View Full Version : Telefony komórkowe
Strony :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Jak ktoś ma jakiś problem, sprawy, pytania itd. związane z telefonami i wszystkim co z nimi związane...
Pierwszy post, wiec może wieksza szansa na powodzenie i w końcu ktoś sie zgłosi z chęcią kupna telefonu :rolleyes: :
Nokia 6103 + akcesoria, cena do ustalenia - czekam na propozycje. //// NIEAKTUALNE!!
Ma ktos moze Nokie 6300?
Chcialem sie dowiuedziec jak ten telefon sie sprawuje?
moj bracik ma
słabo gra, taki dzwiek zagluszony, bateria troche słaba
16 mln kolorow i duzy wyswietlacz
tylna klapka metalowa
zalezy co masz do wyboru
Jest problem z Motorolą V3:
nie działa zewnętrzny wyświetlacz (w momencie otwarcia klapki, na zew. wyświetlaczu włącza sie podświetlenie, ale jest ciemno-granatowy, nic więcej; jak zamykam klapke dalej jest granatowy, po chwili gaśnie i jest czarny - nie ma ani godziny, ani nic). To wina wyświetlacza czy może taśmy ?
Sprzedam :
Siemens sx1 sillver + MMC 1GB(transcend)
telefon ogolnie zadbany jest tylko w jednym miejscu uszkodzony co nie przeszkadza ani troche w użytkowaniu tego telefonu.
w zestawie org.pudełko ładowrka oraz gratis płyta cs ode mnie z 5cioma rodzajami softa do niego + gry tapety itp.
Cena która mnie interesuje to 170 zł
Jest problem z Motorolą V3:
nie działa zewnętrzny wyświetlacz (w momencie otwarcia klapki, na zew. wyświetlaczu włącza sie podświetlenie, ale jest ciemno-granatowy, nic więcej; jak zamykam klapke dalej jest granatowy, po chwili gaśnie i jest czarny - nie ma ani godziny, ani nic). To wina wyświetlacza czy może taśmy ?
stawiam na tasme, wymiana to koszt raczej ponad 50 zeta
siwy1964
15-01-2008, 19:13
wie ktos jak wgrac jakies aplikacje java do samsunga?
W nokii 5200 deneruwje mnie pryz ppisaniu esemsów ze juz jak jest 930 znakow to przeskakuje an 2 smms-y.Bezsensu dopiero jak pisz tamw rogu ze 840 to powinny wskoczyc na 2.A mi jzu po napisaniu 70 a nie 160 wksakuje ze juz pisze 2 esa.:|
wie ktos jak wgrac jakies aplikacje java do samsunga?
http://samsung-mobile.pl/ - Polecam
Wszystkiego to moze tam nie wiedza :zabki: Ale wiele.
mariuszeeek
21-01-2008, 13:43
ja na 6300 nie narzekam... dobry wyswietlacz dziek niby stlumiony ale glosny... mi to nie przeszkadza nawet dobrze... ale i tak czekam az 5310 zejdzie troszke z ceny
kumpel ma pytanie
gdzie i za ile mozna sciagnac simlocka w samsungu e250
KurczaK90
21-01-2008, 14:59
W centrum na Stawowej sciagna Ci simlocka za około 20zł.
Co do Gumisia to na 80% to jest wina taśmy, najwidoczniej styk nie działa tak jak powinien.
Wedlug mnie nie opłaca sie tego naprawiac, bo wymiana tasmy w tym modelu jest dosc droga a v3 w dobrym stanie za 170zl na allegro kupisz :)
Tommywie
21-01-2008, 15:28
Elo! Moja dziewczyna szuka telefonu od 300 do 500 zl - z klapka a najlepiej wysuwany... Co mozecie polecic?
ja juz sobie przygotowalem taka liste 10 telefonow, co o nich powiecie?
Samsung: e570, m600, x660, x520, d830
Motorola Rizr Z3
LG KG290
Sony Ericsson Z610i
Nokia 6131, 6111
ktory z nich jest najlepszy albo moze polecicie jakis inny?
stefanosk
21-01-2008, 15:51
http://www.forumgieksy.pl/showpost.php?p=4755&postcount=46
lub zamienię na SX1
Toczmek89
21-01-2008, 17:39
z simlockami najlepiej sie pierw spytac jaki CID jest bo to glownie od tego zalezy ile bedzie kosztowac zdjecie simlocka. ja polecam serwis na 3 maja (to jest po prawej stronie jak sie schodzi od estakady 2 brama na wprost). tam mi zdjeli w pare minut CIDa 50 za 50zl.
Pozwolę sie wtrącić do tematu NOKI 6300. W dużej mierze zależy od tego jaki wgrany jest soft do tego telefonu czym nowszy tym telefon ma wiele poprawionych funkcji itp.Fakt bateria krótko trzyma przy słuchaniu MP3 ale tak daje rade. Ten telefon oceniam na 5. Polecam Go !
witam polecam 6300 simlock 40zl , a nawiazujac do wpisu TOMMYWIE polecam 1miejsce nokia 6131 drugie to 6111
caper1987
21-01-2008, 22:52
Witam Ma Ktos Nokie N 70???? Bo Chialbym Sie Dowiedziec Jak Ten Telefonik Sie Sprawuje????
Elo! No ja mam N70 i jestem zadowlony chociaż jak bym miał teraz kupować telefon to bym troszke dołożył i sprawił sobie N73, ale ogólnie jeżeli kupisz nówke to myśle powinieneś być zadowolony bo co do używek to nie gwarantuje bo nie wiadomo w jakich rękach była i co się z nią działo.
KurczaK90
22-01-2008, 20:04
Ja posiadałem N70, co do samego telefonu to bez zastrzeżeń. Wyglad atrakcyjny, fajny wyswietacz, głosnik dosc mocny, ale jakbym miał go kupowa jeszcze raz to bym to przemyslał. Za 530zł nówka SE K800i na allegro, bez sim, PL menu, 24m gwary :D Jak Jabko pisał, używek tez bym nie polecał, bo czesto sie wieszaja softy w N70, mnie sie jebał to sprzedałem xD xD
rafalbombel
23-01-2008, 08:27
sprzedam SE K700i naprawde tanio - stan dobry; gwarancja w Orange do 26.10.2008:
http://www.allegro.pl/item301648408_sony_ericsson_k700i_polecam_bcm.html
Witam!
Do jutra muszę sie zastanowić i wybrać jeden z tych telefonów, co mi doradzacie?
