View Full Version : GKS KATOWICE - Piast Gliwice :: 12.04.08 godz. 17:00
BEDZIE TO MECZ WIELKIEJ PROBY PRZED JEDNYM Z WAZNIEJSZYCH DLA NAS MECZOW Z GKS JASTRZEBIE!
BLASZOK MUSI PEKAC W SZWACH!!! NIE MA INNEJ MOZLIWOSCI, BEDZIE TO WIELKA PROBA DOPINGU PRZED MECZEM Z JASTRZEBIOKAMI
DODATKOWO NA MECZU ODBEDZIE SIE WIELKA ZBIORKA NA OPRAWE MECZU Z GKS JASTRZEBIE - TRZEBA URZADZIC POWTORKE Z MECZU ZE SLASKIEM WROCŁAW!
JA BEDE A TY?
JA BEDE A TY?
no ja może się pojawię..
jak będzie fajna pogoda, wygrają wcześniejszy mecz, nie będzie nic ciekawego w tv
:cham:
kamilosgks
31-03-2008, 14:22
Od kiedy ruszy przedsprzedaż na Bukowej?
BillyKid
31-03-2008, 14:29
ja proponuje aby zbiorke kasy na ultraske w meczu z Piastem zbieraly Panie z FFG im jakos tak glupio powiedziec ze sie niema kasy i zawsze sie cos tam wciepnie :)
ja proponuje aby zbiorke kasy na ultraske w meczu z Piastem zbieraly Panie z FFG im jakos tak glupio powiedziec ze sie niema kasy i zawsze sie cos tam wciepnie :)
Bardzo dobry pomysł. Jakoś sie tak chętniej wrzuca gdy kase zbiera dziewczyna
Banik badzie na meczu na pewno
:szpada::mam pytanko co arka krzyczała w przerwie bo najpierw jakies trzy litery coc w stylu kzh kgb
troche im to nie wyrazie wyszło a potem krzyczeli ruszcie dupy
chcieli jakies dymy z psami czy co?
mozna juz pomyśleć nad skręceniem jakiejś zapowiedzi...
ale to juz apel do naszych filmowców ;)
Ruszcie dupy krzyczeli zdaje sie do naszych chiliderek :)
Też myślę , że lepiej jak pozbierają dziewczyny :). Mają lepsze podejście do ludzi :D
Piter_Jaw
31-03-2008, 16:22
mozna juz pomyśleć nad skręceniem jakiejś zapowiedzi...
ale to juz apel do naszych filmowców ;)
spokojnie, bo jeszcze Piastunki pomysla, ze sie specjalnie na nich mobilizujemy... To jest mocne wydarzenie dla nich, a dla nas? kolejny mecz, Junior swietnie ujal:trening przed Jastrzebiem...
a co to dla nas Jastrzebie ??
Madafaka
31-03-2008, 18:01
sorka ze rozmywam ale nie wiedzialem kaj to napisac . jest wyjazd na Tur ?
MariuszJ-no
31-03-2008, 23:44
Wszyscy na Piast , im tez pokazemy jak sie bawi nasz kochany GKS
Szkoda, że mecz nie jest o 15 :(
:szpada::mam pytanko co arka krzyczała w przerwie bo najpierw jakies trzy litery coc w stylu kzh kgb
troche im to nie wyrazie wyszło a potem krzyczeli ruszcie dupy
chcieli jakies dymy z psami czy co?
chyba do ochorny krzyczeli bo potem widzialem ludzi z pogotowia na sektorze, chyba ktos zaniemogl
Wiem to niejest w temacie ale bydymy mieli nowy zygar od smierdzieli mnie sie to osobiscie niepodobo
stara ekipa
01-04-2008, 09:49
Wiem to niejest w temacie ale bydymy mieli nowy zygar od smierdzieli mnie sie to osobiscie niepodobo
Mamy Cie :cham:
Prima aprilis:lol2:
janas ma racje , znowu bedzie wstyd i znowu beda nas wysmiewac ! totalna porazka , to juz tysiac razy lepszy nasz stary zegar , ba nawet ten na północnej w tym stanie jaki jest byłby lepszy. A no tak :) tyle dpbrze ze to prima aprilis
Mariusz1964
01-04-2008, 09:51
Ale liczy sie marka w koncu Omega to Omega
:cham:
:lol2: no mnie tysz sie to niy podobo :lol:
Dopiero teraz sie opamientolech 1 kwietnia cale szczescie
po długich negocjacjach sztama Piast- Ruch.
i
Żaba-Bogucice
01-04-2008, 11:54
łoszzz ciuulów milion:lol2:NOWY ZEGAR pado:lol2: ....co dzis momy?
19_MichaL_64
01-04-2008, 12:06
po długich negocjacjach sztama Piast- Ruch.
i
To jak? Beda jakies wyzywki? :szpada:
BillyKid
01-04-2008, 15:32
Wiadomo od kiedy beda do kupienia bilety na mecz ?
W związku z tragicznym wypadkiem, któremu uległ jeden z wieloletnich sympatyków GKS klub postanowił wystawić na aukcję osiem biletów na mecze polskiej reprezentacji. Uzyskane środki zostaną przeznaczone na wsparcie leczenia i rehabilitacji poszkodowanego. Pozostałe cztery bilety trafią w ręce kibiców GKS drogą losowań. Odbędą się one w przerwach najbliższych spotkań ligowych - z Piastem Gliwice 12 kwietnia oraz GKS Jastrzębie 26 kwietnia. Nad przebiegiem będzie czuwał notariusz, a udział w "walce" o bilety będą mogli wziąć kibice, którzy kupią wejściówki na spotkania w przedsprzedaży.
- Kibice są naszym dwunastym zawodnikiem i wspaniałym dopingiem pomagają naszym piłkarzom, niejednokrotnie stwarzając atmosferę piłkarskiego święta, więc musimy o nich pamiętać także w takich sytuacjach - powiedział prezes klubu Jan Furtok.
Paaaaanowieeee taka szansaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wszyscy do kas na przedsprzedaz.
zakupione przez neta też ?
Aj dont noł http://www.ultras.webd.pl/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif
kamilosgks
01-04-2008, 17:12
Dołączam się do pytania
W związku z tragicznym wypadkiem, któremu uległ jeden z wieloletnich sympatyków GKS klub postanowił wystawić na aukcję osiem biletów na mecze polskiej reprezentacji. Uzyskane środki zostaną przeznaczone na wsparcie leczenia i rehabilitacji poszkodowanego. Pozostałe cztery bilety trafią w ręce kibiców GKS drogą losowań. Odbędą się one w przerwach najbliższych spotkań ligowych - z Piastem Gliwice 12 kwietnia oraz GKS Jastrzębie 26 kwietnia. Nad przebiegiem będzie czuwał notariusz, a udział w "walce" o bilety będą mogli wziąć kibice, którzy kupią wejściówki na spotkania w przedsprzedaży.
- Kibice są naszym dwunastym zawodnikiem i wspaniałym dopingiem pomagają naszym piłkarzom, niejednokrotnie stwarzając atmosferę piłkarskiego święta, więc musimy o nich pamiętać także w takich sytuacjach - powiedział prezes klubu Jan Furtok.
Wielkie brawa dla zarządu za pomysł!!!!
Raczej...
Wielkie brawa dla zarządu za realizacje!!!!
