View Full Version : Daniel "ZET" w szpitalu - Wypadek na meczu w Libiazu.
Do Chrzanowskiego szpitala z poparzeniami m.in. reki trafil Daniel "ZET", dla ktorego GieKSa rok temu (18.03.2007) zagrala mecz charytatywny z Gornikiem Libiaz.
http://www.cyberx.pl/fb/daniel01.jpg
Na dzisiejszym meczu Gornika Libiaz z KS Olkusz poprzez iskre z wulkanu doszlo do samozapalenia saletry, ktora lezala tuz kolo Daniela.
Ogien buchnol na siedzacego na wozku i poparzyl mu reke oraz inne czesci ciala ...
Bardzo szybko zostalo wezwane pogotowie, ktore odwiozlo poszkodowanego do szpitala.
Wiecej informacji udziele zainteresowanym jak tylko otrzymam je do rodziny.
DANIEL TRZYMAJ SIE !!
:szok:
DANIEL DANIEL GKS !
oby jak najszybciej z tego wyszedl i nic mu nei był o !
Adin1964
05-04-2008, 19:14
Zet Jestesmy z toba!!
Nosz kurwa nie dosc ze typ na wozku to jeszcze jakby tego bylo malo to poparzenie. Trzymaj sie ziom!
Ziomek trzymaj się, jesteśmy z Tobą!
noz kurwa i co z tego ze "typ" na wozku??nauczcie sie wreszcie ze to sa tacy sami ludize jak my, tak samo czuja, tak samo mysla, to ze na wozku nie ma najmniejszego znaczenia. Zacznijcie traktowac w koncu "typow na wozkach" zupelnie normalnie.maksymalknie mnie wkurwiaaj takie slowa "typ na wozku" i chuj z tego, taki czlowiek rozni sie od ciebie tylko tym ze ma w zyciu 100 razy trudniej, ale chwala wam "liudziom na wozkach" za to ze pokazujecie ze jestescie silni, silniejsi od niejednego "w pelni sprawnego"
Jerstes taki sam jak ja i wozek tu nic niezmieni. Trzym sie mistrzu:):):):):):):):)
Krzysiek1990
05-04-2008, 22:04
Zacznijcie traktowac w koncu "typow na wozkach" zupelnie normalnie.
Krisowi chyba chodziło o to że nie dość że go spotkało takie nieszczęscie (wózek) to jeszcze takie coś mu sie przydarzyło... Przecież nikt go nie traktuje nienormalnie...
Pozdro
Daniel trzymaj sie!
noz kurwa i co z tego ze "typ" na wozku??nauczcie sie wreszcie ze to sa tacy sami ludize jak my, tak samo czuja, tak samo mysla, to ze na wozku nie ma najmniejszego znaczenia. Zacznijcie traktowac w koncu "typow na wozkach" zupelnie normalnie.maksymalknie mnie wkurwiaaj takie slowa "typ na wozku" i chuj z tego, taki czlowiek rozni sie od ciebie tylko tym ze ma w zyciu 100 razy trudniej, ale chwala wam "liudziom na wozkach" za to ze pokazujecie ze jestescie silni, silniejsi od niejednego "w pelni sprawnego"
Jerstes taki sam jak ja i wozek tu nic niezmieni. Trzym sie mistrzu:):):):):):):):)
na poczatku myslalem ze do mnie pijesz ...
piszac typ na wozku, mam na mysli to, ze sam nie mogl sie obronic od tego.
nie wiem czy kazdy z was wie jak wyglada sektor, na ktorym na codzien zasiada "mlyn" Gornika Libiaz.
w sytuacji, jaka zaistniala chlopak nie mial jak sie obronic.
gdy wybuchla pierwsza porcja saletry (ogien siegal prawie dachu krytej trybuny), ktos wziol i zrzucil go z wozka tak by byl odsuniety od ognia. po chwili wybuchla druga czesc, ktora lezala praktycznie pod wozkiem :(
W momencie gdy w ogniu stanol wozek, wraz z poszkodowanym, czesc ludzi w szoku nie wiedziala co ma zrobic i jak go wydostac z ciasnego przejscia i sektora ... (Podziekowania dla jednego z nas GieKSiarzy z Olkusza, ktory zachowal zimna krew i wydostal go ...)
Stalo sie tak mozna powiedziec przez nieumyslnosc ... Wymachiwanie odpalonym wulkanem ...
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, i Daniel dojdzie do siebie, z niewielkimi w skutkach sladami.
Adin1964
06-04-2008, 02:32
Daniel lezal na ziemi okolo 1 minuty zanim dobieglem ja i ten zioemk z olkusza;/
Zet jestesmy z toba!
tak sie koncza zabawy w pirotechnikow
tak jest jak zajmuja sie tym osoby maloodpowiedzialne ...