Motorola K1
SE K550i
LG KU380
KurczaK90
23-01-2008, 20:42
Ja bym wziął na pewno SE K550i ;-) Motorola ogólnie jest nieciekawa, jakos nie lubie Motorolii ;P co do LG to słaby telefon, opcje marne, wyglad niezbyt ciekawy. SE sprawdzony i elegancki ;) Jedyny - w SE to joystick, ale to kwestia czasu az sie zdupcy ;P
cicho i słabo gra i nie mozna odtwarzac filmikow na odtwarzaczu co za tym idzie nie mozna przewijac :)
oczywiscie uzupelniene k550;)
Co do K550i miałem przez dwa tygodnie-ogólnie telefonik całkiem całkiem ale te malutkie przyciski-masakra-wziąłem go tylko z racji ceny jaką mogłem dostać za niego na rynku ,trochę dołożyłem i mam K800i:)
trochę dołożyłem i mam K800i:)
Własnie mi chodzi o to, że muszę wybrać jakiś telefon przy przedłużaniu umowy, a co do 550 jak mi sie znudzi to zainwestuje w 800, nawet nie wiele musiałbym do niego dokładać.
KurczaK90
24-01-2008, 15:17
Otoz to, sposrod telefonów, ktory wybrałes K550i najlepszy rzecz jasna :) ale i tak słaby ogolnie :P
http://www.jazdy.net/Mobilne,Jazdy,407.html - aplikacja Java działająca na telefonach komórkowych, która pozwala na stały dostęp do informacji na temat rozkładu jazdy wybranych linii komunikacji miejskiej.
może ktoś mi polecić jakąś dobrą oferte? najlepiej Orange, może Play? ważne żeby był w niej telefon, za który dostane dużo pieniędzy :P
moze ORANGE idz do jakiegos skupu i spytaj sie ile by ci dali, za taki albo taki telefon z konkretnej sieci generalnie polecal bym wziac jakis aparat noki sony er nastepnie samsung.
Tak dla jasnosci SE k550i nie ma joystica.
rafalbombel
26-01-2008, 12:09
Sprzedam Sony Ericssona Z520i w bardzo dobrym stanie - na gwarancji do 27.04.2008
http://www.allegro.pl/item303041888_se_z520i_stan_bardzo_dobry_okazja_.h tml
Gdzie można kupić w centrum orginalne ładowarki do Nokii? Ale na ten mniejszcze wejście.
Mam Mix w Orange i pytanie: jeśli chce wykupić jakiś pakiet to musze kupić najpierw karte np 1 lub 2 x 5 zł, czy da sie kupić je z kasy którą dostaje co miesiąc (25zl) ?
PS. Jaki jest kod w mix na tanie smsy do Orange (jaki koszt i ilosc sms) ?
mariuszeeek
26-01-2008, 22:54
musisz kupic karte minimum 5 zl.. bo to jest dodatkowo z doladowan a nie abonamentu czyli 25 zl :D zdaje sie es o tresci pakiet na 150 jakos 20 gr zbiera. lepiej przez neta to robic za free.
rafalbombel
27-01-2008, 09:03
zadbany telefon od kobiety do 27 kwietnia na gwarancji w Orange
http://www.allegro.pl/item303041888_...y_okazja_.html
Możecie doradzić jaką baterie najbardziej opłaca się kupić do K700i ?
Własnie mi chodzi o to, że muszę wybrać jakiś telefon przy przedłużaniu umowy, a co do 550 jak mi sie znudzi to zainwestuje w 800, nawet nie wiele musiałbym do niego dokładać.
Pamiętaj o jednym sprzedawaj szybko (najlepiej w ciągu trzech dni ) bo później jak będziesz sprzedawał to tel. będzie traktowany jako używka a nie nowy
DarekJ1968
27-01-2008, 23:15
Mam pytanko. Wie ktoś co zrobić, żeby 3-letnia Motorola V360 zformatowała karte pamięci 2GB. Nowe 360-tki chyba nie mają z tym problemu, bo takie karty do nich oferują na allegro.
kupie nokie e61 moze byc uszkodzona ale z dobra plyta glowna.
No i wzialem Nokie6300 i musze powiedziec ze jestem z niej zadowolony!
Estetyczna i prosta w obsludze tego szukalem!
Ktory telefon lepiej zabarc
LG KG130 nowy nieuzywany
czy
Motorole L6 w bardzo dobrym stanie roczna???
szwankuje mi Nokia 6288
nie wiem czy nie kupię niebawem jakiegoś telefonu
macie jakąkolwiek wiedzę na temat użytkowania SE K850i lub iPhone'a 8GB ?
I jak to jest z tym iphonem, jakieś nextsim i turbosim do obejścia simlocka? jak się go użytkuje, jak działą w praktyce internet i youtube, czy są płatne?
w telefonach jestem zielony, kto mi wytłumaczy na prosty rozum czym sie różni aparat np 2mpix od VGA?
vga to 0.3 mpix - rozdzielczosc 640x480, a 2 mpix to 1600x1200
Co zrobić żeby przyśpieszyć symbiana na telefonie... czy jak to sie nazywa... bo wolno mi chodzi telefon (Nokia N70)
Krzychu_1988
14-02-2008, 16:28
Ma ktoś może Samsunga z400?? chodzi mi oto jak sie spisuje. Chce sobie taki kupić na dniach dlatego pytam ;-)
Jaworzno
17-02-2008, 21:58
Ja mam Nokie N73, jestem w Anglii obecnie i pisze z tego telefonu z knajpy:) gadu gadu, skype, ogrom aplikacji, gry z platformy N-Gage 2.0, 3 przegladarki internetowe. Polecam
Witam mam do Sprzedania Se K770i telefonik zadbany ma 2 tyg full zestaw + 256 mb gwarancja 24 miechy wiec naprawde warty cena to okóło 650 zł :)
Na dniach konczy mi sie umowa w Erze i moge wymienic telefon na nowy, ktory od razu bede sprzedawal. Jak ktos chce jakis telefon taniej to niech mi pisze i sie dogadamy.
kurde poleccie jakis fajny kobiecy telefon w granicach 4 stow, nie musi byc nowy byle by byl ladny z wygladu mial jakis przyzwoity aparat, radio i wejscie na karte, no i zeby byl stosunkowo trwaly :)
szmajgel
29-02-2008, 08:18
ja akurat mam taki w sprzedarzy, czarna niezniszczalna nokia 6610:cham:
w200i czy Nokia 5200? A może coś innego?
z tych chyba 5200 obydwa nawet fajnie graja obydwa aparat vga ino że 5200 ma chyba bluetooth a w200i nie ma :/
ja akurat mam taki w sprzedarzy, czarna niezniszczalna nokia 6610:cham:
w sprzedazy? gowa Cie boli chyba, ja bym go za darmo nie chcial:lol:
Kupie KABEL USB do Siemensa C75 TANIO!
NIEAKTUALNE
Szukam kogoś kto pracuje w Erze lub ma tam znajomości. PW!
dzisiaj przyszła mi taka wiadomość, ze tu trojan i że za dzień abo 2 mój telefon przestanie działać i życzy miłego martwienia, jest to prawda, a jak tak to czy idzie to jakoś cofnąć
dzisiaj przyszła mi taka wiadomość, ze tu trojan i że za dzień abo 2 mój telefon przestanie działać i życzy miłego martwienia, jest to prawda, a jak tak to czy idzie to jakoś cofnąć
:rotfl:
mysle ze sie nie da tego cofnąć :cham:
Miales wlaczony bluetooth lub cos ?
tez ostatnio dostaje wiadomosci podobnego typu: "15urodziny Orange! Rozdajemy darmowe doladowania, wyslij tego smsa do 20osob a otrzymasz gratis 25zl!". Nie dosc ze na gg mi ciagle jakis spam przychodzi to jeszcze w smsach...
