PDA

View Full Version : GKS Katowice-GKS Jastrzebie 26.04.2008 godz.17

Strony : [1] 2

Mateusz
18-04-2008, 15:04
W sobote 26.04.2008 o godz. 17 przy ulicy Bukowej 1 GKS Katowice bedzie podejmowal druzyne GKS-u Jastrzebie w walce o Mistrzostwo 2 ligi.

Namawiać WSZYSTKICH znajomych rodzine, ten mecz to bedzie prawdziwe świeto piłkarskie.

Przypominam ze WSZYSCY bez wyjątkow przychodzimy w ŻÓŁTYCH KOSZULKACH !!

FANATYKU NIE ZAPOMNIJ O SZALIKU !

Uważasz sie za GieKSiarza?

MUSISZ tam być, MUSISZ poczuć atmosfere trybun.

Nasza ostatnia wizyta w Jastrzebiu :
http://i30.tinypic.com/jhelhk.jpg

http://i25.tinypic.com/mbmjpf.jpg

Mateusz
18-04-2008, 15:06
W związku z publikacją w dzisiejszym „Sporcie” informujemy, że Zarząd SSK GKS Katowice nie przeznaczył dla kibiców gości w meczu GKS Katowice – GKS Jastrzębie liczby 1200 biletów.

Zawarte pomiędzy oboma klubami 15 kwietnia 2008 porozumienie zakłada przekazanie kibicom GKS Jastrzębie 800 sztuk wejściówek (w cenie 15 zł).

GKS Jastrzębie – w wyniku zawartego porozumienia - zobowiązuje się do:

- zorganizowania transportu autobusowego dla swoich kibiców ze stacji kolejowej w Katowicach na stadion przy Bukowej
- przesłania pełnej listy imiennej kibiców udających się do Katowic (na podstawie sprzedanych biletów)
- przedstawienia pisemnego zapewnienia Zarządu GKS Jastrzębie o przekazaniu takiej samej liczby biletów dla kibiców GKS Katowice przy okazji kolejnego meczu tych drużyn w Jastrzębiu.

W przypadku zaistnienia takiej potrzeby GKS Katowice przekaże GKS Jastrzębie dodatkową pulę biletów, jednak GKS Jastrzębie zapewnia, iż łączna liczba kibiców przyjezdnych nie przekroczy 1000 osób.

Mecz GKS Katowice – GKS Jastrzębie odbędzie się w sobotę 26 kwietnia.

gieksa.pl

Zefir
18-04-2008, 15:34
Najważniejszy szpil w tyj rundzie. Wszyscy na żółto i wszyscy śpiewać do oporu! No i namawiać kogo się da.Rodzine/kolegów z dzielnicy. Jakaś zapowiedź filmowa by się tyż przydała.

Wszyscy na Jastrzymbie!!!

Florek
18-04-2008, 15:51
Mam tylko nadzieje, ze pewne osoby wezmą sobie do serca ze NA BLASZOKU SIE SPIEWA !!!!!
Bo na Piascie była tragedia.

Tomson
18-04-2008, 15:58
Mam tylko nadzieje, ze pewne osoby wezmą sobie do serca ze NA BLASZOKU SIE SPIEWA !!!!!
Bo na Piascie była tragedia.

Spiewa to sie w chórze. Na blaszoku sie dre ryja :hihi:

DarekJ1968
18-04-2008, 17:13
Mobilizacja będzie zapewne nawet bez namawiania. Wreszcie derby u siebie, gdzie przyjedzie przyciwnik z którym już mamy jakąś historię spotkań i który posiada sporo kibiców nie od wczoraj. Spodziewam się frekwencji minimum jak z Arką i mam nadzieję, że pogoda dopisze, by wreszcie akcja "żółty stadion" wypaliła. Przypuszczam, że ciśnienie będzie najwyższe w tym sezonie, co powinno zaowocować miażdżacym dopingiem. Moim pomysłem jest, żeby wszyscy którzy mają górnośląskie fany (z orłem lub bez) zabrali je na stadion, w końcu przyjedzie "ostatni bastion polskości na Śląsku", więc powinien odczuć, że jest na stadionie w stolicy Górnego Śląska.

janiol_lGt
18-04-2008, 17:25
mam pytanie dotyczace koszulek. na pewno beda wszyscy na zółto, a ja mam koszulke biało-czarna w pionowe paski i z tyłu GKS Katowice wiec bedzie mogl sie czuc bezpiecznie majac na mysli ulokowanie na Blaszoku na B?

Asta
18-04-2008, 17:27
Moim pomysłem jest, żeby wszyscy którzy mają górnośląskie fany (z orłem lub bez) zabrali je na stadion, w końcu przyjedzie "ostatni bastion polskości na Śląsku", więc powinien odczuć, że jest na stadionie w stolicy Górnego Śląska.

I mom nadzieja ze bydzie tyz wisiec fana kiero zech ostatnio widziol

"Ostatni bastion gorolstwa na Slonsku" buahahhahahahhaa ,

ale wiycie tak szczerze to szkoda mi rdzennych Jastrzymbiokow , mom tam onkla i tak po prowdzie to ci prawdziwi Jastrzymbioki to cierpiom jak piyron bo te gorolskie pomioty ich tam poprostu stlamsili zrobili ze Slonskiygo miasta gorolskie , boli jak chuj ...

Pyrsk Asta

Nash
18-04-2008, 17:32
... mobilizacja trwa:
ulotki do skrzynek pocztowych - nakład 1500szt

http://i30.tinypic.com/2zpl8vr.jpg

19VIP64
18-04-2008, 17:37
mam pytanie dotyczace koszulek. na pewno beda wszyscy na zółto

Jesli nie bedzie obowiazku przyjscia w zoltej koszulce, to niestety obawiam sie,ze zadnego "YELLOW OBSESSION" nie bedzie...

Lars Ulrich
18-04-2008, 17:42
a ja mam koszulke biało-czarna w pionowe paski i z tyłu GKS Katowice wiec bedzie mogl sie czuc bezpiecznie majac na mysli ulokowanie na Blaszoku na B?ja mam różową w serek, podłączam się do pytania !

mam nadzieje że na Jastrzębie nie trzeba mobilizować specjalnie,dobrze wiemy jak zacięte są mecze jak i na trybunach tak i na boisku także o frekwencję się nie boję , zresztą o doping też, mam nadzieje że ich zmiecie Wasz doping na tym meczu.

NeeMeezus
18-04-2008, 18:17
Praca Giszowca Zaproszenie na mecz z Jastrzębiem !! 13x1,5 metra !! http://i28.tinypic.com/3095205.jpg

Fanatyk'1964
18-04-2008, 18:26
... żeby wszyscy którzy mają górnośląskie fany (z orłem lub bez) zabrali je na stadion, w końcu przyjedzie "ostatni bastion polskości na Śląsku", więc powinien odczuć, że jest na stadionie w stolicy Górnego Śląska...

Wszyscy którzy maja fany Gorny Slonsk maja zabrać je na stadion !!!

http://www.hanysek.pl/zdjecia_tab/76_small_1.jpg

http://www.hanysek.pl/zdjecia_tab/25_small_1.jpg

"Niy ma drugiyj takiyj ziymi, by my byli szczynśliwszymi - Poza jednym naszym krajym, poza Ślonskiym, naszym rajym"

19PrZEMOO64
18-04-2008, 18:44
YELLOW OBSESSION!!!każdy kto ma niech założy żółtą koszulkę i będzie dobrze:PP Doping musi być zajebisty jak to na derbach z Jastrzębiokami. Pozdrawiam

Pierre
18-04-2008, 19:13
a wy nadal o tych koszulkach :P nie wiem co tu jest ważne czy koszulki czy drużyna bo z tego co wiem to koszulki nie grają

JOH
18-04-2008, 19:30
a wy nadal o tych koszulkach :P nie wiem co tu jest ważne czy koszulki czy drużyna bo z tego co wiem to koszulki nie grają

Ważna jest i drużyna i my kibice.

*Kamilkaaa*
18-04-2008, 20:19
koszulki muszą być ;]

Mat
18-04-2008, 20:21
Praca Giszowca Zaproszenie na mecz z Jastrzębiem !! 13x1,5 metra !! http://i28.tinypic.com/3095205.jpg

Nie ma takiego klubu jak GIEKSA Katowice, jest GKS Katowice, pseudonim - GieKSa.
Poza tym praca, bardzo fajna

mariuszeeek
18-04-2008, 20:23
na tym meczu bardziej pasują te czarne GŚ ;]

Kajutek
18-04-2008, 20:34
a nie jest czasem nazwa ? SSK GKS " GieKSa" Katowice ? ale konief OT

19PrZEMOO64
18-04-2008, 20:36
Chyba SSK GKS KATOWICE "GieKSa" :) coś takiego...

Fanatyk'1964
18-04-2008, 20:37

http://www.hanysek.pl/zdjecia_tab/25_small_1.jpg http://www.hanysek.pl/zdjecia_tab/76_small_1.jpg

"Niy ma drugiyj takiyj ziymi, by my byli szczynśliwszymi - Poza jednym naszym krajym, poza Ślonskiym, naszym rajym"

Blade
18-04-2008, 20:37
jak byś nie zrozumiał to jest taki przekaz że GIEKSA JEST TYLKO JEDNA!!! ale trzeba troche ruszyć głową...pzdr

PePe
18-04-2008, 20:43
Blade dokładnie ale tu zawsze ftoś musi coś przipierdolić a czasami wystarczy ruszyć makówkom

NeeMeezus
18-04-2008, 20:59
Właśnie to miałem pisać ale Blade mnie wyprzedził :D LArMO GzG-Mobilizacja CAŁY Giszowiec na Jastrzębie !!!!

Mat
18-04-2008, 21:04
jak byś nie zrozumiał to jest taki przekaz że GIEKSA JEST TYLKO JEDNA!!! ale trzeba troche ruszyć głową...pzdr

No, przypuszczam, że taki ma być przekaz, i dlatego wystarczyło napisać: GieKSa vs GKS Jastrzębie.
GieKSa = GKS Katowice, pisząc GIEKSA KATOWICE sprawia się wrażenie jakby była, jeszce, jakaś inna GieKSa.

