-2011, 14:06
A od kiedy stawianie to rzeczownik?

Nie wiem, od kiedy, ale na pewno przynajmniej do dzisiaj tak było.

fjodor1978
07-09-2011, 14:11
Nie wiem, od kiedy, ale na pewno przynajmniej do dzisiaj tak było.

stawiać = czasownik,
stawianie = rzeczownik, odczasownikowy, ale jednak rzeczownik

basu
07-09-2011, 14:12
Dokładnie.

wojtekbezportek
07-09-2011, 14:46
To zdjęcie z Mikim, to już serio przekroczenie kolejnej granicy, której teoretycznie nie da się przekroczyć.. ale co tam, my som GieKSa. Nie chodzi mi nawet o samą osobę Mikulenasa, ale o sponsora na koszulce!!!! Można by to spróbować wytłumaczyć na dwa sposoby:
- zacieśnienie współpracy z KHW (o którym wspominał ostatnio p. Krysiak) przebiegło pomyślnie i holding został naszym sponsorem, fakt że oni jeszcze tego nie wiedzą o niczym nie świadczy (dowiedzą się z następnej publikacji prasowej),

- Magiera stworzył plan, który zakłada zwalenie całej winy za sytuację klubu na inny podmiot gospodarczy i wmówienie opinii publicznej, że to KHW za wszystko jest odpowiedzialne, bo to ich logo widnieje na koszulkach, a nie Centrociołków.

Poważniej, to kolejna zajebista zachęta dla ewentualnego sponsora (buhahahahahaha miało być poważniej, Wojtek skup się:))). Układ będzie taki.. sponsor ładuje kase w klub, a w zamian dostaje archiwalne zdjęcie na oficjalnie stronie z logo poprzedniego sponsora. Czekamy na konkretne oferty..

mario
07-09-2011, 15:03
Żałuję tylko, że nie widziałem miny Krysiaka jak zobaczył "ulubieńca" Mikiego na stronie głównej :hihi:

Rzeczownik odczasownikowy? Wiedziałem, że mam problemy gramatyką, ortografią, itp., ale żeby aż tak...

Pituś
10-09-2011, 18:37
http://oi54.tinypic.com/29n7xq8.jpg

Foxu
10-09-2011, 18:40
Wygralismy?:lajkonik::pijaki::napinka:

To o co tyle placzu w temacie meczowym? :lol2::lool:

kosa
12-09-2011, 12:49
Nash jest chyba głównym kandydatem do nagrody.

Zmieniła się kilka dni temu osoba od strony, ale jak widać dalej gówno się na niej dzieje.

Czyżby kolejny baran?

Blejz
12-09-2011, 13:34

Zmieniła się kilka dni temu osoba od strony, ale jak widać dalej gówno się na niej dzieje.

Czyżby kolejny baran?

prosze Cie....

Nash
12-09-2011, 13:50
Pituś, a nie Nash.

kosa
12-09-2011, 14:05
prosze Cie....

Rozwiń swoją myśl.

Blejz
12-09-2011, 18:02
Rozwiń swoją myśl.

nowa osoba jest w klubie od paru dni a ty juz go wyzywasz....

kosa
12-09-2011, 18:21
To jak nazwiesz to co ta nowa osoba robi?

Widzisz dla mnie liczy się GieKSa, a dla Ciebie kumpel. Twoja sprawa, Twoje piorytety.

Ale bronić kogoś (tłumaczyć że to z powodu krótkiego czasu pracy) za taki błąd jak ten wrzucony przez Pitusia, za jakieś podwójne entery czy błędy ortograficzne przy podawaniu minut meczu albo za brak reklamy relacji live -> :lol2:

Baranem można być nawet po minucie, a co dopiero po kilku dniach pracy... Mam nadzieję, że typ się rozkręci ale na razie jest tak samo słaby jak cały klub.

Blejz
12-09-2011, 18:26
To jak nazwiesz to co ta nowa osoba robi?

Widzisz dla mnie liczy się GieKSa, a dla Ciebie kumpel. Twoja sprawa, Twoje piorytety.

Ale bronić kogoś (tłumaczyć że to z powodu krótkiego czasu pracy) za taki błąd jak ten wrzucony przez Pitusia, za jakieś podwójne entery czy błędy ortograficzne przy podawaniu minut meczu albo za brak reklamy relacji live -> :lol2:

Baranem można być nawet po minucie, a co dopiero po kilku dniach pracy... Mam nadzieję, że typ się rozkręci ale na razie jest tak samo słaby jak cały klub.

oczywiscie masz racje; PS a pitus to raczej nie moj kumpel

a co do moich priorytetow to sam je ustalam i watpie

zebys cokolwiek o nich wiedzial :pomnik:

wiokoz
12-09-2011, 18:32
Górakowi kredyt zaufania na maxa, a temu gostkowi od strony na max tydzień i średnia wyjdzie dobra.

kosa
12-09-2011, 18:44
Blejz jak zawsze nic nie zrozumiałeś co wynikło z rozmowy na gg.