Najlepiej w tej sytuacji wyrzucić telefon albo komuś go oddać:cham:
to nie przyszło w SMSie tylko wyświetlił sie taki komunikat, jakby przyszło w SMS to bym się nie pytał:P
Szpic bluetootha był wyłączony
Posiada ktoś Samsunga G800?
Jak tak to moze jakaś krótka opinia?
to nie wiem :)
ale jesli mialbys blue ... to to byla by zwykla wizytowka :)
w niektórych Telefonach jest takie cos ze nie wysyla sie zwykla wiadomosc , tylko wyswietla sie ona bez jej otwierania . tak samo jak np. pokazuje Ci stan konta , ktoś mógł Ci takie coś wyslać
to się chyba nazywa flash sms
mówiąc krótko:masz przejebane
Kaltenberg
19-03-2008, 20:03
ftos sie orientuje czy idzie kajś zmiynic operatora yno bez przeciepki na nowy numer, tak co by sie stary ostoł (zb. orange =>era), wiela to kosztuje??
idzie. coś w granicach 50 - 60 zł
idzie tak u każdego operatora z tego co wiem 70 zł to kosztuje
Z Orange do każdego operatora kosztuje to 61zł.
Kaltenberg
19-03-2008, 20:18
jeruna, prawie jak darmo :szok:... dzieki chopy, ale chyba sie z tym wstrzymom
Sprzedam LG KE970 Shine!
nowy telefon prosto z salonu, nie użytkowany
taki jak tutaj, tyle że tytanowy.
http://plus.pl/oferta_indywidualna/p...20Shine&id=207
cena do negocjacji na PW, lub gg 4040695
KrYcHa_WNC
25-03-2008, 01:10
co mozecie powiedziec o Samsungu G600?? polecacie czy raczej odradzacie?
Mam do wyboru takie telefony:
-Samsung G800
-Sony Ericsson 850i
-Nokia E61i
-Nokia 6500 Slide
-Motorola RAZR2 V8
Który z nich polecacie, od którego trzymać sie z daleka, jakieś plusy &minusy mile widziane od osób mających styczność z tymi modelami. Dzieki!
-Sony Ericsson 850i
ale K czy W? :hihi: obecnie sam poluje na SE K850i :)
Oczywiście ze SE K850i
Nikt nie miał stycznościami z ww. telefonami?
ja osobiscie polelecil bym ci 6500 slide fajny ogolnie fon zdjecia robi zajebiste,bateria trzyma przy srednim uzytkowaniu z 3dni uzywam go i narazie na inny bym nie zamienil,e61 jak potrzebujesz cos na symbianie to polecam szybki zdjecia fajne wi-fi, K 850 troche zaduzo w nim elektroniki wolniej chodzi niz np k800 no i ten dotykowy wyswietlacz moze sprawiac problemy , v8 nie ma wymiennych kart pamieci przod dotykowy kwestia przyzwyczjenia menu motoroli porazka,a o samsungu nic nie powiem moje zdanie to tylko SZAJSUNG.pozdro.
Ile mniej wiecej bedzie kosztować 5200 , 5300 , W200i, w800 na przełomie czerwca - lipca ?
moze byc w komisach
Co za bezguście projektowało te nokie, tak zmarać wygląd telefonu:szok: który w sumie jest fajny jeśli chodzi o zawartość techniczną ze tak powiem. Niech sie uczą od samsunga ten to ma fajniutkie te telefoniki z wygladu :zabki: A cena myśle że ta nokia spadnie do 300 zł :hihi:
Ja chce sobie kupioć jakis telefonik do 200 zł. Nooo ale nie znalazłam takiego co mi sie podoba więc chyba czekam aż stanieją te co mi sie podobają a są droższe
Jaworzno
14-04-2008, 13:30
Mam dwa pytania. Mozna wgrac do telefonu Polski slownik T9? I drugie:jak ma sie sprawa z netem w telefonie w ofertach na karte. U kogo najkorzystniej?
ile dostane za nowy, prosto z salonu Samsung C300?
ile dostane za nowy, prosto z salonu Samsung C300?
sadze, ze koło 150 zł.
katowicer
19-04-2008, 09:01
ftos sie orientuje czy idzie kajś zmiynic operatora yno bez przeciepki na nowy numer, tak co by sie stary ostoł (zb. orange =>era), wiela to kosztuje??
W Playu taka usługa była za free
piszesz pismo o zarejestrowanie twojego numeru (do obecnego operatora) i przeniesienie (62zł płacisz), potem czekasz miesiąc i gotowe.
19_MichaL_64
22-04-2008, 22:50
Mam problem..Tzn. nie ja tylko kumpel, on ma SE w300i i jemu sie klapka strasznie rusza..U Was też czy tylko u niego?
andrew1948
23-04-2008, 14:51
w kazdych SE Klapka sie rusza... ja mialem 4 SE I W kazdym bylo to samo po czasie...swoja drogą strasznie wkurwia...
19_MichaL_64
23-04-2008, 16:15
Aha..Dzięki za Odp.
nie wiecie moze czy da sie w K750i ustawic tapete tak aby pojawiala sie ona rowniez w menu ? innymi slowy da sie jakos wylaczyc motyw ? bo to pewnie jego wina ( tapeta jest ta co ja chce zas w menu jest obrazek z motywu )
Czy w Samsungu e250 da sie jakoś zmienić dzwięk nadejścia SMSa na swój?
Czy w Samsungu e250 da sie jakoś zmienić dzwięk nadejścia SMSa na swój?
i to mnie w nim denerwuje że się nie da:dead:
Zamienię NOKIE 3230 w 100% sprawną z karta 64mb i 32mb z pudełkiem itp. na SE w800i. Jak Coś Pisać na PW :)
skotaike
27-04-2008, 14:35
Sprzedam Sony Ericsona K850i simlock era gwarancja używany stan idealny posiadam wszystko = karta pamięci 512 . Cena jaka mnie interesuje to 750zł jak coś to na pw wyśle fotki
_________
nie wiecie moze czy da sie w K750i ustawic tapete tak aby pojawiala sie ona rowniez w menu ? innymi slowy da sie jakos wylaczyc motyw ? bo to pewnie jego wina ( tapeta jest ta co ja chce zas w menu jest obrazek z motywu )
Możesz przecież stworzyć swój własny motyw ( co wbew pozorom nie jest takie trudne ):)inaczej się nie da :):)
i to mnie w nim denerwuje że się nie da
no to lipa.
a jak jesteśmy już przy Samsungu E250 to mam następujące pytanie -
mam tylko podstawowe gry, a gdy ktoś mi chce jakąś przesłać to mam plik bluetooth i nic z nim nie moge zrobić. ktoś mi tłumaczył że musze jakąś jave na nowo instalować czy jakieś cuda, kody czy coś, ale nei mam pojęcia o tym.
