View Full Version : Zbiórka konfetti i serpentyn
I TY POMÓŻ W OPRAWIE MECZU ZE ŚLĄSKIEM!
Grupa Ultras GieKSa ogłasza zbiórke konfetti na mecz ze Śląskiem Wrocław. Szacunkowo wyliczylismy, że potrzebujemy ok. 200 kg pociętego papieru. Konfetti można składać w pokoju 103 (pierwsze piętro) mieszczącym się na Bukowej. Liczymy na Waszą pomoc.
Ultras GieKSa.
po informacji od Berkiego ( dawno temu ) MG się zmobilizowało i tniemy , ja narazie mam tyle :( troche wiecej niż na zdjęciu
http://i27.tinypic.com/16a2why.jpg
( z tyłu było widac osiedle wiec zamalowałem )
a jakie romiary? czy obojetnie to jest
a jakie romiary? czy obojetnie to jest
Nie ważne jakie wymiary.
można jeszcze skłądac to konfetti??
BillyKid
02-03-2008, 08:09
to obojetnie z jakich gazet?? moze byc np. pociete echo miata.
Pavveuek
02-03-2008, 08:20
:rotfl:
Oczywiście że byle jakie gazety.
Dobry post prawie zlecialem z krzesła :cham:
BillyKid
02-03-2008, 08:23
cicho :P
Lars Ulrich
02-03-2008, 08:25
ja mam solidną paczkę ulotek, z 2000 ich jest także kajut możesz pociąć
do kiedy mozna przynosić ?
edit: ma ktoś cos takiego jak gilotyna? było by szybciej i sprawniej.
Lars Ulrich
02-03-2008, 09:10
skoro potrzebne jest na mecz ze Śląskiem to liogicznym jak dla mnie jest że do tegoż dnia można zanosić pocięte karteczki chyba że UG bedzie z tego puzzle składać to troche wcześniej
No bedziemy sprawdzac jakie gazety zniszczyliscie. Czy przypadkiem ktos nie pocial Echo bo to jest karygodne :cham:
Jeśli jakiś kibic bądź ktoś z rodziny pracuje w sklepie, to fajnie gdybyście poszukali rolek papieru na rachunki, mogą być zużyte, czyli 'zadrukowane' - pełnią one funkcję serpentyn
Jeśli jakiś kibic bądź ktoś z rodziny pracuje w sklepie, to fajnie gdybyście poszukali rolek papieru na rachunki, mogą być zużyte, czyli 'zadrukowane' - pełnią one funkcję serpentyn
ja moge dostarczyć 15 sztuk :) tylko gdzie?? :)
19Giszowiec64
02-03-2008, 11:14
Dostarczę około 200 sztuk
pokój 103, tam gdzie konfetti :)
gieksiarz.wnc
02-03-2008, 11:28
zużyte chyba nie bardzo bo teraz je chyba 5 lot trzeba trzymać
ok to jo dostarcza co mam z rolek i konfetti :P
gieksiarz.wnc
02-03-2008, 11:35
ja też popatrze co tam mógłbym z rolek zabrać,UG planuje jakąś konkretna liczbe serpentyn??
Pavveuek
02-03-2008, 11:36
Im wiecej tym lepiej :)
ok .. :) połaża popytom co da się załatwić :)
19Giszowiec64
02-03-2008, 12:57
jak na razie to mam 15 kg konfetti i 200 szt serpentyn (stare rachunki) http://i28.tinypic.com/ejgahs.jpg
no to zajebiście, wielkie dzięki :)
zużyte chyba nie bardzo bo teraz je chyba 5 lot trzeba trzymać
Wniosek z tego taki, że trzeba wziąć te sprzed 5 lat ;)
Czy moze byc konfetti z niszczarki??(bardzo cienkie)
sądze, że jeśli te cieńke paski pokroisz w kosteczki to będzie bardzo dobrze:)
Moze byc
19Giszowiec64
02-03-2008, 20:05
Młoda GieKSa z Gisza pełna mobilizacja :napinka:
Dzis pewien ofiarodawca podarowal nam 400serpentyn! WIELKIE DZIEKI!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/856413ba20321369.html przed chwilą to znalazłem na fotosiku nie wiem czy ktoś dawał do tego linka ? :> ^^
di_mateo
06-03-2008, 17:51
Mam 165 serpentyn i troche konfetti (postaram sie zalatwic wiecej)
19SMOK64
07-03-2008, 13:33
Trochę już tego mam :) Do meczu uzbiera sie dużo:)Ale z serpentynami będzie gorzej
19SMOK64
07-03-2008, 15:27
może być tekturowe?? czy nie:)
Raczej nie, skupmy sie raczej na gazetach tudziez innych lekkich papierach;)
19SMOK64
07-03-2008, 15:39
ok dzięki:)
czytajac ten temat to przypomina mi sie jak jakies z 10 lat temu co sie szlo na mecz to robilo sie konfeti i zabierało na mecz. No do tego kilka serpertyn przenoszonych w gaciach na stadion (hehe- bylo sie malolatem i ochrona zabierala niekiedy takie rzeczy.) no i do tego jeszcze wszytskiego ...saletra haha. Cos czuje ze na meczu ze Slaskiem bedzie kumata atmosfora...
Pavveuek
09-03-2008, 17:29
podbijam temat
jak wygląda stan? dużo się już tego nazbierało?
