View Full Version : Komentarze do Podsumowania Forum 2010
Tu komentujemy
Temat z głosowaniem jest tu (http://forumgieksy.pl/showthread.php?p=410994#post410994)
(S)kojarzenia Forumowiczów też bedą ?? :hihi:
Grzes-pizza, boski zigolo :cham:
20. Najlepszy Grafik/projektant - Stęgowski
tylko mu wczoraj postawiłem kamikadze i proszę jakie efekty :cham:
To takie ynteligientne zmuszenie Cię do robienia projektów :lol:
Conrado1964
19-12-2010, 13:42
To znów sie zaczyna akcja "Opijanie Młodziezy" panie obywatelu Ssstęgowski:foch:
Hopy chciałem was przeprosic,że pisze tak pisze bez Interpunkcji kochanej-Duze problemy z zdrowiem jest spowodowane Mysle ze nie bedziecie mnie jechac ,az tak bardzo !:foch:
13. Najgorszy (głupszy) podpis - jaśka :lol:
chujowy bo nie wiesz co on po Polsku oznacza? :cham:
Najgorszy (głupszy) avatar Kurczak ToJi i te wszystkie autobusy Sashy
spierdalaj :foch:
:cham:
BRANIK_GT
19-12-2010, 20:20
1. Najlepszy temat [B]
12. Najgorszy (głupszy) avatar Kurczak ToJi .
Nareszcie ktoś sie odważył...
11. Najlepszy podpis " I tylko jedno przez 40 lat się nie zmieniło..." dokładnie nie pamiętam jak to brzmiało, a nie potrafię skojarzyć czyj to był podpis.
Podpis Franza.
Najgorszy (głupszy) avatar Kurczak ToJi i te wszystkie autobusy Sashy
W końcu napisałeś że kurczak a nie kaczka.
Nareszcie ktoś sie odważył...
Przecież on tak co roku pisze ;p
Podsumowanie 2008
13. Najgorszy (głupszy) awatar - KURCZAK TOJI, nie macie pojęcia jak mam go dość. ToJu, proszę wręcz apeluje o zmianę avatara.
Podsumowanie 2009
13. Najgorszy (głupszy) awatar - ToJa
Niestety starsze podsumowania zostały na starym forum.
niech sie co niektorzy zastanowia co to jest nabijanie postow i czym to sie rozni od pisania duzej liczby postow na temat.
Mam nadzieje ze wygram kontrowersyjna postac roku :]
niech sie co niektorzy zastanowia co to jest nabijanie postow i czym to sie rozni od pisania duzej liczby postow na temat...
...Na każdy temat :rotfl:
Malek - jak debiutantem roku może być TRADYCYJNIE Kajutek - myślałem że debiut to coś nowego - nie może ktoś być debiutantem forum TRADYCYJNIE co roku :)
niech sie co niektorzy zastanowia co to jest nabijanie postow i czym to sie rozni od pisania duzej liczby postow na temat.
nie no, kurwa nikt nie wie jaka jest różnica :jezor:
Cytat:
Napisał Mayek Zobacz post
niech sie co niektorzy zastanowia co to jest nabijanie postow i czym to sie rozni od pisania duzej liczby postow na temat...
...Na każdy temat
tak jak juz kiedys pisalem. Forum kibicowskie cechuje sie takim poziomem wszechstronnosci wiedzy ze rzeczywiscie mozna sie zgubic w przekroju od fizyki kwantowej, przez medycyne, inzynierie, biologie, nauki spolecze a na polonistyce i prawie konczac :cham:
Poza tym 70% tematow mam ukrytych
nie no, kurwa nikt nie wie jaka jest różnica
jakby wiedzieli to by mnie do nabijacza nie nominowali:)
Normalnie, tradycja to tradycja, z nią się nie dyskutuje.
Edit, post oczywiście adresowany do Barta.
Kto to podwiesił?
Według mnie problemem jest:
1. Założenie tego przez Malka przez co wiele osób nie traktuję tego poważnie.
2. Za wcześnie - nie ma jeszcze końca roku, takie coś jest dobre na styczeń.
3. Z dupy nominacje - to powinno dotyczyć forum, a Malek nominuje forumowe no-name, albo prawie wszyscy Oscary wsadzają grupie osób.
Ogólnie tak do dupy ten plebiscyt jeszcze nie wygladał.
1. Założenie tego przez Malka przez co wiele osób nie traktuję tego poważnie.
Przecież ten temat poważny nie jest i nigdy nie był.
Jest to po prostu temat na "sezon ogórkowy" i założenie go przez "bardziej kumatych" tego nie zmieni.
2. Za wcześnie - nie ma jeszcze końca roku, takie coś jest dobre na styczeń.
Co roku tak startuje i co roku jest gadka, czy nie jest przypadkiem za wcześnie. Ale przez 10 nic się nie zmieni a przez święta najwięcej os. znajduje czas by się wypowiedzieć i co najważniejsze to w okresie świątecznym ludzie tego tematu oczekują.
