PDA

View Full Version : Jan Furtok na treningu reprezentacji

Kyrgax
16-01-2010, 18:06
Widac ze nasza legenda Jan Furtok, jako dyrektor takze trenuje z reprezentantami Polski :)

http://img704.imageshack.us/i/janfurtok.jpg/

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 11:08
no i o chuj ci kurwa chodzi?rozwin swoja mysl...bo Jasiu nawet i u nas jak był prezesem to lotoł po boisku w dresie bo to lubi.Zawsze to podkerslał ze woli lotac po boisku niz siedziec zadem w fotelu,takze w czym rzecz?
Jak chcesz dopierdolic w jakis sposob,legedzie GieKSy to proponuje ulepic bałwana,i samemu ew.sie wjebac w zaspe,moze ci przejdzie,kurwa zajebana w dupe mac!!!
teee,kurwa mac GTeWuuu,moze zrobcie na tym forum jakas konkretna cenzure odnosnie naszych legend piłkarskich,a nie tylko to co wam nie pasi w forum pisanym...Jan Furtok to legenda ,to cześc historii tego klubu,a wiec zamknąc mordy i skonczcie pierdolic na forum kurwa jakies eM jak miłosć...
POZDRAWIAM.

Stęga
17-01-2010, 11:16
Żaba ale się pospinałeś niepotrzebnie, chłopak wrzucił zdjęcie jako ciekawostkę/informacje a Ty na niego wjechałeś jakby tu nie wiem co napisał...

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 11:17
teee,wielcy GieKSiorze.pisza do staryj gwardii.zapomnielicie co Jasiu dla nos ugroł?lata mineły i co?skleroza?od poczatku nie nadawoł sie na prezesa,bo nie jest człowiekiem ktory umi rzadzic czy wypowiadac sie,jest prostym synkiem kiery za GieKSa oddoł trocha zdrowia i nastrzeloł innym bramek!Prezesura sie nie popisoł,ale co było jest w sercach kozdego co kocho ten klub a nie słucho fuflanio kibicow kierzy chuj wi kaj teraz są!!!wezcie to pod uwage!
Do dzis spiewomy naszo piesn!!!-w kasach juz biletow brak...OGARNIJCIE SIE KURWA MAC!!!
POZDRO CHOPY:piwo:

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 11:23
Żaba ale się pospinałeś niepotrzebnie, chłopak wrzucił zdjęcie jako ciekawostkę/informacje a Ty na niego wjechałeś jakby tu nie wiem co napisał...

moze mosz i racjo,ale stoja na boku i krew mnie zalewo szkalowanie naszej legendy...oczywiscie jako prezes dał doopy,bo to był zły wybor jako sternika naszej łajby!Jasiu prezes honorowy naszego klubu,to jest stanowisko odpowiednie dla Jasia...bede sie spinał bo chuj mnie strzela jak czytam i słucham co sie dzieje!DEJCIE JUZ LOOZ I SKONCZCIE PIERDOLIC NA FORUM O JANIE FURTOKU!!!BO KURWA JAK PREZESOWAŁ TO NIE JEDEN SIEDZIAŁ PRZY BLACIE I CIESZYŁ BANANA,a nie bedze bierdolił w jakich okolicznosciach!
POZDRO PANOWIE I PROSZE,ZAMKNIJCIE TE PIERDOLENIE O NASZEJ GWIAZDZIE!

JACA
17-01-2010, 11:27
Zaba wez mu postaw najlepiej pomnik i sie modl do niego...Robisz z niego jakiegos Boga...Poczytaj chocby jego ostatnie wywiady jak chlop zionie do nas nienawiscia i jakie bzdury opowiada nie wspomnie juz ze to on jest jednym z glownym winowajcow ze jestesmy w takim miejscu w jakim jestesmy...Prezes honorowy ?? Ty chyba nie wiesz co Ty mowisz...Za całokształt ten chłop powinien dostac u nas zakaz wstepu na Bukowa...

