PDA

View Full Version : ¯ó³ty Stadion

Junior
13-03-2008, 09:48
POGODA W NIEDZIELE MA BYC DOBRA JAK ZAPOWIADA TO PROGNOZA POGODY, WIEC...

...NIEWYOBRAZAM SOBIE, ZE KTOS W TYM DNIU BEDZIE BEZ ZOLTEJ KOSZULKI!

WSZYSCY NA ZOLTO!

YELLOW OBSESSION!

cysiu
13-03-2008, 11:44
obsession ;)

19Darius64
13-03-2008, 12:43
¿ó³te koszulki wszyscy

19_MichaL_64
13-03-2008, 13:38
znajac trybune glowna to pewnie oni beda w czerwonych, pomyranczowych i innych pedalskich...

Joanna23
13-03-2008, 13:39
nie wyobra¿am nie pisze siê czasem osobno ??

qwazi
13-03-2008, 13:48
znajac trybune glowna to pewnie oni beda w czerwonych, pomyranczowych i innych pedalskich...

nie kozacz, bo na blache tez wlaza bez zoltych:). fakt ze na glownej jest wiekszaczesc niereformowalna.
zreszta na glowna masaludzi, mlodych pra, przychodz sie "zlansowac" i to bardziej mnie wkurwia niz to ze ktos sobie zalozy czerwona czy czarnapluze czy polo.

19VIP64
13-03-2008, 14:08
Je¶li przyj¶cie w ¿ó³tych koszulkach nie bêdzie obowi±zkowe, to obawiam siê, ¿e zw³aszcza na trybunie g³ównej, ¿adnej "¿ó³tej obsesji" niestety nie bêdzie.

kacperov
13-03-2008, 14:16
Czy w przypadku gdy kto¶ nie ma ¿ó³tej koszulki w domu bêdzie móg³ kupiæ przed meczem,
jak to by³o na meczu z motorem i na wyjazdach??

kubaczek
13-03-2008, 14:19
raczej

qwazi
13-03-2008, 14:23
tu nie chodzi o to zeby komus kazac, ze ma byc obowiazek, ze trzeba przymusowo przybilecie kupic kolejna zolta. to sami kibice, ludzie ktorzy przychodza na stadion musza to poczuc.
w takim dortmundzie, czy wogole w niemczech nikt nikogo nie zmusza, ludzie sami przychodza w kamizelkach z przypinkami klubowymi, czapkami szalami itp itd.
w angli gdzie pare razy bylem na Premiership, to samo, koszulka klubowa szaliczek dopin atmosfera jest.
a u nas czasami sie wymusza zeby zakupic kolejna koszulke mimo ze masz ich w domu potad.
nie poto posiadam oryginalna replike GieKSy za ktora dalem np 100 zeby jakispalant w sklepiku sie wydzieral ze mam kupic kolejna zolta bo inaczej nie wejde na stadion!!( jak to bywalo w przeszlosci) chore.
Junior, owszem fajnie ze przypomina, ale nikogo na sile nie zmienicie, kto bedzie chcial przyjsc w barwach ten przyjdzie.

klaus
13-03-2008, 14:39
[QUOTE=19_MichaL_64;22453]znajac trybune glowna to pewnie oni beda w czerwonych, pomyranczowych i innych pedalskich...[/QUOTE

I co jeszcze dodasz do tego ? Zreszt± nie bedê komentowaæ takich postów bo mnie tylko wk...... i tyle

Junior
13-03-2008, 14:41
qwazi nikt tu nie zmusza, zacheca...

A tego palanta mogles sobie darowac, bo sa to chlopaki, ktore odpierdalaja kawalek dobrej roboty...

qwazi
13-03-2008, 14:56
qwazi nikt tu nie zmusza, zacheca...

A tego palanta mogles sobie darowac, bo sa to chlopaki, ktore odpierdalaja kawalek dobrej roboty...

