PDA

View Full Version : ŁKS Łódź vs. GKS Katowice (28.03.2010r.)

Strony : [1] 2

FANFOOTBALL
22-03-2010, 15:51
ŁKS Łódź - GKS Katowice

http://www.wikipasy.pl/images/thumb/e/e3/%C5%81KS_%C5%81%C3%B3d%C5%BA_herb.png/100px-%C5%81KS_%C5%81%C3%B3d%C5%BA_herb.png http://img291.imageshack.us/img291/1756/f2m5a162ebpg8.png http://www.wikipasy.pl/images/thumb/5/56/GKS_Katowice_herb.png/100px-GKS_Katowice_herb.png

W niedzielę, 28 marca rozegramy drugie w tym roku, a jedenaste w tym sezonie wyjazdowe spotkanie. Przy Alei Unii, miejscowy Łódzki Klub Sportowy zmierzy się z naszym GKSem Katowice. Początek spotkania zaplanowano na godzinę 17:05. Gospodarze tego spotkania na chwilę obecną zajmują drugą lokatę ze stratą już aż 10 oczek do liderującego Widzewa Łódź. Nad trzecim Górnikiem Zabrze mają natomiast przewagę raptem 2 punktów. Popularni "Rycerze Wiosny" nie są za bardzo gościnni dla swoich przeciwników w trwającym sezonie. Dotychczas u siebie grali 11-krotnie, z czego aż 8 razy wygrywali, 2 razy dzielili się punktami oraz tylko jeden raz przegrali (dwa tygodnie temu w Derbach Łodzi z Widzewem, ulegając im 1:4). W tych 11 spotkaniach u siebie ich bilans bramkowy to: 22 strzelone i 10 straconych goli. Porażka w spotkaniu z Widzewem nie podłamała piłkarzy, a wręcz przeciwnie ŁKS w dwóch kolejnych meczach zanotował już komplet 6 punktów, w starciach z KSZO u siebie 1:0, oraz na wyjeździe odprawili z kwitkiem Wisłę Płock pokonując ich 1:2. Tymczasem nasza drużyna zajmuje miejsce 7 ze stratą 8 oczek do Łódzkiego Klubu Sportowego. Nie ma co ukrywać, że remis z Alei Unii będzie dużym sukcesem. W tym roku jeszcze nie zdołaliśmy wygrać ligowego meczu. W pierwszym tegorocznym meczu bezbramkowo zremisowaliśmy z Górnikiem Zabrze u siebie. Potem przyszła porażka na wyjeździe, w Łęcznej z miejscowym Górnikiem, choć powinniśmy wywieść przynajmniej jeden punkt. W ostatniej kolejce natomiast tylko podzieliliśmy się punktami z zamykającą ligową tabelę, drużyną Stali Stalowa Wola, a gola dającego nam remis i pierwszego w tym roku dla naszej Gieksy strzelił w ostatniej akcji meczu - Adrian Napierała. Na wyjazdach gramy całkiem przyzwoicie, o czym mówi nam bilans spotkań: 4 wygrane, 2 remisy oraz 5 porażek. Gdyby uwzględnić taką tabelę, która dotyczyłaby tylko spotkań wyjazdowych to nasza drużyna zajmowałaby w niej wysokie czwarte miejsce. Wraz z Podbeskidziem mamy najwięcej strzelonych goli na wyjazdach w całej lidze (16 bramek). W tym sezonie graliśmy już z ŁKSem. Dokładnie 2 września na Bukowej rozgromiliśmy "Rycerzy Wiosny" aż 4:1. Bramki w tamtym spotkaniu strzelali dla nas: Bartosz Iwan, Krzysztof Kaliciak oraz dwie Grzegorz Goncerz, ale jak wszyscy doskonale wiemy żaden z tych piłkarzy nie gra już w naszym klubie. Reasumując nasz zespół musi poprawić swoją grę, bo to co zaprezentowaliśmy w meczu w minionej kolejce ze "Stalówką" nie da nam punktów na trudnym terenie przy Alei Unii.

Marik
22-03-2010, 16:50
bardzo dobry reportaż:)
ale nie ma co wracać do meczu na Bukowej z ŁKS'em. nasz skład się sporo zmienił i najważniejszą rzeczą jest fakt że nie ma jak na razie u nas kto strzelać bramek. Chodź GieKSa jak już wiadomo lepiej sobie radziła z lepszymi rywalami niż teoretycznie słabszymi :)
chodź mój typ to 0:0 bądź 1:1, ale nie rozczaruję się jak niestety przegramy.ALE TRZYMAĆ KCIUKI I WSZYSCY DO ŁODZI POMÓŻMY SIĘ ODBLOKOWAĆ GIEKSIE !

Skoczek1312
23-03-2010, 07:41
panowie dzisiaj śniło mi się, że wygraliśmy 3:1 !!! Będzie bardzo bardzo ciężko o remis a zwłaszcza o przyśniony wynik ale WIARA CZYNI CUDA !!!

orient
23-03-2010, 08:06
a podobno sny to przeciwności:/ oby tym razem bylo inaczej :D

karolpro
23-03-2010, 22:11
życzę GieKSie wygranej, aczkolwiek chociażby 1 pkt przywieziony z Łodzi byłby bardzo wartościowy. Obyśmy tylko nie zagrali gorzej niż ze Stalową, bo wtedy nie będzie za ciekawie...
Pozdrawiam wszystkich GieKSiarzy!

Narwany
23-03-2010, 22:19
4:1 dla ŁKS niestety, teraz mnie możecie zjebać hehe

HANSS
23-03-2010, 22:52
tak przeglądałem forum ŁKS i widać połowa Łodzi jest przekonana, że przejadą się po nas conajmniej z 3:0, może się przeliczą jak jesienią na Bukowej

marcin GieKSa
24-03-2010, 11:39
no zobaczymy....jedno jest pewne jak zagramy taka padline jak ze Stalowka to eŁksa nas rozjedzie.....mam nadzieje ze chlopaki beda potrafili sie zmobilizowac i zagrac podobnie jak np. z Ksg

maly1982
24-03-2010, 18:16
jade do Lodzi ale mimo wszystko coś czuje, że tylko dobra zabawa z cugu zrekompensuje nam wyjazd bo na boisku będziemy tłem eŁKSy - mój typ 3:0

Shellu
24-03-2010, 18:29
4:1 dla ŁKS niestety

na boisku będziemy tłem eŁKSy - mój typ 3:0

Defetyzm jak chuj... Może zostańcie jednak w domu?

MisiekWNC
24-03-2010, 18:43
Tak samo było mówione w meczach m.in w Jaworznie z widzewem, albo z ŁKSem u nas. Nam z nimi się dobrze gra.

wojtekgieksa15
25-03-2010, 13:21
W piłkarskiej I lidze kolejna batalia o awans piłkarzy ŁKS. Tym razem łódzcy „Rycerze wiosny” zagrają z GKS Katowice. Transmisja w TVP Sport i na SPORT.TVP.PL w niedzielę o 18.00. Zapraszamy!

Co mecz jest o 18 czy 17?

Narwany
25-03-2010, 13:27
Defetyzm jak chuj... Może zostańcie jednak w domu?

Ja jadę:) czuje w sutkach, że taki wynik będzie:)

orient
25-03-2010, 14:37
liczę tylko na to że nas zlekceważą i dostaną za to po piętach ;]

Kristof
25-03-2010, 15:08
Łódzki KS - GKS Katowice, godz. 18:05, sędzia: Radosław Trochimiuk (Ciechanów).

Znowu ten pierdolec jebany nam sędziuje.......

pomp
25-03-2010, 15:56
Łódzki KS - GKS Katowice, godz. 18:05, sędzia: Radosław Trochimiuk (Ciechanów).

Znowu ten pierdolec jebany nam sędziuje.......

deja vu? zaś w 9 kończymy? :jezor:

Shellu
25-03-2010, 15:56
To samo odczucie...

