View Full Version : ¯ó³ty Stadion
POGODA W NIEDZIELE MA BYC DOBRA JAK ZAPOWIADA TO PROGNOZA POGODY, WIEC...
...NIEWYOBRAZAM SOBIE, ZE KTOS W TYM DNIU BEDZIE BEZ ZOLTEJ KOSZULKI!
WSZYSCY NA ZOLTO!
YELLOW OBSESSION!
19Darius64
13-03-2008, 12:43
¿ó³te koszulki wszyscy
19_MichaL_64
13-03-2008, 13:38
znajac trybune glowna to pewnie oni beda w czerwonych, pomyranczowych i innych pedalskich...
Joanna23
13-03-2008, 13:39
nie wyobra¿am nie pisze siê czasem osobno ??
znajac trybune glowna to pewnie oni beda w czerwonych, pomyranczowych i innych pedalskich...
nie kozacz, bo na blache tez wlaza bez zoltych:). fakt ze na glownej jest wiekszaczesc niereformowalna.
zreszta na glowna masaludzi, mlodych pra, przychodz sie "zlansowac" i to bardziej mnie wkurwia niz to ze ktos sobie zalozy czerwona czy czarnapluze czy polo.
Je¶li przyj¶cie w ¿ó³tych koszulkach nie bêdzie obowi±zkowe, to obawiam siê, ¿e zw³aszcza na trybunie g³ównej, ¿adnej "¿ó³tej obsesji" niestety nie bêdzie.
kacperov
13-03-2008, 14:16
Czy w przypadku gdy kto¶ nie ma ¿ó³tej koszulki w domu bêdzie móg³ kupiæ przed meczem,
jak to by³o na meczu z motorem i na wyjazdach??
kubaczek
13-03-2008, 14:19
raczej
tu nie chodzi o to zeby komus kazac, ze ma byc obowiazek, ze trzeba przymusowo przybilecie kupic kolejna zolta. to sami kibice, ludzie ktorzy przychodza na stadion musza to poczuc.
w takim dortmundzie, czy wogole w niemczech nikt nikogo nie zmusza, ludzie sami przychodza w kamizelkach z przypinkami klubowymi, czapkami szalami itp itd.
w angli gdzie pare razy bylem na Premiership, to samo, koszulka klubowa szaliczek dopin atmosfera jest.
a u nas czasami sie wymusza zeby zakupic kolejna koszulke mimo ze masz ich w domu potad.
nie poto posiadam oryginalna replike GieKSy za ktora dalem np 100 zeby jakispalant w sklepiku sie wydzieral ze mam kupic kolejna zolta bo inaczej nie wejde na stadion!!( jak to bywalo w przeszlosci) chore.
Junior, owszem fajnie ze przypomina, ale nikogo na sile nie zmienicie, kto bedzie chcial przyjsc w barwach ten przyjdzie.
[QUOTE=19_MichaL_64;22453]znajac trybune glowna to pewnie oni beda w czerwonych, pomyranczowych i innych pedalskich...[/QUOTE
I co jeszcze dodasz do tego ? Zreszt± nie bedê komentowaæ takich postów bo mnie tylko wk...... i tyle
qwazi nikt tu nie zmusza, zacheca...
A tego palanta mogles sobie darowac, bo sa to chlopaki, ktore odpierdalaja kawalek dobrej roboty...
qwazi nikt tu nie zmusza, zacheca...
A tego palanta mogles sobie darowac, bo sa to chlopaki, ktore odpierdalaja kawalek dobrej roboty...
Junior napisalem,, ze zajebista sprawe robisz.
Wiem ze Wielu z Was tym zyje i mocno sie angazujecie.
Ale jak bylu baraze o 3 lige z BKS, to autentycznie - nazwe go jeszcze raz palantem - kolo sie wydzieral w sekretariacie, czy w pokoju przed gdzie sprzedawano bilety, ze kazdy makupic, ze on osobiscie bedzie stal przy bramach i bedzie pilnowal-a jak ktos niebedzie mial zoltej to nie wejdzie.
Owszem promocja musi by, ale takie rzeczy, gdzie narzuca sie ludziom??
Byly takie sprawy i mowie o tym.
A dla Ciebie szacun i tyle w temacie.
Pozdro
B³agam nie róbcie dwa dni przed meczem kolejnej k³ótni o koszulki.
Nikt nikogo nie zmusi do za³o¿enia koszulki ale w naszym interesie powinno byæ by na ka¿dym szpilu stadion wygl±da³ jak na bara¿ach. Wszyscy na ¿ó³to!
