PDA

View Full Version : GKS Katowice-Śląsk Wrocław 16.03.2008 godz. 15

Strony : [1] 2 3 4

Mateusz
28-02-2008, 15:01
W niedzielę 16 Marca o godzinie 15:00 przy ulicy Bukowej 1 GKS Katowice bedzie podejmowal druzyne Śląska Wroclaw w walce o Mistrzostwo 2 ligi

Namawiac WSZYSTKICH znajomych rodzine, ten mecz to bedzie prawdziwe swieto piłkarskie.

Nas w Wroclawiu bylo ponad 500 osob, szalikowcow z Wroclawia ma przybyc ok 1000 !!

Na ten mecz Grupa ULTRAS GieKSa przygotowala specjalna oprawe.

Przypominam ze WSZYSCY bez wyjatkow przychodzimy w ZOLTYCH KOSZULKACH !!

FANATYKU NIE ZAPOMNIJ O SZALIKU !

Uwazasz sie za GieKSiarza?

MUSISZ tam byc, MUSISZ poczuc atmosfere trybun.

Kilka fotek z naszej ostatniej wizyty w Wroclawiu
http://i30.tinypic.com/2lwlm34.jpg

http://i29.tinypic.com/rh62xk.jpg

http://i32.tinypic.com/1z18qww.jpg

1. Karta kibica - 5 pln

2. Cena biletów
a) Trybuna Centralna - 10 pln
b) Trybuna Główna
- sektor 1, 2 sektory rodzinne - 20 pln za każde dziecko 1 pln
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln

Wyżej wymienione ceny obowiązują jedynie przy zakupie biletu z kartą kibica. Do ceny każdego jednorazowego biletu należy doliczyć 5 pln.

Przewóz
28-02-2008, 15:11
czyli mam rozumieć, że cena na Blaszok tak wzrosła z rundy na runde?

Mateusz
28-02-2008, 15:16
czyli mam rozumieć, że cena na Blaszok tak wzrosła z rundy na runde?

Prawie kazdy mecz w tej rundzie jest uznany jako "Mecz podwyzszonego ryzyka" wiec organizacja takiego spotkania jest znacznie drozsza stad takie a nie inne ceny biletow.

Przewóz
28-02-2008, 15:21
Prawie kazdy mecz w tej rundzie jest uznany jako "Mecz podwyzszonego ryzyka" wiec organizacja takiego spotkania jest znacznie drozsza stad takie a nie inne ceny biletow.

ok, dzięki za jasne i rzeczowe wyjaśnienie.

pozdro

Rutek
28-02-2008, 15:27
i tak mamy jedne z tańszych biletów w lidze ,więc nie narzekać!

Kajutek
28-02-2008, 15:33
MŁODA GIEKSA ' 64
ZAPRASZA WSZYSTKICH MłODYCH KIBICÓW NA DÓł SEKTORA DRUGIEGO DO WSPÓLNEGO KIBICOWANIA !

Mapi
28-02-2008, 17:13
czy będzie przedsprzedaż biletów?

kamilosgks
28-02-2008, 17:20
czy będzie przedsprzedaż biletów?

Nie w fromie papierkowej :P

Junior
28-02-2008, 17:36
Bedzie, w formie elektronicznej.

IRON
28-02-2008, 17:45
Można zakupić w formie elektronicznej na stadionie oraz przy okazji wyrobić karte kibica?

Mam rozumieć że wszyscy na żółto.

Mateusz
28-02-2008, 17:51
Przypominam ze WSZYSCY bez wyjatkow przychodzimy w ZOLTYCH KOSZULKACH !!

FANATYKU NIE ZAPOMNIJ O SZALIKU !

Junior
28-02-2008, 17:53
Dokladnie Mateusz, nie wyobrazam sobie, ze ktos bedzie bez zoltej koszulki. Ciekawe tez czy pogoda nam dopisze.

Matuś
28-02-2008, 18:31
Niech ktos wrzuci tu ta fotke pelnego blaszoka z meczu ze Slaskiem, nie pamietam z ktorego sezonu ale pewnie ci co widzieli to kojaza.. Ci co nie widzieli niech zobacza jak powinien wygladac pelny blaszok :)

Junior
28-02-2008, 18:42
99/00 Najlepszy mecz w moim zyciu... Moze jeden z lepszych, mam nadzieje, ze ten bedzie taki sam!

Poszukam foty na kompie, gdzies ja mam.

matthew
28-02-2008, 18:45
http://i31.tinypic.com/fx6tfa.jpg
http://i29.tinypic.com/rh786b.jpg
http://i30.tinypic.com/2ltlouv.jpg
http://i28.tinypic.com/2cf5g7o.jpg
http://i30.tinypic.com/etxis0.jpg

to chyba ten mecz nie? Cos pieknego. ale czy mozliwe, zeby to powtorzyc?

Rahim
28-02-2008, 18:45
Z tamtego meczu bylo kilka takich zajebistych fotek . Jak sie patrzylo to nie dosc ze blaszok byl zapchany totalnie to w dodatku praktycznie kazdy mial szalik :)

ps.o wlasnie widze tutaj kolega na gorze wrzucil to o co chodzilo

Mateusz
28-02-2008, 19:12
Moj pierwszy mecz, od tego sie wszystko zaczelo:)

Mysle ze jak mlynowi sie zmobilizuja na maxa a nie poleca w ciula to jestesmy w stanie zrobic taka atmosfere ze bedziemy ten mecz dlugo dlugo wspominac., no i Slask nawet na moment nie przebije sie ze swoim dopingiem.

bart_wnc
28-02-2008, 19:22
a co z gniazdem ?? bedzie pomiedzy B i C czy pozostanie bez zmian ??

Przemek
28-02-2008, 19:26
Szkoda że flagi mahajaki nie beda gotowe na ten mecz :(

Małolat-Witosa
28-02-2008, 19:32
to były czasy:) old school jak to pięknie wygląda:) Jabol na gnieździe a jeśli będzie nie obecny w Katowicach to Rolmpoms i jak będzie tak jak na opolu to będzie pięknie:)

kaos azul
28-02-2008, 19:57
krotkie pytanko dla zorientowanych w temacie ;

bedzie transmisja tv z tego szpilu ?

hubertoo
28-02-2008, 20:14
a ja bym widział na BLASZOKU ludzi z BW...
żeby dali młodym przykład jak można się na meczu bawić...

