View Full Version : Zakaz wyjazdowy? Hahhahahaha
Zakaz wyjazdowy dla kibiców GKS Katowice
Zarząd GKS Katowice podjął decyzję o zawieszeniu wyjazdów zorganizowanych grup kibiców na mecze drugoligowego klubu.
- Taki stan rzeczy będzie trwał do wyjaśnienia wszystkich okoliczności zajść w Tarnowie i w Krakowie sprzed dwóch tygodni - tłumaczy rzecznik GKS, Piotr Hyla.
:lol2: :lol2: :lol2:
Zarzad niech sobie lepiej zacznie radzic z druzyna, stadionem, miastem i trenerami i im robic ewentualne zakazy i nakazy. Mam nadzieje, ze takie twarde stanowisko pokazecie przy walce o stadion!!!
Pilkarze co chwila powtarzaja, ze jestesmy im potrzebni na wyjazdach, sami mi mowili, ze dzis nie bedzie im sie dobrze gralo bez nas, ze jestesmy im potrzebni do tego by zrobic awans! Teraz Wy im i nam zamykacie taka mozliwosc!
Jeszcze bardziej zal, ze taka decyzje podejmuja byli kibice tego klubu, ktorzy nieraz jezdzili za swoja druzyna...
JESTEŚMY ZAWSZE TAM...
Zimny1964
05-04-2008, 09:24
za prze[proszeniem ale czy ich juz do reszty pojebalo? z meczu na mecz jest coraz wiecej ludzi na stadionie a oni zakaz wywalaja.... bez sensu
Zarząd GKS Katowice podjął decyzję o zawieszeniu wyjazdów zorganizowanych grup kibiców
niezorganizowane mogą być :lol2:
komus się pomyliło chyba pisząc że to zakaz wyjazdowy:szok:
Zimny1964 u siebie będą mecze z publicznością
zarząd w tym momencie sam strzela sobie samobója
stefanosk
05-04-2008, 09:32
zarząd w tym momencie sam strzela sobie samobója
kolejnego...:huh:
Policyjne pachołki... Co tu kurwa wyjaśniać? Kilkaset osób powiedziało jak było, że dostaliśmy za darmo wpierdol i My dostajemy zakaz wyjazdowy!? Zarząd to kto dokładnie, że podejmuje taką decyzję? Jasiu, Jurek? Kto tam jeszcze zasiada?
Wy Nas publicznie brońcie a nie róbcie sobie sabotaż!
Ciekwe czemu info jako pierwsze pojawilo sie na stronie 90minut a na naszej oficjalnej cisza...
Co do wstrzymania wyjazdow to zrozumialbym jezeli decyzje podjeliby sami kibice (Stowarzyszenie itp.)
a nie zarzad.
takie moje zdanie.
Ciekwe czemu info jako pierwsze pojawilo sie na stronie 90minut a na naszej oficjalnej cisza...
dokładnie .. jakby ktoś nie wkleił linka do strony 90minut i nie byłoby tego tematu, to o niczym bym do tej pory nie wiedział.
Dziwna dezycja.
ędward ącki
05-04-2008, 09:41
chuj z zakazami GKS jestesmy z wami !
Niech sie zarzad wezmie za siebie.Nie pamieta wol jak cielem byl.
Karty,zakazy co jeszcze?
P.S. Wybaczcie mi ludzie, bo nie wiem co piszę.
marcin GieKSa
05-04-2008, 09:44
jak dla mnie decyzja co najmniej niezrozumiala.........nie chce uzywać tutaj mocniejszych słow...zenada ze takie decyzje podejmuje NASZ ZARZAD w ktorym zasiadaja kibice.....chociaz po tej decyzji mozna miec watpliwosci czy aby tak postapili KIBICE!!! Jak dla mnie to samoboj na wlasne zyczenie....przeciez kurwa to jest dzialanie takie jakie chcialy by psy....
Żenada!!!
Salvator
05-04-2008, 09:46
Jeszcze troche, a niektorzy wyjada z klubu na taczkach :hihi:
ędward ącki
05-04-2008, 09:50
a myslalem ze prima aprilis byl 1 hahahaha
Przeciez to sa kpiny!! Jak to mozliwe ze zarzad zakazuje wyjazdu SWOICH kibicow na mecze SWOJEJ druzyny.. A wogole yo oni maja takie prawo?
Szkoda tylko ze ludki "zarzadzajace" klubem nie mysla na przyszosc... Jestem nimal pewny ze PRZYJDZIE KOZA DO WOZA
Chuj z zakazami GieKaeS jestesmy z Wami!!
Ja tam nie rozumie zachowania zarzadu !!
Ch ** z zakazami GKS jesteśmy z WAMI !!
katowicer
05-04-2008, 09:54
:lol2: Junior to Twój pomysł?
pojebalo sie komus dobitnie ...
Legia 2 nam sie tutaj robi...
:lol2: Junior to Twój pomysł?
Mozesz jasniej?
Zakaz kojarzy sie z kara
Skoro tak to za co ta kara?
Odcinając tlen (kibiców), zabijacie or(G)anizm !
mnie najbardziej zaskakuje, ze info ukazało sie w dzienniku zachodnim, juz nie bede sie rozpisywał jak bardzo nas "lubi" ów dziennik, ale dlaczego oni czyli taka ciotowata gazeta wie o tym 1sza? :szok:
a na stronie głównej dalej brak infa :|
dlaczego do kurwy nędzy musimy sie dowiadywać o takich sprawach z mediów a nie ze strony głównej gdzie info powinno być jako pierwsze!!!!
Sir Bobby
05-04-2008, 10:16
szok
Sir Bobby
05-04-2008, 10:17
:szok:
BillyKid
05-04-2008, 10:17
GieKSa to MY i chuj !!
a myslalem ze prima aprilis byl 1 hahahahadokladnie o tym samym pomyslalem, ze to ciag dalszy...
:szok: Zupełnie niezrozumiała dla mnie decyzja Zarządu... Cos czuje ze zrobi sie gorąco miedzy Zarządem (byłymi kibicami :dead: ), a kibicami...
Legia 2 nam sie tutaj robi...
W rzeczy samej drogi kolego...A jak pokazuja wyjazdy Legii mozna i tak...
LechuBRN
05-04-2008, 10:20
Jest jakaś możliwosc skontaktowania sie z zarządem? Niech oni przedstawia swoje zdanie w tej sprawie.. bo to rzeczywiście niewporzadku zebysmy sie dowiadywali o takich rzeczach z mediów :/
Moze mi ktos owiedziec czy Zarzad Klubu ma prawo (a jeski tak to na jakiej podstawie) wprowadzic taki zakaz? Bo mi sie wydawalo ze cos takiego moga psy i "klub przyjumujacy" kibicow
Przypucowali do towaru...