Junior napisalem,, ze zajebista sprawe robisz.
Wiem ze Wielu z Was tym zyje i mocno sie angazujecie.
Ale jak bylu baraze o 3 lige z BKS, to autentycznie - nazwe go jeszcze raz palantem - kolo sie wydzieral w sekretariacie, czy w pokoju przed gdzie sprzedawano bilety, ze kazdy makupic, ze on osobiscie bedzie stal przy bramach i bedzie pilnowal-a jak ktos niebedzie mial zoltej to nie wejdzie.
Owszem promocja musi by, ale takie rzeczy, gdzie narzuca sie ludziom??
Byly takie sprawy i mowie o tym.
A dla Ciebie szacun i tyle w temacie.
Pozdro

Zefir
13-03-2008, 15:16
B³agam nie róbcie dwa dni przed meczem kolejnej k³ótni o koszulki.

Nikt nikogo nie zmusi do za³o¿enia koszulki ale w naszym interesie powinno byæ by na ka¿dym szpilu stadion wygl±da³ jak na bara¿ach. Wszyscy na ¿ó³to!

Bula
13-03-2008, 15:35
Na meczu z Motorem nikt nikogo nie zmusza³, by³o tylko napisane ¿eby w ¿ó³tej koszulce przyj¶æ i blaszok prawie ca³y by³ ¿ó³ty. Je¶li bêdzie tak samo na ¦l±sku to bêdzie dobrze moim zdaniem. Z g³ówn± mo¿e byæ ciê¿ko, ale mo¿e co¶ nas zaskoczy...

Wszyscy na ¿ó³to!!

mlodzikz16
13-03-2008, 15:40
a ja mam pytanie bo w którym¶ temacie ¿e ¿ó³te chinki bêd± sprzedawane przed trybunami... to ja mam pytanie po ile one bêd± chodziæ ??

kubaczek
13-03-2008, 15:43
prawdopodobnie tak jak zawsze po 5

_GKS_
13-03-2008, 16:28
mam pomys³ jezeli blaszok bedzie na zó³to, wroclaw na zielono to moze by rodzinny by³ na czarno??w chuj ludzi ma czarne kolszulki i bed± barwy GieKSy

Pavveuek
13-03-2008, 17:08
JESZCZE JEDEN G£UPI WPIS I BAN NA MIESIAC KURWA, TEGO SIÊ JU¯ CZYTAÆ NIEDA !!!

Arek Za³ê¿e
13-03-2008, 17:51
By³em na jednym meczu borussi Dortmund 2 lata temu jak bylem w niemczech i tam to zajebiscie wyglada no i faktycznie nikt ich do teGo nie zmusza... Sami od siebie chca ¿eby ich borussia mia³a ¿ólty stadion ..
No GieKSie tez chcemy ale nie zawsze niestety wychodzi , chcialbym zeby na szpilach przy bukowej bylo tak jak w dortmundzie naprawde zajebisty efekt !

19Robo64
13-03-2008, 17:54
Ja sammam w domu 2 i jak trzeba bedzie kupic kolejna i dac 5 to sie wkurwie bez kitu.na huj miich tyle

Krzy¶
13-03-2008, 17:58
spokojnie, te¿ mam dwie i kolejnej nie zamierzam kupic i tyle.

:)

Junior
13-03-2008, 17:59
Czy gdzies tutaj pisze, ze trzeba kupic kolejna?!

Po drugi jak byl przymus i miales swoja to nikt nikogo nie zmuszal. To samo jest na wyjazdach, zachecamy do brania ze sobo koszulki, potem dana osoba nie ma i narzeka, ze musi kupic 5 z kolei, no ale kogo to wina?

bkw_h
13-03-2008, 18:14
Dlaczego moje wpisy zosta³y usuniete ?? Bo napisa³em jaka jest rzeczywistosc i ze was interesuje tylko wasz wlasny tylek a my nikogo nie obchodzimy ?? troche smieszne zasady ale juz sie przyzwyczailismy Bytkow - Siemce liczymy tylko na siebie bo na was nie mozna

