View Full Version : Nasze FC + zagraniczne
GzG Antos
13-01-2008, 21:55
FC IRLANDIA jest ktos oprócz mnie?:sportowiec:
jasne ze tak FC IRLANDIA CORK
FC Holandia-Kwintesheul k.Hagi,a tu ktos jest?:)
Pozdrawiam.
Poki co jest nas dwoch,ja i moj brat:)
PS.Jestem 8 gliwickim GieKSiarzem przebywajacym obecnie na emigracji,lipa,ale takie bywa zycie...Byle nie na dlugo.
a tyś nie jest przypadkiem z Wełnowca?? czy oni się już do Ciebie poprostu nie przyznają?
a tyś nie jest przypadkiem z Wełnowca?? czy oni się już do Ciebie poprostu nie przyznają?
Mylisz osoby:zabki:
Od urodzenia gliwiczanin:)A kolega,o ktorego Ci chodzi jest mile widziany tu i tu:)
http://pl.youtube.com/watch?v=CH39d4W1EN0
Dobre długo go uczyłeś:lol: Tu melduje 6 kibicow z Waltham abeey z tego trojka ponizej 6lat i jeden bedzie za tydzien:zabki:
http://www.cyberx.pl/fb/szale01.jpg
szaliki MG - na poczatek 40 szt.
lepsze fotki wkrodce ...
Zimny1964
22-01-2008, 01:41
http://i17.tinypic.com/4xzv59e.jpg
FC Lędziny
http://cyberx.pl/fb/szalikimg01.jpg
tak jak pisalem wklejam lepsza fote ...
marcin GieKSa
22-01-2008, 11:28
szaliki MG poprostu miazga:szok:
kulawy85
22-01-2008, 14:04
szukam kibiców GieKSy którzy tak jak ja jakimś trafem wylądowali w warszawie!!! w celu nawiązania kontaktu itd.
Pozdro
Braci się nie traci !
Larry130184
22-01-2008, 15:30
kulawy wracaj do nas na Tauzen a nie po warszawie lazisz
wladek85
23-01-2008, 08:42
Fc Klucze
kulawy85
23-01-2008, 13:11
Larry to nie takie proste.
Wczoraj załozyłem nowe konto bo z tamtym miałem coś nie tak i chciałem Cie szukać :D a Ty sie sam odnalazłeś hehe pozdro dla chłopaków z Tauzena 3mcie sie!!!
BSNT
ciach team
24-01-2008, 11:16
F.C.Klucze;D
gasparov
25-01-2008, 00:12
juz 3 lata na emigracji Fc luton kolo Londynu z tego co wiem to jestem tu sam,w marcu przylatuje na GIEKSA- ARKA
FC Siemce
25-01-2008, 00:23
www.fcsiemce.fora.pl
Forum GieKSy z Siemc
Pawel1964
25-01-2008, 21:06
po co dawac wszystkim swoje forum :] nie lepiej zachowac je tylko dla siebie zeby tylko ludzie z siems na nim byli :)
FC Siemce
25-01-2008, 22:13
po co dawac wszystkim swoje forum :] nie lepiej zachowac je tylko dla siebie zeby tylko ludzie z siems na nim byli :)
Duzo osob o tym forum nie wie do ktorych nie idzie tyrafic przez osoby ktore sa u nas na forum dlatego je tutaj napisalem
http://www.polscykibice.com/infopage.php?id=310&PHPSESSID=4e42c262df863e2e522e40f0e101f9a0
:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D
http://www.polscykibice.com/infopage.php?id=310&PHPSESSID=4e42c262df863e2e522e40f0e101f9a0
:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D
Czego od tej strony wymagać, jak My mamy sztamę z Dynamem Drezno i Borussią Dortmund. Słyszałem, że ten serwis prowadzi dzieciak w wieku 14-15 lat, więc pewnie ktoś mu głupoty wysyła i on to kopiuje. Fajnie, że jest taka strona gdzie jest opisana praktycznie każda ekipa z Polski, tylko szkoda, że większość to nieprawdziwe informacje.
Chociaż przyznam, że interesuje mnie historia dawna i obecna kibiców Górnika Mysłowic i Górnika Lędzin.
... mamy sztamę z Dynamem Drezno i Borussią Dortmund ... .
Dolby Pon Bócek ... ale i tak nasze barwy bardzo widoczne jak i w Dortmundzie na Westfalestadion tak i na szpilach Dynama ...
GKS - BVB - SGD - Die große Elitekoalition
pyrsk Asta
cze. pytanie czy w swietochlowicach oprocz r sa jacys GieKSiarze
Tak są! Kiedys nawet jeden wypisywał sie na forum.
Z tego co wiem dalej sie wpisuje...Otóż znam osobiście dwóch,słyszalem,że jest ich wiecej,ale nie bede się wypowiadał o nie swoim terenie.pzdr
Jest jakis forumowicz w Londynie??
Chudy NFG
01-02-2008, 18:21
No ja jestem w Londynie a o co chodzi ????
A ja mam takie pytanie do GieKSy z Mysłowic, mianowicie ostatnio często przejeżdżam przez Mysłowice i widziałem kilka napisów GKSu Tychy i tak sie zastanawiam: sieją propagandę czy nowy Fc w Mysłowicach ? A jeśli tak, to dużo już kibicow GKS Tychy w myslowicach ?
A ja mam takie pytanie do GieKSy z Mysłowic, mianowicie ostatnio często przejeżdżam przez Mysłowice i widziałem kilka napisów GKSu Tychy i tak sie zastanawiam: sieją propagandę czy nowy Fc w Mysłowicach ? A jeśli tak, to dużo już kibicow GKS Tychy w myslowicach ?
Nie ma zadnego Tyskiego GKS-u w myslowicach
kaj te napisy widziałeś? jedyne jakie zrobili to obok rynku ktore juz sa dawno zamazane.
poza tym jak przejeżdzasz przez Gwiazdy to masz pod wiaduktem te same napisy (zresztą nawet nie ruszone przez nikogo - nowy FC w Katowicach ? Oczywiście żartuje). Te same napisy są na Murckach i Niwce w Sosnbowcu. Poprostu banda jakiś gówniarzy nie wiedziała co z sobą zrobić i pomalowała miasta w których chcąc nie chcąc nigdy ich FC nie będzie - dziwne ale może goście naćpali się jakiegoś gówna i myśleli że robią turnee po Tychach
ph1964joh
02-02-2008, 09:39
ostatnio pojawiające sie napisy tyskich u nas sa odpowiedzia na nasze w ich mieście i tyle na temat , nie ma mowy o jakims fc
Conrado Coneri
02-02-2008, 13:43
[QUOTE=Yaro;6397]Czego od tej strony wymagać, jak My mamy sztamę z Dynamem Drezno i Borussią Dortmund---to jest sztama z Dynamo czy nie bo nie wiem ,czy pisac na scianach Dynamo w Wolbromiu:zabki:
Nowy GieKSiarz w Waltham abbey http://i31.tinypic.com/k3q06h.jpg :zabki::zabki::zabki:
mariuszeeek
03-02-2008, 17:12
Gratulacje
FranklinWNC
03-02-2008, 17:40
:szok: piękne zdjęcie... Gratulacje
:napinka:Czy wiadomo o jakis GieKSiarzach w Tychach i okolicach bo ostatnio jadąc przez Czółów(na tyskich przedmiesciach) zauwazyłem ze poznikały tyskie grafy a pojawiły się nasze !? Czy moze była to akcja chłopaków z niedaleko będącej Kostuchny?
ph1964joh
03-02-2008, 18:47
z Tychów jezdza pojedyńcze osoby na GieKSe, nie ma zadnego fc, te napisy to akcje naszych z pewnej dzielnicy Katowic,
wszyscy z FC Mysłowice wbijać na www.myslowickagieksa.pl i czytać najnowszy news !
Mam pytanie do ziomków z Imielina. Miałem okazje przejeżdzać dzisaj przez wasze okolice i rozczarowałem się małą ilością naszych wrzutów u was :( Dodatkowo same niebieskie napisy w okolicach Chełmu Sląskiego. Pamiętam, że jeżdziła stamtąd jakaś nasza ekipka.
pzdr
powiem tak chelm sl to w przewadze niebiescy jednakze sa tam i nasi osobnicy, co do naszych wrzutow to fakt nie jest ich duzo ale sa....
mysle ze sytuacja u nas z napisami sie z biegiem czasu zmieni na + chodz z drugiej strony malowanie komus po plocie-chacie jest troche eee "nienamiejscu" ( nie wiem czy to tak nazwac ) a u nas domy jednorodzine to podstawa
http://www.ruchchorzow.com/obrazki/szale/ledziny.jpg
gornik ledziny jest fc smrodow??
myslalem ze tam oni zycia nie maja
BRANIK_GT
06-02-2008, 07:29
Pamiętam ten szalik jak pięknie płonął na meczu GKS - Cracovia
SiurekGKS
06-02-2008, 16:23
Mam pytanie do ziomków z Imielina. Miałem okazje przejeżdzać dzisaj przez wasze okolice i rozczarowałem się małą ilością naszych wrzutów u was :( Dodatkowo same niebieskie napisy w okolicach Chełmu Sląskiego. Pamiętam, że jeżdziła stamtąd jakaś nasza ekipka.
pzdr
kiedyś kolego jeżdziła ekipa, teraz niestety jeździ ekipka tylko
byliście Siurek zbyt słabi,że pozwoliliście smrodom sie rozwinąć,,Imielin to cały czos GKS skunksów sporadycznie na palcach 1 reki policzysz,hehe" blau immenau " juz widziołek ale skunksa w barwach jeszcze niy,to tak jak na Witosa som jak i na Koszutce:-),licza ,że młodzież sie u nos wyrobi pod okiem Hołdunowa który sie znaczoco ostatnio mobilizuje,nom starym zostaje tylko krzewić miłość tylko do GieKsy
marcin GieKSa
06-02-2008, 19:26
no niestety PePe mosz racja , ale na kazdym szpilu jestesmy przynajmniej w te kilka osob...
