View Full Version : GieKSa w UK
Poszukuje chetnych osob do wspolpracy przy tworzeniu strony
www.gieksa.co.uk
Mam na celu stworzenie stronki o nas i dla nas kibicow ktorzy czasowo lub tez juz
na stale przebywaja na terenie Zjednoczonego Krolestwa.
Mam tez nadzieje moze na jakies wspolne wypady na mecze lub spotkanie przy grilu etc.
Chetnych prosze o kontakt na forum lub tez na gg : 1164749
Pozdrawiam
Dziekuje za odzew...juz kilka osob sie zglosilo.
Jesli ktos ma jakies pomysly co do wygladu czy zawartosci a nie chce sie bawic przy jej tworzeniu takze prosze o kontakt...kazdy pomysl mile widziany.
w niemcach by tez sie takie cos przydalo!! Duzo takie cos kosztuje?? I trzeba sie dobrze znac na tym zeby taka strone zrobic?
Wykupienie na rok witryny to pare groszy i trzeba miec z kim i dla kogo to robic...
Jak narazie 3 osoby odpowiedzialy...czekamy
hmmm.... a co by na tej stronce miało być, czego nie ma na polskiej :zabki: jestem za, tylko tak myśle nad zawartością tej stronki ;)
Seba pewnie zeby bylo super kejby my tako zajta tyz mieli ino fto to pociagnie bo jo ino umia klupac w te klawisze no i czasami zrobic jakis projekt w PowerPoint-cie i tyla.
Kejs byla zajta chopcow z NN Boys Dortmund ale juz downo jej niyma a nawet niywiadomo co sie dzieje z jej zalozycielami.
Pzdr Asta
Wszyscy chetni ktorzy juz sie zglosili prosze o maila albo gg...zeby to cos ruszylo z miejsca.
to może po prostu zrobić GieKSa na emigracji...a na samej stronie były by już jakieś pod strony na Niemcy, UK i może inne kraje ;)
Seba pewnie zeby bylo super kejby my tako zajta tyz mieli ino fto to pociagnie bo jo ino umia klupac w te klawisze no i czasami zrobic jakis projekt w PowerPoint-cie i tyla.
Kejs byla zajta chopcow z NN Boys Dortmund ale juz downo jej niyma a nawet niywiadomo co sie dzieje z jej zalozycielami.
Pzdr Asta
http://web.archive.org/web/20040608172508/http://www.nnboys.de.vu/
hastKOREA
23-04-2008, 23:39
JO BY SIE TYŻ PISOŁ,DOBRY POMYSŁ
IRLANDIA
Wykupienie na rok witryny to pare groszy i trzeba miec z kim i dla kogo to robic...
Jak narazie 3 osoby odpowiedzialy...czekamy
miejsce na serwerze dostaniecie za darmo - dożywotnio
jak sie nie myle koszt strony z pocięciem do XHTML: 100-140zł zależnie od
rozbudowania projektu.Ewentualnie moge w czymś pomóc :)
ja również się oferuje... PW poszło :czytaj:
Witam
Przepraszam ze tak dlugo to trwalo ale praca tez jest wazna.
Od dzis mamy juz swoje forum na www.gieksa.co.uk
Zaczynam od tego bo takie bylo glowne zyczenie osob ktore odezwaly sie na gg.
Zatem zaczniemy od tego i zobaczymy.
Pozdrawiam
Stronka ruszyla narazie forum tylko dla UK
Ponawiam apel o wchodzenie na Forum GieKSaUK
www.gieksa.co.uk
Mogliście zrobić forum oparte o php by przemo ... :huh:
Mam propozycje. Wszyscy chetni gieKSiarze z UK moglibysmy stworzyć sobie lige w Fantasy Football. Jest taka mozliwość stworzenia ligi w tej grze z gazety Daily Telegraph. 50mln na transfery i chyba 30 zmian w sezonie mozna zrobić. Nie ma okien transferowych. Jak ktos chętny dajcie znać w temacie to się pomysli. Jak ktos ma jakies dodatkowe pytania to pisac
Mam propozycje. Wszyscy chetni gieKSiarze z UK moglibysmy stworzyć sobie lige w Fantasy Football. Jest taka mozliwość stworzenia ligi w tej grze z gazety Daily Telegraph. 50mln na transfery i chyba 30 zmian w sezonie mozna zrobić. Nie ma okien transferowych. Jak ktos chętny dajcie znać w temacie to się pomysli. Jak ktos ma jakies dodatkowe pytania to pisac
Daj jakies szczegóły na naszym forum UK, bo tam cisza
pozdrawiam
Mam w głowie pewien projekt i poszukuje kilku osób do pomocy/współpracy. Trzeba by skrobnąć "kilka" zdań. Szczegóły podam chętnym na PW. Prosze więc wszystkich chetnych o PW do mnie.
