View Full Version : 21.08.2010 (sobota) Górnik Łęczna - GKS Katowice
21.08.20010 (sobota) gramy w Łęcznej.
Koszt wyjazdu 50 zeta (przejazd + bilet).
Trochę miejsc zostało, więc molestujcie swoich przedstawicieli dzielnic i FC.
Temat o kibicowskiej stronie tego meczu, więc żale o naszej słabej grze zostawcie dla siebie jeśli nie chcecie dostać bana.
Ma ktoś linka do filmiku z naszym dopingiem z tamtego sezonu?
http://www.gieksa-tv.pl/g%C3%B3rnik-%C5%82%C4%99czna-gks-katowice-gieksa-show.html
GKS klubem mym
hastKOREA
16-08-2010, 17:18
jako ilość biletów my dostali na Łęczno?
Takiej informacji udzielimy po wyjeździe.
zwierzak
17-08-2010, 21:09
Przeżyjmy to jeszcze raz -> Łęczna (Wiosna’10) -> http://www.sk1964.pl/?p=1745
koza_godula
17-08-2010, 21:34
Na wiosnę było zajebiście:lool::lool: My chopcy z Rudy robimy nabór do naszego busa :rotfl::rotfl: wpisowe trąbka (nie chodzi o wuwuzele....)
tak jest Koza, bydzie łogień z dupy jak zwykle :)
Jeśli chce ktoś sie zapisać na wyjazd i nie zapłacil to odstapie miejsce !!
pisać!
Na prośbę m1964 przypominam o kontroli przy wchodzeniu do autokarów.
Wyjazd to nie okazja do picia.
Damian78
19-08-2010, 09:34
Przecież to oczywiste i m1964 nie musi tego przypominać tylko boli nas ten brak zaufania
Na wszelki wypadek jednak...
http://i33.tinypic.com/1fxsol.jpg
:czytaj:
nie musi tego przypominać tylko boli nas ten brak zaufania
Ten brak zaufania jest wynikiem serii doświadczeń.
bart_wnc
19-08-2010, 21:08
mam 4 wolne miejsca do odstapienia. Na pewno sie dogadamy !! PW
mati_1964
19-08-2010, 21:21
Kiedy bedzie info co i jak z wyjazdem ?
Informacje są już dostępne na dzielnicach i FC.
Wszyscy jedziemy ubrani w żółte koszulki!!!
bart_wnc
20-08-2010, 05:07
zostaly 3 miejsca. Chłopy piszcie :)
zwierzak
20-08-2010, 13:21
http://www.sk1964.pl/?p=1784 - Z Kart historii - Łęczna
Każdy z tych wyjazdów był jednak bardzo specyficzny i na długo pozostawał w pamięci.
2003 - Powrót piłkarzy
2005 - Tyscy
2009 - Zabawa z sygnalizacją świetlną (to tylko dla jednego samochodu, ale za dużo nas tam nie było, więc...)
2010 - zabawa na sektorze bez koszulek, doping
Ma ktoś zdjęcie naszego sektora z 2004 roku?? Pamiętam, że gdzieś miałem, ale nie potrawie znaleźć :/
zwierzak
20-08-2010, 13:39
Ps.Górnik Łęczna i Bogdanka już na zawsze, na dobre i na złe. Każdy wie, jak w Bogdance kopie się!
http://twojanuta.pl/mp3,bejk,hymn-gornika-leczna.html ;)
koza_godula
20-08-2010, 13:43
Jeszcze był rok 1999 z tego co pamiętam również szło zapamiętać. Gieksiarzy jeden autokar a w Lublinie Motor. Może coś napisze m1964
Jutro na prawdę zajebisty wyjazd się znowu szykuje !
Nigdy nie zapomnę wracającego Mateusza obwiniętego w szal i z czteropakiem w ręku - i jego rozmowa z Berkim przez tel.
- Siedzę tam z wami w busie ? :lol2: :lol2:
I jutro znowu będziemy mogli posłuchać hymny Górnika Łęcznej :cham:
http://w989.wrzuta.pl/audio/0a42gN9PShW/hymn_gornika_leczna
Do jutra !
Zin wyjazdowy "SK 1964" jest już zapisany na wyjazd - a TY???
Droga do Łęcznej zleci jak z bicza strzelił, a to za sprawą zawartości naszej wyjazdowej gazetki! Redakcja pokonała kolejną barierę i tym razem zin liczy sobie aż 44 strony!!!
Co w środku?