Taa, a na przystanku w centrum Imielina dupna niebieska eRka i nie ma kto tego zamalować. Niektórzy to tak pierdolą na tym forum, że łeb boli.
Erki juz nie ma !! aaa że smrody se pisza to niech se pisza boo sie ukrywaja albo kanałami chodza po tym imielinu !! smiedziele
taka "dupna" eRka jak widzisz bylka tylko przelotem a jezeli ktos uwaza ze przez pare napisow+vlepek imielin jest niebieski to jest chyba w bledzie, no chyba ze sie lapiecie na ta smieszna niebieska propagande to przepraszam
ANTY_SMRODY
06-02-2008, 22:32
http://www.ruchchorzow.com/obrazki/szale/ledziny.jpg
gornik ledziny jest fc smrodow??
myslalem ze tam oni zycia nie maja
Szale powstały bardzo dawno temu nie wiadomo kto je zrobił nie widziałem żadnej osoby w tym szalu a na meczu z gks tychy jeszcze jak Lędziny były w 3 lidze to Górnika Lędziny wspomagała GieKSa więc nie wiem skąd pomysł na szale.A co do ruchu w Lędzinach to oni się nie ujawniają istnieją tylko na internecie a tych których znam i się napinają tym swoim ruchem to sami konfidenci(jak na ruch przystało) .W Lędzinach i na Hołdunowie nie spotkacie żadnej osoby w smyczy ruchu ani żadnego napisu pro ruch ich tu poprostu nie ma.
Lędziny - Ziemowit pobazgrane w erkach, jednak coś tam jest, aczkolwiek fakt faktem Lędziny mocno się trzymają - wytępić tych z Ziemowita i 100% macie jak nic
ANTY_SMRODY
06-02-2008, 22:43
Lędziny - Ziemowit pobazgrane w erkach, jednak coś tam jest, aczkolwiek fakt faktem Lędziny mocno się trzymają - wytępić tych z Ziemowita i 100% macie jak nic
Na ziemowicie było kilka erek ale wszystko już dawno jest zamazane i teraz są tam wyłącznie napisy pro GKS.A więc na ziemowicie erek już nie zobaczysz :napinka:
Kattowitz
07-02-2008, 10:43
dobra robota panowie , brawo dla Ledzin i Hołdunowa
Zimny1964
07-02-2008, 19:43
http://i27.tinypic.com/6zuiwo.jpg
http://i31.tinypic.com/52b8qx.jpg
http://i30.tinypic.com/rwufj6.jpg
http://i27.tinypic.com/2liklrb.jpg
http://i29.tinypic.com/10gzoxs.jpg
o to linki z mojego Ziemowitu hehe Ziemowit 110% GieKSa juz jest wszystko w porzadku
wiecie jakby ktos nie wierzył zapewniam Lędziny sa oczyszczone i poweim jedno jak by były tu smRody wiem ze moje osiedle moze liczyc na ogromna pomoc Hołdunowa
Zibowski
08-02-2008, 06:46
Tak trzymać - w jedności siła
kolejny filmik taktujący o naszym FC, tym razem skupiliśmy się głównie na pochodzie na turniej WOŚP
http://pl.youtube.com/watch?v=l4Xm-PhmE88
Teraz Tylko Czekać Na Napinke Smierdzieli Hehehe
Bezwątpienia - Mysłowice Miasto Gieksy!!!!
Z forum ruchu
...a w Jaworznie nie tylko jedna dzielnica jest za ruchem . Jest O.T.K Skałka i kawałek os podłęże . Na derby jedzie nas ponad setka .....
Prawda to?? Myslalem ze oni zycia nie maja w Trojkolorowym Jaworznie...
Widocznie casting zrobili kto groźnie wygląda, placą ludziom od godziny, wsadzają w autokary i heja na śląski. ;)
Z forum ruchu
...a w Jaworznie nie tylko jedna dzielnica jest za ruchem . Jest O.T.K Skałka i kawałek os podłęże . Na derby jedzie nas ponad setka .....
To ich propaganda, podobnie wygląda sytuacja w Tarnowskich Górach też ich podobno jedzie ok. 100 a nigdy nie widziałem nikogo w ich barwach
mariuszeeek
18-02-2008, 13:58
Akurat to do propagandy chyba nie należy.. faktycznie pojedzie ich 100 osób.. tyle że rUCH + Szczaxa.
braci dwoch: szczaxa i ruch:)
Nie wiem czy to juz bylo bo nie chce mi sie przegladac wszystkich sron ale mam takie pytanie. Czy na GieKSe jezdzi ktos z Tychow?? (znam jednego goscia - Blade i Nemezus znaja go lepiej - ktory jezdzi) ale czy jest wiecej przedstawicieli naszego klubu w Tychch??
FC Siemce
21-02-2008, 12:43
Kilka osob jest ale nie jest to nasz FC
Kilka osob jest ale nie jest to nasz FC
dla smrodów kilka osób to już wystarczy żeby dane miasto nazywać swoim bastionem :lol:
Mam pytanie, czy szczaxa trzymie z ruchem?
bo gadalem z gosciem z szczaksy a on powiedział ino ze sa mniej zaczepliwi od GieKSy
Ktos cos wczesniej wspominal, ze chcialby dowiedziec sie troche o dawnym Gorniku Ledziny. Tutaj opisany jest mecz z Tychami, gdzie wyraznie pisze, ze Gornik wspierany byl przez GKS Katowice wiec nie wiem skad domysly, ze to fc ruchu...
http://i27.tinypic.com/2ewegk5.jpg
Trzeba zapisac na dysku i otworzyc w Podglad obrazkow systemu Windows to bedzie lepiej widoczna czcionka.
Z forum ruchu
no wlasnie jak to jest ??
rowniez z kilku zrodel slyszalem o 100 biletow na derby :D
Ile przecież dobrze wiesz jak to z nimi jest. Może i jedzie ta setka, ale dzieci, starcy, baby w ciąży i garbaci.
mariuszeeek
22-02-2008, 14:41
+ znajomi z Szczakowianki itp
dzisiaj w Mysłowicach na hali MOSIR przy ul. Bończyka (tam kaj był turniej WOŚP) odbył się turniej Mysłowickiej GieKSy w turnieju udział wzięło ponad 20 teamów reprezentujących trójkolorowe ulice/dzielnice + kilka drużyn rady osiedla poszczególnych dzielnic (w ramach umowy z UM Mysłowice). Turniej piłkarsko zdominowany przez drużyny rad miasta ale mieliśmy ich głęboko w powazaniu ze względu na naszą dobrą zabawę :D Podczas turnieju zbierane były zapisy gdzie blisko 200 osób złożyło formularz o kartę Kibica, w sumie na turnieju było około 300 osób, które czynnie brały udział + wiele osób, które chciały pooglądać oraz zapisać się na KK.
więcej na www.myslowickagieksa.pl
no wlasnie jak to jest ??
rowniez z kilku zrodel slyszalem o 100 biletow na derby :D
dajcie kurwa spokoj
nie ma czegos takiego jak niebieskie osiedle w Jaworznie
J-no to miejsce gdzie smrody dosłowie i w przenośni chodzą kanałami
a jak już wyjdą, to tydzień w tydzień dostają bęcki
nie ma drugiego takiego miejsca gdzie by mieli tak przejebane
i chwała Jotce za to :czytaj:
a teksty na forum ruchu piszą 14 letnie dzieci, które tylko z uwagi na swój wiek mają jeszcze możliwość sprawnego ruszania palcami i pisania na klawiaturze
Jaworzno
25-02-2008, 07:08
I tyle w temacie!
a teksty na forum ruchu piszą 14 letnie dzieci, które tylko z uwagi na swój wiek mają jeszcze możliwość sprawnego ruszania palcami i pisania na klawiaturze
To nie dobrze,ze smRody maja w Jaworznie takich mlodych...
:hihi:
Hołdunów Ł.Ś.
01-03-2008, 10:54
don------> nie ma drugiego takiego miejsca gdzie by mieli tak przejebane
a mi sie zdaje ze jest!!!
nastepnie temat ledziny za ruch-anymi hahahahahha i zapewne Hołdunów tez (bo ktos wstawił szal z przed milona lat)hahahahhahahaahaaa taaaaa 3 konfidentów którzy cały czas na wpierdolu jada a na cichej byli raz hahahahaaah ale za to załozyli 1000 spraw i milon zazalen na komisariacie pan majc....maje...smo..... hahahahhaha nic tylko sie smiac ale jak ruchancy lubia trzymac usiebie takie sprzedajne kurwy to ok ich sprawa ruch+policja=koalicja i zapewne zaniedłógo wyjda vlepki Hołdunów z ruchem hahahhahahahahahaa tylko niech se jebna na tej vlepie jakies hasło w stylu konfidenci,konfitóry,sprzedajni itd hahahahahahhahahahahahahahaha i na koniec jak ktos chce pisac o dzielnicach ledzin to niech pierw tu wpadnie i przyjzy sie z bliska jak jest a nie pirdoli bez sensu.....
JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA JEDNEGO TAK WYCHOWANI HOŁDUNÓW
Zimny1964
02-03-2008, 15:54
no i wreszcie ktos to zajebiscie posumowal nie ma czegos takiego jak blau ledziny czy jak oni se tam chca w sumie racja kto chce niech se luknie na cale Lędziny i jesli zobaczy kogos w innych barwach niz GieKSy to stawiam browara w sumie to nazwisko jest juz pewnie wielu osoba znane
Jest ktos na forum z Mazowsza/Centrum?