Druga sprawa. Czy ktoś się wybiera 8 listopada na rugby Szkocja-Nowa Zelandia do Edinburgha? Jak ktoś zainteresowany tez pisać.
a nie ma jakis gieksy w Irlandii, dublinie ? mozna by sie jakos zorganizowac i spotkac w knajpie jakiejs co by se piwko jakies wipic i pogadac o klubie bo takgo mi na emigracji brakuje najbardziej. pozdro
a nie ma jakis gieksy w Irlandii, dublinie ? mozna by sie jakos zorganizowac i spotkac w knajpie jakiejs co by se piwko jakies wipic i pogadac o klubie bo takgo mi na emigracji brakuje najbardziej. pozdro podaje gadu jakby co 10762649
Chudy NFG
10-12-2008, 19:18
Napewno w Longford jest Cwirek koles z gisza ... ale on juz sie teraz zadko wpisuje :)
Chudy a Ty nie masz w planach sobie weekendowego wypadu w (szkockie) gory zrobic? Mozna by ewentualnie jakas wieksza ekipa wyskoczyc.
Chudy NFG
12-12-2008, 20:14
Narazie nie ... bo 3 stycznia obieram kieunek na Katowice ... moze wiosna :)
Tez tak odnosnie wiosny myslalem, moze nawet cos kolo weekendu majowego. W razie czego mam namiary na tanie kwatery nad Loch Ness (100 za noc, 3 sypialnie-6 osob) przy dluzszym pobycie nawet taniej. Za 3 noce placilem 250.
Jest pomysl, zeby zrobic jakis gadzet, ktory by pomogl nam slawic imie GieKSy na obczyznie. Ja myslalem o tax discach do auta, ale problemem jest ilosc sztuk jakie trzeba zamowic (min 250). Moze naklejki (w stylu King Banik) na przexroczystej folii. Pooceq, tez wspomnial odswierzacz powietrza do samochodu, ale tu moze byc podobnie jak z tax dics'iem. Jakies inne pomysly ktos ma?
PS. Chudy, zaproszenie w gory nadal aktualne. Chyba stracilem Twoj numer telefonu jak zmienialem telefon. Podaj mi na PW albo poslij smsa. Moj jest bez zmian.
Foxu no wiesz co to ja wyjechalem a tobie zachcialo sie po gorach lazic :-)hehe Jak bedziesz robil wyprawe na Ben nevis to sie zglosze(nie daje mi spokoju ze go nie zdobylem).Odezwij sie na gg bo pisze do ciebie i zreo odzewu.Pozdro
Na Craigowl ostatnio sie wybieralem, ale z braku czasu nie doszedlem do szczytu. A gg uzywam bardzo rzadko, jak juz to skype'a
skoczk00
17-05-2009, 20:38
A co Wy na to zeby zrobic jakas ciekawa fane z emigracji??
Jak nie mozemy byc na stadionie to przynajmniej cos wywieszac od siebie...
