PDA

View Full Version : zabawy kasków

bolo
25-03-2008, 13:47
ja nie bede tu opisywał całej sytuacji bo wszyscy juz dobrze wiedzą jak bylo podam tylko kilka motywów jakie udało mi sie zauważyć i zapamiętac. Nie musze tez pisac chyba o ogolnych odzywkach policji i ich biciu wszystkich ale pamietam jak w moim wagonie koles kazał nam wszystkim zejsc na ziemie chociaz wagon był wypelniany na full po czym stwierdzil ze jedziemy jak na wczasy i mamy sie scisnąc do polowy wagonu. bylismy juz scisnieci ze naprawde nie dalo sie wykonac zadnego ruchu bo leżelismy doslownie na sobie, po czym dwóch z kasków wyjęło swoje telefony komórkowe i zaczeli nam robic zdjęcia. ktos wspominal o osobie która byla chora na cukrzyce... slyszalem jak sobie gadali przez radio o karetce itd... jeden mowi ze jak ten koles zaśnie to sie nie obudzi, drugi odpowiedzial zeby mu nie dal zasnąć na co ten stwierdził "dobra... dam mu possać"! cała grupka kasków zaczeła sie smiac i to ich wulcowskie "hahaha, dobre co nie? hehe" jak nas wyprowadzili przed pociąg koleś przedemną usiadl na kamieniach przy schodach i kurtka w polowie lezala na schodach... policjant podbiegł i sprzedał mu buta w żebra mówiąc że kurwy siedzą na kamieniach! widzialem wtedy przez okno jak zabieraja nam z przedziałów picie, jedzenie wyrzucali przez okno, szaliki chowali, kase tez, jeden pies napluł na siedzenie. jak wrócilismy do przedziału mielismy sie ścisnąć na jego koncu, przedzial oczywiscie byl na świeżo zagazowany, okna byly zakmniete i dostalismy zakaz ich otwierania, odkrecili nam wszystkie grzejniki (byly pod siedzeniami takze gnietlismy sie opierając o nie). czulem sie jakby krecili film o zachowaniach hitlerowców! serio wszedzie pełno takich sytuacji sie dzialo na okolo! nie moge do teraz uwierzyc ze w naszych czasach do czegos takiego jeszcze dochodzi i ciekaw jestem skoro naszych zabrano 39 ilu tych policjantów zapłaci za swoje?
poszedlbym na spotkanie dzis ale siedze chory w domu moze dlatego ze kazali mi sie rozebrac na tej zimnicy w nocy i siedziec na tym betonie;/
oczywiscie mogę to wszystko potwierdzić pod przysięgą!!!