Na meczu z Motorem nikt nikogo nie zmusza³, by³o tylko napisane ¿eby w ¿ó³tej koszulce przyj¶æ i blaszok prawie ca³y by³ ¿ó³ty. Je¶li bêdzie tak samo na ¦l±sku to bêdzie dobrze moim zdaniem. Z g³ówn± mo¿e byæ ciê¿ko, ale mo¿e co¶ nas zaskoczy...
Wszyscy na ¿ó³to!!
mlodzikz16
13-03-2008, 15:40
a ja mam pytanie bo w którym¶ temacie ¿e ¿ó³te chinki bêd± sprzedawane przed trybunami... to ja mam pytanie po ile one bêd± chodziæ ??
kubaczek
13-03-2008, 15:43
prawdopodobnie tak jak zawsze po 5
mam pomys³ jezeli blaszok bedzie na zó³to, wroclaw na zielono to moze by rodzinny by³ na czarno??w chuj ludzi ma czarne kolszulki i bed± barwy GieKSy
Pavveuek
13-03-2008, 17:08
JESZCZE JEDEN G£UPI WPIS I BAN NA MIESIAC KURWA, TEGO SIÊ JU¯ CZYTAÆ NIEDA !!!
Arek Za³ê¿e
13-03-2008, 17:51
By³em na jednym meczu borussi Dortmund 2 lata temu jak bylem w niemczech i tam to zajebiscie wyglada no i faktycznie nikt ich do teGo nie zmusza... Sami od siebie chca ¿eby ich borussia mia³a ¿ólty stadion ..
No GieKSie tez chcemy ale nie zawsze niestety wychodzi , chcialbym zeby na szpilach przy bukowej bylo tak jak w dortmundzie naprawde zajebisty efekt !
19Robo64
13-03-2008, 17:54
Ja sammam w domu 2 i jak trzeba bedzie kupic kolejna i dac 5 to sie wkurwie bez kitu.na huj miich tyle
spokojnie, te¿ mam dwie i kolejnej nie zamierzam kupic i tyle.
:)
Czy gdzies tutaj pisze, ze trzeba kupic kolejna?!
Po drugi jak byl przymus i miales swoja to nikt nikogo nie zmuszal. To samo jest na wyjazdach, zachecamy do brania ze sobo koszulki, potem dana osoba nie ma i narzeka, ze musi kupic 5 z kolei, no ale kogo to wina?
Dlaczego moje wpisy zosta³y usuniete ?? Bo napisa³em jaka jest rzeczywistosc i ze was interesuje tylko wasz wlasny tylek a my nikogo nie obchodzimy ?? troche smieszne zasady ale juz sie przyzwyczailismy Bytkow - Siemce liczymy tylko na siebie bo na was nie mozna
Pavveuek
13-03-2008, 18:16
Skoñcz siê ¿aliæ synek, bo nie tylko Ty mieszkasz na ciê¿kim terenie ... niechce napisaæ za du¿o
Skoñcz siê ¿aliæ synek, bo nie tylko Ty mieszkasz na ciê¿kim terenie ... niechce napisaæ za du¿o
z ca³a pewnoscia Ty mieszkasz w gorszym miejscu !! ok !! w³asnie takie jest wasze pojecie o tym wszystkim !! piszcie juz co chcecie ja juz dla waszego spokoju nie bede sie wypisywac na temat ktory wy znacie lepiej od nas samych
Edit Pavveuek: Zostawie bez komentarza ... co Ty o mnie wiesz
bkw_h rozumie cie ale po co tak gwa³townie?Skad mozesz wiedziec gdzie z\mieszka PAvveuek ? ja nie wiem i nie musze wiedziec . Bytków to cizkie miejsce ale jakos inni jezdza na Bukow± i zyj± a ¿ó³t± koszule mo¿esz dac tak jak chyba kajutek mówi³ do plecaka albo jak SI1964 do spodni
Teraz Nawet Ja Prosze Usuncie Post Od Topóra Nawet Juz Moje Wszystkie Usuncie I Nawet Mi Dajcie Bana Bo Jak S³ysze Ta Gadke O Spodniach To Niewiem Czy Smiac Sie Czy P³akac , Na policje idz najlepiej
Polacy to taki ciekawy naród ¿e gdzie jest nas dwóch tam s± trzy zdania. Niby ka¿dy chce ¿eby o nas mówi³o siê w ca³ej Polsce ¿e najlepsze oprawy, ¿o³ty stadion itd. a z drugiej strony nikt tak naprawdê nie chce nic w tym kierunku zrobiæ. Grupa kilku ludzi lata, za³atwia i stara siê jak mo¿e a reszta po nich je¼dzi jak po ³ysej kobyle. Nie wierzê ¿e 5 z³ to jest tak astronomiczna cena ¿eby waliæ farmazony przez 3 strony tematu. Zachêcam do przemy¶lenia swojej GieKSiarskiej postawy. Parafrazuj±c pewien s³ynny cytat: Nie pytaj ile GieKSa zrobi³a dla Ciebie ale ile Ty zrobi³e¶ dla GieKSy.