Jaworzno
17-05-2009, 20:55
To nie są napewno tematy na forum. Ch i J coś tam kombinowali w tej sprawie
skoczk00
17-05-2009, 21:36
no ale ogoly mozna ustali...czy sa wogole jakies checi itp
Byly checi, bylo nawet forum, tylko ze wszystko padlo. Ostatni wpis na forum jest z przed kilku miesiecy. I temat umarl smiercia naturalna.
skoczk00
18-05-2009, 23:00
wazne ze sa checi, kilka osob tez juz jest ,wiec zaczynamy dzialac.Chetni proszeni na priva i zaczynamy akcje :)
www.gieksa.co.uk - To co Panowie, reaktywacja?
skoczk00
19-05-2009, 23:46
owszem :D
Wszyscy emigranci, zainteresowani jakakolwiek pomoca w zorganizowaniu czegos sensownego (strona itp) niech sie wpisza w takim razie na forum www.gieksa.co.uk
Zwlaszcza zalozyciel stronki, mam nadzieje Jawa, ze nadal jestes zainteresowany zeby to pociagnac.
Foxu kurwa czlowiyku niy trudz sie to samo co jest z GieKSiorzami w UK i wszystkimi wyspami wlacznie jest to samo w FC Deutschland chujnia i jeszcze roz chujnia zodyn niy mo interesu w tym coby sie zintegrowac jo to juz tyz piyrdola i klada lacha na to chuj mie mie to obchodzi jo G K S mom w sercu a co inni robiom mom w rzici chciolech stworzyc FC Deutschland ale jak ekipa miyszkajaco sam mo to w rzici to jo zodnego niy byda zmuszol , to juz mody kiery mo 13 roków jest barzyj pro GieKSa jak niykierzy wielcy GieKSiorze sam w Niymcach to juz som widzisz jak to jest i mody jest rodzony w Mönchengladbach a krew mo Zòlto-Zielono-Czorno lon chce miec dzwonki na komórce z GieKSy lazi w koszulce naszyj do budy jest zakrecony jak jebniety lojciec na GieKSa a GieKSiorze kierzy zezarli zdrowie na Bukowej to piyrdolom to jo tyz po leku klada lacha.Foxu tacy jak my wyginom i stadion na BUkowej choc bydzie na 100.000 to przylezie ino 1.500 goroli a my jak te dinizaury wyginemy ,Karlus trza sie ugodac kajs z Chudym na jakies piwo bo jo zgupieja . W moim sercu G ie K S a i na dobre i na zle zapraszom do siebie
pyrsk Asta
Mysle, ze to piwko mozna wypic. Bycmoze pod koniec wakacji, sie wybiore w tamte rejony (okolice Munster). Jako, ze wakacyjne plany mi sie troche pokrzyzowaly, to gdzies bedzie trzeba wyskoczyc w zamian. Podaj mi swoje namiary (Skype'a)
Co do sedna sprawy. Trzeba sprobowac, moze sie znajdzie paru zapalencow. Ja bym chcial zeby powstala chociaz strona o GieKSie w jezyku angielskim. Ma jakis polski klub juz cos takiego? Moze moglibysmy byc pierwsi.
Foxu Skype opanowany , Chudybój sie przybywamy hahahahhahahahahhaaa
GKS Katowice FC Deutschland
pyrsk Asta
jak byście przypadkiem organizowali jakieś spotkanie w Londynie to możecie rzucić pw...
nie rejestruje siea na Waszym forum bo emigrantem już za niedługo nie będę :)
Chudy NFG
23-05-2009, 14:12
Asta to wpadaj do mnie z Foxu i jedziemy :) ostanio byl u mnie Piknik i nie narzekal :)
Caliber64
08-08-2009, 20:35
Wyjeżdżam busem z kumplem ze sklepu polskiego na szpil z KSG. Jak nie chcecie wydawać setek. funtów na autokary/samoloty to popytajcie w polskich sklepach, 50% a nawet więcej taniej :) W sumie teraz to tylko do UK jeżdże wypocząć ;-)
P.S. Za niedługo miasto w pobliżu Londynu wyda drobne gadżety :))
Maly Belfast
13-08-2009, 22:23
wszedzie jestesmy nawet w BELFASCIE
Tylko czemu nikt juz sie nie interesuje stronka i forum tez ucichlo. Az tak wszyscy zarobieni?
Caliber64
14-08-2009, 20:20
Tylko czemu nikt juz sie nie interesuje stronka i forum tez ucichlo. Az tak wszyscy zarobieni?
Foxu jak możesz to zarzuć adresem do forum GieKSy w UK.
