PDA

View Full Version : Zadaj pytanie GieKSie

Maleks
05-03-2008, 11:47
Szanowni Czytelnicy,

Magazyn Bukowa od kilku lat stara się być nieodłącznym elementem naszej GieKSiarskiej rodziny. Przedstawiając Wam fakty z życia klubu, życia zespołu oraz podejmując tematykę szeroko rozumianego sportu czy też piłkarstwa chcemy być jak najbliżej Was. Podejmujemy działania, by każdy kolejny numer był lepszy od poprzedniego. Wprowadzamy różnego rodzaju nowości i zmiany, aby lektura Bukowej zawsze była czymś atrakcyjnym i wciągającym. Jako redakcja mamy świadomość braku swej nieomylności oraz błędów, jakie w naszych działaniach się pojawiają. Wiemy, że nie zawsze uda się nam trafiać w Wasze gusta i oczekiwania. Niemniej jednak chcemy nadal próbować zmieniać Bukową, wprowadzać do niej nowe rubryki i pozycje, by magazyn - z każdym kolejnym wydaniem - zbliżał się do ideału.

Kolejną z propozycji, jakie ostatnimi czasy narodziły się w naszych redakcyjnych głowach jest rubryka, którą roboczo nazwaliśmy „Zadaj pytanie GieKSie”.

Skąd pomysł na taką rubrykę? Geneza jej powstania jest bardzo prosta. Bukowa zawsze była pismem dla kibiców, zawsze starała się pisać i działać z myślą o nich. Zadaliśmy sobie więc w naszym redakcyjnym gronie pytanie, czy wszyscy kibice nie mogliby - przynajmniej w minimalnym stopniu - Bukowej współtworzyć. Zgodnie stwierdziliśmy, że warto takiej formy działania spróbować. Co więcej - udany eksperyment z ostatniej jesieni, kiedy to kibice byli autorami zdecydowanej większości pytań w wywiadzie, którego udzielił nam trener naszego zespołu Piotr Piekarczyk - stanowił potwierdzenie słuszności takiego twierdzenia. Zaczęliśmy się więc zastanawiać nad formą takowej współpracy i sposobem jej zorganizowania. Po kilku burzliwych, aczkolwiek prowadzonych w pokojowej atmosferze dyskusjach zdecydowaliśmy się na powołanie do życia wspomnianej już wyżej rubryki.

Jak ona ma wyglądać i w jaki sposób współpraca pomiędzy redakcją i pozostałą rzeszą fanów GieKSy miałaby się odbywać? Cała idea jest bardzo prosta. Z uwagi na fakt, że nie zawsze potrafimy właściwie odczytać Wasze oczekiwania, nie zawsze uda nam się również znajdować odpowiedzi na pytania, które Was nurtują i nie zawsze jesteśmy w stanie dokonać wyboru zgodnego z Waszymi oczekiwaniami odnośnie adresata pytań, chcielibyśmy, by począwszy od najbliższych spotkań nowa rubryka była areną wymiany poglądów pomiędzy Wami, a pozostałymi osobami tworzącymi naszą GieKSę. Inaczej mówiąc chcemy, byście za naszym pośrednictwem zadawali pytania osobom związanym z GieKSą. Pytania możecie kierować do każdego z piłkarzy, członków zarządu, pracowników, poszczególnych grup kibicowskich działających w naszej społeczności, a także poszczególnych kibiców. Mając już Wasze pytanie, nasza redakcja skieruje je do adresatów, po czym uzyskując konkretne odpowiedzi opublikuje je w kolejnych wydaniach Bukowej.

Pytania w tym temacie na forum lub wysyłając maila na adres bukowa@gieksa.pl (w temacie pisząc koniecznie słowo "PYTANIE"). Licząc na duży odzew z Waszej strony chcemy jednak zastrzec, iż z powodu pewnych ograniczeń co do objętości magazynu pytania podlegać będą selekcji. Spośród wszystkich nadesłanych wybierzemy naszym zdaniem najciekawsze, najzabawniejsze, najdziwniejsze oraz te najbardziej aktualne. Nie oznacza to jednak, iż pytania pominięte w pierwszej kolejności nie pojawią się w następnych numerach. Po prostu, ograniczona ilość miejsca, jaką możemy przeznaczyć na tę rubrykę wymusza niestety na nas takie podejście do sprawy.

Mamy nadzieję, że powyższa idea przypadnie Wam do gustu i będzie to początek jednej z najlepszych rubryk w historii Bukowej.