MajsterBGC
25-03-2010, 16:17
deja vu? zaś w 9 kończymy? :jezor:

Zemsta za 9 ŁKSy na jesieni :lajkonik:

FC OLKUSZ
25-03-2010, 22:26
historia lubi się powtarzać

w3g
26-03-2010, 05:35
O Owczarku to mimo wszystko dobra wiadomość:

Pomocnik GieKSy trenował już z drużyną. "ŁKS? Nie ma się czego bać!"
17:00, 2010-03-25
Autor: Kamil Kwaśniewski

Tomasz Owczarek, pomocnik GKS-u Katowice, wraca do pełni sił i najpewniej pojedzie z zespołem do Łodzi na mecz z wiceliderem. - ŁKS od początku ruszy do ataku. To nasza szansa - przekonuje.
"Owca" pechowo wypadł ze składu katowiczan przed zeszłotygodniowym spotkaniem ze Stalą Stalowa Wola. Chodziło o uraz mięśnia przywodziciela. - Paradoksalnie, dobrze się stało, że nie zagrałem. Gdybym mocniej "ruszył" podczas meczu, to skończyłoby się nie kilkoma dniami absencji, a co najmniej dwutygodniową przerwą - zauważa pomocnik GKS-u.
Czy pojedzie z drużyną na niedzielne spotkanie z wiceliderem tabeli? - Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to będę do dyspozycji trenera - uspokaja. W jego przypadku oznacza to jednocześnie miejsce w wyjściowym ustawieniu. Zmian w porównaniu z pojedynkiem ze Stalą powinno być jednak więcej. Na tle outsidera jedenastka z Bukowej wypadła przecież fatalnie.
Pytanie, czy w ciągu kilku dni GKS może przejść taką metamorfozę, by powalczyć z mającym w składzie głośnymi nazwiskami ŁKS-em? Były gracz Polonii Bytom przekonuje, że... nie w tym rzecz. - Ta rywalizacja będzie się bardzo różniła od tego, co działo się w sobotę. Naszą szansę widzę w tym, że teraz to rywal będzie chciał narzucić swój styl gry, ruszy do ataku - mówi.
- Proszę mnie jednak źle nie zrozumieć - w niedzielę w Łodzi nie ma się czego bać! Górnika Zabrze się nie przestraszyliśmy, to i przed ŁKS-em się nie położymy - dopowiada Owczarek.

http://***************/Pomocnik-GieKSy-trenowal-juz-z-druzyna-LKS-Nie-ma-sie-czego-bac,sport-slaski,17329,info.html

w3g
26-03-2010, 06:51
Dzisiejszy Sport:

http://images50.fotosik.pl/277/0fb7f407eeef9013m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0fb7f407eeef9013)

Kristof
26-03-2010, 12:59
z naszej strony www

Przypuszczalne składy:

GKS Katowice: Gorczyca, Sroka, Owczarek, Napierała, Uszalewski, Wijas, Nowak G., Hołota, Plewnia, Buśkiewicz, Dudzic

a Kufel gdzie? za słaby?

Moskal odejdz proszę cie...

Crimson
26-03-2010, 13:00
Patrząc po składzie ŁKS i doświadczeniu zawodników, to naprawdę niezła paczka, ale ... no właśnie, znając charaktery niektórych z nich, to mogą zagrać różnie, zależnie od tego, czy pieniądze mają na bieżąco, jeśli nie mają, to mogą równie dobrze odpuścić mecz (jednostki, nie drużyna). Może Bodzio znów podaruje nam jakiegoś babola :P

Bulisx
26-03-2010, 13:01
Zawsze byłem optymistą, ale patrząc realnie 1 punkt przywieziony z Łodzi to będzie dobry rezultat :) Do zobaczenia w niedziele :)

koles1989
26-03-2010, 13:13
z naszej strony www

Przypuszczalne składy:

GKS Katowice: Gorczyca, Sroka, Owczarek, Napierała, Uszalewski, Wijas, Nowak G., Hołota, Plewnia, Buśkiewicz, Dudzic

a Kufel gdzie? za słaby?

Moskal odejdz proszę cie...

nie popadaj w paranoje..

Kristof
26-03-2010, 13:20
nie popadaj w paranoje..

Swoją droga pisanie Przypuszczalnych składów może sie zajmować gazeta, portal typu SS, 90minut itd, a nie OFICJALNA strona klubu... to 1 rzecz

No to powiedz mi dlaczego jest Wijas, a nie Kufel? kontuzja? Wijas w 2 drużynie na rezerwie się mieścić nie powinien z jego genialną techniką.

koles1989
26-03-2010, 13:26
Swoją droga pisanie Przypuszczalnych składów może sie zajmować gazeta, portal typu SS, 90minut itd, a nie OFICJALNA strona klubu... to 1 rzecz

Zgadzam się

No to powiedz mi dlaczego jest Wijas, a nie Kufel? kontuzja? Wijas w 2 drużynie na rezerwie się mieścić nie powinien z jego genialną techniką.

No i właśnie to jest przypuszczalny skład wytypowany przez naszą stronę, nie przez Moskala, dla tego nie ma czym się ekscytować.

w3g
26-03-2010, 16:14
Takie ciekawostki ze strony http://www.lkslodz.pl/news_full.php?id=14175 ( Stowarzyszenie ŁKS-u ):

Fragmenty:

2010-03-26 06:23:00 - piłka nożna - Michał
Wygrać z "Gieksą"!

[...]W Katowicach pod szyldem Górniczego Klubu Sportowego gra się w piłkę od roku 1964. Jak dotychczas żółto-zieloni czterokrotnie wywalczyli Wicemistrzostwo Polski, a trzykrotnie sięgali po Puchar Polski.[...]
Katami Łodzian okazali się wtedy Krzysztof Kaliciak, Bartosz Iwan oraz Grzegorz Goncerz. Jeśli dwaj pierwsi zostaną desygnowani do gry w niedzielę, nasi zawodnicy muszą za wszelką cenę odciąć ich od podań otwierających drogę do bramki. [...]

Edy
26-03-2010, 16:28
A jak się okaże w niedzielę, że "żaden z tych dwóch żółto-zielonych" nie znajdzie drogi do bramki Ełksy, będzie to oznaczać, że biało-biali uważnie słuchają rad Michałka.

FANFOOTBALL
26-03-2010, 17:01
Katami Łodzian okazali się wtedy Krzysztof Kaliciak, Bartosz Iwan oraz Grzegorz Goncerz. Jeśli dwaj pierwsi zostaną desygnowani do gry w niedzielę, nasi zawodnicy muszą za wszelką cenę odciąć ich od podań otwierających drogę do bramki. [...]
ale sie uśmiałem

w3g
26-03-2010, 19:08
GW dodatek w Łodzi: rozmowa z P. Świerczewskim
(fragmenty):

Sentymentalny mecz najstarszego ełkaesiaka
Jerzy Walczyk
2010-03-26, ostatnia aktualizacja 2010-03-26 17:45

Piotr Świerczewski rozegrał w GKS-ie Katowice ponad 100 spotkań, ale w niedzielę będzie musiał sentymenty odłożyć na bok. Obecnie jest piłkarzem ŁKS-u, który w niedzielę zagra właśnie z katowickim zespołem.
Najstarszy zawodnik ŁKS-u przyznaje, że będzie to dla niego szczególny mecz. - Mam 38 lat, z czego ponad 20 spędziłem na piłkarskich boiskach. Moim pierwszym znaczącym klubem był właśnie GKS - wyjaśnia Świerczewski
Świerczewski nie ukrywa, że wiele emocji towarzyszy niedzielnemu spotkaniu choćby z racji tego, że łodzianie jesienią przegrali aż 1:4 po golach Bartosza Iwana, Krzysztofa Kaliciaka i Grzegorza Goncerza. Żaden z nich w GKS-ie już nie występuje. - Będzie okazja, aby zrewanżować się rywalom za tamto upokorzenie. Szanuję GKS, w którym wychowałem się za czasów prezesa Mariana Dziurowicza, i dobrze wspominam tamte czasy - wyznaje piłkarz.
Świerczewski uważa, że jego drużynę stać na wygraną, a jego samego na strzelenie nawet zwycięskiego gola. Przed laty, będąc zawodnikiem Lecha Poznań, wystąpił w meczu przeciwko GKS-owi. Jego drużyna wygrała wtedy 3:1, a sam strzelił jednego z goli. Ostatni zaś był dziełem Damiana Nawrocika, obecnie także występującego w zespole z al. Unii. - Myślę, że stać nas z Damianem na powtórkę sprzed pięciu lat - dodaje Świerczewski. [...]
Świerczewski twierdzi, że fizycznie czuje się coraz lepiej. - Mam swoje lata, dlatego potrzebuję więcej czasu, aby dojść do optymalnej formy. Gram, bo mam jeszcze ambicje, by coś osiągnąć w życiu - tłumaczy. Zdaje sobie jednak sprawę z tego, że jego czas się kończy, a o sile łodzian coraz częściej decydują młodzi zawodnicy.[...]
Ostatnie mecze: 2:1 (w), 3:0 (d), 1:4 (d), 1:0 (d), 2:1 (w)
O rywalu: GKS przeżywa ogromne kłopoty organizacyjne. Zimą odszedł trener Adam Nawałka i kilku podstawowych piłkarzy. Wiosną w trzech meczach katowiczanie zdobyli dwa punkty (remisy z Górnikiem Zabrze i Stalą Stalowa Wola).

Całość:
http://lodz.**********/lodz/1,35142,7706276,Sentymentalny_mecz_najstarszego_el kaesiaka.html

Rolmops
26-03-2010, 22:10
Sermak,Górski,Wijas - kontuzja
Owca powinien juz zagrać

MajsterBGC
27-03-2010, 11:37
Sermak,Górski,Wijas - kontuzja
Owca powinien juz zagrać

Dzieki Ci panie Boże że naszego Wijashino obdażyłeś czymś takim jak kontuzja, moze Ryś wkoncu zagra..

robinio
27-03-2010, 14:24
Dzieki Ci panie Boże że naszego Wijashino obdażyłeś czymś takim jak kontuzja, moze Ryś wkoncu zagra..