Moga takie cos wprowadzic bo taki zakaz chyba jest nalozony na kibicow Legii przez...Waltera
tak mi sie cos kojarzy
jesli sie myle to mnie poprawcie
mariuszeeek
05-04-2008, 10:30
Tam zakaz wydała UEFA zdaje się wraz z Walterem.
dla mnie ten zakaz to nieporozumienie tym bardziej że to wiadome osoby, organizowały wyjazdy a nie klub więc jeśli chcemy to i tak pojedziemy. i tyle
JESTEŚMY ZAWSZE TAM....
LechuBRN
05-04-2008, 10:30
No tak tak, to by sie wszytsko składało w cąłosc za co Legia nie lubi Waltera :P (miedzyinnymi ;) )
Mam nadzieje ze ta sprawa sie jak najszybciej wyjaśni...
dla mnie ten zakaz to nieporozumienie tym bardziej że to wiadome osoby, organizowały wyjazdy a nie klub więc jeśli chcemy to i tak pojedziemy. i tyle
JESTEŚMY ZAWSZE TAM....
A czy przypadkiem bilety nie sa przesylane do zarzadu? Jesli zarzad wydal takie pojebane oswiadczenie to biletow nam nieda :huh: nic tu kurwa nie kumam
mariuszeeek
05-04-2008, 10:46
no a Legia skąd ma bilety ? kwestia dogadania się z przeciwnikiem.
A czy przypadkiem bilety nie sa przesylane do zarzadu? Jesli zarzad wydal takie pojebane oswiadczenie to biletow nam nieda :huh: nic tu kurwa nie kumam
zawsze jest mozliwosc dogadania sie z ekipa na ktorej stadionie gramy co do biletów,wiec teraz powinna byc kurwa MEGA MOBILIZACJA zeby pokazac ze w dupie mamy zakazy!!
Ktoś sie chyba troszeczke zagalopował do kurwy nedzy.
czekamy na jakies oficjalne stanowisko zarzadu ....
ale pewnie sie nie doczekamy bo sa w Turku/to i tak lepiej niz w Turcji/
taki zakaz jest ło rzić roszczać.Psy niczego nie zakazała.
vAn Daal
05-04-2008, 11:19
zarządowi tita awans koło dupy! Jakby im zależało na I lidze to na pewno nie wydawaliby takiego durnego zakazu ktory odbiera naszym piłkarzom jakże ważnego 12 zawodnika! brak słow
Poczekajcie jeszcze z rekcją do oficjalnego stanowiska.
ok, do godz,10 nikt nic nie wiedział o takim zakazie, teraz mamy wielkie halo na forum w zwiazku z tą informacją...
a ja sie pytam:
dlaczego nie był organizowany wyjazd do Turka, skoro zakaz pojawił się dopiero dzisiaj?
pytanie jest oczywiscie retoryczne, bo wszyscy wiemy jaka jest sytuacja...
ale teraz tak na prawde nasuwa sie pytanie innego rodzaju:
jeżeliby był organizowany w tym tygodniu specjał na Tura, czy byliby chętni?
obawiam się, ze nie...
i na koniec - dzięki zakazowi lepiej będzie wyglądało dzisiejsze wyjazdowe 0...
marcin GieKSa
05-04-2008, 11:39
co to zmieni Tevez???? NIC...kurwa tak sie nie robi...zarzad tak robiac , staje w jednym szeregu z Walterem z Legii i np. z psami...
Zmieni to to, że oprócz jednej gazety, która nas skrajnie nie lubi nigdzie nie pojawiła się taka informacja. Poczekajmy z jechaniem po zarządzie na oficjalne jego stanowisko, bo może się okazac, że po prostu DZ wywnioskował z tego, że nie jedziemy informacje, że mamy zakaz.
co to zmieni Tevez???? NIC...kurwa tak sie nie robi...zarzad tak robiac , staje w jednym szeregu z Walterem z Legii i np. z psami...
gruba przesada.
marcin GieKSa
05-04-2008, 11:44
no ok moze przesadzilem z tymi psami....
Pojebało się w dupach od siedzenia na stołkach i takie jest moje zdanie, którego nie zmienie! Zapomniał wół jak cięlęciem był jak to kolega wcześniej napisał. Zakaz! Haha.. Pożyjemy zobaczymy..
Zmieni to to, że oprócz jednej gazety, która nas skrajnie nie lubi nigdzie nie pojawiła się taka informacja. Poczekajmy z jechaniem po zarządzie na oficjalne jego stanowisko, bo może się okazac, że po prostu DZ wywnioskował z tego, że nie jedziemy informacje, że mamy zakaz.
W katowickim Sporcie tez pojawiła sie ta informacja...
W katowickim Sporcie tez pojawiła sie ta informacja...
Może kolejna "kaczka dziennikarska" ?? :huh:
ok, do godz,10 nikt nic nie wiedział o takim zakazie, teraz mamy wielkie halo na forum w zwiazku z tą informacją...
a ja sie pytam:
dlaczego nie był organizowany wyjazd do Turka, skoro zakaz pojawił się dopiero dzisiaj?
pytanie jest oczywiscie retoryczne, bo wszyscy wiemy jaka jest sytuacja...
ale teraz tak na prawde nasuwa sie pytanie innego rodzaju:
jeżeliby był organizowany w tym tygodniu specjał na Tura, czy byliby chętni?
obawiam się, ze nie...
i na koniec - dzięki zakazowi lepiej będzie wyglądało dzisiejsze wyjazdowe 0...
darw tylko, ze o Turku decyzje podjeli sami kibice... Kazdy wie gdzie poszly pieniadze - na pomoc dla chlopakow.
Nikt nie powiedzial, ze nie bedziemy jezdzic, ale widac, ze zarzad chce nam to narzucic...
