PDA

View Full Version : Kontakt dla dziennikarzy

kosa
24-03-2008, 23:57
Dziennikarzy, którzy chcieliby dowiedzieć się więcej o wydarzeniach z dni 22 i 23 marca prosimy o kontakt z poniższą osobą.

Piotr Koszecki
prezes Stowarzyszenia Kibicow GKS-u Katowice "SK 1964"
tel. +48 696 714 901

Komórka włączona 24 godziny na dobę.

Tevez
25-03-2008, 07:51
Wbrew pozorom nie głupie jest napisanie do Janusza Korwina Mikke, który już kiedyś pozytywnie wypowiadał się o kibicach, a sam dokładnie wie o co chodzi z walką z mediami. Jego blog ma sporą liczbę czytających. Spróbuję mu wysłac maila z tym oświadczeniem.

Krzychu_1977
25-03-2008, 08:01
Zastanówcie się chłopaki nad rozkręceniem sprawy u Rzecznika Praw Obywatelskich, przecież bez wątpienia zostały wielokrotnie pogwałcone prawa człowieka.
Wydaje mi się, że rzecznik powinien zająć sie każdym zgłoszeniem...
Nawet morderców zatrzymuje się w bardziej humanitarny sposób...

Momo_Group
25-03-2008, 10:13
Może spróbójcie napisać tez do programu UWAGA. Wiem że to TVN, ale oni zajmują sie takimi sprawami.

Mayek
25-03-2008, 11:04
sprobojcie znalezc material na stronei tvn. probowalem pod roznymi dzialami i go nie chyba nie ma ... moze to i dobry znak a moze po prostu usuneli i przemilcza sprawe

raflik
25-03-2008, 11:10
Można by było spróbować napisać do TVP 3 Katowice. Może oni się tym zainteresują

Janek
25-03-2008, 11:14
sprobojcie znalezc material na stronei tvn. probowalem pod roznymi dzialami i go nie chyba nie ma ... moze to i dobry znak a moze po prostu usuneli i przemilcza sprawe

http://www.tvn24.pl/0,1543385,0,1,wiadomosc.html znalazlem

Mlody
25-03-2008, 11:14

Szukalem newsa z niedzieli rano na onecie i tez nie moge znalezc!

edit.dzieki

Emi
25-03-2008, 11:16
Szukalem newsa z niedzieli rano na onecie i tez nie moge znalezc!

http://wiadomosci.onet.pl/1715659,11,item.html

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article141508/Chuligani_zaatakowali_ochraniajaca_ich_policje.htm l

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9786681,wiadomosc.html

19jaca87
25-03-2008, 11:33
http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=477417

Pucha
25-03-2008, 13:50
Helsińska Organizacja Praw Człowieka na bank sie tym zajma!

Wint
25-03-2008, 14:08
Jaki jest porządek zbierania nagrań, jak długo będą gromadzone i kiedy/czy będą publikowane przed podjęciem kroków prawnych? Wiecie, że filmik/zdjęcie dużo bardziej przemawia niż nawet 100 relacji.

Pyjter
25-03-2008, 14:21
moze TVS? Temat trudny, ale moze sie tym zajmą...

Marcin1964
25-03-2008, 15:01
www.tvn24.pl/12694,1543586,wiadomosc.html

Coś sie ruszyło!!!
Przynajmniej TVN podał do wiadomości część Naszego stanowiska.

STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI

Kajutek
25-03-2008, 15:16
Godzina 16:30 Konferencja Na Temat Zdarzenia ( Na Tvn 24 Ma Być Podobno) !!!

ahoj
25-03-2008, 15:19
Proponuję dodatkowo zlecić ekspertyzę dotyczącą kosztów, jakie klub może ponieść w związku z informacjami zawartymi w mediach, jesli te nie okażą sie prawdziwe, by poźniej z powództwa cyliwnego wnieść skargę, by obciążyć tymi kosztami wszystkie nośniki informacji, które mogły sie do tego przyczynić.
pozdrawiam