Xeromati
04-03-2008, 15:46
W Kryrach też jest sporo fanów GieKSy.... Zjawimy się 16.03. ze Śląskiem
Xeromati a jak tam wygląda sytuacja w Mizerowie
W Mizerowie generalnie nie widać ruchu kibicowskiego.Jest kilka osób utożsamiających się z GieKSą ,ale tylko jeden jeździ regularnie. Z reguły jeździ z nami.
FC Kryry
Haha przejeżdżałem kiedyś przez Mizerów i zobaczyłem tam napis GKS Katowice na przystanku, miały akcent heh. Btw to ten sam Mizerów, od LZSu Mizerów, tego który nie wygrał meczu od 88 lat czy iluś tam?
Haha przejeżdżałem kiedyś przez Mizerów i zobaczyłem tam napis GKS Katowice na przystanku, miały akcent heh. Btw to ten sam Mizerów, od LZSu Mizerów, tego który nie wygrał meczu od 88 lat czy iluś tam?
Heh no kiedys bylo takie haslo ze LZS Mizerow jest najgorsza druzyna w Polsce, ale mysle ze teraz chopcy sie wyrobili :faja:
A ten napis systematycznie sie zmienia, czasem tam pisze GKS J-bie, potem ktos to poprawia ...
Xeromati
05-03-2008, 17:18
Dokładnie, poza tym trzeba przyznać ze Mizerów to specyficzny terytorialnie jak i pod względem ludności obszar ( co Karol z pewnością potwierdzi :P):D:D:D:D Ale tak jak już było wspomniane nie ma tam zorganizowanych kibiców...Nie to co w Kryrach:D:D
przypadkiem na stonie bytowia.pl znalazlem fane Belchatowa:
http://www.bytovia.pl/flagi/gks_katowice_belchatow.htm
moglby ktos rozwinac ten temat?
jakis rok temu spotkalem goscia z Bełchatowa u nas na meczu. Jesli tylko czas pozwala stara sie jezdzic sam badz tez z kilkoma osobami.
Dokładnie, dodam że na zrobienie flagi pozwolenia nie miał (te dostały tylko Jaworzno, Małopolska, Mysłowice), dlatego flaga zawisła tylko raz.
Malek ja osobiscie pamietam, ze ta flaga wisiala minimum 2 razy.
Jeszcze w pierwszej lidze na meczu z Polonia Warszawa, a wtedy nie wisialy fany zadnego fc(czemu chyba wie kazdy).
W sumie macie prawo nie wiedziec, skoro 3/4 tego forum smiga na mecze od czasow 4 ligi ;)
jescze chyba wisiala na Bukowej w 1 lidze na meczu z Lechem
;)
W sumie macie prawo nie wiedziec, skoro 3/4 tego forum smiga na mecze od czasow 4 ligi ;)
Na jaki podstawie zes to obliczol ?
Na jaki podstawie zes to obliczol ?
Glupie pytanie. Wiem, ze to jest popularny trend na wszelakich forach - pytania retoryczne, ludzie chca ponizyc drugiego.
Wystarczy czytac to forum co ludzie wypisuja. Wystarczy Spojrzec do anenalow klubowych na frekwencje z wczesniejszych lat. To widac golym okiem.
jescze chyba wisiala na 1 lidze meczy z Lechem
żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, ta flaga po pierwszej wizycie na Bukowej została w Katowicach :hihi:
Adik1964
08-03-2008, 12:04
W Mizerowie generalnie nie widać ruchu kibicowskiego.Jest kilka osób utożsamiających się z GieKSą ,ale tylko jeden jeździ regularnie. Z reguły jeździ z nami.
FC Kryry
To już raczej nie będzie jeżdził :sportowiec:. Jeśli jest tu ktoś z Mizerowa niech się odezwie na pw.
FC Siemce
08-03-2008, 20:20
Fajny artykuł w nowym TMK o FC Mysłowice
Polecam
O ile się nie myle to jest to ten sam artykuł co na stronie GieKSy z Mysłowic - http://www.myslowickagieksa.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=31
ale to w lutowym było,a Safriemu chyba chodzi już o Marcowe?
BillyKid
09-03-2008, 06:25
marcowy dopiero jutro wychodzi.
BRANIK_GT
09-03-2008, 06:58
W marcowym będzie o Ruch - Fc Szopienice
Ja cała galaktyka jest niebiesko, pisali już ze po częsci witosa ,zawodzie, wełnowiec,
i większość koszutki.
Na szopkach mają wyrazny kryzys , jedną wyznacznią dzielnicy są grafy.
Zostawiam to bez komentarza.
Co do TMK fajnie jakby ktoś z Jaworzna coś nie coś napisał to przecież nasz
prężny fan club
A smRody niech dalej żyją w świecie iluzji i fatazji i choroby obsesyjno-maniakalnej
na tle niebieskich miast i dzielnic.
Powiedz mi co Twoj post wnosi do tego tematu?
Takimi postami tylko siejesz zamieszanie i ciagniesz temat niebieskich Katowic
Powiedz mi co Twoj post wnosi do tego tematu?
Takimi postami tylko siejesz zamieszanie i ciagniesz temat niebieskich Katowic
mozesz jaśniej bo chyba żlę jarzysz.
Więc przetumaczę ci łopatologicznie częsc mojego postu to ironia niebieskiego sposobu myślenia, którego nikt z normalnie myślących osób zorientowanych kibicowsko nie bierze poważnie.
Nie wiem po chuj się tłumaczę przed małolatem, ale ostatnio wiele osób się dopierdala
i szuka podtekstów.
mozesz jaśniej bo chyba żlę jarzysz.
Więc przetumaczę ci łopatologicznie częsc mojego postu to ironia niebieskiego sposobu myślenia, którego nikt z normalnie myślących osób zorientowanych kibicowsko nie bierze poważnie.
Nie wiem po chuj się tłumaczę przed małolatem, ale ostatnio wiele osób się dopierdala
i szuka podtekstów.
Chodz mi o to ze placzecie o niebieskich katowicach a sami ciagniecie temat...
Nie chcesz sie tlumaczyc nie udzielej sie na forum proste:czytaj:
PRZYBYSZ
10-03-2008, 15:40
Chodz mi o to ze placzecie o niebieskich katowicach a sami ciagniecie temat...
Nie chcesz sie tlumaczyc nie udzielej sie na forum proste:czytaj:
ALE CI MAŁOLAT DOPIRDOLIŁ DO PIECA:hihi::drewno: krutko przy szyii
BRANIK_GT
10-03-2008, 17:11
Temat: Nasze FC + zagraniczne a nie: wypominanie sobie napinek czy szukanie "Niebieskich" dzielnic istniejących/nieistniejących
Sajpress
12-03-2008, 20:34
Prosiłbym kogoś kto dobrze zna realia kibicowskie panujące w Pszczynie i okolicach (Radastawice, Piasek, Łąka, Goczałkowice, Studzienice, Studzionka, Ćwiklice, Janowice, Poręba, Brzeźce, Miedźna, Wisły itd) o ich opis. Może być na priv.
Dzięki!
marcowy dopiero jutro wychodzi.
Już jest i polecam dział "Kibicowski styl" :napinka:
mozna prosic o skan ? :))
BRANIK_GT
14-03-2008, 18:26
Proszę - poczytajcie sobie :zabki:
Jednak nie komentujmy tego to nie temat na to!
Wklejam to z czystej ciekawości nie mam innego tematu kaj by to można wkleić!
http://img179.imageshack.us/img179/432/skanuj0004yv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img337.imageshack.us/img337/6915/skanuj0003wb4.jpg (http://imageshack.us)
o kurfa :szok:
Az z samego rana sie zle robi :zabki:
Aaa to temat o naszych FC ; )
nie smRodow mimo wszystko :jezor:
ph1964joh
15-03-2008, 06:34
nasz graf z Janowa sie tam znalazł:zabki:,bardzo cieszy oko!
Momo_Group
16-03-2008, 18:28
Na dzisiejszym meczu ze Śląskiem z Klucz bardzo dobra liczba (+30) :)
cała małopolska dobra liczba
z Mysłowic dwa full wyjebane przeguby ale ile nas było nie wiem 300 pewnie lekko
a jak Siemce, Jaworzno i Lędziny?
Zimny1964
16-03-2008, 20:07
do usuniecia
http://i30.tinypic.com/160908k.jpg
Pogoń w Jaworznie ?:szok:
odp. napisalem kajs w innym temacie
:xx: - jest jedna osoba z Jaworzna , którą można spotkać na meczach Szczakowianki
odp. napisalem kajs w innym temacie
Nie mogles jej powtorzyc? aaa PDK
a jak Siemce, Jaworzno i Lędziny?
Siemianowice około 150 soób + debiut nowej fany
Z tego co pamiętam (przeczytałem, usłyszałem, info. Telefonniczne)
1 gość - po przeprowadzce ze Szczecina, dość konkretny, wyjazdowo aktywny i... JEDYNY.
Już kiedyś posiadał Fane Jaworzno ale ją stracił na rzecz KSG.
Z tego co pamiętam (przeczytałem, usłyszałem, info. Telefonniczne)
1 gość - po przeprowadzce ze Szczecina, dość konkretny, wyjazdowo aktywny i... JEDYNY.
Już kiedyś posiadał Fane Jaworzno ale ją stracił na rzecz KSG.
Ps. To co Robimy fane Szczecin? Ktoś z naszych tam mieszkających na forum się wypowiadał...
