View Full Version : Sklepik - od kibiców dla kibiców
Wpadlismy na pomysl by otworzyc sklepik dla kibicow, ktorym "znudzilo" sie wydawac po 5zł za kubek Coca-Coli na stoisku z kielbaskami...
TO OD WAS ZALEZY GDZIE MA STANAC BUDKA - PROSZE O ODPOWIEDZI W ANKIECIE DO GODZINY 19.00
Co bedzie znajdowało sie w naszym sklepiku? Juz pisze...
Napoj (pomaranczowy/czerwona pomarancza) - 2,50 zł / 400ml
Woda - 1,50 zł / 400ml
Drozdzowka (ser lub mak z serem) - 1,50 zł
Paluszki - 1,50 zł
Ilosc artykułow jest ograniczona, wiec zachecam wszystkich do skorzystania z tej oferty, bo co najwazniejsze...
CAŁY ZYSK ZE SPRZEDAŻY IDZIE NA CELE KIBIOWSKIE!
Prosze równiez o uzasadnienie odpowiedzi, bedzie to bardzo pomocne.
Czekam rowniez na opinie pomyslu.
Blacha. Z prostej przyczyny. Bo ja tam chodze.
wg mnie blacha
wiecej osob tam chodzi
ale na glownej duzo osob starszych z $$ chodzi
ale i tak lepiej na blaszce
PRZYPOMINAM WSZYSTKIM, ZE JUTRO ODBEDZIE SIE ZBIORKA PIENIEDZY NA OPRAWE MECZU Z JASTRZEBIEM!
IM WIECEJ SIANKA UZBIERAMY TYM WIEKSZE WIDOWISKO UDA NAM SIE STWORZYC!
KAZDA ZLOTOWKA SIE LICZY, NAWET NAJDROBNIEJSZE MIEDZIOKI SIE PRZYDADZA!
OD STARSZYCH MILE WIDZIANE BYLYBY PAPIERKI :)
A ja ustawiłbym go na głównej - na blaszoku mamy śpiewać, a nie wcinać drożdżówki :> Poza tym na głównej jest więcej ludzi z grubszymi portfelami, rodziny z dziećmi itd.
głowna - ja tam jestem , a rzeczywiscie placic za cole 5 zł ... :/
napoj jest praktycznie niezbedny okolo 60 minuty bo juz gardlo trocha boli a jak wleje w siebie pol litra czegokolwiek (bez skojarzen :lol:) to idzie pociagnac na maxa do 90 minuty
takze moim zdaniem Blacha
optymalnie to warto to pociagnac przez 3 mecze a potem zrobic drugie stoisko na glownej jak te na blaszoku zda egzamin
Według mnie lepiej by było go ustawić przy blaszoku... dlatego bo tak jak napisał Mayek jak już gardło boli to napój trocha pomago, a i w przerwie wszamać coś słodkiego nie zaszkodzi:jezor:
Blaszok.
Dlatego, ze tam jest wiecej malolatow, ktorych bedzie stac na to by sie napic podczas przerwy by ciagnac dalej doping.
Rok czy dwa temu kibice Polonii zbierajac kase na oprawy itd otworzyli swoje wlasne stanowisko z kiełbasami.Cena była o połowe tańsza niż w budkach klubowych a i tak kibice Polonii zarabiali na tym bardzo duzo kasy. Moze u nas mozna by było zrobic taka akcje jesli znalezli by sie chetni
Zdecydowanie główna, drożdzówki dla dzieci, jeśli ktoś na blaszoku chce zjeść coś konkretnego to i tak kupi kiełbase a do tego pepsi, a na głównej przydadzą się takie rzeczy i pewnie lepiej będą schodzić.
Blaszok, ponieważ przy ciągłym dopingu zasycha w gardle i często marze o łyku wody.
FranklinWNC
11-04-2008, 16:13
A nie można otworzyć w dwóch miejscach?
Moim zdaniem Blaszok, mniejsza cena zachęci do kupna chocby jednej rzeczy przez każdą osobę. Ktoś pisał że zamiast dopingować to kibice bedą jesc, drożdżówki nie je się kto wie ile i ludzie beda to jedli przez przerwe, a w czasie meczu ktoś zwróci im uwage.