Now powiem tak jak mi kumple wytłumaczyli...
e250 (teoretycznie) obsługuje gry w formacie "jar" a wiekszość gier to "jad" i to tez mnie biere:dead: podkreślam ze tak mi kumple mówiły i nei musisz sie tym sugerowac:)
dobrze że MP3 odtrzawa:hihi::hihi:
Zimny1964
28-04-2008, 21:57
Se k300i za 60zł z ładowarką jak na ten model joystick chodzi bardzo dobrze
co bardziej polecacie Nokia 7373 czy SE k800i.
Chodzi mi o trwałość, brak zawieszek, prostą obsługe i łatwe pisanie sms.
Nokia 7373 :zabki: nie zawiesza sie, prosta obsługa i pisanie smsów :)
kupie nokie 5140i w cenie do 100zł
misiek64
02-05-2008, 19:30
Sprzedam Tanio Piekny Lg Kg800 ! Stan Idealny !! Gwarancja
Ja bardziej polecam SE k800i. Według mnie jest i bydzie najlepszy .. Sam go mam :zabki:
Chciałem Wiedzieć Czy Ktoś ma SE w800i? i czy mi może powiedzieć jak sprawuje się telefonik ;>
No to przekonamy ktoś się na tym zna bo jestem w kropce. Mam Nokię 3310c i kartę Mikro SD (1GB). Telefon i karta razem mają koło 6 miesięcy. Ostatnio wrzuciłem sobie jakieś nowe mp3 do telefonu i dałem opcję fonetyka (aktualizuje listę otworów na odtwarzaczu muzyki). Telefon zaczął nagle migać (włączał się biały wyświetlacz i znikał, włączał i znikał, włączał i telefon wyłączył się całkowicie). Myślałem, że telefon się popsuł czy coś, ale wyciągłem kartę, włączyłem telefon i wszystko OK bez zarzutów. Włożyłem kartę pamięci ponownie, włączyłem telefon i nie funkcjonuje (ta sama czynność co pisałem we wcześniejszym nawiasie). Pomyślałem, że w tym momencie karta się najzwyczajniej zepsuła (co później to samo powiedziała pracowniczka Saturna) i kupiłem nową. Włożyłem nową kartę i telefon ok, potem na test wrzuciłem jakieś mp3 i szlag mnie trafił! To samo co z kartą wcześniej, więc nie wiedziałem co zrobić to poszedłem do Saturna do reklamacji. Powiedziałem co teraz czytacie i kobieta sprawdziła kartę na Samsungu chyba E-250 i powiedziała, że karta działa normalnie bez zarzutów (więc wnioskuję, że stara też działa). Pokazałem jej ten problem na moim telefonie i stwierdziła, że telefon się zepsuł. Tłumaczę, że jak wyjmę kartę to telefon działa, więc ona dalej, że karta działa a oprogramowanie niby złe. Poszedłem do reklamacji z telefonem. Reklamacja przyjęta jednak kobieta w Erze powiedziała, że telefon raczej działa normalnie i wina karty ale mam czekać 2 tygodnie. Ja teraz załamany bo Saturn uparty, że karta ok a telefon zły, zaś Era że karta zła a telefon OK. Jak wyjdzie, że to i to według nich jest dobre i nie przyjmą reklamacji w formie zwrotu pieniędzy lub wymiany produktu to jestem na lodzie. Ale do czego zmierzam... Ktoś z Was miał taki problem i wie co mogło w tym zaszkodzić? Sory, że tak się rozpisałem ale sprawa dla mnie istotna a jak pisałem, nie chcę zostać na lodzie jako klient.
moze poprostu soft padl i trzeba wgrac od nowa?
Jaki soft, jakie wgrywanie? Ja się na niczym tam nie znam w takich sprawach. Chcę tylko dzwonić z tego telefonu i czasami słuchać muzyki jak idę do pracy.
soft to oprogramowanie, cos takiego jak masz windowsa w kompie.i musisz poprostu go wgrac od nowa przez kabel usb. ale dalej Ci nie powiembo sie nie znam. nie jestem tez pewny czy to wina softu. Taka mala wskazowka w czym moize lezec problem.
moj kumpel w k550i mial tak ze sie wylaczyl,i jak wlaczal topo wpisaniu pinu telefon sie wylaczal i tak w kolko. niby juz mial byc zepsuty, zaniosl znajomemu ktory mu wgral softa od nowa i dziala :-)
bzyq Libiąż
02-05-2008, 22:02
Prawdopodobnie soft padł, jeśli sam sie na tym nieznasz najlepiej oddaj telefon do serwisu wgranie nowego softa to koszt około 20 złotych.
stefanosk
03-05-2008, 21:43
Możecie dzwonić z telefonu w Orange?? Ja nie moge ani dzwonić ani przyjmować połączeń... :szok: Smsy idą normalnie. Raczej z telefonem nic nie mam, bo u brata tak samo.
no ja nie mam problemu...
mariuszeeek
03-05-2008, 22:00
czasem tak sie dzieje to już nie pierwszy raz ciekawe co jest tego przyczyną
gdzie najtaniej sciagne simulocka z 6300 ?
kumpel miał samsunga d900 i kartę 1 giga. Bez karty chodził ok, ale jak coś chciał podziałać na niej, to telefon się ścinał.
gdzie najtaniej sciagne simulocka z 6300 ?W Katowicach na dworcu koło STS-u. 40zł razem z wgraniem polskiego menu. Taniej sie nie spotkalem.
gdzie w Katowicach najtaniej sciagne simlocka z LG KE970 (Shine) ? i zmiana oprogramowania ?
kumpel miał samsunga d900 i kartę 1 giga. Bez karty chodził ok, ale jak coś chciał podziałać na niej, to telefon się ścinał.
sprawdz czy karta nie jest uszkodzona.
albo zmien karte na San Disc
Co powiecie o Nokii E51, bo chce wziać ten tel na abonament w Playu...Chodzi mi o awaryjność, wytrzymałośc baterii i czy chodzi stabilnie i szybko czy zdarzają sie jakieś zwiechy...?
a ja mam takie pytanie:
kolezance zalał się iPhone i to tak, ze nie dzialaja akurat te miejsca na ekranie, na których sa klawisze potrzebne do wpisania kodu odblokowującego klawiaturę. wiem ze w SCC jest punkt Apple'a kaj by go mogli naprawić, ale czy nie beda sie pluc ze zlamane warunki gwarancji itp?
iPhone jest oczywiscie "złamany" i dziala pod polską siecią.
z góry dziękuję za kazdą informację, pozdrawiam:)
Baudolino
06-05-2008, 17:49
Co powiecie o Nokii E51, bo chce wziać ten tel na abonament w Playu...Chodzi mi o awaryjność, wytrzymałośc baterii i czy chodzi stabilnie i szybko czy zdarzają sie jakieś zwiechy...?
bardzo dobry telefon - bateria wytrzymuje prawie trzy dni ciągłego użytkowania - rozmowy, poczta internet, bluetooth, do tego szybki symbian i irda, blue, wlan i przydatne w pracy klawisze pod ręką. obsługuje aplikacje google - poczta, mapy - lokalizuje bez problemu - do pracy doskonały
KrYcHa_WNC
06-05-2008, 22:40
czy telefony z simlockiem na ere dzialaja w heyah?
sprawdz czy karta nie jest uszkodzona.
kumpel już dawał do serwisu i telefon i kartę też wymieniał i nic. Ale ok, nie chodziło mi o pomoc, bo to było ponad rok temu, ale o podanie przykładu, że niekiedy występują jakieś błędy w telefonach (post Yaro).