Jaworzno
25-03-2008, 15:48
Aby nie robic bajzlu na forum. Linki wklejajcie do tematu Oswiadczenie SK, a tutaj propozycje do kogo uderzyc ewentualnie...

majk
25-03-2008, 17:23
ja słyszałem że super akcje robia ludzie ze stowarzyszenia Reporteży Bez Granic, ktore ogolnoswiatowo zajmuje się takimi sprawami. moze warto sprobowac.
pozdrawiam

ACG
25-03-2008, 17:35
http://www.hfhrpol.waw.pl/
Helsińska Fundacja Praw Człowieka

Już rano pisałem emaila. Nie wierzę, że się nie zainteresują.
Pisać!

maniak1964
25-03-2008, 22:57
rowniez napisalem im maila z prosba o dzialania

CHIUłAłA
26-03-2008, 09:17
http://stadiony.net/blog/2008/03/26/mydlniki-2223032008/ dobrze napisane
http://www.fp.boo.pl/forum/viewtopic.php?p=58220&sid=0d30f83fe1258a3141e93e30de1b4166

Krzychu_1977
26-03-2008, 12:14
Czy były próby "zainteresowania sprawą" posłów z naszego regionu, np. pana J. Rzymełkę? - widywanego na meczach GieKSy, skuli czego m.in. spora część kibiców głosowała na Niego.

zio88
26-03-2008, 14:46
http://interia360.pl/sport/artykul/gks-katowice-rzez-na-krakowskich-mydlnikach,8324

Tevez
26-03-2008, 14:52
Na dole jest taki kciuk w góre. Klikac w to!

Tekst jest już pierwszy w rankingu najlepiej ocenianych! Wchodzic i klikac ten kciuk, może trafimy na główną stronę interii.

hastKOREA
26-03-2008, 15:51
może warto powołać coś w rodzaju stowarzyszenia ,aby zbierać środki na pomoc prawniczą i dla poszkodowanych, wiadomo że wszystko kosztuje, w każdym bądz razie jestem chętny do pomocy a sprawe trzeba nagłośnić na następnym szpilu, czy ktoś się orientuje czy można zarządać odszkodowania od psów z tytułu utraty mienia(liczne kradzieże) pobicia,nadużycia, zniesławienia, bezpodstawnego zatrzymania, złamania podstawowego prawa obywateli o domniemanej niewinności?

M.
26-03-2008, 16:01
Pewnie można, musisz złozyc do prokuratury podejzenie o popelnieniu przestepstwa. Tyle ze te chuje to jedna klika wiec bedzie napewno ciezko. Pozatym czy dasz rady zidentyfikowac tego co to zrobil? Oni pewnie powiedza ze jakis inny GieKsiorz cie okradł.

Odnosnie pieniedzy, kosa podal numer konta wiec mozna wpłacac.

hastKOREA
26-03-2008, 16:12
jo nie godom że będzie łatwo, ale jako osobne stowarzyszenie(tylko poszkodowani) ze wsparciem finansowym ze strony innych kibiców nie ino gieksy, bydzie łatwiej, po za tym można odrazu założyć sprawe w toku drógiej instacji,póżniej SN,równocześnie założyć sprawa w hadze,ale to wymago kasy kasy i kasy, dlatego nie był by to głupi pomysł z tymstowarzyszeniem.

Mayek
26-03-2008, 16:15
w Hadze to sie sadzi zbrodniarzy wojennych predzej w Stasburgu z tym ze najpierw musisz wyczerpac lokalna droge a jak bedize malo dowodow to nic nei zrobisz a ino pieniadze stracisz. dejcie sie pokoj, odpowiednie osoby sie tym zajmuja i musi sie udac

zio88
26-03-2008, 16:32
http://i32.tinypic.com/2ykf8g4.jpg

hastKOREA
26-03-2008, 16:35
jeżeli chodzi o hage to zech sie nie pomylił, przecierz mają sądzić ZBRODNIARZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!, A DO STRASBURGA ZAWSZE SIE MOŻESZ ODWOŁAĆ JAK SĄ ZANIECZHANIA W POSTĘPOWANIU DOWODOWYM ITP (LOSOWE WYBIERANIE WINNYCH),a napewno będą

pless
26-03-2008, 17:00
Aktualności teraz na TVP3 może coś puszczą!