Pavveuek
13-03-2008, 18:16
Skoñcz siê ¿aliæ synek, bo nie tylko Ty mieszkasz na ciê¿kim terenie ... niechce napisaæ za du¿o

bkw_h
13-03-2008, 18:25
Skoñcz siê ¿aliæ synek, bo nie tylko Ty mieszkasz na ciê¿kim terenie ... niechce napisaæ za du¿o

z ca³a pewnoscia Ty mieszkasz w gorszym miejscu !! ok !! w³asnie takie jest wasze pojecie o tym wszystkim !! piszcie juz co chcecie ja juz dla waszego spokoju nie bede sie wypisywac na temat ktory wy znacie lepiej od nas samych

Edit Pavveuek: Zostawie bez komentarza ... co Ty o mnie wiesz

Topór
13-03-2008, 18:59
bkw_h rozumie cie ale po co tak gwa³townie?Skad mozesz wiedziec gdzie z\mieszka PAvveuek ? ja nie wiem i nie musze wiedziec . Bytków to cizkie miejsce ale jakos inni jezdza na Bukow± i zyj± a ¿ó³t± koszule mo¿esz dac tak jak chyba kajutek mówi³ do plecaka albo jak SI1964 do spodni

bkw_h
13-03-2008, 19:06
Teraz Nawet Ja Prosze Usuncie Post Od Topóra Nawet Juz Moje Wszystkie Usuncie I Nawet Mi Dajcie Bana Bo Jak S³ysze Ta Gadke O Spodniach To Niewiem Czy Smiac Sie Czy P³akac , Na policje idz najlepiej

Nue1
13-03-2008, 19:13
Polacy to taki ciekawy naród ¿e gdzie jest nas dwóch tam s± trzy zdania. Niby ka¿dy chce ¿eby o nas mówi³o siê w ca³ej Polsce ¿e najlepsze oprawy, ¿o³ty stadion itd. a z drugiej strony nikt tak naprawdê nie chce nic w tym kierunku zrobiæ. Grupa kilku ludzi lata, za³atwia i stara siê jak mo¿e a reszta po nich je¼dzi jak po ³ysej kobyle. Nie wierzê ¿e 5 z³ to jest tak astronomiczna cena ¿eby waliæ farmazony przez 3 strony tematu. Zachêcam do przemy¶lenia swojej GieKSiarskiej postawy. Parafrazuj±c pewien s³ynny cytat: Nie pytaj ile GieKSa zrobi³a dla Ciebie ale ile Ty zrobi³e¶ dla GieKSy.
Ps. Mam nadziejê ¿e stadion bêdzie ¿ó³ty.

Asta
13-03-2008, 19:21
By³em na jednym meczu borussi Dortmund 2 lata temu jak bylem w niemczech i tam to zajebiscie wyglada no i faktycznie nikt ich do teGo nie zmusza... Sami od siebie chca ¿eby ich borussia mia³a ¿ólty stadion ..
No GieKSie tez chcemy ale nie zawsze niestety wychodzi , chcialbym zeby na szpilach przy bukowej bylo tak jak w dortmundzie naprawde zajebisty efekt !

Problem tkwi kaj indziyj.
W Niymcach , obojetnie kaj , kibic jedzie od samyj chalpy (nawet jak miyszko bardzo daleko) na stadion w koszulce swojego manszaftu i bez obaw o jakies klapsy dojezdzo na stadion i nazot.

Ogolnie w Polsce niy do pomyslenio , ok jadac ekipom z jakiejs typowo GieKSiarskiej dzielnicy bez problemu ale tak sie wybrac np. samemu z Szopienic (ino przyklad ! )raczej ciyzko i bardzo odwaznie.

Jak na moje obserwacje to nasi kibice chetniej by lazili abo jak fto woli "wozili" sie swoimi barwami wszech i wobec ale czasami strach w galotach jest ze mozna te barwy stracic.

Moze dozyja kejs czasow jak sie wszystko znormalizuje i zodyn niy bydzie patrzyc na kibica w centrum w koszulce klubowej jak na ufo i ogolnie budzacego strach.