Nie stracil na rzecz Ksg ino smrodow pod kasami niejaki J o ksywie ale starsi wiedza o kogo chodzi
Jaworzno
16-03-2008, 21:21
Ta fane stracil na rzecz Ruchu jak jechal na hks-pogon, nie bez walki podkreslam. Potem na meczu sam wyskoczyl z sektora i pognal pod mlyn ruchu sam! Nie udalo mu sie ale sam fakt. O J mozna ksiazke pisac. Jest ich kilku co jezdza i fana sie im nalezy
naszo nowo fana FC Siemianowice http://galeria.sk1964.pl/displayimage.php?pid=191&fullsize=1
o ile mnie pamięć nie myli, ten koleś z Jaworzna (Pogoń) był z nami na jednym z finałów Polski.
Potwierdzi to ktoś?
BRANIK_GT
17-03-2008, 06:11
Pare lat wstecz widziałem go w autobusie w Mysłowicach jak jechał w szalu Pogonii
No nie wiem jak on w tym autobusie się zmieścił a jechało nim kilku dość kumato wyglądających synków i żaden do niego nie podskoczył
Ten gosc to niejaki J - tylko nie wiem zbaradzo czy on sie jeszcze udziela ? Przebywal na "wakacjach" kilka dobrych lat.
On wspomagal milion ronych klubow min. byl w Radomsku ze Szczaksa w....koszulce Pogonii.
Idiota jakich malo.
Ten gosc to niejaki J - tylko nie wiem zbaradzo czy on sie jeszcze udziela ? Przebywal na "wakacjach" kilka dobrych lat.
On wspomagal milion ronych klubow min. byl w Radomsku ze Szczaksa w....koszulce Pogonii.
Idiota jakich malo.
Res dobrze mówi. Z tego co jeszcze wiem, to prowadził doping na Szczakowiance za czasów I ligi. Teraz tam prowadzi doping koleś w koszulce...Ostrovii Ostrów Wlkp.
Hołdunów Ł.Ś.
17-03-2008, 09:08
co to jest za temat ku**a o kolesiu "j" czy fc bo ku*wa nie kumam moze wezcie mu jeszcze zapodajce złota wstege ca za ku**stwo sie tu szerzy..... i do panów podniecajacych sie panem 'j' zaliczył porazke i to niedawno.........
GKS K-ce - śląsk
HOŁDUNÓW+LĘDZINY 160/170 łacznie z autami.....
JOHAN 13
17-03-2008, 10:05
Pozwole sobie napisac o połączonych siłach żorskiej GieKSy i okolic.Na mecz udajemy sie jedną ekipą.
14 samochodów + bus.Razem daje to liczbe w granicach 65-70 osób.
Oprócz żorskiej GieKSy jechały nastepujące F.C.:
-Skoczów
-Rogożna
-Rudziczka
-Kryry
-Woszczyce
ze Szczejkowic 2 osoby :D
Dobra liczba Siemianowic jak na tamtejsze ciężkie warunki i fajna fana.
Pozwole sobie napisac o połączonych siłach żorskiej GieKSy i okolic.Na mecz udajemy sie jedną ekipą.
-Skoczów
-Rogożna
-Rudziczka
-Kryry
-Woszczyce
Chyba 15 aut:p jedno auto z Woszczyc wyruszylo wczesniej, ale pozniej dolaczylo do busa... z Woszczyc 18 osob: auto, 8 osobowy bus i 5 osob jadacych na własna reke....
Zibowski
17-03-2008, 10:47
Szacun dla całych Lędzin :szok:
Zajebista liczba Zor i okolic. Bedzie lepiej prawda?:)
JOHAN 13
17-03-2008, 11:00
Chyba 15 aut:p jedno auto z Woszczyc wyruszylo wczesniej, ale pozniej dolaczylo do busa... z Woszczyc 18 osob: auto, 8 osobowy bus i 5 osob jadacych na własna reke....
Spoko.Niech poszczególne F.C. się okreslą ile ich było bo cięzko to było ogarnąć:alcoholic:
radoskór
17-03-2008, 11:38
Zajebista liczba Zor i okolic. Bedzie lepiej prawda?:)
Tylko lepiej :)
zajebista sprawa z tymi busami!Mam takie pytanie gdzie busy najdalej jechały?
zajebista sprawa z tymi busami!Mam takie pytanie gdzie busy najdalej jechały?
Jaworzno
w niedziele 10 osób z Tarnowskich Gór
Adik1964
17-03-2008, 13:53
...
Jestem w szoku pozytywnym. Te 2 osoby ze Szczejkowic jechały z nami?? I musi być lepiej, z mojej i chłopaków z Kryr strony przyznamy, że liczyliśmy na więcej ale za 2tyg. Arka i namawiamy dalej kogo możemy. Ważna jest każda głowa:)
osoby z Szczejkowic jechały osobno
-Skoczów
-Rogożna
-Rudziczka
-Kryry
-Woszczyce
W gwoli ścisłości Kryry meldują się w liczbie 5 osób.
Przed chwila byl temat ktory juz nie istnieje ale chcialbym zeby ten chlopaczek jeszcze raz to napisal ale w tym temacie.
chodzi o zabrzeg i miliardowice
Pavveuek
17-03-2008, 18:29
Witam pewnie o nas nikt nie słyszał Nasza Ekipa stanowi 20 osób Miliardowice leżą Koło Czechowic Dziedzic
tak to szło
no wlasnie uwierzyc nie moge. Mieszka tam moja babcia i bardzo czesto tam bywam
do teraz na stacji pkp w zabrzegu jest dupny napis GKS KATOWICE, co prawda juz coraz mniej widoczny ale poprawi sie go.
na jakims tam budynku obok kosciola tez jest napis GKS Katowice, zawsze sie zastanawialem co jest grane.
moze kolega cos wiecej napisac odnosnie waszej grupki itd.?
beatdown
17-03-2008, 18:33
Radzionków w 4 osoby
Jaworzno
Autobusy co prawda nie przegubowe, były również z bardziej odległych FC :]
A może ktoś zna jakiś czynnych GieKSiarzy z Tych ? Czy istnieją tu jeszcze jacyś czy moze jestem sam w tym mieście ?
Pavveuek
17-03-2008, 19:21
Apeluje o nie bratanie sie przez internet !!! Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie
Wiadoma sprawa i ogólnie dzięki za przestroge lecz pytam z czystej ciekawosci bo mam wrazenie ze niektóre osoby które widuje na stadionie to widziałem np w busie w drodze na mecz( ale to nie na 100%)
Reprezentant z dzielni Zarzecze oczywiście był :) (z kolegami) doszły mnie słuchy ze jeszcze ktoś tam jeździ na GieKSe. Tyle tego sie buduje i sprowadza ze nie nadążam ludzi poznawać :)
Nie wiem czy dobrze robicie piszac na necie np Szczejkowice 2osoby Kryry 4 osoby ,jest Was za malo zeby sie tak afiszowac a rywal nie spi.
Reprezentant z dzielni Zarzecze oczywiście był :) (z kolegami) doszły mnie słuchy ze jeszcze ktoś tam jeździ na GieKSe. Tyle tego sie buduje i sprowadza ze nie nadążam ludzi poznawać :)
Dlugo tam mieszkasz? Ilu was z Zarzecza bylo? Moze byc PM.
hooligans official
17-03-2008, 20:40
mam pytanie...bo widze ze ktos tam napisal ze z Żor i okolic ok 70 osob. Jak w tych zorach sytuacja wyglada??? bo wszedzie pisze co innego. tu ze zabole maja przewage tu ze chorzowscy a tu widze GieKSa sie chyba nam odradza?? jesli mozna to opiszcie obiektywnie i szczegolowo jak to wyglada moze byc pw:) pozdro
Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie
Stara akcja... :lol:
Nie wiem czy dobrze robicie piszac na necie np Szczejkowice 2osoby Kryry 4 osoby ,jest Was za malo zeby sie tak afiszowac a rywal nie spi.
To raczej nie te klimaty kibicowskie... wiec mozesz byc spokojny
wladek85
18-03-2008, 13:30
OLkusz KLucze 60 osob na meczu ze SLASKIEM
DarekJ1968
18-03-2008, 18:57
Zauważyłem sporą aktywność GieKSiarzy na Śląsku Cieszyńskim: Skoczów, Strumień, Milardowice, Zabrzeg, Ustroń, Czechowice-Dziedzice. Z przeszłości pamiętam fany Cieszyn i Zebrzydowice, może tam też jacyś nasi kibice się uchowali.
Poddaję wam pod dysksję pomysł zjednoczenia się i zrobienia wzorem Małopolski, jednego fan clubu Śląsk Cieszyński. Ja jestem z Katowic, więc za was się nie wypowiadam, chciałem tylko wrzucić pomysł.
Na tą chwile jezdzimy tylko my i chlopaki z Czechowic/Zabrzega/Miliardowic. Co do Ustronia to jak juz ktos tam jest to rzadko Bukowa odwiedza. A jesli chodzi o Strumien to masz bledne informacje bo ostatnio im blizej do klubu z Cichej (ale oni srednio co miesiac zmieniaja zainteresowania wiec pewnie im niedlugo przejdzie).
Sajpress
18-03-2008, 19:39
W Zabrzegu i Miliardowicach (dzielnica Ligoty koło Bielska-Białej) jesteśmy nr 1, to nie podlega dyskusji! Mimo dużej dominacji w całym powiecie BKS-u Bielsko.
Od 2000 roku jeździmy na GieKSę i co oczywiste jesteśmy na każdym meczu na Bukowej; nawet na takich jak z np. z Dyskobolią gdzie walczysz o dobre miejsce na kasie ;-)
Mimo iż nie jest Nas tutaj za dużo, to nadrabiamy to fanatyzmem z którym to po kilka razy zwiedziliśmy już stadiony w takich miastach jak: Opole, Warszawa, Poznań, Kraków, Gdynia, Olomouc czy Skopje, Stalowa Wola, Częstochowa, Słubice, Łódź, Zabierzów, Łomża, Płock, Dobrzeń Wielki, Królewska Wola, Wrocław, Liberec, Brno, Praga, Slovacko, Zlin, Gorzów Wlkp itd.