Wiokoz tutaj nie chodzi o kredyt zaufania, a o błędy. Robi błędy jak baran, to nazywam go baranem. A to że to boli przyjaciół barana? No cóż tak bywa. Ja mam inne piorytety i zmartwienia w życiu niż to czy kogoś mogę nazwać baranem czy nie.

W ogóle co to za pomysł by pracownikowi, który zajmuje się stroną dawać kredyt zaufania? Albo się ktoś nadaje albo nie. Akurat w tym zawodzie nie ma półśrodków.

Crimson
12-09-2011, 19:20
Jak ktoś się bierze za prowadzenie klubowej strony, to na pewno nie jest to gołowąs z gimnazjum tylko osoba doświadczona. Dzień na zapoznanie się z interfejsem i przygotowanie strategii prowadzenia medium na najbliższy tydzień, potem miesiąc i jazda.

fjodor1978
12-09-2011, 21:41
Żałuję tylko, że nie widziałem miny Krysiaka jak zobaczył "ulubieńca" Mikiego na stronie głównej :hihi:

Rzeczownik odczasownikowy? Wiedziałem, że mam problemy gramatyką, ortografią, itp., ale żeby aż tak...

Rzeczownik odczasownikowy to taki, który się tworzy właśnie na bazie czasownika - jak np. stawianie, jebanie, opierdalanie, pochodzące od czasowników stawiać, jebać, opierdalać. Kojarzy się z czynnością, ale odpowiada na pytanie co? jak rzeczownik, a nie co robi? jak czasownik. Np. Co mnie wkurwia? Opierdalanie na boisku.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rzeczownik_ods%C5%82owny

http://zibik.jogger.pl/2007/12/18/nie-z-rzeczownikami-odczasownikowymi/

http://zapytaj.onet.pl/Category/015,006/2,73777,co_to_jest_rzeczownik_odczasownikowy.html

Dobra, kończę, belferskie zboczenie, już się skupiam na wyławianiu byków na stronie:)

Shellu
13-09-2011, 12:45
Pojawiła się zapowiedź meczu z KS Polkowice, więc czas na napisanie o błędach (wszystko oczywiście w dobrej intencji).

GKS Katowice w I lidze grał z KS-em Polkowice cztery razy: dwukrotnie w sezonie 2003/2004 i dwukrotnie w minionych rozgrywkach.

I już na początek mega-klops. Oczywiście jeśli chodzi o ówczesne i obecne nazewnictwo klas rozgrywkowych, to rzeczywiście wszystkie mecze zostały rozegrane w I lidze. Problem w tym, że tutaj zostało to wrzucone do jenego wora, a przecież pierwsze dwa mecze to była ekstraklasa, a teraz zaplecze ekstraklasy...

natomiast na własnym stadionie nasz zespół pokonał Polkowiczan 1:0.

"Polkowiczan" piszemy z małej.

Poza tym ok, choć przed słowem "by" dajemy przecinek. Szyk niektórych zdań też do poprawki.

Blejz
13-09-2011, 15:48
Blejz jak zawsze nic nie zrozumiałeś co wynikło z rozmowy na gg.

Wiokoz tutaj nie chodzi o kredyt zaufania, a o błędy. Robi błędy jak baran, to nazywam go baranem. A to że to boli przyjaciół barana? No cóż tak bywa. Ja mam inne piorytety i zmartwienia w życiu niż to czy kogoś mogę nazwać baranem czy nie.

W ogóle co to za pomysł by pracownikowi, który zajmuje się stroną dawać kredyt zaufania? Albo się ktoś nadaje albo nie. Akurat w tym zawodzie nie ma półśrodków.

zaraz sie okaze ze to jest moj brat albo kuzyn

wiecie po co w gazetach czy wydawnictwach jest dzial korekta???

donald
13-09-2011, 15:50
jebanie go z powodu bledow literowek jest

moim zdaniem glupota

tam nadzieję, że żartujesz.

pisząc dwa posty na dzień nie ma prawa robić takich błędów.

kosa
13-09-2011, 18:47
Blejz pogrążasz się totalnie.

Nigdzie nie napisałem, że to Twoja rodzina tylko że znajomy. A pomysł z korektorem ekstra. Z takimi pomysłami pracę w klubie myślę niedługo dostaniesz.

Blejz
13-09-2011, 19:56
Blejz pogrążasz się totalnie.