Pyrsk Asta

Silesian
13-03-2008, 20:33
W ogóle to sporo osób traktujê to jako przymus narzucony z góry , a wydaje mi sie ,¿e za³o¿enie koszulki w barwach powinno wychodziæ z w³asnej incjatywy.My¶le , ¿e pierwsza akcja "¿ó³ty stadion" by³a raczej próba rozpromowania takiego stylu przychodzenia na stadion ni¿ warunkiem koniecznym mimo, ¿e tak to mog³o zostaæ odebrane.
Ps. ogólnie uwa¿am ,¿e powinni¶my promowaæ zakup dobrych jako¶ciowo koszulek,oczywi¶cie w drodze zachêcania nie narzucania.Ale ka¿dy musi mieæ( wg mnie )¶wiadomo¶æ , ¿e nosz±c barwy reprezentuje Swój klub.

Agressiva64
13-03-2008, 20:56
Ludzie o co wy sie klocicie ?? Trudno komus zolta koszulke zalozyc ?? Nikt nikogo do tego nie zmusza chcesz ubierasz nie to nie !!!!!!!!

BillyKid
13-03-2008, 21:17
panowie to sa nasze barwy !! i to jest nasz obowiazek aby w nich chodzic z duma !!

Picapao
13-03-2008, 21:39
B³agam nie róbcie dwa dni przed meczem kolejnej k³ótni o koszulki.

Nikt nikogo nie zmusi do za³o¿enia koszulki ale w naszym interesie powinno byæ by na ka¿dym szpilu stadion wygl±da³ jak na bara¿ach. Wszyscy na ¿ó³to!
Otó¿ to !!!!!!!!

http://img176.imageshack.us/img176/5535/gksa0067kw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/7549/gksa0014zn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/1923/gksk0006ri8.jpg (http://imageshack.us)

Fajnie nie :zabki:

Kris
13-03-2008, 21:44
Pierdolicie chocby bylo 40 stopni upalu i musicie zolte trykotki na wierzchu nosic. Co to za problem ubrac zoltka koszulke pod bluze/kurtke?? A potem zalozyc ja na wierzch? Szukocie problemow tam kaj ich nima.

Fanatyk'1964
14-03-2008, 14:07
Powinni¶my promowaæ zakup dobrych jako¶ciowo koszulek GieKSy, a nie jaki¶ chujowych na max chinek !!!!

G.K.S Katowice Silesian Styl

lolo1989
14-03-2008, 15:10
Powinni¶my promowaæ zakup dobrych jako¶ciowo koszulek GieKSy, a nie jaki¶ chujowych na max chinek !!!!

A potem bedziecie p³akaæ ¿e trzeba za nie dac 20 z³ dajmy a nie 5z³ jak za chinki.

tadek270
14-03-2008, 15:35
moim zdaniem nikt nikogo nie zmusza do przyj¶cia w ¿ó³tej koszulce ale powiedzcie sami cz nie zajebi¶cie to wygl±da jak stadion ca³y na ¿ó³to moim zdaniem jest to zajebista sprawa i raczej nie powinno to nikogo dziwiæ jak sie chce zrobiæ wra¿enie na kibicach przyjezdnych i nawet ta 5 za ta chinke to niej est taki maj±tek dla porównania zobaczcie jak jest w poznaniu tam tez nikt nikogo nie zmusza a ka¿dy przychodzi w barwach nie mówi±c o szalu bo to jest podstawa mia³em okazje byæ na meczu lech - legia na bu³garskiej i tam nawet starsi ludzie babcie i dziadkowie przychodz± w barwach nie mówi±c ju¿ o szalach to powinno byæ g g³owie ka¿dego z nas ¿e na bukowa przychodzi sie w barwach nie zale¿nie gdzie siadasz czy na blaszaku czy na g³ównej takie jest moje zdanie

Arek Za³ê¿e
14-03-2008, 15:49
Tadek ma racje .. kazdy powinien sam od siebie t± ¯Ó£T¡ koszulke za³o¿yc !!

hubertoo
14-03-2008, 18:20
wszyscy na ¿ó³to i tyle...