- Podsumowanie rundy wiosennej 209/10 GieKSy
- Opisy wszystkich meczów GKS-u z tej rundy
- Opis 6 meczów Banika
- Opis meczu Zagłębie - Górnik (na tym meczu 202 GieKSiarzy)
- Opis derbów Moskwy: CSKA - Spartak
- Opis imprezy SK
- Opis turnieju w bilarda
- Opis prezentacji drużyny
- 11 felietonów!
- Walka na słowa.... "związek GieKSiarza i GieKSiarki"
- Sylwetka kibicowska Górnika Łęczna
- Ś.P. Salsa......
- Ranking Wyjazdowy
- Terminarz
- Wstąp do SK
- Zin wyjazdowy oczami innych kibiców
Nowe działy:
- kibice dojezdni
- z pamiętnika kibica - NFG
- Przegląd kibicowskiego "podwórka"
Obowiązują wolne datki!
Nie przyjmujemy zapisów!!! Sprzedaż zinów będzie podczas jazdy do Łęcznej!
Do zobaczenie na trasie!
Redakcja zina "SK 1964"
zwierzak
20-08-2010, 19:45
http://www.sk1964.pl/?p=1789 - Zin wyjazdowy “SK 1964″ – a imie jego 44!!
W newsie to samo, co napisał Jacek + okładka :)
PS. Jacek twoj opis mi się bardziej podobał. Na marginesie to 44 robią wrażenie. Zajebista robota i duże brawa dla Ciebie :)
Na marginesie to 44 robią wrażenie. Zajebista robota i duże brawa dla Ciebie :)
Praca całej redakcji!!! Niech nikt o tym nie zapomina! W zinie wszystkie materiały są podpisane! To dzięki tym osobom + kilku anonimowym powstał ten zin!
zwierzak
20-08-2010, 19:57
Jeszcze był rok 1999 z tego co pamiętam również szło zapamiętać. Gieksiarzy jeden autokar a w Lublinie Motor. Może coś napisze m1964
99 my graliśmy w Ekstraklasie, a Górnik w pierwszej lidze, więc to musiał być ten rocznik 2000, który jest w newsie.
m1964, Jabko - zweryfikujcie ten Motor, bo chyba teraz nie tylko ja jestem ciekaw.
PS. A już nie bądź taki skromny. Gdyby nie Ty zina by nie było i tyle...
Łęczna na wyjeździe była w 1999 roku (runda jesienna), w 2000 graliśmy u siebie na wiosnę.
chopy chociaz dla tego hymnu idzie jechac ::lol2:: nie no zartuja, ale pamietejcie o zoltych treskach bo sami wiecie jaki to piorunujacy efekt gdy wszyscy w nich sa
http://torcida.eu/2010/jesien/zaglebie_gornik/wgc_media/photos/080.jpg ostatni udany przyklad
chopy chociaz dla tego hymnu idzie jechac ::lol2::
http://alusiazabusia.wrzuta.pl/audio/6q1HPK2cCda/gornik_leczna_hymn :cham:
marcin GieKSa
21-08-2010, 06:15
http://www.radio.lublin.pl/index.php?site=news_details&id=80307
tu mocie linka do transmisji..
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_10_11/gornik_gks/gks_0024.jpg
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_10_11/gornik_gks/gks_0026.jpg
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_10_11/gornik_gks/gks_0030.jpg
Więcej na gieksiarze.pl
99 my graliśmy w Ekstraklasie, a Górnik w pierwszej lidze, więc to musiał być ten rocznik 2000, który jest w newsie.
m1964, Jabko - zweryfikujcie ten Motor, bo chyba teraz nie tylko ja jestem ciekaw.
PS. A już nie bądź taki skromny. Gdyby nie Ty zina by nie było i tyle...
mecz odbyl sie w pazdzierniku 99...
dzien przed rozbilem konkretnie auto a w dniu meczu mialem mega zawirowania w pracy... !!!
Motor wyskoczyl w samym Lublinie (akcja po drodze do lecznej) kiedy nasz autobus stal w korku...
wyskoczylismy do nich ale zdazyli wybic jedna szybe boczna w busie...
nas 39 osob i w calej tej 2 lidze byl to nasz najslabszy liczbowo wyjazd (jezdzilismy dosc dobrze) !!!
to byla na bank sroda...
koza_godula
22-08-2010, 11:01
Wczorajszy wyjazd również bardzo klimatyczny zabawa na sektorze zajebista!!! Łogień z dupy!!! Droga zarówno do jak i z :cham::cham::cham::cham:kto nie był niech żałuje. Pozdro
Nas 304, więc mamy rekord (ostatnio 303 ;-)).
W tym Banik, KSG i JKS.
wyjazd na + . Zabawa na trybunach przednia to samo w autokarach.