Jestem, a właściwie to mogę powiedzieć byłem kibicem GieKSy.Przez taką wypowiedż debila,powtarzam DEBILA moja noga więcej na GieKSie nie stanie.Wijashino to jest w stosunku do naszego wychowanka podłość do potęgi.Dziwię się ,że takie prostactwo chodzi na mecze naszej GieKSy.Życzenie komuś kontuzji,kto poświęcił 15 lat życia w biedzie i nędzy.Dla mnie to jest skurwsyństwo niepojęte.

Miłosz1964
27-03-2010, 14:34
Dobrze ze takie prostactwo chodzi na mecze w przeciwieństwie do takiego bóstwa ja ty siedzącego na dupie

kosa
27-03-2010, 14:57
Rozjebał mnie podpis Miłosza :)

Robinio szybko skończyłeś kibicować :lol2:

Homer
27-03-2010, 15:10
Jestem, a właściwie to mogę powiedzieć byłem kibicem GieKSy.Przez taką wypowiedż debila,powtarzam DEBILA moja noga więcej na GieKSie nie stanie..

Nigdy nie byłeś kibicem GieKSy. Kibic nigdy się nie wyprze swojego klubu z powodu jakiegoś wpisu na forum. Im mniej takich "kibiców" na Bukowej tym lepiej...

Krzyś
27-03-2010, 15:13
Jestem, a właściwie to mogę powiedzieć byłem kibicem GieKSy.Przez taką wypowiedż debila,powtarzam DEBILA moja noga więcej na GieKSie nie stanie.Wijashino to jest w stosunku do naszego wychowanka podłość do potęgi.Dziwię się ,że takie prostactwo chodzi na mecze naszej GieKSy.Życzenie komuś kontuzji,kto poświęcił 15 lat życia w biedzie i nędzy.Dla mnie to jest skurwsyństwo niepojęte.

tak?
to wg Ciebie, ja to juz dawno powinienem sobie dac spokój:lol2:

robinio
27-03-2010, 15:17
Nigdy nie byłeś kibicem GieKSy. Kibic nigdy się nie wyprze swojego klubu z powodu jakiegoś wpisu na forum. Im mniej takich "kibiców" na Bukowej tym lepiej...

Byłem od 1974 do marca 2010r.

Krzyś
27-03-2010, 15:20
Byłem od 1974 do marca 2010r.

ty tak poważnie?
nie rozumiem Ciebie!
Jaki dajesz przykład?
Uwierz mi, że ja też byłem bliski, ale to jest silniejsze!
Ile by moja rodzina za to dała bym sobie dał z tym wszytskim spokój ...

nie wal w chuja, bo ktos tam cos napisał!

Cobden
27-03-2010, 15:21
Wijasa nie mozna krytykowac kiedy nic nie gra bo jest wychowankiem? Nie przekonuje mnie to.

Ale życzenie kontuzji piłkarzowi (jakiemukolwiek) też jest do kitu.

robinio
27-03-2010, 15:59
ty tak poważnie?
nie rozumiem Ciebie!
Jaki dajesz przykład?
Uwierz mi, że ja też byłem bliski, ale to jest silniejsze!

Mieszkając swego czasu na os.Tysiąclecia udawałem przed żoną ,że idę na spacer do parku,a z wózkiem na mecz.Piękne lata 80-te i 90-te..Dlatego tak mnie boli poniżanie naszych wychowanków.

koles1989
27-03-2010, 16:28
pamiętajcie o zmianie czasu, przesuwamy zegarki o godzinę do przodu!!

Homer
27-03-2010, 16:30
dobra Robinho szkoda twoich łez - 36 lat kibicowania i wystarczył anonimowy wpis na forum :lol3:
Podobno na Odrze Wodzisław nie bluzgają na swoich piłkarzy, może warto im poświęcić kolejne 30 lat swojego życia. Na pewno nie pogardzą takim fanatykiem...

MajsterBGC
27-03-2010, 16:59

jesli Cie szyderczy humor nie bawi, to przepraszam ze urazilem Ciebie i twoje mniemanie na temat naszego wychowanka(bo chyba nie potraktowales życzenia komuś kontuzji poważnie?!). Mam gdzies czy Łukasz wychował sie w biedzie czy bogactwie, nic nie zmieni tego ze są w klubie od niego chopcy mlodsi i lepsi. Powtórze jeszcze raz, jesli Cie urazilem, to przepraszam:)

PS. DEBIL to sobie mów do swojego dziecka, brata, babci, męża, ojca albo kogo tam chcesz, ale nie do innych forumowiczow.

Kristof
27-03-2010, 16:59
Kiepsko to wygląda miejsca 7 ( my ) do 11 mają 32 pkt, dobrze że Wisłą Płock wtopiła..

Bhoy
27-03-2010, 17:29
Na stronie Łks-u w zapowiedzi pisza, ze koniecznie trzeba odciac od podan Kaliciaka i Iwana...coz chyba nie bedzie z tym klopotu:lol2:

robinio
27-03-2010, 17:46
jesli Cie szyderczy humor nie bawi, to przepraszam ze urazilem Ciebie i twoje mniemanie na temat naszego wychowanka(bo chyba nie potraktowales życzenia komuś kontuzji poważnie?!). Mam gdzies czy Łukasz wychował sie w biedzie czy bogactwie, nic nie zmieni tego ze są w klubie od niego chopcy mlodsi i lepsi. Powtórze jeszcze raz, jesli Cie urazilem, to przepraszam:)

PS. DEBIL to sobie mów do swojego dziecka, brata, babci, męża, ojca albo kogo tam chcesz, ale nie do innych forumowiczow.

Nie bronię Łukasza,słabsi idą na ławę.W Niemczech jest zasada,że obcy musi być o klasę lepszy,by zająć miejsce wychowankowi.U nas byle podciep z Ruchu,Cracovi czy Korony blokuje miejsce naszym.Przykład;taki Goncerz nie załapuje się do 18-ki Ruchu.Kaminski,Kaliciak,Iwan nie wychodzą w podstawowm skladzie.Nie wspomnę o "idolach" Markowskim,czy Jarominie.Jesteś gość,od prawdziwego kibica przeprosiny przyjmuję.W Wielki Piątek jestem na meczu.

m1964
27-03-2010, 18:02
W Wielki Piątek jestem na meczu.

jutro, w NIEDZIELE PALMOWA, spotykamy sie na ŁKSie w Łodzi hehehe...

nie mow ze nie jedziesz ; ))

MisiekWNC
27-03-2010, 18:06
robinho, w meczu z legią, grał Goncerz i szło mu na prawdę bardzo dobrze, napisz jeszcze o Janoszce bo zapomniałeś o nim :) z legią strzelił zwycięstką bramke. Jakby nie gracze ktorych wymieniales, teraz gralismy bysmy "derby" z ruchem radzionków i sosnowcem.

MajsterBGC
27-03-2010, 18:11
Nie bronię Łukasza,słabsi idą na ławę.W Niemczech jest zasada,że obcy musi być o klasę lepszy,by zająć miejsce wychowankowi.U nas byle podciep z Ruchu,Cracovi czy Korony blokuje miejsce naszym.Przykład;taki Goncerz nie załapuje się do 18-ki Ruchu.Kaminski,Kaliciak,Iwan nie wychodzą w podstawowm skladzie.Nie wspomnę o "idolach" Markowskim,czy Jarominie.Jesteś gość,od prawdziwego kibica przeprosiny przyjmuję.W Wielki Piątek jestem na meczu.

Kazdy medal ma 2 strone, gdyby nie te "podciepy" to dzisiaj grali bysmy w 2 lidze o ile bysmy gdziekolwiek grali.. A przyklad z Kalim i Iwanem jest taki dziwny bo moze i sie nie lapia do skladu tam, ale badz co badz, grali lepiej niz inni i nie byli na wypozyczeniu. A porownywanie Oranżady do Bundesligi to jak porównywać organizacyjnie GieKSe i Borussie Dortmund. W wielki piątek na szpilu :)

robinio
27-03-2010, 18:26
jutro, w NIEDZIELE PALMOWA, spotykamy sie na ŁKSie w Łodzi hehehe...

nie mow ze nie jedziesz ; ))

Jadę i będę w sektorze razem z Wami.

Jackoow
27-03-2010, 19:08
W Wiadomościach sportowych na tvp1 dali nieźle dupy. Kurowski zapowiadana na jutro nasz mecz, a w górnym okienku herb ŁKS-u i GKS-u..... Bełchatów.....

Bhoy
27-03-2010, 19:11
W Wiadomościach sportowych na tvp1 dali nieźle dupy. Kurowski zapowiadana na jutro nasz mecz, a w górnym okienku herb ŁKS-u i GKS-u..... Bełchatów.....

serce sie kraja, za taka profanacje powinny na Woronicza łby polecieć:lol2:
to niestety dowód ,ze o tej prawdziwej GieKSie sie w Polsce zapomniało, oby za niedługo Katowice wróciły gdzie nasze miejsce!