Maly Belfast
14-08-2009, 20:45
probuje sie zarejestrowac ale cos mi nie wychodzi niewiem czy to ja czy to za duzo piwa dzisiaj sprobujemy pozniej pozdro
Caliber64
14-08-2009, 21:31
www.gieksa.co.uk
siedzi ktoś w okolicach Leeds bądź Yorku?
JuzNieSpie
20-02-2010, 00:06
tak z ciekawosci... ile chopa bedzie stad na marcowym szlagierze? zawsze mozna jakie piwko w drodze powrotnej strzelic :pijaki:
a moze ci co zostaja w UK bysmy sie mogli skumac gdzies wszyscy gdzie jest TVP ?
kajs kolo Londku najlepiej
mysle ze srodek anglii by był najlepszy pod wzgledem dojazdu dla kazdego :)
dla Ciebie znaczy :)
do Londku prawie kazdy ma bezposredni dojazd
zreszta pewnie nie wypali, bo niby gdzie to ogladac?
Chudy NFG
21-02-2010, 21:45
dla Ciebie znaczy :)
do Londku prawie kazdy ma bezposredni dojazd
zreszta pewnie nie wypali, bo niby gdzie to ogladac?
Jak to gdzie na polnocnym Londynie w knajpie Widzewa :lool:
Jak to gdzie na polnocnym Londynie w knajpie Widzewa :lool:
Nie kus:lool:
Ponowie na Forum jest info o szalikach TRÓJKOLOROWA ARMIA i nazwa dzielnicy lub FC
wpadliśmy na pomysł by zrobić szale z napisem WYSPIARZE
Zainteresowani pisać mi na PW wiecej szczegółów podam już tam :)))
Liczę na zainteresowanie!!!!!!!!
Aha i trzeba by wymyślić co dajemy zamiast herbu miasta bo po jednej stronie jest herb GieKSy a po drugiej ma być herb miasta i co tam damy???
Może jakiś mały kontur wysp????
Sypać propozycjami.....
Chudy NFG
15-09-2010, 23:41
Albo flage UK ??? Ale kontur wysp tez jest dobrym pomyslem
Moja pierwsza mysl bylo, flaga. Jak kontur by fajnie wygladal na projekcie to tez moze byc.
A może kontur wyspy wypełniony flagą ? Jak tu
http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/13/80/36/400_F_13803603_oAD5NLkvbRkbWq6iTrUq7Uq658Bmc73H.jp g
Do soboty powinien być projekt gotowy i wtedy startujemy z zapisami zamiast herbu miasta będzie kontur wysp wraz z Irlandią wiesz mieszkający tam mogą też się zapisywać
Chudy NFG
30-09-2010, 22:57
No i git
skoczk00
30-09-2010, 23:21
Elegancko ja tez sie na to pisze, a tak poza tematem - jakby ktos mial problem z MOT to chetnie pomoge. Pozdro
Jak chyba każdy widział już jest projekt szala WYSPIARZE wiec lecimy z zapisami piszcie mi na PW oko...
Projekt w temacie o szaliku
Mam nadzieje ze mnie liczysz. Wysylalem juz PW kilka tygodni temu.
ja rowniez mam nadzieje, ze jestem na liscie :)
Tak jesteście na liście :) jak narazie mamy zamówione 24 sztuki w tym jedna jest dla Sisiego czekam na resztę :))) potem pójdzie info o kosztach :)
skoczk00
16-10-2010, 01:51
Ja tez podobno jestem juz zapisany:lajkonik:
Tak z ciekawości się zapytam: jest ktoś od nas w Bristolu?
Witam ja mieszkam 20 mil od Bristolu w Weston-super mare
Aha...tak tylko pytam, bo byłem akurat w Bristolu w lipcu i się zastanawiam od tej pory czy jest tam ktoś od nas.
Weston-super mare? Tam się chyba urodził John Cleese. :zabki:
Panowie nie śpimy - działamy :))) zamówione 49 szalai :))) wszyscy którzy się zapisali proszeni o kontakt na pw listę mam ale nie mam kontaktu ze wszystkimi więc czekam na PW tam podam szczegółowe info co i jak dalej.....