Pavveuek
09-03-2008, 18:25
tnijcie chłopaki a się nie pytajcie
jutro albo we wtorek przywioze około 6 kilo konfetti
haha jes juz z 2/10 tego 100 litrowego worka :hihi: , ale przybedzie duzo z nsixzczarki wiec jakos bedzie :)
można jeszcze te serpentyny nosić bo bych se tam podrzucił to w piątek ...
Mozna do piatku przynosic do klubu.
W niedziele mozna przyniesc na mecz.
Ja dałem dzisiaj w sklepiku konfetti bo nikogo w 102 nie było
Ja dałem dzisiaj w sklepiku konfetti bo nikogo w 102 nie było
pokój 103
no 103 ale i tak nikogo nie bylo
no 103 ale i tak nikogo nie bylo
te krzysiek zalatwisz mi vlepy katovi ?
siwygieksa
13-03-2008, 16:02
Mam pytanko. Jestem z Zabrza i czy miałbym problem z wniesieniem serpentyn bo na Górniku nie wpuszczają z serpentynami. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
BillyKid
14-03-2008, 23:20
a ja mam pytanko odnosnie konfetti, czy na bramie niebeda robic problemu jak wejde z pelnym workiem ?
a ja mam pytanko odnosnie konfetti, czy na bramie niebeda robic problemu jak wejde z pelnym workiem ?
Właśnie mi sie przypomniało jak za gnoja naciąłem taki dupny wór konfetti i mi na bramie skroili pod zarzutem próby zasmiecenia stadionu :hihi: ale sie wkurwiłem wtedy :lajkonik: to chyba był szpil ze Stomilem 3:2 dla Nas :) ale dobrze ze juz odpowiednie słuzby poszły po rozum. do swoich pustych łbów Ja osobiscie bede podziwiał Waszą twórczość na Blaszoku i obiecuje starac sie ciągnąć doping na głównej...:) Ciśnienie w chuj duże :D
jo tysz wezna karton serpentyn,Junior na pw dej mi nr kom,bo jo byda dopiero o 14;30 pod stadionym ,a moga zastac kolejka i dom ci to wczesnij
z 1 zrobiło sie 3 kartony 600 serpentyn przeliczone!!!
Czy na jakis szpil w tej rundzie bedzie zbierane konfetti? prosze o odpowiedz "tak" lub "nie".
Na dzień dzisiejszy nikt nie może Ci tego powiedzieć. Jakbyś przyniósł to wierz nam, że się nie zmarnuje, jaki jest efekt każdy widział w niedziele.
bo mógłbym ciąć, bo mam pełno papiurków niepociętych
tnij jak jak powiedział Henke ;) sie nie zmarnuje :)
gdyby tak na przyszłość nie celować serpentynami w piłkarzy drużyny przeciwnej nie wspominając o sędziach to byłoby bardzo mądrze. Bo potem tych punktów straconych walkowerem może zabraknąc do awansu. A na meczu ze Śląskiem to zastanawałem się czy jakiś cud nas uratuje. Tym razem się udało. A jak sądzicie co zrobiłby Śmietanka gdyby dosłał w łeb (on albo asystent) serpentyną?
Jeden asystent dostał :cham:
Serpentyn juz raczej nie uzyjemy.
Dają kapitalny efekt...
Zawsze można rozdać je na kilka minut przed końcem połowy/meczu, żeby rzucić je wraz z gwizdkiem sędziego.
jak dostał to chyba nie ma co na tę słabą sędziowsko Śmiatankę narzekać. Bo mogły być z tego cuda. Ale serio - błagam Was - nie rzucajcie serpentynami w sędziów i piłkarzy bo to nas naraża na potężne kłopoty. A żal by było gdyby przez coś takiego stracić ciężko wywalczone punkty na boisku.
Nie w polaczeniu z ludzka glupota.
asystent dostał czyms z głównej poleciało a wyglądało to na ketchup :D
nie był to ketchup tlyko ... Kiełbasa :)
daje to kapitalny efekt , ale lepiej nie narazac na koszty klub .
hahahqa
ni ma to jak dostac wusztem
fajnie zrobic tak w hu. konfetii i sciepnoc z gory z blaszoka . rowno razem fajnie by wygladalo
chyba już tak kiedyś było :) widzialem na zdjeciach
fajnie zrobic tak w hu. konfetii i sciepnoc z gory z blaszoka . rowno razem fajnie by wygladalo
Bedzie zbierane konfeti na szpil z Jastrzębiem? Sa 3 tygodnie, to dużo by sie nazbierało i pomysł byłby genialny, sam mam już pełno i nie wiem czy przywozić.
pozdro.
aha.
a tak w sumie mozna wiedziec czemu zrezygnowano z konfetii jak to zajebiscie wyglada?
zbieraj dalej, nie często się to wykorzystuje, ale jak będzie akcja zbiórki to będziesz mógł ciepnąć :)
... jak będzie akcja zbiórki to będziesz mógł ciepnąć :)
hahaha, pdk :cham:
hahaaha huhuhu kurwa koles sie normalnie pyto a tu hihi i chuj wiy co kurwa nie idzie normalnie odpowiedzieć?
chodzi o coś innego, skierowałem to do Zbycha ;)
pozdro
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.