View Full Version : Obdukcje
Wszyscy, którzy zostali pobici podczas powrotu ze Stalowej Woli OBOWIĄZKOWO udają się jutro, tj. wtorek, na obdukcję. Koszty obdukcji w całości pokrywa Stowarzyszenie Kibiców, wymagany jest tylko kwitek. Wkrótce tutaj pojawią się dane adresowe miejsc gdzie możecie to załatwić.
Prosze tylko o jedno, nie kazcie sie prosic. Pojscie na obdukcje jest WASZYM OBOWIAZKIEM. 30 osob przez dlugi czas bedzie w odosobnionym miejscu. Nie nam dociekac czy ktos jest winny czy nie, ale sa powazne przeslanki ku temu, ze sa to nie winne osoby ! Kazdy kto byl na wyjezdzie wie o tym, ze mogl tam trafic z uwagi na "widzi mi sie" mundurowych. Dla tych chlopakow potrzeba teraz duzo wsparcia, finansowego, duchowego itp. Nie kazdy moze wspomoc finansowo - wiadoma sprawa, ale KAZDY Z WAS moze udac sie na obdukcje i powinien to zrobic. Pisze kazdy, poniewaz 95 % osob, ktore pojechaly kibicowac swojej druzynie zostalo pobitych lub okradzionych.
WAZNA INFORMACJA
We wtorek od 8:00-12:30 jest dostepny Lekarz Sadowy w Katedrze Medycyny Sadowej. PODAJE ADRES:
Śląska Akademia Medyczna, Katedra Medycyny Sądowej, 40- 752 Katowice, ul. Medyków 18
Przygotujcie jakies pieniadze (ok. 60 zl), i zaraz po tym jak dostaniecie papier udajcie sie do sklepiku klubowego. Tam Stowarzyszenie Kibicow "SK1964" bedzie pokrywac w całosci koszty powyzszego postepowania.
Jutro poinformujemy Was dokladnie co dalej (tzn. po obdukcji).
Gdzie moge zrobic to okolo godz 16-tej.Jestem wciul obity nie bralem udzialu w wydarzeniach w Tarnowie
19WPTR64
25-03-2008, 16:01
i ile osub było na obdukcji ?? i czy miały isc tylko te osoby co dostały mocno czy tez co maja jakies małe rany np od kopniecia buta plastikowego ??
niech ida wszyscy z ranami z czymkolwiek co moze wskazywac na to ze ktos cie ciulnal
samo to nei wystarczy ale w polaczeniu z innymi dowodami moze cos dac
19WPTR64
25-03-2008, 16:21
dostałem raz pałka ale nie ma sladu ale po kopnieciu z tego buta jest rana troche otwarta
Jak Was coś boli to idzice, nawet jak nie ma sinców. Ja nie miałem sladów na plecach a mnie bolało i kolo wyczuł tam napiecie miesni i powiedział ze to ewidentnie slad uderzenia. Oprócz tego wszelskiego rodzaju since zadrapania itd. Nawet bol głowy po uderzeniu. Nie ma sie co zastanawiac, zwłaszcze ze kase oddaje stowarzyszenie.
a czy leksz rodzinny moze taka obdukcje zrobic czy to musi byc lekasz sadowy ????
19WPTR64
25-03-2008, 16:41
kurde tylko jest kłopot z ta kasa:( nawet najmiejsze rany mozna zgłaszac?
jak ma to narazic stowarzyszenie na koszty a widzisz ze nie masz takich sladow czy bolu ktory moze cokolwiek pomoc w sensie ze lekarz ci nei napisze: "widoczne/ wyczuwalne stany po pobiciu" to nie idz. Ale jak masz cos na zewnatrz co widac to idz byle szybko
kubaczek
25-03-2008, 16:46
te kurwy trzeba ujebac wiec idz :):]
19WPTR64
25-03-2008, 16:52
rana jest widoczna na około 3 cm rane od kopniecia wiec nie wiem czy to tez ale kasy brak:(
wez od starych od kumpli od kogokolwiek dostaniesz to nazot, mosz widoczna rana to idz i nie dupc, ludzie z Gieksy sa teraz w gorszej sytuacji niz twoj brak kasy!!
Obdukcje najlepiej robic tam gdzie napisano.
jednak ja po jednej z zadym poszedlem na obdukcje <sprawa nie zgloszona na psy> do zwyklego lekarza w szpitalu.
Na kartce laska spisala pare siniakow, otarc itd podbilapodpisala i powiedziala ze i takie cos psy musza uwzglednic.
Je..c policje
robić te obdukcje do kurwy nędzy !
kubaczek
02-04-2008, 16:25
i ile osob było na tych obdukcjach wkoncu!!!!!!!??????
siwy żory
07-04-2008, 12:41
No właśnie- ile już jest tych pierońskich obdukcji?? Musimy coś zrobić. Nie mało, że chłopaki siedzą, to jeszcze te pomioty z psiarni siedzą sobie w domciu i wpieprzają rosołek od żonki. Szlag mnie jasny trafia na myśl o tym!! Nie spocznę, dopóki taki ćwok i jego familia nie zaczną wygryzać kitu z okien z biedy i poniżenia. Nikt nie ma prawa lać kogoś przez 48 godzin tylko dlatego, że jechał pociągiem!!
Niech mi ktoś na pm albo maila zaproponuje drogę do rozpoczęcia tej walki o głupią( w sumie wcale nie taką głupią) sprawiedliwość, tak łopatologicznie, krok po kroku- co musimy mieć, żeby złożyć doniesienie.
Pozdrawiam :)
OLA
P.S. istanul@o2.pl
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.