Jabko
28-02-2008, 20:15
Jabol będzie w Katowicach :))))))))))))))

hubertoo
28-02-2008, 20:29
Jabol będzie w Katowicach :))))))))))))))

mam nadzieje, że na gnieździe...

mariuszeeek
28-02-2008, 20:51
Robi wrażenie Blaszok cały w barwach.. gdyby teraz tak każdy szal nosił.

pooceq
28-02-2008, 22:23
Mam nadzieje, ze uda mi sie pojawic na tym meczu (zalezy to od zalatwienia jednej sprawy, niezwykle dla mnie waznej)
Mecz w 2000 roku to prawdziwa rewelacja byla. Od nas z malego osiedla (moze 1000-1500 mieszkancow) 15 osob wtedy pojechalo... nawet widac mnie na trzecim zdjeciu :) Chyba najlepszy mecz na jakim bylem, milo byloby przezyc podobne (lepsze zapewne) widowisko

takie pytanie przy okazji: ma ktos moze wiecej zdjec z tego meczu? chodzi mi glownie o dokladniejsze zdjecia blaszoka. pw.

Mlody
29-02-2008, 01:06
Jak sie patrzy na fotki to az sie lezka w oku kreci.Mam nadziej ze teraz bedzie tak samo a nawet lepiej!Wszyscy na Śląsk!!!

Yaro
29-02-2008, 05:49
mam nadzieje, że na gnieździe...

Jabol i Rolmops :zabki:

Mecz pamiętam do teraz mimo, że miałem dopiero 10 lat i wyglądałem na słupie gwardię Śląska idącą ulicą Złotą na GieKSę. Ale ostatnim razem Śląsk był obecny tylko w 50 osób (rok po wspólnym awansie) mimo, że była to dla nas jak ich wymarzona ekstraklasa. Teraz wiadomo, że będzie inaczej bo zapanował fenomen kibicowania szczególnie pod względem wyjazdów.

Lars Ulrich
29-02-2008, 07:48
też pamiętam ten mecz, spierdoliłem ze szpitala na przepustke i na głównej siedziałem z kulami hehe ,Śląska też grubo przyjechało, także ci co na takim meczu nie byli mobilizować sie i znajomych bo takie mecze się pamięta

Junior
29-02-2008, 10:26
GORĄCE INFO!

MECZ ZE SLĄSKIEM WROCŁAW BĘDZIE OSTATNIM MECZEM WRAZ Z MASZTAMI OŚWIETLENIOWYMI...

królik
29-02-2008, 10:34
Podobno już przetarg ruszył na rozbiórke ??

!!WSZYSCY NA ŚLĄSK !!

ultrasavanti
29-02-2008, 13:13
Mom nadzieja ze frekfyncja dopisze !!!

19janek64
29-02-2008, 15:39
Trzeba je godnie pożegnać .tyle lat były naszą chlubą

WiecznY
29-02-2008, 15:53
Już się doczekać nie moge... Mam nadzieje, że dopisze zajebista frekwencja! I nie wyobrażam sobie żeby doping był do dupy... Po takiej przerwie drzemie we mnie tyle siły i chęci do kibicowania, że nie wyobrażam sobie zeby ktos miał inaczej!

WSZYSCY NA ŚLĄSK

Pavel64
29-02-2008, 16:25
Ja również mam nadzieję, że zmiażdżymy Śląsk dopingiem. KATOWICE KATOWICE GKS !!!

LechuBRN
01-03-2008, 13:08
Przede wszytkim ważne zeby pokazac sie przed kibicami ze Śląska z dobrej strony, zeby nie było znowu przyapłu tak jak z Motorem Lublin, że jeden wyskoczxył z "wypierdalac" i pol blaszoka za nim... postarajmy zachowac kulturke i pokażmy jak sie bawią Katowice hehe ;)

Mecz zapowiada sie prze konkretnie, oby wszytko poszło ok :)

Kajutek
01-03-2008, 13:12
będzie można zapisać się na Stalówkę ?

FC Siemce
01-03-2008, 13:44
będzie można zapisać się na Stalówkę ?

Tak.

Zefir
01-03-2008, 13:55
By się przydała jakaś zapowiedź na youtuba z naszej strony. Andrzey albo Suchutenki, weźcie coś machnijcie.

LechuBRN
01-03-2008, 14:22
No no Śląsk Wrocław zapowiedź już ma długo, "inwazja na Katowice" hehe :P
Wiec z naszej strony tez by wypadało cos zrobic :)

bart_wnc
01-03-2008, 16:09
a co z gniazdem ?? zmieni miajsce ??

andrzey
01-03-2008, 17:26
..

andrzey
01-03-2008, 17:27
No no Śląsk Wrocław zapowiedź już ma długo, "inwazja na Katowice" hehe :P
Wiec z naszej strony tez by wypadało cos zrobic :)

http://www.youtube.com/watch?v=uqvL8t7y8MY

:szpada:

pzdr

stefanosk
01-03-2008, 17:38
http://www.youtube.com/watch?v=uqvL8t7y8MY

:szpada:

pzdr

strasznie wku*wiająca muzyka w tym, a tak to ogólnie na +

kamilosgks
01-03-2008, 17:39
http://pl.youtube.com/watch?v=V3wvAFBWlP4&feature=related

Nie ja zrobiłem tylko znalazłem:zabki:

Kajutek
01-03-2008, 17:42
ja mam jeszcze jedna tlyko trza zmeinic format , a ja nei umeim ...

19janek64
01-03-2008, 17:58
Fajnie jakby główna sie z nami bawiła,tak jak na ostatnim szpilu z Łomżą ,Efekt Był ByZajebisty

IGREK
01-03-2008, 18:00
na jaczym robiboszi i jkai frmoat

a na czym robisz?
i jak format

Florek
01-03-2008, 18:13
I TY POMÓŻ W OPRAWIE MECZU ZE ŚLĄSKIEM!
Grupa Ultras GieKSa ogłasza zbiórke konfetti na mecz ze Śląskiem Wrocław. Szacunkowo wyliczylismy, że potrzebujemy ok. 200 kg pociętego papieru. Konfetti można składać w pokoju 103 (pierwsze piętro) mieszczącym się na Bukowej. Liczymy na Waszą pomoc.

Ultras GieKSa.

RobertSK
02-03-2008, 10:49
Panowie najlepszą zapowiedzią i zachętą meczu ze sląskiem jest chyba obejrzenie zwykłego skrótu naszego ostatniego spotkania we Wrocławiu....do dzis pamiętam te emocje!Mecz pod kazdym względem był zajebisty....brakowało tylko bramek....

Mam nadzieje ze teraz bedą podobne emocje a atmosfera jeszcze lepsza...i nasza wygrana;)

pozdro

SuchyTZN
02-03-2008, 11:09
Kajut - spróbuj włozyć do Movie Makera i zapisać, a jak nie to Total Video Converter 2.52 :). Jak cos to PW.

A co do zapowiedzi zrobionej przez moja osobe, to zrobie ja ;).

