View Full Version : Sprzątanie stadionu
Joanna23
06-03-2008, 07:31
W przyszła sobotę przed niedzielnym meczem organizujemy sprzątanie stadionu. Zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy o zgłaszanie sie w temacie!!! Będzie trzeba oczywiście pozamiatać, umyć krzesełka. Nie da sie ich domyć, ale ale po zimie należy im sie solidne czyszczenie. Przygotujmy stadion na Wielkie Święto !!!!
Czekamy na chętnych!!!!!!!!!!!
stara ekipa
06-03-2008, 07:51
Czegoś tu nie rozumie ? po przejęciu obiektu przez MOSIR , to chyba oni powinni dbać o utrzymanie obiektu w należytym porządku .
Rysio, ale my ich tak rozpieszczamy i do tego przyzwyczajamy, wiec po co oni to mają robić. Najlepiej kibice ...
Jak wyżej także tego nie rozumiem szczególnie, ze ostatnio dowiadywalem sie o to w klubie, to mi powiedziano, że teraz wszystkie prace wykonuje MOSiR.
no to mam kolejne pytanko: Kto posprząta stadion (krzesełka, schody) przed sezonem???
Jak to kto,pan sprzata,pani sprzata....
Krzychu_1977
06-03-2008, 09:10
Jeżeli płacimy - wcale nie małą w porównaniu do innych klubow uzytkujących stadiony miejskie (vide - Zagłębie Sosnowiec) - kasę za użytkowanie obiektu, to do kurwy nędzy wymagajmy żeby UM w postaci MOSiRu umył zice na obiekcie (tych pokrzywionych na 1-ce myc nie musza bo są nowe).
Dziewczyny pewnie wyrazily chcec pomocy i to organizuja, przeciez nikt ich do tego nie zmusza ani nie prosi... Przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji i wpisie Asi. Wy juz jak zwykle snujecie domysly i oskarzacie wszytskich wokolo.
Przemek info pisal ayer dlaczego krzeselka sa tak zrobione... Wy sie gorzej zachowujecie nizeli Uszok.
Dziewczyny pewnie wyrazily chcec pomocy i to organizuja, przeciez nikt ich do tego nie zmusza ani nie prosi... Przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji i wpisie Asi. Wy juz jak zwykle snujecie domysly i oskarzacie wszytskich wokolo.
Junior, ale komu pomogą? MOSiR-owi?
To jest działka UM i tyle.
I nikogo tu dookoła nie oskarżam:)
Chwała dziewczynom za ich zapał ale sprzątając stadion za nich dajemy im argument by oni tego nie robili.
Lars Ulrich
06-03-2008, 09:29
Chwała dziewczynąi chwała chłopakiem :kac:
nie no szczerze to wydaje mi sie ze jezeli chodzi o pomoc to MOSiR sobie poradzi a dziewczyny niech zostawia zapał i siłe na mecze tam na pewno pomoc będzie potrzebniejsza
A moze temat zalozono by sprawdzic jaka bedzie nasza reakcja, co? To jak,moze inne MOSIRowskie miejsca tez cza samemu sprzatac, bo sie z nich korzysta...ja tu czegos poprostu nie kumam...Moze niech miasto od razu powie, sami sie wyremontujcie, posprzatajcie itd...
Masz mnie Lars :rotfl:
Dawno już tu nie zaglądałem i zapomniałem, że tutaj sie trzeba pilnować
stara ekipa
06-03-2008, 10:19
Wy juz jak zwykle snujecie domysly i oskarzacie wszytskich wokolo.
Junior tu nikt nikogo nie oskarża , niemniej takie info o pomocy kibiców przy sprzątaniu obiektu MOSIrU budzi pewne domysły ... :zabki:
Wystarczy cofnąć się do rundy jesiennej gdy obiektem zajmował się klub , rzadko kiedy były czyste krzesełka , było wiele żalów i krytycznych wypowiedzi , dlatego takie akcje wspomagające klub były wtedy na miejscu .