Radosław
11-04-2008, 16:17
Blaszok, tak jak inni już mówili, podczas dopingu jest potrzebne chociaż "łyk" czegokolwiek, zdatnego do picia :)
*Piotrko*
11-04-2008, 16:20
Blacha, tak jak ktoś wcześniej napisał ze zawsze sie marzy o łyku wody podczas przerwy.
Blaszok, ponieważ przy ciągłym dopingu zasycha w gardle i często marze o łyku wody.
i tyle w temacie :zabki:
Stoisko otworzyć na głównej m.in. ze względu na obecność dzieci, a na blaszoku sprzedawać tak jak niedawno tylko półlitrowe wody za symboliczną kwote.
19_MichaL_64
11-04-2008, 16:36
Najlepiej na glowna..My mamy drzec morde na blaszoku a nie wpierdalac paluszki
jak dla mnie to najważniejsze jest to poidło :) może sklepik na główną, a na blaszoku woda na dole sektora jak to już kiedyś było? :)
inna sprawa, że jak ostatnio w przerwie (zaraz po gwizdku) poleciałem po wuszta to już nie było bo... się skończyly :szok:
Na Blaszoku styknie ino woda.
Blacha. Na głownej siedzi w wiekszosci starsza ekipa z hajsem, wiec mogą wydać. A na Blaszoku sie przyda cdos normalnego do picia w rozsądnej cenie.
[QUOTE=FranklinWNC;34752]A nie można otworzyć w dwóch miejscach?
[QUOTE]
Przeciez jakbysmy mieli 2 takie stanowiska to raczej nie pytalbym na forum gdzie je umiescic, prawda?
jak dla mnie to najważniejsze jest to poidło :) może sklepik na główną, a na blaszoku woda na dole sektora jak to już kiedyś było? :)
inna sprawa, że jak ostatnio w przerwie (zaraz po gwizdku) poleciałem po wuszta to już nie było bo... się skończyly :szok:
Bo smRody ukradly :hihi:
A nie można otworzyć w dwóch miejscach?
Przeciez jakbysmy mieli 2 takie stanowiska to raczej nie pytalbym na forum gdzie je umiescic, prawda?
LechuBRN
11-04-2008, 17:00
Ja stawiam na Blaszok, tam jakis napój sie przyda w przerwie aby troszke chociaz gardełko zregenerowac ;)
I tam mysle wiekszy interes będzie, na bank wiecej ludzi kupi :) (moim zdaniem)
na blaszoku w przerwie można wyjść i sie napić i cosik zjeść.Pozdro
blaszok wiecej kibicow , fest chce sie pic jak sie spiewa
SuchyTZN
11-04-2008, 17:23
Proponuje tylko postawic ludzi na cala dlugosc blaszoka (przy wejsciu / wyjsciu) z wodami i każdy by kupowal za symboliczna zlotowke. Mniejszy wydatek chyba za same wody niz soczki i drozdzowki.
Albo jak na meczach baseballa wysyłac ludzi z piciem i jedzeniem ... heh... ( tu juz chyba pomarzylem :P ...)
LechuBRN
11-04-2008, 17:41
Nie pamiętam na ktorym meczu to było... Tur Turek albo Motor Lublin... Nie umiem skojazyc ale mniesza o to..
Przed blaszokiem leżało w chuj wód, 0,5 litrowch i w przerwie za złotowke schodziły... i to w konkretnym nakładzie, czemu tego nie było juz na kolejnych meczach? takie cos by wystarczyło myśle :)
19_MichaL_64
11-04-2008, 17:56
To bylo z Motorem :)
Blaszok. Bardziej potrzebne
Swoja droga zajebisty pomysl!! szacunek dla pomyslodawcow i realizatorow
Bardzo fajny pomysł, uważam że blaszok to dobre miejsce i myślę że sama woda w 0,5l butelkach by wystarczyła żeby przepłukać gardło w przerwie meczu.
Na blaszoku wystarczyłaby sama woda...
*Kamilkaaa*
11-04-2008, 18:21
no i racja.. ;))
Blaszok, dlatego że jest więcej młodych, i nie każdy może sobie kupić cole za 5 zł..
Blaszok; z napojami..