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 11:30
Zaba wez mu postaw najlepiej pomnik i sie modl do niego...Robisz z niego jakiegos Boga...Poczytaj chocby jego ostatnie wywiady jak chlop zionie do nas nienawiscia i jakie bzdury opowiada nie wspomnie juz ze to on jest jednym z glownym winowajcow ze jestesmy w takim miejscu w jakim jestesmy...

JACA,bo Cie opierdole zaroz...głowny winowajca to jest fraze-mody dziura!!!TO NIE ZA JASIA MY JEBLI DO 4 LIGII!!!i nie jestem fachowcem od stawiania pomnikow a wiec nie pisz do mnie takich ciulstw...moga ci łazienka pokafelkowac co najwyzej:cham:
Ale jak został prezesem to co myslałes,co?napisz szczerze!!!

JACA
17-01-2010, 11:38
Heheh wlasnie czeka mnie remont łazienki to pomysle o tym kafelkowaniu heheh. A tak na powaznie. Zaba ja tylko napisałem swoje zdanie na temat Furtoka. Zobacz sam, czy legenda GieKSy tak w chuna robi swoj ukochany klub i wchodzi w jakies układy z Królem i dobrze wie ze to tylko zwykla sciema i robienie nas za chuja i robienie swojemu ukochanemu klubowi na zlosc?? Juz pisalem w innym temacie.To cale dyrektorowoanie w kadrze Furtokoka nam na reke jest bo przynajmniej niektrozy sie mogli dowiedziec ze ta cala szopka z centopromo cos tam cos tam to byla kpina.I czy tak sie zachowuje legenda klubu?? Szkoda ze powywalalem gazety juz z tego tygodnia,przede wszystkim wkleilbym Ci fragment wywiadu z Futbol News z Furtokiem,dotyczacego nas...Az krew czlowieka zalewa jak sie czyta takie slowa tej niby naszej legendy...

PS: a jak został prezesem to napisalem to samo co teraz jak został dyrektorem kadry.Ze to nie dla niego i bedzie tylko wstyd i same problemy...

Bart
17-01-2010, 11:40
JACA,bo Cie opierdole zaroz...głowny winowajca to jest fraze-mody dziura!!!TO NIE ZA JASIA MY JEBLI DO 4 LIGII!!!i nie jestem fachowcem od stawiania pomnikow a wiec nie pisz do mnie takich ciulstw...moga ci łazienka pokafelkowac co najwyzej:cham:
Ale jak został prezesem to co myslałes,co?napisz szczerze!!!

Żaba nie piersol juz bo sie nie da czytac tego jak chcesz to tak jak JACA powiedizał zrob sobie oltarz z Furtokiem na głównym miejscu, jak został prezesem to jasne ze sie cieszylismy bo myslelismy ze dla neigo tez GieKSa jest najwazniejsza a teraz to chetnie by na oplul itd wiec sam pokazuje ze nie chce byc legenda naszego klubu

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 11:46
I czy tak sie zachowuje legenda klubu?? .

a co z kibicami?tylko pierdola bedzie lepiej...kibice na trybuny,tam wasze miejsce.zarzadzanie itp zostawcie fachowcą.skonczcie pierdolic smuty,bo tez jestem z klubem na bierzaco i wkurwia mnie pierdolenie kota za pomoca młota...
JACA,nie bede dyskutował na forum,odnosnie twego pytamia.to temat na głebsza dyskusje i podtrzymuje-JASIU FURTOK GKS!!!

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 11:54
Żaba nie piersol juz bo sie nie da czytac tego jak chcesz to tak jak JACA powiedizał zrob sobie oltarz z Furtokiem na głównym miejscu, jak został prezesem to jasne ze sie cieszylismy bo myslelismy ze dla neigo tez GieKSa jest najwazniejsza a teraz to chetnie by na oplul itd wiec sam pokazuje ze nie chce byc legenda naszego klubu

czytam cie jak zdRajce katowic...klaskałes kolo jak był prezesem to po kiego chuja teraz płaczesz?zaraz jak został prezesem to nie był dobry wybór!!!ale tak tobie i innym było na raczke!!JASIU FURTOK GKS!!!zapomniałes?JEST LEGEDA OD STRONY KOPANIA PIŁKI,ZAKONCZYŁ KARIERE GDZIE?...GDYBY NIE SSK I ON TO BYLI BYSMY W DOOPIE.TAKZE SKONCZ PIERDOLIC RAZEM Z INNYMI ZE ODSZEDŁ I PUBLICZNIE GADA I OBNAZA NASZA GieKSe...ech,pozdro...