Kris
26-03-2008, 17:06
Krotko i na temat

JIMBO
26-03-2008, 17:54
krótko było,na temat tez ale myslałem ze bedzie to troche inaczej,wiecej powiedza o pobitych kibicach,musieli jednak pokazc Tarnów ,filmiki z niego i gadtk jakiejs babki,najwazniejsze ze cos sie kreci i cos sie dzieje,,,brawo

Radosław
26-03-2008, 17:54
Fakty o 19 - mają coś mówić o całej sprawie, przed chwilą zapowiedź była.

Homer
26-03-2008, 18:02
Fakty o 19 - mają coś mówić o całej sprawie, przed chwilą zapowiedź była.

Zaczęło się kiepsko w czołówce; nasi mówią o brutalności policji a obraz pokazuje kolesi w kapturach rzucających w policjantów kamieniami...

Homer
26-03-2008, 18:08
Słabo to zrobili (w stylu TVN); przeciętny Kowalski po tym materiale będzie przekonany, że policja zrobiła dobrze bo wyłapała bandytów

Szpic
26-03-2008, 18:08
Tvn pokazal znow policje jako obroncow narodu.
Gdyby tego nie zrobili mieliby procesy .....
Pokazali film z bitwy a z pacyfikacji to moze 2 sekundy ....

IGREK
26-03-2008, 18:10
kurwa jescze ten filmik z komorki chyba na 2 sekundy, a jak kurwowali to nie puscili.

Radosław
Fakty do bani, jeszcze gorzej ukazali całą sytuację niż wcześniej. Jeszcze w kontekście rzuconego noża w Krakowie... chuliganów na stadionach Euro itd... :/

Answerno
no to TVN sie popisał...w sumie czego się można spodziewać...walka z wiatrakami

Gumis
26-03-2008, 18:13
Wywiad z psem też śmiechu warte: nagle z 20 osób biorących udział zrobiło sie 100.

Więc dlaczego zgarnietych zostało 31, a nie 100 ? wiec powinni byc wyrzuceni z roboty za niewykonanie roboty oraz powinny byc przedstawione im zarzuty (biorąc pod uwage slowa kobiety z milicji)

Reportaż tvp3 znacznie lepszy, konkretne informacje i tyle w temacie.

Chudy NFG
26-03-2008, 18:13
Z tego co pokazali w TVN wyszlo jedno kibice sa zli ... a policja bohaterska ... i znow na ta biedna policje uwzieli sie kibice a oni przeciez nic nie zrobili ... coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze Polska to chory kraj

Chudy NFG
26-03-2008, 18:14
Wywiad z psem też śmiechu warte: nagle z 20 osób biorących udział zrobiło sie 100.

Więc dlaczego zgarnietych zostało 31, a nie 100 ? Śmiechu warte.

Reportaż tvp3 znacznie lepszy, konkretne informacje i tyle w temacie.

Stwierdzil ze bylo 100 potem cos o 80 w sumie 180 ... kurwa moze ich napadlo z 1000 osob zenada ...

Tevez
26-03-2008, 18:15
Kurwa 180 osób :O Zaraz będzie 1800.
Oczywiście jak to tvn pokazali nasz punkt widzenia.

Z każdą chwilą jestem coraz bardziej przekonany, żeby pierdolic te media, bo i tak z tego nic nie będzie, ale domagac się swoich praw na drodze sądowej.

IGREK
26-03-2008, 18:15
a pozatym jak bralo udzial niby te 100 osob to czemu cale 650 musialo lezec na zolu..

Kris
26-03-2008, 18:16
No bo losowali kogo zawinac...

ToJa
26-03-2008, 18:43
Słabo to zrobili (w stylu TVN); przeciętny Kowalski po tym materiale będzie przekonany, że policja zrobiła dobrze bo wyłapała bandytów

Dokładnie to samo sobie pomyślałam. I jeszcze ten komentarz na koniec odnośnie meczu reprezentacji - "tych kibiców na pewno tam nie będzie"...

juby
26-03-2008, 18:47
Kurwa 180 osób :O Zaraz będzie 1800.
Oczywiście jak to tvn pokazali nasz punkt widzenia.