Ciężko mi oceniać nokię bo jej nie miałem , mam za to K800i i jestem zadowolony, nie zapeszam ale nie wiem co to zawiecha , tel robi świetne fotki(jeśli jest pogoda to zdecydowanie nie trzeba brać ze sobą aparatu cyfrowego), a UMTS daje spore możliwości
Co do SMSów to sam mało piszę ale jeśli już coś trzeba to nie mam z tym najmniejszych problemów, oczywiście jeśli chodzi o obsługę to nawet laik szybko pochłonie ten telefon
Dzisiaj odebrałem telefon i jednak miałeś rację. Teraz mam 2 dobre karty pamięci... :drewno:
Spotkał się ktoś moze z takim programem w telefonie ze odpowiada na pytania? Jest głowa dziadka i gdy zadasz mu pytania on odpowiada na nie?
Ma ktoś może nokię 6300 lub 5310?? który mi bardziej polecacie?? proszę o rzetelne odpowiedzi
misiek64
13-05-2008, 09:06
Polecam 6300 fajny telefonik jedynie bateria mogłaby być mocniejsz mi trzyma 3 dni.
mariuszeeek
13-05-2008, 09:10
ja mam 6300 dobry telefonik ;] ino tak jak kolega pisal bateria slaba. zas w 5310 na ktory poluje wszystko gra ino slaby glosnik.
Mam do sprzedania Nokie 6630 wymieniony panel na nowy soft nie tykany. Symbian nie tnie sie i chodzi jak burza do telefonu dorzucam ladowarke pudelko przejsciowke z sluchawek do telefonu papiery cena 320zl do uzgodnienia
Witam , mam pytanie mam orange i mixa zna ktos numer zeby sprawdzic ile mi zostało doładowan??
k770i - czym to się różni od k800i ?
mariuszeeek
13-05-2008, 22:55
wyglądem i paroma małymi dodatkami. czyli żadna nowość jeśli chodzi o SE
http://telefon.gsm.pl/porownanie/SonyEricsson/K770/i/SonyEricsson/K800
to że wyglądem i dodatkami to wiem, o te właśnie dodatki mi chodzi hehe
FC Siemce
25-05-2008, 21:57
Wie ktos gdzie w katowicach (okolicach )
Mozan dostac nakladke na karte sim
http://i30.tinypic.com/2cxvqma.jpg <- Cos takiego
Nie wiem jak dokladnie sie to nazywa
Panowie i Panie mam na oku trzy telefoniki :
- Toshiba G500
- Samsung SGH-U700
- Nokia N73 ME
Jaki polecacie ?
sformatować go i wgrać polski soft na nowo? Byc moze masz tam wszsytko podporządkowane pod siec Vodafone, a usunięcie simlocka nie dało gwarancje, że na innej sieci bedzie dzialac OK:>
mart84zaw
29-05-2008, 21:06
to nie ma nic wspolnego z sim lockiem
Jesli jestes w Orange, to podane przez |ciebie objawy sa "prawidlowe" niestety...
posiadam SE w810i .... i padło w nim najprawdopodobniej całkowicie oprogramowanie ( soft , erom, gdsf) lub coś w środku jak by mi ktoś doradził co z nim zrobić
Mam Siemensa.
Ja mogę dzwonić, pisać smy i je odbierać. Ale jak ktoś do mnie dzwoni to ja tego nie widzę i nikaj nie mam (nawet w nieodebranych). Rzecz dzieje się od dziś rana. O chuj chodzi? Co polecacie?
Wlasnie zauwazylem, caly dzien proboje sie do Ciebie dodzwonic...
mart84zaw
04-06-2008, 20:03
Moze masz telefon w orange, w tej sieci sie to zdarza...
Era abonament.
Junior dryknę w takim razie jutro do Ciebie. Do kogoś jeszcze? Jak coś to piszcie smsy będę oddzwaniał przynajmniej przez jakiś czas.
to jest c65 nie?
mialem to samo, pomoglo zmienie ksiazki z ksiazki telefonicznej (?) na adresowa (?)
POtrzebuje sciagnac simlocka z sieci PLay-samsung u700.
Poradzicie cos czy zostaje mi komis i ew jaka cena?
Pozdro
ja nie znajdziesz żadnego kalkulatora to najprawdopodobniej zostaje komis. Zwykle te programy obsługują różne modele nokii, ale głównie tych starszych i oczywiście jakieś kilka samsungów i sony (ale nie SE). A co do ceny to myślę, że w granicach 80-100 zł
Mam problem potrzebuje ściągnąć simlocka z Samsunga E590i z Plusa może ktoś coś podpowie bo słyszałem ze nieźle sobie liczą za ściągniecie silmloca z Samsungow pozdro
Ja w Auchan na Tauzenie zostawielem Samsunga u700 do sciagniecia sima z Play'a i skasowali mnie 50 dych wiec spoko. sprawdz tam.
Piter_Jaw
12-07-2008, 04:09
Niestety wczoraj zalalem mojego SE K510i. Tak sie zlozylo, ze wlasnie bylem na etapie szukania nowego fona, wiec podswiadomosc zadzialala i przyspieszyla moje dzialania;)
Czy ktos z Was posiada moze SE k550i? Polecacie? Nie wiem czy kupowac, bo SE maja bajery itd ale z odpornoscia, bateria i wytrzymaloscia juz gorzej niz u Nokii. Czy moze lepiej zainwestowac na lata i kupic Nokie N73?
Lars Ulrich
12-07-2008, 04:15
ja mam, nawet do sprzedania z orange, używany kilka miesięcy od nowości, wziąłem abonament więc tamten fon zostawiłem na sprzedaż, a użytkowało się bardzo dobrze, po otrzymaniu nokii 6300 zastanawiałem się czy nie wrócić do k550i a nokie sprzedac, ale byłbym idiotą który wziął abonament dla telefonu który na dodatek niezbyt wywyższa się od poprzedniika :hihi:
Bouni_Ledziny
12-07-2008, 04:15
nie kupuj k550i, bardzos zybko sie psuja.
wiekszosc znajomych ktora sie na niego napialila juz z nim byla conajmniej raz w serwsie.