dodo
17-01-2010, 11:58
Zaba ma duzo racji tez to zauwazylem ze u nas jest tak ze albo myslisz tak ja GTW albo zes jest **** i wyp***** i nie masz wstepu na Bukowa.to nie tez tak jak przedstawiaja sytuacje niektore osoby ..bo tak jak whydack pisal ze przeciez przez 4 lata dostawal wotum zaufania i wszystko bylo cacy ..skoro popelnial bledy i zaufal tym ludziom co nie powinien to trzeba bylo go odwolac kiedy zaczelo sie sypac a nie kiedy juz sie okazalo ze bedzie lipa... widac stowarzyszenie tez widzialo jakas szanse skoro na to pozwolili i przyzwolili. wyglada to tak jakby poleciala glowa prezesa wiec kazdy ma na kogo zwalic wine i odciac sie od odpowiedzialnosci ....Furtok be i tyle bo inaczej to widzial. ...nie patrze juz na Jana Furtoka jak kiedys jako legende ale ciagle jest wazna czescia historii sukcesow naszego klubu

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 12:04
widac stowarzyszenie tez widzialo jakas szanse skoro na to pozwolili i przyzwolili.

do dzis,Jan Furtok,według byłego V-CE ma dobre o nim zdanie,a wiec kto nas robi za chuja?gadam z kazdym waznym z GieKSy i jest poprostu bajzel!!!kazdy pierdoli co innego...i te pierdolenie ze wszystko jakos sie kreci a z innej łapy jest kibel...

JACA
17-01-2010, 12:10
Zaba ma duzo racji tez to zauwazylem ze u nas jest tak ze albo myslisz tak ja GTW albo zes jest **** i wyp***** i nie masz wstepu na Bukowa.

Nie wiem co mysli o Furtoku GTW. Napisałem swoje zdanie, poparte własnymi przemysleniami i przede wszystkim tym co Furtok zrobil na nasza niekorzysc i robi dalej chocby szkalujac nas w prasie...A jak do Was nie przemawia chocby argument z tym co Furtok robil z krolem to do Was nic nie przemowi...Nie chce byc złym prorokiem ale obawiam sie sytuacji takiej ze Furtok teraz bedzie namawiac lesnych dziadkow aby PZPN robił nam non stop pod gorke...Tylko zeby Furtok mogl potem jak to to robi teraz dumnie powiedziec w prasie jak ja byłem prezesem to tak nie było...Legedna klubu to moze byc Ledwon, ktory nigdy w zyciu o nas złego słowa nie powiedzial, zawsze chcial do nas wrocic. Poczytajcie Panowie sobie wywiady z Furtokiem z ostatnich dni to moze troche sie Wam swiatopoglad zmieni...

GieKSiarz(BGW)
17-01-2010, 12:13
Ja się zgodzę z Żabą, gdyż jakbyśmy nie patrzeli to pan Jan Furtok zrobił bardzo wiele dla naszego klubu. Może jestem jednym z młodszych na tym forum i mało kto się zgodzi z moją wypowiedzią, ale zobaczmy ile Jasiu zrobił na naszego footballu ile bramek strzelił dla naszego klubu ile chwil z nami spędził, a to że miejsce prezesa do niego nie pasowało i wybrał inną drogę nie znaczy, że nie powinniśmy oddać mu szacunek, bo on naprawdę mu się należy... A W końcu po co byśmy śpiewali na meczach "W kasach już biletów brak..." gdyby nic nie zrobił dla historii Naszego klubu?!

marcin GieKSa
17-01-2010, 12:16
a mocie jakies skany tych wywiadow z Furtokiem??