Nikt nie powiedzial, ze nie bedziemy jezdzic, ale widac, ze zarzad chce nam to narzucic...
no właśnie a co jesli sie ustawimy na dworcu i pojedziemy jakims pociągiem albo wynajetymi autokarami? jakby pochytac wejscie na stadion i tam pojechac? co zarząd wtedy zrobi? chyba każdy ma prawo pojechać gdzieś tam na mecz jesli ma ochote? mamy zakaz wyjazdu z miasta czy jak? no chyba że nam jeszcze zakaz na bukową przypierdolą...:foch:
Jak wszyscy wiemy panowie żyjemy w pierdolniętym kraju gdzie większość instytucji i różnego rodzaju decyzji wydawanych przez osoby zasiadające na stołkach jest przeważnie KURIOZALNYCH i robionych żeby komuś było wygodniej albo że komuś coś nie na ręke itd. przykład niedawny mecz Polonia Bytom-Górnik stadion zamknięty przed meczem a tydzień później już wszystko wporządku.Śmiech na sali.Najbardziej wkurwiające jest to że w większość spraw związanych z meczami paluchy maczają i wpierdalają psy.
Hahahaa śmieszne !
Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza GieKSa gra !
stara ekipa
05-04-2008, 12:56
U pewnych osób z zarządu trzymanie się stołka i niezła kasa jest ważniejsza od kibiców , kto pod kim dołki kopie ...
Chciałbym zadać pytanie JURKOWI: NIE PAMIĘTASZ JUŻ CZASÓW GDY JEZDZILES ZA GIEKSĄ W POLSKE???CO WY ROBICIE????
Salvator
05-04-2008, 13:32
Czy tylko ja odnosze wrazenie ze nasz zarzad pucuje sie do psow i dzialaczy z PZPNu ?
a ja proponuje do wyjasnienia sprawy wprowadzic zakaz stadionowy dla policji ...
Piter_Jaw
05-04-2008, 13:34
poczekajmy jeszcze z tymi osadami do oficjalnego oswiadczenia kogos z zarzadu...Jesli wszystko potwierdza, to bedzie wielka hanba dla klubu! W takich chwilach, powinniscie sie jednoczyc z kibicami! Odwracacie sie plecami w najwazniejszej chwili ! Ten klub istnieje tylko dzieki nam...ale coz Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie..:dead:
Agressiva64
05-04-2008, 13:42
Czy tylko ja odnosze wrazenie ze nasz zarzad pucuje sie do psow i dzialaczy z PZPNu ?
Nie tylko ty masz takie wrażenie . Wielce nas chcieli bronic po wyjezdzie na Stalówke a teraz ? Wydaje mi sie ze nasluchali sie durnych opowiesci jakichs pieprzonych psow i zaczynaja odstawiac szopki . Jak kurwa mozna swoim kibicom zakazac wyjazdy na mecz wlasnej druzyny ? Nigdy tego nie zrozumiem !!!
Ja słyszałem o tym już w niedziele , a wczoraj tylko potwierdzenie z ust tego na kogo połowa tutaj psioczy... dziwię się Junior,że teraz się o tym dowiadujesz będąc praktycznie codziennie w klubie.
Ale teraz zgłupiałem totalnie - po rozmowie wywnioskowałem, że klub z kibicami się porozumiał w tej sprawie a czytając ten temat odnosze inne wrażenie.
Tak czy siak - GieKSa to MY
Piter_Jaw
05-04-2008, 13:47
Tu nawet nie chodzi o same wyjazdy, bo mozna to jebac i spokojnie sobie jezdzic jak Legia a wejdziemy wszedzie! Tylko kur** w pale sie nie miesci, ze klub ma nas poprostu w dupie !!!
Pojebani do reszty jesli to prawda.
Czemu nikt z pseudo zarzadu sie nie wpisze?
Szkoda slow kuRwa,kiedys tez byli kibicami,teraz sa frajerami.
Agressiva64
05-04-2008, 13:51
Ja słyszałem o tym już w niedziele , a wczoraj tylko potwierdzenie z ust tego na kogo połowa tutaj psioczy... dziwię się Junior,że teraz się o tym dowiadujesz będąc praktycznie codziennie w klubie.
Ale teraz zgłupiałem totalnie - po rozmowie wywnioskowałem, że klub z kibicami się porozumiał w tej sprawie a czytając ten temat odnosze inne wrażenie.
Po prostu Juniora kurwa mają w dupie tak wszystkich nas !!! A kurwa jezdziliscie tak samo jak my teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesli moge uspokoic emocje mnie tez sie to nie podoba ale poczekajmy az wroca z tego Turka
PS TO FORUM JEST CZYTAN ROWNIEZ PRZEZ INNYCH i chyba jesli nie ma sie nic konstruktywnego do
napisania lepiej sie nie wypowiadac MILCZENIE JEST ZLOTEM jak mawiali starozytni
EDIT tymczasem zapraszam do tematu "Wakacje" w Pierdolniku ;d
Pojebani do reszty jesli to prawda.
Czemu nikt z pseudo zarzadu sie nie wpisze?
Szkoda slow kuRwa,kiedys tez byli kibicami,teraz sa frajerami.
Zgadnij gdzie teraz sa... NA WYJEZDZIE! :lol2:
Sam sie dziwie :szok:
ja z kolei nie ma czego zazdroscic siedza i dlubia slonecznik :lol2:
Agressiva64
05-04-2008, 14:30
http://pieronskiehanysy1964.blog.onet.pl/
Piter_Jaw
05-04-2008, 15:12
Junior zazdroszcze Ci takiego 'pracodawcy':huh:
moze to kolejna akcja PR??
zbytnio sie podniecacie, chociaz sam w szoku jestem po tym co przeczytałem
każdy kto chociaż trochę wie co się dzieje na naszych trybunach zdaje sobie sprawę, że ZARZĄD MA CHUJA DO GADANIA W TEMACIE WYJAZDÓW
conajwyzej moga sobie popierdolic wlasnie za posrednictwem prasy, ale to tez swoje konsekwencje bedzie mialo
pole działania zarzadu konczy się ze wejsciem na trybuny
i prosze nie porownujcie tego do sytuacji Legi z ITI, bo u nas nawet w mały stopniu nie ma tego co w Warszawie, a jak tylko pojawia sie ku temu przesłanki to zostanie to ukrócone w zalążku
---
a osobną sprawą jest to co napisał JUNIOR
CHCIAŁBYM KURWA ZEBYSCIE TACY MADRZY BYLI PRZY ROZMOWACH Z MIASTEM !!