:foch:
marcin85
01-04-2008, 19:42
ja pierdziele fajny zegar wrecz smierdzi:P
SuchyTZN
01-04-2008, 19:47
Moja zapowiedź w drodze, jak mozna przydaly mi sie jakies klipy z oprawą Piasta.
Pozdro.
elO90-JKS
01-04-2008, 21:16
mam pytanie gdyby ktos z JKS pojechal na ten mecz jakie sa ceny u was w hotelach ?
mariuszeeek
01-04-2008, 21:20
myślę że spokojnie zaoszczędzisz nocując u któregoś z nas.
Do JKS hotel AWF na rondzie mikolowskim 90 zl + sniadanie i dodatkowo fajne laski.
BillyKid
03-04-2008, 08:47
Prawdopodobnie od poniedzialku. Stosowna informacja ukaze sie na stronie glownej.
mam pytanie gdyby ktos z JKS pojechal na ten mecz jakie sa ceny u was w hotelach ?
Co, jak co, ale w Katowicach jeszcze w hotelu nie nocowałem :huh:
Od 20 PLN
http://www.tanie-noclegi.info.pl/slaskie-schronisko-mlodziezowe-2.php
Strona z rożnymi miejscówkami (podpis Katowice, oznacza Katowice i okolice np. Będzin)
http://www.noclegiw.pl/zakwaterowanie-pokoj-w-katowicach.html
Krzychu_1977
03-04-2008, 10:06
rozumiem, że karnetowcy nie łapią sie na losowanie biletów na Euro?
PS. Tak generalnie - mam wrażenie że karnet u nas to jeszcze jest traktowany jako jakiś dziwoląg dla kilku napaleńców, o czym świadczy - ilość dni przed rozgrywkami gdy je można było kupować, brak promowania, nagłaśniania, namawiania do zakupu karnetów, stosunek ich ceny do łącznej sumy cen biletów za spotkania w rundzie i wiele innych...
Czas sprzedaży karnetów był teraz związany z wprowadzeniem systemu kk, od przyszłej rundy będzie to już znacznie dłuższy czas. Stosunek ceny do ilości spotkań wydaje mi się idealny. Jaki powinien wg Ciebie być ten stosunek? Nagłaśniania karnetów teraz nie było, to fakt. Przy całej pracy przy kk nie było juz na to czasu niestety - były ważniejsze rzeczy.
A co do udziału karnetowców w losowaniu to z pewnością pojawi się info na ten temat.
Krzychu_1977
03-04-2008, 10:59
Mario - już wyjasniam:
Już kiedyś pisałem o stosunku ceny karnetów do biletów.
Na przykładzie sektora 5
- runda jesienna II ligi, było 10 spotkań, cena biletu 12 zł = 120 za wszystkie mecze, karnet 110 zł (co stanowi 92% - MAKABRA). Wystarczyło nie byc na 1 meczu i juz się nie opłacało karnetu brać.
- runda wiosenna II ligi, jest 7 spotkań, cena biletu 15 zł = 105 za komplet, karnet jest po 90 zł (to jakieś 86% - w porównaniu z tym co było to REWELKA, ale jeszcze i tak nie to co powinno być)
MOIM zdaniem to powinno być około 75 % ceny biletów - dla przykładu na Górniku Zabrze jest to 70% ceny.
Karnetowcy tez beda brali udzial w losowaniu. Info ukaze sie pewnie na stronie glownej wkrotce wraz z regulaminem i opisem calej akcji...
Co, jak co, ale w Katowicach jeszcze w hotelu nie nocowałem :huh:
Od 20 PLN
http://www.tanie-noclegi.info.pl/slaskie-schronisko-mlodziezowe-2.php
Strona z rożnymi miejscówkami (podpis Katowice, oznacza Katowice i okolice np. Będzin)
http://www.noclegiw.pl/zakwaterowanie-pokoj-w-katowicach.html
Polecam :hihi:
nie no dla kibicow JKSu to najlepiej jakis hotel co jest blisko naszego stadionu i wiadomo jakis dobry i tani hotel :)
Chlopakow z JKSu to raczej na chaty brac...a nie im hotele proponowac...
Za wpisy o tym by goscic kogos w hotelu to bym ostrzezenia dawal.
A najlepsze jakby sami mieli jeszcze za to placic.
Moze ja z innego swiata jestem,ale gosc to gosc i proponowanie noclegu w hotelu nawet jesli sam wczesniej o to pytal kibic JKSu to jakas zenada i pewnie wielu sie ze mna zgodzi.
19_MichaL_64
03-04-2008, 15:46
No ja sie zgadzam. Lepiej bylo by wziasc chlopcow z JKSu na chate..
http://www.cyberx.pl/fb/2ligowederbyslaska01.jpg
Za wpisy o tym by goscic kogos w hotelu to bym ostrzezenia dawal.
A najlepsze jakby sami mieli jeszcze za to placic.
Moze ja z innego swiata jestem,ale gosc to gosc i proponowanie noclegu w hotelu nawet jesli sam wczesniej o to pytal kibic JKSu to jakas zenada i pewnie wielu sie ze mna zgodzi.
To jest chyba wiadome...uwazam temat gosciny kolegow z JKSu za zamkniety.
Acha, zeby uprzedzic, wszyscy na zotlo,Piast bedzie siedzial tam gdzie Arka itd...
ja na pewno nie polecam hotelu na zalezu miedzy urzedem pracy a kosciolem
nie dosc ze w huj drogo to jeszcze wlasciciele umieszczja cie w sali z obcymi
a rano nie ma herbaty tylko kawa zbozowa a wszystko za 250 zeta
Lukasz-Ghetto
04-04-2008, 09:40
Smieszni jestescie z tymi hotelami!!!!Nie osmieszajcie sie i nas!!!!
Napisolech otym hotelu bo som tam nikiedy przebywom bo nie mieszkom w POLSCE
GliwickaGieKSa
04-04-2008, 20:54
A wiadomo ile Piast dostanie biletów????
GieKSa z GLIWIC
19lolo64
05-04-2008, 07:30
a od kiedy beda bilety w sprzedarzy ?
19lolo64
05-04-2008, 07:47
dzieki
hanys 85
05-04-2008, 09:36
Bedzie mozna przed tym meczem oddac krew???
Piast dostal 1600 biletow!!!!!
niemozliwe jak my mamy pojemnosc klatki 1000-1200
Piast dostal 1600 biletow!!!!!
:golebie:
19Paweł64
05-04-2008, 11:43
powaznie 1600 ?
Oczywiscie 1600. czesc z nich przyjdzie na blaszok
gieksiarz.wnc
05-04-2008, 11:58
a choćby nawet to co z tego i tak ich przyjedzie max600
Dostali 800 biletow o czym pisalem juz na poprzedniej stronie...
Zimny1964
05-04-2008, 12:33
FC Hołdunów-Lędziny juz mamy mega mobilizacje na ten mecz bedzie nas tym razem jeszcze wiecej
http://pl.youtube.com/watch?v=bV4Q0mASpcY
gieksiarz.wnc
05-04-2008, 12:43
spoko tylko dlaczego bez polskich liter
Dlaczego Piast nie dostał pełnej puli biletów?Czy ewentualnie będą mogli domówić?