POZDRO
Pytanie Są może jakeis jednostki w Southampton Gdyz zamierzam sie tam przeprowadzic w lipcu i dobrze by było wiedziec wrazie wu jakies piwko czy cos. Pozdrawiam
czy znajde GieKSiarzy mieszkajacych w okolicy Heathrow ? :)
z daleka
28-11-2010, 19:48
Pytanie Są może jakeis jednostki w Southampton Gdyz zamierzam sie tam przeprowadzic w lipcu i dobrze by było wiedziec wrazie wu jakies piwko czy cos. Pozdrawiam
widziałem tam paru chłopaków ze Świrlandii i żabola
Z Heatrow masz rzut beretem na Hounslow,a tam jest Chop z FC London.
Odezwij sie na priv. dam Ci namiary i widzimy się na następnym spotkaniu GieKSy.Jeden warunek-naucz się tego :
http://www.youtube.com/watch?v=v9n_czuF2uk
żeby nie było że potem tylko ustami ruszasz:lool:
Panowie widzę ze śpimy w temacie szale narazie zapłaciło kilka osób tylko a reszta śpi
A z Heatrow pędzi Picadili Line prosto do Trójkolorowego Wood Green więc zapraszamy bo to niedaleko
Chudy NFG
28-11-2010, 20:39
Panowie widzę ze śpimy w temacie szale narazie zapłaciło kilka osób tylko a reszta śpi
Zaplace jak wroce do uk bo numer twojego konta mam w domu
ja jest ze Slough
Mieszkałem w Slough 4 lata ale musialem stamtąd sie wynieść bo na te ciapate mordy już patrzeć nawet nie mogłem.
hehe ja bede mieszkal do marca :D juz tez nie moge sie doczekac az zmienie miasto :D
JuzNieSpie
17-12-2010, 11:21
Hej
Mam pytanie, może ktoś miał podobną sytuację jak ja: będąc Polsce złamałem nogę, gips na około 8 tygodni, potem kontrola i zobaczymy co dalej. Jak i gdzie można wyszarpać jakieś odszkodowanie, jakie dokumenty są potrzebne, itp. Wszelkie sugestie mile widziane :)
Pozdro!
Idz do Citizen Advice Bureau, opowiedz swoja historie i Ci cos doradza
Jest tez GieKSa w Irlandi??
Zalatwi mi ktos 2 bilety??
https://ticketing.uefa.com/uefaeuropaleague/default.aspx
Chudy NFG
17-12-2010, 16:24
Jest tez GieKSa w Irlandi??
Zalatwi mi ktos 2 bilety??
https://ticketing.uefa.com/uefaeuropaleague/default.aspx
Napisz do uzytkownika Cwirek ewentalnie do mnie na pw to dam Ci na niego namiary
mixer1964pl
23-12-2010, 23:15
Studi KosaIRL...
Są już nasze szale TRÓJKOLOROWA ARMIA WYSPIARZE wiec zgłaszać się szaliki do odebrania narazie w Polsce ale jest możliwość odebrać go w Anglii
A mozna jeszcze taki szaliczek zamowic czy juz po ptokach?
Są już nasze szale TRÓJKOLOROWA ARMIA WYSPIARZE wiec zgłaszać się szaliki do odebrania narazie w Polsce ale jest możliwość odebrać go w Anglii
Panie Jabko! Jak Cie zlokalizowac w PL? Do 4. stycznia jestem w okolicach Katowic. Moze bedzie opcja zaplacic i odebrac szalik w sklepie kibica albo na Bukowej?
A jesli przeslesz poczta do anglii to cena sie nie zmienia?? Pytam bo na priv sie nie odzywasz, a ja czekam na odpowiedz - nie wiem ile kasy wyslac!!
Witka chopy kto jest z Manchesteru tutaj na forum albo macie do kogoś kontakt co siedzi w Manchesterze
Szaliki po weekendzie powinny być w anglii wiec zaczynamy wysyłkę i rozdawanie szali :))
JuzNieSpie
14-01-2011, 21:22
Sie manko!