Małolat-Witosa
05-04-2008, 18:10
zbytnio sie podniecacie, chociaz sam w szoku jestem po tym co przeczytałem
każdy kto chociaż trochę wie co się dzieje na naszych trybunach zdaje sobie sprawę, że ZARZĄD MA CHUJA DO GADANIA W TEMACIE WYJAZDÓW
conajwyzej moga sobie popierdolic wlasnie za posrednictwem prasy, ale to tez swoje konsekwencje bedzie mialo
pole działania zarzadu konczy się ze wejsciem na trybuny
i prosze nie porownujcie tego do sytuacji Legi z ITI, bo u nas nawet w mały stopniu nie ma tego co w Warszawie, a jak tylko pojawia sie ku temu przesłanki to zostanie to ukrócone w zalążku
---
a osobną sprawą jest to co napisał JUNIOR
CHCIAŁBYM KURWA ZEBYSCIE TACY MADRZY BYLI PRZY ROZMOWACH Z MIASTEM !!
sądze że ten miły pan wszystko ładnie wyjaśnił:czytaj: nie wpisywać tutaj teraz postów które nie mają nic do wniesienia poczekajmy az wrócą z turka czy kaj tam oni siedzą.
Tak to niestety jest, ze jak sie troszke posmakuje wplywow to czesto sodowa w lebie odpierdala...
to tak bardzo opanowane podsomowanie tej Zenady...
KIbice?:lol2: Urzednicy raczej...
GIEKSA TO MY !!!
"Drogi" zarządzie... Jesteście śmieszni i żałośni.
Zamiast dac kase na chlopakow, na ratowanie SWOICH NIEWINNYCH KIBICOW to Wy nam jeszcze dajecie smieszne zakazy?
Skoro macie nas w dupie, to sami se wieszajcie plakaty, transy, odśnieżajcie boisko(tym ciezkim sprzetem UM ktory nam zrobi z boiska pole:lol2:) myjcie krzesełka, organizujcie akcje w szkole itd.
Śmiech na sali. Co tu jest do wyjaśniania?! Macie relacje osob na forum, byla nasza akcja w mediach,
Ktoś dobrze napisał, policyjne pachołki!!! Jurek, skoro jesteś "kibicem" to miej jaja człowieku, zwołaj konferencje na Bukowej, i powiedz nam w twarz, że zabraniasz nam jechać za swoją drużyną w polske, za własne (nieraz ciezko zarobione) pieniadze, że zabraniasz nas wspomagac piłkarzy dopinigem (bez ktorego ewidentnie sobie nie radzą) i że nie możemy nigdzie jechać. Powiedz nam to w twarz panie vice-prezesie, a nie.. przez sport i 90minut.pl (a właśnie, zapomniałem, że Wy jesteście tak zajebiscie zorganizowani, że anwet strony porzadnej zrobic nie umiecie...)
(a właśnie, zapomniałem, że Wy jesteście tak zajebiscie zorganizowani, że anwet strony porzadnej zrobic nie umiecie...)
Co do strony, ktoś wrzucał artykuł o tym, że jest nieprofesjonalna.
Nie jest to na temat, ale załamuje mnie poziom naszej OFICJALNEJ strony internetowej.
To przecież logiczne, że najważniejszych dla mnie rzeczy, dowiaduje się w mięsnym, spod lady, bo strona jest po to, żeby pisać o wynikach Piasta Gliwice. żal w chuj.
Żaba-Bogucice
05-04-2008, 20:02
Zarzad nie wyjebał zadnego zakazu,to jest wyjebanie hasła przez prase konkretnie przez D.Z.Zarzad z czego sie zorientowałem poprzez wykonanie telefonu do rzecznika myslał o zawieszeniu organizacji wyjazdow,a zakazac nam nie moze nie ma takiej mocy...co poniektorym sie tu dziwie ze pisza szkyrflaja majac numery telefonow do gosci z zarzadu.
Dziwie sie, ze udalo im sie Tobie zamydlic oczy... Chyba pozno wykonales ten telefon.
Ja wczoraj usłyszałem taka sama wersje jak Żaba
Słuszna decyzja!!! Musimy wyciszyć sytuacje a podejrzewam że na najbliższych wyjazdach znów nie obyłoby się bez PROWOKACJI zomo aby nam dojebać za następny młyn!!! Wtedy wszystkie szmatławce by pisały że jesteśmy jak mafia i działamy w zorganizowanych grupach,a chłopaków najlepszy adwokat by nie wyciągnoł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po czesci sie zgadzam ale myslisz ze zakaz wybielilby kibicow ?? Przeciez to oczywiste ze bedzie to odebrane jako kara ze strony klubu dla kibicow. W sumie chyba dobrym wyjscie byloby gdyby jak juz to klub zasugerowal albo zwrocil sie do kibicow o wstrzymanie sie z wyjazdami do czasu wyjasnienia zdarzen z kraka ale z drugiej strony kto wie ile to potrwa ..zreszta to spekulacje czekamy na oficjalne info
http://gieksa.pl/news.php?id_news=2761&nid=gl
Dementi....
zamiast zawieszac powinnismy jezdzic i to nie w 600 a w 1000 osob
do wyjasnienia sprawy kur.... przeciez to potrwa kilka miechów najmniej
ultrasavanti
06-04-2008, 08:36
Nie goronczkujcie sie, bo nabijanie psotów nic nie zmjyni, o żółtych koszulkach było 10 stron wpisów, a prziszło 200 osob na 10 tysi , z tym bydzie tak samo niepotrzebnie sie wczuwocie.
ja ten tekst na glownej jest z dupy bo sugeruje ze zarzad zawiesza wyjazdy w obawie ze chuliganii jadacy pociagiem wdupia piknikom w tym samym pociagu a nie ze "pomoc" przyjdzie z zewnatrz. ma ktos podobne odczucia?
wiem ze sie musicie pucowac bo pewnych grup ale szanujmy sie i nie piszmy takich pierdol. Jutro w gazecie bedize napisane ze zarzad broni swoich sympatykow od pseudokibicow Gieksy
Przestańcie pisać głupoty, od początku uważałem że to gazeta sobie nadała że to jest zakaz. Klub po prostu w celu uniknięcia ponownych prób na nas ataku woli nie organizowac masowych wyjazdów. Bo sytuacja mogłaby się powtórzyć. Nie sugerujcie się tytułami gazet które przeciez na nas bluzgają. Często by sztucznie wywołać większe emocje kolorują słowami
Żaba-Bogucice
06-04-2008, 09:44
Dziwie sie, ze udalo im sie Tobie zamydlic oczy... Chyba pozno wykonales ten telefon.
Jestesmy dorosli jak ja ,tak i rzecznik bo do niego dzwoniłem,jesli jest tak jak mowisz a mam nadzieje ze nie ,to zdyskredytuje sie po całej lini i bedzie potrzeba znalezc nowego....mam nadzieje ze nikt tu nikogo w ciula nie ładuje?