19_MichaL_64
06-04-2008, 09:11
Daniel Jestesmy Z Toba !
Kurwa czytaj ze zrozumieniem
Jestesmy z Toba!! Trzymaj sie!! Pozdro :)
wodzu287
06-04-2008, 16:30
ZET trzymaj sie cała Małopolska GieKSa jest z Tobą ....pozdro
W tym momencie wykonalem telefon do "ZETa"
odnosnie obrazen, to reka ma 2 stopien poparzeni, i najwazniejsza kwestia jest to by zeszla opuchlizna. pozniej bedzie wiadome co dalej.
co do reszty to jak sam mowi spoko, zagoi sie. jedyne straty to szalik (MG), ktory sie przytlil - to jego slowa.
sam Daniel jest w dobrym humorze.
pozdrowilem go od nas.
tak jak przekazal chlop z Andrychowa, i potwierdzil sam Daniel najprawdopodobniej jutro zostanie przewieziony do szpitala w Piekarach (tam jest chyba specjalistyczna Oparzeniowka).
ma dac mi znac telefonicznie, czy zostal przewieziony, czy tez zostal tu na miejscu.
mysle, ze tak czy siak wypadaloby go odwiedzic.
przedewszystkim powinny zrobic to osoby, ktore wraz z nim udzielaja sie w Libiazu, Chelmku ...
osoby, ktore byly przy calym tym zajsciu.
tyle na goraco.
Pierwsza sprawa to niepotrzebne napinki-wszyscy wiemy , doskonale ,że to ,że ktoś jeździ na wózku zdecydownaie nie świadczy czegokolwiek negatywnego o tej osobie jesteśmy tacy sami !
Druga sprawa saletra pod wózkiem -ktoś ostro się p...omylił jak mozna było do tego dopuścić...?
Najlepiej jakby pojechał do Siemianowic u nos jest najlepsza oparzeniowka w polsce
Najlepiej jak byś przestał nabijać posty !
Wszędzie cię pełno, a żaden twój post nic nie nos.
Nie odpowiadaj.
Najlepiej jak byś przestał nabijać posty !
Wszędzie cię pełno, a żaden twój post nic nie nos.
Nie odpowiadaj.
Nie pamieta wol jak cieleciem byl?:lol2:
Wyrobi sie z czasem , 90% forum tak zaczynalo.
W dniu dzisiejszym "ZET" przewieziony do Siemc.
po okolo 2 tygodniach pobytu w klinice ma wrocic do chrzanowa na "dogajanie".
i
Lars Ulrich
08-04-2008, 20:59
no to wypada życzyć szybkiego zagojenia:piwo:
http://www.cyberx.pl/fb/danielwogniu01.jpg
Daniel (niebieska bluza) w ogniu :-/
Lars Ulrich
09-04-2008, 19:13
osz kurwa , ostre ! dobrze że chociaż jedna osoba go uratowała bo widać że odruchowo spustoszał teren, kurwa poważnie to wygląda
Adin1964
09-04-2008, 20:12
No było bardzo poważnie!Zet sie trzyma i jest dobrej myśli.Lars w 2 do niego podbiliśmy ale i tak za pozno,te osoby co staly przy nim powinny go od razu wyciagnac.
no przyznać trzeba ,że gościu to Twardziel, oczywiście osoby ,które udziliły mu pomocy -nie skomentuje, powiem tylko tyle bohaterem jest się na zawsze!
Szacunek Panowie za szybka akcję i pomoc i jeśli o mnie chodzi to chętnie postawię Wam kiedyś browara.
Adin1964
10-04-2008, 16:29
Nie trzeba żadnych browarów ,jeśli kolega potrzebuje pomocy należy jej udzielić!
Nie trzeba żadnych browarów ,jeśli kolega potrzebuje pomocy należy jej udzielić!
źle mnie zrozumiałeś ,a może rzeczywiście nie powinienem tego pisać .
Po prostu wkurzam się na bierność ludzi w sytuacjach gdy inny człowiek potrzebuje pomocy i serce rośnie jak widzę ,że są jeszcze "inni"-Normalni.
Sam przeżyłem już kilka przypadków gdy ludzie woleli udawać ,że nic nie widzą i pamiętam moją satysfakcję gdy pomogłem -to bezcenne uczucie!
A tymczasem mam nadzieję ,że chłopak wraca do zdrowia i że w przyszłości nikt nie doprowadzi do podobnej sytuacji.
odnosnie stanu zdrowia Daniela, lekarze szacuja, ze w okresie miesiaca, poltora powinno wszystko sie zagoic.
sama twarz juz zagoila sie. najgorza sprawa to reka, ktora bylo widac juz na samym poczatku ucierpiala najbardziej.
przebywa nadal w Siemianowicach, z ktorych bedzie za jakis czas przewieziony do Chrzanowa.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.