View Full Version : "Domówki" Imprezy
Mam nadzieje, że nie ma podobnego tematu, więc zakładam nowy.
Własnie wynająłem mieszkanie po okazyjnej cenie, niewielkie bo 28m2.
Chcę zrobić imrezke.
Macie jakieś pomysły związane z tym?
To moje pierwsze mieszkanie i nie wiem za bardzo co zrobic żeby się udało:)
Wiadomo multum alkoholu, ale po za tym?
Chce zrobić klimat lat 90 tzn. muza z tych czasów.
daj mi znaka gdzie te mieszkanie i kiedy domowka to wpadne z kolegami i rozkrecimy bigiel ;)
Najwazniejsze to wyslac zaproszenia wszystkim z forum i domowka bedzie udana
Dobra ale alko sami przynosicie:)
rozumiem, że mieszkanie przed remontem skoro forumowiczów zapraszasz?
Macie sprawdzone sposoby? nie wiem, żeby mi chaupy nie rozniesli bo wszystko jest nowe i szkoda by było, a nie powynosze wszystkiego
BRANIK_GT
20-03-2010, 21:10
Poproś kogoś kto pomoże ci posprzątać po wszystkim - kogoś zaufanego najlepiej dwóch trzech
Jeden szkło zbiera drugi myje tapeta a ty mozesz spokojnie umyć kibelek i umywalke
Toczmek89
20-03-2010, 21:17
Macie sprawdzone sposoby? nie wiem, żeby mi chaupy nie rozniesli bo wszystko jest nowe i szkoda by było, a nie powynosze wszystkiego
hahaha :cham:
Poproś kogoś kto pomoże ci posprzątać po wszystkim - kogoś zaufanego najlepiej dwóch trzech
Jeden szkło zbiera drugi myje tapeta a ty mozesz spokojnie umyć kibelek i umywalke
Raczej sam będę sprzątać. Bardziej obawiam się o okna hehe bo to parter, żeby mi szyby nie wywalili. Jak pogoda dopisze to okna beda otwarte:)
Toczmek89
20-03-2010, 21:28
a ile czasu na sprzatanie planujesz przeznaczyc ? :cham: wstepnie :D ?
aż takiego rozpizdzielu nie bedzie! Mam nadzieje
Pedro1964
20-03-2010, 21:32
hehe raczej staram się być obserwatorem na tym forum ale muszę się wypowiedzieć...twój największy błąd pisać na tym forum o tym ze szykujesz parapetowe, teraz możesz się spodziewać licznych gości :cham: a co do parapetówy to najważniejsze żeby było sprawdzone towarzystwo, sporo alkoholu, dobrze dobrana muzyka, sporo alkoholu no i to chyba tyle :D
hehe raczej staram się być obserwatorem na tym forum ale muszę się wypowiedzieć...twój największy błąd pisać na tym forum o tym ze szykujesz parapetowe, teraz możesz się spodziewać licznych gości :cham: a co do parapetówy to najważniejsze żeby było sprawdzone towarzystwo, sporo alkoholu, dobrze dobrana muzyka, sporo alkoholu no i to chyba tyle :D
Tylko się pytam, żeby było zajebiście:) To chyba muza z lat 90 odpada...Nie wiem jak to z tą muzą zrobić. Nie chce mi się stać nad płytami i bawić się w DJ, kontrolować też nie chce nikogo ani pilnować, ale boje się, żeby bydła nie było. Nie zapanuje nad impreza i bedzie klops hehe
Pedro1964
20-03-2010, 21:42
co do muzy to ściągnij sobie jakiś program do miksowania muzy i ustaw sobie żeby piosenki same ci płynnie przechodziły i problem muzy będziesz mieć z głowy :) a co do repertuaru to wymieszaj trochę tak żeby każdy znalazł coś dla siebie :)
co do muzy to ściągnij sobie jakiś program do miksowania muzy i ustaw sobie żeby piosenki same ci płynnie przechodziły i problem muzy będziesz mieć z głowy :) a co do repertuaru to wymieszaj trochę tak żeby każdy znalazł coś dla siebie :)
Tak zrobie...nie będe się pierdzielił z płytami
Pedro1964
20-03-2010, 21:48
a i chyba najważniejsze..nie schlej się za bardzo bo jednak gospodarz musi trzymać pion (do pewnego momentu) :cham:
a i chyba najważniejsze..nie schlej się za bardzo bo jednak gospodarz musi trzymać pion (do pewnego momentu) :cham:
Wiem, ale trudno będzie...tego się boję bo mi odwala i głównym prowodyrem to mogę być ja hehe:)
Wiem, ale trudno będzie...tego się boję bo mi odwala i głównym prowodyrem to mogę być ja hehe:)
Jak będziesz zbyt "rozentuzjazmowany" to cię ktoś grzecznie wyprosi, bo pewnie nie będzie wiedział żeś tyś jest gospodarzem :cham:.
Jak będziesz zbyt "rozentuzjazmowany" to cię ktoś grzecznie wyprosi, bo pewnie nie będzie wiedział żeś tyś jest gospodarzem .
I z tego "rozentuzjazmowania" uwierzy, że jest gościem i posłusznie się zmyje : )
Szkoda tego mieszkanka :cham:
domówka zależy od ludzi, możesz zaprosić 30 eleganckich osób i mieć chatę w całości bez szkód, a możesz zaprosić 10 osób i zdrapywać bełty z tapety bądź szukać swojego telewizora za oknem
BRANIK_GT
21-03-2010, 06:10
Nagrywaj różne sceny na kamerke a potem wybrane ciepnij na YouTube !