Mozliwe, ze slowa ayera zostaly przekrecone, tego nie kwestionuje, ale sam wiem co rano uslyszalem wykonujac kilka telefonow... Nie do naszego rzecznika.
W związku z ostatnimi publikacjami prasowymi dotyczącymi reakcji klubu GKS KATOWICE na zajścia, które miały miejsce podczas powrotu kibiców z meczu ze Stalą Stalowa Wola, zwracamy uwagę dziennikarzy, że w opublikowanym stanowisku klubu pisaliśmy o ZAWIESZENIU WYJAZDÓW do czasu wyjaśnienia wszystkich okoliczności wydarzeń z Tarnowa i Krakowa-Mydlników, nie zaś o nałożeniu na kibiców ZAKAZU WYJAZDÓW. Zawieszenie organizacji wyjazdów zorganizowanych grup kibiców na mecze wyjazdowe GKS KATOWICE wynika z obawy o zdrowie i życie uczestników tych wyjazdów i jest reakcją na napływające do naszego klubu relacje uczestników tych zajść, w tym kobiet i nieletnich.
Jako klub sportowy musimy pamiętać o tym, że rywalizacja sportowa nie może być pretekstem do zachowań chuligańskich i z całą stanowczością potępiamy takie zachowanie osób mieniących się kibicami GKS KATOWICE. Równocześnie obawiamy się o zdrowie i życie kibiców, którzy uczestniczą w wyjazdach na spotkania ligowe, by w kulturalny sposób i w duchu sportowej rywalizacji wspierać swój klub. W związku z tym, w porozumieniu ze Stowarzyszeniem Kibiców GKS KATOWICE, podjęliśmy decyzję o zawieszeniu organizacji takich wyjazdów do czasu wyjaśnienia wszystkich okoliczności zajść - zarówno w Tarnowie, jak i w Krakowie-Mydlnikach.
Nie było żadnego porozumienia z nami dotyczącego tej kwesti. I na pewno w takiej formie nie będzie.
Będziemy się domagać sprostowania na stronie głównej. Nikt nie będzie się wybielać naszym kosztem.
Ani nasze Stowarzyszenie, ani tym bardziej klub nie ma władzy, aby zawiesić organizacje wyjazdów. Takie decyzje podejmuje kilka osób i na pewno nie są one w zarządzie klubu.
Dla tych co nie wiedzą, to klub z organizacją wyjazdów nie ma nic wspólnego. Wszystko od początku do końca robią kibice (za darmo) i może dzięki temu wygląda to wręcz wzorowo (albo przynajmniej bardzo dobrze).
Tak jak Don i inni mam nadzieję, że tak samo dobrze zarząd poczynać będzie sobie z miastem, firmą kupbilet itd.
Może zarząd chciał dobrze, ale przekombinował i to ostro, za ostro...
Zresztą nie ma czegoś takiego jak Stowarzyszenie Kibiców GKS Katowice jest tylko Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
Co do strony internetowej - piszemy to, co przekazuje nam zarząd, rzecznik prasowy...
Szkoda, że czasem są to kompletne bzdury...
Co do strony internetowej - piszemy to, co przekazuje nam zarząd, rzecznik prasowy...
Szkoda, że czasem są to kompletne bzdury...
uuu ostro
napisze to co powiedziałem wczoraj chlopakom z klubu
to czy za sprawą tej "rewelacji" stoi Dziennik Zachodni, czy jest to teraz tłumaczenie Zarządu - każdy może ocenić sam
jeśli faktycznie DZ odwalił taką popelinę to sprawa prosta, od meczu z Piastem dziennikarze tej gazety wraz ze swoimi akredytacjami są odprawiani z kwitkiem przy wejsciu na bramie
to nie pierwszy raz kiedy te parówy nam robią koło dupy, jeśli Zarząd dalej będzie przystawać przy wersji, że to DZ przekręcił newa to oczekuję ze strony Zarządu radykalnych i zdecydowanych kroków - status persona non grata dla dziennikarzy z DZ
jak chcą wejsc na mecz to do kolejki jak każdy normalny kibic
Żaba-Bogucice
06-04-2008, 13:49
i chuj albo i dwa...popieram w całej rozciagłosci,nieraz dali dupy odnosnie rzetelnosci dziennikaraskiej,w tym obiektywnosci ktorej było brak.
Ayer twierdzi ze wypowiedz z ''dz'' to nie jego slowa...
jak ja bym byl rzecznikiem klubu to żadalbym od nich sprostowania I TO JAK NAJSZYBCIEJ...
albo im to odpowiada albo maja NAS (siebie?) W DUPIE !!!
p.s.: skoro pismaki z "dz" robia nie 1 raz takiego unfala to mozna zadac autoryzacji wywiadow, wypowiedzi w celu unikniecia niedomowien...
Kompletnie abstrahując od zakazu/zawieszenia wyjazdów, tego kto i w jakim momencie źle zrobił to kosa opanuj się!!
Dla tych co nie wiedzą, to klub z organizacją wyjazdów nie ma nic wspólnego. Wszystko od początku do końca robią kibice (za darmo) i może dzięki temu wygląda to wręcz wzorowo (albo przynajmniej bardzo dobrze).
Widze ostatnio masz tendencje do zapominania jak Wam sklepik (czyt. Marta) pomaga w różnych akcjach - tu zapisach. Zauważyłem, że ostatnio traktujesz to jako coś, co musi zrobić, a dobrze wiesz, że tak nie jest.
Nie ujmuje nic Stowarzyszeniu, ani innych osobom, które te wyjazdy tak rozkręciły, bo tego się zaprzeczyć nie da. Tylko dobrze by było popatrzeć czasem na różne rzeczy z boku.
a to Marta nie jest kibicem GKS juz ?
Tylko Mario ja Was uważam za kibiców i wiem jak dużą robotę wykonujecie dla kibiców.
Tak samo można by napisać, ze Junior robi swoja robotę jako pracownik klubu, a przecież On robi ją jako kibic.
Z Wami jest przecież tak samo. Nie robicie tego dlatego, że pracujecie w klubie, ale dlatego że jesteście kibicami.
Jeśli uraziłem to wybacz.
A o pomocy sklepiku nie zapominam.
