View Full Version : FINAŁ FAZY PLAY-OFF: GKS KATOWICE vs JKS Jastrzębie! 14.03.2008r Godz.18:00 SATELITA!
FINAŁ FAZY PLAY-OFF:
GKS KATOWICE vs JKH „CZARNE” JASTRZĘBIE!
14.03.2008r. – MAŁA HALA SPODKA – „SATELITA”
GODZ. 18:00 !
Ceny Biletów:
5zł – ulgowy
8zł – normalny!
Drodzy Panie i Panowie, chłopcy i dziewczęta…
Nasz ukochany klub – GKS KATOWICE – po długim i ciężkim sezonie oraz 4 zaciętych i emocjonując meczach półfinałowych przeciwko drużynie KTH Krynicy, awansował do… finału fazy play-off w hokeju na lodzie.
Przeciwnikiem „Pierońskich Hanysów” W WIELKIM FINALE będzie nasz odwieczny rywal: JKH „CZARNE” JASTRZĘBIE!
2 dni przed piłkarskim meczem ze Śląskiem Wrocław będziemy mieli okazję do rozruszania gardeł, po długiej zimowej przerwie. Jednak ten mecz to nie tylko okazja do wspólnego spotkania się i pośpiewania…
OBECNOŚĆ NA TYM MECZU TO NASZ OBOWIĄZEK!!!
Niezależnie od tego, jakie rezultaty osiągną nasi zawodnicy w pierwszych dwóch meczach w Jastrzębiu, MUSIMY wypełnić „Satelitę” po brzegi! Musimy pokazać całej kibicowskiej Polsce, że jesteśmy z naszym klubem zawsze i potrafimy się zmobilizować!
Również od nas w dużej mierze zależy, czy w przyszłym roku będziemy oglądać w Satelicie zespoły Cracovi, Tychów czy Bytomskiej Polonii!
TO ZALEŻY RÓWNIEŻ OD CIEBIE!
Do meczu zostało jeszcze trochę czasu, dlatego ja jak i grupa „HOKEJOWYCH FANATYKÓW” apelujemy do wszystkich dzielnic i fan-clubów, aby na ten jeden jedyny mecz przeprowadziły w swoich szeregach mobilizację i stawiły się w Satelicie w jak największej liczbie! To jest jeden taki mecz, to jest…. FINAŁ!!!! Namawiajcie kogo się da! Niech top będzie ansz dzien, nasz finał!
Dzięki Waszej hojności i przekazanym datkom, „Hokejowi Fanatycy” przygotowali na ten mecz specjalną oprawę, i choćby dlatego warto będzie przyjść 14 marca do Satelity!
Hokejowa GieKSa to także GieKSa – Musimy pomóc jej w tym ostatnim w sezonie boju, decydującym o przyszłości i o tym, przeciwko komu będziemy grali w przyszłym sezonie!
POMÓŻ SWOJEMU KLUBOWI!
WSZYSCY DO SATELITY!
GIEKSA NAS POTRZEBUJE!
Na mecz zapraszają:
- „Hokejowi Fanatycy”
- Stowarzyszenie Kibiców GKSu Katowice „SK 1964”
- Kibice GieKSy z Brynowa
PS - Oczywiście nie muszę chyba przypominać, że jeżeli Zdarzy się tak, że będzie potrzebny jeszcze jeden mecz do wyłonienia zwycięskiej drużyny, którą będzie nasza GieKSa, to mecz ten odbędzie się 16 Marca o godz. 18:00 w Satelicie, i wtedy obecność będzie jeszcze bardziej obowiązkowa!
PS2 - Na meczu można będzie zakupić vlepki GieKSy z Brynowa - jak coś to PW
PS3 - Prawdopodobnie na meczu będą zbierane po raz kolejny datki na Sissiego! Serdecznie zachęcamy do pomocy GieKSiarzowi, który jej potrzebuje...
PS4 - WSZYSCY NA FINAŁ!!!