Ps. Mam nadziejê ¿e stadion bêdzie ¿ó³ty.
By³em na jednym meczu borussi Dortmund 2 lata temu jak bylem w niemczech i tam to zajebiscie wyglada no i faktycznie nikt ich do teGo nie zmusza... Sami od siebie chca ¿eby ich borussia mia³a ¿ólty stadion ..
No GieKSie tez chcemy ale nie zawsze niestety wychodzi , chcialbym zeby na szpilach przy bukowej bylo tak jak w dortmundzie naprawde zajebisty efekt !
Problem tkwi kaj indziyj.
W Niymcach , obojetnie kaj , kibic jedzie od samyj chalpy (nawet jak miyszko bardzo daleko) na stadion w koszulce swojego manszaftu i bez obaw o jakies klapsy dojezdzo na stadion i nazot.
Ogolnie w Polsce niy do pomyslenio , ok jadac ekipom z jakiejs typowo GieKSiarskiej dzielnicy bez problemu ale tak sie wybrac np. samemu z Szopienic (ino przyklad ! )raczej ciyzko i bardzo odwaznie.
Jak na moje obserwacje to nasi kibice chetniej by lazili abo jak fto woli "wozili" sie swoimi barwami wszech i wobec ale czasami strach w galotach jest ze mozna te barwy stracic.
Moze dozyja kejs czasow jak sie wszystko znormalizuje i zodyn niy bydzie patrzyc na kibica w centrum w koszulce klubowej jak na ufo i ogolnie budzacego strach.
Pyrsk Asta
Silesian
13-03-2008, 20:33
W ogóle to sporo osób traktujê to jako przymus narzucony z góry , a wydaje mi sie ,¿e za³o¿enie koszulki w barwach powinno wychodziæ z w³asnej incjatywy.My¶le , ¿e pierwsza akcja "¿ó³ty stadion" by³a raczej próba rozpromowania takiego stylu przychodzenia na stadion ni¿ warunkiem koniecznym mimo, ¿e tak to mog³o zostaæ odebrane.
Ps. ogólnie uwa¿am ,¿e powinni¶my promowaæ zakup dobrych jako¶ciowo koszulek,oczywi¶cie w drodze zachêcania nie narzucania.Ale ka¿dy musi mieæ( wg mnie )¶wiadomo¶æ , ¿e nosz±c barwy reprezentuje Swój klub.
Agressiva64
13-03-2008, 20:56
Ludzie o co wy sie klocicie ?? Trudno komus zolta koszulke zalozyc ?? Nikt nikogo do tego nie zmusza chcesz ubierasz nie to nie !!!!!!!!
BillyKid
13-03-2008, 21:17
panowie to sa nasze barwy !! i to jest nasz obowiazek aby w nich chodzic z duma !!
B³agam nie róbcie dwa dni przed meczem kolejnej k³ótni o koszulki.
Nikt nikogo nie zmusi do za³o¿enia koszulki ale w naszym interesie powinno byæ by na ka¿dym szpilu stadion wygl±da³ jak na bara¿ach. Wszyscy na ¿ó³to!
Otó¿ to !!!!!!!!
http://img176.imageshack.us/img176/5535/gksa0067kw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/7549/gksa0014zn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/1923/gksk0006ri8.jpg (http://imageshack.us)
Fajnie nie :zabki:
Pierdolicie chocby bylo 40 stopni upalu i musicie zolte trykotki na wierzchu nosic. Co to za problem ubrac zoltka koszulke pod bluze/kurtke?? A potem zalozyc ja na wierzch? Szukocie problemow tam kaj ich nima.
Fanatyk'1964
14-03-2008, 14:07
Powinni¶my promowaæ zakup dobrych jako¶ciowo koszulek GieKSy, a nie jaki¶ chujowych na max chinek !!!!
G.K.S Katowice Silesian Styl
lolo1989
14-03-2008, 15:10
Powinni¶my promowaæ zakup dobrych jako¶ciowo koszulek GieKSy, a nie jaki¶ chujowych na max chinek !!!!