Nie ma tutaj lekko ale chłopaki są z GieKSą aż do grobu – można ich skopać w 15-tu i okraść (BKS) ale to nic nie zmienia, GieKSy nigdy się nie wyprą!
Plusem jest to że na Bazaly mamy tyle samo kilometrów co na Bukową
Jak będzie z Nami w przyszłości – zobaczymy...
Póki, co ważne jest że w sobotę jedziemy na Stalówkę – byliśmy wtedy, będziemy i teraz!
Pozdrowienia z południa
Zauważyłech z chopcy z Rogóźnej przez ostatni czas bardzo aktywni ( grafy itp.) :]
Mógłby ktoś opisac Rogóźne ???
C.H.M. brawo! Oby tak dalej.
Jesli chodzi o Ustron i Cz-Dz to widzialem duzo naszych napisów co cieszy oko.Ciekawi mnie własnie sytuacja w Cieszynie bo wiem ze tam sosnowies jest maja nawet flage... wie ktos cos na ten temat ? pzdr.
DarekJ1968
19-03-2008, 00:14
Widzę, że nie złapaliście do końca o co mi chodzi. Jeśli zrobicie fan club Śląsk Cieszyński to na pewno do tej inicjatywy przyłączą się również pojedynczy kibice z powiatów bielskiego i cieszyńskiego. Nie wierzę w to, że w Cieszynie i Zebrzydowicach, GieKSiarze wykruszyli się do końca. Zjednoczcie wszystkich, którzy tam są. Przypuszczam, że w konfrontacji z BKS-em możecie liczyć na pobliskie Żory i okolice, a i Banikowcy nie mają daleko, żeby was wesprzeć. Wypromujcie hasło Śląsk Cieszyński z GieKSą, w ten sposób urośniecie w siłę, opanujecie region i nikt wam tam nie podskoczy. Za parę lat BKS, poza Bielskiem nie będzie istniał. Podaje wam pomysł, jeżdżę już na GieKSe 24 lata, więc trochę doświadczenia mam. Skorzystajcie, a na tym wygracie. Macie szansę stworzyć jeden z najsilniejszych fan clubów GieKSy, jeśli zagospodarujecie tereny, które teraz są kibicowską pustynią.
DarekJ1968
19-03-2008, 00:43
Jesli chodzi o Ustron i Cz-Dz to widzialem duzo naszych napisów co cieszy oko.Ciekawi mnie własnie sytuacja w Cieszynie bo wiem ze tam sosnowies jest maja nawet flage... wie ktos cos na ten temat ? pzdr.
Z Cieszyna była kiedyś flaga GieKSy, potem Ruchu, jeszcze później Widzewa, teraz Zagłębia. Jest tam też garstka kibiców Piasta Cieszyn. Ogólnie jednak miasto jest do zagospodarowania. Nie zrobimy tego my, zrobią to inni (czytaj Chorzów, bo Bielska tam raczej nie kochają, a fan club Sosnowca na Śląsku to już czysta abstrakcja).
BRANIK_GT
19-03-2008, 06:31
Na forum Zagłębia S. podali że na mecz z Legią przybyło 15 z Cieszyna <-
DarekJ1968
19-03-2008, 08:15
Legia w Kaczycach, BKS w Skoczowie, Zagłębie w Cieszynie. Szlag mnie trafia. Prośba do GiekSiarzy ze Śląska Cieszyńskiego. Dogadajcie się z Banikiem i posprzątajcie swoje podwórko.
w ferie pracowalem z jedna osoba z Cieszyna, podobno zaglebie i legia to najwieksza tam ekipa, a takie mniejsze to GKS, KSG, Ruch i RTS... cieszyn ma chyba juz nawet flage na olimpijskiej
Legia w Kaczycach, BKS w Skoczowie, Zagłębie w Cieszynie. Szlag mnie trafia. Prośba do GiekSiarzy ze Śląska Cieszyńskiego. Dogadajcie się z Banikiem i posprzątajcie swoje podwórko.
zejdz na ziemię...
Co do Strumienia to oni kibicują "A klasowej" Wiśle Strumień, z nimi to różnie bywa pierw chcieli być F.C. Jastrzębia, teraz podlizują sie Ruchowi...
w ferie pracowalem z jedna osoba z Cieszyna, podobno zaglebie i legia to najwieksza tam ekipa, a takie mniejsze to GKS, KSG, Ruch i RTS... cieszyn ma chyba juz nawet flage na olimpijskiej
W grudniu 2007 roku byłem dwa dni w Cieszynie widziałem parę szali z Elką oraz Zagłębia Sosnowiec. Więc jacyś kibice tam są.:zabki:
W grudniu 2007 roku byłem dwa dni w Cieszynie widziałem parę szali z Elką oraz Zagłębia Sosnowiec. Więc jacyś kibice tam są.:zabki:
a ja miałem przyjemność być kilka dni po drugiej stronie Olzy i tam już tylko widoczne barwy Banika
Sajpress
19-03-2008, 16:55
Widzę, że nie złapaliście do końca o co mi chodzi. Jeśli zrobicie fan club Śląsk Cieszyński to na pewno do tej inicjatywy przyłączą się również pojedynczy kibice z powiatów bielskiego i cieszyńskiego. Nie wierzę w to, że w Cieszynie i Zebrzydowicach, GieKSiarze wykruszyli się do końca. Zjednoczcie wszystkich, którzy tam są. Przypuszczam, że w konfrontacji z BKS-em możecie liczyć na pobliskie Żory i okolice, a i Banikowcy nie mają daleko, żeby was wesprzeć. Wypromujcie hasło Śląsk Cieszyński z GieKSą, w ten sposób urośniecie w siłę, opanujecie region i nikt wam tam nie podskoczy. Za parę lat BKS, poza Bielskiem nie będzie istniał. Podaje wam pomysł, jeżdżę już na GieKSe 24 lata, więc trochę doświadczenia mam. Skorzystajcie, a na tym wygracie. Macie szansę stworzyć jeden z najsilniejszych fan clubów GieKSy, jeśli zagospodarujecie tereny, które teraz są kibicowską pustynią.
Spokojnie stary
Wojta$ pytał o Nas to napisałem
Już od zeszłego roku trwają rozmowy na temat połączenia się w jedną większą grupę (właśnie na wzór chłopaków z Małopolski) i pod jedną nazwą jeździć na GieKSę.
Pożyjemy - zobaczymy
DarekJ1968
19-03-2008, 16:58
zejdz na ziemię...
Nie wiem, czemu uważasz to za nie realne, trochę GieKSy na Śląsku Cieszyńskim jest. Pewnie sami nie wiedzą ilu. Zauważyłem, że gość ze Skoczowa nie bardzo kojarzy GieKSiarzy z sąsiedniego Ustronia, a o istnieniu GieKSy w Cieszynie nawet nie wie. Jak się zbiorą do kupy, to może się okazać, że sami będą w szoku jaką mają ekipę. Nie wierzę w to, że Banikowcy z Czeskiego Cieszyna, czy Karwiny nie pomogli by im posprzątać. Zagłębia, jak czytam w Cieszynie 15 osób, to pewnie sam Banik z Czeskiego Cieszyna, by ich pozamiatał. Legii w Kaczycach podobnie, a zaraz za miedzą konkretna i na pewno liczebniejsza ekipa Banika w Karwinie. To nie ja muszę zejść na ziemię. Gdybyśmy ponad 20 lat temu myśleli takimi kategoriami, Katowice pewnie jeszcze do dzisiaj byłyby niebieskie. W 1984 nas było 300, a Ruchu w samych Katowicach ponad 1000 i jakoś nie pękaliśmy.
DarekJ1968
19-03-2008, 17:13
Spokojnie stary
Wojta$ pytał o Nas to napisałem
Już od zeszłego roku trwają rozmowy na temat połączenia się w jedną większą grupę (właśnie na wzór chłopaków z Małopolski) i pod jedną nazwą jeździć na GieKSę.
Pożyjemy - zobaczymy
Czyli sami również rozumiecie taką potrzebę. To w czym problem, że zamiast to zrobić, od zeszłego roku dyskutujecie? Przypuszczam, że dzięki takiemu zjednoczeniu okaże się, że jest was o wiele więcej, niż myślicie.
Fanatyk'1964
19-03-2008, 17:26
Fan clubu Śląsk Cieszyński spoko nazwa :napinka: Chłopcy działać !!!!
Gliwice jak zawsze tez obecne.Liczba coraz mniejsza,ale to tylko przejsciowy problem.
ZAWSZE WIERNI!
Darek fajnie ze sie interesujesz naszym regionem ale raczej masz o nim mniejsze pojecie niz my... Fantazji tez Ci nie brakuje. Cala ta gadka nie jest na forum. Zapraszam do rozmowy na jakims wyjezdzie. Ciekawe czy procz nas i ekipy z Czechowic ktos jeszcze bedzie z takich miast jak Cieszyn czy Ustron...
Reszta na PW
DarekJ1968
20-03-2008, 20:10
Zgadzam się z tobą, że mam mniejsze pojęcie na temat sytuacji w waszym regionie, niż Wy. Natomiast mam więcej ogólnego pojęcia na temat i doświadczenia. Problem jest w tym, że do zeszłego roku dyskutujecie na temat wspólnego szyldu, zamiast to zrobić. Zauważyłem też u Was negatywne podejście do tematu.