Teraz gdy obiekt jest miasta w władaniu MOSIrU , należy zostawić ocenę zarządzania obiektem oczom kibiców , są zatrudnieni ludzie którzy mają zapewnić pewne standardy , dlatego złość i pretensje kibic wyładuje na miasto , jeżeli miasto (władze) pierdoli ludzi , media to podchwycą , czego nie lubi zaś władza miasta ... porządek musi być :hihi:
pablo1982r
06-03-2008, 11:00
ja jestem takiego zdania zeby olac mycie krzesełek i wogóle sprzatanie stadionu ponieważ za to biorą pieniądze inni ludzi których zasranym OBOWIĄZKIEM jest robienie tego co do nich należy. jak się Miasto nauczy ze za nich wszystkoe sie robi to beda totalnie juz srac na ten stadion a My kibice sprzatać to co nasrają. nie popieram zadnego typu takiej akcji wsrod kibiców bo od tego typu prac sa inni ludzie. niedosc ze nic nie robia z tym stadionem to jeszcze bedziemy za nich sprzatac...jasne i co jeszcze. Uszok czy ty chłopie jesteś ślepy????????
Jasne olać... ino właśnie jak Mosir tego nie zrobi, nie zrobimy tego my, to później ludzie którzy pojawią się na WKSie mogą omijać Bukową szerokim łukiem...
a od ktorej to sprzątanie?
pablo1982r
06-03-2008, 14:36
to jak będziecie wracać z Bukowej to wstąpcie Urząd Miasta posprzątać.....zadzwoncie wcześniej do nich zeby przy drzwiach zostawili mopy i wiaderka
szanujcie się!
my płacimy za bilety, klub za wynajem i co?
Jeszcze mamy sprzatać?! O nie!
pablo1982r
06-03-2008, 14:45
tak trzymać Krzyś. miasto niedosc ze nic nie robi to jeszcze skubie nasz klub z kasy. a za co oni te pieniądze biorą?? nikt sie nie potrafi odezwac czy co. sa od tego jak dupa od srania a narazie to wiekszosc ta dupę (czyt. Miasto) liże. Żenada!
Krzysiu nie przesadzaj, nie raz sie robilo takie akcje i bylo ok! klub to kibice.
wiadomo ze nei bedizemy zapierdalac przy kazdej okazji ale jak jest inicjatywa to jej nie niszcz!!
kto chce ten idzie sprzatac i fajnie, kto nie chce niech nie idzie ale niech nie studzi zapalu innych!
Joanna23
06-03-2008, 17:07
pablo1982r przesadziłeś i to bardzo a jeżeli nie wiesz w jakim miejscu to już trudno, nie będę Ci tłumaczyć. Miałyśmy taki pomysł i naprawdę w tym momencie nie myślałam o tym Kto jest właścicielem stadionu. Chcę to robię i nie zabraknie mi siły na inne rzeczy!!! Zostawcie tą gadkę i piszcie Kto jest chętny!!! Na 9.00,10.00!!
szanujcie się!
my płacimy za bilety, klub za wynajem i co?
Jeszcze mamy sprzatać?! O nie!
zluzuj szorty synek.
jak nie masz ochoty pomoc to nie pomagaj.
kobieta wychodzi z inicjatywa, dla wielu bardzo dobra, docen to i daruj sobie zbedne komentarze.
moze takie same podejscie masz do opraw??
my placimy za bilety, niech klub da na oprawe lub prostu sam ja zrobi ??
pfff...
Asia nie przejmuj sie, wiekszosc osob narzeka, ale to przeciez Wasza inicjatywa... Oni widza sie tylko i wylacznie w pisaniu na forum i narzekaniu - ostatnio to ich najwieksza pasja.