Nigdzie nie napisałem, że to Twoja rodzina tylko że znajomy. A pomysł z korektorem ekstra. Z takimi pomysłami pracę w klubie myślę niedługo dostaniesz.

mysle ze twoja rekomendacja nic by tu nie pomogla a wrecz przeciwnie.

jesli uwazasz ze z mojego postu wynika ze trzeba utworzyc dzial korekty w klubie to ... nie bede konczyc mysli bo sie mi tu jeszcze obrazisz :rotfl:

kosa
13-09-2011, 20:26
No jeśli Ty uważasz że ja tak uważam iż Ty tak uważasz to naprawdę pasujesz do swojego kolegi z klubu :)

bleki78
14-09-2011, 15:22
Z głównej odnosnie festynu:

Głownymi parnerami są: PKM Katowice Sp. z o.o. i Katowickie Wodociągi S.A.

Jurek
14-09-2011, 15:28
No jeśli Ty uważasz że ja tak uważam iż Ty tak uważasz to naprawdę pasujesz do swojego kolegi z klubu :)

uważam że on nie uważa że Ty uważasz że on tak uważa, chyba że Ty tak naprawdę uważasz że on uważa że Ty tak nie uważasz :hihi:

pomp
14-09-2011, 15:38
uważam że on nie uważa że Ty uważasz że on tak uważa, chyba że Ty tak naprawdę uważasz że on uważa że Ty tak nie uważasz :hihi:

a jeżeli tak jest jak uważa Jurek, to lepiej uważaj...

silny
14-09-2011, 19:54
ZMIANA W ZESPOLE GKS-u: Adriana Napierałę zastąpił Mateusz Kamiński. O
wacja na stojąco dla Adriana!

gaszu
14-09-2011, 20:02
79 GOOL!! Po rzuccie rożnym egzekwowanym przez Chmiela piłka trafiła na 20 metr, z którego

Toasz Hołota zdecydował sie na

PRT
14-09-2011, 20:50
Dlaczego nie ma newsa o wyniku jeszcze?

@edit
o już jest

GieKSiarze.pl
14-09-2011, 21:40
może nie dotyczy gieksa.pl ale dotyczy klubu

http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_11_12/gks_polkowice/gks_0052.jpg
trener KS Polkowice...

mati
15-09-2011, 09:05
Tam pisze GKS Bogdanka Łęczna?

Baku8
15-09-2011, 09:32
Tak.

Większa rozdzielczość:
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_11_12/gks_polkowice/0052.jpg

19FanGieKSy64
15-09-2011, 23:08
W Bukowej też są 2 błędy
1 Górnik Polkowice Nie mają Herbu Górnika Łęczna (str 4 )
2.Ostatnie strony przed meczem z Kolejarzem się zgadzało.Ale w Bukowej z Polkowic znów jest napisany taki tekst "Podczas dzisiejszego meczu z kolejarzem Stróże "

Tak Obiektywnie

lukas81
16-09-2011, 11:48
Tak obiektywnie to na każdej stronie można znaleźć błędy, czy innego rodzaju "ciekawostki". Tylko czy "konkurs" powinien być wymierzony tylko w oficjalną stronę? Znając trudną sytuacje klubu trochę to przypomina "kopanie leżącego".

Nie myli się ten, co nic nie robi.

kosa
16-09-2011, 11:49
Jesteś mega hipokrytą po tym co sami odjebaliście. Mowa o GieKSiarzach.pl bo lukas81 jest od nich (nie każdy to wie).

19dobrzyk64
16-09-2011, 12:15
Tylko że Bukowa jest prowadzona za free, a za pracę na stronie pewnie zgarniacie jakąś kasę...

Strona powinna być wizytówką klubu, przyciągać potencjalnych inwestorów :lol: a jedyne co przyciąga oko to błąd na błędzie!

Bukowa jest od kibiców, dla kibiców.

kosa
16-09-2011, 12:18
Bukowa też się nie może mylić. I myślę że od następnego numeru wpadek tak dużych nie będzie.

lukas81
16-09-2011, 13:50
Jesteś mega hipokrytą po tym co sami odjebaliście. Mowa o GieKSiarzach.pl bo lukas81 jest od nich (nie każdy to wie).

Napisałem wyraźnie "na każdej" w tym także gieksiarze.pl o czym wiem a z błędów należy wyciągać wnioski. Nie biorę udziału w "konkursie" i nie mam zamiaru "szukać błędów", bo po prostu uważam, że to nic nie da.

19dobrzyk64 - to, że na oficjalnej stronie pojawiają są błędy, to przynajmniej dla mnie nic śmiesznego.

kosa
16-09-2011, 13:53
Ja nie piszę o waszych błędach ortograficznych czy językowych, tylko o krzywych zagraniach z Waszej strony i odjebywaniu maniany.

Z ortografią każdy się może pomylić (gorzej jak myli się co chwilę), ale to co Wy kilka razy odjebaliście to nie jest wina pomyłki tylko celowego działania na szkodę kibiców i klubów.