Redakcja

P.S. Proszę o ograniczenie komentarzy w tym temacie do minimum i skoncentrowanie się na zadawaniu pytań, wyraźnie wskazując adresata.

mateja
07-04-2008, 22:33
Witam, pyt mam dosc konkretne, do pana Piekarczyka :

Dlaczego po kazdym meczu wyjazdowym czytamy na stronie wypowiedzi typu " wiemy na co uwazac " "wiemy jakie popelniamy bledy" " wyeliminujemy te mankamenty ", jak tak na prawde nic nie zostalo wyeliminowane a przynajmniej nie te kluczowe problemy. Pozdrawiam

Artis
11-04-2008, 08:00
Zapraszam do zadawania Pytań bo coś mało chętnych widzę.
Macie niepowtarzalna okazje zapytać kogokolwiek z klubu i co chcecie.
Nie musi to być pytanie czysto piłkarskie.

Kris
11-04-2008, 08:33
Poszlo :faja:

Flame
11-04-2008, 12:20
Również wysłałem pytania na podaną w poście Maleksa skrzynkę.

longman
20-04-2008, 20:12
Witam, pyt mam dosc konkretne, do pana Piekarczyka :

Dlaczego po kazdym meczu wyjazdowym czytamy na stronie wypowiedzi typu " wiemy na co uwazac " "wiemy jakie popelniamy bledy" " wyeliminujemy te mankamenty ", jak tak na prawde nic nie zostalo wyeliminowane a przynajmniej nie te kluczowe problemy. Pozdrawiam

Do tego bym dodał, czemu od tylu lat popełniamy te same błędy, czy nie da się ich wyeliminować vide bramki w pierwszych minutach z Piastem (pierwsze minuty II połowy) i Wisłą.

Pytanie do Kaliego: Kali, czy chcesz pozostać w GieKSie?

Pytanie do Markowskiego: Czy już teraz umiesz odpowiedzieć na pytanie, czy widzisz się w GKS-ie na następne lata?

longman
20-04-2008, 20:22
Pytanie do władz forum: czemu nie można usuwać postów, na które nikt nie odpowiedział? Całkiem serio :hihi:!

hastKOREA
05-05-2008, 18:20
Do Działaczy;;plan Finansowy? Nowi Sponsorzy? Marketing? Czy Cokolwiek W Tym Kierunku Jest Robione?

Bouni_Ledziny
06-05-2008, 21:25
Pytanie proste pewnie mnie wszyscy zjebia za to ale:

Dlaczego Karty Kibica, o których było tak głośno, które to niby każdy miał mieć nie działają? są bezużyteczne?

Marcin
07-05-2008, 18:03
Było mówione, że od nowego sezonu wprowadzony będzie program partnerski, który będzie realizowany właśnie poprzez karty.

Obecnie karty pozwalaja na szybką identyfikację wszystkich osób, które wchodzą na stadion, co było wymogiem, więc bezużyteczne nie są.

Budus
07-05-2008, 18:42
Obecnie karty pozwalaja na szybką identyfikację wszystkich osób, które wchodzą na stadion
nie za bardzo. od 2-3 meczy kupując bilet w przedsprzedaży nabijali Ci bilet na kartę i niby wszystko ok ale przy wejściu na stadion pokazujesz kartę to już z nią nic nie robili tylko machali ręką i kazali przechodzić. skanowali tylko bilet jeśli go pokazałeś.
podobnie kupując bilet przed mecze - karta w ogóle nie jest w kasach skanowana.
więc o jakiej identyfikacji osób mówimy?

MALek
08-05-2008, 08:10
Zauważ tylko że gdyby nie te karty które działają jak działają to przed prawie każdym meczem musiał byś przy bramkach podawać imię, nazwisko, pesel a tak przynajmniej przy pomocy źle działających kart mamy to z głowy.

ertai
08-05-2008, 09:32
MALek - nie trzeba nic podawac:) Jesli kupujesz bilet przed meczem to tylko z daleka musisz pokazac karte - nie jest na nia nabijana kasa. Potem przy bramce pokazujesz tylko bilet i nigdzie nie zostawiles danych. Ten system to jedna wielka sciema

MALek
08-05-2008, 09:42
Chyba mnie źle zrozumiałeś... ja właściwie potwierdziłem że karty to ściema ale gdyby nie ta ściema to :
"przed prawie każdym meczem musiał byś przy bramkach podawać imię, nazwisko, pesel"
bo prawie każdy mecz w tej rundzie to mecz podwyższonego ryzyka, a tak, i wilk syty i owca cała ino ludzie trochę marudzą.

Artis
08-05-2008, 09:46
przypominam, że to inny temat, proszę o nie rozmywanie, a sprawę kart poruszać w odpowiednim dziale.

sowik
12-05-2008, 11:17
1. Jaki podmiot jest posiadaczem herbu i barw klubowych?