Ostatnio z 18tki jest filmik jest hitem więc mozesz go zastąpić !
http://www.dailymotion.pl/video/xa5p9_beastie-boys-party_fun
Lars Ulrich
21-03-2010, 09:46
szkoda by było, a nie powynosze wszystkiegoo to się nie martw,powynosimy :cham:
Warto też przejść się dwa-trzy dni wcześniej po sąsiadach i wytłumaczyć, że będzie parapetówa, żeby się nie denerwowali, że taka tradycja i inne takie dyrdymały. Bo chyba nie chcesz, żeby o 22:10 impreza została zakończona przez pałkarzy... Gorzej, jeśli trafisz na jakąś starą pannę, która potrafi zadzwonić na policję, bo po 22 oglądasz telewizję i ona to słyszy przykładając ucho do kaloryfera (sytuacja autentyczna).
No i - jeśli masz np. jakieś młode sąsiadki - warto je zaprosić na parapetówkę celem bliższego zapoznania :lajkonik:
No dokładnie, sąsiadów trzeba by powiadomić:) Tak znam ten filmik z 18tką hehe...Synek bo jak Ci pier.olnę! :)
To kiedy się bawimy?
:fly:
Ja po jednej takiej imprezie mam do dziś ślad na suficie, ale z perspektywy czasu uważam, że warto było.
Tak więc
kiedy się bawimy?
Zależy jako towarzystwo. U mnie jak wolne mieszkanie, to zawsze turniej w PES lub FIFA (8-10 osób) w połączeniu z alkoholem, pizzą i dobrą muzyką. Zawsze udana zabawa.
To kiedy się bawimy?
:fly:
Hehe wjazd: flaszka:) prawdopodobnie piątek:P
BRANIK_GT
21-03-2010, 12:43
W piatek ide do roboty :| wiesz?
Ale ja nie idę. Mam wpaść? :>
jaki masz telewizor?bo nie wiem czy brac auto.no i gdzie ta zabawa?moze byc PW :)
Mam wpaść? :>
w tak młodym wieku?
pamiętaj żeby się zabezpieczyć :czytaj:
Toczmek89
21-03-2010, 15:59
Zależy jako towarzystwo. U mnie jak wolne mieszkanie, to zawsze turniej w PES lub FIFA (8-10 osób) w połączeniu z alkoholem, pizzą i dobrą muzyką. Zawsze udana zabawa.
to samo :cham: rzucasz wyzwanie ? :cham:
BRANIK_GT
21-03-2010, 16:22
A kaj lachony i wolne pokoje :szok: ?
Lars Ulrich
21-03-2010, 16:25
wkleisz w temacie Laseczki i styknie :hihi:
BRANIK_GT
21-03-2010, 16:32
Ja też lubie posmakować coś co potem rozpowszechniam :)
daj mi znaka gdzie te mieszkanie i kiedy domowka to wpadne z kolegami i rozkrecimy bigiel ;)
My wczorej poimprezowali:cham:
Twardziel !!! ale to już napisali inni.
Jedyne co Cię ogranicza to... powierzchnie Apartamentu.(niestety z tym wiąże się liczba ekipy(choć z doświadczenia wiem ,że kilkudziesięcioosobowe imprezy spokojnie dadzą się zrealizować(niestety to w przypadku większego M)
jeśli ma być muza to obowiązkowo lata 60-te,70-te,80-te(te klimaty zawsze gwarantują udana imprezę), do tego oczywiście niunie. z sąsiadami chmmmm zastanów się czy to ma być pierwsza i ostatnia impreza i czy na długo planujesz zagościć we własnym M. alko, no cóż ktoś mądry kiedyś powiedział ,że można bawić się bez alko ale po co się męczyć(jedno jest pewne dużo alko =dużo męczarni następnego dnia [o ile psiarnia nie zawinie Cię podczas imprezy z chacjendy. Proponuję od razu dać komuś trzeźwemu kluczyki z furacza(Lars wie jak mogą się skończyć imprezy połączone z driftowaniem po K-ce z kolegą Hryczysz... :-) oj się wtedy działo i ten wjazd psiarni na chatę i pytanie kto jest włąscicielem chaty a Wodzu z conajmniej lekkim alkoholowym wyziewem rzecze "mła" :-).
Wszystko jest dla ludzi i to jest najważniejsze. ale czasem lepiej zrobić wiele imprezale mniejszych niż jedną i ostatnią.
Każdy panem swojego losu. w starych czasach robiłem tylko takie , na których oj się działo. Dziś wolę spokojniejsze klimaty choć często marzy się wspomniej czar:-). Starość nie radość.
Najważniejsze ludzie sprawdzeni na imprezie!!!!!
Lars Ulrich
21-03-2010, 18:09
kurwa "mła" to jest klasyka ponad wszystko, ja spałem w malaczu to nas psiarnia otoczyła bo myślała że auta kradniemy, za ostro wtedy było hahaha, niesamowita biba :))))
BRANIK_GT
21-03-2010, 18:40
kurwa "mła" to jest klasyka ponad wszystko, ja spałem w malaczu to nas psiarnia otoczyła bo myślała że auta kradniemy, za ostro wtedy było hahaha, niesamowita biba :))))
Mi z domu przez szybe wyrzucili Wąskiego (kumasz - Motloka) śmiechu było co nie miara niestety stary potem sie zjawił i oznajmił "Koniec imprezy dziękuje"
Lars Ulrich
21-03-2010, 18:42
kurwa ten też miał przygody w chuj,nie dość że w domu chujnia to jeszcze go spotykały nieprzyjemności na zewnątrz plus wtopa z dzieckiem plus potrącenie, synek synek, nie ma takiego życia !
BRANIK_GT
21-03-2010, 18:44
Próbowaliśmi go wyprowadzić na prostą niestety wybrał źle i teraz ma...
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.