Kibic_64
14-03-2008, 19:30
Te fotki s± zajebiste:) Nie ma co ukrywaæ:) No mo¿e ja nie je¿d¿ê na mecze ale wybieram siê po ¶wiêtach:) to bêdê mieæ ¿ó³t± koszulkê:):)

Silesian
14-03-2008, 20:52
Co do promowania jako¶ciowo lepszych koszulek ,wystarczy u¶wiadamiaæ kibiców ,¿e ka¿dy z Nas osobno reprezentuje KLUB i warto zainwestowaæ w co¶ porz±dnego .Je¶li staæ Ciê na koszulkê Jako -super, na Polo czy T-Shirt dostêpny w sklepiki równie¿ -super.Masz problemy finansowe?Wporz±dku nikt nie bêdzie mia³ o to pretensji.Ale to jest GKS KATOWICE-jako¶æ powinna siê przek³adaæ we wszystkie strefy kibicowskiego ¿ycia.

kajkosz
14-03-2008, 21:49
S± mo¿e do kupienia w sklepiku zolte koszulki w trakcie trwania przedsprzedazy?

Kibic_64
14-03-2008, 22:07
A no fajnie by wygl±da³o jak by se ka¿dy kupi³ koszulkê i prasowanke (herb GieKSy) Przyprasowa³:)

Picapao
15-03-2008, 00:03
bla bla bla...Masz problemy finansowe?Wporz±dku nikt nie bêdzie mia³ o to pretensji.Ale to jest GKS KATOWICE-jako¶æ powinna siê przek³adaæ we wszystkie strefy kibicowskiego ¿ycia.

Mam nadzieje, ¿e to taka metafora...(tycz±ca sie pozaboiskowych spraw.)
A na stadionie nie wa¿ne czy to Jako, nie wa¿ne czy to Adi..., nie wa¿ne czy to Nik..., nie wa¿ne czy to Made In China, ale wa¿ne ¿e koloru ¯ó³tego !!!

Wszyscy Na ¯ó³to !!!

DaSKat
15-03-2008, 06:09
A no fajnie by wygl±da³o jak by se ka¿dy kupi³ koszulkê i prasowanke (herb GieKSy) Przyprasowa³:)

A jest tak mo¿liwo¶æ?? To chyba ka¿dy by chcia³.

mlodzikz16
15-03-2008, 08:11
A jest tak mo¿liwo¶æ?? To chyba ka¿dy by chcia³.

jest taka mo¿liwo¶æ . z tego co wiem to nawet w sklepiku s± na prasowanki :)

kamilosgks
15-03-2008, 08:56

Zgadzam siê z tob± wtedy by ka¿dy da³ 20z³ i by j± mia³ na ca³y rok lub nawet d³u¿ej a nie ¿e kupie se chinke za 5z³ i po dwóch praniach bedzie wyblak³a i znowu trzeba kupiæ kolejn±.

Pomy¶lcie nad tym powa¿niej:zabki:

MiRO
15-03-2008, 09:54
do tych co narzekaja na chinki. Przeciez sa dostepne lepsze ¿ó³te koszulki

WiecznY
15-03-2008, 09:59
Ludzie... niektorzy maja problem zakupiæ zwyk³e chinki po 5 z³, robiac z tym problem, a Wy marzycie, ze ktos wyda ~20z³ na lepszej jakosci koszulke? W±tpie..

Grze¶
15-03-2008, 10:58
gdzie te "chinki" bed± dostêpne (do kupienia) przed meczem ? Moja jest ju¿ w op³akanym stanie i chêtnie naby³bym now± :)

kosa
15-03-2008, 11:29
a nie ¿e kupie se chinke za 5z³ i po dwóch praniach bedzie wyblak³a i znowu trzeba kupiæ kolejn±.

Ja mam 10 chinek, ka¿da prana wiele razy i jako¶ nie wyblak³y. Widaæ masz do dupy proszek.

kamilosgks
15-03-2008, 11:37
do tych co narzekaja na chinki. Przeciez sa dostepne lepsze ¿ó³te koszulki

No ok ale potem bêdzie ¿a ka¿dy ma inny odcieñ koszulek i ta ma taki napis a ta taki.Ju¿ by³o co¶ takiego ¿e niemo¿na by³o w swoich ¿ó³tych przychodziæ z np. nike bo inny odcieñ i nie jest ca³a ¿ó³ta.