2. Na jakiej zasadzie udostępnione są prawa do herbu i barw klubom HC GKS i ZUKS GKS? Czy podobna działalność jest przewidziana dla innych podmiotów (jeżeli pojawią się zainteresowani)?

matus_GRYF
30-05-2008, 15:18
chciałbym sie spytac co jest na lini Wejherowo - Katowice ? tylko FC ?

ozi64
30-05-2008, 17:09
1. Na jakim poziomie jest obecne współpraca między GKS Katowice a Banik Ostrava?
2. Jaka jest relacja między "Bukową" a klubem?
3. Czy członkowie zarządu zaglądają na Forum?

kosa
30-05-2008, 21:02
2. "Bukowa" jest oficjalnym pismem klubu, ale tworzona przez kibiców.
3. Tak

ayer
30-05-2008, 21:05
3. Czy członkowie zarządu zaglądają na Forum?

TAK.

diablo9911
02-06-2008, 11:55
mam pytanie czy to prawda ze GieKSa będzie grała w jaworznie

kosa
02-06-2008, 11:57
Tak

Zimny1964
06-06-2008, 23:56
Ale czy to juz jest pewne na sto procent? jesli tak dajcie link domjakiegos artykulu o tym

Zimny1964
07-06-2008, 00:21
Jak moge napisac do zarzadu Klubu? tzn mozna prosic na pw jakiegos maila lub gg od kogos z zarzadu?

ayer
07-06-2008, 00:30
Każde pytanie możesz zadać pisząc na adres media@gieksa.pl lub piotr.hyla@gieksa.pl

Yaro
23-06-2008, 19:34
Jakieś konkretne wzmocnienia na sezon? Czy z castingu będą "wzmocnienia"? Jakie plany na nowy sezon? Kiedy zaczyna się pełna modernizacja stadionu? Czy zarząd planuje grać w Jaworznie jedną rundę czy więcej bo pewnie plany modernizacji się opóźnią, bo pewnie jeszcze przetargi są? Proszę o odpowiedź osoby bardzo dobrze zorientowanej w tym, bo wszędzie coś się kręci, tylko u nas cisza.

alfik
21-07-2008, 10:03
Witam czy ktoś wie moze czy GieKSa na nowy sezon bedzie miała nowe stroje czy zaś te same i kiedy bedzie prezentacja ich?? z gory dzieki

stefanosk
21-07-2008, 10:06
Witam czy ktoś wie moze czy GieKSa na nowy sezon bedzie miała nowe stroje czy zaś te same i kiedy bedzie prezentacja ich?? z gory dzieki
http://gks-katowice.pl/infopage.php?id=78

prezentacji nie bedzie

alfik
21-07-2008, 10:18
DZieki :) aaa nie wiesz czy juz je mozna zakupic i w jakiej cenie sa??

Bouni_Ledziny
23-07-2008, 22:10
159,00 zł

scarface 1964
24-07-2008, 13:22
te zielone jeszcze jakoś wygladaja , ale te żółte stroje ...żenua...

Kamil
24-07-2008, 13:27
te zielone jeszcze jakoś wygladaja , ale te żółte stroje ...żenua...

A co Ci w nich nie pasuje?? Nowoczesny krój pasiaków. Mi się podobają.

katowicer
24-07-2008, 16:17
Mam pytanka do Rzecznika GieKSy lub kogoś odpowiedzianlego za promocję klubu.
Dlaczego nie ma prezentacji druzyny na ten sezon??
Podobno zmieniły się stroje,doszło kilku nowych piłkarzy,kilku odeszło.
Rozumie jak nie ma większych zmian prezenacja większego sensu nie ma,ale jednak sporo sie wydarzyło.
Na takim spotkaniu można by przeprowadzić spotkanie Zarządu z kibicami.
Spotkania z Zarządem w klubie nie ciesza sie zbyt duzym zainteresowaniem,na prezentacji zawsze były setki,tysiace kibiców.
A tak organizacyjnie,dlaczego ten ostani sparing nie był właśnie taką prezentacją,dlaczego nie był to mecz który pokazałby kibicom w jakiej dyspozycji sa nasi grajkowie,mógł to przeciez być mecz z górnikiem który w podobnym czasie rozgrywał sparing z rozwojem w katowicach.

Proszę o odpowiedz,jeśli redakcja Bukowej prowadzi jeszcze dział pytań proszę o umieszczenie tych pytań właśnie w tym dziale.

PZDR

GieKSa & Banik

Lars Ulrich
24-07-2008, 17:00
ja mam pytanie , czy planujecie kiedyś zrobić maskotkę ? jak już wcześniej pisałem, jestem chętny do takich akcji żeby popierdalać na wyjściu z jakimiś dzieciakami, taki symbol GieKsy który pojawiał by się na gadżetach dla dzieci itp, wymyślić jakąś ksywę np "GieKsik" (wiem wiem że kiedyś był albo jest na forum taki użytkownik ), co o tym sądzicie ?