Hipokryzja na całego.

Blejz
16-09-2011, 14:20
Z ortografią każdy się może pomylić (gorzej jak myli się co chwilę), ale to co Wy kilka razy odjebaliście to nie jest wina pomyłki tylko celowego działania na szkodę kibiców i klubów.

mozna cos blizej ??

kosa
16-09-2011, 14:21
Radzionków i Rozwój.

Zdjęcia które zaszkodziły kibicom oraz klubowi. A te po Rozwoju to wręcz wywołały aferę.

lukas81
16-09-2011, 15:36
Radzionków i Rozwój.

Zdjęcia które zaszkodziły kibicom oraz klubowi. A te po Rozwoju to wręcz wywołały aferę.

Zostało wyjaśnione drugi dzień po meczu, na Rozwoju aferę wywołała ochrona a nie my. Zdjęcia nie pojawiły się u nas jako "pierwsze", ale to żadne wytłumaczenie.

Ostatnie 10 wpisów nie na temat, ale cieszę się, że "oficjalna strona" mogła przez chwilę odetchnąć. Nie szukałem a znalazłem! W zapowiedzi meczu jest błąd i to z wielkiej litery: "Najlepszym strzelcem Zawiszy jest z kolei pomocnik Adrian Błąd, który strzelił w tym sezonie 6 goli."

kosa
16-09-2011, 15:42
Jesteś żałosnym kłamcą.

donald
16-09-2011, 19:29
Jakim??

migot
16-09-2011, 20:05
myśle,że powinniście sobie to wytłumaczyć w ryj, a nie tu, czytac sie tego nie da.

Shellu
17-09-2011, 13:12
Trener Rafał Górak powołał dziewiętnastu zawodników na mecz z liderem tabeli Zawiszą Bydgoszcz. Decyzję o tym kto wypadnie z kadry sztab szkoleniowy podejmie tuż przed meczem. W kadrze nie znalazł się Jacek Kowalczyk, który nie jest gotowy do gry z powodu urazu kolana. Zastąpił go Damian Kaciczak.

A ja myślałem, że Kowalczyka nie było w kadrze meczowej na Polkowice ; )

Pawcio64
17-09-2011, 14:08
Kowalczyk u nas na festynie smigal :)

Waldas
20-09-2011, 10:25
Postanowiłem poszukać czegoś do tego konkursu. Kliknąłem w pierwszą wiadomość o wynikach drużyn młodzieżowych i proszę jak szybko coś znalazłem. Może nie jest to, aż tak bardzo rażące, jak wiadomość po meczu z Łęczną, ale jest to oficjalna strona klubu (najlepsze źródło informacji, hehe). Mam pytanie: kto wygrał mecz? :D

1366

Dodatkowo brak spacji w kilku miejscach!

mario
20-09-2011, 11:01
Brawo prezesi! Doprowadzajcie do zwolnień każdego, kto cokolwiek jest w stanie zrobić, a taki dramat na stronie i nie tylko będzie codziennością!

A swoją drogą ten gościu to ponoć jakiś dziennikarz z doświadczeniem, to jakim cudem on mógł coś takiego wypuścić?

Zbig
20-09-2011, 11:31
Chyba jednak czytają ten temat bo już poprawione

optimusprime
20-09-2011, 12:01
Chyba jednak czytają ten temat bo już poprawione

Spacji nadal brakuje i ortografia chyba tez nie taka. Podejrzewam że jest to kopiuj wklej z relacji jakiegoś trenera lub kierownika druzyny.

Shellu
20-09-2011, 12:06
Litości.

Literówki się zdarzają. Nawet czasami (rzadko), jakiś drobny błąd ortograficzny można przełknąć. Ale to tylko wtedy, gdy jest nawał tekstów, a nie 1 na dzień.

To co się dzieje, to po prostu zwykłe niechlujstwo i olewactwo. Bo tak należy nazywać notoryczny brak spacji lub totalny chaos (graficzny) w newsie... Jak można przed nawiasem czy po przecinku nie dać spacji...

kosa
20-09-2011, 18:28
Ten konkurs wygra na bank Pituś za Łęczną :)

Zgłoś się w październiku do mnie to dostaniesz darmową Polonię Bytom.

No chyba, że będzie jakiś większy hit w tym miesiącu... ale wątpię.

Waldas
20-09-2011, 20:20
Pituś jest zdecydowanym faworytem, co nie oznacza, że z tego powodu oficjalna strona klubu ma być prowadzona z błędami!

ziomtzn
21-09-2011, 10:52
"WITAMY NA OFICJALNEJ STRONIE GKS KATOWICE - NAJLEPSZEGO ŹRÓDŁA INFORMACJI O KLUBIE"

błąd merytoryczny

Pituś
21-09-2011, 18:06
Ten konkurs wygra na bank Pituś za Łęczną :)

Zgłoś się w październiku do mnie to dostaniesz darmową Polonię Bytom.