Smoke
02-03-2008, 11:20
a co z gniazdem ?? zmieni miajsce ??

póki co to nie zmieni

Sinner
02-03-2008, 12:04
Zwiastun ekstra,brakuje juz meczy.Widac,ze cisnienie jest :)

To jest jak narkotyk.

Kajutek
02-03-2008, 15:46
ok już zmieniłem , dzięki chłopy

KUBIK
02-03-2008, 17:17
Wyrabiać karty! ci co nie mają

Krzyś
02-03-2008, 18:37
Mati pisze o mobilce o żółtych koszulkach na ... zielono;/

:)

jak chodze na GKS, szpile ze Śląskiem zawsze wyrównane u nas, albo remis, albo wtopa;/

oby teraz było inaczej.

SuchyTZN
02-03-2008, 19:00
http://youtube.com/watch?v=I5Q_5vTtyLo
voile ;)

IGREK
02-03-2008, 19:01
zajebiste :)
na czym kleisz?

Krzyś
02-03-2008, 19:03
voile ;)

SUPER!!!

Budus
02-03-2008, 19:04
voile ;)

"Ten film wideo jest niedostępny."

SuchyTZN
02-03-2008, 19:13
Hmm.. nie wiem oco chodzi z niedostępnym filmem... U mnie w profilu się jescze nie pojawił wiec moze zaniedlugo bedizej uz mozna ogladnac.. ;/ Moze ktos inny wie jak mam "udostepnic" ten film ?

A kleje w Sony Vegasie :P ...

IGREK
02-03-2008, 19:14
aha dzieki jak cos to bede walil na pw
ps: no dziala juz zaś

Zefir
02-03-2008, 19:15
Trybi. Wszystkie zapowiedzi zajebiste. O to chodziło panowie :beer:

PS. Już po derbach więc czekamy na pierdolnięcie marketingowe:)

pzdr.

Miłosz1964
02-03-2008, 19:16
"Ten film wideo jest niedostępny."

Mi chodzi tylko na IE

marcin GieKSa
02-03-2008, 19:18
powiem tyle.....tym meczem bedziemy MUSIELI pokazac rywalom zza miedzy ze im dorównujemy i nie ostajemy od nich(glownie mam na mysli frekwencje).....

SuchyTZN
02-03-2008, 19:24
Cos sie ztegowalo z zapoweidzia..m usze od nowa wgrac...

marcin GieKSa
02-03-2008, 19:44
no i wlasnie K.K sa niejako samobojem w rywalizacji z tymi klubami........szczegolnie chodzi tu o smRodow... druga sprawa nawet jak co 2 czy 3 osoba poszla na Śląski poraz pierwszy i pojdzie znowu to i tak te 2 kluby beda do przodu....

Von Baron
02-03-2008, 19:44
Wprowadzenie kart było błędem.Na to przyszedłby odpowiedni czas ,a my wychodzimy przed szereg.

Smoke
02-03-2008, 19:46
przypominam, że to temat o naszym meczu ze Śląskiem Wrocław, a nie kurwa o derbach które nas nie dotyczą - za następne derbowe teksty będą paski

Mateusz
02-03-2008, 20:09
Dokladnie ! Do chuja cala przerwa zimowa przespana! Mam nadzieje ze zarzad sie opamieto i bedzie mozliwosc wejscia na stadion bez dodatkowej oplaty tych jebanych 5zl....

Przez cala ta runde niech dudnia o tych kartach zeby wszyscy o nich wiedzieli a wprowadzic je w zycie od nowego sezonu.

marcin GieKSa
02-03-2008, 20:32
widze cenzura dziala......trudno dyskutowac na temat meczu naszego nie patrzac przez pryzmat derbow...swoja droga Mateusz ma racje!!! nie lepiej troche odpuscic a nie tkwić w uporze trwania przy tych kartach....zreszta temat juz byl walkowany

ayer
02-03-2008, 20:33
powiem tyle.....tym meczem bedziemy MUSIELI pokazac rywalom zza miedzy ze im dorównujemy i nie ostajemy od nich(glownie mam na mysli frekwencje).....

Takim moim skromnym zdaniem ...

Nic nikomu udowadniać nie musimy, a już na pewno nie rywalom zza miedzy.. na to przyjdzie czas przy bezpośrednim pojedynku. To raz.

A o porównaniu frekwencji możemy mówić tylko przy meczach na Bukowej i Cichej, a nie w porównaniu do pojedyńczego meczu na SS, który został rozdmuchany jak finał Mś i przez to zainteresował wielu postronnych widzów...min. naszych kibiców, którzy tam byli.

Przypominam tez, że jak na razie dzielą nas jeszcze klasy rozgrywkowe co tez ma wpływ na frekwencję...

Pozdrawiam.

Żaba-Bogucice
02-03-2008, 20:34
za duzo cenzury panowie,za duzo paskow straszenia itp...
jesli wygramy ten spiel mozemy patrzec optymistycznie w przod....
tak nieraz sie pytam chopcow czy pisza cos na forum,odpowiadaja ze nie,powod?własnie działania modów.pozdro.

Junior
02-03-2008, 20:42
Jak pisza pierdoly to czemu sie dziwia, ze usuwamy. Debilizm trza tepic zeby znow nie zrownac sie z poziomem starego forum.

Marcin
02-03-2008, 20:43
Co nie zmienia faktu, ze zarzad zjebał na całej dlugości sprawe reklamy i propagowania tych całych kart!!! To trzeba bylo robic przez cala poprzednia runde, albo przez ta i dopiero potem wprowadzac! A nie jakies 2 transparenciki, ktore z racji wysokosci na ktorej wisza zostana zerwane przez smrodów pewnie niedługo. Zreszta, ich wykonanie tez pozostawia wiele do zyczenia.

Nie wiem czemu tylko zarzad nie zauwaza, ze przez reklame jaka sobie zrobily Ruch z Górnikiem my stracimy bvardzo wiele...

Junior
02-03-2008, 20:47
Kurwa co stracimy? Naszych kibicow? Innych kibicow? Co starcimy? Boooooze tego sie czytac nie da...

Poczekajcie na komentarze jak ruch bedzie gral kolejne mecze na cichej, zobaczymy czy przynioslo to efekt czy znow wroca to starej frekwencji.

My muskmy zrobic wszyscy by sciagnac ludzi na stadion a nie patrzec sie na innych!!!