1. Kajutek
aha ejszcze ejdno pytanie : Sprzatamy określone sektory czy tylko jeden ?
ja bym przyszedł tylko ze bym sie dosc mocno spóznił bo na 10 mam zbiorke a to trwa ze godzine a troche sie jedzie z bangowa na stadion
zluzuj szorty synek.
kobieta wychodzi z inicjatywa, dla wielu bardzo dobra, docen to i daruj sobie zbedne komentarze.
pfff...
Krzyś już nieraz sprzątał na 2 sektorze jak większość ludzi z BW
Obecnie jest instytucja odpowiedzialna za stadion niech sprząta.
zluzuj szorty synek.
pfff...
Chyba go źle zrozumiałeś, jemu chodziło o to że klub płaci za wynajem stadionu i to grubo więcej niż inne kluby, a miasto nawet nie posprząta stadionu, chociaż to należy do nich, a nie do nas kibiców i ja się z tym zgadzam bo co innego sprzątać stadion żeby pomóc klubowi który nie ma kasy żeby wynająć profesjonalną ekipę, a co innego jest pomagać w sprzątaniu miastu dla którego wynająć profesjonalną ekipę to małe koszta, no ale przecież nikt nikomu nie każe sprzątać stadionu i to bardzo dobry gest ze strony kibiców którzy chcą pomóc w sprzątaniu..
2. Thales
prosze o jakies szczegolowe info co do mycia krzeselek, bo zamiatanie lisci jest w recz niezbedne, ostanio bylem w sklepiku i przy bramach sa copy lisci po kostki..
Bedziemy chcieli pomalowac kasy to tez bedziecie pisac, ze to w gesti miasta?
Ale jak zaczniemy sprzatac stadion to miasto sobie pomysli, a po co wydawac kase na ekipe sprzatajaca przeciez kibice i tak posprzataja i wtedy w ogóle nigdy nie beda sprzatac stadionu
Bedziemy chcieli pomalowac kasy to tez bedziecie pisac, ze to w gesti miasta?A nie czasem taki był cel przejęcia stadionu?
mam pytanie i prosze o szczera odpowiedz - czy gdzies w Polsce 1 i 2 liga kibice sprzataja stadion???
To pytanie chyba na fora innych klubów :D
stara ekipa
06-03-2008, 18:29
zluzuj szorty synek.
pfff...
Kiedy Ty luzowałeś komuś szorty , między innymi Krzyś ze swoim bąblem bezinteresownie wspomagał KLUB sprzątając i czyszcząc sektor 2 , aby kibice z żonami i dziećmi mogli usiąść na czystych siedziskach ...
Z pewnością nikt nie odmówił by pomocy ani nie miał by żadnych pytań , gdyby "akcja" wyszła od działaczy a informacja umieszczona na stronie głównej albo spowodowana ekstremalnymi warunkami atmosferycznymi np. odśnieżanie murawy ...
A po co mieszasz do tego oprawę ? dajesz ty daje ja i zdecydowana większość daje , na to MOSIr ani miasto nie da , nie ma tego w obowiązkach ...
zluzuj szorty synek.
pfff...
k...a, synek, czegoś nie jarzysz, czy jak?
ja o swoj/nasz sektor, dbam, nawet synka brałem (dobrze ze o tym rzecznik praw dziecka nie wie:) ), wiec sie ogarnij!!
ta sprawa to zasrany obowiązek UM!!!
haaa ...
luzowac szorty to moge babie w przeciwienstwie co do niektorych, ktorzy jak jest dobrze potrafia pucowac sie i lizac rowy, a w przypadku gdy trzeba pomoc potrafia tylko pierdolic farmazony i rozpisywac sie na necie.
zebyscie sie czasem nie przeliczyli w tym ze miasto zrobi z naszego stadionu chuj wie jaki obiekt w chuj wie w jakim czasie.