Skoro Piast dostał 800 to ciekawe ile zarząd przeznaczy dla jastrzębia
Dlaczego Piast nie dostał pełnej puli biletów?Czy ewentualnie będą mogli domówić?
przeglądnij se neta i zobacz w jakich liczbach Piast pojawia sie na wyjazdach.
mlodzikz16
05-04-2008, 13:14
ta ale do nas to nie mają daleko...może akurat by sie zmobilizowali ...kto wie :sportowiec:
Te 800 biletów to napewno nie będzie dla nas wystarczająca liczba , skoro dzisiaj już jest zapisanych więcej osób. Napewno będziemy prosić o więcej. Do zobaczenia za tydzień .
Całe Zycie Piast Gliwice
Radosław
05-04-2008, 13:18
Powtórka z meczu ze Śląskiem? Znowu kibice przyjezdni szukają przyjaciół na naszym forum? :>
I oczywiście nie starczy im biletów. Najlepiej odstąpmy im jeszcze pół blaszoka :)
Jakbym ja kibicował klubowi, który przyjezdnych przyjmuje w takich warunkach jak Piast to by mi było w ogóle wstyd jechac do kogoś na wyjazd i siedziec w normalnych warunkach, a tu jeszcze pretensje.
1200 biletów W GLIWICACH juz braki:/
Jakbym ja kibicował klubowi, który przyjezdnych przyjmuje w takich warunkach jak Piast to by mi było w ogóle wstyd jechac do kogoś na wyjazd i siedziec w normalnych warunkach, a tu jeszcze pretensje.
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. nie mam żadnych pretensji tylko pisze jaka jest sytuacja u nas z zapisanymi osobami.. A co do klatki to co nasza wina że taką postawili , co mamy sami ta zburzyć i zbudowac sobie nową . ?? na 1000 osób.!? to powiniscie sie cieszyć że macią taka a nie inna klatke do której może wejsć tysiak gości a nie innych jeszcze pouczac co maja robić . Skoro dla was to nie jest wazny mecz to przynajmniej bedziecie mieli godnego rzeciwnika do treningu przed jastrzębiem..
gieksiarz.wnc
05-04-2008, 13:32
jakby nie było mo recht,nie ich wina ze maja ciulato klotka ,a my jak mamy wiecej miejscaa to po co robic problemy z wiekszą ilością biletów
sorry za off
dajcie linka do relacji z tura na live
http://207.218.233.253/launch_football_1454.html
Airwaves
06-04-2008, 22:37
cisza przed burzą ??
cisza przed burzą ??
A tak konkretnie o co ci lotto ?
ludzie ogarnijcie się. jaka w tym ich wina,że mają taką a nie inną klatkę? to samo odnosi się do Jastrzębia. nie jesteśmy prowincjonalnym klubikiem z kompleksem,także moim zdaniem - powinniśmy traktować kibiców gości,jeśli chodzi o organizację,w taki sposób,w jaki sami chcielibyśmy być traktowani. i tyle.
ilu ich będzie to ich sprawa,a im więcej tym lepiej. 3/4 Blaszoka jak nie usłyszy kibiców gości to nawet ust nie otworzy.
Piast powinien jechać do nas w liczbie w jakiej może, racja że nas tam pojechało niewielu bo mają taką klatkę, i to nie ich wina... więc więcej pojechać nas tam nie mogło, bo wiadomo co wtedy by się działo...
A Zdrój ... Zdrój to już inna sytuacja ich zarząd dał nam skandalicznie mało skandalicznie drogich biletów, czemu przyklasnęli miejscowi obrońcy polskości... pozostaje nam tylko potraktować ich w sposób analogiczny...
Piłka nożna dla kibiców! A więc za równo Piastowi jak i Jastrzębiu dajcie tyle biletów ile możemy. Na trybunach zapowiada się znowu komplet a więc niech i goście wypełnią sektor za bramką. I nie patrzcie na to co oni nam to ich sprawa, my to my i pokażmy że mamy klasę!
i tak cud ze dostali 800 a moze wiecej.jeszcze w zeszlej rundzie gdy oficjalnie wchodzilo 6.500 na Bukowa, goscie dostawali tylko 650 max.
czy cos sie zmienilo od tego czasu? teraz oficjalnie mamy zgodena 8.000 +kobiety i dzieci, czyli i tak wychodzi ze ok 10.000
?
Pozdro1
robicie płacze o ilośc biletów dla gosci ...ja nie rozumiem
fakt to ze dali nam niej wejsciowek to nie znaczy ze my mamy sie im rewanzowac tym samym
mecz to powinno byc swieto i kazdy powinnien byc zadowolony ze jak najwiewcej bedzie kibiców Piasta.
I atmosfera sie nakreca!
Jesli my nie bedziemy robic problemow z biletami to na przyszlosc moze nnii tez nie beda nam utrudniac. tyle
Najlepszym rewanżem niech bedzie taki doping który ich zmiecie z polnocnej i tyle.
juz dopingiem zmietlismy Slask wiec z Piastem nie bedzie najmniejszego problemu...
myslalem ze ich max 600 przyjedzie, ale skoro podobno 1200, to szacunek dla nich, wkoncu dla nich to mecz sezonu i moga sie w tak duzej liczbie pokazac...bo blisko...
Pavveuek
07-04-2008, 11:18
a pozatym im wiecej gości tym więcej hajsu dla klubowej kasy
To tak z marketingowego punktu widzenia :)
z forum Piasta Gliwice
Eloy napisał "Byłem dziś sie zapisać na Debry i byłem 46 osoba na liście. Widzę ze mobilizacja pełna parą ...."
Piast'90 napisał "ja bylem sie zapisać przed 13 i byłem dokładnie 79 więc nie wiem po co wypisywać na forum takie głupoty ze jest już ponad 500 osób :roll:"
Więc chyba nie jest tak kolorowo jak piszą nie mniej jednak osobiście chce żeby było ich jak najwięcej i przekonali się, że nie dorastają nam do pięt. Bo według niektórych z ich forum uważają, że są lepsi kibicowsko od nas heheh
W klubie Piasta jest osobna lista zapisów. Ponad 500 zapisało się na meczu z Kmitą Zabierzów.
internet wyzwala w niektórych żyłkę fantasty. Proponuje tego po prostu nie komentować.
te 502 osoby były zapisane do piątku
Natomiast dziś ruszyły listy z biletami już , to jest oficjalne stanowisko i tyle
A.C.A.B. !
gieksiarz.wnc
07-04-2008, 14:53
święte słowa Rolmopsa,a poza tym forsą nie śmierdzimy wiec każde kilkanaście tysiaków zarobionych na gościach tez się przyda
Von Baron
07-04-2008, 16:59
Podobno chcieli 12tyś biletów.
Podobno chcieli 12tyś biletów.