Lars Ulrich
12-07-2008, 04:17
mi sie tam nic nie psuło, z tym że nie ściągałem sim locka, może dlatego
Piter_Jaw
12-07-2008, 04:36
Lars hahaha to umowa stoi:D Utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze lepiej przeczekac jeszcze 1 wyplate i zainwestowac w Nokie N 73;)
Lars Ulrich
12-07-2008, 04:49
pierdol nokie, ja słyszałem że sie strasznie psują :cham:
Kule bele niy myślołech że ftoś bydzie narzekać na odporność,wytrzymałość i bateria we SE. Jo mom prawie rok K750 wcześnij K300 i nic złego niy powiym poza dżojym we k300 po dwóch latach trocha sie zacinoł.
SE K550i jest dobry, ale... pierdol go. Nokie są najlepsze :)
19siwy64
13-07-2008, 03:46
czy w Samsungu D900i bedzie dzialac 4gb karta sd?
SE K550i jest dobry, ale... pierdol go. Nokie są najlepsze :)
ja wymienilem Nokie 6230i na k550i i jestem zadowolony:) nawet bylem w :szok:u jak laska rzucila prawie z calej sily nim o ziemie i nic sie nie zdupiło :hihi: a niby takie delikatne..
też miałem tą nokię i była bardzo fajna - mała, dużo funkcji, lekka, itp.
Nie kwestionuję twojego wyboru, ale życzę żeby nowy telefon zawsze chodził tak jak trzeba.
Nokie rządzom :cham:
maniak1964
14-07-2008, 02:25
Mam SE k550i i mi sie sprawuje bardzo dobrze:) mam juz go dluuuugo i bez problemu,niedawno wgralem sobie softa z w610i i kilka patchy i nienarzekam:):)
Chudy NFG
19-07-2008, 13:57
Do sprzedania Nokia N95 8 GB i Nokia 6500 Slide obydwa telefony nowe zapakowane simlock na angileski o2 ... wiecej info na PW
ja wymienilem Nokie 6230i na k550i i jestem zadowolony:) nawet bylem w :szok:u jak laska rzucila prawie z calej sily nim o ziemie i nic sie nie zdupiło :hihi: a niby takie delikatne..
z całej siły?:D To co to za laska była MiRO... podkurwiona jakaś na Ciebie że rzuciła czy co;>?
ha ha ha.. bardzo smieszne;) PDK KZK PKO WBK
Chopy bo problem jest. Sciagnolem sobie filmik z youtube w formacie mp4 i musza to jakos przeciepnac na 3gp co by poszlo bez problemu z dzwiekiem i obrazem na motyce v3 i ktos ma jakis pomysl czego uzyc??? uzywolech paru p[rogramow ale albo dzwiek sie pierdoli albo filmik jest nie caly i chuj juz mnie krew z tym zalewa.
maniak1964
22-07-2008, 23:04
sprobuj total video converter:)
no wlasnie probowalem juz ale cos dzwiek mi sie nie umie zgrac z obrazem. Dzwiek brzmi tak jakby w zwolnionym tempie.
szukanie sie oplacilo juz wiem jak to kompresowac on line :)
lg kg 800 za 200zł mam okazje kupić... czy ktos poleca/odradza ten telefon?
i czy wie ktoś jak ściągnąć simlocka za frajer z takiego telefonu... bo wiem ze z prawie kazdej noki sie da;)
Mam SE d 750i. Chciałbym sam wymienic obudowe na w800i. Wymienial ktos? Dam sobie sam rade? Wystarczy odkrecic śrubki? Czy lepiej isc do serwisu? Ile wezmą za wymiane obudowy?
szmajgel
28-07-2008, 14:22
mial ktos do czynienia z Motorola Z8?
http://allegro.pl/item408548882_samsung_shg_u700_stan_idealny.html
Panowie mam taki problem z u700 : kiedy wysune pokrywe to nie chce dzialac ta gorna czesc . dopiero kiedy zasune telefon to dziala . nie wiecie moze o co chodzi ? mial ktos ten sam problem ? naprawia mi to gdzies ?
Najlepiej idź z telefonem do jakiegoś komisu, powinni Ci to naprawić jak się da oczywiście...możesz też spróbować z gwarancją jak masz.
ok dzieki . a gwarancje mam ale juz nie wazna :D
No to pozostaje Ci tylko zanieść telefon do komisu.
AndrusWNC
03-08-2008, 00:27
Witam mam pytanie kto poleci dobry ale za to tani komis ??
Interceptor
03-08-2008, 13:02
Takich to juz chyba nie ma . W sumie na 3-go maja moglbym ci polecic TELEXTREAM bo kilka razy tam kupowalem i naprawialem i nigdy nie bylo za drogo a zadowolony bylem zawsze .
AndrusWNC
03-08-2008, 17:57
A masz mzoe na niego namiary?? tzn numer?
szmajgel
03-08-2008, 20:51
z tego co pamietam w teleextreme zawsze bylo drogo a co do seriwsu nie potrafili sobie poradzic z simlockiem w moim telefonie zreszta jak kazdy serwis w centrum;]
na stawowej wejdź w brame gdzie jest skateshop... po lewej stronie idąc od żaby, jest tam skateshop, lombard i komis z komórkami. w lombardzie telefony w chuj tańsze tam np lg kg 800 za 200 zł a w komisie 280... ogólnie duży wybór był jak szukałem i znacznie taniej
Teleextreme nie potrafilo poradzic sobie z naprawa wylaczajacego sie telefonu :)
trzymali moj telefon miesiac ponad a jak oddali stwierdzili ze wymienili polowe czesci ale nadal sie wylacza :)
AndrusWNC
23-08-2008, 19:40
Co sadzicie o Noki 5310 XpressMusic?
Co sadzicie o Noki 5310 XpressMusic?
fon fajny ale głośnik troche cicho gra i bateria z racji 16 mln kolorów trzyma góra 3 dni.Polecam se w810i, albo któryś z serii w jeżeli zależy ci na fonie muzycznym.
pytanie do posiadaczy fonów w heayah.
Jak u was jest z sms i połączeniami(przychodzącymi), dochodzą normalnie czy z opóźnieniem ewentualnie wcale??Ja tak mam od jakiegoś czasu i nie wiem czy to wina telefonu
19julciunia64
31-08-2008, 07:48
no wlasnie mam taki problem z motorola W375 :| poprostu jak właczam mam tylko bialy podwietlony ekran. co sie dzieje??:(
Bouni_Ledziny
31-08-2008, 23:08
moze go (ja) zalalas?