A potem bedziecie p³akaæ ¿e trzeba za nie dac 20 z³ dajmy a nie 5z³ jak za chinki.
tadek270
14-03-2008, 15:35
moim zdaniem nikt nikogo nie zmusza do przyj¶cia w ¿ó³tej koszulce ale powiedzcie sami cz nie zajebi¶cie to wygl±da jak stadion ca³y na ¿ó³to moim zdaniem jest to zajebista sprawa i raczej nie powinno to nikogo dziwiæ jak sie chce zrobiæ wra¿enie na kibicach przyjezdnych i nawet ta 5 za ta chinke to niej est taki maj±tek dla porównania zobaczcie jak jest w poznaniu tam tez nikt nikogo nie zmusza a ka¿dy przychodzi w barwach nie mówi±c o szalu bo to jest podstawa mia³em okazje byæ na meczu lech - legia na bu³garskiej i tam nawet starsi ludzie babcie i dziadkowie przychodz± w barwach nie mówi±c ju¿ o szalach to powinno byæ g g³owie ka¿dego z nas ¿e na bukowa przychodzi sie w barwach nie zale¿nie gdzie siadasz czy na blaszaku czy na g³ównej takie jest moje zdanie
Arek Za³ê¿e
14-03-2008, 15:49
Tadek ma racje .. kazdy powinien sam od siebie t± ¯Ó£T¡ koszulke za³o¿yc !!
hubertoo
14-03-2008, 18:20
wszyscy na ¿ó³to i tyle...
Kibic_64
14-03-2008, 19:30
Te fotki s± zajebiste:) Nie ma co ukrywaæ:) No mo¿e ja nie je¿d¿ê na mecze ale wybieram siê po ¶wiêtach:) to bêdê mieæ ¿ó³t± koszulkê:):)
Silesian
14-03-2008, 20:52
Co do promowania jako¶ciowo lepszych koszulek ,wystarczy u¶wiadamiaæ kibiców ,¿e ka¿dy z Nas osobno reprezentuje KLUB i warto zainwestowaæ w co¶ porz±dnego .Je¶li staæ Ciê na koszulkê Jako -super, na Polo czy T-Shirt dostêpny w sklepiki równie¿ -super.Masz problemy finansowe?Wporz±dku nikt nie bêdzie mia³ o to pretensji.Ale to jest GKS KATOWICE-jako¶æ powinna siê przek³adaæ we wszystkie strefy kibicowskiego ¿ycia.
S± mo¿e do kupienia w sklepiku zolte koszulki w trakcie trwania przedsprzedazy?
Kibic_64
14-03-2008, 22:07
A no fajnie by wygl±da³o jak by se ka¿dy kupi³ koszulkê i prasowanke (herb GieKSy) Przyprasowa³:)
bla bla bla...Masz problemy finansowe?Wporz±dku nikt nie bêdzie mia³ o to pretensji.Ale to jest GKS KATOWICE-jako¶æ powinna siê przek³adaæ we wszystkie strefy kibicowskiego ¿ycia.
Mam nadzieje, ¿e to taka metafora...(tycz±ca sie pozaboiskowych spraw.)
A na stadionie nie wa¿ne czy to Jako, nie wa¿ne czy to Adi..., nie wa¿ne czy to Nik..., nie wa¿ne czy to Made In China, ale wa¿ne ¿e koloru ¯ó³tego !!!
Wszyscy Na ¯ó³to !!!
A no fajnie by wygl±da³o jak by se ka¿dy kupi³ koszulkê i prasowanke (herb GieKSy) Przyprasowa³:)
A jest tak mo¿liwo¶æ?? To chyba ka¿dy by chcia³.
mlodzikz16
15-03-2008, 08:11
A jest tak mo¿liwo¶æ?? To chyba ka¿dy by chcia³.
jest taka mo¿liwo¶æ . z tego co wiem to nawet w sklepiku s± na prasowanki :)
kamilosgks
15-03-2008, 08:56
Zgadzam siê z tob± wtedy by ka¿dy da³ 20z³ i by j± mia³ na ca³y rok lub nawet d³u¿ej a nie ¿e kupie se chinke za 5z³ i po dwóch praniach bedzie wyblak³a i znowu trzeba kupiæ kolejn±.