PS5 - http://pl.youtube.com/watch?v=MsL1ZK8GR-Y
PS6 - Prosiłbym naszych grafików o zrobienie kilku avatarów, baerów itp. Natomiast admninów/moderatorów o podiweszenie tematu na wszystkich forach!
http://img100.imageshack.us/img100/911/hokejbrynowbt2.jpg
podwieście temat!
Marcin napisał wszystko, i nic więcej w tym temacie. tak tylko pisze,żeby się 'oświecił'
loki266666
03-03-2008, 21:04
apeluję aby na ten mecz przeprowadzić przesprzedaż biletów
apeluję aby na ten mecz przeprowadzić przesprzedaż biletów
w zeszłym sezonie jeśli się nie mylę (przy okazji pólfinałów wtedy z JKH) była możliwośc nabycia biletów w sklepiku... chyba że mi się to śniło , sam nie wiem :) ale może to jest jakiś pomysł ?! Napewno wiele osob uniknęlo by stania (mam nadzieję) w duzych kolejkach :)
przydało by sie porozwieszać jakieś plakaty tak jak na mecze piłkarskiej GieKSy ;)
a jest organizowany jakiś wyjazd na Jastrzębie? czy to samo co rok temu?
Plakaty beda do odbioru dzis sie dowiem ile dokładnie chętni do pomocy zgłaszac sie na PW !! Bierzcie przykład z Lędzin którzy rozwiesili u siebie 30 plakatow co owocuje bo juz sie pytaja młodzi kiedy nastepny mecz !!
Nie pytac czy beda przyjezdni bedzie info potwierdzone zostanie to napisane :)
Jednym słowem wszystko jest juz napisane a wiec :)
DO BOJU GKS !! Aby chociaz jeden mecz w Jastrzebiu wygrac a bedzie super :) Oczywiscie wole by wygrali 2 ale 1 tez mi wystarczy a potem szybkie 2 szpile 14 i 16 marzec i siwetujemy awansik :)
ekztrakt
04-03-2008, 14:16
http://img155.imageshack.us/img155/2376/hokej01kx1.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/2085/hokej02xg9.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/4944/hokej03gu7.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/1351/hokej04dd6.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/2376/hokej01kx1.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/2085/hokej02xg9.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/4944/hokej03gu7.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/1351/hokej04dd6.jpg
Zajebiste ale w jednym z nim można by dać "Satelitka" lub "Satelita"
ekztrakt
04-03-2008, 14:25
Zajebiste ale w jednym z nim można by dać "Satelitka" lub "Satelita"
http://img267.imageshack.us/img267/7811/hokej05hi5.jpg
:P
SUPER ROBOTA!! Piwo dla tego Pana !!
będzie przesprzedaż biletów?
Zobaczymy dzis bede rozmawiał jak trafie z Kierownikiem i sie dowiem wszystkiego !! Na 100% potrzeba osob do plakatwoania !! Centrum juz jest zainteresowane czekam na nastepnych :) Imielin pewnie tez sie zainteresuje itd :) Byle do 14 a potem pokazemy charakter !!
Niezła robota, piękne banery..
Wiadome już czy będzie przesprzedaż biletów?
niby dlaczego? ja licze na full. widocznie inni też, i martwią się, ze nie wejdą :) :)
Dobrze by było gdybysmy na hokeju mieli takie problemy.
loki266666
05-03-2008, 13:53
nie rozumiem jak może nie być przedsprzedaży przed tak ważnym meczem
obiecuje ze dla nikogo nie braknie biletow !! Zapełnimy cała hale !!
Tu nie chodzi czy braknie biletów czy nie, ale o te cholerne kolejki...
Jutro pogadam z Kierownikiem czy nie dało by sie dac od poniedziałku do sprzedazy biletow na Bukowa do Sklepiku :)
Nie widzialem jeszcze odpowiedzi co z wyjazdami do Jastrzebia??
i pytanie w druga strone-wiadomo juz czy bastion sie do nas wybiera?