GieKSa to GieKSa !

Ale, ok. Nie rozmywajmy już tematu.

ayer
18-04-2008, 21:41
Przekaz jest JASNY i czytelny !! GieKSa tylko jedna jedyna taka jest...

...a dla kronikarzy, którzy jeszcze (po prawie 3 latach) nie wiedzą jak i co, klub nazywa sie oficjalnie Stowarzyszenie Sympatyków Klubu GKS Katowice - GieKSa co oznacza w prostej linii kontynuowanie tradycji GKS Katowice.

To tak formalnie.

borys
19-04-2008, 07:42
od kiedy beda plakaty???

ŻUBR
19-04-2008, 13:33
Czy na ten mecz bedzie mozliwosc kupienia biletu przez kupbilet.pl.

Florek
19-04-2008, 13:36
Z tego co pisał Mario w dziale o kartach to nie.

mlodzikz16
19-04-2008, 21:08
PROPONOWAŁBYM wydupcyc posty z przekomarzaniem sie o nazwę naszeje GieKSy....to jest kurwa śmiech na całą POLSKĘ !! zaraz po usunięciu tamtych postów wnoszę o usunięcie mojego posta

Żaba-Bogucice
19-04-2008, 21:38
PROPONOWAŁBYM wydupcyc posty z przekomarzaniem sie o nazwę naszeje GieKSy....to jest kurwa śmiech na całą POLSKĘ !! zaraz po usunięciu tamtych postów wnoszę o usunięcie mojego posta

przestan pierdolic...koncowka Twojego postu,-na miejscu...
GieKSa jest tylko jedna,-GieKSa z Katowic,zawsze o tym trzeba mowic,pisac i gadac bo pozniej sie rozne ciuliki podłaczaja...
A wystarczy w google wpisac:GieKSa...i wszystko jasne:-).Pozdro Panowie i Panie.:pijaki:

resovia
19-04-2008, 21:45

http://www.hanysek.pl/zdjecia_tab/25_small_1.jpg http://www.hanysek.pl/zdjecia_tab/76_small_1.jpg

JA BIORE BIALO-CZERWONA !

PePe
19-04-2008, 21:56
a jo kurwa zielono w bordowe słonie ,kurwa litosci

DarekJ1968
20-04-2008, 00:54

Bieremy wszijskie z adlerami i bez.

Drobna prośba do kibica ze Sławkowa (nick Resovia), by zauważył co nas różni z kibicami Jastrzębia, z którymi kiedyś mieliśmy super zgodę. Może dowiedziałby się dlaczego, gdy w Jastrzębiu przejęła stery młodsza ekipa, zgoda padła i zmieniła się w jedną z największych kos. Biało-czerwona symbolika będzie z pewnością na tym meczu, ale na sektorze gości. Gdy ktoś jest kibicem jakiegoś klubu warto, by wiedział cokolwiek o jego kibicowskich tradycjach, zwłaszcza że Ci co tworzyli kibicowanie na Bukowej nadal tu są.

resovia
20-04-2008, 07:45
Wiesz kibicowanie to nie tylko ultras czy spiewy na meczu. w innym konspekcie kibicowania na GiekSie Polska i Slask bardzo sie wyrownuja. chyba wiesz o czym mowie ?
jesli tak bardzo twierdzisz, ze to Slazacy stanowili ogromna sile na Gieksie to zapraszam na priv !
Ale Ci Polacy(tak gorole !) ktorzy niejednokrtonie nadstawiali dupe za Slazakow na wyjazdach juz odeszli mam rozumiec ?

Kiedys Junior fajnie napisal na ten temat, ale jak widac niektorzy dalej brona w przekonaniu ze bez goroli Gieksa bedzie jeszcze wieksza potega.

ps Pepe no dalej obraz mnie, bo tylko to potrafisz robic. (a wystarczy przeczytac w slowniku "ironia")

W.
20-04-2008, 07:59
No i weźmie koleś tą biało-czerwoną flagę i co mu kto kurwa zrobi?! Na forum umiecie pyszczyć, a założę się , że na meczu by nikt nawet do niego nie podbił. Poza tym Res ma racje, że sporo goroli dupę nadstawia za GieKSe o czym niektórzy nawet pojęcia nie mają. Dla Was net i forum są ważniejsze.

Junior
20-04-2008, 08:23
Zadnych flag nie brac!!!

My swoje flagi mamy!!! Czy gorol czy slazok niemiec, anglik itp. zjednoczeni pod jedna flaga GKS KATOWICE!!!

DaSKat
20-04-2008, 09:02
Słuchajcie Juniora bo dobrze prawi.

Nie róbcie z meczów GieKSy swoich manifestacji patriotycznych. Gieksiarzami są nie tylko Ślązacy.

WiecznY
20-04-2008, 09:22
Słuchajcie Juniora bo dobrze prawi.

Nie róbcie z meczów GieKSy swoich manifestacji patriotycznych. Gieksiarzami są nie tylko Ślązacy.

I chyba tego właśnie niektorzy nie umieja zrozumiec.

rafalbombel
20-04-2008, 09:22
zjednoczeni pod jedna flaga GKS KATOWICE!!! - super tekst na fane :fly:

DaSKat
20-04-2008, 09:34
- super tekst na fane :fly:

Zdecydowanie

slawkow
20-04-2008, 09:44
świete słowa Resa, Wolara i Juniora !

ludzie widocznie nie kumają, że kibicami GKS-u są też gorole ... którzy niejednokrotnie udowodnili, swoją pozycje ...

pozdro

Fanatyk'1964
20-04-2008, 10:02
Nie pierdol mi o gorolach na GieKSie , chuj mnie obchodzi kim jesteś i tyla !!! Ja jaki i inni (mam nadzieje) zabiorę fana Górnego Slonska i tyle !!! Nie wiem dlaczego osoby na forum zaczęły ten głupi temat !!! Ps. DaSKat żaden hanys nie będzie robił na szpilach GieKSy manifestacji patriotycznych, wiec nie wiem o co ci chodzi !!!

Łysy - Olkusz
20-04-2008, 10:14
żaden hanys nie będzie robił na szpilach GieKSy manifestacji patriotycznych, wiec nie wiem o co ci chodzi !!!

I na tym zakonczmy ta bezsensowna polemike.

Fanatyk'1964
20-04-2008, 10:25
Jestem za !!!

Koniar
20-04-2008, 11:25
Dyskusja o te Fany to nonsens...
Tak samo te powtorne pierdolenie o hanysach i gorolach, a ja jestem Kreuzokiem ale co to kur...ma do zeczy?
Jesli naprawde sa miedzy nami kibice ktorzy dziela swoich ziomkow na hanysow i goroli to sa pojebani i tela ale wydaje mi sie ze czesto te pretensje od "goroli" ;) sa bezpodstawne albo poprostu sztucznie wyolbrzymiane.
Mnie natomiast dziwi ze wy naogol mlodzi Gieksiarze nierozumiecie pewnych klimatow demonstracyjnych (prowokatorskich) ktore czynia na jakis tam sposob "goraca" atmosfere a o to przeciesz chodzi panowie bo nieidziemy do kosciola ino na szpil...
Kazdy z was kto mnie zna osobiscie wie dokladnie ze lubie bialo-czerwone klimaty ale sa takie szpile jak np z jastrzembiem,Zaglembiem czy Legla gdzie powinno sie zdecydowanie afiszowac slaska przynaleznosc i dolac troszke oliwy do ognia:cham:
Czemu wy to chlopcy niekumacie?!...
Pozdro i dozobaczenia na szpilu z Fana Brygade Germany hehehe

Kattowitz/OS
20-04-2008, 12:41
Bardzo dobrze powiedziane!! Tu chodzi m.in tez o prowokacje
A co do chlopakow z malopolski to mocie swoja fanke z polskim orelkiem i jakos nikt z nos nie protestowol wiec my tyz mozemy brac jakie fany chcemy a to ze utozsamiamy sie ze Ślonskiem to juz naszo sprawa!!!!!!!!!!!!!!

bolo
20-04-2008, 12:50
amen.

Mayek
20-04-2008, 13:00
Mnie natomiast dziwi ze wy naogol mlodzi Gieksiarze nierozumiecie pewnych klimatow demonstracyjnych (prowokatorskich) ktore czynia na jakis tam sposob "goraca" atmosfere a o to przeciesz chodzi panowie bo nieidziemy do kosciola ino na szpil...
Kazdy z was kto mnie zna osobiscie wie dokladnie ze lubie bialo-czerwone klimaty ale sa takie szpile jak np z jastrzembiem,Zaglembiem czy Legla gdzie powinno sie zdecydowanie afiszowac slaska przynaleznosc i dolac troszke oliwy do ognia:cham:

swiete slowa!
kiedys ktos ze starszych kibicow pisol ze na szpilach byly fany niemieckie i jak gorole spiewali hymn to nasi ryczeli Deutschland Deutschland i takie inne. Mam nadzieje ze na szpilu z gorolami bedziemy dolewac tej oliwy do ognia i ze coniektorzy spod znaku bialego orla to skumaja ze nie jestesmy Niemcami ale lubimy taki klimat jak sie goroliki na nas nerwuja.

trzy narody jeden Klub i h!

królik
20-04-2008, 13:11
Aż miło się paczy co tu jest napisane... GIEKSA i H*J

Fanatyk'1964
20-04-2008, 13:13
Mayek bardzo dobrze powiedziane !!! Wiec jak wcześniej napisałem wszyscy (nasze gorole tyz :hihi:) którzy maja takie fany na szpil i tyla !!!

rosja
20-04-2008, 13:41
Takie pierdolenie na meczu powinna wisieć i fana Górnego śląska i flaga KATOWICE w barwach Polski tyle w temacie. Jak znam życie nie obędzie sie bez debilnych piosenek typu ,, Polska bez śląska " ale cóż ...

Biel i Czerwień - Duma z pochodzenia !