Z każdą chwilą jestem coraz bardziej przekonany, żeby pierdolic te media, bo i tak z tego nic nie będzie, ale domagac się swoich praw na drodze sądowej.
Masz racje media to takie same kanalie jak psy jesteśmy z synem z Wrocławia byliśmy na meczu z GKS Katowice i tak samo nas potraktowały psy strzelali w głowy jak do kaczek mojego 12 letniego syna potraktowali gazem w twarz bo jest zagrożeniem dla nich i nikt nie udzielił mu pomocy do przyjazdu karetki, pisałem do Katowickiej psiarni i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi ,dzwoniłem do gazety Fakt tam mnie zbyli i powiedzieli że zrobią nam fotkę ale będziemy mieli zakaz stadionowy, jeśli my kibice nie zjednamy się razem w tej sprawie to dojdzie do jakiejś tragedii, pozdrawiam

Krzychu_1977
26-03-2008, 18:51
kurwa materiału nie widziałem (robota), ale moja małżonka owszem i sie wkurwiła. zadzwoniła do "obiektywnych inaczej" z tvn-u i ich zjebała - co oczywiście i tak nic nie da.
zakaz wstepu dla tvn na Bukową i tyle - w dupsko niech se wsadza taki materiał

juby
26-03-2008, 18:53
Do kibiców GKS Katowice, media to takie same kanalie jak i psy jesteśmy z synem z Wrocławia byliśmy na meczu z GKS Katowice i tak samo nas potraktowały psy strzelali w głowy jak do kaczek mojego 12 letniego syna potraktowali gazem w twarz bo jest zagrożeniem dla nich i nikt nie udzielił mu pomocy do przyjazdu karetki, pisałem do Katowickiej psiarni i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi ,dzwoniłem do gazety Fakt tam mnie zbyli i powiedzieli że zrobią nam fotkę ale będziemy mieli zakaz stadionowy, jeśli my kibice nie zjednamy się razem w tej sprawie to dojdzie do jakiejś tragedii, pozdrawiam i jesteśmy z wami.Kibice łączmy się !!!!

kiubz(L)
26-03-2008, 19:51
Witam wszystkich.

Niestety po Faktach wiele się nie spodziewałem. Tutaj na nic nie liczcie, a wierzcie mi, bo TVN odkąd zaczął z nami wojować wszędzie gdzie może kreuje kibiców na bandytów, więc w ich interesie na pewno nie będzie pokazywanie innego obrazu, to by zaszkodziło jedynej słusznej sprawie KP Legia.

Jeśli mogę coś zasugerować, mając dość dobre rozeznanie w temacie media o kibicach w kontekście bzdur wypisywanych o nas przez ostatnie miesiące to osoby które warto zainteresować:

- Gazetę Polskąąą (podkreślam ą, bo nie chodzi o Gazetę Polska Times), mają normalne poglądy na te sprawy, pisze tam jeden redaktor, nie pamiętam nazwiska, ale kibic Lecha, bardzo normalny.

- wp.pl- redaktorzy z działu sportowego tamtejszego często dogryzali ITI podczas naszego konfliktu

- Red. Krzysztof Stanowski, chyba obecnie Życie Warszawy, ex dziennikarz Naszej Legii, zdrowe poglądy

- ewentualnie Michała Olszańskiego z Magazynu Ekspres Reporterów, jest również dziennikarzem sportowym, rzecznik prasowy kadry na Mundialu 2006, zna się na piłce, sam Magazyn jest mocno sensacyjny, więc lubią takie tematy, nie wiem czy to z nimi wyjdzie tak jak powinno ale na pewno warto próbować.