Weźcie przykład ze starej gwardii z Katowic. Na początku była nas garstka, a jednak nie daliśmy się wytępić Ruchowi, urośliśmy w siłe i powoli przejęliśmy miasto, osiedle za osiedlem. Spójrz też na też na Małopolskę. Przyznaj, że w stosunku do Ruchu i Wisły, BKS Bielsko to małe piwo, a pod nosem macie jeszcze Banikowców.
Nie wiem kiedy się pojawię na jakimś wyjeździe. Trochę latek mi już stuknęło, więc dalekiej wyjazdy (ponad 200 km) to już nie dla mnie. Na jesień tam, gdzie chciałem jechać ograniczenia lub zakaz. Więcej na PW
DarekJ1968
21-03-2008, 00:08
Do Mysłowic. Przeczytałem tekst o waszym fc i mam wątpliwości. Oprócz niebieskich dzielnic, wymienionych w tekście, takie były również Krasowy i Ławki. Czyżbyśmy je przejęli? Tajemnicze pozostają dla mnie Kosztowy, słyszałem że jest tam i GieKSa i Ruch i Górnik. Janów Miejski opanowaliśmy, czy jednak Ruch tam jest nadal mocny? Na waszej stronce przy opisie Skoty spotkałem określenie Rudniol (to jakieś osiedle? Znam mniej więcej Mysłowice, ale ta nazwa nic mi nie mówi), zdaje się opanowany przez konkurencję.
Powiat bieruńsko-lędziński. Lędziny i Imielin nasze, Chełm Śląski, jak czytam przejęła konkurencja, Bieruń - Ruch i Tychy (chociaż GieKSa podobno też tam jest). Bojszowy???
Powiat pszczyński. W Pszczynie kiedyś 50% Ruchu, 30% GieKSy (główny bastion Piasek, stracił fane na derbach w Tychach), 20% Górnika. Teraz chyba się tam wykruszyliśmy, nawet na dworcu w Piasku jest graf Ruchu. Suszec - Ruch, Pawłowice - Jastrzębie, Kobiór (kiedyś Tychy, później słyszałem też o GieKSie i Ruchu) teraz???, Miedźna???
Powiaty rybnicki i wodzisławski. Pamiętam nasze fany: Rybnik, Chwałowice, Rydułtowy, Czyżowice. Jak tam teraz wyglądamy?
Powiat mikołowski. Kilkanście osób kiedyś jeździło z Mikołowa. Dzielnica Orzesza-Zawiść miała swoją fane. Jakieś zmiany?
Piekary Śląskie. Jak tam wyglądamy ilościowo w stosunku do Ruchu i Górnika. Z tego co kojarzę to nasze są osiedla Kamień, Józefka i Sowińskiego.
Ruda Śląska. Kiedyś były nawet dwie fany: Ruda Śl. i Godula. Istniejemy tam? Jeśli tak to w jakiej ilości i na jakich dzielnicach.
A więc tak Krasowy i Ławki to pozostałości po kibicach Ruchu (tylko ci wiekowi), którzy się w żaden sposób nie angażują. Z tych dzielnic jeżdżą już także GieKSiarze ale raczej są to tzw. "martwe" dzielnice. Z Kosztowami sprawa wygląda inaczej, jest tam i Ruch i GieKSa i kilku z KSG jednak ilościowo wypada najlepiej to z naszej strony. Ruch za to rządzi na ... murach. Nasi z nimi nie mają tam raczej żadnych problemów, bardziej mogą się martwić o pobliską Brzezinkę. Janów miejski zawsze był nasz i jest, natomiast tobie może chodzi o malutkie osiedle Rudniol gdzie niestety jeszcze trzyma się tam kilku chorzowskich.
Pamiętajcie, że Mysłowice to nie Jaworzno i specyfika kibicowania u nas jest trochę inna, w naszym mieście jeszcze w latach 90-tych prym wiedli chorzowscy a obecnie rolę się odwróciły i wszystko idzie w dobrą stronę.
DarekJ1968
21-03-2008, 07:21
Czyli można powiedzieć, że Ławki i Krasowy podzielone, ale słabe i niezaangażowane. Rudniol, jeśli dobrze kojarzę to jest oficjalnie os. Tuwima, a więc część dzielnicy Janów Miejski. Pytanie więc jak to wygląda ilościowo w tej dzielnicy. Już w latach 80-tych fc Mysłowice był nieliczny, ale konkretny. Pamiętam, że w 1984 r. na Cracovii było na 83, w tym ok. 20 osób wsiadło w barwach w Mysłowicach, pod nosem Ruchu z Rymera. Nie zgodziłbym się, że Ruch u was dominował w latach 90-tych. Pamiętam, że jeżdziło już wtedy sporo ekipy i to solidnie oflagowanej: Mysłowice, Mysłowice-Morgi, Piosek, Skota, Larry, Boniol. Opuściliście się, gdzieś w roku 2001, czego Ruch nie omieszkał wykorzystać, ale teraz widzę, że nie tylko wszystko wróciło do normy, ale zmierza ku lepszemu. Przydałoby się tylko "wyjaśnić" to również Ruchowi z Rymera i Brzezinki.
Dzięki za wyjaśnienia i pozdrawiam
stara ekipa
21-03-2008, 07:51
A więc tak Krasowy i Ławki to pozostałości po kibicach Ruchu (tylko ci wiekowi), którzy się w żaden sposób nie angażują. Z tych dzielnic jeżdżą już także GieKSiarze ale raczej są to tzw. "martwe" dzielnice. Z Kosztowami sprawa wygląda inaczej, jest tam i Ruch i GieKSa i kilku z KSG jednak ilościowo wypada najlepiej to z naszej strony. Ruch za to rządzi na ... murach.
Z racji tego ze mom zona z Kosztów i często tam bywam od 17 lat , pozwole sobie wtrącic kilka słów ...
Odnośnie Krasów i Kosztów :
Krasowy i Kosztowy to rejon gdzie żyje i mieszka sporo "kibiców" co są za ruchem , jednak zdecydowana większość nigdy nie była na meczu śmierdzieli , rzadko można spotkać kogoś w szaliku , jednak gdy kogoś spotkam to jest w niebieskim ... Do dzisiaj jeździ kilku starych zgredów w moim wieku wraz z rodzinami na mecze ruchu (samochody)
Ostatnio u mojego chrześniaka zauważyłem w pokoju na biurku namalowaną "r" ... pogadałem że jak to gówno nie zniknie to nic mu więcej nie dam :cham: trochę się przestraszył i powiedział że koledzy z gimnazjum w Kosztowach są za "r" ...
Trzeba tępić to w zarodku i uderzyć z pro GieKSiarską propagandą do szkół !!!
Ostatnio u mojego chrześniaka zauważyłem w pokoju na biurku namalowaną "r" ... pogadałem że jak to gówno nie zniknie to nic mu więcej nie dam :cham: trochę się przestraszył i powiedział że koledzy z gimnazjum w Kosztowach są za "r" ...
Proste... Zabierz go na Bukową :napinka:
Nie zgodziłbym się, że Ruch u was dominował w latach 90-tych
niestety takie sa fakty. jakbys mieszkal w Myslowicach w tamtych latach, to bys wiedzial, szczegolnie w jednej z dalszych dzielnic - wracanie po meczu przez wszystkie niebieskie dzielnice i wysiadanie na Brzezince to czasem bardzo ciekawe przezycia :)
DarekJ1968
21-03-2008, 09:47
Pewnie jazda przez Klachowiec, Rymera, Brzęczki i wysiadanie w Brzezince również dzisiaj do ciekawych nie należy, ale co to ma wspólnego z rządzeniem w mieście. Ekipa z Rymera zawsze była mocna i wjeżdżała na nasze dzielnice, ale z tego co wiem to w latach 90-tych na Boniol wjechała tyko raz, wyjechała na butach i więcej nie miała już ochoty wjeżdżać. Ze Skotą, ani z Pioskiem też raczej wolała nie zadzierać. To że atakowali nas tam, gdzie byliśmy słabi, nie świadczy jeszcze o rządzeniu. Liczebnie to jednak GieKSy było w tamtych latach więcej, tak przynajmniej twierdziła mysłowicka ekipa. U nas 6 fan z Mysłowic, na Ruchu tylko 3 (Mysłowice, Brzezinka, Ławki), to też o czymś świadczy. Pochrzaniło się dopiero w 2001 roku, gdy GieKSa odpuściła
Przy okazji pozdrawiam Skalpela, wychowaj chrześniaka na mysłowickiego GieKSiarza.
marcin GieKSa
21-03-2008, 09:49
Z racji tego ze mom zona z Kosztów i często tam bywam od 17 lat , pozwole sobie wtrącic kilka słów ...
Krasowy i Kosztowy to rejon gdzie żyje i mieszka sporo "kibiców" co są za ruchem , jednak zdecydowana większość nigdy nie była na meczu śmierdzieli , rzadko można spotkać kogoś w szaliku , jednak gdy kogoś spotkam to jest w niebieskim ... Do dzisiaj jeździ kilku starych zgredów w moim wieku wraz z rodzinami na mecze ruchu (samochody)
Swieta racja...właśnie w takich dzielnicach Akcja Szkoła odniosła by największy EFEKT...do dzieła Panowie do dzieła
Goczałkowice-zdrój - Jest Tu Ktoś Z Gieksiarzy??? Bo Takie Mnie Słuchy Doszły że Są Nawet Tacy Co Na Każdy Mecz Jeżdzą
Pewnie jazda przez Klachowiec, Rymera, Brzęczki i wysiadanie w Brzezince również dzisiaj do ciekawych nie należy, ale co to ma wspólnego z rządzeniem w mieście.
ok, niech bedzie - takie odnosilem wtedy wrazenie.