I także nie bierzecie ani złotówki za tę pomoc. Czemu? Bo jesteście kibicami, chcecie i umiecie pomagać.
kazdy z nas [mniej lub wiecej udzielajacych sie] robi cos dla klubu jako kibic wiec Twoja wypowiedz Mario jest moim zdaniem chybiona
czy jakby Marta nie miala pensji z klubu to by nie bylo zapisow w sklepiku ? ja rozumiem, ze Zarzad Was, ze tak ładnie powiem dojebał kartami kibica, ale bez przesady
Kosa dobrze napisal, zarzad to moze conajwyzej sobie zawiesic korki na kołku, w temacie wyjazdow maja bardzo mało do gadania, gdyby nie to, ze bilety musza przejsc przez klub to nic by nie mieli w ogole do gadania w tym temacie
ja też nie musze prowadzic forum, oplacac serwera, i odpowiadac na debilne pytania "dlaczego sie nie moge zarejestrowac?" ale to robie
inny tez nie musi organizowac wyjazdow, robic opraw czy bic sie nie dzielnicy o to zeby zwykli kibice mogli w spokoju isc na mecz - ale to robi
dlatego nie rozpierdalaj mnie takimi postami
chyba, ze wy wszscyu w klubie jestescie juz kurwa działacze z cygarami i nie pamietacie jak jezdziliscie jeszcze niedawno z ekipa na mecze - to sorry
Dementi już było, ale napisze jedno ode mnie.
Abstrahując od tego kto może wydać zakaz, a kto nie i jak one są skuteczne to gwarantuję Wam że klub nigdy nie wydałby jakiegoś zakazu wyjazdowego, bowiem jak ktoś słusznie tutaj zauważył kibice są 12-tym zawodnikiem i piłkarze podkreślają to prawie zawsze więc takie coś byłoby działaniem na szkodę klubu.
Z klubu wyszła informacja prasowa mówiąca o ZAWIESZENIU organizacji...
Info w DZ to albo zła interpretacja tego newsa z klubu, albo działanie celowe redakcji mające przyciągnąć uwagę czytelników co jutro sobie sprawdzę.
Mam nadzieję, że to rozwiewa już wszystkie Wasze wątpliwości.
Jeszcze raz podkreślam, że w temacie całego zamieszania z wyjazdami się nie wypowiadam, bo
a) nie mam nic do gadania w tej sprawie
b) przede wszystkim nie wiem kto zdecydował, kto z kim konsultował, ani kto komu co powiedział
Więc ostatnie zdanie nie do mnie Don.
Kosa napisał, że klub nie ma nic wspólnego z wyjazdami. Oczywiście, że Marta to kibic, tak samo jak ja i 90% tego klubu. Jeśli taki był Twój podział na kibice - klub to ok, źle Cię zrozumiałem.
Tylko, że moim zdaniem taki podział jest chybiony, bo w tym układzie "klub" to może raptem 2-3 osoby. Ja klub rozumiem przez osoby tam pracujące, stąd się nieco za bardzo rozpędziłem.
Mario może to ja niedoprecyzowałem pojęcia "klub". Zresztą już nie ważne, chyba wszustko wyjaśnione.
Ayer zobaczymy co Ci w DZ powiedzą. Mam nadzieję, że cała sprawa zostanie wyjaśniona.
A o całej sprawie i tak trzeba porozmawiać ale na spokojnie i najlepiej nie na Forum, a na żywo.
Pozdrawiam
trzeba porozmawiać ale na spokojnie i najlepiej nie na Forum, a na żywo.
Amen...
Coraz Więcej Kibiców Zaczęło chodzisz na GieKSę i Jeździć na wyjazdy a te mendy zawiesili wyjazdy :|. Sami Zawinili i jeszcze zakazują . To jest Już Nie do pomyślenia :/. Wielki Żal. JP na 100%!
Radosław
06-04-2008, 19:17
Coraz Więcej Kibiców Zaczęło chodzisz na GieKSę i Jeździć na wyjazdy a te mendy zawiesili wyjazdy :|. Sami Zawinili i jeszcze zakazują . To jest Już Nie do pomyślenia :/. Wielki Żal. JP na 100%!
Prześledź dokładnie wątek, to dojdziesz po krótkim namyśle, że się mylisz w tym co piszesz. Zostało wydane sprostowanie ze strony zarządu!
Widząc jak ważne to jest dla Was, dla klubu, dla zarządu próbuje znaleźć przyczynę całej sytuacji. Słowa które padły tutaj w tym wątku pod różnym adresem są bardzo ostre i wręcz niesprawiedliwe.
Jeżeli art. DZ był w niezmienionej formie (musi mi ktoś to potwierdzić bo tego nie wiem) od soboty i brzmiał tak: http://katowice.naszemiasto.pl/sport/837782.html
to znaczy, że błąd DZ był malutki bo wynikał tylko z pominięcia słowa "organizacji" i nie ma co "wieszać psów" na redakcji DZ.
Natomiast całe zamieszanie wywołane zostało przez redakcję 90minut.pl która przytoczyła zamieszczoną w DZ informację dając WłASNY ELEKTRYZUJąCY tytuł...Oto link: http://www.90minut.pl/news.php?id=704459
My tam wiemy jak było tym bardziej wy!
Rolmops uświadom mnie na PW bo ja chyba o czymś jednak nie wiem... Ja widzę prostą przyczynę czyli nadinterpretację redakcji 90minut.pl
wojciech91
06-04-2008, 21:34
Powiem tyle że to są debile :) ich zakazy i nakazy :/
rafal1964
06-04-2008, 22:35
kurwa o jakich zakazach wy tu pierdlicie to jest zarzadzenie z huj wiem kim dogadane ale ja naazie nie mamy jedzzic to nie jedzimi to takie trudne do zrozumienia?? mam nadzieje ze pojedziejmy na motor bo na ten mecz czekam juz pol sezonu wiec skonczcie pierdolic ze jest jakis zakaz bo nic takiego nie ma!! i lecimy wszysy z calej pizdy JAZDA Z KURWAMI!!
Żaba-Bogucice
06-04-2008, 22:43
ja na Motor czekam...18 lat:napinka::sportowiec:
jordanletallec
07-04-2008, 08:45
W drodze wyjątku - wyjaśnienie. Poniżej zamieszczam wycinek z newslettera wysłanego przez klub do prasy po zajściach w Krakowie i Tarnowie (który był podstawą feralnej publikacji). Na przyszłośc taka rada - nie należy wierzyc we wszystko co się przeczyta w gazecie. Z poniższego info powstał tekst o ZAKAZIE WYJAZDÓW.
