PDA

View Full Version : WYKOPmy info o pobiciu kibiców

mnfx
28-03-2008, 15:03
Macie konto na wykopie? To pomóżcie to nam wykopać

Jest szansa na nowo pokazać to info

http://www.wykop.pl/link/53537/

W poniedziałek MMSilesia spróbuje pociągnąć jeszcze ten temat... Ważne by się nie rozeszło po kościach i wszystko wyjaśniło się do końca

KrzYchU
28-03-2008, 15:25
Komentarz jaki był na tej stronie..

"no jasne że niesłuszne użycie siły, przecież ci bandyci nagle stali sie potulnymi barankami i popijali w przedziałach ciepłą herbatkę, głupia policja
oko za oko cioty, jak nie potraficie sobie poradzić z policją to nie lećcie teraz do mamusi (sądu) że oni wam najebali jak dzieciom z przedszkola !
P.S oczywiście proponuję wykopać żeby więcej ludzi zobaczyło jakie cioty jeżdżą na mecze :D"

Na początku myślę, no jakiś kolejny koleś który wierzy w to co podają media, normalka takich jest wielu, ale te ostatnie zdania pokazały jaki ten koleś jest "twardy" za monitorem..

Rahim
28-03-2008, 16:56
A ja bym sie nie zdziwil jakby to jakis smRod byl.
Na forum Ruchu widzialem podobne komentarze.
A najlepsze jest to ze wiekszosc ktorzy tak pisza u nich to sa leszcze pokroju takich jak My (sorry za porownanie i zle napisanie...chodzi o to ze zwykle osoby ) ktore do tego napinaja sie na necie a gdyby im sie to przydarzylo to zrobiliby podobnie.
Takie moje zdanie
Ale nie pisze ze napewno to ktos z Ruchu...
moze nawet jakis policjant.

KrzYchU
28-03-2008, 17:30
No tak większość kibiców Ruchu cieszy się z tego co nam się stało, ale są wyjątki rozsądnych ludzi z Ruchu

agusia
28-03-2008, 18:31
Macie konto na wykopie? To pomóżcie to nam wykopać

Jest szansa na nowo pokazać to info

http://www.wykop.pl/link/53537/

W poniedziałek MMSilesia spróbuje pociągnąć jeszcze ten temat... Ważne by się nie rozeszło po kościach i wszystko wyjaśniło się do końca

no ja sie specjalnie zarejestrowalam ale jeszcze nie moge glosowac za godzinke

Kasia
28-03-2008, 18:44
A ja bym sie nie zdziwil jakby to jakis smRod byl.
Na forum Ruchu widzialem podobne komentarze.
A najlepsze jest to ze wiekszosc ktorzy tak pisza u nich to sa leszcze pokroju takich jak My (sorry za porownanie i zle napisanie...chodzi o to ze zwykle osoby ) ktore do tego napinaja sie na necie a gdyby im sie to przydarzylo to zrobiliby podobnie.
Takie moje zdanie
Ale nie pisze ze napewno to ktos z Ruchu...
moze nawet jakis policjant.

dobra to skoncz dupcyc ciagle co na forum ruchu napisalo ino wez sie zabierz za siebie.
Bo wyglada na to jakby was ino najbardziej interesowalo co oni na to ... zamiast zajac sie czyms sensowniejszym

basu
29-03-2008, 10:24
dobra to skoncz dupcyc ciagle co na forum ruchu napisalo ino wez sie zabierz za siebie.
Bo wyglada na to jakby was ino najbardziej interesowalo co oni na to ... zamiast zajac sie czyms sensowniejszym

Poza tym to są głównie nethoolsi, a nie prawdziwi kibice. Nie ma po co się przejmować.

POLAK
30-03-2008, 14:19
Poza tym to są głównie nethoolsi, a nie prawdziwi kibice. Nie ma po co się przejmować.

nethoolsi którzy dostali bany za głupią gadkę.