Nie bedzie organizowanego na Jastrzebie !! NAjpierw pokazmy ze w satelicie w sezonie zasadniczym umiemy dopingowac druzyne !!
Jastrzebie nie wiadomo czy przyjada do nas mam nadzieje że tak bedzie o niebo ciekawiej
http://gieksa-tv.pl/clip/zapowiedz-finalu-play-1-ligi-hokeja-na-lodzie/
Na tej zapowiedzi widzę same gole dla JKH :D
znana jest obsada sedziowska wszyustkich meczy finalowych.
9.03.2008 niedziela
JKH Czarne Jastrzębie - HC GKS Katowice
Wolas-Hyliński,Pilarski Korczyk
11.03.2008 wtorek
JKH Czarne Jastrzębie - HC GKS Katowice
Rokicki-Molenda,Klich Piotrowski
14.03.2008 piątek
HC GKS Katowice - JKH Czarne Jastrzębie
Kępa-Przyborowski,Radzik Korczyk
16.03.2008 niedziela
HC GKS Katowice - JKH Czarne Jastrzębie
Meszyński-Bernacki,Madeksza Papoń
18.03.2008 wtorek
JKH Czarne Jastrzębie – HC GKS Katowice
Kępa-Hyliński,Pilarski Zawadzki
UWAGA !!!!!
Chcesz by w piątek była pełna hala na meczu? Chcesz przeżyć nie zapomniane emocje?? Chcesz zobaczyć jeszcze w tym sezonie swoich ulubieńców na lodowej tafli w Spodku? To pomóż im i przyjdź do klubu jutro (środe, 12.03.08) i zabierz plakaty na piątkowe spotkanie i rozwieś je na swojej dzielnicy, albo osiedlu. Plakaty będą do odbioru od rana tj od ok godz 9-10. Początkowo będą leżały w sekretariacie nad lodową taflą ( loża VIP-ów ) do godz 14 a później w przejściu do szatni hokeistów GieKSy (drugie drzwi na prawo) mniej więcej do godziny 20.
W PTK MUSI NAS BYC PELNA HALA!
KIJ Z WYNIKAMI!!!!
WSZYSCY DO SATELITY! MEGA MOBILIZACJA! TO TYLKO 1 TAKI MECZ W ROKU!!!
informacja o mozliwosci odebrania plakatów już na www.SK1964.pl
jak juz wczesniej wspomnialem w innym temacie na forum (zacytowana moja wypowiedz przez Marcian) jak i info na stronie, plakaty w klubie do odebrania od jutra
W czwartek, 13 marca w godzinach 10 - 14, oraz w piątek w godzinach 12-16 klub HC GKS Katowice prowadzić będzie przedsprzedaż biletów na piątkowy mecz finału I ligi z JKH Czarne Jastrzębie. Bilety będzie można nabyć w klubowym sekretariacie. Kasy przy lodowisku będą otwarte w piątek od godziny 16.30. Ze względów bezpieczeństwa, wskutek decyzji inspektorów P-Poż. możliwe będzie wpuszczenie na halę jedynie około tysiąca kibiców i tyle też biletów trafi do sprzedaży. W tej sytuacji klub zmuszony jest podnieść ceny biletów do 15 zł (8 zł - ulgowy).
Zawodnicy HC GKS Katowice odbyli w dniu dzisiejszym odnowę biologiczną, korzystając z najnowocześniejszych w Polsce obiektów Stadionu Śląskiego i koncentrują się przed piątkowym spotkaniem. Zarząd klubu, sztab szkoleniowy oraz sami zawodnicy mają nadzieję, że licznie zgromadzeni kibice oraz niezwykle gorący doping pomogą hokeistom odwrócić przebieg rywalizacji w finale. Wszystkich kibiców gorąco zapraszamy! Piątek, godzina 18.00, "Satelita"!
