View Full Version : ankieta - jakby miał ktoś chwilę...
delaserna
06-11-2010, 13:06
witam
tak jak w temacie - mam ankietę do mojej pracy magisterskiej, kilka minut i gotowe.
dotyczy modyfikacji ciała, tego jak to jest postrzegane itd itp.
tutaj jest link:
http://chomikuj.pl/delasrna69
ankieta mgr(2).doc
jak ma też ktoś swoje studio albo robi mody innym to też poproszę ;)
WYWIAD studio tatuażu.doc
z góry wielkie dzięki za pomoc
ankietki wysyłajcie na:
delaserna@op.pl
delaserna
07-11-2010, 09:54
no kurcze, skupcie się ludzie i cyknijcie troszkę tych ankiet... to naprawdę jaest moment
doceniam
Piotr
nie wiem czemu wydaje mi sie ze jakby to bylo a jakis portalu to wiecej osob by uzupelnilo.
Np mnie sie nie chce sciagac i wysylac potem tego mailem ;)
Dokładnie. Zrobiłeś to nieprzyjazne dla "nas". Nikomu nie chce się ściągać pliku, uzupełniać go, a następnie logować na maila i wysyłać. Zrób ankietę w sieci, to Ci ludzie wypełnią.
ja bym wypełnił ale jak zobaczyłem że trzeba ściągnąć potem kajś wysłać to mi się odechciało...zrób na portalu :)
Lars Ulrich
07-11-2010, 13:53
to super mati, to super !
delaserna
08-11-2010, 08:32
ja bym wypełnił ale jak zobaczyłem że trzeba ściągnąć potem kajś wysłać to mi się odechciało...zrób na portalu :)
no tak tylko na portalu z tego co widziałem da sie cyknać tylko 10 pytań a ja mam z 29 ( niektóre w zależności od odpowiedzi pomijacie) co i tak daje tą ankietę na portalu w 3 częściach i znów bedzie problem...
Z chęcią kazdemu zainteresowanemu wyślę na maila
Poszło.
Ludzie, to zajmuje chwilę, pomóżcie koledze.
Zajmuje chwilę ale mi za pierona się nie ładuje ta ankieta do maila :huh:
hastKOREA
08-11-2010, 22:14
6min i poszło mailem
to super mati, to super !
sprawdź spam.
no tak tylko na portalu z tego co widziałem da sie cyknać tylko 10 pytań a ja mam z 29
muszę to sprawdzić bo dziwne żeby było tylko max 10 pytań do wstawienia na taki portal.
delaserna
10-11-2010, 12:08
dokładnie - 6 minut...
wysyłać 8)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.