MisiekWNC
27-03-2010, 19:11
To samo zauważyłem. Dobrze, że chociaż nazwy klubu nie pomylił :cham:

Gumiś
27-03-2010, 19:43
a norma ostatnio tez tak bylo ino na odwrot GKS Bełchatów i nasz herb

remekk
27-03-2010, 19:44
Tydzien albo dwa tygodnie temu , przy okazji meczu Bełchatowa , w okienku herb GieKSy . Więc pomylili się dwa razy w ciągu dwóch tygodni ;)

Junior
27-03-2010, 19:48

Zazdrosni o komputer? :hihi:

Krzyś
27-03-2010, 20:06
Zazdrosni o komputer? :hihi:

kaj jest mod?:)

Shellu
28-03-2010, 01:12
Jestem, a właściwie to mogę powiedzieć byłem kibicem GieKSy.Przez taką wypowiedż debila,powtarzam DEBILA moja noga więcej na GieKSie nie stanie. Wijashino to jest w stosunku do naszego wychowanka podłość do potęgi.Dziwię się ,że takie prostactwo chodzi na mecze naszej GieKSy.Życzenie komuś kontuzji,kto poświęcił 15 lat życia w biedzie i nędzy.Dla mnie to jest skurwsyństwo niepojęte.

Post, który można podzielić na dwie części. Pierwsza część niepogrubiona - zrzucam to na karb emocji, ale większej bzdury nie słyszałem. Zawsze myślałem, że człowiek im staje się starszy, tym mądrzejszy, niestety pisząc takie brednie zaprzeczasz temu i jednak wolałbym przynajmniej umysłowo nigdy się nie zestarzeć. Mam nadzieję, że się zastanowisz i nie będziesz pisać takich bredni.

Co do drugiej części za to zgadzam się w stu procentach. MajsterBGC Ciebie chyba popierdoliło i Ty siebie nazywasz kibicem GKS?

ejr
28-03-2010, 04:30
Jestem, a właściwie to mogę powiedzieć byłem kibicem GieKSy.

No to wypierdalaj i tyle. Twoich beznadziejnych postow brak mi nie bedzie, a jak nie umiesz zniesc, a czasem olac garsci glupoty, badziewnosci i prowokacji w niektorych postach ktore sa tu serwowane od lat to tym bardziej bye :)

A co do postu MajstraBGC - to samo co wyżej tyczy sie również Ciebie - głupota najwyższych lotów.

ejr
28-03-2010, 04:42
Dodam jeszcze, że Łukasz zapewne gra tak, jak potrafi. To od włodarzy klubu i trenera zależy (a czasem i z biedy - jak jest krótka ławka tak jak u nas ;P) zależy czy będzie grał czy nie. Jak widać ktoś go do gry desygnuje. Nawet w emocjach komuś sprowadzonemu do klubu za grube miliony można powrzucać i powytykać to i tamto, ale nie wychowankowi, który zaczynał u nas bez warunków do grania w pilke. (młodziez u nas juz dawno nie miala łatwo, nawet jesli chodzi o podstawowa sprawe boiska na ktorym maja grac mecze) Dla takich chopow szacunek, mimo ze widac, ze albo sa nie w formie, albo stworca nie obdarzył ich wystarczajacym talentem na gre w pilke na tym szczeblu. To jest nasz czlowiek.

w3g
28-03-2010, 06:28
Wczorajszy Sport:

http://images48.fotosik.pl/277/22c0c2301119e20em.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=22c0c2301119e20e)

Skoczek1312
28-03-2010, 09:03
jest jakaś transmisja na żywo? bo nie potrafię nigdzie znaleźć szpilu na stronach typu soccerlive itp a mecz słyszałem transmitowany jest na tvp

Kristof
28-03-2010, 09:12
jest jakaś transmisja na żywo? bo nie potrafię nigdzie znaleźć szpilu na stronach typu soccerlive itp a mecz słyszałem transmitowany jest na tvp

Eee w sporcie mówili że ma lecieć na tvp info. Jak dobrze zrozumiałem

Skoczek1312
28-03-2010, 09:17
skoro jest na tvp info to dziwi mnie że nie ma szpilu na internewtowych stronach typu soccerlive.com

Maciek z TZN
28-03-2010, 10:21
W TVP Sport jest na 100% a co wywinie TVP Info to niewiadomo.

adamo7489
28-03-2010, 11:17
Bo na TVP INFO podstawowym leci jakiś film. Tylko TVP ŁODŹ i TVP KATOWICE transmitują mecz, bo tylko one są zainteresowane. Poza tym leci na TVP Sport jak już wszyscy wiedzą

Wierny
28-03-2010, 12:05
http://programtv.interia.pl/kanaly/wszystkie/tvp-3-katowice/retransmisja-sportowa,17533071,36,10

chyba o to chodzi-mam nadzieję że leci na tvp info

jest ktoś pewny?

Wierny
28-03-2010, 12:55
Stawiam na 1:0 dla GKS! ;-)

http://img716.imageshack.us/img716/2213/tapetka.png

DO BOJU GKS!!!

Thales
28-03-2010, 13:11
http://tv.wp.pl/name,TVP3-Katowice,stid,22,program.html

Skoczek1312
28-03-2010, 14:22
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-liga/wideo/lks-gks-w-niedziele-w-tvp-sport-i-sporttvppl/1490048

macie na tą chwilę czarny obraz tak jak ja czy jednak coś wam leci?

19Paweł64
28-03-2010, 14:36
Przecież na TVP 3 puszczają....

Skoczek1312
28-03-2010, 14:51
fakt zapomniałem ;)

lolo1989
28-03-2010, 16:02
Tylko skąd ta pewność,że puszczaja akurat nasz mecz? pisze tylko retransmisja sportowa, a tydzien badz dwa temu byla to piłka reczna.

Skoczek1312
28-03-2010, 16:18
no właśnie sama nazwa retransmisja podpowiada nam, że nie będzie to mecz na żywo.

19Paweł64
28-03-2010, 16:28
Ja mam nadzieje, że puszczą GieKSę

* 29.03, 21:50 - TVP Polonia: ŁKS Łódź - GKS Katowice
* 29.03, 03:25 - TVP Polonia: ŁKS Łódź - GKS Katowice

Tutaj powtórki na tvp polonia

Lars Ulrich
28-03-2010, 16:31
to kurwa leci czy nie? bo sie podgrzewam

Skoczek1312
28-03-2010, 16:33
nie chce was martwić, ale skoro to retransmisja ...to nie my. Kurwa szpil na żywo każdy by zobaczył to puszczą jakiś stary szpil ręcznej!

19Paweł64
28-03-2010, 16:36
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-li...ttvppl/1490048
jak włączacie to macie jakiś ciulaty komunikat na czarnym tle ?

Wierny
28-03-2010, 16:39
zainstaluj najnowszy windows media player-powinno pomóc :)

MisiekWNC
28-03-2010, 16:41
musisz jakąś wtyczke pobrać, ale nie pamiętam jaką bo rano to robiłem.

MisiekWNC
28-03-2010, 16:44
Mecz będzie pokazywany o 18.00 na TVP 3! (info telefoniczne od TVP).

19Paweł64
28-03-2010, 16:45
Zajebiscie ;ddddd teraz aktualnosci leca

Lars Ulrich
28-03-2010, 16:46
Mecz będzie pokazywany (info telefoniczne):lol2:

ps. to mi ulżyło bo szczytem by było pokazywanie retransmisji... no ale to tvp3 ..

Krzyś
28-03-2010, 16:47
a to co?:

http://sport.tvp.pl/

dobra, juz jestem w temacie:)

IRON
28-03-2010, 16:47
http://www.soccer-live.pl/ :lol:

MisiekWNC
28-03-2010, 16:49
Krzyś będzie na stronie, na TVP sport i na TVP3 (przynajmiej tak mówił gość od wydziału sportu w TVP3) więc ulga jest :)

Krzyś
28-03-2010, 16:51
Krzyś będzie na stronie, na TVP sport i na TVP3 (przynajmiej tak mówił gość od wydziału sportu w TVP3) więc ulga jest :)

dobra, zobaczymy co i jak po 18.05;)

Grześ
28-03-2010, 16:55
GKS Katowice:

Gorczyna

Sroka

Dziółka

Napierała

Niechciał

Owczarek

Hołota

Cholerzyński

Plewnia

Buśkiewicz

Dudzic

za : http://lksfans.pl/index.php/forum_reply/index/id/2179

19Paweł64
28-03-2010, 16:57
Koleś w aktualnosciach mowil ze mecz GieKSy teraz transmituja

MisiekWNC
28-03-2010, 16:59
Nosz w końcu Niechciał, miałem małą nadzieję, że wystawi też Małkowskiego, no ale widać, że jeszcze nie czas. Bez Nowaka i Rysia (pewnie wejdą w drugiej połowie). Po zwycięstwo Panowie po zwycięstwo!