A po co im tyle? Ktos sobie pokoj chce tapetowac? Przeciez Piast niema tylu kibicow :golebie:
Chyba ktoś sie walnol i chciał napisać 1 200 biletów tak mi sie wydaje
mlodykibic88
07-04-2008, 18:21
bedzie nas ponad 1000 napewno wieksza liczba od Slaska Wroclaw. A podobno im wieksza ilosc kibicow gosci tym lepszy doping gospodarzy wiec zapowiada sie ciekawy mecz. Pozdrowienia i bez napinki nie wygra lepszy (na boisku)
mariuszeeek
07-04-2008, 18:25
Co do słów Rolmpsa zdaje się że Jastrzębioki dostały 400 biletów. co do piasta ciekawe czy się pokażą, są bez wątpienia na fali ale, no właśnie to ale... zobaczymy na co ich stać:napinka:
Airwaves
07-04-2008, 18:27
Nie mow ze Piast nie ma tyle kibicow .... Z tego co sie orietuje to Piast chyba w 90 roku "upadl" i dlatego teraz tyle chodzi ludzi ... Ale wszystko na korzyść Gornika :) A przed rokiem 1990 na Piasta chodzilo nawet czasami kolo 15-20 tys .... ogladalem zdjecia z tego starego stadionu jak byl caly pelny a on jest taki sam jak stadion Gornika...nawet zaliczali wyjazdy kilka tysieczne (bylem w szoku) . Jestem kibicem GieKSy ale dla mnie tez jest wazna ŚLĄSKA PIŁKA ichcialbym zeby Piast i wszystkie druzyny ze slaska byly w 1 lidzie... Fajnie by bylo jakby na kazde mecze na slasku chodzilo ok. 15 tys wtedy to by byl slask nie pokonany ale super by bylo jak bysmy mieli stadion wiekszy od Sląskiego i chodziło 50 tys na Katowicki GKS ... !! I tak nasz rejon jest najlepszy ... ! Warszawa jest wielkosci podobna do Gornego Slaska a w warszawie chodzi na 1 kolejke 10-18 tys ludzi (10-15 Legia i 1,5-3 Polonia) a na slasku ok 50 tys(My ok.6 , Gornik ok.15 Ruch ok.10-15 , Piast ok.5 , Odra W. ok 3 , Zaglebie ok.5 Polonia ok.5 Jastrzebie ok.5 Tychy ok.2 )wiec jest roznica !!!
WSZYSCY NA DERBY !! NA BUKOWEJ MUSI BYC ZNOWU 10 tys !!!
GKS!!!
Ciekaw jestem jak dlugo jeszcze bedziecie rozkminiac liczbe Piasta u nas i czy równie aktywnie zachecacie do przyjscia w sobote naszych kibicow?:sportowiec: Wali mnie to ilu ich bedzie, chce by znow nas bylo tylu ilu ze Slaskiem czy chocby Arka...
Agressiva64
07-04-2008, 18:52
Po chuj sie przejmujecie tym ile Piast dostal biletow ? Na stadionie istniec i tak nie beda a teksty na ich forum ze sa lepsi od nas niech wsadza miedzy bajki . Kogos z nich moze podnieca to ze sobie naopowiada takich bzdetow i potem mu lepiej . My zajmijmy sie soba a nie Piastem i ich biletami .
DarekJ1968
07-04-2008, 19:57
Nie mow ze Piast nie ma tyle kibicow .... Z tego co sie orietuje to Piast chyba w 90 roku "upadl" i dlatego teraz tyle chodzi ludzi ... Ale wszystko na korzyść Gornika :) A przed rokiem 1990 na Piasta chodzilo nawet czasami kolo 15-20 tys .... ogladalem zdjecia z tego starego stadionu jak byl caly pelny a on jest taki sam jak stadion Gornika...nawet zaliczali wyjazdy kilka tysieczne (bylem w szoku).
Chyba się czegoś naćpałeś. W II połowie lat 80-tych mieliśmy zgodę z Piastem i byłem tam kilka razy. Widzów na stadionie ze 3000, ale młynek 100 do 200 osób w porywach, na wyjazdy jeździło ich max kilkadzisiąt osób, poza centrum Gliwic nie istnieli, a tam było też trochę Górnika. W tej chwili się nagle rozmnożyli, tak jak my w 1986, ale legendy im nie dorabiaj, bo na GieKSie jest jeszcze sporo ludzi, którzy pamiętają młynek Piasta w latach 80-tych ze Śpiącym na czele.
Airwaves
07-04-2008, 20:15
to moze w latach 1970-1980 ale wiem ze to co napisalem to jest 100 % prawda !!!
DarekJ1968
07-04-2008, 20:33
W latach 70-tych to frekwencję mogli mieć, my też mieliśmy 85 tys. z Barceloną, ale nie pisz bajek o kilku tysiącach kibiców Piasta na wyjazdach.
to moze w latach 1970-1980 ale wiem ze to co napisalem to jest 100 % prawda !!!
Coś mi sie wydaje Panie Airwaves żeś Pan z Gliwic jest i kibicujesz GKS-owi ale nie Naszemu i chcesz Pan tutaj "zareklamowc" Piasta co ?
No chyba, że sie mylę to szczerze Przepraszam...
Adiczeks
07-04-2008, 21:39
Widze znawcy z Was, jedynie Airwaves ma racje.
Rok 1983 FINAŁ PUCHARU POLSKI rozgrywany w Piotrkowie Trybunalskim z Lechia Gdańsk.
Tutaj link: http://153.19.97.135/%7Elesmach/DarioB/lechia/prasa/1982_1983/1983.06.22.final_pp_10.jpg
Gdzie dokladnie pisze w kolumnie "Gliwiczanie" :
Na dzień przed meczem klub rozprowadził około 3 tys. biletów wsród swoich sympatyków, dopingu nie powinno więc zabraknąć.
Według Ciebie Darek jezdzilismy na wyjazdy w kilkadziesiad osob :O
W latach 70-tych to frekwencję mogli mieć, my też mieliśmy 85 tys. z Barceloną, ale nie pisz bajek o kilku tysiącach kibiców Piasta na wyjazdach.
były również wyjazdy do Jastrzębia w sile ok .4000 głów i do Piotrkowa też w pare baniek ...
Prosze wszelkich osobników z Piasta bya sie nie wypowiadali w napinkowy sposób bo będą wyciągane z tego konsekwencje ... Pozdrawiam
Jak był temat o meczu ze Śląskiem 10 stron o kartach.
A teraz się zaczyna ile gości z Gliwic przyjedzie ;/
stara ekipa
07-04-2008, 22:02
Chyba się czegoś naćpałeś. W II połowie lat 80-tych mieliśmy zgodę z Piastem i byłem tam kilka razy. Widzów na stadionie ze 3000, ale młynek 100 do 200 osób w porywach, na wyjazdy jeździło ich max kilkadzisiąt osób, poza centrum Gliwic nie istnieli, a tam było też trochę Górnika. W tej chwili się nagle rozmnożyli, tak jak my w 1986, ale legendy im nie dorabiaj, bo na GieKSie jest jeszcze sporo ludzi, którzy pamiętają młynek Piasta w latach 80-tych ze Śpiącym na czele.
Byłem kilka razy na stadionie Piasta w latach 80-tych , potwierdzam słowa Darka1968 , nigdy nie widziałem tam liczby kibiców większej od 2-4 tys . młyn w porywach 200 osób .
Coś mi świta że raz Piast ze zgodami pojechał większą liczbą na finał PP , jednak nie wiem ilu ich było ...
Warszawa jest wielkosci podobna do Gornego Slaska a w warszawie chodzi na 1 kolejke 10-18 tys ludzi (10-15 Legia i 1,5-3 Polonia) a na slasku ok 50 tys(My ok.6 , Gornik ok.15 Ruch ok.10-15 , Piast ok.5 , Odra W. ok 3 , Zaglebie ok.5 Polonia ok.5 Jastrzebie ok.5 Tychy ok.2 )wiec jest roznica !!!