Mayek
20-04-2008, 14:10
i godlo rosji z avatarze :szok:

PePe
20-04-2008, 14:39
hehe resovia widza ,że niy skumołeś ło co mi łazi ,moja odpowiedż na twoj post ,ze bieresz bioło -czerwono,ino zes ty to napisoł z wykrziknikiym ,zresztom,czy jak wisi bioło czerwono fana na GieKsie to sie ftoś ciepie?NIy i tak mo być!ino przestancie sie wadzić o gupoty ,wszyscy kochomy jedna drużyna i nie wazne czys je z rudy,mysłowic czy trzebini,jeszce by tego brakowało zeby my sie o takie cos poróznili, fto mo wiyncyj ślonskich fan to kupia na szpilu,pisac pw

Koniar
20-04-2008, 15:24
Takie pierdolenie na meczu powinna wisieć i fana Górnego śląska i flaga KATOWICE w barwach Polski tyle w temacie. Jak znam życie nie obędzie sie bez debilnych piosenek typu ,, Polska bez śląska " ale cóż ...

Biel i Czerwień - Duma z pochodzenia !

Ja tam bym wolal zaspiewac jastrzembiakom "Farben gelb....":lol:

Acha zapomnialem jeszcze o jednym! ze czasami mozna naprawde jusz sie wkurwic jak sie zaczynaja te nowoczesne podzialy na poszczegolne grupy : Hooligani,ultrasi,pikniki,wyjazdowicze,kumaci,niek umaci,hanysy,gorole,fanatycy,dzialcze, podzialy dzielnicowe itd itd
Moim zdaniem te wszystkie podzialy i polemika lub napinka w tym kierunku to jest jakas paranoja!
Gieksa to Gieksa i CHUJ

rosja
20-04-2008, 16:22
i godlo rosji z avatarze :szok:
Czy jak ktoś ma babe w avatarze to znaczy ze jest babą ?
No właśnie więc tak samo jest z moim avatarem :golebie:

Blejz
20-04-2008, 16:24
a ja sobie wezme flage Burkina Faso

ludzie ogarnijcie sie !!!!

nawet na forum na nethicie nie bylo taki glupich rozkminek ...........

Fanatyk'1964
20-04-2008, 17:06
Jak dla mnie możesz zabrać sobie fane Kosowa :hihi: ino na chuj piszesz takie głupie komentarze !!!

Agressiva64
20-04-2008, 18:41
O chuj wy sie klocicie ? Jadymy razem na szpil i pierdolic czy ktos jest gorol , talib , ruski czy chuj wie co jeszcze !!! Kibicuje GieKSie to jest nasz i tyle !!!

http://pieronskiehanysy1964.blog.onet.pl/

Asta
20-04-2008, 18:47
... a ja jestem Kreuzokiem ale co to kur...ma do zeczy? ...

:rotfl: Koniar ciuliku w koncu zes sie przyznol lebrze :rotfl: a ostatnio zes mi godol ze ino Twoja kobita to krojcok :rotfl:

Krojcokom godomy RAUS
:rotfl:

Moim zdaniem na szpilu z OBG powinna wisiec w szczegolnosci fana OBG czyli ... OSTATNI BASTION GOROLSTWA ... i tyla , choc wiym ze boli to starszych kibicow hanysow z Jastrzymbio ale coz to tak jest jak sie modym trocha popusci , obawiom sie ze kejby u nos sie tyz trocha pasa popuscilo to naszym wiernym spoza Katowic z calym do Wos panowie szacunkiym bo jestescie z klubem tak jak jo " ... za te barwy , za ten klub ... " tyz by sie to moze usmiechalo tzw. "wytepienie Hanysow z Bukowej" , to moglibymy podzielic los Jastrzymbiokow , mom nadzieja ze sie tak NIGDY niy stanie bo bylaby to moja osobisto i Narodu Slonskiygo porazka.

Pysrk Asta

wolf
20-04-2008, 18:50
Bez sensu rozkminka.....

Musimy pokazać, ze jesteśmy jednością tak jak pisze KONIAR.

Mam nadzieje, ze żadnego deutschland nikt śpiewał nie będzie - bo to będzie dowód, ze część z nas dała sie sprowokować ich gierkom!

Damian
20-04-2008, 18:52
Mógłby jakiś grafik zrobić baner zapraszający na mecz?

Asta
20-04-2008, 19:05
... mam nadzieje, ze żadnego deutschland nikt śpiewał nie będzie ...

Echhhh to byly czasy ... az caly blaszok dudniol :zabki: ... eins , zwei , drei ...

Pyrsk Asta

bolo
20-04-2008, 19:07
co to za rozkminka?! jebać deutschland!!!!

Agressiva64
20-04-2008, 19:10
Deutschland to niech se smrody spiewaja !!!

JOH
20-04-2008, 19:12
Skończycie Gieksiarzem czy hanys czy nie hanys jest
Gieksiarzem i jest to powód do dumy liczy sie Trójkolowa wiara,

Zibowski
20-04-2008, 19:42
Nie ważne skąd jesteście ważne że jesteście GieKSiarzami - i koniec :faja:

guziecpunx
20-04-2008, 23:56
Od kiedy bilety w przedsprzedaży?

zbeer
21-04-2008, 00:40
Co tu niektórzy pierdolą to sie czytać nieda ,gorzej niz bajtle! Czemu na Gieksie są fany GŚ,jest Polska fana Katowice, flaga chopców z Małopolski? bo ludzie którzy odpowiadaja za takie rzeczy mają poukładane w głowach normalnie i wiedzą że na GieKSie jest miejsce dla każdego, Niejeden Polak i niejeden Ślonzok nadstawiał łeb ramie w ramie dla GieKSy i bo akceptowali i akceptuja swoja odrębność i ja szanują tylko,że na tym forum mało takich ludzi,a wiekszosc tu piszacych jestem ciekaw co robi dla GieKSy poza pierdoleniem na forum?! Skurwysynem moze byc kazdy niewazne czy Ślonzok czy Polak czy żyd pochodzenia japońskiego . Ludzie wzieli byście sie za coś a nie ino dupcenie farmazonów na necie!

ozi64
21-04-2008, 07:21
zber: 100% racyji.
Som Niymce, Som Poloki a som Ślonzoki i możesz nawet nienawidć goroli, nale na GieKSie evry bady do przodu.

lolo1989
21-04-2008, 07:50
Od kiedy bilety w przedsprzedaży?

Podbijam

PRZYBYSZ
21-04-2008, 10:32
Ja tam bym wolal zaspiewac jastrzembiakom "Farben gelb....":lol:

Acha zapomnialem jeszcze o jednym! ze czasami mozna naprawde jusz sie wkurwic jak sie zaczynaja te nowoczesne podzialy na poszczegolne grupy : Hooligani,ultrasi,pikniki,wyjazdowicze,kumaci,niek umaci,hanysy,gorole,fanatycy,dzialcze, podzialy dzielnicowe itd itd
Moim zdaniem te wszystkie podzialy i polemika lub napinka w tym kierunku to jest jakas paranoja!
Gieksa to Gieksa i CHUJ

TO JEST ŚWIĘTĄ RACJA I POPIERAM W 110% ale te dzielnice to już moim zdaniem przesada NO ALE IDZIEMY DO PRZODU:pijaki: a to sie nie zmnienia !!!!!!!!!!!!!

gorski1991
21-04-2008, 11:47
Wszyscy na Jastrzębie i koniec pierdolenia !!!!!

Picapao
21-04-2008, 12:24
za www.gieksa.pl

21-04-2008 12:41

Od dzisiaj można kupować w przedsprzedaży bilety na mecz GKS Katowice – GKS Jastrzębie. Spotkanie odbędzie się w sobotę 26 kwietnia o godzinie 17.00. Przypominamy, że posiadacze zakupionych w przedsprzedaży wejściówek wezmą udział w losowaniu biletów na mecze Polski na Euro 2008!

Ceny biletów:
a) Trybuna Centralna - 10 pln
b) Trybuna Główna
- sektor 1, 2 sektory rodzinne - 20 pln ( plus za każde dziecko 1 pln)
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln

Wyżej wymienione ceny obowiązują jedynie przy zakupie biletu z Kartą Kibica. Do ceny każdego jednorazowego biletu należy doliczyć 5 pln.

Asta
21-04-2008, 16:05
Panowie podbijom juz teroz a jest poniedzialek 21.04.2008 i jest dokladnie 5 dni do szpilu.Prosza pomyslcie o kibicach na Emigarcji i zoorganizujcie jakos relacja LIVE , zajebiscie byloby radiowo relacja bo wiym ze w TV jest to niymozliwe ale posluchac na zywo w radiu byloby jak narazie szczytem marzen.Takie czytanie relacji live w necie wqrwio niymilosiernie.Z perspektywy czasu zauwazylech ze jak jest szpil na wyjezdzie to wiecej sie dowiem o tym szpilu anizeli szpil u siebie, jo rozumia ze wszyscy wtedy jestescie w naszyj swiatyni i dopingujecie wiela sil ale dejcie tyz szansa tym kierzy som daleko.Moze udo sie naklonic jakos lokalno rozglosnia kiero tyz nadaje w necie coby poszlo to Live , za pozytywne przemyslenie z gory dziyki :piwo:

Pyrsk Asta

mlodzikz16
21-04-2008, 19:39
Asta ....radio w necie to nie ma większego problemu ...wystarczą 2 programy......i puszczasz...ktoś by to mógł na laptopie zrobić ale musiałby mieć dostęp do neta i jakieś źródło zasilania żeby nie padła bateria....tak po za tym to programy za friko są :)

Smoke
21-04-2008, 20:12
o radiu piszcie sobie w innym temacie, o swojej narodowości i patriotyzmie także

każdy kolejny wpis na powyższe tematy w tym wątku nagradzany będzie banem

Simao
21-04-2008, 21:38
o radiu piszcie sobie w innym temacie, o swojej narodowości i patriotyzmie także

kurwa chłopie zluzuj troche!! nie podupiło Cię za bardzo z banowaniem? Asta miał założyć nowy temat ad. tego, że chciałby relacje live do Niemiec? Serio to forum i Ci "admini" to porażka..Tak jak Junior w "J.K.S Jarosław – Nasz układowicz", że ten temat to dział humor, tak ja muszę stwierdzić, że te forum poza paroma użytkownikami to żart!