Rany i zaś spięcie. Wiosna idzie, na spacer połowę forum trzeba wysłać bo po zimie myśli się lansują. Każdy chce dobrze, jeżeli ktoś ma ochotę sobie posprzątac przeszkadzać mu nie można. Tym bardziej że to inicjatywa kibica i tyle w temacie. NA takim sprzątaniu budują się nowe znajomości i relacje międzyludzkie :) . Po co ta dyskusja. Skupmy się na kibicowaniu GieKSie bo dyskusje coraz gorzej wszystkim wychodzą. Niby forum włąśnie po to jest żeby dyskutować tylko jaki tego sens jak każdy wie swoje, wszystkie rozumy pozjadał i jest nieomylny a tacy właśnie są wszyscy GieKSiarze ! :) . Zachowajcie energię na dopingowanie GieKSy. Jak będzie jej tyle co polemiki między wszystkimi zakrzyczymy całą POLSKĘ.
haaa ...
luzowac szorty to moge babie w przeciwienstwie co do niektorych, ktorzy jak jest dobrze potrafia pucowac sie i lizac rowy, a w przypadku gdy trzeba pomoc potrafia tylko pierdolic farmazony i rozpisywac sie na necie.
zebyscie sie czasem nie przeliczyli w tym ze miasto zrobi z naszego stadionu chuj wie jaki obiekt w chuj wie w jakim czasie.
jasne, róbmy za nich .... żeby potem płaczu nie było.
jak było dobrze BYŁEM, jak było źle BYŁEM ...
i BEDĘ CAŁY CZAS!!!!
i facet, nie znasz mnie, nie wiesz co robie to ZAMILCZ!!
Joanna23
06-03-2008, 18:49
Dajcie spokój proszę. Z własnej nieprzymuszonej woli to robimy. Pogadajcie sobie na gadu!!! Chętni podkreślam CHĘTNI niech wezmą szczoty do szorowania krzesełek, środki czyszczące to skombinuje, jakie wiadra na stadionie chyba maja i szmaty weźcie jakieś stare, a miotły mają!!! Tylko przosza zaś nie piszcie 3 stron że Urząd miasta ma nam sprzęt załatwić, chociaż i tak pewnie sobie mogę tylko gadać a Wy swoje!!!
OKI, Joasiu, robcie to co chcecie.
skalpel masz racje tez tego nie rozumiem
Jak widać dziewczyn nie interesuje to kto zarządza obiektem, tylko same biorą sprawy w swoje ręce.
Miasto powinno dbać o stadion, sprzątać itd...
Ale wy kurwa niemal linczujecie dziewczyny za to, że chcą bezinteresownie pomóc, bo "powinno to robić miasto, bo wchodzimy w dupę miastu" itd.
To znaczy, że lepiej siedzieć w syfie, bo miasto nie posprzątało?
Jest grupa osób, która wbrew temu czy miasto powinno czy nie powinno chce pomóc, bo czują co to jest GKS KATOWICE. A ta chęć pomocy jest krytykowana.
Chuj mnie obchodzi czy miasto powinno czy nie.
Wielkie brawa dla FFG za tę inicjatywę i po tym się poznaje prawdziwych kibiców, a nie po wiecznym pierdoleniu na forum!
stara ekipa
06-03-2008, 20:13
Wielkie brawa dla FFG za tę inicjatywę i po tym się poznaje prawdziwych kibiców, a nie po wiecznym pierdoleniu na forum!
No to Bóg zapłać i Szczęść Boże ... tak powinien napisać tu pewien człowiek :hihi:
Jak widać dziewczyn nie interesuje to kto zarządza obiektem, tylko same biorą sprawy w swoje ręce.
Miasto powinno dbać o stadion, sprzątać itd...
Ale wy kurwa niemal linczujecie dziewczyny za to, że chcą bezinteresownie pomóc, bo "powinno to robić miasto, bo wchodzimy w dupę miastu" itd.