Powiem Ci zagłębie i jastrzębie to nie są śląskie kluby, a poza tym z frekwencją ruchu też przesadziłeś.
Żeby nie rozmywać, to niech se piasta nawet milion przyjedzie i tak będą niesłyszalni:)
niektórych ciekawiła frekwencja na meczach w Gliwicach we wcześniejszych latach oraz liczby wyjazdowe.proszę,oto tekst z głównej strony Piasta z działu kibice. "Intencją moją stworzenia tego działu jest propagowanie kulturalnego dopingu i odtworzenia atmosfery na meczach Piasta Gliwice takiej jak bywała w latach 70-tych.
Wtedy średnia na meczu była pięć tys., a nierzadko przychodziło nawet po 15 tys ludzi!
Na "wyjazdy" zazwyczaj jeździło od 500 do 1000 głów.
...i taka ciekawostka. na meczu z ŁTS-em Łabędy w B-klasie!!!! po reaktywacji w sezonie 97/98 było na meczu 4000ludzi!pozdrawiam
Powiem Ci zagłębie i jastrzębie to nie są śląskie kluby, a poza tym z frekwencją ruchu też przesadziłeś.
Żeby nie rozmywać, to niech se piasta nawet milion przyjedzie i tak będą niesłyszalni:)
Jestem Ciekaw jak głosny by był wasz doping bez blachy :)
Powiem Ci że na ostatnim szpilu z Arką główna też dała rady:)
Powiem Ci że na ostatnim szpilu z Arką główna też dała rady:)
chyba mnie zle zrozumiałes chodziło mi o to ze bez zadaszenia wasz doping
byłby słabszy ,jak to widac po was na wyjazdach
Pewnie jeździsz z nami na wszystkie...
Mam nadzieje, że macie swoje forum więc nie widze potrzeby waszych wpisów tutaj.
Bez pozdrowień.
popytaj w Gdyni,Wrocławiu,Opolu,Jastrzębiu...powiedzą Ci.
Airwaves
08-04-2008, 06:39
Picapao: Przykro mi to stwierdzic ale myli sie Pan ... Tak jak wczesniej napisalem jestem kibicem KATOWICKIEGO GKSu ale interesuje sie Slaska pilka .... Mam szwagra w Gliwicach i tez troche wiem od niego bo lubimy sobie pomowic o pilce :) Jak mi opowiadal szwagier tez nie wierzyłem ale w internecie jest prawie wszystko ... A to ze ich ten stadion byl kiedys pelny w liczbach 15 tys to dowiedzialem sie przypadkowo , w Gliwicach chca budowac hale o pojemnosci bodajże 10 czy 15 tys widziow na miejscu tego stadionu i przegladajac strony oto otym stadione napotkalem sie na zdjecia i relacje dotąd mi znanego malutkiego Piasta w liczbach 15 tys to sie zdziwilem ... Nie bede juz pisac a Piascie bo to jest temat dotyczacy meczu ale jak dzisiaj bede mial czas poszukam kilka fotek na ten temat ...
Dziekuje i pozdrawiam !
PS.tak wyglada stadion teraz historyczne poszukam po pracy ....
http://www.polskiestadiony.com/167.htm
Zdjecia historyczne ale poszukam cos bardziej zwiazanego z Piastem
http://www.gliwiczanie.pl/Reportaz/stadion/stadion_01.html
zaraz sie okaze ze Piast jest prekursorem ruchu kibicowskiego nie tylko
na Śląsku ale takze w Polsce
zreszta sama nazwa na to wskazuje - oni sie wywodza w lini prostej
od Piastow wiec na wyjazdy juz jezdzili w X w.
a co do historycznego stadiony Piasta
to miesci sie on zaraz kolo Polibudy
i jesli ten stadion jest taki sam jak Gornika to nasze Esadio to kopia San Siro
swojego forum nie macie ??
Przekonamy się jak będzie na meczu.
Airwaves
08-04-2008, 07:07
Juz nie przesadziaj .... Piast moze kiedys mial lata jakiegos wiekszego zainteresowania ale .... Teraz chodzi kilka tys ludzi i tyle ... nie stac ich na 10 tys tak jak my mamy teraz .. za niedlugo zrobia nam super stadion to bedzie chodzic 15 ! To jest prawda ze Piast idzie do przodu ale w pewnym momencie sie zatrzymaja i tyle ...My zawsze bylismy od nich lepsi i bedziemy ... !! ja bym proponowal zakonczyc ten temat w ogole !!
Juz nie przesadziaj .... Piast moze kiedys mial lata jakiegos wiekszego zainteresowania ale .... Teraz chodzi kilka tys ludzi i tyle ... nie stac ich na 10 tys tak jak my mamy teraz .. za niedlugo zrobia nam super stadion to bedzie chodzic 15 ! To jest prawda ze Piast idzie do przodu ale w pewnym momencie sie zatrzymaja i tyle ...My zawsze bylismy od nich lepsi i bedziemy ... !! ja bym proponowal zakonczyc ten temat w ogole !!
Dobra fajnie, http://free4web.pl/3/?74002 tukej możesz se popisać o waszych wyczynach.
bez odbioru.
Nie mam juz ochoty czytac gdzie Piast to nie byl i w ile osob.
Nastepne posty bede usuwal a osoby banowal.
Coś mi sie wydaje Panie Airwaves żeś Pan z Gliwic...
Forum Info
Airwaves Zarejestrowany: 04-06-2008
5 postów i wszystkie w jednym temacie...
P.S. Panie guma do żucia, pewien to można być tylko śmierci.
na stronie piasta pisze ze dostali 1500
Pisac se moga.
szmajgel
08-04-2008, 11:16
jest napisane:cham:
w sobotę będzie otwarty sklepik żeby zakupić bilet na szpil jak będzie to od której do której dzieki POZDRO
Bilety zazwyczaj kupuje sie w kasie
wole kupować bilety w klubie dzień przed meczem żeby w dzień meczu nie stać w kolejkach
A mecz jest w sobote, więc by nie stać w kolejce musisz podjechać w piątek.
I co tak nie wierzyliscie mi nawet warna dostalem od poczatku mowilem dostana 1600 dostali 1500 wiec pozdro dla was...
Masz chyba swoje forum,nie? Wiec wypad...:sportowiec:
I co tak nie wierzyliscie mi nawet warna dostalem od poczatku mowilem dostana 1600 dostali 1500 wiec pozdro dla was...
Info z forum Piasta pewnie od kumatego gimnazjalisty...
pytanko: bilet elektroniczny zamówiłem przez net'a ale jeszcze go nie odebrałem, przylatuje specjalnie na meczyk, widząc duże zainteresowanie meczem i biorąc pod uwagę frekwencje na Śląsku W., jest możliwość jakieś rezerwacji biletu, gdyż mam obawy że się nie załapie. Najwcześniej w Katowicach będę w piątek... czy wiadomo już ile biletów poszło?
Aha i czy ten bilet elektroniczny można odebrać od razu w piątek w siedzibie klubu?
Pozdro...
pytanko: bilet elektroniczny zamówiłem przez net'a ale jeszcze go nie odebrałem, przylatuje specjalnie na meczyk, widząc duże zainteresowanie meczem i biorąc pod uwagę frekwencje na Śląsku W., jest możliwość jakieś rezerwacji biletu, gdyż mam obawy że się nie załapie. Najwcześniej w Katowicach będę w piątek... czy wiadomo już ile biletów poszło?