Kosztowy'64
21-03-2008, 11:55
SKalpel masz PW :faja:
Ok...Brzezinka jest zdominowana przez śmierdzieli ale tak naprawde na mecze jeździ ich kilku...no może kilkunastu. Reszta to dzieciarnia... która może za parę lat będzie jeździć na cichą. Tak na prawdę na Brzezince potrzebnę są "wizyty" jakiejś naszej konkretnej ekipy...najlepiej w dniu meczu śmierdzieli. Po kilku takich wizytach skończyło by się chodzenie w śmierdzących barwach a niektórych łebków ...pewnie by już matki na mecz nie puściły.
Forum nie tylko My przegladamy, zalatwcie to miedzy soba na live, przez internet chuja zalatwicie.
http://i32.tinypic.com/334n6kn.jpg
Ten koles wpisuje sie tez u nas na forum jako GieKSiarz wiec wydaje mi sie,ze ban-nawet jesli tam cos probuje im macic-bedzie dobra nauczka.
W ogole straszna chujowizna wpisywac sie na tym skuRwialym forum wiec kto to robi niech wrzuci na luz.
No offence,nie robmy sobie tam przypalu poprostu.Zreszta o czym dyskutowac z kuRwami?
Ok..już więcej nie pisze o Brzezince...jak by coś to pw. Poza tym wesołych Świąt i 3 pkt. w Stalowej Woli.
DarekJ1968
21-03-2008, 13:54
W Mysłowicach już mam pełny obraz. Resztę pytań powtarzam:
Powiat bieruńsko-lędziński. Lędziny i Imielin nasze, Chełm Śląski, jak czytam przejęła konkurencja, Bieruń - Ruch i Tychy (chociaż GieKSa podobno też tam jest). Bojszowy???
Powiat pszczyński. W Pszczynie kiedyś 50% Ruchu, 30% GieKSy (główny bastion Piasek, stracił fane na derbach w Tychach), 20% Górnika. Teraz chyba się tam wykruszyliśmy, nawet na dworcu w Piasku jest graf Ruchu. Suszec - Ruch, Pawłowice - Jastrzębie, Kobiór (kiedyś Tychy, później słyszałem też o GieKSie i Ruchu) teraz???, Miedźna???
Powiaty rybnicki i wodzisławski. Pamiętam nasze fany: Rybnik, Chwałowice, Rydułtowy, Czyżowice. Jak tam teraz wyglądamy?
Powiat mikołowski. Kilkanście osób kiedyś jeździło z Mikołowa. Dzielnica Orzesza-Zawiść miała swoją fane. Jakieś zmiany?
Piekary Śląskie. Jak tam wyglądamy ilościowo w stosunku do Ruchu i Górnika. Z tego co kojarzę to nasze są osiedla Kamień, Józefka i Sowińskiego.
Ruda Śląska. Kiedyś były nawet dwie fany: Ruda Śl. i Godula. Istniejemy tam? Jeśli tak to w jakiej ilości i na jakich dzielnicach.
Za posrednictwem internetu wszystkiego sie nie dowiesz.
DarekJ1968
21-03-2008, 15:13
Za posrednictwem internetu wszystkiego sie nie dowiesz.
Chyba to najprotsza forma, zwłaszcza że jakieś 12 lat temu przesiadłem się z blaszoka na główną. Z bezpośrednich rozmów też sporo wiem. Jednak tego typu info ma ten mankament, że się dezaktualizuje. A tutaj są to pytania jak najbardziej na temat. Jeśli ktoś nie chce odpowiadać na forum, może wysłać info na PW.
prośba od przedstawicieli Mikolowa/Lazisk/Orzesza o nie wypowiadanie się o tych terenach na forum.
Kto ma wiedzieć ten wie, z góry dzięki!
stara ekipa
21-03-2008, 17:20
SKalpel masz PW :faja:
No cóż , ja tam zawsze zimową pora w szaliku śmigałem a i często po melanżach ryja darłem jak z dyski wracali ... jakoś nikt nie chciał podejść a teść nawet nie reagował , wiedział że cała ulica była by potem rozjebana :cham:
DarekJ1968
21-03-2008, 20:59
prośba od przedstawicieli Mikolowa/Lazisk/Orzesza o nie wypowiadanie się o tych terenach na forum.
Kto ma wiedzieć ten wie, z góry dzięki!
Aleś się k... napiął. Nie pytam o akjce PNG, bo już dawno nie jestem w temacie, a jak byłem to jeszcze nie było podziału na ultras i hools, a więc tym bardziej PNG. Gdybym zadawał takie pytania, hasło: Kto ma wiedzieć ten wie, byłoby na miejscu. Pytam o to co jest tutaj tematem. Jeśli odpowiedź mogłaby kogoś narazić, to wrzucić na PW. Chociaż pamiętam gościa ze starej ekipy z Mikołowa (można go było spotkać na A razem z Pudlem z Centrum), który się tam nie czaił, że jest z GieKSy. Ekipa z Zawiści też była konkretna. Chyba Ci co jeździli na wyjazdy, jak jeszcze Cię nie było na świecie, a nadal są na Bukowej i chcą coś wiedzieć na temat fc mają do tego prawo.
Pozdrawiam Skalpela
ale co mnie to obchodzi?
chłopaki nie chcą, żeby ich temat był poruszany na forum i dostałem od nich prośbę, żeby o tym napisać.
możesz uszanować to, że mieszkają i działają na trudnych terenach i nie chcą, żeby było o nich głośno?
DarekJ1968
21-03-2008, 21:34
ale co mnie to obchodzi?
chłopaki nie chcą, żeby ich temat był poruszany na forum i dostałem od nich prośbę, żeby o tym napisać.
możesz uszanować to, że mieszkają i działają na trudnych terenach i nie chcą, żeby było o nich głośno?
Ja to szanuję, dlatego napisałem, że jak by to miało kogoś narazić to na PW. Mogłeś napisać to samo zamiast napinki: Kto ma wiedzieć ten wie.
.
wykladamy dobrze, co doosiedli to jestes w bledzie
koles1989
21-03-2008, 22:40
Rydułtowy- Duża większość za Górnikiem Zabrze, szukam informacje na temat dawnych kibiców GieKSy ale ciężko, dużo przerzuciło się na Górnik.
Rybnik tak samo za Górnikiem, jest grupka osób z Rybnika i okolic co jeżdżą na mecze. Co do Czyżowic to popytam się znajomych bo pierwsze słyszę by ktoś tam był za GieKSą.
Powiat Wodzisławski jest podzielony między Ruchem, Górnikiem i Odrą.
Co do "Suszec-ruch" to przesadziłeś. Jeśli chodzi o Ruch to panuje na osiedlu, gdzie jednak sporo ze starek ekipy wyjechało za granicę i chociaż prawie każdy z nich mówi, że jest smrodem, to 3/4 nigdy na meczu piłkarskim nie była. Jest Ekipa około 10 chłopa która jest na każdym szpilu i czasem zaliczają wyjazdy. W Suszcu jest można powiedzieć podobna ekipa, która śmiga na Górnik, więc dałbym 50:50. Jeśli chodzi o GieKSe, to nie ma tematu. Jednostki, które rzadko bywają na Bukowej. Na szczęście tuż tuż są chłopaki z Kryr, którzy dali mi nadzieje na lepsze jutro:D Jakby ktoś nie wiedział, a pewnie nikt nie wie, to Rudziczka jest zaraz koło Suszca i wszyscy wchodzimy w Gminę Suszec:](żeby nie było) A więc DarekJ1968 jeżeli Tobie chodziło o całą gminę to wg. mnie każdy My, ruch i Górnik mamy po 30%.
DarekJ1968
21-03-2008, 23:08
Kamil89 i takie info mnie cieszy. Myślałem, że cała gmina ich, bo o nich słyszałem. Właśnie po to piszę co wiem, żeby się dowiedzieć, o tym czego niewiedziałem. 1/3 gminy nasza i to jest konkret. Dzięki za info dla Kamila 89 i kolesia z Rydułtów. Pozdrawiam
markus73
22-03-2008, 10:23
Aleś się k... napiął. Nie pytam o akjce PNG, bo już dawno nie jestem w temacie, a jak byłem to jeszcze nie było podziału na ultras i hools, a więc tym bardziej PNG. Gdybym zadawał takie pytania, hasło: Kto ma wiedzieć ten wie, byłoby na miejscu. Pytam o to co jest tutaj tematem. Jeśli odpowiedź mogłaby kogoś narazić, to wrzucić na PW. Chociaż pamiętam gościa ze starej ekipy z Mikołowa (można go było spotkać na A razem z Pudlem z Centrum), który się tam nie czaił, że jest z GieKSy. Ekipa z Zawiści też była konkretna. Chyba Ci co jeździli na wyjazdy, jak jeszcze Cię nie było na świecie, a nadal są na Bukowej i chcą coś wiedzieć na temat fc mają do tego prawo.
Pozdrawiam Skalpela
GieKSiarzy z Mikolowa w czasach o ,ktorych piszesz bylo czterech(aktywnych).Regularnie na wyjazdy w pierwszej pol. lat 90-tych uczeszczalo dwoch z Nas. Ruch wiedzial "who is who" i bylo spokojnie.Czasami gdy oni i My mielismy w tym samym dniu wyjazd ,jechalismy razem autobusem nocnym( byl tylko jeden bus) do Katowic.Ogolnie byl spokoj ,choc pare "niejasnosci" solowych bylo wyjasnianych ;)
Miliarodowice Na zawsze z GieKsą
DarekJ1968
22-03-2008, 16:36
Czterach aktywnych (a w "porywach" z tego co wiem kilkunastu), no i szacunek dla Was, że Ruch wiedział "who is who". Mało kto się ujawnia przy tak miażdżącej przewadze przeciwnika. Dlatego mieliście spokój, że widzieli, że się nie boicie, a niejasności potraficie im "wyjaśnić" na solo. U nas w latach 90-tych poza Wami tylko Ruda Śląska była taka odważna. W latach 80-tych Mysłowice i Siemianowice. Nie wymagam tego samego od tych, którzy jeżdżą teraz. Ciekawy tylko jestem jak wygląda sytuacja obecnie. Żeby nikogo nie narażać to chciałem, żeby napisali na PW, ale napinki: Kto ma wiedzieć, ten wie; się nie spodziewałem.