Krzyś
24-07-2008, 17:08
ja mam pytanie , czy planujecie kiedyś zrobić maskotkę ? jak już wcześniej pisałem, jestem chętny do takich akcji żeby popierdalać na wyjściu z jakimiś dzieciakami, taki symbol GieKsy który pojawiał by się na gadżetach dla dzieci itp, wymyślić jakąś ksywę np "GieKsik" (wiem wiem że kiedyś był albo jest na forum taki użytkownik ), co o tym sądzicie ?

Ty akurat sie do tej fuchy genau nadajesz:)))

Poważnie gadam.

Trza nad ta maskotka pomyslec!

alfik
24-07-2008, 20:43
Mozna juz gdzies kupic koszlukie na ten sezon z GieKSy??

Junior
24-07-2008, 21:27
Chyba w Red Boxie juz bedzie...

blazej
24-07-2008, 21:32
czy ktos moze opisac strukture organizacyjna klubu ?? widze jakos duzo osob zajmuje sie multimediami typu relacje, wywiady strona itd czy moglibyscie opisac strukture dokladnie kto jest odpowiedzialny za marketing ile osob kto za PR ile osob. ITD. z gory dzieki.

Bossman1522
24-07-2008, 22:52
Popieram pomysł zawsze mi się podobały takie maskotki

scarface 1964
25-07-2008, 07:00
A co Ci w nich nie pasuje?? Nowoczesny krój pasiaków. Mi się podobają.
powiem tak... dobór koloru po pierwsze, (brudny żółty?)... fason tych koszulek przypomina trochę tandetne tanie podróby z targu...
osobiście widziałbym coś w kroju kappa - przylegające koszulki żółte z zielonymi wstawkami...(w przypadku zielonych koszulek odwrócone kolory) czarne spodenki z zółtym numerem i żółte getry z zielonymi wstawkami...
to jest tylko moja opinia....prosze o nie branie tego do siebie jako zarzut czy jakieś ale.
można w przyszłości zrobić kilkanaście projektów i niech kibice wybierają które najbardziej im się podobają... wkońcu oni te koszulki (gadżety) kupują i robi się to dla nich poniekąd...
pozdro

katowicer
25-07-2008, 15:29
Hallo Panie Rzeczniku, czy można prosić o odpowiedzi na moje pytania?

mario
25-07-2008, 15:31
Z tego co wiem temat ten był założony w innych celach - zadajecie pytanie, które potem wraz z odpowiedziami znajdują się na łamach "Bukowej".

kosa
25-07-2008, 15:36
A rzecznik i tak ma urlop z tego co wiem.

Junior
25-07-2008, 17:39
Rzecznik juz w pracy od poniedzialku...

19VIP64
29-07-2008, 10:41
Ja mam jedno pytanie: Co z trybuną północną, jak ona ma docelowo wyglądać? Kiedyś była to jedna z najlepszych trybun dla przyjezdnych w całej Polsce, teraz dosłownie przypomina klatkę (kiedyś, gdy moja mama podwoziła mnie pod stadion, wskazując na trybunę północną, zapytała: "a co to za klatka tam jest?". Gdy jej wytłumaczyłem, ze to trybuna dla kibiców przyjezdnych i że muszą być takie ogrodzenia, aby było bezpiecznie, trochę się przeraziła i powiedziała, że ona nigdy na mecz nie pójdzie. Także gdy zaprosiłem kolegę, który mieszka w Niemczech, specjalnie na mecz GKS- Śląsk Wrocław, owszem, podobała mu się atmosfera i doping, ale o stadionie, a zwłaszcza o „klatce” dla gości, nie miał dobrego zdania), która może zniechęcać część potencjalnych kibiców. Za niedługo (a być może już na wiosnę z Widzewem Łódź) przyjedzie do nas Ruch Chorzów i dobrze byłoby do tego czasu coś z tą trybuną zrobić, bo chętnych na przyjazd kibiców zza miedzy będzie zapewne znacznie więcej, niż mieści aktualnie nasza trybuna dla gości, która mam nadzieję, jest tylko tymczasowym rozwiązaniem.

Junior
29-07-2008, 10:46
Nasza klatka do dzis jest najlepszym sektorem gosci w Polsce.

Klatka pewnie zniknie jak powstanie nowy stadion. Spelnia wszelkie normy dlatego tez mozemy grac u siebie a nie w Jaworznie, dlatego tez bezproblemowo otrzymujemy licencje.