Szukam kogoś kto w najbliższym czasie będzie wracał/wyjeżdżał na wyspy. Potrzeba przywieźć książkę...
Pozdro
Panowie szaliki już są w UK więc Ci co zapłacili pisać adresy na PW a Ci co chcą zapłacić to też pisać na PW to podam dane
1964zory
12-09-2011, 16:36
http://i51.tinypic.com/2r792qp.jpg
http://i52.tinypic.com/hsm92a.png
zostalo jeszcze kilka koszulek jak by ktos byl chetny to pisac PW
zwierzak
18-09-2011, 10:47
Wczoraj spotkanie Millwall - West Ham. Był ktoś z naszego FC na tym meczu??
1964zory
18-09-2011, 12:46
Tak :) Miiiiiiiiiiii!!
Chudy NFG
18-09-2011, 20:18
Ze strony Mlotow brak nas na trybunach ... dostalismy tylko skromne 2200 biletow ... ale juz za niedlugo rewanz na UP :) ... na ktorym napewno sie pojawie :)
W grudniu South Cost Derby pomiedzy FC Portsmouth, a Southampton FC na szczeblu Championship. Jak wiadomo dwie znienawidzone ekipy. Musze sie tam zjawic... Mieszka ktos w okolicy Portsmouth???
Chudy NFG
18-09-2011, 22:32
Ja wybieram sie na mecz Portsmouth z WHU i na Southampton tez zreszta na S dostalismy 3200 biletow (Mloty graja tam 18 oct) a na Popey to mozemy sie omowic na jakis piwko przed meczem
1964zory
18-09-2011, 22:44
Ze strony Mlotow brak nas na trybunach ... dostalismy tylko skromne 2200 biletow ... ale juz za niedlugo rewanz na UP :) ... na ktorym napewno sie pojawie :)
dokladnie 2500 :)
1964zory
18-09-2011, 22:45
W grudniu South Cost Derby pomiedzy FC Portsmouth, a Southampton FC na szczeblu Championship. Jak wiadomo dwie znienawidzone ekipy. Musze sie tam zjawic... Mieszka ktos w okolicy Portsmouth???
znam chlopakow ale z KSG
Chudy NFG
18-09-2011, 23:02
dokladnie 2500 :)
Ale do sprzedazy poszlo tylko 2200 ... zreszta i tyak zalapanie sie na bilet graniczylo z cudem bo samych karnetowiczow wyjazdowych jest okolo 3000
Ja wybieram sie na mecz Portsmouth z WHU i na Southampton tez zreszta na S dostalismy 3200 biletow (Mloty graja tam 18 oct) a na Popey to mozemy sie omowic na jakis piwko przed meczem
Jak najbardziej obym tylko mial wtedy wolne to mozemy sie umowic. Ale Ty raczej z Młotami bedziesz siedział?
znam chlopakow ale z KSG
Tez znam dwoch bodajze moze to ci sami...
zwierzak
19-09-2011, 11:11
Czemu nie oddali West Ham całej trybuny? Za duże ryzyko mimo wszystko?
Oglądałem kilka filmików w necie z tego spotkania to taka typowa dość sympatyczna angielska atmosfera. Rewanż zapowiada się ciekawie.
Chudy NFG
19-09-2011, 12:52
Byl pomysl aby Mloty wogole nie weszly na Millwall ale ostatecznie dostalismy te 2500 biletow ... pierwszy pomysl byl taki aby obydwa mecze byly bez publiki ... ale pomysl szybko upadl bo FA musialoby zaplacic niezle odstepne za mecze bez kibicow ... potem mialo byc bez przyjezdnych ale ostatecznie 2 mecze sa z przyjezdnymi ... mysle ze Millwall na UP zawita w podobnej liczbie ... moze dadza im troche wiecej ale narazie nic na ten temat nie pisza ... ryzyko to bylo duze ... zreszta ostatnie nasze spotkanie z Millwall na UP zakonczylo sie jak kazdy wie niezla jazda
ile bilet? zawsze chcialem sie przejechac na Pompey, a te derby sa jedne z najciekawszych
ile bilet? zawsze chcialem sie przejechac na Pompey, a te derby sa jedne z najciekawszych
Na Southampton moze byc za 30 funtow, normalnie jest po 25.