Info z oficjalnej strony
stefanosk
12-03-2008, 19:48
Na jakiej zasadzie jest ten ulgowy??
W czwartek, 13 marca w godzinach 10 - 14, oraz w piątek w godzinach 12-16 klub HC GKS Katowice prowadzić będzie przedsprzedaż biletów na piątkowy mecz finału I ligi z JKH Czarne Jastrzębie. Bilety będzie można nabyć w klubowym sekretariacie. Kasy przy lodowisku będą otwarte w piątek od godziny 16.30. Ze względów bezpieczeństwa, wskutek decyzji inspektorów P-Poż. możliwe będzie wpuszczenie na halę jedynie około tysiąca kibiców i tyle też biletów trafi do sprzedaży. W tej sytuacji klub zmuszony jest podnieść ceny biletów do 15 zł (8 zł - ulgowy).
Info z oficjalnej strony
Ktoś se kur.a jaja robi.
Ilu oni spodziewali się widzów przy takiej grze i meczu w którym wynik jest znany od dawna ! Czy ludziom z zarządu naprawdę wydaje się że lidzie będą ciśli drzwiami i oknami po to by obejrzeć mecz do jednej bramki - naszej bramki, na mecz po którym rywal będzie świętował awans a ludzie będą opuszczać lodowisko już po 2 tercji... Wydaje mi się że ceny biletów są podyktowane nie zainteresowaniem ale chęcią napchania kieszenie przed końcem sezonu.
lolo1989
12-03-2008, 20:22
chyba ich pojebało z tymi cenami
Lars Ulrich
12-03-2008, 20:30
śmiech na sali ,mecz praktycznie przesądzony w ogólnym rozrachunku, piszą to tak jakby przychodziło po 10000 ludzi i w związku z tym że TYLKO 1000 hahaha to powiększają ceny, błazenada
TO JEST SKANDAL!
Miało być wielkie święto, ale jak sie ma monety zamiast oczu to tak to wyglada potem...
brak mi słów do takich ciuli(inaczej naszego zarzadu nazwac nie umiem...)
a żeby była pusta hala i jakis wymowny transparent - tylko tak to widze...
Na jakiej zasadzie jest ten ulgowy??
Podbijam
ja powiem tak ...
PIERDOLE TO !!!
ktos mi powie ze nie jestem prawdziwym GieKSiarzem ? a mowcie se, chuj mnie obchodzi zdanie innych ... prawda jest taka ze mam 19 lat, a na GieKSe jezdze juz od 12 lat ! mialem 7 lat i juz zaliczalem swoje pierwsze mecze ... a znajac zycie osoby jebiace tych ktorzy olewaja takie pseudomecze na GieKSe jezdza od 2-3 lat i gowno wiedza ! Rozumiem, trzeba wierzyc, wkoncu WIARA CZYNI CUDA, ile to razy wierzylismy i sie udawalo ? mozna miec zawsze nadzieje ze bedzie lepiej, ale kurwa czego oni od nas zwyklych kibicow chca ? mysla ze na ten mecz przyjda tlumy, nie bedzie kaj dupy posadzic na hali ? sa w wielkim błędzie ! nie chce mi sie juz pisac bo stracilem watek kompletnie, wiele rzeczy mnie wkurwia juz ale szkoda o tym pisac ...
jezeli mysla ze bedzie w chooooj ludzi to sa w bledzie ...
mialem jechac na ten mecz, ale widzac cene biletow, dziekuje, wole odlozyc kase by zapisac sie na Stalowke + trzeba wziasc laske na niedzielny szpil ... chodze z nia na glowna wiec troszke kasy pojdzie ...
co innego gdyby Ci nasi hokeisci pokazywali jakas klase .... wtedy moge dac nawet 20 zl za bilet, ale mam pewnosc ze usiade i nie zobacze żenady a serce bedzie usmiechalo ze szczescia !
tyle !
