View Full Version : Spotkanie
W środe o 18:00 w klubie (na stadionie w salce konferencyjnej) odbedzie sie spotkanie osob, ktore chca wspomoc pomyslami i realizacja marketing naszego klubu.
Wszystkich chetnych zapraszam.
Mam nadzieję, że pojawi się trochę osób. Zawsze można pomóc, a przyjście na Bukową nic nie kosztuje. Do zobaczenia.
katowicer
04-03-2008, 17:35
Junior przypuszczam że mało osób będzie zainteresowanych spotkaniem.
Z mojej strony pomysły na poprawę pewnych rzeczy i wytkniecia pewnych błędów masz na tym forum.
Jesli coś z tego wyciągniecie to fajnie.
Mozliwe, ale dyskusja na zywo z pewnoscia jest lepsza nizeli ta na forum
Jeden z efektow naszego spotkania:
W SOBOTE OD GODZ. 10:00 - 15:00 W SKLEPIKU KLUBOWYM BEDZIE MOZNA WYROBIC SOBIE KARTE KIBICA!
DOSZLY MNIE SLUCHY, ZE NAJMLODSZYM CIEZKO JEST WYROBIC SOBIE KARTE ZE WZGLEDU NA KOSZTA JAKIE SIE Z NIA WIAZA. DLATEGO KLUB WYSZEDL NA PRZECIW NASZYM MALOLATOM I WYROBI IM W TEN DZIEN - SOBOTE - KARTY ZA DARMO!
MALOLACI, CZYLI DZIECI DO 14 ROKU ZYCIA WLACZNIE!
NIE CHCEMY BY NAJMLODSI, KTORZY JUZ WYROBILI KARTY CZULI SIE URAZENI TYM FAKTEM, ALE ZRODZIL SIE PROBLEM, KTORY DOTARL DO NAS DOPIERO TERAZ, DLATEGO NIE CHCEMY BY INNI KIBICE W MLODYM WIEKU BYLI "ZLI" NA ZARZAD I GIEKSE! CHCEMY POPROSTU WSPOMOC WASZYCH ROWIESNIKOW W TEJ TRUDNEJ SYTUACJI!
I jak wrazenia po spotkaniu ? Z tego co widziałem kilka osób sie zjawiło.
Bardzo dobre. Przede wszystkim można spokojnie pogadac przez godzine, dwie, trzy, dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy, szczegółów akcji, kosztów itp.
Polecam wszystkim krzykaczom internetorym, aby przychodzili na takie spotkania. Bo nawet jeżeli masz 100 pomysłów, a jeden z nich zostanie wykorzystany, to warto wpaść, pogadać, zapytać, dowiedzieć sie
:piwo: Junior za zorganizowanie takiego spotkania
Jeden pomysl zostal wykorzystany :)
Dowiecie sie na Slasku Wroclaw.
Jeśli dowiemy się na meczu to chyba się domyślam co to będzie ...
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.