19VIP64
29-07-2008, 13:15
Nasza klatka do dzis jest najlepszym sektorem gosci w Polsce.

Tylko,ze obecna klatka jest dwa razy mniejsza od trybuny, ktora zawsze byla. W ostatnich latach wzrosla moda na wyjazdy i kibice gosci zjawiaja sie w coraz wiekszej grupie, tymczasem u nas zmniejszono dla nich sektor. Dlaczego nie mozna calej trybuny polnocnej ogrodzic tym plotem i pozwolic wchodzic duzo wiekszej grupie? Przeciez dla klubu bylby to duzy zysk (w postaci pieniedzy z biletow dla gosci). Moze teraz to nie jest duzy problem, ale w ekstraklasie, kiedy na Bukowa beda przyjezdzac Ruch,Gornik,Wisla czy Legia, chetnych kibicow gosci na przyjazd bedzie wiecej niz obecnie miesci nasza klatka.

Junior
29-07-2008, 13:22
Przyklad meczu z Tychami gdzie latajace race i kamienie szybko lecialy na sektor 6, dlatego, ze dzielila ich mala odleglosc. Kazdy sektor gosci ma swoje bufory u nas sa to sektory 7 i 9. Oczywiscie, mamy naturalne bufory w postaci oddzielonych trybun, ale na nasze realia nie jest to wystarczajace.

19VIP64
29-07-2008, 17:29
Masz racje, ale moze jednak daloby sie zrobic tak, aby byl "wilk syty i owca cala"?:) Przed Tychami przez wiele lat byla otwarta dla gosci cala trybuna polnocna i jakos to bylo. Mysle,ze zamiast zamykac czesc trybun, powinno sie polepszyc kontrole osob wchodzacych na stadion i zadbac,aby nikt nie wnosil niebezpiecznych przedmiotow. Zamkniecie sektorow nie eliminuje calkowicie zagrozenia zwiazanego z rzucaniem kamieni czy pirotechniki, bo nawet jesli teraz jakis kretyn "nie dorzuci" racy na sektor 6, to moze nia rzucic w kierunku murawy. Nie wiem, moze nie mam racji. Ale wierze,ze niebawem wejdziemy do ekstraklasy i na Bukowej znowu beda derby, a wtedy kibicow gosci mogloby przyjechac znacznie wiecej niz obecny dopuszczalny tysiac. Wowczas klub wiecej by zarobil. Pilka nozna dla kibicow :-)

ayer
29-07-2008, 19:58
Hallo Panie Rzeczniku, czy można prosić o odpowiedzi na moje pytania?

Tak jak mario napisał... Temat ten ma swój cel i jakies zasady, więc odpowiem w Bukowej jak chłopaki postanowią zadać mi te pytania. Odpowiem też Tobie Marcin osobiście jak się spotkamy. Nie ma problemu. :piwo:

Ale ... nie na forum. Tutaj rzecznik od pewnego czasu jest zupełnie prywatnie. Odrębna sprawa to pytania dot. UM i funkcji radnego. Jeżeli tylko potrafię odpowiem na każde pytanie lub rozwieję wątpliwości.

Pozdrawiam.

Bugi
02-08-2008, 21:16
Masz racje, ale moze jednak daloby sie zrobic tak, aby byl "wilk syty i owca cala"?:) Przed Tychami przez wiele lat byla otwarta dla gosci cala trybuna polnocna i jakos to bylo. Mysle,ze zamiast zamykac czesc trybun, powinno sie polepszyc kontrole osob wchodzacych na stadion i zadbac,aby nikt nie wnosil niebezpiecznych przedmiotow. Zamkniecie sektorow nie eliminuje calkowicie zagrozenia zwiazanego z rzucaniem kamieni czy pirotechniki, bo nawet jesli teraz jakis kretyn "nie dorzuci" racy na sektor 6, to moze nia rzucic w kierunku murawy. Nie wiem, moze nie mam racji. Ale wierze,ze niebawem wejdziemy do ekstraklasy i na Bukowej znowu beda derby, a wtedy kibicow gosci mogloby przyjechac znacznie wiecej niz obecny dopuszczalny tysiac. Wowczas klub wiecej by zarobil. Pilka nozna dla kibicow :-)

Martw się o swoich kibiców,a nie o przyjezdnych :/

JACA
07-08-2008, 09:40
Dlaczego Zarząd klubu wbrew słowom rzecznika prasowego,który twierdzi że jesteśmy czołówką organizacyjną w Polsce,traktuje kibiców jak zło konieczne, otwierając od początku roku tylko 2 kasy biletowe?