No chyba, że będzie jakiś większy hit w tym miesiącu... ale wątpię.

ok :)

Crimson
22-09-2011, 07:59
Nasza strona jako jedyna jeszcze nie podała info o powołaniu Hołoty do reprezentacji.

mario
23-09-2011, 09:33
Nie chcem, ale muszem:

Trener Rafał Górak powołał osiemnastu zawodników na mecz z Wisłą Płock. W kadrze tym razem nie pojawili się Jan Beliancin i Damian Kaciczak, którzy nie wyleczyli przeziębienia. W osiemnastce znalazł się po dobrym występie w zespole rezerw w meczu z Sokołem Wola Bartłomiej Pawłowski. Do dyspozycji trenera Góraka będą także Jacek Kowalczyk i Bartosz Sobotka.

Kadra na mecz z Wisła Płock:

Bramkarze: Witold Sabela, Krzysztof Kozik.

Obrońcy: Michal Farkas, Mateusz Kamiński, Mateusz Niechciał, Adrian Napierała, Tomasz Rzepka, Jacek Kowalczyk.

Pomocnicy: Bartosz Sobotka, Tomasz Hołota, Bartłomiej Chwalibogowski, Grzegorz Goncerz, Daniel Feruga, Damian Chmiel.

Napastnicy: Przemysław Pitry, Deniss Rakels, Mateusz Zachara.

Tylko gdzie ten Pawłowski? Domyślam się, że jest osiemnasty, bo w rozpisce znajduje się tylko 17 zawodników.

kosa
23-09-2011, 17:00
Ładne zaproszenie na festyn :)

BulaGKS
25-09-2011, 07:22
W wywiadach z zawodnikami jest napisane "Czas na świętownie" :)

koles1989
03-10-2011, 18:56
http://www.gieksa.pl/index.php?mode=g&idGame=7653315

Po przerwie goście rzucili się do odrabiania strat, co przyniosło efekt w 51 minucie. Gabryś szczupakiem doprowadził do wyrównania. Nasi gracze podrażnieni zdobyciem kontaktowego gola* szybko przeprowadzili składną akcję i Pawłowski zdobył bramkę na 2:1. Mając kilka znakomitych okazji do zdobycia bramki GieKSa nie powiększyła już swego dorobku i mecz zakończył się naszym zwycięstwem 2:1.

*bramka kontaktowa «gol zdobyty przez drużynę przegrywającą różnicą dwóch bramek, zmniejszający tę różnicę o jedną bramkę»

ogólnie cały artykuł dziwnie napisany, ale ten błąd jest rażący

koles1989
03-10-2011, 19:13
http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=52101825

Deniss Rakels został powołany na zgrupowanie reprezentacji Łotwy U21 w dniach 8.10. do 11.10. Podczas zgrupowania Łotysze zagraja 11 października w ramach eliminacji do Mistrzostw Europy U21 z reprezentacją Słowacji. Łotysze zajmują w tabeli grupy 9 eliminacji, ostatnie miejsce.

1. MASŁO MAŚLANE!!
2. U-21 a nie U21
3. zagrają a nie zagraja

kosa
03-10-2011, 21:57
Kurwa co za baran.

Trzeba się tam przejechać.

Lars Ulrich
04-10-2011, 06:28
Faktycznie tabela jest nieaktualizowana od meczu z Polkowicami :szok:

Crimson
04-10-2011, 11:11
*************** oczywiście znów wie wcześnie od oficjalnej strony o diagnozie kontuzji Adriana. Żenua.

Oglądałem ostatnią konferencję, to ten cały Jaromin mnie nie przekonał, jakiś taki g...ty.

ultrasavanti
11-10-2011, 10:07
Nigdy mnie ten temat nie interesował, ale własnie lookam na główną i od razu razi mnie w oczy hehe.

GieKSa przegrała w Bytomiu z miejscową Polonią 2:4. Wynik z pewnością nie odzwierciedla gry naszego zespołu. Przy stanie 1:2 na początku drugiej połowy wszystko wskazywało na to, że GKS odrobi straty i powalczy o zwycięstwo. Niestety nie udało się

Przegrała 2:4 ? My wygrywaliśmy 1:2 ?? o huj tu chodzi :lol2:

GIO
11-10-2011, 11:04
Chodzi o to, że przegrywa się 1:2, a wygrywa się 2:1 i nie chodzi tutaj o to kto był gospodarzem meczu. Jesli drużyna przegrywa to 2:4, jesli wygrywa to 4:2.

pozdro

ultrasavanti
11-10-2011, 13:59
O kuźwa to pierwsze slyszę.
Dzieki.

