View Full Version : M¦ Pań w siatkę
co tak cicho?:)
nasz zaczęły od wygranego pierwszego seta:)
11-17
18-18
23-21
23-24
28-26
kto miał seta na Polki to już kilka lat mniej z życia...
One nie s± normalne:))))
Do boju, bo to ważny, pierwszy mecz z gospodyniami Turnieju, Japoni±.
No cipeczki przegrały a prowadziły 0:2 :szok::kurwa::kurwa:
gniotek1102
29-10-2010, 13:46
tak to juz jest z nimi...
prowadza 2-0 i nagly zwrot i przegrany mecz ile juz tak razy było w ich wykonaniu.
Najgorszejest to ze w 3 secie prowadziły jzu 22-19 i wszystko po naszej mysli i nagle znowu to samo i po meczu oby dalej było lepiej :)
Szkoda słów: ogl±dałem 5 set praktycznie cały czas o krok z tyłu za Japonkami. Nie chce krakać: ale to może być fatalny rok dla naszych narodowych drużyn siatkarskich jeżeli chodzi o mistrzostwa....
Dla tych którym nie chce się szukać-najbliższe ( pewne ) mecze Polek:
30-10 godz. 8 Serbia-Polska;
31-10 godz. 7 Polska-Kostaryka;
02-11 godz. 7.30 Polska-Peru;
03-11 godz. 7 Algeria-Polska.
Gieksiarz92
29-10-2010, 20:59
Nasze ¶wietnie grały do końcówki trzeciego seta dały się rozkręcić Japoneczkom i dostały surow± lekcję od gospodyń turnieju.
Jeden z najlepszych meczy jaki widziałem w życiu z udziałem pań były znakomite ataki fantastyczne wymiany,fantastyczne pady siatkarskie.
Zagrywka polek bardzo słaba szczegóły zadecydowały o porażce.Jutro bardzo trudny mecz z Serbkami.Kolejne spotkania powinny być spacerkiem ale nie można być niczego pewnym.DO BOJU i DO ROBOTY ZŁOTKA A MISTRZOSTWO ¦WIATA BĘDZIE NASZE :)
Dafcio64
29-10-2010, 21:23
My¶lałem że się wkurwie jak to ogl±dałem..
Normalna tragedia ;(
1 set z Serbi± przegrywamy 14-8 i zaraz 14-12.
W ¶wiatowym rankingu z sierpnia Polki s± na 8 miejscu, Serbia na 9.
Jaworzno
30-10-2010, 10:20
Niedługo nasza siatka będzie w miejscu gdzie kopana.
same przegraly wygrany mecz bedzie to co u facetow
Gieksiarz92
31-10-2010, 10:18
Dzisiaj wygrana a teraz marsz w górę tabeli grupy A. W drugiej fazie zobaczymy odmienione złotka ale i tak będzie ciężko o FINAL FOUR
Po dzisiejszym zwycięstwie z grupy wyjd± na pewno: tylko co dalej ? ?
Gieksiarz92
06-11-2010, 09:58
Spokojnie .
Dzisiaj zwycięstwo naszych z Koreankami (3-2)i gramy dalej jutro wierzę że Rosjanki pokonaj± i można my¶leć o 1/2 finału
Do boju złotka :)
Jutro lanie z Rosj± a potem z Chinami.Za wysokie progi,parę dziewczyn gra dobrze reszta poniżej oczekiwań....
Mały horror, pi±ty set - w ogóle to szok. Korea - rewelacja M¦ no ale pierwszy set ? ? ?
Jutro Rosja i na pewno będzie baaaaaaaaaaardzo baaaaaaaaaaaardzo ciężko...
dzis jak to komentator powiedzial Gosia Glinka Super Star :) jutro rosja bedzie dobrze
nad Rosjankami nasze panie maj± pewna przewage psychologiczna, ponieważ ostatnimi czasy dostawały małe lanko, ale to s± M¦ więc jak będzie, zobaczymy jutro.
Bedzie ciekawie i ... znów 5 setów hehheehe
mialem nadzieje ze Polki cos ugraja a zanosi sie na spokojne 0-3
Co tam sie dzieje :szok: 31:30, oby sie udalo urwac tego seta, bo sie Naszym nalezy.
A nie mówiłem,że Rosjanki z nami pojad±.Chiny zrobi± to samo chociaż jest i tak po ptokach...
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.