19Paweł64
28-03-2010, 17:06
Leci !

czarny1125
28-03-2010, 17:08
leci wam na sport.tvp.pl bo mi narazie tylko zapowiedz pokazuje

Skoczek1312
28-03-2010, 17:08
jest! ale mi ulżyło ;D

Pituś
28-03-2010, 17:12
na TVP3 Katowice leci jak cos...

olo288
28-03-2010, 17:12
mi nie leci macie to dajcie jakiegpoś linka

Skoczek1312
28-03-2010, 17:13
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela

lentoo
28-03-2010, 17:15
Ludzie, wbijajcie na chata
http://forumgieksy.pl/javachat.php

Krzyś
28-03-2010, 17:16
leci!!

Skoczek1312
28-03-2010, 17:30
te wrzutki naszych już drugi mecz mnie rozwalają !!! ;/

Pituś
28-03-2010, 17:39
Jeeeeeeeeeest kurwa!!!!!!!!

Kufellll!

Krzyś
28-03-2010, 17:39
te wrzutki naszych już drugi mecz mnie rozwalają !!! ;/

goooooollll
Kufellllllll!!!!

MisiekWNC
28-03-2010, 17:42
1:0 !!! prawie a Kufel by walnął drugą. Macie kurwa niedowiarki, że będzie wtopa 10:0...

Homer
aaaj czemu nie podawał teraz Kufel ?! Byłoby 2 !!

MaMut
podałby zamiast strzelać 0:2 by było :|

Lars Ulrich
28-03-2010, 17:44
Akcja świetna, gdyby tak za ciosem pierdolnęli byłoby pięknie,miło się ogląda :)

Skoczek1312
28-03-2010, 17:45
miło miło ;)

Skoczek1312
28-03-2010, 17:52
dobrze to dzisiaj wygląda!!!

Krzyś
28-03-2010, 17:53
juz kręcą;/
nnie było spalonego!

Wojtal64
28-03-2010, 17:53
Slucham doping przez fona i nawet ladnie:)

Pituś
28-03-2010, 17:56
Napierała samobój :/

czarny1125
...szkoda...

Krzyś
Napierala samobój :/

echhh

Grać swoje!

Wojtal64
28-03-2010, 17:57
Czy Wygrywasz Czy NIe!!!!!...........

whyduck
28-03-2010, 17:58
1:1 ?

gorzoła :kac:

Bens1986
Taki z dupy faul ale za to ta główka piękna szkoda ino że nie do tej siatki... mimo to są na siłach wygrać jak pocisną mają przebłyski...jak sędzia pozwoli to wygramy

Krzyś
drugi błąd liniowego
KURWAAAA!

Skoczek1312
28-03-2010, 17:59
jebany liniowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoczek1312
28-03-2010, 18:00
patrze na te podania naszych dzsiauj w obronie i w pomocy gramy dzisiaj pewnie!!!

Grześ
28-03-2010, 18:01
jebany ten jebany tamten a my kurwa napastników nie mamy :/

Skoczek1312
28-03-2010, 18:02
mowie o podaniach po ziemi, bo wrzutki to inna bajka

Kristof
28-03-2010, 18:04
Zaczyna się "Trochimiuk Show" chodzi o liniowych ale i tak zjeby dostaje główny:cham: ŁKS słabiutki jest... za dużo emerytów. Szkoda bo mogło być 2:0 ech walczymy dalej

Buśkiewicz..Dudzic... traficie coś ;<

MisiekWNC
28-03-2010, 18:06
ŁKS nie jest słaby, to przeciwnik na którego lubimy i umiemy grać. Mają dobrą murawe, piłka nie odskakuje więc możemy sobie ich klepać. Jest szansa, tylko niech grają pressigiem i idą za ciosem!

Pavveuek
28-03-2010, 18:07
nie mamy napastników Ci dwaj z przodu to jest żart

Cwaniak64
3:0 dla gieksy powinno być, co ten sędzia robi, ze 2 albo 3 spalone podyktował dla nich których nie było.

Skoczek1312
niech zagraja tak samo jak w pierwszej i mozna walczyć!!! i niech się skupią przy stałych fragmentach bo to jest nasz koszmar!

Homer
28-03-2010, 18:08
Ładnie gramy; pewnie jak w meczu z Górnikiem. Dlaczego z mocnymi rywalami potrafimy tak grać a ze słabymi jest tragedia ?
Naprawdę szkoda tej drugiej sytuacji Cholerzyńskiego; teraz w wywiadzie mówi, że źle przymierzył, ale źle to zrobił, że strzelał zamiast podawać do kolegi, który miałby pustą bramkę przed sobą. Druga bramka mogła już ustawić mecz a my się potem daliśmy do obrony zepchnąć.
Mam nadzieję, że chłopaki nie wymiękną i wejdą dobrze w II połowę ! Trzy punkty jak najbardziej dziś do zdobycia !

DavGKS
28-03-2010, 18:09
Ogolnie mozna powiedziec ze nie jest źle,ŁKS na prawde jest słaby,gramy bez napastników:huh:,sędzia juz dwa błedy na naszą nie korzyść i te dosrotkowania są bardzo słabe.jak tak będzie w drugiej polowie gra wyglądała to jest duza szansa na zwycięstwo. :piwo:

Tevez
28-03-2010, 18:22
Buśkiewicz jest tak drewniany jak Gielza pod koniec swojej przygody w GieKSie. Bardzo szkoda Kaliciaka, zwłaszcza, że w Cracovii nie gra.

Pituś
28-03-2010, 18:24
Owczarek kontuzja :/

Skoczek1312
28-03-2010, 18:26
ja pierdole!!!!

Skoczek1312
28-03-2010, 18:27
3 spalony tu cos smierdzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wojtal64
Nie było kurwa spalonego!!

galuś
No kurwa to już nie jest śmieszne :| 3 raz kurwa ...

FANFOOTBALL
znów sędziowie wypatrują wynik

Homer
kurwa, druga seta w meczu zmarnowana...
...i znowu nie było spalonego; skąd oni biorą tych sędziów - z ligi trampkarzy ?

RAF64
ja pierdole nie ma mowy o spalonym!! Ale i tak mi się dziś GieKSa podoba :)

Krzyś
28-03-2010, 18:28
3 niesłuszny spalony;/

Skoczek1312
28-03-2010, 18:28
powinni nasi wygrac za te spalone!

MisiekWNC
28-03-2010, 18:29
Ale było by 1v1 Buśkiewicza, poziom sędziów równy zeru.

Kristof
28-03-2010, 18:29
.................................................. ...................... KURWA MAĆ co to ma być? zgraja chujów jebanych

GALCZAK
28-03-2010, 18:30
ja pier.. ten pajac nie ma pojęcia o sędziowaniu.

Homer
28-03-2010, 18:31
ŁKS gra tak słabo z tyłu, że jakbyśmy mieli trochę lepszych grajków z przodu to już mielibyśmy 4 gole na koncie co najmniej...

Homer
28-03-2010, 18:34
Powtórka z I połowy - początek nasz, potem dajemy pograć Łodzianom :huh:

MisiekWNC
28-03-2010, 18:34
Wszystkie te akcje które są pod naszą bramką są błędami popełnianymi przez naszych napastników. Dudzic jest szybki bardzo, czemu on truchta za kolesiami z ŁKS którzy maja bal? Zamiast zapierdalac to se truchta a ma do nich pol metra.

Krzyś
28-03-2010, 18:35
buśka jest słaby w chuj;/

kluska
28-03-2010, 18:36
kurwa ggollll

Pituś
Buśkiewicz!!!!!

FANFOOTBALL
gooooooooooooool

Wojtal64
28-03-2010, 18:37
Pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Skoczek1312
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Wojtal64
Gks klubem mym!!!!!

RAF64
PIĘKNIE!!! wreszcie Buśkiewicz coś pokazał !!!!

Krzyś
buśka .... no co mam napisać?

w końcu KURWA!

GALCZAK
golllllllllllllll

Homer
28-03-2010, 18:38
Aaaaaaaaa :fly::fly:
Dobra Buśka ! Wszystko masz wybaczone jak wygramy ten mecz !:faja:

tomek-ligota
brawoooooooooooo

FANFOOTBALL
Taką Giekse chce sie oglądać

MisiekWNC
Brawo kurwa!!!!!!!! Ładnie Buśkiewicz!!! Co jak co ale mu się dzisiaj należało, świetny mecz dzisiaj gra, zapierdala aż miło, świetnie się ustawia, ciężko mu bale wziąć. Brawo! Jakby tak jeszcze Dudzic tempo swoje podkręcił... Brawo jedziemy dalej!

tomek-ligota
gks klubym mym aeeejjaaaoooo

tomek-ligota
28-03-2010, 18:42
to jest ta gieksa giekaes to jest ta gieksa !!!!!!!!!!!11

Wojtal64
28-03-2010, 18:42
Po zdobyciu gola konkretyny doping przez telefon slychac:)

FANFOOTBALL
28-03-2010, 18:43
pikno oprawa

Wojtal64
28-03-2010, 18:43
Piekna Oprawa:)

FANFOOTBALL
28-03-2010, 18:45
nie dobrze to wygląda

Skoczek1312
aaaaaaaaaaaaaaaaaa to było piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FANFOOTBALL
na szczęście nowak sie pozbierał

Skoczek1312
28-03-2010, 18:46
jak nasi zapierdalają!!!