Lars Ulrich
12-03-2008, 20:41
transparent a'la rozmowa
kibice : "my frekwencję nakręcamy "
zarząd: " a my skrzydła podcinamy "
Ja to tak powiem : Miałem zabrać kilku ziomków na pierwszy mecz ... do satelity i h** jak zobaczyli ceny !
Ej ja musze mieć jeszcze hajs na Śląsk i Stalówke ... "Każdy musi tam być " :) Pojebało się w głowach ! ! !
no to sie prezes popisał... pierdolone naciągacze.
KAŻDY KTO MOŻE W PIĄTEK W SATELICIE.
Porażka...:-(
To chyba jakieś nieporozumienie... tylko tak to mogę skomentować... Nawet nie wiem co napisać...
stara ekipa
13-03-2008, 00:01
Po pierwsze trzeba mieć najebane w głowie aby przerzucać ewentualne straty z biletów na kibiców , którzy sami zadbali o reklamę tego spotkania i nakręcali frekwencję .
Po drugie to gdzie ja mieszkam ... w Kozienicach czy Katowicach ? miasto wojewódzkie i dopuszczenie max 1000 osób ze względu na bezpieczeństwo .
W Katowicach jedyne miejsca gdzie można chodzić , to do szkoły , roboty i do marketów ... no i przejechać się można przez centrum Katowic pod tunelem od Carefura po przez SCC do Auchana
Baudolino
13-03-2008, 08:32
Decyzja strażaków jest niepodważalna - 1000 osób i koniec i choćby przed halą zostało 500 to trudno, niezastosowanie się do tego skutkuje karami finansowymi dla osób organizujących mecz, a ponadto może spowodować brak zgody na rozgrywanie meczów hokejowych w satelicie w przyszłości...
Ceny biletów - trwa dyskusja
Baudolino
13-03-2008, 08:45
UWAGA
BILETY NA PIĄTKOWY MECZ
12 PLN - NORMALNY
8 PLN - ULGOWY DLA KOBIET I DZIECI DO LAT 12
Z całym szacunkiem Baudolino ale czy to nie jest przesada zeby na (mam nadzieje ze nie) jeden mecz tak bardzo podnoscic ceny ?? Szkoda naprawde szkoda ze tak sie dzieje :(
Swoja droga te 1000 osob to tez lekkie przegiecie :( ale coz taka własnie jest Polska :/
Fanatyk'1964
13-03-2008, 09:13
KuRwa jesteście śmieszni na maxa. Nie jedna osoba z forum była na wielkich derbach i płaciła 30 zł i jakoś nigd nie płakał !!! A gdy GieKSa gra w finale w hokeja wielkie halo bo bilety sa za 15 zł !!!! Ludzie GieKSa gra w finale , i nie ważne czy awansujemy czy nie ważne żeby tam być !!!!
lolo1989
13-03-2008, 09:39
KuRwa jesteście śmieszni na maxa. Nie jedna osoba z forum była na wielkich derbach i płaciła 30 zł i jakoś nigd nie płakał !!! A gdy GieKSa gra w finale w hokeja wielkie halo bo bilety sa za 15 zł !!!! Ludzie GieKSa gra w finale , i nie ważne czy awansujemy czy nie ważne żeby tam być !!!!
Jeżdże na hokej od 6 lat i nawet w ekstralidze jak grali o utrzymanie itd to nigdy nie bylo biletu droszego jak 7 zł a teraz bilety sa drosze niz na Bukową. Chyba sie komus w tym zarzadzie pojebało co do cen biletów.