Smoke
21-04-2008, 21:44
nie podupiło mi się, nie bój nic

przez ostatnie kilka stron jest napierdalanie o polsce, śląsku i flagach mimo, że temat jest o meczu z Jastrzębiem.
za wszystkie te posty powinienem dać ostrzeżenia, za kilka bany, a połowę w ogóle pokasować
ja po prostu proponuję zakończyć offtopy i wrócic do gadki o meczu, oprawie i przyjezdnych, bez dawania upomnień

gwoli ścisłości nie jestem adminem a moderatorem

pozdro

_Bartos_
21-04-2008, 22:10
nie podupiło mi się, nie bój nic

przez ostatnie kilka stron jest napierdalanie o polsce, śląsku i flagach mimo, że temat jest o meczu z Jastrzębiem.
za wszystkie te posty powinienem dać ostrzeżenia, za kilka bany, a połowę w ogóle pokasować
ja po prostu proponuję zakończyć offtopy i wrócic do gadki o meczu, oprawie i przyjezdnych, bez dawania upomnień

gwoli ścisłości nie jestem adminem a moderatorem

pozdro

Moge sie zalozyc ze jakby ktos zapytal czy bedzie oprawa odrazu szybka riposta kumatych - przyjdz i zobacz, a co jak nie bedzie to nieprzyjdziesz itp itd :zabki:

Florek
21-04-2008, 22:17
Biorąc pod uwage, ze w chuj ludzi miało/ma w podpisach tekst o zbiorce kasy na oprawe meczu z Jastrzebiem to pytanie wydaje sie naprawde głupie :jezor:
Pozdro.

Picapao
21-04-2008, 22:37
Tak samo głupie by było gadanie o meczu w tym temacie jak to zasugerował Smoke..........
A Asta wcale nie odbiegł za bardzo w tym temacie pytaniem o radiu jakby nie było.....

P.S. Smoke nie groź banem ino usuwaj zbędne wpisy..........

mariano1964
21-04-2008, 23:01
no rzeczywiscie pytanie czy bedzie relacja z meczu z Jastrzebiem nie jest pytaniem o mecz z Jastrzebiem. Smoke zapomniales dodac PDK, a post Juniora o "niskim poziomie kumatosci niektorych" to juz szczyt. naprawde na tym forum nie siedza same polglowy drodzy moderatorzy-uwierzcie w to, wieksza wiara w kibica
moim zdaniem wywiazala sie bardzo fajna rozmowa na temat w jakim kierunku mamy isc-czy klub GKS ma byc kojazony jako klub tylko pro slaski czy ma byc tez kojazony z polskoscia, niby glupia rzecz ale wazna

Picapao
22-04-2008, 00:02
no rzeczywiscie pytanie czy bedzie relacja z meczu z Jastrzebiem nie jest pytaniem o mecz z Jastrzebiem.................

nie pytał o skład, nie pytał o ustawienie, nie pytał o taktyke, nie pytał o ... pytał jako "kibic na emigracji" o taką możliwośc. Trudne ? Z resztą już ktoś zadał pytanie czy może miał założyc nowy temat dot. radia. eh

Żeby za bardzo nie rozmywac :zabki: Trocha Jastrzębia na wyjazdach.

Motor - Jastrzębie

http://img208.imageshack.us/img208/2708/motorjastrzbieet8.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=motorjastrzbieet8.jpg)

Podbeskidzie - Jastrzębie

http://img147.imageshack.us/img147/9318/podbeskjastrzerr9.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=podbeskjastrzerr9.jpg)http://img147.imageshack.us/img147/8650/podbeskidziejastrzbiesc4.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=podbeskidziejastrzbiesc4.jpg)

Odra Opole - Jastrzębie

http://img229.imageshack.us/img229/2826/odraopolejastrzepz6.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=odraopolejastrzepz6.jpg)

P.S. Mam nadzieje, że UG i My zrobimy takie pierdolnięcie, że gorole z Jastrzębia zaczną godac po Ślonsku :faja:

DarekJ1968
22-04-2008, 01:05

Widzę, że niektórzy nieskumali o co mi chodzi. Temat górnośląskich fan wrzuciłem właśnie dlatego na szpil z Jastrzębiem, bo jest to jedyna ekipa na Górnym Śląsku, która zdecydowanie od śląskości się odcina, co więcej lansuje hasła typu: "ostatni bastion polskości", "zawsze polskie, nigdy śląskie", "śmierć hanysom". Naturalne więc z naszej strony byłoby podkreślanie śląskich klimatów na tym meczu, co z pewnością podgrzeje atmosferę.

Jest na Bukowej fana Małopolska z polskim orłem i absolutnie mnie to nie razi (tu polski orzeł jest jak najbardziej na miejscu). Jeśli byłyby podobne ze Sławkowa, Jaworzna, czy Siewierza to jest wszystko ok. Jeśli biało-czerwona flaga Katowice pojawi się na reprezentacji to też ok. Jeśli jednak pojawia się na Bukowej to w tym momemcie ktoś narzuca swoje poglądy narodowe wszystkim GieKSiarzom z Katowic, czyli także mnie i to budzi mój opór. Wywieszenie tej flagi (lub innej biało-czerwonej) na meczu z Jastrzębiem to już byłaby bramka samobójcza, bo wpisywałoby się w hasła Jastrzębiaków.

Ponawiam więc apel do Pierońskich Hanysów, by przynieśli na ten mecz górnośląskie fany oraz do GieKSiarzy o poglądach narodowo-polskich o wzięcie pod uwagę specyfiki tego meczu i uszanowanie klimatu derbowego starcia Pierońskich Hanysów z "ostatnim bastionem polskości na Śląsku".

Pozdrawiam GieKSiarzy z obydwu stron Pszemszy i Brynicy

Z_BBM
22-04-2008, 08:17
kiedy będą plakaty na ten mecz?

Junior
22-04-2008, 08:28
Po co Wam te flagi? Bedziecie je trzymac w rekach? Po co ta manifestacja?

Wystarczy kilkakrotnie z mega pierdolnieciem zaspiewac "To My..."

PS. Dziwi mnie brak wysypu nowy uzytkownikow z Jastrzebia i tej napinki :)

1_9_6_2
22-04-2008, 09:04
PS. Dziwi mnie brak wysypu nowy uzytkownikow z Jastrzebia i tej napinki :)

Musielibyśmy być Wami żeby zaczynać zbędną netową napinke :)
do zobaczenia na meczu - bez odbioru.

remekk
22-04-2008, 09:12
:lol2: Wywołałeś wilka z lasu.
Ciśnienie duże przed tym meczem. Czekałem na niego calą runde. Mam nadzieje , że na trybunach będzie komplet ...

Robin
22-04-2008, 09:49
Zabierajcie wszystkich na meczos. Racja jak ktoś tu wspomniał że na BLASZOKU TO SIE ŚPIEWA :pijaki:!!! bo z piastem to tak sobie było. pozdro

kaos azul
22-04-2008, 09:53
przekumaci jak zawsze musza uciac temat w zarodku,a pytanie Asty jest jak najbardziej pytaniem zwiazanym ze szpilem!!!

kaj to mial wpisac w dzile motoryzacja ?????do huja!

pomyslcie io emigrantach,podpinam sie do prosby o relacje live!

choc to samo bylo przed szpilem z Piastem i nic z tego nie wyszlo....

kosa
22-04-2008, 10:00
Bo w chuj ciężko to zrobić technicznie - sprzęt, internet, ludzie z dobrą dykcją i wiedzący który pilkarz to który.

kaos azul
22-04-2008, 10:04
ok,ale sprobowac warto,moze ktos sie zainteresuje...
stracic nic nie mozna a zyskac na bank na takich transmisjach,chocby i w internecie.

Kosa dzieki za odpowiedz,widac mozna i tak rzeczowo ,bez tony kumatosci,pozdro.

Axel
22-04-2008, 10:10
Jest na Bukowej fana Małopolska z polskim orłem i absolutnie mnie to nie razi (tu polski orzeł jest jak najbardziej na miejscu). Jeśli byłyby podobne ze Sławkowa, Jaworzna, czy Siewierza to jest wszystko ok. Jeśli biało-czerwona flaga Katowice pojawi się na reprezentacji to też ok. Jeśli jednak pojawia się na Bukowej to w tym momemcie ktoś narzuca swoje poglądy narodowe wszystkim GieKSiarzom z Katowic, czyli także mnie i to budzi mój opór. Wywieszenie tej flagi (lub innej biało-czerwonej) na meczu z Jastrzębiem to już byłaby bramka samobójcza, bo wpisywałoby się w hasła Jastrzębiaków.

nie mogę, co ty gadasz?! A jak będą flagi GŚ (choćby jedna wywieszona) niepodpisane Katowice, to będą narzucały wszystkim kibicom GieKSy ślonskość (oczywiście wg twojego myślenia).

Łysy - Olkusz
22-04-2008, 12:09
O flagi to temat sie cudownie rozwinal.

SZKODA ze nie bylo takiej aktywnosci w temacie o wyjezdzie do Plocka.

Zobaczymy jak bedzie z Warszawa - tam wywiescie te fany....

MiN
22-04-2008, 12:15
a wy o tych flagach cały czas zamiast o meczu... ;-) Zobaczymy co Przyszykujecie na Mecz z Nami bo zostały4 dni
Dozobaczenia na Bukowej

dCkk
22-04-2008, 12:23
a wy o tych flagach cały czas zamiast o meczu... ;-) Zobacyzmy co Przyszykujecie na Mecz z Nami bo zostały4 dni
Dozobaczenia na Bukowej

spierdalaj !

Fanatyk'1964
22-04-2008, 12:24
Po co Wam te flagi? Bedziecie je trzymac w rekach?