Znow Marcinowi sie nie podobna wykonanie, mozna wiedziec dlaczego? Narazie 2 reklamy z dnia na dzien bedzie wiecej. Widze, ze przed derbami chcialbys je montowac - mega specjalista z Ciebie widocznie.

stara ekipa
02-03-2008, 20:53
Jak pisza pierdoly to czemu sie dziwia, ze usuwamy. Debilizm trza tepic zeby znow nie zrownac sie z poziomem starego forum.
Junior jeżeli twierdzisz że "debilizm trza tępić" karząc mnie jakimś śmiesznym upomnieniem za wypowiedź i jednocześnie usuwasz mojego posta ... to gratuluje Ci szacunku do kolegów po szalu , chyba Ci sie zaczyna w dupie przewracać !!!
Mam tylko jedno pytanie do Ciebie : Czy ty może jesteś w zarządzie ?

marcin GieKSa
02-03-2008, 20:59
Takim moim skromnym zdaniem ...

Nic nikomu udowadniać nie musimy, a już na pewno nie rywalom zza miedzy.. na to przyjdzie czas przy bezpośrednim pojedynku. To raz.

A o porównaniu frekwencji możemy mówić tylko przy meczach na Bukowej i Cichej, a nie w porównaniu do pojedyńczego meczu na SS, który został rozdmuchany jak finał Mś i przez to zainteresował wielu postronnych widzów...min. naszych kibiców, którzy tam byli.

Przypominam tez, że jak na razie dzielą nas jeszcze klasy rozgrywkowe co tez ma wpływ na frekwencję...

Pozdrawiam.

Ayer tylko ze pamietaj o tym ze taki mecz jaki byl na SŚ jest swietna okazja do promocji klubu,przyciagniecia wielu kibiców m.in poprzez takie mecze tworzy sie boom na kibicowanie...wielu kibicow bedzie chcialo znowu przyjsc.... a druga sprawa nie umniejszamy znowu wyniku ruchu bo ilez moglo byc tych postronnych obserwatorów..3-4 tys. to max.... a co do klas rozrywkowych to tutaj bym sie nie zgodzil bo takie szpile jak z WKS , Arką czy Lechia sa porownywalne co do szpili jak w O.E( z Lechem , Legia itp.)....atrakcyjnosc rywali jest taka sama i klasa rozrywkowa nie ma tutaj nic do rzeczy ...przynajmniej jesli wezmiemy pod uwage tylko ta runde ktora jest przed nami...
pozdro

Junior
02-03-2008, 21:00
Skalpel nie chodzilo mi o Twoj post, bo on poprostu byl nie na temat, a nie ze wzgledu na "idiotyczna" tresc. Szacunek do kolegow mam, do tych starszych szczegolnie - zreszta znamy sie prywatnie i nie wydaje mi sie, ze bylem w strosunku do Ciebie chamski badz arogancki.

W zarzadzie nie jestem i nigdy nie bede.

Pozowole sobie na posta w innym temacie.

Wk.... mnie strasznie jak ktos sie jara tymi derbami i sam robi im reklame. Zobaczycie jaka frekwencja bedzie po kilku meczach, sami teraz musimy naciskac na nasza mlodziez by jezdzila na GieKSe a klub ma w tym pomoc. Zgadzam sie, ze nie jest rewelacyjnie, ale jest lepiej o niebo niz w 3 lidze.

Mysle, ze jutro siadziemy w kilka osob i pomyslimy nad tym jak na prawde zrobic baaardzo dobra kampanie.

Marcin
02-03-2008, 21:00
Nie przed derbami ani nie po derbach...

To trzeba było robić na początku tamtej rundy...
Nie zaden specjalista, tylko obiektywny obserwator

Co stracimy? Potencjalnych kibicow, ktorzy bez zadnych kart przyszliby zobaczyc na GieKSe, jak to wyglada itp. Tak samo młodych

Junior
02-03-2008, 21:03
Marcin nie mozna teraz pisac, ze stracimy.

Wejscie na Korone Kielce jest mozliwe tylko z Karta Kibica, stracili na tym? Fakt, ze tak dostepnosc wyroienia KK jest ogromna, poniewaz tam cala akcja zarzadza Kolporter i mozna ja wyrobic w kazdym kiosku - rewelacja. U nas realia sa inne, ale to potwierdza tylko tyle, ze KK to raczej nie bedzie problem dlugofalowy, trzeba czekac do czasu az wszyscy sie przyzwyczaja. Moze to potrwac, nie twierdze, ze od razu bedzie rewelacja na stadionie, ale z czasem KK to bedzie standart.

Zreszta oprocz KK nie bylo zadnej innej alternatywy, wiec jakbyscie inaczej zastapili normalne spisywanie ludzi przed meczem? Czekam na jakis konkretny pomysl.

wnc
02-03-2008, 21:07
"Mysle, ze jutro siadziemy w kilka osob i pomyslimy nad tym jak na prawde zrobic baaardzo dobra kampanie."

kurwa szok i nie wierze... przeciez miala byc gotowa zaraz po derbach to teraz nawet nei ma pomyslu???

ciebie wkurwia jaranie sie derbami - to teraz wiesz jak nas wkurwia marketing w klubie, ktorym ty sie ostatnio jarasz.

Von Baron
02-03-2008, 21:13
Moje zdanie jest takie że jeszcze był czas na karty ,ale oby sie to udało.

whyduck
02-03-2008, 21:16
Mysle, ze jutro siadziemy w kilka osob i pomyslimy nad tym jak na prawde zrobic baaardzo dobra kampanie.

rozumiem, ze duma nie pozwala Ci np. na zaproszenie na takie spotkanie Seta, który bądź co bądź ma w tych sprawach głowę na karku ?

i tak reasumując do naszej rozmowy w innym dziale..powyżej widac, jak wszyscy są "zadowoleni" z prac działu marketingu i promocji

ja wiem, ze 6 osob pracuje teraz itp. ale czemu to wszystko tak późno sie dzieje ?? dopiero jak ktoś na forum coś poruszy ty wy się za to bierzecie

Junior
02-03-2008, 21:16
set chodzilo mi o jakas konretna, rewelacyjna akcje jakas innowacje, ktorej jeszcze nie bylo.

Akcja marketingowa KK jest juz zaplanowana i jest w trakcje realizacji, wiec nie wiem czego sie czepiasz?

marcin GieKSa
02-03-2008, 21:17
Junior prosze Cie daruj sobie te porównania Nas do takiej Korony...pomijając kwestię stadionu(naszego i Korony) jest inna sytuacja kibicowska, Kielce i okolice właściwie bez rywala

ethan
02-03-2008, 21:17

Wejscie na Korone Kielce jest mozliwe tylko z Karta Kibica, stracili na tym? Fakt, ze tak dostepnosc wyroienia KK jest ogromna, poniewaz tam cala akcja zarzadza Kolporter i mozna ja wyrobic w kazdym kiosku - rewelacja. U nas realia sa inne, ale to potwierdza tylko tyle, ze KK to raczej nie bedzie problem dlugofalowy, trzeba czekac do czasu az wszyscy sie przyzwyczaja. Moze to potrwac, nie twierdze, ze od razu bedzie rewelacja na stadionie, ale z czasem KK to bedzie standart.