To znaczy, że lepiej siedzieć w syfie, bo miasto nie posprzątało?
Jest grupa osób, która wbrew temu czy miasto powinno czy nie powinno chce pomóc, bo czują co to jest GKS KATOWICE. A ta chęć pomocy jest krytykowana.
Chuj mnie obchodzi czy miasto powinno czy nie.
dobra, ja odpuszczam ... ja sie nie zaliczam do tych prawdziwych ...
PA!
Ja przyjde pomoc jak beda rozbierac maszty :hihi: $$$
pablo1982r
06-03-2008, 21:29
Kris przyjdz jutro o 10:00 ja rozbiore dwa i Ty dwa. Kto szybciej to zrobi w nagrodę umyje podłogę na dworcu PKP albo bedzie miał możliwość wymienić murawę na podgrzewaną...tak że jest o co walczyć. Czy na tym forum nie mozna juz napisac co sie mysli o pewnych sprawach?? Wyrazilem swoje zdanie i tyle a wiadomo ze kto ma przyjsc o i tak przyjdzie i nie winie tutaj za nic nikogo a zwłaszcza pomysłodawców tylko mowie co o tym wszystkim sadze.
Od murawy 3 kroki w bok! Biera ja do siebie na plac.
Może tak - kto chętny niech sprząta, ale pokazać to w mediach w kontekście "wzorowego" wywiązywania się UM z utrzymywania obiektu.
Maszty faktycznie mogłyby być rozebrane za darmo, a widząc efekty prac Zielonej Architektury można nawet stwierdzić, że niegorszą podgrzewaną płytę też dałoby się zrobić w czynie społecznym :zabki:
kto ma przyjsc o i tak przyjdzie
i na tym zakończcie dyskusje... chcemy posprzątac to posprzątamy i tyle.
Co tak mało chętnych??
Potem przyjdzcie mi izba posprzatac :)
Joanna23
06-03-2008, 22:00
świetne posty naprawdę gratuluję! Medale tylko przyznać! Jeżeli sprawia Wam to przyjemność to proszę bardzo, całe szczęście są na tym forum jeszcze osoby które maja poukładane w głowie . Jak dla mnie kilka ostrzeżeń, ale wiem że ich nie będzie bo są równi i równiejsi, a mój post pewnie zostanie usunięty!!! O
Bez odbioru
Oczywiście nadal zapraszam chętnych!!!!
katowicer
06-03-2008, 22:21
Shellu jeśli te pierdolenie jest poparte jakimis komkretami,to czasem warto sie zastanowic czy z tej drugiej strony nie wyglada to troszkę inaczej.
Konstruktywna krytyka ma sens.
Nikt tu nie podpowiada,krytykuje,ocenia spraw złosliwie by komus dokopać.
Każdy z nas ma ten sam cel.
Zauwazyłem że wszystkie osoby opłacane przez klub bronią wszystkiego co wychodzi z Bukowej,Bez zastrzezeń,same ideały...
A jak widac wcale nie jest.
Wy w klubie macie swoje zadania za które dostajecie kasę,róbcie to jak najlepiej,a my mamy prawo jako kibice komentować,chwalić,ganić itp
zwierzak64
06-03-2008, 22:31
Tylko jedno pytanie, czy nie lepiej by było dla GieKSy gdyby stadion posprzątał UM*, a dziewczyny swój czas, chęci i wysiłek poświęciły chociażby na rozdawanie ulotek w centrum??
*rozumie, że UM jako właściciel ma obowiązek utrzymania stadionu w odpowiednim porządku, bo po to chyba go przejmował.