TXT newslettera:
"Do klubu napływają wstrząsające relacje kilkuset osób dotyczące złamania
podstawowych, gwarantowanych przez konstytucję i umowy międzynarodowe zasad
humanitaryzmu, takich jak domniemanie niewinności i poszanowanie godności człowieka. W
związku z tym Zarząd Klubu zdecydował, w obawie o życie i zdrowie naszych kibiców,
zawiesic organizację wyjazdów kibiców na mecze wyjazdowe GKS KATOWICE."
Nadal uważacie że klub ma gdzieś kibiców i się "przypucował" do kogoś zakazem wyjazdów??
Trochę rozwagi Panowie i zważcie, że świat mediów działa w specyficzny sposób.
Pozdrawiam serdecznie.
stara ekipa
07-04-2008, 09:42
Na przyszłośc taka rada - nie należy wierzyc we wszystko co się przeczyta w gazecie.
Na przyszłość ważne informacje przekazane mediom , powinny NAJPIERW zostać opublikowane u źródła czyli na stronie http://www.gieksa.pl./ ... a tak jest jak jest , wszyscy wiedzą tylko nie my kibice GieKSy ...
Przepraszam Rzecznika Prasowego i Zarząd SSK GKS Katowice za poprzedni mój wpis w tym temacie :)
Emocje, emocje i jeszcze raz emocje :)
Pozdrawiam
no ok, słowa zarządu brzmią inaczej to kurwa mać, wydupić tych pismaków i zakazać im dostępu do nas, nie bawmy się w kotka i myszke bo wszyscy mamy dość nerwy zszargane ostatnio!
Żaba-Bogucice
07-04-2008, 13:00
tak jak byscie zyli dopiero od wczoraj...jakis chabadziaj z D.Z usłyszy ze Jurek pierdnoł a jutro napisze ze nawalił kupe w gacie w gabinecie prezesa:faja:
Myślę że nie jestem jedynym który pogubił sie jeżeli chodzi o tę całą sprawę ... może to ktoś krótko i rzeczowo wyjaśnić ?
katowicer
07-04-2008, 17:33
jaka jest róznica miedzy zakazem a zawieszeniem oprócz tych oczywistych skoro i tak nie mozemy pojechać??
chyba że coś mi umkło.
Twoi koledzy z NFG byli na meczu łamiąc postanowienie kibiców dot. wyjazdu na ten mecz
to tez Ci umkneło ?
Jedno jest pewne Zarząd wyciął numer nam ,a przede wszystkim sobie
-Po pierwsze jeśli już podają informacje to chyba kibice(powtarzam kibice [nie jak piszą w oświadzeniu zarządu...]) powinni wiedzieć pierwsi , nie tylko dlatego ,że to oni są najbardziej zainteresowani ale dlatego ,że to zarząd między innymi dzięki nim siedzi teraz na stołkach .
-Po drugie wszyscy wiedzieli juz wcześniej ,że będą jakieś kroki w sprawie wyjazdów i nie był to zarząd a kibice-bo są teraz ważniejsze sprawy ale tutaj przywiazanie do klubu i kibiców pokazuja sami kibice a zarząd... no cóż juz nie pierwszy raz ...
-Po trzecie co to za oświadczenie!? ja rozumiem ,że zarzad napisał to oświadczenie w obronie kibiców przed ... no właśnie w zasadzie powinniśmy teraz oczekiwać poprawy kilku słów w oświadczeniu, słów które zarząd umieścił tam chyba przez pomyłkę... tak samo jak dziennikarze .
-Po czwarte jeśli ktoś popełnił błąd dziennikarski(świadomie czy nieświadomie) to Zarząd jako najbardziej zainteresowany powinien Żądać przeprosin i sprostowania...Czekamy na takie info w środkach masowego przekazu!!!
Żaba-Bogucice
09-04-2008, 06:43
Łysy,nie krzycz bo sie spocisz:jezor:
19BUrDZIK64
09-04-2008, 09:14
Zarzad Popelnil Wielki Blad :( !!!! To My Wlasnie bylismy tym 12 Zawodnikiem !! i przejezdzalismy cala Polske za Kochana GieKSa .... nierozumie tego co Robi zarzad
Żaba-Bogucice
09-04-2008, 09:27
Zarzad Popelnil Wielki Blad :( !!!! To My Wlasnie bylismy tym 12 Zawodnikiem !! i przejezdzalismy cala Polske za Kochana GieKSa .... nierozumie tego co Robi zarzad
Zarzad boi sie aby nie było takiej sytuacji ze w ciul ludzi siedzi za nic,przynajmniej tak to odbieram...chyba ze sie myle?prosze o komentarz
Krist VB
09-04-2008, 10:09
Dla mnie te całe oświadczenie to czyste dyplomatyczne podejście do sprawy i nie wiem po chuj takie wielkie halo. Jak zobaczyłem, ze to Junior zaczął watek, pomyślałem ze prowokuje dla jaj. Kiedyś pewnie som zareagował bym podobnie. Teroz myśla jak kibic, obiektywnie patzre na różne rzeczy, których fanatyk nie przyjmuje do wiadomości.
To, że zarząd to kibice, nie znaczy, ze na stronie czy w prasie ukaże sie info "JP na 100% " jako stanowisko klubu. Niestety zarzad klubu musi sie liczyć z innymi instytucjami i wzmianka o potępieniu róznych zachowań musiała sie pojawić.
Żeby nie było, nie właża nikomu do żici. Tak to poprostu widza.
DON, i co z tego, ze koledzy z NFG byli na Turku? Mogłeś być i ty, nikt Ci przecież nie zabronił.
Pozdrawiam :)
Żaba-Bogucice
10-04-2008, 16:48
jak możesz to odpisz 19BUrDZIK64, w temacie o zakazie wyjazdowym, że w interesie zarządu i klubu jest by 12 zawodnik klubu siedział na trybunach, a nie w areszcie śledczym w tarnowie...
TYLE ZARZAD.:czytaj:
Dla mnie te całe oświadczenie to czyste dyplomatyczne podejście do sprawy i nie wiem po chuj takie wielkie halo. Jak zobaczyłem, ze to Junior zaczął watek, pomyślałem ze prowokuje dla jaj. Kiedyś pewnie som zareagował bym podobnie. Teroz myśla jak kibic, obiektywnie patzre na różne rzeczy, których fanatyk nie przyjmuje do wiadomości.
To, że zarząd to kibice, nie znaczy, ze na stronie czy w prasie ukaże sie info "JP na 100% " jako stanowisko klubu. Niestety zarzad klubu musi sie liczyć z innymi instytucjami i wzmianka o potępieniu róznych zachowań musiała sie pojawić.
Żeby nie było, nie właża nikomu do żici. Tak to poprostu widza.
