View Full Version : Bez komentarza...
cytuję za www.sports.pl :
"Cracovia Kraków w szczególny sposób uczci pamięć Gustawa Holoubka, wielkiego kibica "Pasów" - poinformował w czwartek rzecznik prasowy krakowskiego klubu Marek Mazurczak."
cytuję za oficjalna stroną Ruchu:
"W wieku 85 lat zmarł wybitny aktor i sympatyk Ruchu Chorzów Gustaw Holoubek."
a poniżej cytat z samego Holoubka:
""Doskonale rozumiem Zygmunta Nowakowskiego, który chciał być pochowany na polu karnym boiska Cracovii. Ja dokładnie myślę sobie tak samo. Byłoby pięknie, gdyby można było tak wiecznie, że tak powiem wiecznie, oglądać piłkarzy, mecze, cieszyć się z ich zwycięstw, martwić się ich klęskami, ale przede wszystkim być, cały czas być..."
Nie skomentuje tych 2 wiadomości z uwagi na pamięć o tym wielkim aktorze..., ale bardzo mnie korci...
Kurwa wszystko jest niebieskie. Ale zeby nieboszczyka nie uszanowac? Dzisiaj jak wracalem z roboty to wlasnie na RMFie sluchalem tych slow. Ze chcialby byc pochowany na polu karnym Craxy. Jebac smieRdziuchow i tyle.
marcin GieKSa
06-03-2008, 21:11
czemu ja sie nie dziwie.......czego wkoncu sie mozna spodziewac po smRodach........jacy kibice taki klub.....
Holoubek w I połowie lat 50-tych mieszkał w Katowicach. Był aktorem oraz dyrektorem artystycznym Teatru Śląskiego. Lubił Śląsk i Ślązaków...może jako miłośnik piłki nożnej lubił też Ruch Chorzów, który był wtedy odnosił spore sukcesy, a alternatywy w postaci GieKSy wtedy nie miał hehe
Przypomina mi sie zaraz Akcja z Domem Aniołów Stróżów...
Niczego nie uszanują.
to są kuRwy do potegi!!!
jak można???
A do tego dodam te ich pielgrzymki do Piekar ... jak obłuda;/
Tak ode mnie co do Pana Gustawa, w 1994 roku spotkałem go w zakopcu i nie miałem porządnej kartki, ale miałem czekoladę i poprosiłem Jego i żonę (Basienka z Pana Wołodyjowskiego) o autograf. Żona że nie podpisze bo to czekolada i takie tam, a On wprost przeciwnie i spytał sie nas skąd jesteśmy. My na to że z Katowic Ligoty. Westchnął tylko i sie uśmiechnął.
Potem sie okazało, ze tu mieszkał, ponoć na Poleskiej, ale nie jestem pewny.
Fajny kolo, ale jako aktora to nie przepadałem za Nim.
Zobaczymy jak uderzy w kalendarz Jerzy Buzek i czy będą się chwalić, że był kibicem Ruchu :faja: Niech jeszcze podkreślą zasługi jakie zrobił dla Polski :napinka:
ścieRwo zawsze będzie ścieRwem
obojętnie czy pracuje w katowickiej TVP
czy w zaściankowym klubie przy ul.Cichej
ścieRwo zawsze będzie ścieRwem
obojętnie czy pracuje w katowickiej TVP
czy w zaściankowym klubie przy ul.Cichej
a co masz do katowickiej TVP ;p
do samej telewizji nic, bardzo lubiana i szanowana stacja telewizyjna
Przykład totalnej patologii i hipokryzji która juz dawno przekroczyła wszelkie granice dobrego smaku a teraz wywołuje juz tylko obrzydzenie. To juz widac nie tylko u kibiców ale nawet w klubie.
Jebać SmieRdzieli.
a co masz do katowickiej TVP ;p
hihi Blejz pamiętam jak zawsze na naszej regionalnej podawali wiadomości sportowe -po prostu malina ...Prawie nigdy info o GieKSie pomimo,że tego dnia rozgrywali mecze wogóle sport w naszej "3" to jedna wielka porażka. Ale jeśli chodzi o info typu aktualności to niczego sobie.
A tak off topic kiedy zaprosisz mnie na browara:)
vBulletin Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.