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 12:16
zmienił by sie gdyby i klima w rzadzacych sie zminiła...Ledek...ech,szkoda ze go niema....i dobrze ze nie został prezesem,bo i na niego bys pluł...Pozdro.

Żaba-Bogucice
17-01-2010, 12:19
JA W końcu po co byśmy śpiewali na meczach "W kasach już biletów brak..." gdyby nic nie zrobił dla historii Naszego klubu?!

BRAVVVVVVVOOOOOO!!!:piwo:
OBUDZCIE SIE I SKACZCIE PIERDOLIC NA FORUM O JASIU!!!takie popularne słowo internetowe....zanizacie sie do ICH poziomu...poziom zdRajców miasta:cham:

Junior
17-01-2010, 12:20
bo tak jak whydack pisal ze przeciez przez 4 lata dostawal wotum zaufania i wszystko bylo cacy

Bo nie bylo najgorzej do czasu sie pojawienia CZP i jego "dziwnych" akcji o ktorej pisane bylo wczesniej i o ktorych sami mogliscie sie przekonac.

IV, III liga byla dobra, wiec nikt nie zauwazala bledow, jakos sie kleil koniec z koncem. Fakt, ze zostal przespany ten okres i nie znalezlismy wiekszego sponsora, dopiero przed II liga "nakupowano" zawodnikow i dano im kontakty z kosmosu bez pokrycia i to wlasnie przewazylo szale zaufania dla Zarzadu a przede wszystkim J.Furtoka.

GieKSiarz(BGW)
17-01-2010, 12:23
Panowie po co się kłócić?! Każdy ma swoje zdanie na temat pana Jana Furtoka i trzeba je uszanować! Dla jednych jest on legenda i historią GieKSy, a dla drugich "zdrajcą" (bo nie został z GieKSa) czy innym człowiekiem... Każdy wymienił swoja opinie i jeszcze raz powtórzę uszanujmy ją...

dodo
17-01-2010, 12:33
Junior ale jak zaczal robic takie numery to powinien od razu poleciec ale widac nie tylko on zawierzyl zapewnieniom ze sponsor sie pojawi . Polecial nie od razu tylko wtedy jak wyszlo na jaw ze ze sponsora bedzie lipa ..ktos mu jednak na ten czas dal kredyt zaufania a nie powinien

nie bronie go w 100% bo popelnil katastrofalny blad i zaufal tym osobom co nie powinien. dal ciala i tle..ale wkoncu ktos mu na rece mial patrzec i jak zaczal robic zle to powinien od razu poleciec... teraz to kazdy moze powiedziec A NIE MOWILEM i zwalic cala wine na Furtoka ..wg mnie to nie jest tak do konca TYLKO i wylacznie jego wina

Kyrgax
17-01-2010, 12:36
no i o chuj ci kurwa chodzi?rozwin swoja mysl...bo Jasiu nawet i u nas jak był prezesem to lotoł po boisku w dresie bo to lubi.Zawsze to podkerslał ze woli lotac po boisku niz siedziec zadem w fotelu,takze w czym rzecz?
Jak chcesz dopierdolic w jakis sposob,legedzie GieKSy to proponuje ulepic bałwana,i samemu ew.sie wjebac w zaspe,moze ci przejdzie,kurwa zajebana w dupe mac!!!
teee,kurwa mac GTeWuuu,moze zrobcie na tym forum jakas konkretna cenzure odnosnie naszych legend piłkarskich,a nie tylko to co wam nie pasi w forum pisanym...Jan Furtok to legenda ,to cześc historii tego klubu,a wiec zamknąc mordy i skonczcie pierdolic na forum kurwa jakies eM jak miłosć...
POZDRAWIAM.

Przeciez ja to jako ciekawostke pokazalem, nie zebym szydzil z Jana Furtoka, bron boze nie ironizuje chlopie, wrzuc na luz...

Shellu
17-01-2010, 12:50
Jeśli chodzi o argument, że powinien być odwołany np. rok temu niż wcześniej...

