View Full Version : Zgubione/Znalezione - Stalówka-GieKSa
Jeśli ktoś coś zgubił lub znalazł na tym wyjeździe prosze o wpis w temacie.
Lars Ulrich
24-03-2008, 00:06
ZNALEZIONO - plecak pumy
w ogóle podwiesił bym ten temat
czapka z pumy brazowa zgubiona
zgubiona kurtka szara z zielonymi elementami house z telefonem samsung.
Lars Ulrich
24-03-2008, 11:00
...
czy aparaty i telefony oddano czy zatrzymano??
od nas z Mysłowic po wypędzeniu w przedziuału zginął szal Łowcy śmieRdzieli ten anty Ruch, jak ktoś taki posiada proszę o PW
19kamil64
24-03-2008, 11:52
jesli ktos znalazl szal gieksy z malym napisem "to my ... najwierniejsi" to prosze o PW
Lars Ulrich
24-03-2008, 11:53
szale zawinęły psy, w każdym przedziale "zaginęły" szale z pomocą tych ciuli
u nas w przedziale rowniez poginely szaliki ...
ciekawe na ktorym plocie zawisna ...
ACAB !!
katowicer
24-03-2008, 12:15
akurat w naszym przedziale snuli marzenia o takim samym pociagu z Lechią Gdańsk....
U nas zas dupili ze bedzie jechac Lechia i ze ich wpuszcza do nas (wiadomo o co psinie chodzilo...)
Inni zas sie pytali komu kibicujemy...
jedno jest pewne - po szalach.
Lars Ulrich
24-03-2008, 12:24
dobra dobra rozmywanie sie zaczyna panowie
o czym wy w ogole gadacie ? to kurwy zwyczajne były a nie zadni kibice
Jak jeszcze ktoś napisze, że to nas Wisła kroiła, to przyjebie takiego bana że nawet w Honolulu nigdy nie wejdziecie na Forum.
To były jebane mendy, a nie kibice.
Zabrane szliki plecaki....zwykle złodziejstwo ciekawe czy klub wystosuje jakies pismo i czy sie tym zajmie...
marcin GieKSa
24-03-2008, 13:37
czego sie mozna bo tych kurwach spodziewac....szkoda ze nie dojebali tych kurw w tarnowie bardziej...osa zejdz na ziemie...wszyscy maja nasze zdanie w dupie ...watpie zeby klub stawił sie za nami..A.C.A.B
ktoś anonimowy szuka szarej bluzy z kapturem, jak cos to PW do mnie
Na szaliki nie liczcie,psiarnia je wypierdalała i kopali je pod pociąg.
BRANIK_GT
24-03-2008, 16:20
1. Jak czekaliśmy w "kolejce" to pieski podłazili i każdy kto miał na sobie szal od razu tracił go na ich rzecz Rzucal je albo pod pociąg albo w krzaki
Wiem że 2 kolesi z 2 przedziału od maszynisty wzieło 3 szale które leżały i nikt się do nich nie przyznał
Były to jak pamiętam: łączony Banik z GieKSą ostatni model z Bukowej, ten wyszywany jednostronny z napisem Katowice i jakiś starszy model chyba Całe nasze życie to GKS Katowice
Fanatyk'1964
24-03-2008, 16:33
Ja osobiście słyszałem jak psy gadały o szpilach Wisły , więc mi nie powiesz że te psy nie kibicowali Wiśle !!! Jeden powiedział nawet że Wisła rządzi i dostałem pała w łeb !!!
kurwa ostatni taki wpis w tym temacie
jakby gadali o Osamie Bin Ladenie to znaczy, ze te mendy były wysłannikami Al-Qaidy??
Lars Ulrich
24-03-2008, 16:56
ale pierdolicie, u nas gadali o kubicy kurwa wiec pewnie byli to chuligani formuły 1 także bez obaw, żal kurwa, chuja mamy do gadania, bez dowodów to tylko psiarnia może kibiców skazywać a my praktycznie nijak możemy udowodnić katowanie tych skurwysynów
pytać sie kolegów o ten plecak !
apropo plecaka pilnie proszę o kontakt kogoś (kurwa musze użyć tego słowa) kumatego z Jaworzna !
Lars Ulrich plecak jest chyba moj zgubilem takze czapeczke jaworzna jakby co to pisz na pw i sie jakos umowimy
czapki nie odzyskasz... :/ pałki czyscily nimy podlogi
baby nimi zamiatają w domu podłogę to muszą gdzieś odreagować
od nas z Mysłowic po wypędzeniu w przedziuału zginął szal Łowcy śmieRdzieli ten anty Ruch, jak ktoś taki posiada proszę o PW
nie wiem czy to ten szal o ktorym mowisz, ale wlasnie taki mialy psy i szydzily z niego...
Para1964
24-03-2008, 21:13
szukam fioletowej cieńkiej koszulki z długimi rękawami z "nike" z dóżym kółkiem w którym była cyfra "90"
Jeśli ktoś znalazł czapeczki Fc Jaworzno to pisać na PW !!!
artur2220
24-03-2008, 21:43
moj szal byl z JKS to kurwy nie wziely go bo nie mial barw reszte wypieredalali skurwysyny jebane
tylko konkrety w tym temacie, skończcie pisać o tych szalach
Lars Ulrich
24-03-2008, 21:53
właściciel plecaka odnaleziony także nie musicie pisać Jaworznioki , pozdrawiam
czy aparaty i telefony oddano czy zatrzymano??
w moim plecaku moj aparat zostawili mimo iz zostal tam na czaqs wypierdolenia z wagonu ...
czapka poszla sie je ...
a komuś zginął???telefon lub aparat??
znalazłem i mam czarną czapkę z GieKSy, nie piszę jaką dokładnie. Jeśli ktoś zgubił to PM
Jak jeszcze ktoś napisze, że to nas Wisła kroiła, to przyjebie takiego bana że nawet w Honolulu nigdy nie wejdziecie na Forum.
To były jebane mendy, a nie kibice.
Kosa masz rację to psy kroiły a nie kibice ,pies nie kibic ,uważam że cała polska kibicowska jest teraz z wami ,nawet ci co za wami nie przepadają bo prawdziwi kibice zawsze w takich sytuacjach powinni być razem, pozdrawiam
te kur... mówiły przy naszym przedziale (jeden trzymał szal GieKSa Banik łączony) "Ty patrz co mam takiego jeszcze w pokoiku nie mamy" wiec nie pierdolcie o jakiś płotach że zawisną że to kibice.. bo tego ścierwa tak nie można nazwać.. pies to pies i nie pierd... ze pies to kibic bo to jest delikatnie mówiąc bzdura tak bardzo delikatnie psy zaje.. i część wyrzuciły pod zuga a resztę se wzięli.. ;/ tyle ode mnie
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.