Artis
07-08-2008, 10:21
Teraz w następnym numerze ciąg dalszy odpowiedzi. proszę o zadawanie pytań tutaj bądź na maila bukowa@gieksa.pl. najciekawsze, najtrudniejsze, najśmieszniejsze, najbardziej aktualne zostaną opublikowane

jondroLGT
07-08-2008, 11:13
ja mam pytanie do Prezesa Furtoka związane z jego grą w Niemczech. czy byłaby możliwość nawiązania współpracy z Eintrachtem Frankfurt bądź HSV Hamburg na zasadzie klubu filialnego?

siemion
15-08-2008, 12:37
czy klub przymierza sie otworzyc typowo GieKSiarske knajpki gdzie mozemy sie spotykac a klub moze na tym zarabiac,:piwo:

MALek
15-08-2008, 14:04
Abo wtopić sporą kasę by za kilka dni mieć całą knajpę rozjebaną. To nie Anglia czy Poznań

siemion
15-08-2008, 14:28
Co ty pierdolisz GieKSa tyz mo porzadnych i kulturalnych kibicow ,jak wolisz siedziec pod sklepem i tam zlepac piwo to zycze powodzenia ,ja tam wole pilkarski klimaty gdzie moge zobaczyc interesujace mecze i nie tylko ukovhanej GieKSy!!!!!!!

maks_wnc
15-08-2008, 14:32
no ale myśle,że Malkowi nie chodziło o naszych kibiców-tylko tych zza miedzy...

Artis
18-08-2008, 10:29
W następnym numerze Bukowej po raz kolejny włodarze, pracownicy, piłkarze klubu będą odpowiadać na pytania kibiców na łamach Bukowej. Proszę o zadawanie pytań tutaj bądź na maila bukowa@gieksa.pl. najciekawsze, najtrudniejsze, najśmieszniejsze, najbardziej aktualne zostaną opublikowane

jarek1983sk
18-08-2008, 19:23
nie wiem czy było to pytanie bo pierwszy raz jestem w tym temacie ale...
kto jest pomysłodawca projektu baneru o rasizmie? z tego baneru jasno wynika ze klub GKS Katowice popiera rasizm przecież jak można w taki sposób zestawić kolory napisów na nim?
RASIZM TAK- na czarno , TOLERANCJA NIE- na biało

Jackoow
18-08-2008, 19:40
Czy zarząd klubu postawił drużynie jakieś konkretne cele na ten sezon? Awans? Jakiś przedział w tabeli np. miejsca 1-4? W prasie nie widziałem żadnych wypowiedzi na ten temat.

Jeszcze jedno pytanie.
Czy na treningu pojawią się jeszcze jacyś Brazilijczycy i kto opłacał pobyt wcześniejszych zawodników z kraju kawy.

gorski1991
19-08-2008, 13:31
Czy są jeszcze przewidywane jakieś transfery??

Tomass
19-08-2008, 20:06
raczej nie ...

gtzn
20-08-2008, 18:29
Czy klub moze przedstawic rozilczenie finansowe za zeszly rok?
Kto jest prawnikiem naszego klubu?
Czy wladze klubu maja wizje w jakim kierunku bedzie sie rozwijac?
Kto odpowiada w klubie za pozyskiwanie sponsorow?
Jak ida prace zwiazane z rozbudowa stadionu?

Pierzok
20-08-2008, 19:43
Kiedy ruszy budowa podrzewanej murawy na stadionie

Grosik
20-08-2008, 23:03
Jak stoi rozbudowa naszego stadionu? Tyle było szumu wokół tego, a teraz to jakoś ucichło ;/

ayer
21-08-2008, 01:05
Pytanie Pierzoka i Grossika raczej dla UM KATOWICE ....klubowi cieżko jest odpowiedziec na takie pytania...

kubagks
21-08-2008, 13:29
ja mam takie pytanie: o której będzie Wyjazd na Widzew lodź? bo sezon juz leci a godziny w terminarzu jeszcze nie ma

Kris
21-08-2008, 15:56
Rozpierdalacie ten temat. Przeczytajcie najpierw pierwszego posta a potem ewentualnie cos napiszcie. A najlepiej zablokowac ten temat.

maverick241
21-08-2008, 19:11
Slyszalem ze ostatnio byl jakis dym z ochrona prawda to ?

stefanosk
21-08-2008, 19:13
Slyszalem ze ostatnio byl jakis dym z ochrona prawda to ?
Odpowiedź masz post wyżej :dead: Poza tym łamiesz regulamin forum

Artis
22-08-2008, 11:37
A najlepiej zablokowac ten temat.

a w ryj chcesz? :lajkonik:

blazej
22-08-2008, 11:51
..jaka jest w tej chwili struktura organizacyjna klubu kto jest zaco odpowiedzialny i kto w szczegolnosci odpowiada w tej chwili za marketing i public relations

Artis
22-08-2008, 12:49
hmm blazej nie jestem pewny na 100% ale te pytanie juz było zadawane i wydaje mi sie (sprawdzę w domu) że w poprzednich numerach jest na to odpowiedź

Kris
22-08-2008, 14:56
a w ryj chcesz? :lajkonik:

A ryczka mosz :cham:
Napisalem zablokowac a nie usunac. Na chuj zadawac tu (w dodatku w 90% nietrafione) pytania skoro maja one ukazac sie w Bukowej Panie Redaktorze??