Nie chcę Wam tu mieszać na forum, niejaki Answerno w temacie "Oświadczenie..." napisał o Tomaszu Lisie. Nie liczcie na żadne jego szalikowcze zapędy, to bzdura, parę razy widziano go na piknikowej trybunie Legii, ale żaden z niego fanatyk. Co nie zmienia tego, że trzeba interesować wszystkich.

Jeszcze jedna rada i już znikam: ja bym na Waszym miejscu jak najszybciej wykorzystał materiały, filmiki, zdjęcia, nagrania, jeśli takie macie, powrzucajcie na serwery, zainteresujcie media, bo za tydzień wszyscy będą mieli to już w dupie i będzie istaniała tylko wersja widomych służb, a trzeba kuć żelazo póki gorące.

POWODZENIA z Warszawy!

Przemek
26-03-2008, 19:58
Nie wiem czy już kajś nie było ale napisałem do wirtualnej polski.pl

JPP88
26-03-2008, 20:00
22:00 TVP24 Szkło Kontaktowe tel 022 45 33 550 !!! Dzwońcie może komuś się uda!! Spacyfikujmy :) im ten program. Nie chcieli pokazać prawdy to my im pokażmy, tzn powiemy. Jest na to MinutA, może komuś uda się dodzwonić. Ja będę próbował. Jeśli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia w tej sprawie to dzwonicie. Przecież policja was okradła, pobiła, poniżała, i są bezkarni.
Cała Polska Kibicowska z Wami GieKSa!
Nie poddawajcie się!

Jedna miłość, jeden wróg!

Tevez
26-03-2008, 20:17
http://lukmal84.wrzuta.pl/audio/cxCf2To7QR/wypowiedz_organizatora_wyjazdu_kibicow

Proponuje, żeby z mediami kontaktował się tylko Junior. Świetne, rzeczowe informacje, lepiej bym tego nie ujął.

Jedyna rzeczto prosiłbym, żebyście nei mówili, że chłopaki spali, bo to troche dziwnie brzmi i nawet jeśli to jest prawda to naraża nas to na śmiesznośc.

Mayek
26-03-2008, 20:25
musimy miec rzecznika prasowego.
Junior dobrze godo, Kosa slabo (z calym szacunkiem!)

Kosa dziwnie brzmi zdanie ze kibice maja czyste sumienie bo zostali sprowokowani.

Przemek
26-03-2008, 20:28
poczekajcie coś mi pierdoli z linkiem xD
http://www.mks-korona-kielce.pl/news/show/213/
brawa dla Korony

Budus
26-03-2008, 20:31
już po południu było to wklejane

rafalbombel
27-03-2008, 06:11
PIŁKA NOŻNA GKS ma problem
dziś
Działacze katowickiego klubu od pewnego czasu mają z kibicami sporo kłopotów

Sobotnie zajścia na dworcu w Tarnowie, gdzie w bitwie z osobami ubranymi w barwy GKS Katowice ucierpiało 21 policjantów, oraz późniejsza interwencja krakowskiej prewencji, która zatrzymała pociąg i aresztowała kilkudziesięciu szalikowców, wywołały prawdziwą burzę.

Stacje telewizyjne pokazały zdemolowane perony i przejście podziemne, policja ogłosiła przygotowania do nowej, ogólnopolskiej taktyki zmierzającej do rozpracowania środowisk kibiców, klub odciął się od grupy awanturników, natomiast kibice zaczęli wysyłać maile informujące o brutalności funkcjonariuszy, którzy przeprowadzili "kontruderzenie". Co ciekawe, wspólną cechą rozsyłanych do mediów relacji z zajść, jest to, że ich autorzy solidarnie pomijają wydarzenia tarnowskie (tłumacząc się np. snem), i skupiają się wyłącznie na późniejszej interwencji policji, podczas której, ich zdaniem, zastosowano wyjątkowo brutalne metody zatrzymania, dojść miało także do kradzieży pieniędzy.