No i kolejna ekipa musiała uznać wyższość GP tym razem padło na Tauzen .
Pozdro i Do następnego !!!
marcin GieKSa
22-08-2010, 11:55
jak zwykle okazalo sie ze wyjazd byl na dupny PLUS , zabawa przednia w autokarze, pozdro dla chlopakow z GOS-u i Burowca!!a i warto wspomniec o karaoke w autobusie w wykonaniu Janka z Wolbromia...!!poraz kolejny mozna smialo napisac ze niech zaluja Ci co nie byli!!
p.s wielkie szacun dla 2 chlopaczkow z Olkusza ktorzy byli na wyjezdzie , jeden z nich mial 10 lat a drugi byl niewiele starszy...nic tylko brac przyklad!!
FC OLKUSZ
22-08-2010, 12:02
W listopadzie bedzie miał 10 :faja:
Należy sie tylko cieszyc, że chlopakom sie chce biorąc pod uwage wyniki itp.
wyjazd na + . Zabawa na trybunach przednia to samo w autokarach.
No i kolejna ekipa musiała uznać wyższość GP tym razem padło na Tauzen .
Pozdro i Do następnego !!!
Ha ha ha
Zapraszamy !! Zapraszamy !!!
Co to za durnie lolololo.... :)
Wyjazd dojebka. No alko :D
Mało było, ale mimo wszystko pojawiły się brawa jak piłkarze próbowali podejść pod nasz sektor. Dobrze, że odpowiednia osoba to szybko uciszyła.
Nie róbcie ludzie z siebie pajacy i nie bijcie brawa tym, którzy mają na nas wyjebane...
Na brawa to muszą sobie zapracować.
Póki co biją rekord w serii frajerstwa.
koza_godula
22-08-2010, 12:34
Postawa piłkarzyn żenująca. Szkoda że nie dostosowali się do naszego poziomu chociaż w 40%:cham::cham:.
Jak widać osoby biorące udział w zabawie w naszym busie jeszcze śpią bo nikt się jeszcze nie wypowiedział, dziedzic z Czechowic to dzisiaj musi mieć wielki ból głowy i nie chodzi o kaca:cham::cham:. Bouni jak tam gardło ? Pozdro
FC OLKUSZ
22-08-2010, 12:35
Ja to wnioskuje, że oni myśla iż dopingiem wygramy im mecz i tyle. Jak to napisał mi kolega piłkarzyki - pajacyki.
Jedno sie w tym klubie nie zmieniło - kibice.
Obawiam sie ze na meczu z TSP bedzie 2000 ludków.
Nie ma to jednak jak wyjazd :-)
A i czy atokary tak maja ze sie je odpala od tyłu?? sie nie znam ojoj
wyjazd, jak kazdy wyjazd, zajebioza ; mysle ze pokazalismy sie dobrze a nawet b dobrze
tak jak pisal Marcin : szacun dla mlodziezy z GOSu - co niektorzy moga sie od nich uczyc !!!
pozdrowienia dla "Janka jedno jadro" :hihi: i sie kurwa pytam co robi beben u mnie w pokoju :lol2:
Nareszcie wyruszylismy w Polske.
Nasza liczba dobra.Po raz kolejny kibice Gornika zostali zmiazdzeni naszym dopingiem, widac sektor w Łecznej sprzyja nam do konkretnej zabawy i szlifowania kolejnych piosenek. Na sektorze wisza cztery nasze flagi: GKS Katowice, Małopolska, Londyn i FORZA GKS.
Nie pozostalo nam nic innego jak, znow za rok wybrac sie na Lubelszczyzne, bo kto na dzien dzisiejszy wierzy w awans?
Jedziemy dalej i widzimy sie w Zdzieszowicach.
Za Gorny Slonsk za GKS !!
Bouni_Ledziny
22-08-2010, 14:47
Postawa piłkarzyn żenująca. Szkoda że nie dostosowali się do naszego poziomu chociaż w 40%:cham::cham:.
Jak widać osoby biorące udział w zabawie w naszym busie jeszcze śpią bo nikt się jeszcze nie wypowiedział, dziedzic z Czechowic to dzisiaj musi mieć wielki ból głowy i nie chodzi o kaca:cham::cham:. Bouni jak tam gardło ? Pozdro
Wstolek :) gardlo juz prawie sprawne.
Wyjazd kibicowsko na dupny + !
hastKOREA
22-08-2010, 15:04
no bicie braw było przesadą na koniec szpilu, w tym całym wyjezdzie nie należy ino wspominać o grze grajków bo reszta to ino pozytywy.