-sam tam chodzę i by mi to odpowiadało;
-więcej ludu;
-więcej młodych;
-wg mnie bardziej potrzebna;
żarcie aż tak nie jest potrzebne.. kto chce (i zdąży :jezor: ) to sobie może kupić wuszta..
przez 2 h nie trzeba jeść :)
a człowiek nie wielbłąd - napić się musi :zabki:
19_MichaL_64
11-04-2008, 19:23
No najlepiej by było, gdyby sklepik był z wodą, bo żreć za dużo nie musimy :D
Przynajmniej ja :zabki:
Proponuje tylko postawic ludzi na cala dlugosc blaszoka (przy wejsciu / wyjsciu) z wodami i każdy by kupowal za symboliczna zlotowke. Mniejszy wydatek chyba za same wody niz soczki i drozdzowki.
i co, myślisz że 100 chopa bedzie stało z 1 butelką jak przy jakiś peletonach i podawać ? bez przesady, pomyśl troche
Tak jak ostatnio - wody w jednym miejscu, kilka osób do sprzedaży i gra gitara
a stoisko z jedzeniem na główną
Fanatyk'1964
11-04-2008, 19:44
Blaszok, bo ceny w kiełbaskach za wodę to skandal. Na Blachę chodzi dużo młodych, mają mało kasy. Stary sobie kupi te picie, ale młody już nie. Ja bym zrobił tylko wody, jedzieniem bym się nie przejmował.
Główna
Blaszok jest od śpiewania. a na głównej można zrobić 'piknik' z drożdzówkami ;] Co innego to napoje - kiedys była akcja z wodą po złotówke, ale nawet nie zdążyłem sie zapoznać z nią już ich nie było. a byłby to dobry pomysł
Lars Ulrich
11-04-2008, 20:13
to podpalmy stoisko z wusztami bo blaszok jest do śpiewania, tymbardziej jak tam jest tak drogo, nie każdego małolata stać na bilet a co dopiero na ice tea za 6 zł , także blaszok ze względu na wielu małolatów bez dochodów
Piter_Jaw
11-04-2008, 21:21
Blaszok - i tylko woda ! Bardzo dobry pomysl.. a to co nie zejdzie da sie przyjezdnym na ta susze.. :)
Troszke rozsmieszaja mnie wasze posty. Napisalem juz "menu" w jakie sie zaopatrzylismy, pytam gdzie budka ma stanac, a Wy piszecie, ze woda przed plotem w 0,5l butelkach, zeby ktos chodzil z nia, zeby zarcia sobie odpuscic. Widze, ze nie warto robic ankiet, bo kazdy potem realizuje NA FORUM swoje wizje.
JOHAN 13
11-04-2008, 22:19
Nie do sie tego postawić w takim punkcie żeby mieli do tego dostęp ludzie z Blaszoka i głównej?
Jakby sie dalo to bym przeciez nie pytal o zdanie gdzie stawiac. Wybor prosty Blacha badz glowna a tu padaja takie propozyje, ze zastanawiam sie czy o cokolwiek w ogole pytac forumowiczow, bo wychodzi na to, ze lepiej samemu postanowic i tyle...
wg mnie blaszok bo główna j€st l€pi€j zaopatrzona gastronomicznie-poza tym ni€ kazdego baktla stać na kola za 5zł czy zelter za 4zł-a na blaszoku takich p€łno. Tym bardziej ze robi sie coraz ci€pl€j. Wogól€ zaplecz€ gastronomiczne na naszym stadioni€ to porazka juz ni€ godom o kiblach :/
Junior, zawsze możesz oddzielić wypowiedzi na temat od tych "pomysłowych" lub ew. spojrzeć zwyczajnie na wyniki ankiety:)
Jeśli zaś o mnie chodzi, to jestem za "główną" - ona od zawsze kojarzyła się z "piknikiem", żarciem i komfortem jako takim... jeśli ktoś idzie na blaszok to liczy się z konsekwencjami - to też takie dawne skojarzenie... Niech tak pozostanie.
DJSNAJPER1964
11-04-2008, 23:11
Dokładnie lepiej na głównej.