FANFOOTBALL
28-03-2010, 18:48
Teraz gol

Zychu_64
28-03-2010, 18:48
Brawo Jacek ! Narazie Ełksa trochę nas ciśnie, ale mam nadzieję, że utrzymamy wynik albo go podwyższymy :)

Homer
28-03-2010, 18:49
jak nasi zapierdalają!!!

i dlaczego ze Stalową Wolą tak się nie dało ?! Przy takiej grze rozjechaliby ich aż miło :huh:

kluska
28-03-2010, 18:49
te wciepki Plewni mnie zalamuja.

FANFOOTBALL
28-03-2010, 18:50
i dlaczego ze Stalową Wolą tak się nie dało ?! Przy takiej grze rozjechaliby ich aż miło :huh:

było mineło, ważne co jest dziś

kluska
28-03-2010, 18:53
o kurwa konkretna oprawa:)

FANFOOTBALL
28-03-2010, 18:53
aj Cholerzyński

Homer
28-03-2010, 18:56
zaczyna się pomału obrona Częstochowy :/
mam nadzieję, że nam się uda jakaś kontra

utrzymać to Panowie !!!

Gała :]
nie mam pytan, szok to co Nasza GieKSa gra!

Krzyś
nie maja nasi siły podawać?

FANFOOTBALL
ufff

tomek-ligota
28-03-2010, 18:58
Nbeda 3 pkt !!!!!

Skoczek1312
zaraz bede mial wylew w sercu i penisie !!!!!!!!!!!!!!!!!

tomek-ligota
Beda !!

Krzyś
28-03-2010, 18:59
zaraz bede mial wylew w sercu i penisie !!!!!!!!!!!!!!!!!

3m się!

hehhhheehehhe

Skoczek1312
28-03-2010, 19:00
;D

Lars Ulrich
28-03-2010, 19:01
Skoczek nie tasuj jeszcze,parę minut zostało, ale grają zajebiście !!!!

Homer
28-03-2010, 19:03
gdyby nie alko to chyba nie dałbym rady oglądać !
Utrzymać to Panowie !!!
90 minuta !

GALCZAK
jeszcze 4 minuty :P

FANFOOTBALL
aż 4 minuty

Skoczek1312
28-03-2010, 19:04
jebany Hajto kurzok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FANFOOTBALL
28-03-2010, 19:05
Hajto ty kurwo

tomek-ligota
Wygramyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Hajto mi dziala kur*a rowno na nerwy..

GieKSa!! Robić swoje!!

Homer
28-03-2010, 19:06
Kończyć kurwa ten mecz !!!!

Pituś
28-03-2010, 19:08
KONIEC!!! 3 punkty jada do Katowic!!!

Dziekujemy panowie!!!

FANFOOTBALL
Tak jest

Homer
Jeeeeeesttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GALCZAK
Wygrana !!!!!!!!!!! na kolana galerianki :)

RAF64
GKS GKS GKS!!!!! Brawo Brawo Brawo! Piękny mecz!!!! Gratuluję! :)

Kristof
Yuuuhuuuu

Skoczek1312
jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

3pkt!!

Mistrzostwo swiata!

Dziekuje, dobranoc!

FANFOOTBALL
28-03-2010, 19:09
"Zagraliście jak za dawnych lat!"

whyduck
28-03-2010, 19:10
gdzie te 3:0 ? ŁKS, gdzie te 3:0 ? hahahahahha

ja kocham Giekse lololololo

jutro pęka butelka w samolocie :)

Skoczek1312
to co dzisiaj zagrali to było coś fenomenalnego każdy w szoku jak zadupiali!!!! Brawo!

Zawada
jest kurwa mac zajebiscie uhuhuhuhuhu!!!

Homer
28-03-2010, 19:11
Dlaczego oni tak potrafią grać tylko z drużynami teoretycznie silniejszymi (Górnik, ŁKS) ? A z taką Stalą grają jak łamagi ?

Wywiad z Buśkiewiczem :lol2:

Jaworznoo
Brawo !!!

anetoshi
3pkt do Katowic
na duży plus cała drużyna ;))
(no może oprócz Dudzica...)
hah w 88minucie było słychać ,,Balaz kur.. spierda...'' :cham:

Maly Slowik
28-03-2010, 19:12
Kurwa Panowie !!! Piłkarze zagrali z charakterem, ambicją i to był naprawdę świetny mecz w ich wykonaniu. Brawo GIEKSA. Ja kocham GieKSe lolololololo !!!!!!!!!!!!!!!!!

Krzyś
Brawoooooooo!!!!!

Kristof
Dlaczego oni tak potrafią grać tylko z drużynami teoretycznie silniejszymi (Górnik, ŁKS) ? A z taką Stalą grają jak łamagi ?

Wywiad z Buśkiewiczem :lol2:

Jak sie oto Gorczycy zapytałem to odp: nie lubimy grać w roli faworyta.

Jest zajebiście !!!!!!!!!!!!!!!!!

Krzyś
28-03-2010, 19:14
ale nas chwalą!
sami zawodnicy ŁKS!

Krzyś
28-03-2010, 19:15
KURWA, potencjał jest!
do przodu!!!!

Tevez
28-03-2010, 19:16
Najgorsze, że gdyby nie strata punktów z Łęczną i Stalówką to teraz bylibyśmy na drugim miejscu w tabeli!

pocket
Super zagrali!!!!!!!!!!!!! Szkoda tylko ze ten sezon jest jaki jest, tzn ze jak zwykle nie jestesmy do niego przygotowani organizacyjnie i finansowo, bo mogl byc latwy awans, przy tej postawie "faworytow" (KSG, Pogon, ŁKS). BRAWO GIEKSIARZE !!!

Bens1986
Jak 1 liga bedzie w cholere mocna to awans mamy w kieszeni brawo GKS

Skoczek1312
28-03-2010, 19:17
kibice Górnika zapewne oglądali mecz i po raz kolejny przecierali oczy ze zdumienia zazdrościli u naszych potencjału,walki i ambicji

~~mały-1964
28-03-2010, 19:18
GieKaeS gra i 3pkt ma:)))
dobry mecz zagral Buskiewicz zrezta jak cala druzyna

Homer
28-03-2010, 19:20
Najgorsze, że gdyby nie strata punktów z Łęczną i Stalówką to teraz bylibyśmy na drugim miejscu w tabeli!

Dokładnie ! Strasznie to boli gdy ma się świadomość po takim meczu jak dziś, że chłopców stać na dobrą grę !
Swoją drogą ta I liga w tym roku jest masakrycznie słaba jak się popatrzy na wyniki drużyn (nie licząc Widzewa)

Wojtal64
28-03-2010, 19:22
Pieknie!! Wkoncu!

Izmo
28-03-2010, 19:22
Taką gre mogę oglądać zawsze ;) Teraz czekam na nastepny mecz ^^

gorski1991
28-03-2010, 19:23
Zagrali zaebiście !!! A MY JAKO KIBICE POKAŻMY ŻE JESTEŚMY Z DRUŻYNA !!! W piatek wiekszosc osób bedzie miało pewnie wolne wiec WSZYSCY NA WARTE !!!!

JointGOS
28-03-2010, 19:28
Zajebisty szpil ! Nasi pokazali GIEKSIARSKI charakter ! Mega euforia po 2 bramce na sektorze i obraz Juniora zeskakującego z płotu, bezcenne :lool:

alfik
28-03-2010, 19:30
Najbardziej żal to jest ze taki łks co hu.... gra jest na 2 miejscu w tabeli !! GIEKSA DO EKSTRAKLASY !!! !!! GKS GKS GKS GKS

...zagraliscie jak z dawnych lat jak za dawnych LAT LAT !! LALALALA !!

krist73
28-03-2010, 19:34
super chłopaki zagrali.Możemy być dumni z całej drużyny.szkoda tego sezonu.troche mniej kłopotów i gralibyśmy o awans.Dziękujemy!!!!!!!

Suja
28-03-2010, 19:35
Kurde nasza Gieksa taka dobra czy ŁKS taki słaby. Pewnie i to i to ;] Wreszcie grali tak że chciało się ich oglądać. Szkoda że nie grają tak z takimi Stalami i Łęcznymi. A co do meczu wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem byłoby ustaiwnie Dudzica na szpicy a za nim Buśkiewicza, dzięki temu można by wykorzystać szybkość tego pierwszego tak jak Kaliciaka. No i jak zawsze Sroka ... chłop może i biega ale bez celu, holuje tą bale zamiast podawać, a jak już poda to do rywali, wrzutki tż na wysokości kolan. Może wreszcie czas dać szansę Małkowskiemu. Moskal chyba wreszcie zobaczył że Niechciał na lewej o niebo lepiej niż Uszalewski. No i brakuje prawoskrzydłowego ;( takiego Goncerza, bo Cholerzyński to raczej lepiej na środku sie spisuje.