DON, i co z tego, ze koledzy z NFG byli na Turku? Mogłeś być i ty, nikt Ci przecież nie zabronił.
Pozdrawiam :)
postanowienie było takie, że wszystkie fundusze, które miały być przez kibiców przeznaczone na wyjazd do Turka miały isc na adwokatów
i oficjalnie wyjazdu kibiców nie było na ten mecz
ale znaleźli się co mądrzy, którzy się wyłamali
ale to tylko świadectwo o sobie dali
i nie zmuszaj mnie do wklejania zdjęć o wiadomej treści
na jednym biegunie chłopaki, którzy walczą o to żeby koledzy wyszli z puchy i robią wszystko co się da aby tak się stało
a na drugim biegunie burżuje z klubu palący cygara wraz z towarzystwem wzajemnej adoracji w najlepsze bawiących się w Turku
teraz rozumiesz ? mi nikt nie zabronił, ale a.) jak była decyzja o nie jechaniu to ją szanuję, b.) jeśli ktoś po zbiórce miał jeszcze na wyjazd do Turka to znaczy, ze nie postarał się tak jak mógł
c.) ciekawe czy pojadą do Płocka...
c.) ciekawe czy pojadą do Płocka...
Z pewnością tak! Ale może tym razem wybiora się Panowie z cygarami razem z nami specjalnym pociągiem. Co wy na to? Zapraszamy!
prostuje bo coponiektórzy mi płaczą do słuchawki
nie chodzi mi o pracowników klubu, którzy byli na tym meczu
tylko o osoby postronne, mieniące się kibicami GKS
nic dodać nic ująć w poście Don'a.
Od razu widać kto stanowi grupę a kto jest ... no ale kiedyś w przyszłości to ten ktoś może będzie potrzebował pomocy a wtedy...
katowicer
11-04-2008, 12:24
Małe sprostowanko bo widze że sie tu czepiacie bez podstaw.
Z NFG pojechala do Turka tylko jedna osoba nie związana z klubem.
Pojechała dlatego że w aucie było wolne miejsce,po drugie była możliwosć zobaczenia meczu.
Nikomu miejsca ta osoba nie zabrała,kasy na to nie wydała.
Zdecydowana większość osób z NFG przekazała znaczne kwoty na Akcję,zebrała sporą kwotę wsórd zaprzyjaźnionych kibiców min,Legi i Wisły.
Mało?Każdy zrobił ile mógł..
Czepianie sie 1 osoby która żadnego cygara nei paliła,nie lansowała się tylko skorzystała z okazji zobaczenia meczu.
Innych osób z NFG nie związanych z klubem nie było.
To że ktoś nie lubi chłopaków z NFG nie uprawnia go do pisania kłamstw.
GieKSaaaaa i chuj!
http://90minut.pl/news.php?id=707516
Szczyt kurwa!!! Niedługo sie okaże, że będą sądzić górników, że to oni napadli na ZOMO. Rozpierdala mnie to!
co za podupiony kraj !!! Przecież ani to anarchistyczne ani to nazistowskie ani to............
Istnieje cos takiego jak wolność słowa do kurwy nędzy ?? Teraz jeszcze sie okaże, że wszystkie kluby co miały wywieszony taki trans zapłacą za to. :dead:
Żaba-Bogucice
11-04-2008, 13:32
Szczyt kurwa!!! Niedługo sie okaże, że będą sądzić górników, że to oni napadli na ZOMO. Rozpierdala mnie to!
eee tam...to jest panstwo prawa:lol:pzpn umoczony po uszy w gownie,w policji robia ludzie nie ktorzy nie powinni z wiadomych wzgledow tam pracowac...chory kraj i tyle.
Ktoś kto to wydał ośmieszył się i tyle. Gdyby to było 'j*bać policję' to się zgodzę na karę, ale ten transparent nie obrażał żadnej persony ani instytucji, jedynie osoby naduzywające swoich kompetencji przeciwko ludziom. Był to transparent wyzwający raczej do spokoju i szerzenia nastroju prawości.
Kare i tak zapłaci Walter :cham:
Mam nadzieje, że na tym klubie się skończą dalsze kary.
to jest jedno wielkie ciulstwo co sie teraz dzieje na stadionach... ta cała policja i te wszystkie kary to jest wszystko śmiechu warte...
Jak dla mnie to to co się wokół polskiej ligi dzieje to jest paranoja... afery, skandale i te kary na kluby nakładane z dupy...
PRZYPOMINAM WSZYSTKIM, ZE JUTRO ODBEDZIE SIE ZBIORKA PIENIEDZY NA OPRAWE MECZU Z JASTRZEBIEM!
IM WIECEJ SIANKA UZBIERAMY TYM WIEKSZE WIDOWISKO UDA NAM SIE STWORZYC!
KAZDA ZLOTOWKA SIE LICZY, NAWET NAJDROBNIEJSZE MIEDZIOKI SIE PRZYDADZA!
OD STARSZYCH MILE WIDZIANE BYLYBY PAPIERKI :)
Żaba-Bogucice
11-04-2008, 18:32
starsi sa zdania aby odpuscic sobie imprezki na bukowej a zainwestowac w ratowanie chłopakow zeby pozniej nie było stypy...pozdro.
Chłopaków można wesprzeć cały czas - wpłacając na konto, dając kasę dzielnicowemu albo kupując jutro vlepy anty. Pozdro
Żaba-Bogucice
11-04-2008, 20:10
kumam ale przypomina mi sie smierc JPII...I wesele znajomej,albo raczej miało byc wesele ale go nie było...ja w ten deseń.pozdro.
kaos azul
11-04-2008, 20:51
Zaba dobrze gada zero opraw do czasu az sie wyjasni sprawa takie moje zdanie
Brat za brata
Adik1964
11-04-2008, 20:55
OD STARSZYCH MILE WIDZIANE BYLYBY PAPIERKI :)[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/QUOTE]
W ramach tego że nie uda mi sie jechać na Wisłe (jebana uczelnia) cała kase prześle Ultrasą na mecz z sąsiadami :hihi: z Jastrzębia.Prosze o numer konta.Pozdrawiam.
starsi sa zdania aby odpuscic sobie imprezki na bukowej a zainwestowac w ratowanie chłopakow zeby pozniej nie było stypy...pozdro.
Dajemy rade w 2 strony, a to, ze nie zrobimy oprawy nikogo nie wyciegnie zza krat.
Myslimy o wszystkim i jestesmy dogadani z odpowiednimi osobami.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.