Prawdziwy przebieg zdarzeń, jak zwykle w takich przypadkach, leży gdzieś pośrodku, i wyjaśniony może zostać np. przez prokuraturę, do której poszkodowani podobno zamierzają złożyć zawiadomienie. Niezależnie od ewentualnego dalszego ciągu sprawy, nie da się uciec od wrażenia, że sobotnie wydarzenia są kontynuacją pewnego złego zjawiska, które od pewnego czasu dotyka właśnie GKS Katowice.
::: Reklama :::

- Walczymy o spokój na trybunach, rozmawiamy z kibicami, apelujemy do ich rozsądku - tę wyliczankę, niczym mantrę, powtarza co kilka dni prezes Jan Furtok, odcinając się jednocześnie od tych, którzy wywołali zadymę w Ostrawie, a także brali udział w kilkunastu innych, równie głośnych incydentach.

W ramach walki o poprawienie wizerunku klubu, a także bezpieczeństwa na trybunach, szefowie GieKSy wprowadzili pionierski w drugiej lidze system identyfikacji kibiców, oparty na indywidualnych kartach stanowiących jednocześnie bilet na mecz. Tym większym paradoksem jest fakt, że właśnie podczas niedawnej inauguracji tego systemu - który nie jest jeszcze na Bukowej obowiązkowy - kibice przygotowali opartą na pirotechnice oprawę, której efektem było przerywanie spotkania ze Śląskiem, a także przyprawiający o dreszcze widok osób biegających po dachu "blaszoka".

W nieoficjalnych rozmowach działacze klubu często twierdzą, że media zbyt dokładnie opisują problemy klubu i wyczyny jego szalikowców, podczas, gdy o podobnych wydarzeniach z udziałem fanów innych klubów informuje się pobieżnie. To kolejna kwestia dyskusyjna,ale jest w tej sprawie jeden zasadniczy element: GKS to klub z wielką historią, z wielkimi (znów) aspiracjami i wielką rzeszą kibiców. Te trzy czynniki sprawiają, że właśnie o ekipie z Bukowej mówi się częściej niż o wielu innych, które takich emocji nie budzą i budzić nie będą.

Szefowie GKS muszą o tym pamiętać, gdy na dzisiejszym posiedzeniu Wydziału Dyscypliny usłyszą o kolejnej karze nałożonej na klub,a będącej pokłosiem meczu ze Śląskiem...

- Rozwiązanie problemu nie jest proste i może wymagać drakońskich ruchów, a zdajemy sobie sprawę, że np. podniesienie cen biletów na pewno nie spotka się z aprobatą - przyznają działacze GKS, którzy konsekwetnie próbują budować rodzinny wizerunek klubu.

Tyle tylko, że brak jakiegokolwiek stanowczego działania może mieć jeszcze bardziej opłakane skutki, o czym, jeszcze w czasach Piotra Dziurowicza, GKS przekonywał się nadzwyczaj boleśnie, rozgrywając kilkanaście spotkań przy pustych trybunach.
Rafał Musioł - POLSKA Dziennik Zachodni

JPP88
27-03-2008, 07:11
Ja pierd*le jak kibice kręcą akcję to afera na całą Polskę, jakich to mamy kibiców. Gdy policja robi to samo tylko w drugą stronę jest ok w końcu, to policja im wolno bić, kraść, poniżać, znęcać się na kibicami. To chyba jednak nie o to chodzi, bo skoro nam nie wolno :) to dlaczego oni mogą sobie na takie coś pozwolić. A jak ktoś pisze że było 21 rannych policjantów to niech podadzą ilu kibiców za friko zostało spałowanych, z tego co widać większość dostała za to że w ogóle pojechali. Ilu naszych braci zabrała karetka bo z tego co pisaliście też były takie przypadki, oraz dlaczego to musiało się stać? Z tego co organizator wyjazdu mówił, postój miał być, policja mówi że nie. Jedno jest pewne, nie możecie, nie możemy się poddać policyjnej prowokacji i swawoli. A także dziennikarskiej nie rzetelności i obłudzie. Skoro policja bije, poniża, maltretuje innych, na dodatek okrada, to jak to nazwać jak nie chuligaństwem? Krew się we mnie gotuje, agresja rodzi agresje. Z tą różnicą że Policja może a my nie, oni są bezkarni.