Janek
28-03-2010, 19:36
Zagralismy naprawde piekny mecz, szkoda tych sytuacji co byly ale liczy sie ze wygralismy i to mecz ktory myslalem ze bedzie ciezko o remis a tu mila niespodzianka. Teraz czas na Warte i oby byla taka sama walka jak dzis to bedzie zajebiscie

rafalbombel
28-03-2010, 19:39
w tabeli się ciasno zrobiło - 11. Gorzów ma do nas tylko 3 pkt straty :( to zwycięstwo było bardzo potrzebne

wangog
28-03-2010, 19:39
Kurde nasza Gieksa taka dobra czy ŁKS taki słaby. Pewnie i to i to ;] Wreszcie grali tak że chciało się ich oglądać. Szkoda że nie grają tak z takimi Stalami i Łęcznymi. A co do meczu wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem byłoby ustaiwnie Dudzica na szpicy a za nim Buśkiewicza, dzięki temu można by wykorzystać szybkość tego pierwszego tak jak Kaliciaka. No i jak zawsze Sroka ... chłop może i biega ale bez celu, holuje tą bale zamiast podawać, a jak już poda to do rywali, wrzutki tż na wysokości kolan. Może wreszcie czas dać szansę Małkowskiemu. Moskal chyba wreszcie zobaczył że Niechciał na lewej o niebo lepiej niż Uszalewski. No i brakuje prawoskrzydłowego ;( takiego Goncerza, bo Cholerzyński to raczej lepiej na środku sie spisuje.

Jo bych dol Malkowskiego na prawo obrona, Sroka na prawo pomoc i zoboczyl jak to bydzie dzialac :)

A co do meczu
Dobry mecz w naszym wykonaniu, ale dali razi nieskutecznosc, i ten mecz pokozol, ze poziom sedziowania w polsce jest mniej niz 0

Kristof
28-03-2010, 19:43
lewą Pomoc trza podreperować, tzn zmienić Plewnie i wpuszczać go w 60min meczu, bo na 90min juz sie nie nadaje. Tylko nie wiem kogo dać na lewą pomoc.

Niechciał pokazał kto jest lepszy !!!!!!!! Uszal ławka!

Niechciał do każdej akcji po lewej sie włączał

Wszyscy na mecz z Wartą !!!

krejzol
28-03-2010, 19:44
zazdroszcze naszym wyjazdowiczom:) ale obiecuje że jak nie bedzie zajeć na AWF-ie i bedzie jeden weeknd wolny wspomoge nastepny wyjazd moim gardłem!!

a teraz wszyscy na WARTE POZNAŃ !!

oby chłopaki dostali wiatru w skrzydła i po stabilizacji w klubie walczyli do końca!

DavGKS
28-03-2010, 19:47
To było cos wspaniałego,pięknego emocjonujacego.GieKSa panowała wiekszosc meczu,ładnie grali w obronie,Plewnia słabo,Owczarek na + ogolnie nasza drużyna zaskoczyła bardzo pozytywnie.Oj szkoda ze Stalówka i Łęczną.

w następnym sezonie walka o Ekstraklase;)

MiRO
28-03-2010, 19:50
Dziękuje forumowiczowi FANFOOTBALL za wyczerpującą relacje LIVE :cham:

Teraz gol
na szczęście nowak sie pozbierał
aj Cholerzyński
nie dobrze to wygląda
było mineło, ważne co jest dziś
pikno oprawa
gooooooooooooool
Tak jest
Hajto ty kurwo
aż 4 minuty
znów sędziowie wypatrują wynik
ufff
Taką Giekse chce sie oglądać
"Zagraliście jak za dawnych lat!"

---
ode mnie krótko: Buśkiewicz, Dudzic i Owczarek nie wiem co w składzie robią. Plewnia niech sobie przypomni jak sie wykonuje stałe fragmenty gry i dośrodkowania i będzie dobrze. Gorczyca na mega plus. Cholerzyński szkoda że nie podawał w wiadomej sytuacji.
Sędziowanie MASAKRA!!
Najważniejsze że Łódź na kolanach!!
pozdro dla niedowiarków :faja:

DavGKS
28-03-2010, 19:52
ode mnie krótko: Buśkiewicz, Dudzic i Owczarek nie wiem co w składzie robią.
pozdro dla niedowiarków :faja:

Co ty chcesz od Owczarka?
Dobrze grał według mnie....

Skoczek1312
28-03-2010, 19:54
zgadza się, relacja najwyższych lotów ;D haha

Skoczek1312
28-03-2010, 19:57
najbardziej mnie rozjebala krotka treściwa relacja i nagle tekst ..hajto ty kurwo! :D

Lars Ulrich
28-03-2010, 20:04
sędziowie (przez lornetkę) wypatrują wynik :rotfl:

co do gry,to ta liga jest przejebanie słaba,praktycznie każdy może awansować, my pokazaliśmy charakter,więc więcej stabilizacji i na pewno można się starać o awans,czemu nie?

karolpro
28-03-2010, 20:13
GieKSa super! Tak trzymać!
W piątek wbijać ludzie na Wartę.

Tony64
28-03-2010, 20:18
Ogólnie mecz stał wg mnie na wysokim poziomie. Szybki, dużo walki. Lecz nigdy nie ma meczu gdzie do niczego nie można się przyczepić.

Gorczyca - pewniak. Praktycznie bezbłędny.
Sroka - walczak, nie pozwalał na wiele przeciwnikom, aczkolwiek parę razy Gevorgyan go minął. Kilka dobrych akcji w ofensywie.
Niechciał - na pewno lepszy od Uszalewskiego, ale tak samo jak Sroka czasem pozwolił na dośrodkowanie. No i trafił w poprzeczkę.
Napierała - samobój przypadkowy, bez zastrzeżeń.
Dziółka - widać brak ogrania i czasem nie wiedział co robić, jednak wzrostem nadrabiał. Świetna interwencja kiedy Gikiewicz (?) podawał do niepilnowanego Kujawy (? - czy odwrotnie) w końcówce.
Owczarek - hmmm wg mnie on pełni tutaj rolę takiego Carricka w MU. Niby niewidoczny, bez fajerwerków, cichy, ale jednak było widać różnicę gdy zszedł. Na plus.
Hołota - próbował parę razy uderzyć z dystansu i ładnie podał na wolne pole Cholerzyńskiemu. Poza tym niczym szczególnym się wg mnie nie wyróżnił.
Plewnia - wg mnie najsłabszy GieKSiarz w tym meczu. Chyba żadne podanie, nawet po ziemi nie doszło do kolegi z drużyny. A dośrodkowania wołają o pomstę do nieba. Szczerze serce mi mocniej biło (z przerażenia) gdy był on przy piłce...
Cholerzyński - strzelił bramkę, po chwili miał szansę na drugą, rozgrywał, podawał, odbierał. Bez wątpienia najlepszy zawodnik na boisku. Ma jednak jedną wadę - w niektórych sytuacjach za bardzo się napala i nie podaje do kolegów.
Dudzic - pójdą na mnie przekleństwa zapewne ale wg mnie rozegrał dobry mecz. Potrafił podać, niezwykle szybki - praktycznie każdego obrońcę eŁKSy wyprzedzał, dość inteligentny na boisku. Umiał przytrzymać piłkę gdy trzeba było. Podobał mi się jego występ.
No i znienawidzony przez wszystkich Buśkiewicz - rozumiem, że to napastnik i od niego oczekuje się strzelania bramek. Strzelił. W 3ech pierwszych meczach nie potrafił. Pamiętacie początki Kaliciaka? :) Buśkiewicz, umie przytrzymać piłkę, zastawić się. Wyjść w tempo (niestety sędziowie liniowi dali dupy), rozegrać. Zauważyłem już to na "Gran Derbi" Śląska. Dajmy mu szansę. Nie podobało mi się to co powiedział podczas wywiadu dla TVP po meczu - "I liga to jedyne na co stać GKS" - coś w ten deseń.

Rezerwowi:
G. Nowak - nie bał się wstawić nogi, zrobić wślizgu, miał doskonałą sytuację i nie wiedzieć czemu kopnął za lekko. Dobry, aczkolwiek Owczarek lepszy.
Uszalewski i M. Nowak grali za krótko by coś powiedzieć.

Sędziowanie - o ile, w mojej ocenie, główny nie popełnił karygodnych błędów (przy "spalonych" sugerował się decyzjami liniowych), to jednak liniowi to żenada. 3 poziomy niżej lepiej sędziują.

Jeśli chodzi o ŁKS - praktycznie bez wrzutek Balaza lub Gevorgyana - zero zagrożenia pod naszą bramką.