Czterach aktywnych (a w "porywach" z tego co wiem kilkunastu), no i szacunek dla Was, że Ruch wiedział "who is who". Mało kto się ujawnia przy tak miażdżącej przewadze przeciwnika. Dlatego mieliście spokój, że widzieli, że się nie boicie, a niejasności potraficie im "wyjaśnić" na solo. U nas w latach 90-tych poza Wami tylko Ruda Śląska była taka odważna. W latach 80-tych Mysłowice i Siemianowice. Nie wymagam tego samego od tych, którzy jeżdżą teraz. Ciekawy tylko jestem jak wygląda sytuacja obecnie. Żeby nikogo nie narażać to chciałem, żeby napisali na PW, ale napinki: Kto ma wiedzieć, ten wie; się nie spodziewałem.
będzie troche czasu to pogadamy na PW a teraz prosza zostawcie w spokoju temat Mikołowa i okolic. Na bank nikt tu nie będzie wylewny na ten temat bo by jeszcze komuś żyłki popekały
PS.pozdro dla starej ekipy
waldik27
22-03-2008, 19:02
Kiedyś był z Świetochłowic taki gościu o ksywie Gałonzka jezdził za GKS-ą praktycznie wszędzie i jeszcze paru z jego ośedla starszych gości ale czy jeszcze ktoś jezdzi tego niewiem większość świon to śmierdziuchy i żabole w dobrym słowa znaczeniu
W Świonach jest kilkunastu GieKSiarzy w różnym przedziale wiekowym.
Ale to nie na fourm sprawa.
Hołdunów Ł.Ś.
22-03-2008, 23:53
ławki ruch hahahahahahahahaahahahaahahaha
kosztowy ruch hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
nic tylko jebać smiechem hahahahahahahahahha:lol::lol:
DarekJ1968
23-03-2008, 00:09
Ławki kiedyś nawet miały swoją fane, więc to nie ha, ha. Teraz nieaktywne, wykruszają się i tak ma być. Na Kosztowach z tego co mi tu odpisali, więcej GiekSy. Lepiej powiedz jak wygląda południe waszego powiatu. Jest GieKSa w Bieruniu? W Bieruniu Nowym chyba są Tychy, w Bieruniu Starym Tychy i Ruch. Ale Bojszowy to już zagadka.
Z Bierunia Starego znam osobiscie kilku GieKSiarzy - nie aktywni ale zawsze to GieKSa...
Oni Twierdza ze Bieruń to bardziej wirtualne fc Ruchu i ze odcina sie od Tyskich ale szczerze mowiac to nie wiem ile w tym jest prady, i sam jestem ciekaw czy leca w kulki czy jest tak jak mowia
DarekJ1968
23-03-2008, 00:25
W Świonach jest kilkunastu GieKSiarzy w różnym przedziale wiekowym.
Ale to nie na fourm sprawa.
I to jest konkretne info z trudnych terenów. Wszyscy teraz wiemy, że kilkunastu GieKSiarzy tam mamy, a Ruchowi takie info gówno daje, bo nie wiedzą, gdzie ich szukać.
Jo od kilku lat w chorzowie mieszkam(wcześniej całe życie Tauzen) i co przyjda na Bukowa i musze z jakis powodów dowód pokazać wszyscy się dziwnie patrzą :) wogóle z twarzy kilka osób z chorzowa jeździ:)
co do Bierunia to jest tam GieKSa na osiedlu ERG to jest jednen GieKSiarski teren niestety juz nie tak zaangazowany jak kiedys,Homera to tyscy a chorzowscy z Bierunia ? to chyba nastepny wirtualny fc ruchu...
Zimny1964
23-03-2008, 11:06
co do bojszow ponoc tm same smrody ok 200 tak gadal pewien koles z ktorym gadalem wczoraj........
w bojszowach 200 badz powazny z babkami i dziadkami
nawet nie on ci pewnie podał liczbe smrodów z całego powiatu !!
Zimny1964
23-03-2008, 16:25
gadalo bojszowach jako calosci wliczajac te bojszowy nowe stare itp.... ale znajac zycie te jezdzi z tamtad moze 30 a reszta to albo jakies pikniki albo net holsi
Co do waszej dyskusji to niebieskie z tzw. FC Powiatowi chwalili się kajś na ich forum chyba chyba że sprzedali ok 250 biletów na FC i mieli busa załatwionego z klubu. Nie napisali czy w to wchodzą rodziny, kolesie, którzy jeżdżą za reprezentacją i na większe mecze np. pucharowe wszystkich drużyn itp. No ale głów 250, co mię trocha zdziwiło, jak se pomyślę, ze z Jaworzna na bus stawiło się 150 osób, a z Mysłowic tez liczbowo 500 chyba nie osiągamy. Może pojedynczy mecz, ale liczba to liczba.
84 osoby z Jaworzna w Stalowej Woli,wszyscy w jednakowych czapkach.
DarekJ1968
23-03-2008, 18:12
Pewnie podali liczbę, która była na derbach, czyli łącznie z pikinikami i jednorazowymi, ale w takim układzie 50 ich tam może być. W takim razie muszą być niezbyt aktywni, skoro przez 24 lata o fc Ruchu - Bojszowy nigdy nie słyszłem, a słyszałem o mniejszych. Dzięki wszystkim za info.
DarekJ1968
23-03-2008, 18:55
Co do waszej dyskusji to niebieskie z tzw. FC Powiatowi chwalili się kajś na ich forum chyba chyba że sprzedali ok 250 biletów na FC i mieli busa załatwionego z klubu. Nie napisali czy w to wchodzą rodziny, kolesie, którzy jeżdżą za reprezentacją i na większe mecze np. pucharowe wszystkich drużyn itp. No ale głów 250, co mię trocha zdziwiło, jak se pomyślę, ze z Jaworzna na bus stawiło się 150 osób, a z Mysłowic tez liczbowo 500 chyba nie osiągamy. Może pojedynczy mecz, ale liczba to liczba.
Nie siej wrogiej propagandy. Na derbach z Rudy Śląskiej liczby po obu stronach szły w tysiącach, a realnie ani Ruch, ani Górnik nie osiąga tam 1000. Z Jaworzna 131 osób, w tym na pewno znaleźli się jacys kibice Szczakowianki, Victorii i fc Widzewa oraz pikiniki i jednorazowi. GieKSy w Jaworznie z tego co wiem 300, więc nie siej paniki. Z Mysłowic na mecz ze Śląskiem oficjalnie jechały dwa busy i 7 nabitych fur, czyli prawie 400. Ilu do tego nie oficjalnie? Na pewno w Mysłowicach od 500 dużo się nie urywamy, a Ruch taką liczbę osiągnął zaledwie raz. Realnie jest ich tam ze 120 i ciągle się wykruszają, a jednorazowa mobilizacja tego faktu nie zmieni.
z Jaworzna smRodów było wraz z Widzewem 80 osób liczba
131 osób jest przesadzona.
Co do innych miast już trzaskają smRody vlepy Lędziny, Bieruń ,
Imielin, Chełmek fanę Lędziny Bieruń już mają.
No cóż pierdolić ich patrzmy na siebie, przynajmniej realnie,
a nie z fantazjami, ze co 1-2 osoby to już niebieski fan club.
Komanczz
23-03-2008, 21:02
FC Powiatowi?:hihi: oż kuRwa ale nazwa...Mają szale albo bluzy z tą nazwą?chciałbym to zobaczyć:hihi:
z Jaworzna smRodów było wraz z Widzewem 80 osób liczba
131 osób jest przesadzona.
Co do innych miast już trzaskają smRody vlepy Lędziny, Bieruń ,
Imielin, Chełmek fanę Lędziny Bieruń już mają.
No cóż pierdolić ich patrzmy na siebie, przynajmniej realnie,
a nie z fantazjami, ze co 1-2 osoby to już niebieski fan club.
Co do Ruchu w Chełmku to sie chyba koledze pomyliło.Moze chodziło o Chełm Sląski?
Chyba ze źle zrozumiałem.
Pozdrawiam
Nie wiem po ch.j tu tyle szumu o propagandę tych brudasów ? Po tym jak zaczęli pisać o swoich F.C. na Dębie, Koszutce czy Witosa każdy normalnie myślący powinien ich uważać za poyebów, którzy mają kompleksy bo tracą teren i tyle.Mniej gadania a więcej działania i będzie jeszcze lepiej...
Nie ma co pisac o FC powiatowych bo oni sa tak samo smieszni jak niebieski witosa czy NKH :lol:
DarekJ1968
23-03-2008, 22:15
Na Koszutce fc akurat mają, kilku z nich nawet znam, nie są tam widoczni, ale po murach bazgrają. Z tego co wiem to na Witosa, też podobny kilkunastosobowy fc mają. Z Dębem, jeśli tak napisali, to rzeczywiście przegięli i się tylko ośmieszyli.
Na Koszutce fc akurat mają, kilku z nich nawet znam, nie są tam widoczni, ale po murach bazgrają. Z tego co wiem to na Witosa, też podobny kilkunastosobowy fc mają. Z Dębem, jeśli tak napisali, to rzeczywiście przegięli i się tylko ośmieszyli.
:lol2:
Wkurwiaja mie Twoje posty,wszedzie weszysz.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.