Jak po co ? Junior tak dla twojej informacji GieKSa jest Slonskim klubem !!!! A fany będą wisieć na płocie jakbyś nie wiedział - tak jak zawsze !!!

Łysy - Olkusz
22-04-2008, 12:25
KURWA wiemy ze beda wisialy - skonczcie juz !!!!!

Sory ale juz mnie kurwica na to bierze!!!

Asta
22-04-2008, 12:37
... o radiu piszcie sobie w innym temacie, o swojej narodowości i patriotyzmie także

każdy kolejny wpis na powyższe tematy w tym wątku nagradzany będzie banem ...

Hmmmm widza ze te nowe mietly zaczynajom fest zamiatac , no coz widza ze po leku juz czas i na mie , wielu starszych kibicow przestalo sie wpisywac na tym forum a i z tego co mi wiadomo tyz juz po leku niy czytajom.Przykre ale musza tyz wyciagnac konsekwenkcje.Reszcie dziyki za wsparcie bo moim zdaniem wpis wcale niy odbiego od tematu szpilu z Jastrzymbiem no ale coz jak ktos wyzej sro ja rzic mo to zycza powodzenia ... A co do bana dowej skuli mie DOZYWOTNIO kole chuja mi to lotto :faja::lol2:

... bo w chuj ciężko to zrobić technicznie - sprzęt, internet, ludzie z dobrą dykcją i wiedzący który pilkarz to który ...

Niykierzy umiom jakos normalnie odpowiedziec na zadane pytanie czy prosba ale czy niy byloby lepij wczesnij udzielic konkretnej odpowiedzi ino dopiyro wtedy jak ftos juz zaczyno wyzej srac i niypotrzebnie zarzyc ????

Arrivederci

Junior
22-04-2008, 12:39
Jak po co ? Junior tak dla twojej informacji GieKSa jest Slonskim klubem !!!! A fany będą wisieć na płocie jakbyś nie wiedział - tak jak zawsze !!!

Flagi na plocie beda z GKS KATOWICE i tam sa juz akcenty GŚ jak i Polski. Wiecej nam na plot nie trzeba!

Swoje, indywidualne flagi mozecie powiesic... W domu na scianie.

Junior
22-04-2008, 12:41
Asta spokojnie... Poprostu kazdemu udzielilo sie cisnienie na ten mecz i dlatego tak reaguja.

L.
22-04-2008, 13:06
FC Hołdunów-Lędziny:
http://pl.youtube.com/watch?v=5-NE-Ln7i6Y

krótki filmik, zapraszający GieKSiarzy z Lędzin i Hołdunowa na mecz z Jastrzębiokami.

Koniar
22-04-2008, 14:58

i potem " przez ostatnie kilka stron jest napierdalanie o polsce, śląsku i flagach mimo, że temat jest o meczu z Jastrzębiem.
za wszystkie te posty powinienem dać ostrzeżenia, za kilka bany, a połowę w ogóle pokasować"

Smoke a ja uwazam ze to wszystko ma jak najbardziej cos wspolnego z tematem natomiast twoja reakcja to "smiech na sali"

Chopie a jak jusz jestes tym moderatorem to czyn to odpowiedzialnie i z glowa bo ta wasza Cenzura i te ciagle wpierdalanie swoich wypocin was tylko kompromituje.

henka
22-04-2008, 15:29
O flagi to temat sie cudownie rozwinal.

SZKODA ze nie bylo takiej aktywnosci w temacie o wyjezdzie do Plocka.

Zobaczymy jak bedzie z Warszawa - tam wywiescie te fany....
Najmądrzejszy post w całym temacie.
Do soboty.

DarekJ1968
22-04-2008, 15:39
nie mogę, co ty gadasz?! A jak będą flagi GŚ (choćby jedna wywieszona) niepodpisane Katowice, to będą narzucały wszystkim kibicom GieKSy ślonskość (oczywiście wg twojego myślenia).

Fany górnośląskie nikomu niczego narzucają, bo ile dla mnie to barwy narodowe, to dla Polaka lub Niemca już tylko regionalne. Jakbyś nie zauważył to GieKSa jest klubem śląskim. Nie przypadkiem śpiewamy "za Górny Śląsk, za GKS, pójdziemy aż po życia kres". Ciekawe czy czarno-czerwono-żółtą fanę z napisem Kattowitz też potraktowałbyś tak jak biało-czerwoną Katowice?

Powtarzam wczujcie się w derbowy klimat konfrontacji Pierońskich Hanysów z "ostatnim bastionem polskości na Śląsku", chyba że w imię jakiejś politycznej poprawności chcecie koniecznie atmosferę na trybunach schłodzić. Ja chciałbym ją podgrzać do czerwoności, a Wy?

ADRIANO1964
22-04-2008, 17:00
Fany górnośląskie nikomu niczego narzucają, bo ile dla mnie to barwy narodowe, to dla Polaka lub Niemca już tylko regionalne. Jakbyś nie zauważył to GieKSa jest klubem śląskim. Nie przypadkiem śpiewamy "za Górny Śląsk, za GKS, pójdziemy aż po życia kres". Ciekawe czy czarno-czerwono-żółtą fanę z napisem Kattowitz też potraktowałbyś tak jak biało-czerwoną Katowice?

Powtarzam wczujcie się w derbowy klimat konfrontacji Pierońskich Hanysów z "ostatnim bastionem polskości na Śląsku", chyba że w imię jakiejś politycznej poprawności chcecie koniecznie atmosferę na trybunach schłodzić. Ja chciałbym ją podgrzać do czerwoności, a Wy?

zgadzom sie w 100% z tym co napisoles

Blejz
22-04-2008, 17:09
kolejna strona pierdolenia o flagach zalozcie se temat flagi i se tam piszcie swoje wypociny

dziwie sie ze moderatorzy pozwalaja na taki bajzel

zreszta nie wiem czemu sie tak podniecamy banda wiesniakow z jastrzebia

ciekawe czy w sobote tez nam beda pokazywali swoje kutasy

MiN
22-04-2008, 17:40
Blejz 100% napinki :|

bulinek57
22-04-2008, 17:56
Blejz...wiesniakiem to ty jestes...a co do pochodzenia to w twoich Katowicach jest moze wiecej goroli niz tu u nas!!! bo kim sa mieszkancy blokowisk z Katowic..typu np. Witosa..sa to przyjezdni gornicy kopalni Wujek lub Kleofas..fakt ci obecni niby kibice to sa urodzeni w Katowicach..ale ich tatusiowie czy dziadkowie? skad przybyli!!! a poza tym Jastrzębie nigdy nie wyrzeklo sie swej nazwy!!! i nie zmienilo na ..BOLSZEWICKI ...STALINOGRÓD!!!...Tak ze zajmijmy sie i Wy i nasi kibice najblizszym meczem a nie wywlekaniem brudow!!! kiedys byliscie razem...a teraz co was tak poroznilo? pozdrawiam i do soboty!!!

mały
22-04-2008, 17:57
Blejz 100% napinki :|

hehe kolego pewnie pierwszy pokazałes kutasa na tym meczu :lol:

MiN
22-04-2008, 18:01
bulinek57 nie zmiejszamy się do ich poziomu... zobaczymy jak będzie na meczu

hehe kolego pewnie pierwszy pokazałes kutasa na tym meczu :lol:

nie jestem twoim kolegą...

MiRO
22-04-2008, 18:04
bulinek57 nie zmiejszamy się do ich poziomu... zobaczymy jak będzie na meczunie macie gg albo swojego forum?

Dobrze gdyby jednak pogoda dopisala i akcja "Yellow Obsession" wypalila. WSZYSCY NA ŻÓŁTO!!

bulinek57
22-04-2008, 18:09
MIRO...mamy..ale z kulturalna osoba pogadac o meczu..bez napinki!!! zawsze mozna!!!

MiN
22-04-2008, 18:11
Powiem jednoo... i juz sobie ide... mam nadzieje że pogoda będzie fajna bo jestem ciekaw tej waszejj.. "Akcji" ?

Florek
22-04-2008, 18:12
Zaś sie zaczyna.
Panowie z Jastrzebia, co Wam da ze sie tu wpiszecie ? Nic.

Wiec sie nie wpisujcie i chuj.

Koniar
22-04-2008, 18:24
Blejz...wiesniakiem to ty jestes...a co do pochodzenia to w twoich Katowicach jest moze wiecej goroli niz tu u nas!!! bo kim sa mieszkancy blokowisk z Katowic..typu np. Witosa..sa to przyjezdni gornicy kopalni Wujek lub Kleofas..fakt ci obecni niby kibice to sa urodzeni w Katowicach..ale ich tatusiowie czy dziadkowie? skad przybyli!!! a poza tym Jastrzębie nigdy nie wyrzeklo sie swej nazwy!!! i nie zmienilo na ..BOLSZEWICKI ...STALINOGRÓD!!!...Tak ze zajmijmy sie i Wy i nasi kibice najblizszym meczem a nie wywlekaniem brudow!!! kiedys byliscie razem...a teraz co was tak poroznilo? pozdrawiam i do soboty!!!

Synku jestes zalosny z tym Stalinogrodem ale chyba sam jestes tego swiadomy...
A Historia to raczej niejest twoja silna strona:lol2:
A i jeszcze jedno jak mieliscie okazje sie wykazac to daliscie dupy...!!!
a teraz wielki kozak z ciebie bo se na necie popisac mozesz tak:lol:
CISNIENIE ROSNIE :napinka:

gieksiarz.wnc
22-04-2008, 19:00
pewnie że nie jest, bo niemo pojecia co szkryflo na naszym forum ,ale niech se piszą zawsze mi humor takie nethulsy i net napinkowcy poprawią

dCkk
22-04-2008, 19:11
sory wielkie ze znowu skrobie o biletach ...

czy nie ma dla dziewczyn innych biletow (tanszych) niz te za 25 zł (trybuna główna) ? bo mnie kurwica łapała jak na Arce dawałem babie 50 zł do reki a na pytanie o tanszych biletach dla płci pieknej dostalem odpowiedz w postaci smiechu ...

to jest qrwa żałosne ...

hull
22-04-2008, 19:13
Pocieszające jest to że w porównaniu z poprzednimi meczami tego netowego napinania się czy też wyzywania jest zdecydowanie mniej.