Foxu
11-10-2011, 14:20
Chodzi o to, że przegrywa się 1:2, a wygrywa się 2:1 i nie chodzi tutaj o to kto był gospodarzem meczu. Jesli drużyna przegrywa to 2:4, jesli wygrywa to 4:2.

pozdro

Nawet jak sie gra na wyjezdzie i wynik na tablicy widnieje 1-2, to sie przegrywa?

Skoro juz jest napisane ze druzyna przegrala 4-2, to wiadomo, ze przegrala na wyjezdzie i postronny czytelnik, nie miajacy pojecia o terminarzu, moze sobie wyciagnac wniosek na ten temat. I juz wie, ze gospodarze wygrali 4-2 z druzyna gosci

Shellu
11-10-2011, 14:28
Nie mozna przegrac 4:2. Mozna tylko 2:4. To gdzie jest rozegrany mecz nie ma znaczenia. Jak to by wyglądało - wygaliśmy 0:2?

Foxu
11-10-2011, 14:38
Moim zdaniem jesli nie napiszesz gdzie sie mecz odbywal, to jak najbardziej wygrana 0-2 jest ok, bo odrazu "umiejscawia" ta wygrana. Dlatego w tekscie ze strony jak napisali o porazce w Bytomiu 2-4, to jest ok. Bo napisali gdzie sie mecz odbyl. jesli nie piszesz gdzie sie mecz odbyl, to wynik powinien wygladac tak jak na tablicy (najpierw gospodarze, potem goscie) i dlatego w tekscie ze strony wyglada jakbysmy prowadzili na poczatku drugiej polowy.

ultrasavanti
11-10-2011, 14:58
ok ale dlaczego pisząc o porażce w Bytomiu nie jest napisane 4:2 skoro szpil był Polonia - GieKSa.

monk
11-10-2011, 15:08
jesli nie piszesz gdzie sie mecz odbyl, to wynik powinien wygladac tak jak na tablicy (najpierw gospodarze, potem goscie) i dlatego w tekscie ze strony wyglada jakbysmy prowadzili na poczatku drugiej polowy.

Chyba, że mecz odbywa się na Bukowej, bo u nas na tablicy są najpierw goście, potem gospodarze:) Skomplikowana sprawa:P

Foxu
11-10-2011, 15:18
Bo my sie wzorujemy na USA. Tam sie tak podaje wyniki, najpierw gosci :hihi:

Shellu
11-10-2011, 16:16
Foxu, ale skąd w ogóle pomysł, by przy podawaniu wyniku kierować się kwestią gospodarzy/gości i zaprzeczania tym samym logice? Wiele meczów jest rozgrywanych na neutralnym terenie, więc jak wtedy rozwiązać ten problem? Albo jak ŁKS ostatnio grał na Ruchu w roli gospodarza?

Jeżeli mówimy, że wygraliśmy, to już niesie za sobą pewne konsekwencje, takie że logicznie najpierw podajemy zdobycze, a później straty, podobnie z przegraną - najpierw straty, później zdobycze. Miejsce rozegrania meczu nie ma tu żadnego znaczenia.

Podparłbym tu się stwierdzeniem, ze często komentatorzy mówią "Legia wygrała w stosunku 3:2", a nie "2:3"...

Podparłbym się, gdyby swoją drogą "zwycięstwo w stosunku ileś do iluś" nie było też częstym błędem, bo stosunek zakłada dzielenie, a jeśli wygrywamy 1:0, to musimy podzielić przez zero, czego w prostej matematyce się nie robi.

Foxu
11-10-2011, 16:32
Skad pomysl nie wiem, ale tak sie przyjelo (przynajmniej w Europie, bo w USA akurat robia na odwrot). A nawet jak mecz jest na neutralnym terenie, to zawsze jeden z klubow jest podawany oficjalnie jako "gospodarz".
Ale nie ma sensu prowadzic dyskusji, bo ja nie wiem jak jest poprawnie (i czy wogole istnieje poprawna wersja), byc moze istnieje dowolnosc i mozna sie kierowac tylko logika. Ja tylko napisalem jakie jest moje zdanie, i ze wygodniej mi sie czyta jak wynik jest podany w "systemie": gospodarz-gosc.

Shellu
11-10-2011, 16:44
Foxu, nie wiem czy do końca się rozumiemy - ja w 100% się zgadzam, że przyjęta zasada gospodarz-gość obowiązuje. Ale tylko wtedy, gdy podajemy "neutralnie" wynik czyli bez odniesienia się w stronę którejkolwiek drużyny.

Czyli "mecz obu drużyn zakończył się wynikiem 2:1" i wtedy wiemy, że wygrali gospodarze, "1:2", wtedy wiemy, że wygrali goście.

Ale gdy już odnosimy się do którejś z drużyny to w przypadku wygranej najpierw podajemy strzelone gole, a przegranej - stracone.