Kornas1986
13-03-2008, 10:03
cena biletów to małe piwo w porównaniu do jej ilości :szok: najgorsze jest to,że na mecz bilety dostaną osoby które nie znają zasad w hokeja a prawdziwi fanatycy będą stali pod halą :kurwa:
Kornas spokojnie - 1000 ludzi przy takich cenach nie przyjdzie.
cena biletów to małe piwo w porównaniu do jej ilości :szok: najgorsze jest to,że na mecz bilety dostaną osoby które nie znają zasad w hokeja a prawdziwi fanatycy będą stali pod halą :kurwa:
prawdziwy kibic/fanatyk chodzi nie tylko jak jest finał.
ale te decyzje zarządu i strary to jakaś kpina!
niektozy nie maja stalych dochodow i mieli juz wszystko przygotowane zeby mniec piniadze na hokej za 8zl na slask za 10zl i na wyjazd za 50zl a zmiana cen z dnia na dzien to dla tycch osub jest duzy problem pal tam licho jakby to bylo o 1zl czy 2zl ale nie o prawie 100%
Baudolino
13-03-2008, 10:25
niektozy nie maja stalych dochodow i mieli juz wszystko przygotowane zeby mniec piniadze na hokej za 8zl na slask za 10zl i na wyjazd za 50zl a zmiana cen z dnia na dzien to dla tycch osub jest duzy problem pal tam licho jakby to bylo o 1zl czy 2zl ale nie o prawie 100%
bilet kosztuje 12 to nie 100% tylko 50 jesli już...
Kornas1986
13-03-2008, 10:29
obawiam się,że Ci którzy byli nawet na wszystkich meczach mogą mieć problemy z kupnem biletu, przykładem jest mecz finałowy o mistrza z Unią parę lat temu.
idz, pozniej przeczytam jakie wrazenia odniosles po tym meczu ...
a jak wygrają 20-1 to we niedziele będziesz pierwszy w kolejce!?
a jak wygrają 20-1 to we niedziele będziesz pierwszy w kolejce!?
na 100% nie ...
ee tam. ja nie mam karty kibica i nie marudze, że będe musiał zapłacić 25 złotych za mecz...
Baudolino
13-03-2008, 10:44
ja powiem tak ...
PIERDOLE TO !!!
co innego gdyby Ci nasi hokeisci pokazywali jakas klase .... wtedy moge dac nawet 20 zl za bilet, ale mam pewnosc ze usiade i nie zobacze żenady a serce bedzie usmiechalo ze szczescia !
tyle !
aaaaaaaaaaaaaa kibic sukcesu - rozumiem...
aaaaaaaaaaaaaa kibic sukcesu - rozumiem...
gdybym byl kibicem sukcesu, to nie jeździlbym na GieKSe od 12 lat ... a wiadomo ze przez ten okres bylo mnostwo wzlotow i upadkow, raz bylo źle, raz bywalo jeszcze gorzej, a i bywaly chwile dobre ...
dalej uwazasz ze jestem KIBICEM SUKCESU ?
ee tam. ja nie mam karty kibica i nie marudze, że będe musiał zapłacić 25 złotych za mecz...
ale w tej cenie masz koszty wyrobienia KK, a dodatkowo miales mozliwosc nabycia tanszego biletu za 10 zł. Na hokej za mniej niz 15(teraz 12) nie wejdziesz
lozno, tylko zrozum ze nie kazdy ma kieszenie wypchane kasa ...
pracujesz ? czy moze rodzice Ci daja te pieniazki ?
Baudolino
13-03-2008, 10:48
gdybym byl kibicem sukcesu, to nie jeździlbym na GieKSe od 12 lat ... a wiadomo ze przez ten okres bylo mnostwo wzlotow i upadkow, raz bylo źle, raz bywalo jeszcze gorzej, a i bywaly chwile dobre ...
dalej uwazasz ze jestem KIBICEM SUKCESU ?
po Twoim wpisie, który zacytowałem jeśli chodzi o hokej - TAK
po Twoim wpisie, który zacytowałem jeśli chodzi o hokej - TAK
to jest Twoje zdanie i masz do niego prawo !
nie pracuje, jestem na utrzymaniu rodzicow, myslisz ze oni przez cale zycie beda mi dawali kase ?
żal mi tych jebanych 12 zl bo ...