Zreszta oprocz KK nie bylo zadnej innej alternatywy, wiec jakbyscie inaczej zastapili normalne spisywanie ludzi przed meczem? Czekam na jakis konkretny pomysl.

A Ty dalej będziesz Nas porównywał do Korony? Co mnie to obchodzi jak to Korona robi. My jesteśmy TUTAJ w Katowicach w tutejszych realiach. Zarząd dał ciała z tymi kartami i tyle i nie chodzi mi o pomysł z nimi bo może być ok, ale o marketing, rozreklamowanie tego. Do pierwszego meczu zostały dwa tygodnie wyrobienie karty trwa 10 dni, a większość ludzi pewnie nawet nie wie, że takie karty trzeba mieć żeby nie płacić swoistego "haraczu" przy wejściu na mecz. Jeśli masz dostęp do Zarządu, a widać że masz to pogadaj z Nimi żeby do końca rundy nie płaciło się tych dodatkowych 5zł i dajcie w tej rundzie czas ludziom do przyswojenia się do tych kart

Junior
02-03-2008, 21:18
Jahho napisalem setowi, ze jak chce wpasc do klubu z pomyslem to nie ma problemu. Chyba teraz nie bede zapraszal wszytskich z forum na spotkania, zreszta ja nie pelnie funkcji marketingowca w klubie.

stara ekipa
02-03-2008, 21:18

Wejscie na Korone Kielce jest mozliwe tylko z Karta Kibica, stracili na tym? Fakt, ze tak dostepnosc wyroienia KK jest ogromna, poniewaz tam cala akcja zarzadza Kolporter i mozna ja wyrobic w kazdym kiosku - rewelacja.

Widzisz Junior , tak samo nie możesz przyrównywać GieKSy do Korony ... u nich bogaty sponsor i najnowocześniejszy stadion , a u nas co ??? naprawiony sektor 1 i wprowadzenie KK oraz plany na przyszłość ...

Junior
02-03-2008, 21:19
Wszyscy narzekaja na KK, ale czy ktos poda alternatywe? Czekam...

wnc
02-03-2008, 21:21
bo to tak zabrzmialo... wiec cierpliwie poczekam:)

jahho - na tego typu spotkanie set nie przyjdzie bo od tych spraw sa w klubie zatrudnieni ludzie, ktorzy za to pobieraja pensje no i w koncu sa specjalistami od reklamy i marketingu. mnie wystarcza misja na dzielnicy.

stara ekipa
02-03-2008, 21:27
Wszyscy narzekaja na KK, ale czy ktos poda alternatywe? Czekam...

Przepraszam ze piszę w tym temacie nie na temat :cham:

Wystarczyło zrobić ta kampanie na temat KK podczas rundy wiosennej i od nowego sezonu wcielić w życie , a tak będzie wykupionych np. 3000 KK na mecz ze Sląskiem przyjdzie 6000 z czego przynajmniej 1000 odejdzie z pod kas wkurwionych na cały świat i zarząd GieKSy ... to wiem ja i wielu kibiców , jednak do pewnych osób to nie trafia , tak jak nie trafia do pewnych osób że kilka tysięcy kibiców GieKSy nie siedzi tak jak ja stary ciul na necie ...po prostu nie ich broszka lub nie mają czasu a i neta też masa nie posiada

Mam nadzieję że znowu nie dostanę za ten sam post , kolejnego upomnienia :napinka:

ayer
02-03-2008, 21:28
Nie wiem czemu tylko zarzad nie zauwaza, ze przez reklame jaka sobie zrobily Ruch z Górnikiem my stracimy bvardzo wiele...

Nie wiem czemu tak sadzisz, że stracimy aż tak wiele...słowo "aż" jest tutaj na miejscu...

Takie mecze jak ten dzisiejszy to tzw. "samorodek".. Każdy postronny obserwator ligowy, tzw. specjalista, komentator itp. nie przypuszczał kilka miesięcy temu, że mecz ligowych średniaków może przyciągnąć 40000 osób i pewnie by sie tak nie stało gdyby nie... efekt łańcuszka "ty do mnie , ja do niego...oraz zaangażowania WSZYSTKICH KIBICóW obu klubów (!!!) i co tu dużo gadać tzw. "magia Stadionu śląskiego". Z czegoś takiego wychodzi mały balon , a potem to już leci samoczynnie i nikt tego nie kontroluje. Początkowy PR klubów był znikomy, ba nawet żaden.. We wszystko w odpowiednim momencie wmieszał się browar z dużą jak na reklamę pojedyńczego meczu kasą i to jego działania widać było na ulicach a nie działów marketingu obu klubów. Media zwąchały temat który jest na topie i masz balon nadmuchany maksymalnie...

Bez ogródek powiem, że będziesz Mistrzem świata PR , jak z meczu GKS - Sląsk lub GKS - Arka zrobisz to samo co przy WDS...oczywiście bez kosztów, bo z kasa to każdy może to zrobić.

Oprócz stałego negowania poczynań Zarządu i ciągłego narzekania trzeba obserwować jak taki mechanizm działa od początku do końca i dopiero się wypowiadać.

Przepraszam modów że wypowiadam te zdania tutaj , ale nie da sie czytać niektórych wypowiedzi, bez reakcji...

Von Baron
02-03-2008, 21:30
Nie można pobierać dodatkowych opłat,nie chodzi o mnie ,bo ja i tak zapłacę.Ale tak jak ktoś napisał wyżej.Co my na dzień dzisiejszy przedstawiamy ,my mamy przyciągać kibiców.A ta polityka jest coraz gorsz,przestajemy realizować to co było nr.1 w 4 lidze.

Kamil
02-03-2008, 21:31
Te alternatywę to już x forumowiczów podało. I ja to napisze jeszcze raz, bo jak widać ciągle za mało. Reklamę KK robimy całą tę rundę i startujemy od przyszłego sezonu. Teraz opcja z kupnem zwykłych biletów bez "bonusa" w postaci dodatkowych 5zł, ale na każdym meczu trucie po 3 razy, że od przyszłego sezonu bez KK nikt nie wejdzie na stadion....nawet z dopłatą 5zł.

michal_91
02-03-2008, 21:33
Chodzi o to, że mogli poczekac jeszcze ta runde i by to wprowadzali na spokojnie... a teraz jest nerwówka(chociaż też to chyba nie bedzie jakaś tragedią)

Junior
02-03-2008, 21:33
Widze, ze niektorzy wieszaja na mnie psy, ale ja poprostu koledzy chce wam wytlumaczyc co i jak wyglada w klubie.