W opinii osób, które sądzą o nim "od bohatera do zera" chodzi nie tylko o to co faktycznie spieprzył jako prezes, tylko o fakt, że wydawało się, że GieKSę ma w sercu, a prezentując swój jad i krętactwo pokazał, że tak naprawdę na GieKSie mu nie zależy.

Gdyby chodziło jedynie o jego nieudolność jako prezesa, to pokrytykowałoby się go, ale nikt by go nie skreślał jako legendy GKS.

Chodzi o to, że pokazał, że ważniejsze są jego egoistyczne zapędy niż dobro klubu i to jest decydujące w takiej ocenie jego osoby. A skoro tak, to dokłada się przy okazji do tego - jako konsekwencję - jego nieudolność, brak umiejętności porozumiewania się w rodzimym języku i inne sprawy...

Dla porównania, mnóstwo osób jedzie po Henryku Górniku (według mnie ze sporą przesadą), ale to jest krytyka jego merytorycznych poczynań. Nikt chyba nie zaprzeczy, że jesto to GieKSiarz z krwi i kości.

dodo
17-01-2010, 13:07
J

Chodzi o to, że pokazał, że ważniejsze są jego egoistyczne zapędy niż dobro klubu i to jest decydujące w takiej ocenie jego osoby. A skoro tak, to dokłada się przy okazji do tego - jako konsekwencję - jego nieudolność, brak umiejętności porozumiewania się w rodzimym języku i inne sprawy...

tylko ze to jest wlasnie pojecie wzgledne bo kazdy bedzie mial swoje argumenty za i przeciw mocniejsze badz slabsze ..dla jednego wazna bedzie tradycja i nazwa klubu a dla drugiego jego rozwoj ..zobacz Lecha Poznan...przeciez to tak naprawde spadkobierca Amiki Wronki bo graja na ich licencji ..zrob u nich sondaz czy zaluja ze graja na ich licencji a nie na swojej

nie bronie zadnej ze stron bo to nie moja wojenka staram sie tylko pokazac bezsens w tym glupim sporze

katowicer
17-01-2010, 15:48
jaca i innie po prostu uszanujecie Jana Furtoka jako najlepszego piłkarza grajacego w barwach GieKSy.Zaslużył sobie sklerotycy...

Bart
17-01-2010, 17:17
Nie jestem zadnym sklerotykiem i dobrze pamietam Go jako dobrego zawodnika ale dla mnie wszystko przycmilo jego ostatnie postepowanie , a ty Zaba nie pisz do mnie jak do jakiegos gowniarza bo jak przypomne sobie twoje zachowanie na niektorych wyjazdavh to kompletny wstyd

W.
17-01-2010, 17:52
Dla mnie każdy grajek jest taki sam. Furtok na koniec sie skurwił niesamowicie i ci co go bronią chyba do końca nie mają o tym pojęcia co zrobił.
Co do Ledwonia. Nie mówi sie o zmarłych źle, ale przypominam sobie pewną akcje. Piłkarzyki puściły mecz, kibicom sie to nie podobało, więc tych piłkarzyków zaczęli wyzywać. Po czym oni do kibiców pokazywali brzydkie rzeczy. Po meczu ci kibice odwiedzili piłkarzy w ich miejscu zamieszkania. Nie było to czasem mieszkanie Ledwonia?
I na koniec taki gostek jak Mielnik. Żaden wirtuoz czy legenda, ale od początku pierdolił że jest kibicem GieKSy, że to nie tylko jego praca itd. Pamiętacie mecz z Zagłębiem Lubin jak rzucał o murawe koszulką tego niby ukochanego klubu?
Dla mnie najważniejsze są te barwy, herb, klub, stadion. I nie ma opcji żeby jakikolwiek piłkarz zdobył moje uznanie jakimiś strzelonymi bramkami czy tym że gra pare lat w jednym klubie. Bo przyjdzie dzień że i tak okaże sie zwykłą sprzedajną kurwą i to jest więcej niż pewne!!!