Sony Ericsson K550i. Miałem go nad morzem i prawdopodobnie troche piachu dostało się pod niektóre przyciski. Nie widze możliwości rozebrania go na części pierwsze... Wie ktoś czy jakos sie da? Piasek powoduje, że niektore klawisze ledwo działają:/
To sie ciesz ze Ci nie poodpaly od naciskania... xD
ma ktos moze telefon z GPSem ..??
jaki model polecacie i czy mozecie cos wiecej napisac ( jakies rady) czym sie kierowac
co sądzicie o Samsungu J700?? Warto go kupić?
ciavinhos
04-09-2008, 17:18
zajmuje sie tuningiem k800 i wogule Soniaczami bawi sie ktos?postaram dołaczyc sie zdjecie szczególnie spodobo sie wom logo operatora:P
mart84zaw
04-09-2008, 20:19
SPV
Do GPS
Ja mam m650 z automapa w komplecie, chodzi bardzo porzadnie, a korzystam non stop
MasarroTZN
05-09-2008, 00:17
Mam pytanie czy posiada ktoś telefon SE K800i. Jak mu się sprawuje oraz ja ocenia ten telefon. Oraz czy nie ma ktoś znajomego który ma lub pracuje w komisie z tel. Interesowały by mnie nowe telefony.
ciavinhos
06-09-2008, 07:10
massaro popatrz 2 posty wyzej :P jak dlamnie za ta kase co on jest wart nieznajdziesz lepszego fona do tego mozliwosc tuningu itd polecam
Mam pytanie czy posiada ktoś telefon SE K800i. Jak mu się sprawuje oraz ja ocenia ten telefon. Oraz czy nie ma ktoś znajomego który ma lub pracuje w komisie z tel. Interesowały by mnie nowe telefony.
ja mam to ten z aparatem 3,2 p nie narzekam fajny wyświetlacz
i fajne fotki robi, ogólnie oki tel.
Jedyną wadą jest ze czasem sie zawiesza bardzo rzadko wtedy musisz go włączyć i wyłączyć , najczęściej jak bawisz sie bajerami, nigdy podczas rozmowy.
ciavinhos
06-09-2008, 10:11
ja mam wgrany soft menu sterowniki dzwieku teraz smiga bez zarzutu muza jak w walkmanie w razie pytan pisazcie pomoge dolocze jeszcze kilka zdjec
MasarroTZN
06-09-2008, 13:13
A co powiecie o Noki N73? jak polecacie inna Noki??? z góry dzieki
szmajgel
06-09-2008, 13:33
ponawiam pytanie, mial ktos kontakt z Motorola Z8??
ChillyWilly
06-09-2008, 14:14
Mam problem z zasięgiem w samsungu D900i, sieć Era.
Będąc w domu mam 1 czasem 2 kreski zasięgu, będac na dworze mam pełny zasięg.
Czy ktoś jest w stanie pomóc?
nokia n73 - joystick sie lubi zaciac
z nokii polecam n81. telefon jest pancerny (glowna konstrukcja aluminiowa, tyl i przod wymienialny plastik), ma duzo pamieci i dodatkowe przyciski do ngage (w fife sie fajnie gra, jak ktos lubi grac)
osobiscie lubie slidery, wiec tu dodatkowa zaleta. telefon jest mniejszy od n95 i dosc ciezki (dla mnie plusy) a bateria na luznym uzytkowaniu wytrzymuje do 4 dni (jak ktos bedzie szarpal 2 godz dziennie w fife, czy inna gre, to tylko 24h). srednio co 2 dni musze ladowac, jak mi wskaznik do 3-4 kresek spadnie (z 7miu).
Piter_Jaw
06-09-2008, 19:25
Mam ja ok. miesiaca...wiadomo, ze jeszcze nie moglem poznac wad (no moze nawet po krotkiej rozmowie przy uchu cala szybka jest mokra), ale nawet nie zdazylem opanowac wiekszosci funkcji..Telefon mega wypass..i chociaz teraz mam przez niego dlugi to nie zaluje tego zakupu..odtwarzacz swietny, chociaz ja czesciej uzywam radia, bo jest naprawde dopracowane...o zdjeciach chyba mowic nie musze, niejedna cyfrowka wymieka..
zgadzam sie z Piterem_Jaw, mialem telefon ponad rok, bardzo mi sie podobal. jedyny minus byl taki, ze z czasem zaczal mi sie zwieszac,wolno chodzic, blokowac, samoczynnie wylaczac itp.
jest to wada wszystkich nokii z serii n nie liczac n95 8GB. ogolnie spoko telefonik, do malych usterek idzie sie przyzwyczaic.
nie mialem natomiast po roku zadnych problemow z joystickiem.
Chudy NFG
06-09-2008, 20:26
Na temat N 73 moge napisac tyle ze telefonik super mam go niecale 2 lata ... miesiecznie gadam okolo 1000 - 1500 minut generalnie sluzy mi tylko do tego :) wiec fon mocno uzywany ... aparacik spox jak i reszta bajerow z niczym jeszcze nie mialem problema i ten telefonik jak najbardziej polecam ... niedawno wymienilem go na N 95 8 GB ale ja sprzedalem po co zmieniac fona ktory dobrze chodzi :)
Pablo NFG
07-09-2008, 09:45
Jakby komuś wpadł w ręce okazyjny E250 (sam aparat) to dajcie znać...
Są jakieś różnice pomiędzy 1gb i 2gb kart microSD Kingstona (która czesciej sie wiesza czy cos) ? potrzebuje do telefonu Nokia 6300.
19cycek64
12-09-2008, 16:47
Karty się raczej nie wieszają, ale gdy masz 2GB to może Ci telefon trochę zamulać, w nokiach raczej tak się nie dzieję. Ja na twoim miejscu zdecydował bym się na 2 GB
Posiada ktos Nokie 6650? Jakie opinie nt. tego telefonu?
Lars Ulrich
16-09-2008, 09:15
ile dostane za nokie 6300 ? używaną od 4 miesięcy ?
rajdon_Jaw
16-09-2008, 17:34
zależy w jakim stanie ;] jeśli nie porysowana itp to od 300 do max 380 ;] bo na allegro już stoją nowe czasem po 450 itp. Ja swoją 6300 używaną 3 miechy sprzedałem za 420 ;]
A tak wg miał ktoś nokie 6500 slide? Jak sie ona sprawuje itp. i ile kosztuje do niego karta 2 gb oraz zdjęcie simlocka ?
19julciunia64
16-09-2008, 17:39
mam pytanie czyma ktoś moze sony ericssona K310i?? bo mam z nim pewien problem. jesli ktos do mnie dzwoni slabo slysze jego glos. natomiast on mnie slyszy bardzo dobrze. ktos wie co sie moglo z tym stac??:) z gory dziekuje:)
Conrado Coneri
16-09-2008, 18:57
Nokie 6500 slide ja ostatnio kupiłem czarna tylko bez pudełka i słuchawek 2gb za 600 zł nia naprawde fajny telefon jak chodzi o wyglad i funkcjie Karta chyba 50zł 2-gb a, sciagniecie nie wiem, ale nie drogo ...
posiadam slide 6500 prawie od roku i nie narzekam jedyny maly - czasami sie zawiesza,ale to dopiero w tedy jak mam karte 1gb zapchana na 3/4,bardzo ladne zdjecia przydatny tryb macro, bateria wytrzymuje okolo 3-4dni,jak narazie nie zamienil bym go na zaden inny nawet na N95, a karty mozna kupic 2gb juz za okolo 20 zl proponuje jakas firmowa np kingston,sandisc, telefon POLECAM.Pozdrawiam.