Pomy¶lcie nad tym powa¿niej:zabki:
do tych co narzekaja na chinki. Przeciez sa dostepne lepsze ¿ó³te koszulki
Ludzie... niektorzy maja problem zakupiæ zwyk³e chinki po 5 z³, robiac z tym problem, a Wy marzycie, ze ktos wyda ~20z³ na lepszej jakosci koszulke? W±tpie..
gdzie te "chinki" bed± dostêpne (do kupienia) przed meczem ? Moja jest ju¿ w op³akanym stanie i chêtnie naby³bym now± :)
a nie ¿e kupie se chinke za 5z³ i po dwóch praniach bedzie wyblak³a i znowu trzeba kupiæ kolejn±.
Ja mam 10 chinek, ka¿da prana wiele razy i jako¶ nie wyblak³y. Widaæ masz do dupy proszek.
kamilosgks
15-03-2008, 11:37
do tych co narzekaja na chinki. Przeciez sa dostepne lepsze ¿ó³te koszulki
No ok ale potem bêdzie ¿a ka¿dy ma inny odcieñ koszulek i ta ma taki napis a ta taki.Ju¿ by³o co¶ takiego ¿e niemo¿na by³o w swoich ¿ó³tych przychodziæ z np. nike bo inny odcieñ i nie jest ca³a ¿ó³ta.
Ja mam 10 chinek, ka¿da prana wiele razy i jako¶ nie wyblak³y. Widaæ masz do dupy proszek.
To widocznie po³owe starego forum ma proszek do dupy bo po dwóch praniach wszysscy pisali ¿e maj± wyblak³± i oczywi¶cie ju¿ w takich niemog³e¶ wej¶æ na blaszok bo by³ inny odcieñ!!!
Silesian
15-03-2008, 13:16
Tak jak stwierdzi³em wy¿ej.My¶le,¿e nikt nie bêdzie na nikim wymusza³ by zakupiæ koszulkê na któr± nie ma ¶rodków. Chodzi mi o to ,by pamiêtaæ ,¿e oprócz popularnych chinek jest ca³e mnóstwo ciekawych koszulek dostêpnych w sklepiku,które prezentuj± siê zdecydowanie lepiej.Wystarczy zadbaæ o ich lepsz± promocjê.Wybór pozostawmy ka¿demu z osobna.
Nie bêdzie sprzeda¿y zó³tych koszulek na stadionie!!!
Braæ te z poprzednich szpili albo ubierac sie w inne zó³te
ja to jedna dalem dziadkowi ktorego czasem wyciagam na mecz a dziadek jezdi w niej do pracy jedna ma tata jedna brat jedna ja a jeszcze jedna dalem u mnie w siemcach koledze i wszyscy tak na mecze jezdzimy ale tak sobie pomy¶la³em a jakby tak daæ taki ma³y herb gieksy ten uproszczony na lewej czê¶ci klatki to juz by jako¶ lepiej wygl±da³o
Tak jak stwierdzi³em wy¿ej.My¶le,¿e nikt nie bêdzie na nikim wymusza³ by zakupiæ koszulkê na któr± nie ma ¶rodków. Chodzi mi o to ,by pamiêtaæ ,¿e oprócz popularnych chinek jest ca³e mnóstwo ciekawych koszulek dostêpnych w sklepiku,które prezentuj± siê zdecydowanie lepiej.Wystarczy zadbaæ o ich lepsz± promocjê.Wybór pozostawmy ka¿demu z osobna.
jestem za. wybor nie jest maly!
np ta koszulka z napisem "bukowa 1" sie calkiem fajnie prezentuje. i cena tez nie jest az taka...
Misiek1964
01-09-2008, 17:21
A bilet na Blaszok jest za 15. To np placisz 20 i masz koszulke
JESZCZE JEDEN G£UPI WPIS I BAN NA MIESIAC KURWA, TEGO SIÊ JU¯ CZYTAÆ NIEDA !!!
To co Ciê wkurwia niekoniecznie musi wkurwiaæ innych, pozwól niech ka¿dy to oceni od tego jest forum ¿eby ka¿dy pisa³ to co my¶li, po co ta cenzura??
A w temacie koszulek jestem ZA ale te¿ nikogo nie obsobacze jak bêdzie w czerwonej
mysla³em ¿e tylko pi³karze odpierdalaj± padakê... myli³em siê...
A po co wam te chinki ? lepiej wydaæ 20-30 dychy i mieæ zaje.... wszêdzie mo¿esz w niej i¶æ ;) nie tylko na mecza ... a w tej chince ? kaj pudiesz ? ;)
Cchesz miec drozsza to miej. Kup se nawet za 150z³. Nie wszyscy maja kase dlatego wola chinki. Niech kazdy kupuje jako chce byle bydzie zolto. Demokracja.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.