Aha i czy ten bilet elektroniczny można odebrać od razu w piątek w siedzibie klubu?
Pozdro...
troszke nie rozumiem :huh: ??? jak mogles zamowic elektroniczny bilet skoro nie masz karty???
jak przylecisz w piatek to do godz.17 masz czas zeby kupic bilet w sklepiku(napewno jeszcze beda), badz przed meczem w kasie(nie polecam).
a co do karty to jak sobie w piatek po bilet pojdziesz to wypelnij ankiete o karte :czytaj:, i jak nastepnym razem przylecisz to spokojnie bedzie juz na ciebie czekac :)
troszke nie rozumiem :huh: ??? jak mogles zamowic elektroniczny bilet skoro nie masz karty???
zamówiłem tą kartę/bilet, którą reklamuje Gorczyca na pierwszej stronie :golebie:
zrobiłem przelew i odesłali mi, że mam ją do odebrania w siedzibie klubu :fly:
albo czegoś nie kumam albo.... ;) odbieram tą kartę - na przykład w piątek i na nią odrazu mogę kupić bilet? Sory za OT :)
Nie wiem jak to jest... zalezy kiedy dales zamowinie na karte, jak co to kup sam bilet tylko musisz znac swoj pesel bo sie podaje przy zakupie biletu
Nie wiem jak to jest... zalezy kiedy dales zamowinie na karte, jak co to kup sam bilet tylko musisz znac swoj pesel bo sie podaje przy zakupie biletu
oki w ostateczności tak zrobię ;) dzięki :)
NMZC:P Tylko jakos wczesniej wbij moga byc kolejki albo moze juz ine byc biletow:P
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=24x18k6&s=3
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=9rtv2a&s=3
MG na Giszu działa jak może. :)
michal_91
08-04-2008, 20:29
Laska co do tego pesla to ani na Wksie ani na Arce mi nie sprawdzali żadnych danych.
Kupowałes bilet z karta ??
Laska co do tego pesla to ani na Wksie ani na Arce mi nie sprawdzali żadnych danych.
Ale jak sie kupuje bilet to ie podaje pesel jezeli nie masz karty:D
michal_91
08-04-2008, 21:50
No widzisz ja nie mialem i nic nie chcieli:D:D a karte zamawiałem 100 lat temu ale naszczeście juz jest tak odbiegając:) wydaje mi sie ze to sprawdzanie to pic na wode. Widzialem jak jest
michal_91
08-04-2008, 21:50
nie mialem oczywiście karty sorry ze tak w 2 postach
wielki mecz z liderem II liga. nasza form jest dobre na Bukowa... ja myszlem je muszimy minimum jeden punkt od ten mecz z Gliwice
Pablo NFG
09-04-2008, 09:56
Wydaje mi sie, że Mirek Widuch powinien przed tym meczem dostać od przedstawicieli kibiców symboliczny bukiet kwiatów i klubowy szal ze te wszystkie lata spędzone przy Bukowej...
To samo miałem pisać. Mam nadzieję, że zarząd/kibice o tym nie zapomną!
Mirek Widuch GKS!!!!
Ultras GieKSa ogłasza aukcje unikatowego szalika, biletu oraz programu meczowego!
Więcej:
http://allegro.pl/show_item.php?item=340246475
JESZCZE TYLKO 3 GODZINY POZOSTAŁY DO ZAKOŃCZENIA AUKCJI !!
SuchyTZN
09-04-2008, 16:49
http://www.dailymotion.com/Suchens/video/8428136
Sporo nie dociągnięć... Brak chęci i czasu... ;/
Mom pytanie ad. transmisji live z Bukowej ze szpilu z Piastem jak i oczywiscie nastepnych szpili rowniez.Otoz byloby super jezeli osoby majace jakies wieksze mozliwosci w zalatwianiu takich spraw mogly naklonic jakies lokalne radio (osiagalne rowniez w necie) aby prowadzic relacja live.Pomyslcie o emigrantach , takie suche relacje live na naszej stronie (pozdro Maleks) jak i sportowych faktach sie fajnie czyto , jak dzialo , ale jednak posluchac to calkiem cos inkszego.
Fajno byla ta relacja live ze szpilu ze Slaskiem kaj Radio Wroclaw relacjonowalo caly szpil.
Som jeszcze cale dwa dni , za pozytywne rozpatrzenie sprawy z gory dzieki w imieniu mysla wszystkich emigrantow.
Pyrsk Asta
Wydaje mi sie, że Mirek Widuch powinien przed tym meczem dostać od przedstawicieli kibiców symboliczny bukiet kwiatów i klubowy szal ze te wszystkie lata spędzone przy Bukowej...
Popieram tu przedmówców odnośnie Mirka Widucha. Żeby podziękować mu za te lata które spędził na Bukowej. Mam namyśli też jakieś symboliczne podziękowanie lub przynajmniej podziękować mu na trybunach jakimś śpiewem.
Co do jakiegoś miłego powitania też przyszła mi myśl żeby przynajmniej tylko na trybunach coś wsponieć o Stasi Wróblu.
Silesian
09-04-2008, 17:28
W ostatnich latach mieliśmy wiele zawirowań kadrowych, zmieniały sie praktycznie całe jedenastki.Mirosław Widuch pozostał najdłużej w druzynie ze "Starej Ekipy piłkarzy" więc szacunek i podziękowanie jak najbardziej mu się należy.
jozek1964
09-04-2008, 21:13
silesian zgadzam sie w 100%
co do filmiku to Piast ma barwy Niebiesko-Czerwone a nie Czer. - Nieb. !
jozek1964
09-04-2008, 21:24
agressiva64 swieta racja
Będa Jakies opray na meczu z piastem wiecie moze coś ?
Będa Jakies opray na meczu z piastem wiecie moze coś ?
Przyjdź i zobacz !
kaos azul
09-04-2008, 22:51
podpinam sie pod prosbe Asty
halo,nasi netowcy dadza rade z tym cos zrobic???
byloby zajebiscie jakby ten szpil byl live na jakims radiu...!!!
Es - co się głupio pytasz, przecież zawsze wszyscy spoza UG wiedzą lepiej co i kiedy będzie ;)
Ostatni post skrin'a
Beda był kierowany chyba do mnie i był odpowiedzią na Przyjdź i zobacz ! a nie stwierdzeniem że będą oprawy. Ale widzę że panowie z UG nie umieją czytać ze zrozumieniem :jezor:
dla mnie pytanie czy będzie oprawa powinno być od razu nagradzane ostrzeżeniem, albo zrobić kodeks zakazanych pytań bo to się żałosne robi....czy idąc do kościoła pytasz sie kumpla czy będzie "wierzę w ciebie"?..jeśli kogoś uraziłem to soryy ..ale krew zalewa
Tede zalosny?? Sam jestes zalosny. To forum czasami schodzi na psy a durnowate, bezssensowne pytania sa tu nagminnie i powinno sie upominac takich nabijaczy postow. Najppierw sie zastanowic 2 razy a potem napisac. Pytania w stylu czy bedzie oprawa, a ile biletow juz sprzedano alie to a ile tamto. Takich rzeczy nie da sie czytac! Zasmiecanie bezsensowne forum. Za nic niewnoszace do tematu postypowinno sie usuwac a piszacego upominac-dajcie spokoj, bo za niedlugo to juz konkretnie sami gimnazjalisci i podsatwowkowicze beda tu wypisywac bzdury-a forum i tak od dluzszego czasu nieprezentuje wysokiego poziomu.