Maleks
27-08-2008, 08:04
w uzupełnieniu tego co napisał Artis pytania możecie zadawać:
- mailowo na bukowa(at)gieksa.pl pisząc w temacie wiadomości słowo PYTANIE,
- w tym temacie.

Niektórzy jednak powinni się mocno zastanowić zanim coś napiszą.

Pytania zadane do końca dzisiejszego dnia mają szansę trafić do "Bukowej" na mecz z Zagłębiem.

W numerze na Motor znalazły się odpowiedzi na pytania m.in. Jackoowa.

Marcin
27-08-2008, 17:55
Skoro tak to podbijam pytanie brata, bo sam jestem ciekaw:

Jaka jest w tej chwili struktura organizacyjna klubu? Kto jest za co odpowiedzialny i kto w szczegolnosci odpowiada w tej chwili za marketing i public relations?

I pytanie od siebie:

Czy prezes klubu definitywnie przestał juz wpisywac sie na swoim blogu?

Jackoow
01-09-2008, 12:07
Czy klub ma oficjalne dane, ilu kibiców przychodzi na Bukową? W każdej gazecie jest podawana inna liczba widzów. Przykład z meczu z Motorem. "Sport" - 5000, "Przegląd Sportowy" - 3500. Skąd gazety biorą te dane, bo chyba nie z klubu.

HANSS
01-09-2008, 22:58
1.Kiedy będzie utworzona spółka tak jak było to obiecane?
2. Kiedy pojawi się jakieś boisko treningowe?
3. Kiedy będą budowane nowe maszty?
4. Kiedy będzie podgrzewana murawa?

Widze, że z dupnych zapowiedzi nic nie zostało :/

MALek
02-09-2008, 10:09
Sory jeśli pytanie już było.

Jaką oficjalną pojemność ma nasz stadion ?

roman
02-09-2008, 10:26
na stronie głównej pisze że Pojemność:
9690 miejsc siedzących podzielonych na 13 sektorów na 3 trybunach (główna, centralna i północna).

janekgks
03-09-2008, 09:02
Sory Panowie że pytam.Czy można sie jeszcze dzisiaj zapisać na Korone??Bo mnie nie było wcześniej i nie miałem jak kupić biletu :/

przemol1984
04-09-2008, 20:25
Ayer , mam pytanie do Ciebie odnośnie kontraktu Janoszki z naszym klubem (pytałem juz o to wraz z kilkoma innymi forumowiczami na innej stronie) - czy w tej umowie jest zawarta klauzula mówiąca o sumie odstępnego po okresie wypożyczenia oraz czy Ruch będzie mógł ściągnąć tego piłkarza zimą jak uzna to za konieczne? Jeżeli te informacje nie są tajne to prosiłbym Cię o odpowiedż .

jarek1983sk
23-09-2008, 11:51
mam takie 2 pytania
1. przed sezonem była prezentacja nowych strojów w jakich GieKSa grac będzie w tym sezonie. Prezentowane były pasiaki żółto czarne oraz zielono czarne.w strojach żółto czarnych piłkarze grają natomiast w zielono czarnych ani razu za to 2 razy grali juz w strojach zielono białych. dlaczego graja w zielono białych zamiast zielono czarnych?
2. również przed sezonem chyba pzpn podał do wiadomości ze kluby pierwszoligowe beda grały piłkami firmy kappa.GieKSa natomiast gra piłkami jako. czy mamy taka umowę z jako ze nie możemy grac piłkami innej firmy pomimo ze liga ma z inna firmą podpisana umowę?

jarek1983sk
23-09-2008, 18:53
jeszcze jedno pytanie o którym sobie przypomniałem
czy klub informuje media o dokładniej i oficjalnej liczbie kibiców na Bukowej po każdym spotkaniu? pytam gdyż media podają różne liczby jakie zasiadają na Bukowej

Marcin
29-09-2008, 14:20
Jak to jest, że na Rozwoju, na którego mecze przychodiz po 200 osób jest telebim, na którym puszczane są reklamy, za co władze tegoz klubiku zgarniaja pewnie niemała kase? A u nas nie mozna czegosc takiego załatwić

Jackoow
03-10-2008, 14:21
1. Na jakich zasadach zatrudniony jest w klubie Henryk Górnik? Umowa o pracę? kontrakt? Do kiedy z panem Górnikiem jest podpisana ta umowa (kontrakt)?