Ja mam 10 chinek, ka¿da prana wiele razy i jako¶ nie wyblak³y. Widaæ masz do dupy proszek.

To widocznie po³owe starego forum ma proszek do dupy bo po dwóch praniach wszysscy pisali ¿e maj± wyblak³± i oczywi¶cie ju¿ w takich niemog³e¶ wej¶æ na blaszok bo by³ inny odcieñ!!!

Silesian
15-03-2008, 13:16
Tak jak stwierdzi³em wy¿ej.My¶le,¿e nikt nie bêdzie na nikim wymusza³ by zakupiæ koszulkê na któr± nie ma ¶rodków. Chodzi mi o to ,by pamiêtaæ ,¿e oprócz popularnych chinek jest ca³e mnóstwo ciekawych koszulek dostêpnych w sklepiku,które prezentuj± siê zdecydowanie lepiej.Wystarczy zadbaæ o ich lepsz± promocjê.Wybór pozostawmy ka¿demu z osobna.

Florek
15-03-2008, 20:18
Nie bêdzie sprzeda¿y zó³tych koszulek na stadionie!!!
Braæ te z poprzednich szpili albo ubierac sie w inne zó³te

sierra
01-09-2008, 17:01
ja to jedna dalem dziadkowi ktorego czasem wyciagam na mecz a dziadek jezdi w niej do pracy jedna ma tata jedna brat jedna ja a jeszcze jedna dalem u mnie w siemcach koledze i wszyscy tak na mecze jezdzimy ale tak sobie pomy¶la³em a jakby tak daæ taki ma³y herb gieksy ten uproszczony na lewej czê¶ci klatki to juz by jako¶ lepiej wygl±da³o

candy
01-09-2008, 17:15
Tak jak stwierdzi³em wy¿ej.My¶le,¿e nikt nie bêdzie na nikim wymusza³ by zakupiæ koszulkê na któr± nie ma ¶rodków. Chodzi mi o to ,by pamiêtaæ ,¿e oprócz popularnych chinek jest ca³e mnóstwo ciekawych koszulek dostêpnych w sklepiku,które prezentuj± siê zdecydowanie lepiej.Wystarczy zadbaæ o ich lepsz± promocjê.Wybór pozostawmy ka¿demu z osobna.

jestem za. wybor nie jest maly!
np ta koszulka z napisem "bukowa 1" sie calkiem fajnie prezentuje. i cena tez nie jest az taka...

Misiek1964
01-09-2008, 17:21
A bilet na Blaszok jest za 15. To np placisz 20 i masz koszulke

Adi1982
01-09-2008, 17:22
JESZCZE JEDEN G£UPI WPIS I BAN NA MIESIAC KURWA, TEGO SIÊ JU¯ CZYTAÆ NIEDA !!!

To co Ciê wkurwia niekoniecznie musi wkurwiaæ innych, pozwól niech ka¿dy to oceni od tego jest forum ¿eby ka¿dy pisa³ to co my¶li, po co ta cenzura??
A w temacie koszulek jestem ZA ale te¿ nikogo nie obsobacze jak bêdzie w czerwonej

Grze¶
01-09-2008, 18:36
mysla³em ¿e tylko pi³karze odpierdalaj± padakê... myli³em siê...

LisuGKS
02-09-2008, 21:23
A po co wam te chinki ? lepiej wydaæ 20-30 dychy i mieæ zaje.... wszêdzie mo¿esz w niej i¶æ ;) nie tylko na mecza ... a w tej chince ? kaj pudiesz ? ;)

Kris
02-09-2008, 21:26
Cchesz miec drozsza to miej. Kup se nawet za 150z³. Nie wszyscy maja kase dlatego wola chinki. Niech kazdy kupuje jako chce byle bydzie zolto. Demokracja.