Janek z GOS jesteś wielki
zwierzak
22-08-2010, 15:27
Pikul będą jakieś filmiki z tego wyjazdu?
Zajebiście się czyta takie komentarze - tylko zazdrość zżera cholernie ;)
Pozdr.
Potrafimy się bawić w Łęcznej - całkiem inny wyjazd niż do Gliwic.... Teraz pośpiewaliśmy, pobawiliśmy się na duży + Aż chce się jeździć na takie wyjazdy :)
Pozdro dla szwagra z naszego autokaru :faja:
Miłosz1964
22-08-2010, 17:54
Wyjazd dobry ale niekorzy sa tempi pod wzgledem dopingu ze ja pierdole :szok:
Bez klaskania-polowa klacze
a już w ogolę Oooo od KSG to nikt z poza wyjazdowiczow z Lubina nie załapał rytmu
Dałny :lol3:
FC OLKUSZ
22-08-2010, 19:17
Nie ma sie co dziwić. Nie byli nie znają!!
A z klaskaniem to rzecz normalna u nas. Zawsze wiele osób zamula
Nie ma sie co dziwić. Nie byli nie znają!!
A z klaskaniem to rzecz normalna u nas. Zawsze wiele osób zamula
My w Lubinie tez na początku nie umieliśmy ale wszyscy szybko załapali rytm :). Teraz też był powtarzany przez nas kilka dobrych razy i prawie nikt nie skumał.
Wyjazd kibicowsko na wielki + (piłkarsko podaruję sobie opinie...).
PS: pzdr dla Szczepana, który dodawał gazu z tyłu busa, żebyśmy w ogóle mogli jechać ;D
Bez sensu jest śpiewanie tego oooo. To jest piosenka KSG, a nie nasza.
PS: pzdr dla Szczepana, który dodawał gazu z tyłu busa, żebyśmy w ogóle mogli jechać ;D
Już w czasie wyjazdu stał się żywą legendą :lol2:
FC OLKUSZ
22-08-2010, 20:56
Dokładnie Kosa, my pojechaliśmy z naszym dopingiem i było o wiele lepiej. Nie ma to jak nasza Gieksiarska rodzinka :-)
Fajnie, że był Jabko, przypomniały się stare dobre czasy.
J. próbował wprowadzić nowy muzułmański styl kibicowania ;-)
Ogólnie brawa dla wszystkich (czterech?) prowadzących.
Bez sensu jest śpiewanie tego oooo. To jest piosenka KSG, a nie nasza.
to może nic nie śpiewajmy bo co druga piosenka jest śpiewana na innych stadionach. jak wprowadzamy nawą nutę typu "wygraj GieKSo wygraj walcz ..... " to nikomu się nie podoba każdy to olewa.
to może nic nie śpiewajmy bo co druga piosenka jest śpiewana na innych stadionach. jak wprowadzamy nawą nutę typu "wygraj GieKSo wygraj walcz ..... " to nikomu się nie podoba każdy to olewa.
nie musimy też od razu powielać każdej nowej nuty jaka przyjmie się gdzie indziej, mamy własny repertuar, który pozwala na dobrą zabawę (co nie znaczy że nie trzeba go rozwijać, ale z głową).
GieKSiarz(BGW)
22-08-2010, 21:26
Ale też chyba nie umieją... Gdy stoję na blaszoku i śpiewamy "Wygraj GieKSo(...)" niektóre osoby śpiewają do połowy, a potem już nie wiedzą jak to dalej leci chyba, bo się zacinają.
zwierzak
22-08-2010, 22:02
Ale też chyba nie umieją... Gdy stoję na blaszoku i śpiewamy "Wygraj GieKSo(...)" niektóre osoby śpiewają do połowy, a potem już nie wiedzą jak to dalej leci chyba, bo się zacinają.
To śpiewaj tak głośno, żebyś nie mógł słyszeć innych, a wtedy i oni się nauczą tekstu :)
mlodzikz16
22-08-2010, 22:03
albo po prostu im sie nie chce!
a co do piosenki KSG...oooo o oo o oo to wkurwiało mnie to wczoraj strasznie, ktoś na siłe chciał sie z tą przyśpiewką wjebać...nie wiadomo po co i na co ! nie śpiewają to odpuszczam i nie jestem nachalny jak sklepowy żul
Miłosz1964
22-08-2010, 22:06
ale o co chodzi?
generalnie repertuar Górnika jak dla mnie jest dużo lepszy niż nasz, u nas jest więcej okrzyków niż przyśpiewek co nie znaczy, że jest źle ;)
ostatnie 15 min elegancko, wcześniej średnio na jeża, rozglądałem się po sektorze pare razy to śpiewało może 70% osób, nie mniej dziś po raz kolejny nie mam głosu, to już chyba weekendowa tradycja...
Może o to, że te "ooo" nie poszło od młynowych?
Ogólnie te "ooo" to jest typowo Górnika i bez przesady, żebyśmy to śpiewali.
A do mojego pierwszego zdania - na maksa mnie wkurza (na wyjazdach jest tego mniej, ale jest) zaczynanie pieśni przez anonimy z tłumu. Od zapodawania piosenek są młynowi. Potem dochodzi do sytuacji, że połowa śpiewa, połowa ich ucisza, a ta trzecia połowa (hihi) nie wie co jest grane. Gdy wszyscy będą słuchać gniazda, to będzie dobrze.
mlodzikz16
22-08-2010, 22:22
Kosa dokładnie o to chodzi !
Co do rozpoczynania przyśpiewk powiem tylko tyle: jeden delikwent obraził sie na Juniora do czasu aż nie zaintonował tego co proponował!
Nie zachowujmy sie jak przedszkole !
Miłosz1964
22-08-2010, 22:23
poszło po części od młynowych,nawet było trenowanie w przerwie
nie wiem kosa gdzie ty byleś :)
W przerwie ten trening był chyba cichutki skoro na górze był niesłyszalny, a nam chodzi o sytuację z drugiej połowy, gdzie młynowy tego nie zapodał.
Co do rozpoczynania przyśpiewk powiem tylko tyle: jeden delikwent obraził sie na Juniora do czasu aż nie zaintonował tego co proponował!
moze wprowadzic to, co w disco klubach jest: piosenka na zyczenie i pozdrowienia za 50zl :cham:
Damian78
23-08-2010, 08:47
Nie jeździmy dla kopaczy tylko dla:pijaki:dobrej zabawy.
Pozdro dla Mysłowic dzięki za zajebisto rzymła z lyberwusztym:hihi:
Dziedzic z Czechowic to cwany lis Ravelli :lol2:
Bouni kazdy chop po 30stce z kaloryferym to pedał na 100%:lol2::lol2:
Było zajebiście ino czymu mnie tak bolom ręce i nogi:cham:
Filmik z Łecznej.
http://www.youtube.com/watch?v=CrR2oDy8bHg&feature=player_embedded
na końcu : Za Górny Ślonsk, Za GKS pójdziemy aż poo Życia kres, bo to nasz klub, drużyna ma ! jesteśmy zawsze tam gdzie GieKSa gra ! ole ole zajebiście wyszło !
Kosa dokładnie o to chodzi !
Nie zachowujmy sie jak przedszkole !
Wszystko było z Juniorem ustalone i chcieliśmy spróbować jak to wyjdzie u nas. A to, że Górnik ma dużo bardziej melodyjne przyśpiewki już mnie nie dziwi ... z jednego względu - 90% naszych "dopingujących" nie ma KOMPLETNIE ŻADNEGO poczucia rytmu. Wszystkie przyspiewki zaczynamy "przyspieszac" i wychodzi z tego jedno wielkie gówno. Oni śpiewają, my drzemy kapy, a niektórzy wręcz modlą się żeby jak najszybciej skończyć daną piesn.
Zapewne jestes tym, ktory próbowal zwrócic mi uwage na brak dopingu, więc powiem Ci tyle - jestes smieszny.
mlodzikz16
23-08-2010, 18:47
akuratnie nie zwracałem nikomu uwagi na brak dopingu !
śpiewałem co kazali i także wkurwia mnie to że dla niektórych ludzi powolne zaśpiewanie przyśpiewki to katorga i nie raz nie dwa nie nadążałem za naszymi sprinterami ! :)
Jaki oficjalne liczby zgód ?
Wszystko było z Juniorem ustalone i chcieliśmy spróbować jak to wyjdzie u nas. A to, że Górnik ma dużo bardziej melodyjne przyśpiewki już mnie nie dziwi ... z jednego względu - 90% naszych "dopingujących" nie ma KOMPLETNIE ŻADNEGO poczucia rytmu. Wszystkie przyspiewki zaczynamy "przyspieszac" i wychodzi z tego jedno wielkie gówno. Oni śpiewają, my drzemy kapy, a niektórzy wręcz modlą się żeby jak najszybciej skończyć daną piesn.
Zapewne jestes tym, ktory próbowal zwrócic mi uwage na brak dopingu, więc powiem Ci tyle - jestes smieszny.
a co śmiesznego jest w tym, że kurwa nie śpiewałeś ?
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.