Jak wszyscy będą wdupiać na blaszoku to nie będzie miał kto spiewać:faja:
Lars Ulrich
12-04-2008, 09:40
co wy macie z tym wdupianiem, przeciez jak ktos chce to sobie wezmie 3 bułki , 2kg śląskiej ,musztarde i bedzie wpierdalał cały mecz, tak czy tak jest stoisko z żarciem i piciem tylko tu jest zajebista koncepcja że będzie tania przekąska i napoje które są potrzebne bo jest coraz cieplej a wiemy jak wygląda wnoszenie plastików na mecze
Blaszok, tam ludzie bardziej sie tym przejmą, docenią tańsze produkty i cel (czyt. Kasa na cele kibicowskie)
PRZYBYSZ
12-04-2008, 09:53
Blaszok ---- Bo tam tetni życie kibicowskie i wiecej spragninych
przyznam szczerze, ze najlepszym rozwiazaniem byloby zalatwienie 2 budek, ale jesli juz mam wybierac to blaszkok.
wiecej ludzi, z cienszymi portwelami ... dochod przekazany na cele kibicowskie.
chyba tyle ;)
przyznam szczerze, ze najlepszym rozwiazaniem byloby zalatwienie 2 budek, ale jesli juz mam wybierac to blaszkok.
wiecej ludzi, z cienszymi portwelami ... dochod przekazany na cele kibicowskie.
chyba tyle ;)
tez mi sie tak wydaje.. wiadomo trzeba bedzie wlozyc wiecej kasy na powstanie takiej budki.. ale kasa sie napewno zwroci ;)
nie wiem jak na Blaszoku ale na Głównej budka była:)
Ceny przystepne i obsługa bardzoooo sympatyczna ;)
stefanosk
12-04-2008, 20:40
ehh w takim razie po co ta ankieta wogóle była jak i tak budka stanęła na głównej a większośc chciała blache. :kac:
*Kamilkaaa*
12-04-2008, 20:53
właśnie.........
a Ty Stęga byś zaczął na blache łazić a nie drożdżówki na główej wdupiosz :cham:
żeby nie rozmywać:
czy na następnym szpilu bedzie ta budka też przy blaszoku?
Ja mam tylko jedna uwagę do stanowiska z kiełbaskami na głównej. Wychodzi człowiek 5 minut wcześniej przed przerwą żeby kupić sobie kiełbaskę. Stoję tam z 10 minut ale Pani nie podchodzi wogóle do tej części stoiska kaj stoję i zaraz okazuje się ze kiełbaski się skończyły :szok: chyba na mecz powinno być takie zaopatrzenie, żeby starczyło dla wszystkich...zwłaszcza, że wiadomo, że zainteresowanie kiełbaskami w przerwie jest ogromne.
Pozdrawiam
Ja mam tylko jedna uwagę do stanowiska z kiełbaskami na głównej. Wychodzi człowiek 5 minut wcześniej przed przerwą żeby kupić sobie kiełbaskę. Stoję tam z 10 minut ale Pani nie podchodzi wogóle do tej części stoiska kaj stoję i zaraz okazuje się ze kiełbaski się skończyły :szok: chyba na mecz powinno być takie zaopatrzenie, żeby starczyło dla wszystkich...zwłaszcza, że wiadomo, że zainteresowanie kiełbaskami w przerwie jest ogromne.
Pozdrawiam
Mogles tego nie pisac :dead:
Niestety z przyczyn technicznych nie dalo sie przeniesc budki.
Zdala ona jednak egzamin, co cieszy.
Ja powiem tak -Kiedyś były bułki z pasztetem i szynką wszyscy kupywali i tak był doping zajebisty i tak
.Więc takie budki powinny być i na blaszoku i na głównej
blaszok na próbę.zdamy egzamin niech zostanie,aby nie było "rozpie****" jak kiedyś przy kempingach....a czemu?
bo główna tak czy siak się doczeka takiej budy w przyszłości a blaszok,może być cieżej
blaszok zdecydowanie. dlatego ze nie wiem czy to mi sie tak zdarzylo ale ostatio mialem strasznie chujowego wuszta czulem smak tego co przyspiesza zmazenie kielbas tego plynu... no bez jaj odbijalo mi sie tym jak chuj wiec lepiej kołocki jakies albo cos.. poozdrawiam
19uszaty64
19-04-2008, 12:01
dobry pomysł- taka budka by sia przusała
nedved82
29-04-2008, 21:59
Pozdrawiam
staramy sie jak mozemy ale obecuje w imieniu wszystkich ze stoiska na glownej ze kilbasek juz nie braknie.
Żaba-Bogucice
30-04-2008, 11:05
blacha bo wiecej kibicow
na głowna chodza bardziej zamozniejsi:faja:a nie da sie i tu i tam?
ktoś wyżej już pisał (chyba Junior), że będzie drugie stoisko, tylko najpierw trzeba pierwsze "umiejscowić"
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.