Jakby na prawde bylo tak zle jak piszecie to tez bym tak pisal. To, ze pracuje w klubie nie kieruje moimi spostrzezeniami, chociaz czasem dla was moze tak wygladac. Klub musi zrobic bardzo duzo by dorownac np. Lechowi Poznan, ale tam realia sa calkiem inne. Korone Kielce podalem jako przyklad dlatego, ze tam KK MUSISZ MIEC! Bez tego nie da sie wejsc na stadion, wiem, ze tam kasa jest inna i stadion, ale ludzie jakos wyrobili karty... Mniejsza z tym...

Gdybym nie wiedzial jak to teraz wyglada w klubie nie wypowiadalbym sie, ale od czasu zatrudnienia Bartka (dzial PR) zrobilo sie w klubie na prawde dobrze, efekty zobaczycie w marcu (kampania KK), moze i za pozno klub zadzialal, ale pracujac w zespole kilku osob nie da sie wszystkiego pochytac od razu. W gre tez wchodzi kasa. "Podobala" wam sie akcja naszych sasiadow z billbordami, to zapewniam Was, ze tez sie nie zawiedziecie.

Szkoda, ze co by klub nie zrobil to krytykuje sie to. Billboardy na Spodku - podobno z marketingowego punktu widzenia billboardy sa przyjazne dla oka - specjalistka jest projektowala i dobierala kolory, wiec cos w tym musi byc. Nie jest to moj zadny wymysl.

Ruszamy od jutra z akacja promocyjna KK - 8 billboardow w miescie, 10 banerow reklamujacych, plakaty bodajze w UM - Centrum informacji o miejscie. Plakaty ukazaly sie nawet chyba w tym zegarze na Stawowej (budowy szczescianu). Wspolpraca m.in. z UM Katowic, Siemianowic i Myslowic, wiec wydaje mi sie, ze to juz milowy krok do przodu.

Dodatkowo klub organizuje autobusy dla poszczegolnych dzielnic - projekt w fazie zaawansowanej realizacji, zreszta kibice z danych dzielnic juz znaja szczegoly.

Tak jak widzicie nie wszystko jest pisane na forum. Moze i jutro dostane zjebe :), bo wychylilem sie ponad szereg, ale chcialem Wam pokazac, ze nie jest tak zle jak wy piszecie. Cos sie zaczyna dziac, podkreslam ZACZYNA, bo u nas marketingu i PR nie bylo praktycznie przez 2 lata (nie licze 4 ligi gdzie spina byla samoistna).

Klub planuje przeznaczyc sektor 1 dla Domu ANiolow Strozow, Katolickiej Fundacji Dzieciom, Straznicy, Domom Dziecka - wszyscy maja KK wyrobione za darmo i nabite juz na caly sezon na mecze, wioec sektor 1 bedzie sluzyl Katowickiej mlodziezy.

Postawnie interaktywna telewizja - wspolpraca sport-tv i klubu. Sklepik internetowy, zapwoedzi meczow (tego brakowala na maxa)...

Ja nie pisze, ze jest dobrze, ja pisze non-stop, ze BEDZIE lepiej, chodzi mi o to, ze przerwa zimowa byla burza mozgow i zaplanowaniem akcji do realizacji, teraz beda one realizowane, wiec miejmy nadzieje, ze wszyswtko bedzie po naszej mysli i uda Was sie zadowolic.

TYLKO GIEKSA!

Żaba-Bogucice
02-03-2008, 21:34
a druga sprawa nie umniejszamy znowu wyniku ruchu bo ilez moglo byc tych postronnych obserwatorów..3-4 tys. to max....
moze masz racje ale ja spokojnie jeszcze bym dodał...napewno przyszli ludzie ktorzy sa od świeta na obu stadionach,przyszli ludzie ktorzy dawno nie byli na stadionie...Panowie,nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego ze GKS tez ma takich ludzi,ze tez smiało przy okazji derbow mozna je zorganizowac na slaskim.Frekwencja podobna...moze nie lepsza,ale napewno podobna,tylko kiedy to nastapi?

Von Baron
02-03-2008, 21:34
Nie może być czegoś takiego jak brak biletów.Zawsze muszą być.

Junior
02-03-2008, 21:35
Te alternatywę to już x forumowiczów podało. I ja to napisze jeszcze raz, bo jak widać ciągle za mało. Reklamę KK robimy całą tę rundę i startujemy od przyszłego sezonu. Teraz opcja z kupnem zwykłych biletów bez "bonusa" w postaci dodatkowych 5zł, ale na każdym meczu trucie po 3 razy, że od przyszłego sezonu bez KK nikt nie wejdzie na stadion....nawet z dopłatą 5zł.

Pytalem o alternatywe, czyli inne wyjscie niz KK.

To co ty napisales to na pewno nie jest alternatywa.

Von Baron
02-03-2008, 21:38
A co do derbów mnie to wali ,wiadomo że dużo normalnych ludzi chciało obejrzeć szpil.Bo to było jakieś wydarzenie w regionie.

Żaba-Bogucice
02-03-2008, 21:41
Dżuniorr...polak ma w genach marudzenie,takze co by nie było to bedzie zle.nie wiem jak kto ale po spuszczeniu do 4 ligi cieszyłem sie z tego,reaktywowałem i widze postepy,jak ktos tego nie widzi to albo jest slepy albo ma alchajmera...narazie to jest takie sprzatanie podwórka aby przyjac gosci,a impreza bedzie niebawem...za ile?moze za pare miesiecy?moze za rok?moze za dwa????Panowie,mamy czas przeca nie zmienimy klubu bo my juz chcemy 1 lige i lige mistrzow a za chooja jej nima jeszcze;-)

stara ekipa
02-03-2008, 21:41
Pytanie do Ayera
Powiedz mi jak można było zrobić w malutkich derbach sląska IV-Ligi frekwencję sięgającą 10000 kibiców ? ... a w II-lidze nie da się zrobić np. z gorolskim Jastrzębiem 15000 ?
Odp. mamy za mały stadion mnie nie satysfakcjonuje :)

Żaba-Bogucice
02-03-2008, 21:42
A co do derbów mnie to wali ,wiadomo że dużo normalnych ludzi chciało obejrzeć szpil.Bo to było jakieś wydarzenie w regionie.
noooo własnie

Von Baron
02-03-2008, 21:43
Karty niech będą ,ale nie powinno to być nr.1 .Ostatni jesteśmy jakoś w tyle .Inne kluby co cienko o nich było słychać ,tak jakby odżyły.A tak nie może być.