Kristof
28-03-2010, 20:18
najbardziej mnie rozjebala krotka treściwa relacja i nagle tekst ..hajto ty kurwo! :D
Mnie w tv rozjebał tekst "Balaz KURWA!" jak nam rożnego dał za free :)

5pkt straty... przed rozpoczęciem sezonu bym to w ciemno brał... i to że na wyjeździe będziemy mieć najwięcej bramek strzelonych. :faja: szkoda tych paru remisów u siebie

Krzyś
28-03-2010, 20:19
sędziowie (przez lornetkę) wypatrują wynik :rotfl:

co do gry,to ta liga jest przejebanie słaba,praktycznie każdy może awansować, my pokazaliśmy charakter,więc więcej stabilizacji i na pewno można się starać o awans,czemu nie?

i to jest nasz znak markowy!!!

Ludzie biznesu, miasta, na co Wy czekacie!?

Krzyś
28-03-2010, 20:24
i to jest nasz znak markowy!!!

Ludzie biznesu, miasta, na co Wy czekacie!?

miało być: FIRMOWY!

:))))

Lars Ulrich
28-03-2010, 20:26
GieKSa super! Tak trzymać!
W piątek wbijać ludzie na Wartę.synek! synek ! nie ma takiego gadania ! jak byśmy nie wygrali to co, nie wbijać ? czy wygrywasz czy nie !!

MajsterBGC
28-03-2010, 20:30
Ogólnie mecz stał wg mnie na wysokim poziomie. Szybki, dużo walki. Lecz nigdy nie ma meczu gdzie do niczego nie można się przyczepić.

Gorczyca - pewniak. Praktycznie bezbłędny.
Sroka - walczak, nie pozwalał na wiele przeciwnikom, aczkolwiek parę razy Gevorgyan go minął. Kilka dobrych akcji w ofensywie.
Niechciał - na pewno lepszy od Uszalewskiego, ale tak samo jak Sroka czasem pozwolił na dośrodkowanie. No i trafił w poprzeczkę.
Napierała - samobój przypadkowy, bez zastrzeżeń.
Dziółka - widać brak ogrania i czasem nie wiedział co robić, jednak wzrostem nadrabiał. Świetna interwencja kiedy Gikiewicz (?) podawał do niepilnowanego Kujawy (? - czy odwrotnie) w końcówce.
Owczarek - hmmm wg mnie on pełni tutaj rolę takiego Carricka w MU. Niby niewidoczny, bez fajerwerków, cichy, ale jednak było widać różnicę gdy zszedł. Na plus.
Hołota - próbował parę razy uderzyć z dystansu i ładnie podał na wolne pole Cholerzyńskiemu. Poza tym niczym szczególnym się wg mnie nie wyróżnił.
Plewnia - wg mnie najsłabszy GieKSiarz w tym meczu. Chyba żadne podanie, nawet po ziemi nie doszło do kolegi z drużyny. A dośrodkowania wołają o pomstę do nieba. Szczerze serce mi mocniej biło (z przerażenia) gdy był on przy piłce...
Cholerzyński - strzelił bramkę, po chwili miał szansę na drugą, rozgrywał, podawał, odbierał. Bez wątpienia najlepszy zawodnik na boisku. Ma jednak jedną wadę - w niektórych sytuacjach za bardzo się napala i nie podaje do kolegów.
Dudzic - pójdą na mnie przekleństwa zapewne ale wg mnie rozegrał dobry mecz. Potrafił podać, niezwykle szybki - praktycznie każdego obrońcę eŁKSy wyprzedzał, dość inteligentny na boisku. Umiał przytrzymać piłkę gdy trzeba było. Podobał mi się jego występ.
No i znienawidzony przez wszystkich Buśkiewicz - rozumiem, że to napastnik i od niego oczekuje się strzelania bramek. Strzelił. W 3ech pierwszych meczach nie potrafił. Pamiętacie początki Kaliciaka? :) Buśkiewicz, umie przytrzymać piłkę, zastawić się. Wyjść w tempo (niestety sędziowie liniowi dali dupy), rozegrać. Zauważyłem już to na "Gran Derbi" Śląska. Dajmy mu szansę. Nie podobało mi się to co powiedział podczas wywiadu dla TVP po meczu - "I liga to jedyne na co stać GKS" - coś w ten deseń.

Rezerwowi:
G. Nowak - nie bał się wstawić nogi, zrobić wślizgu, miał doskonałą sytuację i nie wiedzieć czemu kopnął za lekko. Dobry, aczkolwiek Owczarek lepszy.
.

Co do 1 to nie slyszalem, slyszalem tylko ze powiedziol ze 35 pkt to za mało na utrzymanie.

Co do 2 to nie do konca, Owczarek ma tylko w sobie wiecej pewnosci w interwencjach z racji wieku, ale Nowy nieraz fajnie z klepki na 3-4 podania umie zamotac ladnie w srodku pola. Ale bylo widac ze nas mocniej cisneli jak Owca zszedl.

Brawo GieKSa!

Mariuszz79
28-03-2010, 20:31
Nigdy tego nie ogarne :huh:. Tydzień temu z kandydatem do spadku gra poniżej krytyki, a dzis z kandydatem do awansu gra nieziemska! Jestem naprawde pod wrażeniem! Pochwały dla calej druzyny ale Gorczyca i Napierała, pomimo tej niefortunnej interwencji, są liderami tego zespołu. Aż ciekawi mnie spotkanie z Wartą. Za dzisiejsze emocje panowie piłkarze DZIEKUJEMY :piwo:!!!

Kristof
28-03-2010, 20:43
Tak se patrze na tabele...liczę....liczę.. i sie doliczyłem:foch: że zostało 11 kolejek O_O. Jeszcze nawet Stilon może awansować :cham:

Gramy swoje panowie, zawsze można zaskoczyć :)

Martin73
28-03-2010, 20:47
Nigdy tego nie ogarne :huh:. Tydzień temu z kandydatem do spadku gra poniżej krytyki, a dzis z kandydatem do awansu gra nieziemska! Jestem naprawde pod wrażeniem! Pochwały dla calej druzyny ale Gorczyca i Napierała, pomimo tej niefortunnej interwencji, są liderami tego zespołu. Aż ciekawi mnie spotkanie z Wartą. Za dzisiejsze emocje panowie piłkarze DZIEKUJEMY :piwo:!!!

Nic dodac nic ujac , jo przed szpilem z zabolami myslol ze KSG nos rozjedzie , w trakcie szpilu bylech w szoku , Górnik abo grol tak slabo abo my byli einfach lepsi optuja za tym drugim , jadymy na Leczno licza po takiej grze przeciw zabolom na przynajmniej remis ciul wdupiomy ok , szpil ze Stalówkom z góry wygrany ... 1:1 remis w ostaniej minucie nawet w przedluzonym czasie gry , apogeum nastapilo dzisiej kej wszyscy nos spisywali na straty , przyznom sie bez bicio ze jo choc wierny i oddany tyz , a tu ciul przepieknie ich wyjebali na glanc normalnie jak widziolech ich gra , TVP Sport , to normalnie az rece same skladaly sie do oklaskow i glosnych spiywów , jestech zajebiscie zadowolony z takiygo wyniku choc kejby wdupili niy moznaby miec do zodnego pretensji biorac pod uwaga calo sytuacja wokól nos i tego co sie organizacyjnie dzieje ale mysla ze po leku bydzie dobrze bo w tych chopcach widac potencjal co pokozali dzisioj na eLKSie

pyrsk z Deutschland

Na Dobre i Na Zle GKS Jestesmy z Tobom !!!!!!!!!!!!

Thales
28-03-2010, 22:18
Mnie w tv rozjebał tekst "Balaz KURWA!" jak nam rożnego dał za free :)

tez to slyszalem..:) :lol2: albo zblizenie na Sroke.. powiedzial 2 slowa i dodal KUURWAAAA!! :lol2:

Mnie osobiscie nie przekonal po raz kolejny Buśkiewicz.. ( chociaz strzelil gola, mial czysta sytuacje )
Owczarek na maly plus
ladnie sie pokazal Niechciał, Dziółka ;) i pozniej G. Nowak po zmianie za Owczarka
reszty nie opisuje bo juz to ladnie zrobil Tony64 ;)

na przeogromny minus Plewnia.. boze kurwa.. ja sie modlilem jak on mial dosrodkowywac.. wiekszost stalych fragmentow od sie za nie bral.. takie klocki czasami jebie ze az lepiej zamknac oczy..
nawet moj brat ( chociaz nie jest kibicem) powiedzial.. ze powiniem zostawac po treningu i uczyc sie dosrodkowywac..

ogolnie bylo widac ze sa braki w srodku ze brakuje Ajwena..

HunT
28-03-2010, 22:30
Ja się jakoś przekonałem co do gry Buśkiewicza, ale to wiadomo każdy ma swoje zdanie na ten temat ; ) Ale co do tekstu to mnie też rozwaliło to "Balaz.. kurwa !" :lol2: