View Full Version : Ave Silesia - nowy ciuch GŚ !
Po sukcesie koszulek Ślonsko California czas na nowy ciuch z serii "Ślonski Styl" - już niebawem debiut tej marki w internecie !
http://i47.tinypic.com/2lsi7vr.jpg
Zapisy pod numerem GG: 1991561 !
UWAGA - Ci, którzy zapisywali się u mnie wcześniej na Longsleeva proszeni są o ponowne zapisanie się pod podanym wyżej numerem gadu !
jeszcze 4 osoby z forum nie odebrał zapłaconej już koszulki Ślonsko California, mam je cały czas w domu ale nie pamiętam ksyw (skasowała mi się lista), prosze te osoby równiez o kontakt
marcin64
27-05-2010, 21:21
Do kiedy lecisz z zapisami? jest jakaś konkretna data?
zapisy jeszcze przez ok. 1,5/2 tyg
i termin realizacji od tego czasu to +/- tydzień
Prawdopodobnie zostaną także wydane damskie koszulki - z tym samym motywem. Cena - 35zł.
http://i48.tinypic.com/x5av6h.jpg
Zapisy pod numerami gg:
Stęga - 1991561
Klaudia - 748518
lub na PW.
Ci którzy wysyłali do mnie wiadomości na skrzynkę proszeni są o kontakt na PW bo coś się pojebało delikatnie mówiąc :cham:
Assmodeo
02-06-2010, 14:06
Stęga a do kiedy kasa?
im szybciej tym lepiej bo potem wieki czekam na przelewy, a każdemu zależy na czasie ;)
stega meska bedzie dlugi rekaw czy krotki tez bedzie tak jak to jest w przypadku damskiej odziezy ?
projekt jest ostateczny czy przewidujecie jakies male jeszcze w nim zmiany ? ( np troche "grubszy" napis AVE SILESIA " )
meska bedzie długa, krótkiej na razie nie ma w planach
co do drugiego pytania, musze to rozważyć bo istnieje taka opcja
Zapisy do 13 czerwca !
Na damskie koszulki na razie zapisy zawieszone ;)
Koszulka bardzo ładna ale czemu wszystko co wydajecie jest po angielsku?:/ Jesteśmy Polakami i Ślązakami...
JohnyManhattan
07-06-2010, 10:31
"Tak bija nasze serca" to raczej po polsku, a "AVE SILESIA" po łacinie. ;)
będą jeszcze jakieś ciuchy ?
byle nie z tagiem SILESIA...
Stega do jednej koszulki M którą już zamówiłem :faja: dołączam jeszcze drugą - L. Za załatwienie klienta jakaś zniżka się należy;)
Ostatnie 3 dni zapisów !! Przypominam o wpłatach na konto!
katowicer
13-06-2010, 22:09
stega zamawiam 1 szt rozmiar M.Kasa idzie jutro przelewem
Pojawiły się pewne problemy techniczne i w związku z nimi odbiór longsleevów troszkę się opóźni (około 2 tygodni).
NeeMeezus
20-06-2010, 20:19
a tak pi razy oko kiedy mozna sie ich spodziewac ??
od poniedziałku 2 tyg czyli +/- 5 lipca, będą do odbioru w centrum Katowic codziennie także każdemu powinno spasować, sorry za poślizg
longsleevy już są, zaraz wrzucam foto
do odbioru prawdopodobnie od przyszłego tygodnia, info w tym temacie będzie
http://img1.vpx.pl/up/20100626/przod_long27.jpg
http://img1.vpx.pl/up/20100626/tyl_long22.jpg
http://img1.vpx.pl/up/20100626/nadruk46.jpg
na plecach w tle nastąpiła mała zmiana, pojawił się tekst piosenki "Gorzkie Dymy" ;)
SuchyTZN
28-06-2010, 12:46
super wygladaja! Czekamy na info kiedy mozna odebrac!
jeszcze dodam, ze w tym tygodniu do kupienia zwykle koszulki z tym motywem w kolorach : czarny, biały
no więc
odbiór longsleevów dla ludzi, którzy sie zapisywali u mnie i u Klaudii
Katowice ul. Plebiscytowa 28 sklep firmy PROGAD produkcja gadżetów
podajecie tam ksywke na jaką sie zapisywaliscie i jesli zaplaciliscie to macie go do odbioru
ODBIÓR OD ŚRODY 31.06.2010 !
osoby ktore zapisywaly sie u Klaudii (lub są z WNC) nie muszą odbierac ciuchów w sklepie ;)
bydziesz na marszu ?,tam bych odebroł ta bluza
Damianos
29-06-2010, 07:33
no więc
odbiór longsleevów dla ludzi, którzy sie zapisywali u mnie i u Klaudii
Katowice ul. Plebiscytowa 28 sklep firmy PROGAD produkcja gadżetów
podajecie tam ksywke na jaką sie zapisywaliscie i jesli zaplaciliscie to macie go do odbioru
ODBIÓR OD ŚRODY 31.06.2010 !
Nie zebym sie czepial ale w srode jest 30 ..i jakos do tej pory czerwiec nie mial 31 dni ;)
ja tu myślałem że na Bukowej bedzie odbiór, a tu na Plebiscytowej trzeba sie zgłaszać i tym sposobem taki kawał drogi musze przejść, zalednie parenaście metrów :cham: to może ja poprosze z dostawą do domu :zabki:
Wojtal64
29-06-2010, 12:39
Nie zebym sie czepial ale w srode jest 30 ..i jakos do tej pory czerwiec nie mial 31 dni ;)
Ah Stega ty jestes nie ogarniety:D:D
to mozna sobie juz dzisiaj ( sroda ) podejsc po ta koszulke?
katowicer
30-06-2010, 15:52
można wymienic rozmiar z M na L? Rękawy coś przykrótkawe.
ja se wzialem eLke i jakos mam tez rekawy za krotke tak o 1-2 cm ale podwinie sie troche i mozna smigac :)
no z tymi rękawami w eLkach lipa z leksza...
SuchyTZN
30-06-2010, 20:30
No na mnie w Lce tez troszke rekawy przymale :P ale tak minimalnie :)...
w sam raz na lato, podciagnac lekko i mozna smialo szukać wakacyjnych miłości :cham:
podciagnac lekko
jakby większość chciała podciągać rękawy, to by sobie kupiła zwykły tiszyrt zapewne :jezor:
bedziesz cos chcial ode mnie to też tak pogadamy :cham:
zalezy kto ma jakie łapy/budowe ciała, mnie Mka jest idealna, L byla by lekko za duza
luloku pytołek sie coś,bydziesz na marszu autonomii,bych se odebroł ta bluza ,bo wczesnij do katowic sie niy wybierom
nie bedzie mnie, wszystkie koszulki i tak sa w sklepie przy Plebiscytowej 28
mlody_1964
01-07-2010, 14:02
Na mnie M jest w sam raz na klacie i barkach, ale rękawy lekko przykrótkie. Następnym razem trzeba pomyśleć o longsleevach z innej firmy wg. mnie.
Osoby, które zapisywały się przeze mnie - longsleevy już są do odbioru u mnie.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.