DarekJ1968
22-04-2008, 19:23
w twoich Katowicach jest moze wiecej goroli niz tu u nas!!! bo kim sa mieszkancy blokowisk z Katowic..typu np. Witosa..sa to przyjezdni gornicy kopalni Wujek lub Kleofas..fakt ci obecni niby kibice to sa urodzeni w Katowicach..ale ich tatusiowie czy dziadkowie? skad przybyli!!! a poza tym Jastrzębie nigdy nie wyrzeklo sie swej nazwy!!! i nie zmienilo na ..BOLSZEWICKI ...STALINOGRÓD!!!

Masz dziadowskie informacje. W Katowicach rdzennych Ślązaków (z dziada pradziada) jest ok. 50%, podobnie na os. Witosa, bo rodowici Ślązacy stanowią jednak większość wśród górników, którzy dostali tam mieszkania.

Na stadionie GieKSy dochodzą jeszcze nasze duże fc z Mysłowic, Siemianowic i Lędzin, gdzie rodowitych Ślązaków jest 70-80%. W Jastrzębiu rodowitych Ślązaków jest 10%, a na waszym stadionie nie ma ich w ogóle, od kiedy zaczęliście nienawidzić Hanysów. Jak u was rządzili Hiszpan (Krojcok, czyli pół-Hanys) i Radek to takich odpałów nie mieliście.

Myśmy sobie nazwy miasta nie zmienili tylko wasi, polscy komuniści z gorolem z Altrajchu - Zawadzkim na czele, więc nie pierdol głupot, że my się wyrzekliśmy nazwy. I nie ciesz się tak, bo Jastrzębie było wtedy w województwie stalinogrodzkim i co wyrzekliście się nazwy województwa?

Przemek
22-04-2008, 19:27
Mam nadzieje że nikt od nas nie robi numerów jak tych dwóch niedorozwiniętych panów na forum jastrzębia :|

Rutek
22-04-2008, 19:27
pierdolcie wpisy tych zjebów na chuj to w ogóle komentujecie? Darek1968 tez se dychnij

Junior
22-04-2008, 19:46
gsr'64

Rodzinny. 20zł za pare.

Blejz
22-04-2008, 20:28
DarekJ1968 tylko nie nasi polscy komunisci

wiekszosc z nich to w tamtych czasach zydzi

kotrzy Polakow mordowali

Zefir
22-04-2008, 20:33
Zamiast analizować sytuacje etniczno-społeczno-historyczno-narodowościową namawiali byście funfli na szpil. I mógłby ktoś w końcu odpowiedzieć na pytanie czy bydzie nagłośnienie bo bez tego ciężko to widze. Chyba że z dodatkowymi prowadzącymi. Choć w sumie jak jest napinka znaczy się jest ciśnienie:jezor:

dCkk
22-04-2008, 20:39
gsr'64

Rodzinny. 20zł za pare.

dzieki za odpowiedz :)

19_MichaL_64
22-04-2008, 21:41
Wczoraj byłem w sklepiku kupić bilet..Miłe zaskoczenie - żadnej kolejki :zabki:

MrFinger
22-04-2008, 22:22
Proszę Adminów o usuwanie wpisów kibiców z Jastrzębia ! - wiemy o tym że jest i będzie napinka od strony naszych hoools z kibice.net i dzieci neostrady !

Do zobaczenia w Sobotę !

dCkk
23-04-2008, 08:53
Do ktorej dzis jest przedsprzedaz ?

mam nadzieje ze jak pojawie sie na Bukowej dzis przed 13.00 to zdaze kupić dwa bilety na ten sektor rodzinny za 20 zł !

Junior
23-04-2008, 08:57
17:00

dCkk
23-04-2008, 09:02

po raz kolejny dziekowa :)

20 zł w bajtliku i ruszamy na estadio da Bukowa :)

19lolo64
23-04-2008, 11:37
mam nadzieje ze jutro beda jeszcze bilety :>

fantatic
23-04-2008, 12:11
ja tyż

mario
23-04-2008, 12:13
po raz kolejny dziekowa :)

20 zł w bajtliku i ruszamy na estadio da Bukowa :)

Weź sobie 21, bo Junior niezbyt precyzyjnie się wyraził. Jak nie masz karty to jeszcze dodatkowo 5 zeta i w sumie wyjdzie Cie to 26 zł na sektor rodzinny.

dCkk
23-04-2008, 12:40
Weź sobie 21, bo Junior niezbyt precyzyjnie się wyraził. Jak nie masz karty to jeszcze dodatkowo 5 zeta i w sumie wyjdzie Cie to 26 zł na sektor rodzinny.

wlasnie sie skumalem na miejscu, na szczescie ojciec mial warsztat blisko GieKSy i dorzucil mi do biletow :)

19_MichaL_64
23-04-2008, 12:54
wlasnie sie skumalem na miejscu, na szczescie ojciec mial warsztat blisko GieKSy i dorzucil mi do biletow :)

To się nazywa szczęście :hihi:

Adik1964
23-04-2008, 12:54

Będzie można na spotkaniu dzisiaj o 19 zakupić bilety??

dCkk
23-04-2008, 13:19
To się nazywa szczęście :hihi:

no ba hehe :)

Junior nastepnym razem jak bedziesz nawijał o oprawie to badz bardziej dyskretny :cham:

erma64
23-04-2008, 13:23
Podbijam pytanie!Bylo by świetnie jak by było mozna kupić bilety na spotkaniu

mario
23-04-2008, 13:39
Bilety są do nabycia w sklepiku, który jest czynny w godzinach 9.00 - 17.00

cysiu
23-04-2008, 13:50
zostańcie 2 h dłużej :jezor:

:cham:

a na poważnie, mam nadzieję, że będzie dobra frekwencja no i że doping tym razem będzie baaaaardzo donośny :zabki:

ziom
23-04-2008, 14:13
kolejna strona pierdolenia o flagach zalozcie se temat flagi i se tam piszcie swoje wypociny

dziwie sie ze moderatorzy pozwalaja na taki bajzel

zreszta nie wiem czemu sie tak podniecamy banda wiesniakow z jastrzebia

ciekawe czy w sobote tez nam beda pokazywali swoje kutasy

I kto tu jest napinaczem i nethoolsem? ;]

Twój zajebiście inteligentny post rozpoczął całą napinkę, więc przynajmniej nie pierdolcie, że to my się tu napinamy ;]. No tak... ale wmawiać sobie coś dobra rzecz :alcoholic:

Do zobaczenia ;]

Blejz
23-04-2008, 14:17
ciekawe co nam zaprezentujecie w sobote

moze zbirowy onanizm ??

HANSS
23-04-2008, 14:19
dlaczego nie można kupiś biletu na www.kupbilet.pl ?

Adik1964
23-04-2008, 14:37
Bilety są do nabycia w sklepiku, który jest czynny w godzinach 9.00 - 17.00

Nie każdy może przyjechać do 17.00 .Tym bardziej że mamy być o 19 :):huh:

mario
23-04-2008, 14:57
I co ja na to poradzę :huh:

erma64
23-04-2008, 15:08
to dajcie komuś bilety kto bedzie o 19 jestem z Żor i bardzo by mi to pasowało.Napewno dużo osób by kupiło bilety!Pozdro

mario
23-04-2008, 15:15
Ale bilety trzeba wprowadzić do systemu i nabić na kase, więc nie można ich od tak zostawić.

Adik1964
23-04-2008, 15:47
Ale bilety trzeba wprowadzić do systemu i nabić na kase, więc nie można ich od tak zostawić.

:szok::szok: kiedyś nie było takich problemów :huh:

JOHAN 13
23-04-2008, 16:11
:szok::szok: kiedyś nie było takich problemów :huh:

Dupy wołowe od czego jest żorskie forum?Był Zboras po bilety,była Rogożna po bilety a jo był dzisiej.

mlodzikz16
23-04-2008, 16:48
Dupy wołowe od czego jest żorskie forum?Był Zboras po bilety,była Rogożna po bilety a jo był dzisiej.

a w piątek jedzie rudziczka :) z tego co wiem...

Agressiva64
23-04-2008, 19:37
Mam kumpla w Jastrzębiu w syfie z nim bylem i gadal mi ze Jastrzębioki ostro sie napinaja na nas . Najciekawsze jest to ze jak mi gadal to ci kolesie wygladali na kumate towarzystwo ale widocznie pozory myla :lol2: Ciekawe co pokaza w czasie meczu !

http://pieronskiehanysy1964.blog.onet.pl/

Adik1964
23-04-2008, 20:34

A my byliśmy dzisiaj o 19 i nie było.

Pasta
23-04-2008, 21:50
http://img100.imageshack.us/img100/4411/s7300483xg0.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/43/1001265yr8.jpg
http://i32.tinypic.com/29z25ps.jpg
Wełnowiec zaprasza na szpil. Trans około 20 metrów.

Krzyś
24-04-2008, 05:45
ciśnienie rośnie? na kogo?
takie derby to o kant rzyci roztrzaś.
Zwykły, kolejny mecz:)

Gratki dla Zarządu, za ilość biletów dla przeciwnika, który ciekawe jak sie teraz z tym czuje.

Do soboty!:)

żywiec
24-04-2008, 06:10
Ciśnienie rośnie dla małolatów ( to tak nie obrażając innych kibiców )
takich czasów doczekaliśmy ze na mecz na który 5 lat temu zal by było wydać większych pieniędzy zbiera sie i szykuje jak na jakiś elitarny mecz :szok:
Ale jak sie niema co sie lubi to .....
Do soboty panocki :szpada:

sergiusz71
24-04-2008, 06:29
........................

mateja
24-04-2008, 06:44
A widziales kiedys pajacu zeby kibice dawali jakies przywileje rob robili jakies zakazy ?? <osioł> ;x Widać już ktory klub sie swojego forum dorobił a ktory nie...

cypel
24-04-2008, 07:02
Jak na razie to daliscie tylko 400 biletów do tego przesłaliscie je 4 dni później. Razem z policją daliscie ( Zarząd Katowic , nie kibice), takie obwarowania i zastrzeżenia że szkoda gadać I jak teraz się z tym czujesz??????

