Artis
26-03-2008, 08:18
Szukamy osób do sprzedaży i jak zwykle liczę na stałych sprzedawców. Nie znaczy to, że droga dla 'nowych" jest zamknięta.
Kilka uwag:
1. Spotykamy się pod bramą główną 29-03-2008 czyli w Sobotę o 13:00
2. Każda chętna osoba powinna posiadać kartę kibica i najpóźniej do Piątku musi mi wysłać
na gg 2622157 lub PM Imię Nazwisko oraz numer karty. Osoby nie posiadające karty muszą mi wysłać pełne dane osobowe.
3. Sprzedawcy jak zwykle wchodzą na takich samych warunkach finansowych jak rok temu.
4. Oczywiście pierwszeństwo mają osoby które już sprzedawały i są "pewniakami"
Proszę wziąć pod uwagę konieczność odpuszczenia sobie pierwszych 10 minut meczu!!!
Adminów proszę o wyróżnienie jakoś tego tematu do Piątku. Mam nadzieje że dział wybrałem dobry.
Wpisywać się
Kilka uwag:
1. Spotykamy się pod bramą główną 29-03-2008 czyli w Sobotę o 13:00
2. Każda chętna osoba powinna posiadać kartę kibica i najpóźniej do Piątku musi mi wysłać
na gg 2622157 lub PM Imię Nazwisko oraz numer karty. Osoby nie posiadające karty muszą mi wysłać pełne dane osobowe.
3. Sprzedawcy jak zwykle wchodzą na takich samych warunkach finansowych jak rok temu.
4. Oczywiście pierwszeństwo mają osoby które już sprzedawały i są "pewniakami"
Proszę wziąć pod uwagę konieczność odpuszczenia sobie pierwszych 10 minut meczu!!!
Adminów proszę o wyróżnienie jakoś tego tematu do Piątku. Mam nadzieje że dział wybrałem dobry.
Wpisywać się