katowicer
17-01-2010, 18:14
W poniekąd masz racje,ale znamy równiez wielu "wielkich" kibiców dla ktorych barwy klub herb i stadion były świete,a skończyli ... marnie i to z różnych powodów.

kto wie jak my skończymy:)

Podsumowując moje zdanie o JF jest takie że szanuję go jako grajka natomiast jako prezesa delikatnie mówiąc zdecydowanie mniej....

wojtaskatowice
17-01-2010, 20:42
W. tobie to się chyba w głowie pojebało całkiem.
Po pierwsze: to chyba Ty nie masz pojecia co zrobił Jan Furtok dla GieKSy ( poczytaj może wikipedię)
Po drugie: jak Ledek odchodził z GKS to miałeś kurwa 10 lat, więc nie pierdol, że robiłes wjazd na jego chatę ( chyba że opierdoliłeś mu piwnicę z kompotów i ogórków )
Po trzecie: piłkarz to taki sam zawód jak każdy inny, więc nie pierdol, że ty chodziłbyś do roboty za friko bo w to nie uwierzę ( a wyzywanie piłkarzy od sprzedajnych kurew jest chyba nie na miejscu )
Po czwarte: pieprzysz, że dla Ciebie najważniejsze są barwy, herb, klub, stadion. Zauważ, że klub to tez piłkarze, kibice, działacze, tradycja.....
Zastanów się najpierw co piszesz, bo pierdolniesz ni z gruchy ni z pietruchy, chyba tylko po to żeby się pokazać.
P.S. Żaba nie przejmuj się tym pierdoleniem o Jasiu. My i tak wiemy swoje. Pozdro z Wróblewskiego.

Lars Ulrich
17-01-2010, 21:25
mógłbyś przytoczyć w poście W. gdzie napisał że robił wjazd na chatę ? bo jak już krytykujesz to ale z sensem

wojtaskatowice
17-01-2010, 21:36
Lars, ton wypowiedzi W.jest taki jakby tam był. Natomiast to, że słyszał od starszych kolegów o pewnych wydarzeniach to chyba nie jest normalne.

BRANIK_GT
17-01-2010, 21:38
Fajnie wasze posty odnoszą sie z sensem do tematu

Lars Ulrich
17-01-2010, 21:44
prawda jest taka że ostatnie posunięcia Furthinho spowodowały podział standardowo jak to u nas, co temat to podział. Większość starych broni Jasia bo po prostu była świadkiem jego najlepszych czasów i chcąc nie chcąc to się pamięta i siedzi w sercu,zawsze trudno się znosi to kiedy jakby nie było idol rani serca jego kibiców, młodsze pokolenie patrzy na to po prostu chłodniej i bez sentymentów ..

DziEs
18-01-2010, 10:26
A moje zdanie bardzo proste od samego początku ...

Jasiu Furtok
Wielki piłkarz ...
Dupa nie Prezes...

I byłoby to proste gdyby nie jego układ z CZ i przykre dla nas tego konsekwencje ...
Mimo wszystko Jasiu powodzenia z kadrą i oby coś dla GieKSy jeszcze udało Ci się zrobić ... jeśli będzie Ci bliższa niż King.

Szpiechu
28-01-2010, 10:29
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/reprezentacja/news/zmieni-sie-sztab-smudy,1431053
to było by na tyle Jasia w kadrze

Florek
28-01-2010, 11:17
to chyba Ty nie masz pojecia co zrobił Jan Furtok dla GieKSy ( poczytaj może wikipedię)

:lol3:

cutem
28-01-2010, 12:31
"Chciałbym, aby Konrad pracował u mego boku aż do finałów Euro 2012. Ma tupet, umiejętności organizacyjne, zna angielski. Naprawdę to będzie właściwy człowiek na właściwym miejscu".

z tego artykulu co wyslal Szpiechu. no nie ma co ale Furtok jest ze tak powiem prostym czlowiekiem i moim zdaniem od samego poczatku sie do tego nie na dawal

Marcin83
28-01-2010, 12:34
"Wszystko na to wskazuje, że prezesi Grzegorz Lato i Antoni Piechniczek poszukają dla Furtoka nowego zajęcia..."