Żaba-Bogucice
Pytanie do Ayera
Powiedz mi jak można było zrobić w malutkich derbach sląska IV-Ligi frekwencję sięgającą 10000 kibiców ? ... a w II-lidze nie da się zrobić np. z gorolskim Jastrzębiem 15000 ?
Odp. mamy za mały stadion :)
nooo proste jak pierdolenie pani Józi

kosa
Ja bym właśnie tak zrobił -> KK od nowego sezonu, teraz trucie o tym na kazdym szpilu i możliwość wyrobienia KARTY NA MECZU.

Zeby nie było, że boję się odezwać w klubie czy coś - poprostu teraz mi to wpadło do głowy.

marcin GieKSa
a mnie ciagle zastanawia jak ten caly przepis funkcjonuje w innych klubach przy okazji innych spotkań podwyższonego ryzyka.....???
pamietam(no chyba ze mnie pamiec myli) ze mecz z Motorem tez byl meczem podwyzszonego ryzyka i trza bylo wchodzic z dowodem z tymze odbywalo sie to bez wiekszych kolejek..w zwiazku z tym nie dalo by rady by taki system funcjonowal dalej....

stara ekipa
02-03-2008, 21:44
Jakby na prawde bylo tak zle jak piszecie to tez bym tak pisal. To, ze pracuje w klubie nie kieruje moimi spostrzezeniami, chociaz czasem dla was moze tak wygladac. Klub musi

Junior jeżeli to nie tajemnica , przy czym pracujesz i czy społecznie czy nie , więcej mnie nie interesuje ...

kosa
02-03-2008, 21:46
Przykład z meczu Lechia - Arka (czyli najbardziej podwyższonego ryzyka).

Mozliwość kupna biletów TYLKO w przedsprzedaży.

Na kazdym bilecie imię, nazwisko i pesel.

Przy wejściach dwa razy sprawdzana zgodność biletu z dowodem.

Wcale więc nie tak wesoło, a KK to rozwiązanie DUŻO lepsze!

Post dla Marcina GieKSa.

Von Baron
02-03-2008, 21:47
Mnie interesuje GIEKSA i to aby ci o najmłodszych lat kibicowali naszemu klubowi a nie jakimś śmierdzielom.

ayer
02-03-2008, 21:47
Pytanie do Ayera
Odp. mamy za mały stadion :)

Odpowiadam.

1. To co napisałeś.. mamy za mały stadion
2. Potrzebna mobilizacja kibiców, nie tylko klubu.. tak było w IV lidze. Do tego wtedy doszła pozytywna fala medialna na temat reaktywacji klubu... To nie zdarza sie często, wiec jest chwytliwe dla mediów..

Nasz start w IV lidze i bum z tym związany to zupełnie inna historia, ale to już opowiadanie na posiedzenie przy browarku, a nie tutaj.. :beer:

kosa
02-03-2008, 21:53
2. Potrzebna mobilizacja kibiców, nie tylko klubu.. tak było w IV lidze

Nie no kurwa bez przesady.

Kibice jako JEDYNI obecnie ciągną to wszystko na wysokim poziomie i mobilizują się odpowiednio.

Pisanie takich postów jak Twój jest poprostu śmieszne, tak choćbyś nie wiedział jak jest.

Jako KIBICE nie mamy sobie nic do zarzucenia!

stara ekipa
02-03-2008, 21:56
Kibice jako JEDYNI obecnie ciągną to wszystko na wysokim poziomie i mobilizują się odpowiednio.

Też tak uważam :faja:

ayer
02-03-2008, 21:59
Tylko że ja nic nie zarzucam ... tylko informuje... taka mała różnica...

katowicer
02-03-2008, 21:59
To wy dopiero teraz myslicie jak kampanie reklamową zrobić???
Nikt calej idei tych kart nei neguje,tylko wkurwia sposob ich wprawadzania.
Wg mnie jedyne sensowne wyjcie z tego to
-zniesienie opłaty 5 złotowej za wejscie na okres rundy wiosennej

-wejscie na stadion na mecz podwyższonego ryzyka na zasadach jak na Motor-konkretna rekalma w radiu,tv i prasie.

-system,jesli już zadziała i znajda znajdą sie osoby które będą go umiec obsługiwać,niech działa na bramkach testowych po jednej na główną i blache(mam nadzieję,że macie plan awaryjny na wypadek awari,lub innej wpadki)

-przy pozostałych każdy wchodzący dostaje formularz i informator o celach zasadach tej karty.OCzywiscie ma możliwośc na miejscu zrobienia fotki i oddania wypełnionego formularza.
Dostaje termin że np na następny mecz ma te karte do odbioru na stoisku na stadionie.
Oczywiscie cały czas kupuje bilety po cenie normalnej
Dostaje tez wiadomość,ze od nowej rundy nie bedzie możliwości kupna biletu bez karty.

To wg mnei jedyne wyjscie z tej chujowej sytuacji.
Zauważam jedna nieciekawą rzecz,a może dwie.
Cenzura forum,a druga coraz bardziej oderwanie ludzi związanych z klubem od kibiców,chodzi mi własnie o te karty.
Nikt tej akcji nie przemyślał,a wciaz jest tylko hasło KARTY i chuj

Dziwne jest to że ludzie z otoczenia klubu i zarząd nie widzą i nie słyszą,że te karty( a wieć co by nie było utrudnienie z wejsciem na satdion ludzi okazyjnych,o których wreszcie ktos by zadbał) nie przysporzy nam kibiców na Estadio,a WDS również nam się nie przysłuża.
I to musi do Was dotrzeć,ze to jest problem.Na stadionie byo 30tys chorzowskich.Jak długo żyję nigdy ich tylu nie było.
Od ich zarządu bedzie zależało ilu ich przyciągną znów,od nas by było to jak najmniej.
Dziwne ze tego zarząd nie widzi,a widza zwykli kibice.
Nawet takie forum nic Wam nie pokazuje?
Zastanówcie się nad tym czy nie za dużo kolesiostwa,a za mało normalnej roboty i bezkrytyczności.

Jeden malutki pomyślik Wam podalem,jak koledzy pisali Wy bierzecie za to kasę i to Wyście mieli miec już cały plan opracowany.

marcin GieKSa
02-03-2008, 22:00
aha dzieki za wyjasnienie

katowicer
02-03-2008, 22:00
Ayer załamujesz mnie....

kosa
02-03-2008, 22:01
2. Potrzebna mobilizacja kibiców, nie tylko klubu.. tak było w IV lidze

Tylko że ja nic nie zarzucam ... tylko informuje... taka mała różnica...

W takim razie ja informuje, że potrzebna jest mobilizacja klubu, a nie tylko kibiców.

Von Baron
02-03-2008, 22:04
Katowicer dobrze. to ująłeś.Musimy przyciągać kibiców i tych już najmłodszych.Bo cała nasza walka będzie zniweczona.

ayer
02-03-2008, 22:05
Nie no kurwa bez przesady.