Kurwa mac,mam Ci przypomniec jak wygladal nasz wyjazd na jesien do Was?????PW piekne mi wypisujesz a na ogolnym pierdolisz jak potrzaskany,Wy ino narzekac potraficie, a to nie tak,a tamto nie tak, wez spierdalaj na swoje forum...

Ps. A i nie wysilac sie z pw...

ACG
24-04-2008, 08:38
WITOSA

http://img246.imageshack.us/img246/1039/dsc01290yr8.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=dsc01290yr8.jpg)

gkssosnowiec
24-04-2008, 09:55
Narazie nas z Sosnowca jedzie 13 głów czyżby nasz nowy rekord.

Pierońskie Hanysy Sosnowiec

PePe
24-04-2008, 10:07
o kurwa fajnie chopie ino po kiego piszesz pierońskie hanysy sosnowiec,przeca to sie mo jak chuj do wiatroka

longman
24-04-2008, 10:07

Wziął byś się zastanowił co piszesz. Czy ktoś coś wie o jakimś FC w tym mieście i że ten wpis to nie prowokacja. Jak nie to modowie powinni coś z tym zrobić. Można chociażby się przeprowadzić do Sosnowca, no ale...

mateja
24-04-2008, 10:17
Narazie nas z Sosnowca jedzie 13 głów czyżby nasz nowy rekord.

Kolejny osioł... ;|

Żaba-Bogucice
24-04-2008, 10:26
o kurwa fajnie chopie ino po kiego piszesz pierońskie hanysy sosnowiec,przeca to sie mo jak chuj do wiatroka

:lol2::lol2:PePe jestes debesciak...:pijaki::zabki::hihi:

LechuBRN
24-04-2008, 12:00
Będzie jakaś filmowa zapowiedź na ten szpil :> Jastrzębie zrobiło jak naraazie ale denną :P Można by cos fajnego zrobic ;)

Blejz
24-04-2008, 12:16
zapowiedz mamy na tvp katowice ;)))

Fanatyk'1964
24-04-2008, 13:02
....

Krzychu_1977
24-04-2008, 13:08
a co to jest Andreich?

Tak z innej beczki to poziom forum sięga dna, ze starszych to mało kto sie wpisuje, za niedługo średnia wieku wpisujących osiągnie 15 lat... a modowie zamiast doczepić się do rozkmniek na temat "Andreichu" to wolą czepiać się np. pytania Asty...

Żaba-Bogucice
24-04-2008, 13:17
Te chłopcy luz !!! Ja znam dwie osoby od nas który przeprowadziły sie do Andreichu:hihi: i na 100% nie są gorolami !!! A ze teraz mieszkają za zagranica nie znaczy ze są gorolami !!! :zabki:

Zapytaj zanim napiszesz cos i pierdolniesz bład...ANDRAICH a co to kurwa jest?Pozdrawiam.

Kibic_64
24-04-2008, 14:24
heh... są jeszcze bilety??:D

Now
24-04-2008, 14:29
Napewno są.

bolo
24-04-2008, 14:31
Jak ktos byl to jest kolejka w sklepiku po bilety?

ziomek
24-04-2008, 15:15
Jak ktos byl to jest kolejka w sklepiku po bilety?

nie

sikur26
24-04-2008, 15:20
ja bylem dzisiaj po 15 to byłem 10 w kolejce

Mateusz
24-04-2008, 15:40
Kolejki sa co bardzo cieszy.

Studi
24-04-2008, 15:55
Nareszcie zajs beda na swietej Ziemi Estadio de Bukowa :-)
Bedzie 5-0, no moze 5-1!!!

Zdrapek
24-04-2008, 16:52
Jako ciekawostkę dodajmy, że w trakcie negocjacji liczby biletów dla kibiców z Jastrzębia Dyrektor GKS Jastrzębie Adam Wójcik i wiceprezes Katowic Artur Łój zawarli przy świadkach dżentelmeński zakład którego stawką jest butelka pewnego szlachetnego trunku. Sam zakład zostanie rozstrzygnięty po meczu w Katowicach, a o jego wyniku zadecydują nie piłkarze, a kibice obu drużyn

longman
24-04-2008, 16:57
Jako ciekawostkę dodajmy, że w trakcie negocjacji liczby biletów dla kibiców z Jastrzębia Dyrektor GKS Jastrzębie Adam Wójcik i wiceprezes Katowic Artur Łój zawarli przy świadkach dżentelmeński zakład którego stawką jest butelka pewnego szlachetnego trunku. Sam zakład zostanie rozstrzygnięty po meczu w Katowicach, a o jego wyniku zadecydują nie piłkarze, a kibice obu drużyn

Niestety ujawniono tylko nazwę trunku:
http://muzeumhumoru.onet.pl/_g/czartesciowejwin.jpg:pijaki:

SuchyTZN
24-04-2008, 17:09
http://www.youtube.com/watch?v=2PvSmmA_W8M

Prosze o komenty.

Pierre
24-04-2008, 17:27
Jak dla mnie za krótkie i nie podoba mi sie podkład muzyczny ale jeśli chodzi o filmik to OK :]

SuchyTZN
24-04-2008, 17:28
Na szybko robione.. kumple prosili... Nie mam ochoty sie baiwc w tym bardziej.. na Lechie postaram sie cos zrobic porzadniejszego.

Gumis
24-04-2008, 17:42
myśle że to raczej nie temat do oceniania prac z youtube, wkleisz - wystarczy

Junior
24-04-2008, 17:53
Łój przegra :)

Obiecalem mu to :)

19_MichaL_64
24-04-2008, 18:32
Jak przyjadę za 30 minut mecz to ile mniej więcej będę stał w kolejce przed bramą?

SuchyTZN
24-04-2008, 18:33
Dłuuuuuuuuuuuuuuugoooo ;)... Przynajmneij mi sie tak zdaje :D. Moze wejdziesz akurat na mecz.

19_MichaL_64
24-04-2008, 18:34
Porównajmy to do meczu z WKS-em :zabki:
To ile?

SuchyTZN
24-04-2008, 18:38
Przyszedlem pol godziony przed, wszedlem 10 minut po ...

Dudi_1979
24-04-2008, 18:55
Dzisiaj byłem po bilet na naszym estadio. Chłopak z dziewczyną stali za mną w kolejce ( ostatnio modne słowo na bukowej, jak zbliza się mecz ), rozmawiali i nagle on pyta " może pójdziesz na mecz, na to ona nieeeee no co ty i po chwili WIESZ OSTATNIO SŁYSZAŁAM ŻE NA GIEKSIE JEST FAJNIE - kup mi też zobaczę. fajnie się tego słuchało i tu wielkie brawa dla wszystkich Tych co do tego się przyczynili.

Druga sprawa . jak wyjeżdżałem z estadio to: Cholerzyński, Sroka i Gielza podążali na stadion. Dwóch pierwszych - piechotką
Gielzinio - Oplem Vectra !!!

qwa Sebuś ty to powinieneś co najwyżej na hulajnodze albo jak panowie rezerwiści "z buta" a ty się wozisz.
No ale może Wojtek O zrobi z niego rasowego ...

... obrońcę

Junior
24-04-2008, 19:02
Druga sprawa . jak wyjeżdżałem z estadio to: Cholerzyński, Sroka i Gielza podążali na stadion. Dwóch pierwszych - piechotką
Gielzinio - Oplem Vectra !!!

qwa Sebuś ty to powinieneś co najwyżej na hulajnodze albo jak panowie rezerwiści "z buta" a ty się wozisz.
No ale może Wojtek O zrobi z niego rasowego ...

... obrońcę

Stac go to sobie kupil, jeszcze 2 lata temu na rekach byscie go nosili a teraz pierdolicie takie farmazony...

Za bogaty ten, kto bogatszy niz ty...

Mayek
24-04-2008, 19:12
zreszta tacy zawodnicy jak Gielza mogli grac conajmniej w 3 lidze a jednak wybrali 4 w Gieksie wiec szacunek sie nalezy bo oni stworzyli historie Gieksy, krotka bo krotka ale najtrudniej sie podniesc z upadku

J.O.H GieKSa
24-04-2008, 20:05
Hahaha .... Ino wy umicie zawsze tak zajebiscie dopierdolic Hahaha...

Dudi_1979
24-04-2008, 20:35
Stac go to sobie kupil, jeszcze 2 lata temu na rekach byscie go nosili a teraz pierdolicie takie farmazony...

Za bogaty ten, kto bogatszy niz ty...

Widze Junior że nie zrozumiałeś. Nie mam do niego pretensji że zarobił, tylko że teraz "gówno" robi. A to co zrobił 2 lata temu było ... 2 lata temu. Kibice z Cichej też żyją tylko historią ja nie chcę.

To jest GieKSa i jak patrzę na grę Mikiego - 35 letniego chłopa, który zostawia wiele zdrowia w każdym meczu, to aż się serce raduje. Nigdy nie miałem nie mam i nie będę miał pretensji do naszych grajków nawet jak przegrają, jeżeli przegrają po walce ale jak przechodzą koło meczu to mnie to wqrwia. Gielza od 2 sezonów nie wnosi niczego
AVE

19DĄBrÓWKA MAŁA64
24-04-2008, 20:38
to jest temat gieksa vs.jastrzębie wiec nie dupcie teraz o naszych grajkach!!!!

Junior
24-04-2008, 20:42
Widze Junior że nie zrozumiałeś. Nie mam do niego pretensji że zarobił, tylko że teraz "gówno" robi. A to co zrobił 2 lata temu było ... 2 lata temu. Kibice z Cichej też żyją tylko historią ja nie chcę.