PS. To pytanie w sumie do Asi.
zwierzak z tego co wiem temat ulotek był, ale jakoś ucichł...
mlodzikz16
06-03-2008, 22:35
po kiego ch.. jeszcze pierdzielicie duperele...nich dziewczyny robią sobie co chcą...chcą sprzątać niech sprzątają...
i jestem za kilkoma ostrzeżeniami jak Joanna23...i jestem tak samo tego zdania ze ostrzeżenia nie pójdą w ruch bo są równi i równiejsi i wyjdzie to już któryś raz na światło dzienne....."bo go dobrze znam to mu nie dam" TAKA JEST PRAWDA !!!!!!!!!!
Jak się czyta wypowiedzi co niektórych wszechwiedzących to aż krew zalewa i nasuwa się pytanie co to są za ...no właśnie,który z Was aroganccy krytykanci mył krzesełka, odkręcał inne z zardzewiałymi śrubami, przekręcał je w puste miejsce, niszczył własny sprzęt, charatał sobie ręce, poświęcał czas dla GieKSy (nie dla Was - dla GieKSy) zamiast siedzieć w domu z rodzinami, który z Was zwalniał się z pracy...?
Zanim kolejny raz walniecie kolejną gafę roku zastanówcie się nad tym co piszecie.
Wszyscy widzieli jak wyglądała "2" przed i po akcjach BW, MG i pewnej wąskiej grupy ludzi, Was tam nie widziałem ...!
pablo1982r
06-03-2008, 23:21
co było robione przez kibiców zanim miasto przejęło stadion to nikt tego nie wypomina i mie ma o tym żadnej mowy. rozróżniajcie wogole o czym sie mówi. mowa jest o tym co OBECNIE miasto robi dla klubu. a robi tyle co ja gdy ide usiaść w WC na muszli czyli jedno wielkie gówno i chyba najwyzsza pora aby to zmienic. a jesli nie to jak ktos juz napisal niech to opisza do akiejś gazety albo telewizji i niech sie Uszaty troche poczerwieni i powie co zrobili na stadionie w ostatnim czasie. domagacie sie niewiadomo jakiego stadionu niewaidomo jakich parkingów tymczasem nikt nam nawet stadionu nie jest w stanie uporzadkowac...czasy sie nieco zmieniły. zamiast czyscic krzesła, osoby ktore w tym dniu miały by przyjsc to robic mogłyby spotkac sie w innym miejscu i przy wspolnej rozmowie pociac chociazby gazety na konfetti którego tak bardzo potrzeba. no chyba ze uszaty i jego ludzie robia to na Młyńskiej to zwracam szacunek. byc moze jakas zamiana ról. skoro chcecie odpierdzielac za nich robote to moze wydział geodezji Urzedu Miasta oprawe na meczu ze slaskiem machnie??
Dziewczyny chcą pomóc ale jak zwykle połowa forum widzi w czymś problem. Nie macie czasu, ochoty to nie przychodźcie ale nie rozpierdalajcie tematu, w którym powinny być wpisy osób, które sprzątaniem są zainteresowane. Brawa dla FFG, BW jak i innych grup, które przyczyniły i dalej przyczyniają się do tego, że na Bukową przychodzi więcej ludzi ze swoimi pociechami ale ludzie szanujcie się wzajemnie, bo GieKSa to MY, a czytając ten temat można mieć co do tego wątpliwości.
stara ekipa
06-03-2008, 23:39
dla mnie kilka ostrzeżeń
Joanno uspokój się , nikt nie da Ci ostrzeżenia :cham:
Joanna23
07-03-2008, 06:08
zwierzak, ulotek nie będzie
katowicer
07-03-2008, 08:21
Moge wam skserowac cała ryzę papieru (500szt)A4,na tym arkuszu można zrobić 6 ulotek informujących np. o tych kartach.(już to kiedyś NFG robiło informując o zbiórkach na oprawy meczów)
To bedzie 3tyś szt. oczywiscie pociętych i posegregowanych ulotek
Zrobi ktoś taki projekt w wordzie?
Rozda to ktoś?
zwierzak64
07-03-2008, 10:10
zwierzak, ulotek nie będzie
Nie pytałem, czy ulotki będą czy nie. Pytałem o opinie, ale mniejsza z tym...