3. Z dupy nominacje - to powinno dotyczyć forum, a Malek nominuje forumowe no-name, albo prawie wszyscy Oscary wsadzają grupie osób.
Ogólnie plebiscyt dotyczy forum, ale "Oscar" jest przyznawany za cyt. "za całokształt działalności (komu i dlaczego)", dlatego też nominowałem nie nabijaczy postów, a os. które na oscara wg. mnie po prostu zasłużyły swoją ciężką pracą.
11. Najlepszy podpis " I tylko jedno przez 40 lat się nie zmieniło..." dokładnie nie pamiętam jak to brzmiało, a nie potrafię skojarzyć czyj to był podpis.
to sem ja
Kosa nie spinaj sie tak cos zes nerwowy widze bo Cie Malek wyprzedzil w zalozeniu tego tematu hehehe juz mamy koncowke grudnia zaro swieta i sylwester wiec sie ludzie tak najebia ze zapomna co tu na forum sie dzialo przez ten rok a tak to kazdy jeszcze cos pamieta :hihi: wpisujcie, wpisujcie swoje typy a w styczniu Prezesie to mozna juz te glosy zliczyc ;) wiecej luzu i mniej spiec !
19mÓzG64
20-12-2010, 23:34
nie wiem dlaczego tam gdzie jest Berki są akurat podkreślenia ale śpiący jestem
Pierdolisz chodzby chuj szmaty gryzł.
teraz to mozesz uznac w swojej kategorii za nabicie posta.zal.pl:napinka:
oj, Żaba.. czyżby brakło poczucia humoru? :hihi:
Zastanawiam się czy fakt podwieszenia tematu nie powoduje przypadkiem, że jest on niewidoczny. Ja przynajmniej omijam to co jest białe i zwracam uwagę na to, co żółte. Myślę, że wielu forumowiczów nawet nie widzi tego przyklejonego tematu bo nieświadomie ciągle go omija.
Zastanawiam się czy fakt podwieszenia tematu nie powoduje przypadkiem, że jest on niewidoczny. Ja przynajmniej omijam to co jest białe i zwracam uwagę na to, co żółte. Myślę, że wielu forumowiczów nawet nie widzi tego przyklejonego tematu bo nieświadomie ciągle go omija.
dokładnie tak :) "Problemem" tego tematu nie jest raczej to że akurat MALek go założył (choć mogę się mylić :cham: ) a raczej to że jest podwieszony... (ale chyba można go odwiesić ?)
ultrasavanti
25-12-2010, 16:52
23. "Oscar" za całokształt działalności (komu i dlaczego)-Oskar jest jeden, a naprawde zaangazowanych w GieKSe jest ok 20-30osob i im nalezy sie oskar.
Mateuszu mógłbyś mi to wytłumaczyć czym dla Ciebie jest NAPRAWDE zaangazowanie w GieKSe?
23. "Oscar" za całokształt działalności (komu i dlaczego)-Oskar jest jeden, a naprawde zaangazowanych w GieKSe jest ok 20-30osob i im nalezy sie oskar.
Mateuszu mógłbyś mi to wytłumaczyć czym dla Ciebie jest NAPRAWDE zaangazowanie w GieKSe?
Chodzi mi o osoby ktore napierdalaja mrowcza prace ktorej "nie widac". kilka dni przed meczem, a nawet teraz gdzie mamy tyle przerwy miedzy meczami.
ultrasavanti
26-12-2010, 14:19
tak właśnie myslałem, ze o takich NAPRAWDE zaangazowanych Ci chodzi bo osób ciulajacych sie za GieKSe co 2 dzien jest o wiele więcej niż 20-30...POZDRAWIAM.
12. Najgorszy (głupszy) avatar - Sasha (każdy z busami)
:foch:
Żaba-Bogucice
01-01-2011, 11:52
temat taki denny ze kumaci nie zauwazyli ze spadł....
ponoc-wywiad mi doniósł ze w rankingach zdobyłeł jakies chujowe miejsce...
w chuju mam to,co piszą.jestem jaki jestem.ale w mydlnikach nie dałem pizdy,jak nas gonili to sobie szedłem...dostawałem wpierdol,ale nie płakałem jak niektorzy z tego forum.co sie dopierdalaja o pisownie.mam swoje wady i zalety,zaleta taka,ze jak ktos bije to nie uciekam,a wy?internetowcy?...szczesliwego nowego,M1964,SiSSii,Oscar,Daro,JayOO,RoLmops...i wielu wielu innych
Kocham was GieKSiarzy:piwo:
Ps.temat do zamkniecia.Pozdro.Dzunior.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.