- pojde i zobacze totalna lipe ...
- musze wykminic 40 zl (dobrze mowie ? ) na niedzielny mecz, by isc z dziewczyna na trybune główna (to juz nie te czasy gdzie chodzilem sam na ''Blaszok'')
- musze wykminic 50 zł by zapisac sie na Stalowke ..
Sam pomysl, skad mam kurwa wziasc te pieniadze ? z nieba mi spadna ? czy moze mam komus isc i zapierdolic na ulicy ?
Baudolino
13-03-2008, 11:00
to napisz - kurwa nie mam kasy a nie jakieś farmazony
Fanatyk'1964
13-03-2008, 11:03
Gsr'64 jeśli nie pracujesz i jesteś na utrzymaniu rodziców, idź w końcu do roboty !!!! A nie pisz że żal ci tych jebanych 12 zł bo ... Życie kibica kosztuje :)
Baudolino
13-03-2008, 11:25
no proszę tyle płaczu a tu od 10-tej już 150 biletów sprzedanych
Fanatyk'1964
13-03-2008, 11:46
Mam nadzieje że jutro tyz bilety będą :)
Lars Ulrich
13-03-2008, 16:31
ale tu nie chodzi ile można dać za bilet a ile nie, tu chodzi o to że są bilety w stałych cenach przez 100 lat i nagle dopierdoliliście taka podwyżkę która wygląda jak chamskie nabicie kasy, jeszcze kurwa przy takich okolicznościach,zamiast bardziej zachęcić to jest to odrzucenie, ja nie wiem o chuj chodzi i nie pierdolcie mi tu o tym żeby ktoś zaczął pracować czy nie , bo to tylko uciekanie od tematu
Lars Ulrich
13-03-2008, 16:40
przez tą podwyżkę odechciało mi się jechać jak i kumplom już, lepiej na jakiegoś % :Dno tu z całym szacunkiem dojebałeś ..
Jeżdże na hokej od 6 lat i nawet w ekstralidze jak grali o utrzymanie itd to nigdy nie bylo biletu droszego jak 7 zł a teraz bilety sa drosze niz na Bukową. Chyba sie komus w tym zarzadzie pojebało co do cen biletów.
A ja chodze na hokej od 8 lat i pamietam jeszcze czasu gdy gralismy o majstra to zarzad nie podniosl ceny biletow, a je zmniejszyl
swiety_jimmy
13-03-2008, 17:12
W sumie chyba wszystko zostało powiedziane, zawsze będą tacy którym to nie przeszkadza, bo i tak pójdą i tacy którzy narzekają... Ja powiem tyle, że bardziej byłoby fair wobec kibiców gdyby zarząd po prostu wcześniej podał ceny biletów na PLAY-OFFY. Bo dawno wiedzieliśmy, że w nich zagramy i żadnej niespodzianki nie było. Takie podawanie że bilety są droższe, i to jednak dość sporo dla niektórych przed samym meczem według mnie trochę nie fair... Na koniec powiem, że ja i tak idę.
Sorry, ale nie wytrzymalem, na picie kasa jest na GieKSe brak, takich nam tu nie trzeba...
Bilety są po 12zł cały i 8 ulgowy a nie jak wczesniej podawano 15 info ze srtony gieksa.pl
Dzis o 12 bylem w satelicie i kupilem bilet na jutrzejszy mecz. Cena biletu wynosi 12 zł. Kurde tyle lat jeżdze na hokej a dopiero dzisiaj się dowiedziałem gdzie znajduje się sekretariat klubu w Satelicie :) [Baton dzięki za pomoc] wchodze a tam kolejka... niespodziewałem sie. Wydaje mi się ze jutro przyjdzie dużo kibiców wkoncu gramy w finale. Obyśmy wygrali. Do jutra!
2 pytania z ciekawości
1.Od której otwarta kasa ?
2.Bajtle muszą legimke pokazać żeby wejść na ulgowym ?