Pozdro
Tede zalosny?? Sam jestes zalosny. To forum czasami schodzi na psy a durnowate, bezssensowne pytania sa tu nagminnie i powinno sie upominac takich nabijaczy postow. Najppierw sie zastanowic 2 razy a potem napisac. Pytania w stylu czy bedzie oprawa, a ile biletow juz sprzedano alie to a ile tamto. Takich rzeczy nie da sie czytac! Zasmiecanie bezsensowne forum. Za nic niewnoszace do tematu postypowinno sie usuwac a piszacego upominac-dajcie spokoj, bo za niedlugo to juz konkretnie sami gimnazjalisci i podsatwowkowicze beda tu wypisywac bzdury-a forum i tak od dluzszego czasu nieprezentuje wysokiego poziomu.
Pozdro
Amen
kaos azul
10-04-2008, 16:45
madrzyc sie i upominac durnowato to tu umie stu ale na konkretne pytanie moje,i Asty wczesniej juz nit nie spieszy z odpowiedzia
ale wiadomo nie ma za bardzo sie do czego dojebac to po co odpowiadac....
Vlepy anty na meczu z Piastem (http://www.sk1964.pl/news.php?readmore=281) : )
madrzyc sie i upominac durnowato to tu umie stu ale na konkretne pytanie moje,i Asty wczesniej juz nit nie spieszy z odpowiedzia
ale wiadomo nie ma za bardzo sie do czego dojebac to po co odpowiadac....
widocznie nikt wczesniej o tym nie myslal na powaznie, a ze zarzuciliscie pomyslem z Asta dzien czy dwa dni temu to nie znaczy ze chop siup wszystko bedzie cacy. Widac skoro nikt nic niepisze to nie ma nic do powiedzenia. Pomysl zajebisty, ale daj troche czasu, a nie "juz" chcialbys wiedziec.Idea zajebista, widac pomys musi sie uksztaltowac, ktos moze cos pomysli i za pare dni bedzie jakis odzew.
Pozdro
marcin85
10-04-2008, 20:43
ile sprzedano biletów?juz
w ciul... podobno może braknąć :dead:
ręce opadają...
Agressiva64
10-04-2008, 22:03
Po chuj sie pytasz ile biletow sprzedano ? Przyjdz na szpil i sam sie dowiesz !!! A pytania do UG czy bedzie oprawa jeszcze nie zadales ??? Dziwne !!!!!!!!!!!!!
broda1981
10-04-2008, 22:08
OMG nawet najglupsze pytanie zasluguje na odpowiedz kazdy z nas kiedys zadawal debilne pytania ty nie? pozdro
ok, pod warunkiem że to samo DEBILNE (jak sam podkreśliłeś) pytanie nie jest zadane po kilka razy w jednym temacie lub co gorsze 2 razy na tej samej stronie.
Lars Ulrich
10-04-2008, 22:21
Przyjdz na szpil i sam sie dowiesz !!!ja z kolei rzygam już tą odpowiedzią
a ja rzigom tym wszystkim...i fogule
WSZYSCY NA PIAST!!!!!!!!!!!!
Piast otrzymał od GieKSy podobno 800 wejściówek dla zorganizowanej grupy swoich sympatyków. Drugie tyle pojawi się pewnie na Bukowej indywidualnie.
ze strony głównej
Taaa, a reszta kurczaków jest w KFC ; )
PRZYPOMINAM WSZYSTKIM, ZE JUTRO ODBEDZIE SIE ZBIORKA PIENIEDZY NA OPRAWE MECZU Z JASTRZEBIEM!
IM WIECEJ SIANKA UZBIERAMY TYM WIEKSZE WIDOWISKO UDA NAM SIE STWORZYC!
KAZDA ZLOTOWKA SIE LICZY, NAWET NAJDROBNIEJSZE MIEDZIOKI SIE PRZYDADZA!
OD STARSZYCH MILE WIDZIANE BYLYBY PAPIERKI :)
Nie chce tu nikogo wkurzac,że znowu o gościach.Tylko jedno krotkie pytanie.Jaką pojemność ma wasza trybuna dla przyjezdnych?
Tego nikt nie wie, przyjedziesz ocenisz.
Nie chce tu nikogo wkurzac,że znowu o gościach.Tylko jedno krotkie pytanie.Jaką pojemność ma wasza trybuna dla przyjezdnych?
Pozwolenie jest na 1000 osob, ale na moje oko 1800 weszloby na scisk.
Pozwolenie jest na 1000 osob, ale na moje oko 1800 weszloby na scisk.
I o to chodzilo,dzięki bardzo.
a ja rzigom tym wszystkim...i fogule
WSZYSCY NA PIAST!!!!!!!!!!!!
Tyś rzigoł?
Tyś rzigoł?
Te Panasonic ostatnio wszystkie tematy rozmywosz:foch:
Nie znalazłem w żadnym innym temacie, więc piszę tutaj. Jak będzie w przerwie losowanie biletu, który wygrał wyjazd na Euro, to mam nadzieję, że będzie to ogłoszone w miarę głośno, żeby z blaszoka też było słychać. Bo szkoda by było, gdyby ktoś wygrał, ale przez to, że nie usłyszał numeru, stracił nagrodę...
Pozdrawiam!
gieksiarz.wnc
11-04-2008, 18:53
Tyś rzigoł?
weżcie sie wszyscy raz porządnie wyrzigejcie i bedzie spokój ile mozna rzigać
Dziwię się niektórym, o pytania typu: ile biletów dla przyjezdnych, ile sprzedano itd. A jakie to ma znaczenie?... Najważniejsze że to My tworzymy atmosferę. Trzeba iść przed siebie, realizować cele i ambicje, nie oglądać się za siebie... to przynosi satysfakcję i dumę. A to, że inne kluby przyjmują Naszych kibiców w taki czy inny sposób... To nie powinno być istotne, a na pewno nie godne poświęcania takiej ilości czasu i miejsca. Pokażmy klasę i nie realizujmy powiedzenia "jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu"... Wiem że internet to specyficzne medium i niektórzy piszą co piszą. Ale poziom trzeba trzymać zarówno na trybunach jak i na forum.
Na marginesie wydaje mi się jak najbardziej uzasadnione, jakikolwiek wyraz sympatii, podziękowania dla Mirka Widucha.
Można będzie kupić vlepy na blaszoku?? Odrazu mówie, że rzadko chodze na blaszok i się trochu nie znam.
Adik1964
11-04-2008, 21:17
Można będzie kupić vlepy na blaszoku?? Odrazu mówie, że rzadko chodze na blaszok i się trochu nie znam.
A kim jestes??:hihi:.To zacznij częściej:foch:
Tak ale tylko anty.
dla zainteresowanych:http://sport.onet.pl/1,16,11,42616314,-1,92184,0,forum.html?TEMAT=1248685
Piekary Były Są I Będą !!!!!!!!!!!!!!!
święte słowa Rolmopsa,a poza tym forsą nie śmierdzimy wiec każde kilkanaście tysiaków zarobionych na gościach tez się przyda
dokładnie:)
Tak ale tylko anty.