1964zory
07-10-2011, 11:56
http://gieksa.co.uk/ nowa stronka (jeszcze w budowie)
http://www.gieksa.co.uk/forum/ forum tylko dla wyspiarzy :)
Bilet na Pompey - Southampton kupiony. Wybiera sie ktos???
Chudy NFG
07-11-2011, 21:04
Raczej nie ... spotkamy sie na Pompey - WHU
Chudy NFG
08-11-2011, 12:16
tak
To widze ze kolega nawet na wyjazdy jezdzi? Masz karnet na rok?
jaki karnet? Chudy to typowy kibic sukcesu jest :jezor:
a na serio, to Mloty na dobrej drodze do awansu... czekam z niecierpliwoscia, bo znalazlem ciekawe zrodelko biletow i z checia zrobie wycieczke na wschod :)
Pompey albo Swieci tez by mogli awansowac, bo tez ciekawe i latwe wyjazdy
Chudy NFG
09-11-2011, 22:06
To widze ze kolega nawet na wyjazdy jezdzi? Masz karnet na rok?
Nie karnetu na ten sezon nie mam bo robie w soboty ... tak na wyjazdy pomykam troche z Mlotami ... w zeszlym sezonie bylem chyba na 7 czy 8 w tym narazie tylko na 2 ... Southampton i Brighton ... ale zamierzam jeszcze cos zaliczyc :faja:
tak przy okazji: jak tam stadionik w Brighton sie od srodka prezentuje?
Chudy NFG
09-11-2011, 23:17
fajny klimatyczny ... i duzy parking dla przyjezdnych a to plus
to akurat mi sie chyba predko nie przyda, ale dobrze wiedziec. choc w sumie, jakbym sie uparl, to i na rowerze bym tam mogl zajechac :)
bedzie trzeba sie kiedys z ciekawosci przejechac
Swieci sa na najlepszej drodze do awansu, a Pompey raczej nie w tym roku. Ja na wyjazdy nie jezdze, na domOwe mecze tez zadko, ale to tylko ze wzgledu na drogie bilety. Na Pompey 25-30 funtow. A jak u was?
to i tak tanio... na Arsenal najtanszy bilet kosztuje 35 funtow + booking fee (czyli ok £37 razem)
ja na wyjazdy za czesto nie jezdze, bo ciezko o bilety na te blizsze, a na te bardziej odlegle przewaznie nie ma kasy, albo wolnego. udalo mi sie dostac do Wigan i na Tottenham w zeszlym sezonie, oraz na LM w Dortmundzie we wrzesniu. wyjazdy to jest to, szczegolnie te europejskie! :)
Jak Pompey gralo w Premier to byly po 38 fuli. No niby nieduzo te 25, przydala by mi sie lepsza robota...
Nie karnetu na ten sezon nie mam bo robie w soboty ... tak na wyjazdy pomykam troche z Mlotami ... w zeszlym sezonie bylem chyba na 7 czy 8 w tym narazie tylko na 2 ... Southampton i Brighton ... ale zamierzam jeszcze cos zaliczyc :faja:
Zapraszam na Pompey. 14tego stycznia bodajze.
Chudy NFG
19-11-2011, 22:17
Dostalismy do Was 3000 biletow wiec zawitamy w sporej liczbie w cenach £30 Adults, £22 Over-60s/Young Persons 17-22yrs and £15 Under-17s. Mysle ze sporo ludzi kupi bilety przez wasza strone tak ze okolo 4- 5 tys bedzie :) kolejne wyjazdowe zwyciestwo bedzie :)
kolejne wyjazdowe zwyciestwo bedzie :)
A daj Ci bozia, daj...:piwo:
Chudy NFG
20-11-2011, 20:03
Ostatnia nasza wizyta zakonczyla sie zwyciestwem chyba 3:1 ... byly to swieta Wilekanocne
siemanko
czy ktoś operuje w Manchesterze?
1964zory
12-03-2012, 09:30
Ja tam znam jedna osobę i kilku z KSG
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.