Pozdrawiam
Ulotki beda...
Ale moze byc wiecej..
Uwaga.
Rozmawiałem dzisiaj z kierownikiem obiektu na ten temat. Zrobiłem to w imieniu tych, którzy chcą sprzątać krzesełka , bowiem bez względu na to czy cel jest szczytny, pomocny, a pomoc bezinteresowna, wypada zapytać administratora i powiadomić.
:-))
Kierownik bardzo ciepło podszedł do tej inicjatywy kibiców i nie ma przeciwwskazań ku takiej pomocy. MOSiR zabezpieczy wiaderka,szmaty i płyny, tylko dajcie mi znać (Asia) dokładnie kiedy, o której i jaką ilość osób chętnych przewidujecie.
Pozdrawiam
Kierownik bardzo ciepło podszedł do tej inicjatywy kibiców i nie ma przeciwwskazań ku takiej pomocy. MOSiR zabezpieczy wiaderka,szmaty i płyny, tylko dajcie mi znać (Asia) dokładnie kiedy, o której i jaką ilość osób chętnych przewidujecie.
Fajna sprawa takie oddolne inicjatywy społeczno-kibicowsko-obywatelskie, ale pozostaje pytanie czy miasto zrobi w kwestii utrzymania czytsosci na stadionie coś wiecej niz zabezpieczenie szmat i wiader. Bo jesli nie to to sie kurwa do prasy nadaje.
Nie jestem wiecznym malkontentem, podoba mi sie pomysł FFG i fajnie ze sie troszczą o Stadion. Co nie zmienia w zaden sposób faktu ze ani Klub, ani Kibice nie są włascicielami obiektu. Co wiecej Klub placi niemało za użytkowanie. Wniosek jest jeden. Kibice mogą pomóc w sprzątaniu ale i tak jest to obowiązkiem miasta.Jednym z obowiązków za ktore miasto powinno byc przez Klub rozliczane. Nawet wtedy jesli byłoby miliard akcji "sprzątamy Stadion". Jesli miasto nie przyczyni sie do utrzymania obiektu w czystosci uwazam ze Klub powinien uzyc tego argumentu w dysksji na temat obnizenia opłaty za uzytkowanie stadionu.
Ayer, gdybyś był łaskawy porozmawiac jeszcze raz z panem Kierownikiem i spytac czy miasto ma w ogole zamiar sprzątac stadion. Jesli tak co cała ta nasza dyskusja jest niepotrzebna.
Prace porządkowe na obiekcie prowadzone są cały czas i absolutnie nie można mieć tutaj żadnych pretensji. Na bieżąco sprzątane i wywożone są śmieci. Kilka dni temu mieliśmy na obiekcie uliczne "myjki" (takie auta ze szczotami) które jeździły po każdym centymetrze asfaltu na obiekcie.
Dzisiaj miały się rozpocząć prace przy myciu krzesełek, ale w związku z inicjatywą kibiców o której ich powiadomiłem chwilowo to wstrzymano , aby skoordynować ew. prace pracowników MOSiR oraz kibiców.
Tak więc nie wolno mówić , że obiekt nie jest sprzątany.
No i bomba. Chodziło mi tylko o to zeby praca kibiców była wykonywana WSPÓLNIE nie ZAMIAST. I taka odpowiedz mnie osobiscie satysfakcjonuje.
Joanna23
07-03-2008, 17:54
no i na co było te 8 stron. pokrzyczeli sobie, pokpili z chęci innych a tu sie okazało że stadion jest sprzątany. Junior o ulotki to już miesiąc pytam jak nie więcej !!!
Joanna23
08-03-2008, 09:55
W dalszym ciągu zapraszam chętnych. Należałoby zorganizować szczoty ryżowe i środki czyszczące. Spotykamy sie o godzinie 9.00
ultrasavanti
08-03-2008, 14:37
W ramach sprzątania stadionu zostały dzis odmalowane kasy pobazgrane przez naszych "przyjaciół".