To jest GieKSa i jak patrzę na grę Mikiego - 35 letniego chłopa, który zostawia wiele zdrowia w każdym meczu, to aż się serce raduje. Nigdy nie miałem nie mam i nie będę miał pretensji do naszych grajków nawet jak przegrają, jeżeli przegrają po walce ale jak przechodzą koło meczu to mnie to wqrwia. Gielza od 2 sezonów nie wnosi niczego
AVE

I co do tego ma jego auto? :dead:

tomekk_86
24-04-2008, 21:22
a co sie stało z tym transparentem zapraszających kibiców wełnowca na szpil? bo coś słyszałem że chorzowscy go zdjeli i porwali jeszcze w ten sam dzien co go zawiesili...

luki 1964
24-04-2008, 22:48
No i weźmie koleś tą biało-czerwoną flagę i co mu kto kurwa zrobi?! Na forum umiecie pyszczyć, a założę się , że na meczu by nikt nawet do niego nie podbił. Poza tym Res ma racje, że sporo goroli dupę nadstawia za GieKSe o czym niektórzy nawet pojęcia nie mają. Dla Was net i forum są ważniejsze.
malolat.jakj ja i wielu innych lezelismy za GIEKSE po derbach w 1998 r.to ty podstawowke zaczynales.wiec nie wyskakuj tutaj ze dla nas tylko net i tyle,ok?odrobine szacunku.pozdrawiam

gks_j
24-04-2008, 22:53
(...) Jak u was rządzili Hiszpan (Krojcok, czyli pół-Hanys) i Radek to takich odpałów nie mieliście.(...)

Darek widzę że jesteś w temacie , i rocznik podobny....
Pozdro dla normalnych , tak to teraz się pisze ? :lol2:

luki 1964
24-04-2008, 23:34
pozdrowienia dla wszystkich starych bandytow z Bukowej ze Sztokholmu.trocha zal jak sie widzi co niektore malolaty tukej wypisuja,ale coz zrobic?

Grancz
25-04-2008, 02:09
Z innej beczki.....

kupie na meczu vlepki Anty? zostało coś jeszcze?

p.s. bez ciśnień

sAndra1502
25-04-2008, 08:05
pogoda(odpukac).. po prostu swietna oby do jutra:):D

tomzkat
25-04-2008, 08:23
Będą kursowały busy dzielnicowe?

Zibowski
25-04-2008, 08:57
Skoro na Mysłowicach będą busy to pewnie tak ?

tomzkat
25-04-2008, 09:06
dzięki

Mientha
25-04-2008, 12:44
do której jest dzisiaj sklepik otwarty?? prosze o szybka odpowiedź!!

Nash
25-04-2008, 12:45
17

Zadole:
http://i31.tinypic.com/oiwvht.jpg

baniollo
25-04-2008, 14:15
A będą jakieś vlepki??????????? podobno na szpilu z piastem były rozprowadzane jakieś vlepy anty policyjne

19DĄBrÓWKA MAŁA64
25-04-2008, 15:28
Były ale nie anty policyjne tylko ANTY smrody teraz niewiem czy bedą.

KUBIK
25-04-2008, 17:27
ajćć to już jutro panowie :D

Co do transparentu z zadola, to albo trans z słabo widocznych liter albo słaba jakość foty.

broda1981
25-04-2008, 19:21
Byle do jutra, Panowie wam i sobie życze extremalnego pierdolniecia w dopingu.

łukasz
25-04-2008, 20:15
siema wszystkim mam pytanko od której jutro najwcześniej będe mógł kupić bilet?licze na szybko odpowiedz z góry dzięki POZDRO

19DĄBrÓWKA MAŁA64
25-04-2008, 20:17
od 12 można zakupić bilet , ale nie wiem czy w kasach czy w sklepiku pzdr

Topór
25-04-2008, 20:18
www.gieksa.pl tam jest wszystko napisane a zeby nie byc wrednym to od 12 sa kasy otwarte

Edit 19DĄBrÓWKA MAŁA64nie nerwuj sie chopie poprostu wczesniej zes napisoł posta niz ja

19DĄBrÓWKA MAŁA64
25-04-2008, 20:19
to oto mi chodzi!! jak są kasy otwarte to można kupic bilet!!

19_MichaL_64
25-04-2008, 20:41
Tutaj Było miejsce i godzina zbiórki..

pomp
25-04-2008, 20:51
ale Wom fajnie....:kurwa:
OT leci kaś w TV? albona sopcascie :lol2:

19_MichaL_64
25-04-2008, 20:55
NA TVP Sport może będzie leciał.

Mateusz
25-04-2008, 22:53
NA TVP Sport może będzie leciał.

Nie ma transmisji.

sAndra1502
26-04-2008, 07:25
no i gdzie to slonce:(:(

królik
26-04-2008, 07:30
za chmurami

sAndra1502
26-04-2008, 07:33
heh no tylko oby sie pokazalo:(.....ale lepiej nie narzekac nas pogoda u siebie nie rozpieszcza ,takze dobrze ze nie pada ..

pekas
26-04-2008, 07:47
od której są otwarte kasy ??

sAndra1502
26-04-2008, 07:49
25-04-2008 14:41

W sobotę od 12.00 będzie można kupić bilety na mecz GKS Katowice - GKS Jastrzębie w kasach stadionowych.

Spotkanie odbędzie się w sobotę 26 kwietnia o godzinie 17.00. Przypominamy, że posiadacze zakupionych w przedsprzedaży wejściówek wezmą udział w losowaniu biletów na mecze Polski na Euro 2008!

Ceny biletów:
a) Trybuna Centralna - 10 pln
b) Trybuna Główna
- sektor 1, 2 sektory rodzinne - 20 pln ( plus za każde dziecko 1 pln)
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln

Wyżej wymienione ceny obowiązują jedynie przy zakupie biletu z Kartą Kibica. Do ceny każdego jednorazowego biletu należy doliczyć 5 pln.

sikur26
26-04-2008, 08:26
GIEKSA obiecałas mi napewno że trzy punkty dzisiaj będą ;)

19_MichaL_64
26-04-2008, 08:28
Dzisiaj Pogoda jest w Miare dobra (nie powiem zajebista) Więc nie zastanawiać się i ubierać żołte koszulki!

Junior
26-04-2008, 08:49
ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

ŻÓŁTE KOSZULKI!

19_MichaL_64
26-04-2008, 08:54
Musiałeś tak spamować? :hihi:
Będzie nagłośnienie?

Kajutek
26-04-2008, 09:11
NABIJACZ POSTOW ! :hihi:
miejmy nadzieje ze sie wypogodzi ! :]

ZOŁTE KOSZULKI !

Berki
26-04-2008, 09:11
będzie.

LechuBRN
26-04-2008, 09:12
Dobrzek, ze tak przyspamował, pogoda sprzyja akcji YELLOW OBSESSION wiec musimy dac rade i przyjsc na żółto nie ma innej opcji :)

cosmo
26-04-2008, 09:30
Chce jechac po bilet jest w sobota czynny sklepik klubowy?????

cosmo
26-04-2008, 09:30
Prosze o szybka odpowiedz!!!

19_MichaL_64
26-04-2008, 09:31
Bilety w kasach od 12!!! Sklepik nieczynny

Łysy
26-04-2008, 10:06
Ciśnienie rośnie , Adrenalina buzuje i jest szansa na kolejny szpil ,który stanie się kolejnym zaznaczonym punktem na kibicowskim kalendarzu,który każdy z Nas i z nich będzie głośno komentował na imprezach , wakacjach , w szkołach , w pracy , w każdym miejscu i czasie.

To wszystko zależy tylko i wyłącznie od Nas więc dziś nie ma co patrzeć na sąsiadów obok tylko dołączyć się do dopingu a jeśli chodzi o sąsiadów to wskazane jest upomnienie jeśli nie będą śpiewać.

Będę na :2: i znowu będę głośny, i znowu za każdym razem wstanę , gdy z głównej poleci "Wszyscy wstają" ba i tak sporo więcej postoję, bo pieknie jest czuć ciary po plecach jak cała Bukowa robi coś dla GieKSy- nie dla piłkarzy, nie dla trenerów, nie dla zarządu ale dla GIEKSY.

Do zobaczenia Na Estadio w barwach i z szalem w dłoniach.

Wygan
26-04-2008, 10:11
Ja mam tylko jedną prośbę.. do Juniora ..

Spróbuj przy Besiktasie utrzymać cisze jak najdłużej bo właśnie od tego zależy te pierdolnięcie a u nas trwa to trochę za krótko i cały efekt na tym traci

pozdro

konik.1964
26-04-2008, 10:16
Wygan ma racje niekiedy niema nawet jak zlapac oddechu

cysiu
26-04-2008, 10:42
a do tego sam ten początek może być jeszcze dłuższy :zabki:

Junior
26-04-2008, 11:17
OK :)

Chopy idzcie po biletu, bo tu przed kasami raja jak sto chujow!!!

M-OWEN
26-04-2008, 12:07
czirliderki już na Rozwoju ćwiczą ;D

19Paweł64
26-04-2008, 12:25
beda do kupienia zółte koszulki przed meczem na stadionie? prosze o szybko odp

Momo_Group
26-04-2008, 12:27
Ile już biletów poszło ?? I czy kupie bilet na blaszok o 16:30 :D

Żaba-Bogucice
26-04-2008, 12:37
momo,czy kupisz to zalezy czy zostały...nie zadawaj głupich pytan stary.pozdro....podz na browar:pijaki:

tomasz
26-04-2008, 13:07
beda do kupienia te zolte koszulki pod stadionem?

19PrZEMOO64
26-04-2008, 13:46
Będą ale na targu:P a czy pod stadionem to nie wiem

qwazi
26-04-2008, 14:04
co mecz, te same pytania-rece opadaja...

tomekk_86
26-04-2008, 14:06
poprostu ignorować to i tyle...no jeszcze godzinka i ruszam na stadion:)

Batongks
26-04-2008, 14:15
Idz chłopie na tesco kupić koszulka a nie te same pytania co chwile

1488
26-04-2008, 14:50
kaj jest relacja meczu