Myślę że coś związane ze szkoleniem młodzieży byłoby odpowiednim zajęciem.

yoo
28-01-2010, 12:53
Junior ale jak zaczal robic takie numery to powinien od razu poleciec ale widac nie tylko on zawierzyl zapewnieniom ze sponsor sie pojawi . Polecial nie od razu tylko wtedy jak wyszlo na jaw ze ze sponsora bedzie lipa ..ktos mu jednak na ten czas dal kredyt zaufania a nie powinien

nie bronie go w 100% bo popelnil katastrofalny blad i zaufal tym osobom co nie powinien. dal ciala i tle..ale wkoncu ktos mu na rece mial patrzec i jak zaczal robic zle to powinien od razu poleciec... teraz to kazdy moze powiedziec A NIE MOWILEM i zwalic cala wine na Furtoka ..wg mnie to nie jest tak do konca TYLKO i wylacznie jego wina

warunkiem Uszoka na sponsorowanie przez UM Katowice naszej drużyny było pozostanie Furtoka na stolika Prezesa

jak tylko kasa z miasta przestała płynąć ... Furtok sam wyfrunał z GieKSy ... robiąc z siebie ofiarę

Stęga
28-01-2010, 12:55
Smuda odkrył w tydzień to, czego zarząd GieKSy nie odkrył przez cały okres prezesury Jana eF. czyli "kompetencje" F. do zarządzania czymś więcej niż 3/4 ligowym klubem

dodo
28-01-2010, 13:04
yoo ja go bron boze nie rozgrzeszam ale napisze jeszcze raz co mi tu nie pasi ..zalozmy ze podpisujemy mega kontrakty na nast runde z piecioma bramkarzami bo tak chce trener ...zadaniem prezesa a jak prezes widzi tak samo jak trener to zarzadu stowarzyszenia jest mu dac jasno do zrozumienia ze robi blad bo to bez sensu i bardzo ryzykowne..jak mimo to sie upiera to wypad bo nas wpedzi w tarapaty i tyle..od tego jest rozniez zarzad zeby patrzec na rece tego co dyryguje

Świony
28-01-2010, 13:08
Smuda odkrył w tydzień to, czego zarząd GieKSy nie odkrył przez cały okres prezesury Jana eF. czyli "kompetencje" F. do zarządzania czymś więcej niż 3/4 ligowym klubem
szczerze niekumam twego postu..........jaki zarząd jak on był najważniejszą głową...???

Paweł
28-01-2010, 13:11

i potrzebowali na to tylko 2 tygodnie.

Z drugiej strony słuchajac wywiadu jaki udzielił zaraz po otrzymaniu nominacji (był link do tego, chyba dla jakiegos radia). Niby kwalifikacji nie powinno sie wypominac za wysłuchaniem wywiadu ale takie rzeczy sa bardzo wazne , a co tam słyszymy...

yyyy oooo yyyooo same plusy.

Co prawda nie startował na rzecznika prasowego ale jakby ktos w takim stylu prowadził negocjacje to druga strona powiedziała by krótko " Panie zostaw pan namiary to oddzwonimy... Do widzenia"

Nie traktujcie tego jak jakis atak na JF chce tylko pokazac ze mowiac delikatnie nie było to stanowisko dla niego, co wiecej w takim miejscu jak reprezentacja.

kosa
28-01-2010, 20:48
Z tą reprezentacją to jest taka gupio sytuacja :lol2:

Lars Ulrich
28-01-2010, 23:17
ja byłem zdruzgotany tym wywiadem...

Mayek
04-02-2010, 12:11
http://mundial.wp.pl/kat,1019539,title,Furtok-pozostanie-w-sztabie-kadry,wid,11924141,wiadomosc.html?

uzi
04-02-2010, 12:12
http://www.***************/Furtok-mial-zalatwic-cos-na-recepcji-Nie-wychodzilo-i-sie-poplakal,sport-slaski,15883,info.html szkoda chopa