TYLKO GIEKSA !
mlodzikz16
08-03-2008, 14:51
potwierdzam posta ultrasavantiego !!! Wszystko w jak najlepszym porządku tylko wiatr trochę przeszkadzał :(
mlodzikz16
08-03-2008, 19:55
w ogóle ruszy coś w stronę sprzątania stadionu przez mosir, miasto czy innych ciuli. tam jest syf jak cholera...do tych liści wpuściłbym ekipe zielonych którzy by to ładnie zgrabili..potem można to do pieca wciepać...
aż sie serce kraje jak sie na to wszystko patrzy co sie dzieje na stadionie ;/
w ogóle ruszy coś w stronę sprzątania stadionu przez mosir, miasto czy innych ciuli. tam jest syf jak cholera...do tych liści wpuściłbym ekipe zielonych którzy by to ładnie zgrabili..potem można to do pieca wciepać...
aż sie serce kraje jak sie na to wszystko patrzy co sie dzieje na stadionie ;/
Zaraz zaraz to jak to w końcu wygląda bo -Ktos kto to widział pisze jedno a Joasia :
"... no i na co było te 8 stron. pokrzyczeli sobie, pokpili z chęci innych a tu sie okazało że stadion jest sprzątany. Junior o ulotki to już miesiąc pytam jak nie więcej "
Joanna23
09-03-2008, 09:51
ja sie wypowiedziałam na podstawie słów Ayera
mlodzikz16
09-03-2008, 11:00
stadion stadionem....Asia bierze sie za trybuny a przy kasach przy ogrodzenia w ciul liści.
hmmm to ja sie mogę zająć liścmi :))
mlodzikz16
09-03-2008, 11:07
no kto tam blisko mieszka to można pomóc...według mnie jakby miasto wpuściło tam ekipe swoich zieleniarzy to by sie z tym uporali w mig... maja w tym wprawę więc nie wie o co chodzi;/ potem tak jak już to pisałem można do kotłowni zanieść i spalić :)
mlodzikz16
09-03-2008, 12:53
ale kto Ci je karze w fifke nabijać...chyba ze chodzi Ci o to że w piecu :p to nikt o tym nie musi wiedzieć..wystarczy po trochę do pieca wrzucać żeby fest nie dymiły i gitarka gra:)
Ani takich ani takich nie wolno palic:P
Joanna23
14-03-2008, 21:05
przypominam jutro 9.00. Przynieście szczoty do szorowania krzesełek i środki czyszczące
bedziemy sprzaatac caly stadion , czy tlyko poszczególne sektory ?
Joanna23
14-03-2008, 21:15
główny nacisk na sektor centralny i krzesełka, zobaczymy jak szybko nam pójdzie. jeżeli dość sprawnie nam to pójdzie to zahaczymy o inne rejony :)
Joanna23
14-03-2008, 21:18
Ps ubierzcie sie cieplutko :)
Tylko Blaszoka nie sprzatajcie, bo sie nie oplaca :)
mlodzikz16
15-03-2008, 08:27
Blaszok przydałoby sie pozamiatać raz na jakiś czas:) przynajmniej przed 1rwszym meczem na Bukowej. Bo co będzie jak sie ktoś zabije o jakieś śmieci :lol3:
Po co chcesz zamiatac blaszok , jak po meczu bedzie tam pełno konfetti ?
Wyluzuj juz z tymi bezsensownymi postami mlodzik
Joanna23
15-03-2008, 15:29
Dzięki wszystkim za pomoc. Krzesełek nie da sie domyć , ale spokojnie można na nich siadać :) nawet w białych spodniach
czy ja wiem :hihi:
Do tych krzesełek by sie przydala taka specjalna myjka
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.