TedeGKS
11-02-2010, 07:24
No to podyskutujmy,od zawsze w orange,ale podkurwili nieziemsko 3 lata temu ,i przesiadłem się na Play.Dwa lata bez zastrzeżeń.Super wszystko,nowe telefony najtańsze sms ,rozmowy,brak debilnych pakietów,których i tak się nie wykorzysta,nadszedł 2010 rok.Podpisałem zadowolony nową umowę.Pani "ekspert" poleciła mi super telefon SEC702 po ponad godzinnej rozmowie w salonie.Ja od zawsze wierny Nokii mówię spróbujemy.Zawsze srałem na pierdoły w telefonach,ale teraz wyjątkowo zależało mi na apracie.Telefon posiadał 3,2 MPX.Dobry.Ale przejdźmy do sedna.Na wejście dostałem 4 pakiety Internet/jakaś poczta online na adres mailowy/granie na czekanie i jeszcze jeden.Oczywiście z żadnego nie można na miejscu zrezygnować.Musi minąć miesiąc potem bez obaw można zrezygnować przez play24online.Wszystko proste,szkoda że tylko na papierze.Po 3 miesięcznej walce w końcu wyłączyli mi pakiety wszystkie,jeśli z graniem była prosta piłka,tak z internetem to była katastrofa 500 mega za 15zł promocja i może dobra tylko dla mnie internet i komórka to porażka.Trzy miesiące ojebali mnie na te 15zł + opłaty za reszte pakietów.W końcu dzwonie na *500 mówie że już 3 razy zgłaszałem na play24 online wywalenie tych pakietów.Pan poinformował mnie że tych pakietów już nie mam.HURRRRA.Szkoda że za luty zajebali te 15zł oczywiście.Czy obecnie na rynku to norma,że stosuję się takie atrakcje,wychujki?Czy konkurencja też posiada takie piękne promocje pakiety?
kilka wniosków :
-Co Nokia to Nokia
-Play-zarobieni? można ciulać!
-Obsługa Klienta -TYLKO PŁĄTNY NUMER? czy to jest standard?
-Chyba czas spróbować operatorów pokroju biedronka,długo się zastanowie zanim następny abonament popłynie,człowiek uczy się na błedach
Jedyne Firmy do których nie jestem zrażony to Era i Plus(z info od kumpla też komuna) ,ale ich nie miałem...
kilka wniosków :
-Co Nokia to Nokia
-Play-zarobieni? można ciulać!
-Obsługa Klienta -TYLKO PŁĄTNY NUMER? czy to jest standard?
-Chyba czas spróbować operatorów pokroju biedronka,długo się zastanowie zanim następny abonament popłynie,człowiek uczy się na błedach
Jedyne Firmy do których nie jestem zrażony to Era i Plus(z info od kumpla też komuna) ,ale ich nie miałem...