Dowodów na to też nie mam, więc nie uargumentuję tego jakimiś odnośnikami, ale wydaje mi się logiczne.

A że Amerykańce są jebnięci, to co poradzić :P Robią to chyba, żeby uhonorować gości.

sowik
12-10-2011, 10:00
Tak jak pisze Shellu, nie można wygrać 2:4, tak samo jak nie można przegrać 4:2.

1. Mecz Polonia Bytom - GKS Katowice zakończył się wynikiem 4:2.
2. Polonia/bytomianie/gospodarze wygrała/li mecz w stosunku 4:2.
3. Spotkanie zakończyło się porażką GieKSy/gości/katowiczan 2:4.

Amerykański system prezentowania wyników nie ma tu nic do rzeczy - odnosi się jedynie do neutralnej prezentacji wyniku, z tą różnicą, że goście figurują na pierwszym miejscu. Tam również NY Rangers wygrywają 5:1 i przegrywają 2:3, bez względu na miejsce rozgrywania meczów.

gaszu
12-10-2011, 16:45
może nie GieKSa.pl ale i tak niezłe ;D http://imageshack.us/photo/my-images/546/okurwaf.png/

jajo1964
12-10-2011, 16:59
http://i55.tinypic.com/wgtch5.png
Takie małe,niewinne ale jak żenujące :]

jajo1964
12-10-2011, 17:00
może nie GieKSa.pl ale i tak niezłe ;D http://imageshack.us/photo/my-images/546/okurwaf.png/

A to jest w chuj żenujące...Jakiś imbecyl musiał popełnić tak rażący błąd...

rafalbombel
12-10-2011, 17:44
krysiak spierdalaj z tego klubu !!!!!!!!!!

MarcoPolo81
12-10-2011, 19:38
wchodze teraz na nasza mega dojebiscie wyjebana strone , klikam relacja live GieKSa-Pogon a tu link z GieKSa-Polonia Bytom , chuj w dupe z tym wszystkim , zero info o wyniku GKS-Pogon , co to kurwa za strona klubu co ma akcje na gieldzie , a zero info na stronie klubowej.Zenada i jak tu ma sie powazny sponsor pojawic? I chuj dalej nie wiem jaki wynik , ale widzac wpisy na forum to znowu rewelka pierdole ide spac wyjebany po treningu , przynajmniej trening byl dobry:)

ziomtzn
12-10-2011, 20:23
nie wiem czy bylo, ale w zakladce sponsorzy dalej widnieje centrozap. Ja pierdole, ten rzecznik robi cos w ogole na stronce?

kosa
13-10-2011, 00:59
Ten baran robi tylko kopiuj/wklej/zmień z tym że z tym ostatnim ma problem.

mario
13-10-2011, 11:30
Mam nadzieję, że nasz rzecznik prasowy wybierze się do Poznania w niedzielę na 16.00, tak jak w terminarzu na stronie widnieje! To byłby dopiero numer:D

kepistol85
13-10-2011, 11:40
Moglby mu ktos w koncu pomoc skopiowac ta tabele bo to juz normalnie wstyd! albo niech wklei link do 90minut.pl - bedzie latwiej... "najlepsze zrodlo informacji..." :lol3:

Lars Ulrich
13-10-2011, 13:04
Ale kurwa to naprawdę nie jest śmieszne, my jesteśmy jednym z bardziej zasłużonych klubów w Polsce, a doszło do tego, że na oficjalnej strony mamy większe braki niż kurwa w tabelach ligi zakładów mięsnych

kosa
13-10-2011, 15:53
http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=687628#1 -> znowu zła stylistyka. Dużo powtórzeń, źle zbudowanych zdań. Nie chce mi się już nawet tego wypisywać.

Zwolnić tego barana...

Wint
13-10-2011, 17:10
http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=32388576

nagłówek: "Deniss Rakels i Tomasz Hołota zagrali w reprezentacji" ...od kiedy grają w tej samej? Cudna stylistyka.

Pierre
14-10-2011, 18:51
według naszej kochanej strony gieksa.pl , następny mecz gramy 16.10.2011 - brawo ! :lol3: , a tabela jest w !@#$ nieaktualna ...

Trójkolorowy64
14-10-2011, 21:49
według naszej kochanej strony gieksa.pl , następny mecz gramy 16.10.2011 - brawo ! :lol3: , a tabela jest w !@#$ nieaktualna ...