WNC nie bedzie??
dziki za odp. Pasta
Piast otrzymał od GieKSy podobno 800 wejściówek dla zorganizowanej grupy swoich sympatyków. Drugie tyle pojawi się pewnie na Bukowej indywidualnie.
"drugie tyle"
chyba puszek po piwie Piast
optymista gliwicki się znalazł :cham:
heh,czemu jak gra GieKSa w tej rundzie u siebie to jest tak zjebana pogoda,leje wieje,pizdzi.to chyba niepisana tradycja;),biedne cheerliderki zaś bydom mokre. Oby zwycieństwo GieKSa!!
Wieje, pizdzi, leje? Gdzie? 13 stopni, lekki deszczyk i nie wieje...
19sandra64
12-04-2008, 08:28
po poludniu ma sie troszke przejasnic ....oby nie padalo i elegancko:;D
U Mie:hihi:
heh,czemu jak gra GieKSa w tej rundzie u siebie to jest tak zjebana pogoda,leje wieje,pizdzi.to chyba niepisana tradycja;),biedne cheerliderki zaś bydom mokre. Oby zwycieństwo GieKSa!!
Miss mokrego podkoszulka mozemy wybierac:zabki:
19_MichaL_64
12-04-2008, 09:47
No dokładnie..Miss mokrego podkoszulka :zabki:
weżcie sie wszyscy raz porządnie wyrzigejcie i bedzie spokój ile mozna rzigać
Niema baletów jak sie nieporzigom
Żaba-Bogucice
12-04-2008, 09:59
u menela na melinie,jak po miesiecznej bibie wydupcyli okna i drzwi i kokotki pourywali:alcoholic:
NA GieKSa marsz,marsz,marsz,do boju marsz!!!!
Pada deszcz? - trybuna pod dachem.
Wiatr? - założ szal na szyje.
Pizga w główke? - żółta czapa wyjazdówka.
Nie widze problemu
mlodzikz16
12-04-2008, 10:34
to biegaj za nimi z paryzolem :)
Chiliderki zmokna :(
tym bardziej że najpierw Tańcza na Rozwóju :hihi: Miss Mokrego :) Ale wielki Szacunek po Ostatnim wystepie z Arka :lajkonik:
od której dzis będą otwarte kasy ??
dzięki Budus
od 30 minut są otwarte ;)
Komanczz
12-04-2008, 11:31
czuje sie jakbym miał 13 lat i pierwszy raz szedł na GieKSe ale powiem to:Już się nie moge doczekać!!!
Hej GieKSa GOOOOL!
Vienio_Sk
12-04-2008, 11:38
Dzis Tylko Zwyciestwo!!!! Mam nadzieje ze doping bedzie na pelnej pizdzie :D!!
Kosztowy'64
12-04-2008, 11:48
z ostatnich 15-20minut meczu bedzie dzis ok.22 retransmisja w TVP KATOWICE takze pierdolniecie w koncowce i nie tylko musi byc!!!
19_MichaL_64
12-04-2008, 11:51
Od której godziny bramy otwarte?
ja tez licze ze bedzie miazdzacy doping...pewnie pojawi sie dzisiaj pelno piknikow przyciagnietych mozliwoscia zdobycia biletow na euro ..dlatego musi byc miazga !! blaszok prowadzi a glowna sie dolancza :)) i pare oklaskow dla naszego bylo pilarza na poczatek
Żaba-Bogucice
12-04-2008, 11:56
kuzwa zaroz wajzer do przodku pocisna albo moja z doma wypierdola:cham::drewno::lajkonik::pijaki:
czuja sie jak za dawnych czasow,czyli trza wstrzyknac porcja GieKSy bo mom głoda:zabki:
właśnie jestem w robocie z widokiem na dworzec w Gliwicach... Piast sie zbiera, jest ich dosyć dużo i dosyć głośno, więc zapowiada się ciekawy meczyk :>
od 30 minut są otwarte ;)
nie wiem gdzie o 10:30 od 30 minut byly otwarte..
Lars Ulrich
12-04-2008, 12:02
a czy ty napisałaś posta o 10:58 czy 12: 58 ?
o 12:58 bo z kas które miały być otwarde o 10 dopiero wrócilam...
Lars Ulrich
12-04-2008, 12:08
widze że nie halo , na forum post został napisany o 12:30 a nie 2 godziny wcześniej tak jak jest nad nickiem , to samo Ty, napisałaś przed 13 a na forum jest napisane że że przed 11
poza tym na głównej wyrażnie jest napisane "W sobotę bilety będzie można nabywać od godziny 12.00 w kasie nr 1."
ps. ubrać sie ciepło
niech ci bedzie, to z tej wsieklosci po tylu godzinach spedzonych na deszczu juz cos nie halo... pozdro
Piasta na dworcu już ok. 1000 ! Tyle na liście zapisanych.
Info od kumpla z Gliwic.
WergiliuSZ
12-04-2008, 12:57
Mecz fajny, tymbardziej ze w szeregach Piasta widac duza mobilizacje. Dla mnie po Slasku to najwazniejszy mecz. Wkoncu to sa derby, a z Jastrzebiem derby Slaska to sa tylko dla tych ktorzy nie znaja historii wojewodztwa:P
POGODA na mecz
Temperatura: 11 °C
Ciśnienie: 1006 hPa
Wiatr: 9 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.3 mm
POGODA na mecz
Ciśnienie: 1006 hPa
daje stowe ze cisnienie bedzie wieksze :D:D:D:D
kaos azul
12-04-2008, 13:18
na jakim radyju bedzie relacja live z naszego szpilu???
oprocz Katowice
kaos azul
12-04-2008, 13:22
o huuuuj na Katowice nie ma !\
jest jakies radio na ktorym bedzie szpil???
maniak1964
12-04-2008, 14:46
na www.sportowefakty.pl jest zawsze super relacja minuta po minucie i nawet z wydarzeniami pozaboiskiem tzn co sie dzieje na trybunach:)
bedzie w jakims radiu albo tv relacja live i czy bedzie jakis czat dla tych co nie moga z domu sie ruszac??
http://live.sportowefakty.pl/launch_football_1473.html
dokladny adres relacjii "akcja po akcji"
Wie ktos ile ludzi na meczu dokladnie?
Na sportowychfaktach pisze,ze 10.000,ale jak na taki mecz wydaje mi sie,ze moze byc wiecej,a to takie info oficjalne.
Jak ktos zna pewne to niech napisze tutaj.
http://www.piast.gliwice.pl/live.php dobro relacja na stronie piasta , bo na naszyj zas nie dzialo od 29 :/
aha jaromin 1-0 :)
we wszystkich innych znanych mi zrodlach tez jest podane ze 10tys.
to kolejny mecz z rzedu z pelna widownia, moze wreszcie Oszuk zda sobie sprawe, ze i 25 tys zapelnimy!
Adik1964
12-04-2008, 17:48
Wie ktos ile ludzi na meczu dokladnie?
Na sportowychfaktach pisze,ze 10.000,ale jak na taki mecz wydaje mi sie,ze moze byc wiecej,a to takie info oficjalne.
Jak ktos zna pewne to niech napisze tutaj.
.Stadion pełny:)
powracając do tematu uszoka on chce 10tys bo jemu tak wygodnie sam pewnie zdaje sobie sprawę że w naszym mieście potencjał dużo wyższy.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.