MasarroTZN
18-09-2008, 00:33
Jakie macie opinie o NOKI N95 8Gb???
Ile bedzie kosztowac sciagniecie simlocka na nokie n73 i gdzie bedzie najtaniej?
KurczaK90
18-09-2008, 17:21
Jakie macie opinie o NOKI N95 8Gb???
Fajna maszyna :) Wg mnie ma wszystko czego potrzeba. Fajny wygląd, nieco większy wyświetlacz od standardowej N95. Filmy fajnie się ogląda, ale bateria wtedy nie trzyma zbyt długo. Wi-Fi też dobra sprawa, ładnie stronki się prezentują na takim wyświetlaczu. Slider po obu stronach :) Bardzo ciekawe rozwiązanie i wygodne, bardzo mi się podoba.Nawigacja działa bez zarzutów, lecz czasem długo trzeba czekać na połączenie z GPS.
Bouni_Ledziny
18-09-2008, 21:26
mam pytanie czyma ktoś moze sony ericssona K310i?? bo mam z nim pewien problem. jesli ktos do mnie dzwoni slabo slysze jego glos. natomiast on mnie slyszy bardzo dobrze. ktos wie co sie moglo z tym stac??:) z gory dziekuje:)
prawdopodobne powody sa dwa :]
Powód I:
Masz sciszony glosnik, musisz go podglosnic w trakcie rozmowy tak jak przy sluchaniu muzyki.
Powód II:
jakis problem z glosnikiem
Powód IIa:
poprostu jest "zasyfiony" i brud tlumi dzwiek
Powód IIb:
jakas usterka elektroniczna, tzn zepsucie sie cewki albo ki chuj, ale to malo prawdopodobne.
Panowie co jest :D
mam smsy w orange do 18.09.08 a nadal moge pisac :hihi:
nie żebym sie skarzyl ale co jest ? :D
dzis albo jutro juz nie bedziesz mial takiej mozliwosci ,te typy tak czasami maja
mial ktos kiedys cos takiego, ze nie dzialal jakis klawisz w tel? SE k550i, wczoraj mi sie wyladowal i wyłączył, dziś chce go włączyć, wpisuje pin, a tu nie działa klawisz 9 :dead: więc nie moge wpisać pinu... Szukam jak to g... sie otwiera, żeby dostać się do klawiatury i chyba nie da sie otworzyć. Już drugi klawisz mi w nim padł, pierwszy to klawisz do włączania i wyłączania, musze go wciskać na chama długopisem żeby zadziałał.
NIGDY WIĘCEJ SONY ERICSSONÓW!!! :kurwa:
dzięki, nie mam niestety odpowiedniego śrubokręta do rozkręcenia tej obudowy:/
Tu mosz filmik tak na gibko znaleziony http://video.google.pl/videoplay?docid=-7508172706799140995&ei=VivWSL6TG47A2wLejpXIAg&q=k550i&vt=lf&hl=pl poszukej we google coś wiyncyj napewno bydzie
sprzedam SE K550i!
/ nie patrz na posty powyżej :lol:
kupie LG KU990 w dobrym stanie ;)
kupie LG KU990 w dobrym stanie ;)
http://www.littlewoods.com/rf//navigation/mainsearchthumbs.do?Nty=1&Ntx=mode%20matchallpartial&Ntk=littlewoods_search&N=85+103&Nu=this_product&Ntt=viewty&Np=1
165funtów za nówke.
dziewczyna jest w Anglii i wraca 4go października. Jakbyś chciał mogę zapytać czy pochyta
orientuje sie ktoś z was za wela sprzedom kajś w880i ?
funt ostatnio mocno stoi cos ok 4.20 czyli na PLN ponad 600 stówek + wgranie PL softu wyjdzie jak w polsce ;)
Patyk TzN
25-09-2008, 23:29
jest gdzies dostepny w jakims mixie czy abonamencie se k850i ?
ile moge dostac za Samsunga L760, 6 miesiecy, w srednim stanie (slady uzytkowania, kilka odrapan)?
MasarroTZN
26-09-2008, 01:38
Panowie mam prośbę czy ktoś ma znajomego lub kumpla który handluje telefonami? Interesowała by mnie nokia N95 8gb.
w Motoroli V3i wyswietla mi sie komunikat karta pamieci nieczytelna i pisze aby ja sfrmatowac.Czy numery z ksiazki telefonicznej tez strace po sformatowaniu??I czy nie lepiej najpierw sprobowac ja przeczyscic jakims spirytusem lub czyms takim??
szukam telefonu cena ok 300 zł, najlepiej zeby był nowy. Myśle o LG chocolate, ale różnie o nim piszą. Macie może jakieś ciekawe inne typy?
może za ok.300 zł dostaniesz Toshibe G500 ale nie polecam :P przynajmniej z Play
szmajgel
26-09-2008, 11:07
Ameba http://www.allegro.pl/show_item.php?item=445180304 :hihi:
koleżance:foch: Nic mi nie pomogliście, a ma ktos tego LG chocolate? Fajny?
:hihi: chocolate nie polecam kumpel miał i mówił że do duszy to już lepiej wybrać LG Ke 970
ciavinhos
26-09-2008, 17:08
Soniacz lub nokia niekupujcie innych bo potem ciezko sprzedac! A co miał by potrafic telefonik?moze pomoge
Ma ktos do sprzedania TANIO se k550i?
ja mam do sprzedania K700i i Toshiba G500 ;)
Soniacz lub nokia niekupujcie innych bo potem ciezko sprzedac! A co miał by potrafic telefonik?moze pomoge
ja mam małe wymagania :) Aparat, i dzwonki mp3 i styknie, ale zeby był ładny :zabki:
Baudolino
26-09-2008, 21:43
ja mam małe wymagania :) Aparat, i dzwonki mp3 i styknie, ale zeby był ładny :zabki:
he he Ameba - dobrze, że nie szukasz samochodu bo pewnie też musiałby być ładny i.... najlepiej czerwony
Ja mam. PW
Ja mam. PW
ja tez, kup ode mnie :cham:
PW:)
Na jakiej zasadzie telefon wyświetla nie posiadanie sim locka w nokiach..?
bart_wnc
27-09-2008, 16:05
poszukuje kondona (sylikonowego pokrowca) na Nokie 5310. jak cos to PW
Na jakiej zasadzie telefon wyświetla nie posiadanie sim locka w nokiach..?
wkładasz kartę innej sieci. jeśli działa nie ma simlocka jeśli jest napisane błędny sim lub coś koło tego simlock jest
_Bartos_
29-09-2008, 10:32
Poprosze jakies opinie o NOKII N95 8GB. Moze ktos ma do sprzedania ten telefon _
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.