Dziennikarze to jeb*ne świnie, sami się zamykali w klatkach gdy uważali że ich prawo jest łamane, to oni powinni zajmować się takimi sprawami nie z jednej strony ale z dwóch.

GieKAesiaki, zbierajcie materiały i nie poddawajcie się! Gdy będą filmiki będzie łatwiej.

niewidek
27-03-2008, 11:48
W ramach walki o poprawienie wizerunku klubu, a także bezpieczeństwa na trybunach, szefowie GieKSy wprowadzili pionierski w drugiej lidze system identyfikacji kibiców, oparty na indywidualnych kartach stanowiących jednocześnie bilet na mecz. Tym większym paradoksem jest fakt, że właśnie podczas niedawnej inauguracji tego systemu - który nie jest jeszcze na Bukowej obowiązkowy - kibice przygotowali opartą na pirotechnice oprawę, której efektem było przerywanie spotkania ze Śląskiem, a także przyprawiający o dreszcze widok osób biegających po dachu "blaszoka".

ale tym tekstem mnie rozwalił sz.p. Musioł ;]

Mayek
27-03-2008, 12:10
Musiol, Stec to takie dziennikarzyny
fajnie jakby ktos z "filmowcow" zmontowal filmik z przysiega policji a pewnei takei cos idzie znalezc na necie z akcjami jak ciulaja kibicow (Arka - Lechia - ktos wklejal) i inne takie, razem z filmikiem gdzie slychac jak psy przeklinaja

Fuhrer
27-03-2008, 14:08
Mayek, dobry pomysł.

migot
27-03-2008, 20:53
http://www.goool.pl/main.php?id=11158

nie widzialem, że było wiec wklejam.

BARDZO OBSZERNY ARTYKUŁ!

migot
27-03-2008, 21:06
w innym super rzetelnym artykule znalazłem to

Godz. 19.36. Pociąg rusza. Chuligani wskakują do wagonów.

Godz. 20.55. Skład wjeżdża na stację Kraków-Mydlniki. Tam czekają już na niego zmobilizowane siły policyjne. Z wagonów funkcjonariusze wyławiają 39 najbardziej agresywnych podczas zajść w Tarnowie.

Godz. 21.16. Jest po akcji. [sic!]

ciekawe jakim sposobem wymyślali te godziny? chyba grali w papier nozyczki

nie bede przypisywał linka bo nie ma po co.

basu
27-03-2008, 21:32
Skąd jest ten artykuł?

SI1964
27-03-2008, 21:36
Moze wyłsać info o zajściach, oświadczenie do takich gazetek jak : "To my kibice" "Ultra" zapewne znajdą się tam artykuły ale jeśli beą one wysłane od nas to bedą rzetelniejsze

Chrmik
27-03-2008, 21:59
Skąd jest ten artykuł?

Dziennik Zachodni... przynajmniej ja tam takie brednie właśnie wyczytałem... szybka, sprawna i skuteczna akcja w 21 minut

GieKSiarze.pl
27-03-2008, 23:29
Wywiad z Prezesem Stowarzyszenia Kibiców GKS-u Katowice „SK 1964” Piotrem Koszeckim.
www.GieKSiarze.pl

Zapraszam!

Time4GKS
29-03-2008, 11:59
http://www.polonia.bytom.pl/galeria/albums/userpics/10014/P1000170_copy.jpg

Dzięki Polonia !

SI1964
01-04-2008, 21:55
www.rpo.gov.pl

mimiczka931
01-04-2008, 22:29
ja próbowałam ruszyć tą spawe już wszędzie... ale nic z tego nie wyszło poza jedna odpowiedzia od wiadomosci24 zebysmy u nich opublikowali atykul ale ktos z naszych ma sie tam zarejestrowac... ktos pisal ze sie zaejstruje i tam napisze ale nie wiem co z tego bedzie....

agusia
02-04-2008, 12:37
jest odzew z serwisu internetowego jaworznianin.pl

CHIUłAłA
10-04-2008, 09:29
http://www.dzienniksport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1124&ac=0&Itemid=64 Pierwszy pozytywny artykuł .