2. Na stronie głównej pisze, że Łukasz Mieszczak ma podpisany kontrakt z klubem do 2012 r. Czy jest rozważane podpisanie w tym zawodnikiem nowy (profesjonalny) kontrakt? Chyba nie chcemy stracić tego zawodnika za grosze...

3. Kto decyduje o podpisywaniu profesjonalnych kontraktów z naszymi juniorami? Jedna osoba? Czy większe grono, do kogo należy decydujące słowo?

Marcin
09-10-2008, 14:39
1. Czy klub (mimo tragicznej sytuacji piłkarskiej i slabiutkiej finansowej) ma zamiar w jakikolwiek sposob uczcic obchody 45-lecia istnienia klubu?

2. Czy klub (np. wspolnie z miatem) ma zamiar (np. w ramach powyższego) zorganizować turniej piłkarski na duza skale (typu Remes Cup) tak, aby byl on bardzo atrakcyjny dla kibicow? (Banik, KSG i jakies fajne ekipy pilkarsko i kibicowsko z Polski, z którymi bylby spokoj podczas turnieju)

3. Podbijam pytanie o telebim

Mar1964ciN
13-10-2008, 16:46
Pytanie do klubu: Ostatnio na meczach jest niska frekfencja a główna świeci pustkami. Nie można by na któryś z sektorów(np.1) wpuszczac dzieci do jakiegos wieku za darmo. Małolaty raczej kasy nie mają a napewno pełniejszy sektor wyglądał by lepiej?

Damian
14-10-2008, 14:12
Kiedyś odbył się mecz charytatywny na lodzie pomiędzy piłkarzami a hokeistami,później miał odbyć się rewanż na Bukowej,impreza miała odbywać się cyklicznie...
czemu z tego zrezygnowano?

jarekfanatyk
20-10-2008, 18:55
Ja chcialbym sie zapytac czy miedzy gieksą a jango katowice jest jakas współpraca? I czy w przerwach zimowych drużyna 1 i 2 skład a tarze młodzież korzysta z sali w Szopienicach?

kosior
21-10-2008, 23:25
ja się ogólnie nie udzielam na forum i mało mam do powiedzenia, ale pory meczów mnie rozbrajają ;/ dla kogo one są organizowane na Jastrzebię chcieliśmy się pojawić większą grupą, a tu jeb godzina meczu 11 z kawałkiem :/ i nie pojawi się nikt i nie interesują mnie tu wpisy o fanatatyźmie itp . bo o tym możemy pogadać przy piwie ;) pzdr z Wrocławia

siwyok
25-10-2008, 21:48
pytanie odnosnie przyszlej rundy. czy gieksa wskutek remontu murawy swoje mecze bedzie rozgrywala na innym stadionie?. jesli tak, to na jakim?

Baku8
26-10-2008, 07:52
w Jaworznie na boisku hmmm chyba Victori

Ptasior06
30-10-2008, 21:47
tak victori. mam pytanie. szczególnie do weteranów dopingu w Katowicach.. czy ktos z was moze pamieta aby na szpilu wisiala fana LIBIAZA ?? jesli ktos o tym slyszal prosze o kontakt na PW

Fanatyk'1964
04-11-2008, 22:33
Jak wiadomo nasz stadion jest zamknięty, wiec takie pytanie co z kibicami którzy kupili karnety ??? Może działacze w końcu poinformują jakie maja plany.

Foxu
05-11-2008, 15:05
Czy ktos gdzies odpowiada na te pytania?

jeszcze jedno pytanie o którym sobie przypomniałem
czy klub informuje media o dokładniej i oficjalnej liczbie kibiców na Bukowej po każdym spotkaniu? pytam gdyż media podają różne liczby jakie zasiadają na Bukowej
Dodam, ze nie jest to rzecz niemozliwa do zrealizowania. Kasjerzy musza sie rozliczyc z ilosci biletow sprzedanych i kasy, wiec dane na ten temat sa. Wystarczy odrobina checi, kalkulator i 2 minuty roboty i ilosc sprzedanych biletow mamy co do sztuki.

Kris
05-11-2008, 17:52
Czy ktos gdzies odpowiada na te pytania?
Przeczytaj pierwszy post

19pimpek64
16-01-2009, 18:38
Gdzie można zamówić koszulki żeby było FC i jakieś Vlepy. Gdzie o Takie rzeczy można sie dopytywać. dowiadywać gdzie coś Takiego w ogóle załatwić ??