O 16:00. :hihi:

kapusta
06-11-2011, 10:39
Może nie ten temat ale chciałem zapytać czy ktoś ma podobnie jak ja i chce obejrzeć relacje live z niecieczy a ta relacja nie działa ? Mowie oczywiście o gieksa.pl

JuzNieSpie
06-11-2011, 10:41
daj czas, na razie zastanawia sie w jakich skladach graja... :kac:

boll99
06-11-2011, 10:50
tak dla porownania http://www.termalica.brukbet.com/live.php

MiRO
06-11-2011, 10:52
haha :) dokladnie to samo chcialem wpisać.

http://i42.tinypic.com/2vnm14m.jpg

11 minuta meczu, a strona główna milczy. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem czas żeby śledzić relację. Dobrze, że Shellu i drugi komentator (zapomnialem jak się nazywa) są o czasie dostępni. Kolejny przykład na to, że jak się robi coś za darmo na GieKSie to wychodzi to lepiej, niż robią to zarabiający pracownicy GKSu (admin strony).

GieKSa.pl - DNO!!!

mixer1964pl
06-11-2011, 10:57
Dobrze, że Shellu i drugi komentator (zapomnialem jak się nazywa)
Tomek ma na imię ;)...

LYJO
06-11-2011, 13:49
Tomek ma na imię ;)...

Prezes BKO swego czasu :cham:

Junior
06-11-2011, 16:29
11 minuta meczu, a strona główna milczy.

Mysle, ze kosa poda przyczyne hahhaha

19dobrzyk64
06-11-2011, 17:08
http://oi43.tinypic.com/6j23a9.jpg

Tutaj chyba powinno być Termalicą jak już? Błąd wielokrotnie powtórzony.

monk
06-11-2011, 20:37
Nie, dobrze jest napisane. Tak samo było z Amiką. Amica, ale mecz z Amiką.

kosa
06-11-2011, 21:45
Mysle, ze kosa poda przyczyne hahhaha

Prowadzący stronę dotarł na stadion już po pierwszym gwizdku, a wszedł na niego gdzieś po 15. minucie meczu. Kręcił się między nami pod sektorem i wyglądał jak zagubiony baran. Pewnie za późno wyjechał heh.

Nie wiem w jakiej innej pracy tolerują spóźnienia. W GieKSie na pewno. Krysiak nie wchodzi na główną, to nie widzi problemu. A nawet jakby zobaczył, to jest za słaby by dokonać zmian. Znowu baran od strony ma totalnie wyjebane na ten klub co widać na każdym kroku.

mati
07-11-2011, 16:27
Kręcił się między nami pod sektorem i wyglądał jak zagubiony baran.

Czemu piszesz,że wyglądał jak baran...on jest baranem:)

19dobrzyk64
07-11-2011, 17:13
A tabela jak nie była zaktualizowana, tak nie jest dalej. Kur** gdzie jest e-mail gościa prowadzącego stronę? Może trzeba mu przypomnieć że istnieje tutaj wynalazek zwany tabelą...

http://clip2net.com/clip/m52225/1320685824-clip-53kb.jpg?nocache=1

piki
07-11-2011, 17:41
właśnie zagłosowałem na stronie w ankiecie pt. "jakim rozstrzygnięciem zakończy się mecz z Termalicą ..." . Postawiłem na remis :))) ... Kabaret

mario
07-11-2011, 17:51
Ja praktycznie co mecz głosuję pare dni po spotkaniu. I jeszcze ani razu nie trafiłem :hihi:

zwierzak
15-11-2011, 01:22
http://www.gieksa.pl/index.php?id=82829

monk
15-11-2011, 02:09
Ilość miejsc bardzo ograniczona!

Przynajmniej mają wytłumaczenie jak ktoś się nie załapie.

FC OLKUSZ
15-11-2011, 06:17
pytam z ciekawości. Kiedy nasz Klub czyt. GKS ogarniał nam wyjazd??

Jurek
15-11-2011, 06:19
Klub NIGDY nie ogarniał żadnego wyjazdu.

FC OLKUSZ
15-11-2011, 07:06
aha. dzięki

19FanGieKSy64
17-11-2011, 21:14

Dla mnie to wygrywa w listopadzie

Shellu
11-12-2011, 18:28
http://img855.imageshack.us/img855/8676/tepo.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/855/tepo.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Skoro podkręcali tępo i wygrali 5:0, to aż się boję co będzie, jak zaczną podkręcać mądrze : )

Lars Ulrich
11-12-2011, 18:41
Kurwa przecież nawet na forum jak się pisze to podkreśla błędy ja pierdole..

Jurek
11-12-2011, 18:46
ale słowo samo w sobie nie jest błędne, autokorekta nie rozpoznaje kontekstu, więc się nie podkreśliło.

Lars Ulrich
11-12-2011, 18:48
no też racja

19Paweł64
14-01-2012, 23:28
http://i41.tinypic.com/2vskydw.png

Mnie tylko zastanawia czy oni czytają to co napiszą zanim wyślą ?

Shellu
15-01-2012, 12:24
Nadal niezmienione :lol2:

Radek Bryłka zapewne jest w kościele : )