Mapi nie powtarzaj postów w dwóch tematach...
2 pytania z ciekawości
1.Od której otwarta kasa ?
2.Bajtle muszą legimke pokazać żeby wejść na ulgowym ?
ad 1. oraz w piątek w godzinach 12-16 klub HC GKS Katowice prowadzić będzie przedsprzedaż biletów na piątkowy mecz finału I ligi z JKH Czarne Jastrzębie. Bilety będzie można nabyć w klubowym sekretariacie. Kasy przy lodowisku będą otwarte w piątek od godziny 16.30.
ad 2. nie wiem ale na wszelkie cos miej ze soba
Baudolino
13-03-2008, 19:26
ulgowe bilety tylko dla kobiet i dzieci do 12 lat
OK, pytanie techniczne, bo moze się okazać że będę na styk pred 16 i nie będę miał czasu szukać... Może mi ktoś wytłumaczyć jak trafić do tego sekretariatu? Rozumiem że wchodze normalnie wejściem jak na mecz? Nie jakimś nie wiem- tylnim czy coś? no i w jakim kierunku dalej mam się udać?
Dzięki z góry :)
Wchodzisz wejsciem przez portiernie, mijasz rolbe i schodami do gory idziesz i wchodzisz w pierwsze drzwi (nad lodem, loza VIP-ow) i kierujesz sie prosto i pierwsze drzwi na lewo to jest sekretariat:) zresztan na gorze wszystko jest za szyba wiec wszystko widac:)
ja to pierdole kupuje za 8zł i wchodze...
Baudolino
14-03-2008, 12:25
jeśli jesteś kobietą albo masz mniej niż 12 lat to ok w innym przypadku OKRADASZ Klub
Baudolino ja widzę, że się łapiesz w ulgowych :lol2:
Baudolino
14-03-2008, 12:33
nie ja nie idę - drogie bilety, nie mają szans, i ... nie kreci mnie hokej
to co za obrazek masz w avatarze?
Baudolino
14-03-2008, 12:41
a to taki kolo trochę podobny do mnie i ma takie smutne oczy...
napakowany,łysy smutny i ma ochraniacze a i dotego kij
w sumie niechciałbym sie z toba spotkac w ciemnej uliczce
Lars Ulrich
14-03-2008, 16:47
jeśli jesteś kobietą albo masz mniej niż 12 lat to ok w innym przypadku OKRADASZ Klubtakim zachowaniem i podnoszeniem to klub kibiców okrada, moralizatorskie pierdolenie, a gadka o avatarach w szczególności Topór to już muł w okolicach Jeziora
Baudolino
15-03-2008, 08:05
lepiej moralizatorsko pierdolić niż być wiecznie zmierzłym, niezadowolonym i pierdolić dla zwykłego pierdolenia
jak bylo na hokeju? niech ktos wrzuci opis
http://forumgieksy.pl/showthread.php?p=23280#post23280
Wcześniej jakoś nie miałem koiedy sie wpisać, więc teraz moje male podsumowanie:
Ogromny szacunek dla Batona, Nowa, Sowina i całej ekipy, która w tej naszej hokejowej GieKSie działa. To że trwacie z tym klubem cały czas jest niesamowite!
Oprawa na play-offach: rewelacja, mimo błędu jaki pojawił się przy folii... trudno.
Co do hokeistow.. nie wypowiadam sie raczej bo na hokeju sie nie znam, ale wedlug mnie zagrali bardzo, bardzo dobry mecz i szkoda tylko, że polegliśmy w karnych...
Doping - dziękuję ślicznie Hokejowym Fanatykom za danie mi możliwości poprowadzenia dopingu! Fajnie było i mam nadzieje, że w jakimś stopniu sie spisałem :zabki::zabki:
Mam nadzieje, ze w przyszłym sezonie uda sie juz wywalczyc ten awans...
Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym sezonie w satelicie:zabki:
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.