Kibice jako JEDYNI obecnie ciągną to wszystko na wysokim poziomie

acha... czyli klub to w zasadzie nie robi nic...tak mam odczytywać to zdanie?

OK. Przyjmuje do wiadomości.

Ale żeby nie było że możesz sobie tak swobodnie ponap... bo nic to nie kosztuje, a zyskujesz aplaus to proszę o maila ... Co wymaga zmian, ile to kosztuje , jaki potencjał ludzki musi być zaangażowany i jaki to da efekt.

Nie, nie przekomarzaj sie ze mną tutaj. FAKTY! Na maila...

ja Ci odpowiem bo chyba ktoś nareszcie musi Ci parę kwestii wyjaśnić...

Junior
02-03-2008, 22:05
W kilku postach nikt nie napisal alternatywy dla KK. Karta poprostu MUSI byc! Inaczej byloby tak jak pisze kosa lub trza byloby spisywac dowod do biletu - strasznie czasochlonne, wiec kolejki bylyby gigantyczne co tez odstraszyloby potencjalnych kibicow.

katowicer
02-03-2008, 22:09
Junior a jak było na Mororze??
coś tam zaproponowałem ,ile w Polsce odbywa sie meczów podwyższonego ryzyka bez KK?

kosa
02-03-2008, 22:09
Ayer napisałem taki post, bo sam napisałeś pierwszy że" kibice powinni się mobilizować, a nie tylko klub". A ja uważam, że obecnie jest na odwrót i bardziej klub powinien sie zaangażować, bo kibice robią swoje.

Nie nie uważam, ze klub nic nie robi, bo jestem tam co jakis czas i widzę, że coś się dzieje (Bartek na plus), ale zabolały mnie Twoje słowa "że kibice mają się zmobilizować".

My na serio się mobilizujemy, robimy kawał zajebistej roboty, a takie słowa/wypowiedzi bolą.

PS. Poklasku nie szukam (nie potrzebny mi). Maila nie wyśle, bo nie mam pomysłów. Zacząłem rozmowe na Forum i tu mam ja zamiar kontynuować.

Wyżej wyjaśniłem Ci co nie podobalo mi się w Twojej wypowiedzi.

zwierzak64
02-03-2008, 22:13
Zamknąłbym ten temat w cholere i zorganizował spotkanie. Jutro, pojutrze, popojutrze - obojętnie kiedy – każdy będzie mógł przyjść i powiedzieć, co mu leży na sercu. Ruch i Górnik dzisiejszym meczem zrobili bardzo, ale to bardzo wiele. Co tu dużo mówić GieKSa jest dzisiaj 3 klubem na Śląsku. Musimy wszyscy razem działać aby to zmienić.

PODKREŚLAM RAZEM – ZARZĄD I KIBICE.

Pisanie na forum nie ma sensu. Zarząd to też ludzie. Każda osoba krytykowana będzie się broniła stąd nie jest to najlepsze rozwiązanie. Nie wytykajmy błędów – poszukajmy rozwiązań!!

Dlatego jeszcze raz apeluje o to by zorganizować spotkanie i zamknąć ten temat, bo jak będziemy się dalej kłócić to plecy Ruchu i KSG będziemy oglądać z lornetki.

TO JEST MOJA ALTERNATYWA!!

EOT z mojej strony

stara ekipa
02-03-2008, 22:13
To wy dopiero teraz myslicie jak kampanie reklamową zrobić???
Nikt calej idei tych kart nei neguje,tylko wkurwia sposob ich wprawadzania.
Wg mnie jedyne sensowne wyjcie z tego to
-zniesienie opłaty 5 złotowej za wejscie na okres rundy wiosennej

-wejscie na stadion na mecz podwyższonego ryzyka na zasadach jak na Motor-konkretna rekalma w radiu,tv i prasie.

-system,jesli już zadziała i znajda znajdą sie osoby które będą go umiec obsługiwać,niech działa na bramkach testowych po jednej na główną i blache(mam nadzieję,że macie plan awaryjny na wypadek awari,lub innej wpadki)

-przy pozostałych każdy wchodzący dostaje formularz i informator o celach zasadach tej karty.OCzywiscie ma możliwośc na miejscu zrobienia fotki i oddania wypełnionego formularza.
Dostaje termin że np na następny mecz ma te karte do odbioru na stoisku na stadionie.
Oczywiscie cały czas kupuje bilety po cenie normalnej
Dostaje tez wiadomość,ze od nowej rundy nie bedzie możliwości kupna biletu bez karty.

To wg mnei jedyne wyjscie z tej chujowej sytuacji.
Zauważam jedna nieciekawą rzecz,a może dwie.
Cenzura forum,a druga coraz bardziej oderwanie ludzi związanych z klubem od kibiców,chodzi mi własnie o te karty.
Nikt tej akcji nie przemyślał,a wciaz jest tylko hasło KARTY i chuj

Dziwne jest to że ludzie z otoczenia klubu i zarząd nie widzą i nie słyszą,że te karty( a wieć co by nie było utrudnienie z wejsciem na satdion ludzi okazyjnych,o których wreszcie ktos by zadbał) nie przysporzy nam kibiców na Estadio,a WDS również nam się nie przysłuża.
I to musi do Was dotrzeć,ze to jest problem.Na stadionie byo 30tys chorzowskich.Jak długo żyję nigdy ich tylu nie było.
Od ich zarządu bedzie zależało ilu ich przyciągną znów,od nas by było to jak najmniej.
Dziwne ze tego zarząd nie widzi,a widza zwykli kibice.
Nawet takie forum nic Wam nie pokazuje?
Zastanówcie się nad tym czy nie za dużo kolesiostwa,a za mało normalnej roboty i bezkrytyczności.

Jeden malutki pomyślik Wam podalem,jak koledzy pisali Wy bierzecie za to kasę i to Wyście mieli miec już cały plan opracowany.

wszystko na temat :beer:

Junior
02-03-2008, 22:14
Motor to byla iluzja, teraz takie cos by nie przeszlo na 7 (!!!) meczach!

Wszytsko wina ustawy.

kosa ma racje, akurat nam nie mozna nic zarzucic, bo plakaty 4 tysiace rozeszly sie w kilka dni w konretnych liczbach. Sami sie reaktywujemy na dzielnicach - sam teraz biore udzial w reaktywacji pewnej dzielnicy heheh :)

Ja mam nadzieje, ze kiedy klub bedzie wszytsko organizowal tak jak my nasze wyjazdy czy inne akcje :)

Pomoc kibicow jest FILAREM marketingu. Moze warto powolac grupe ludzi, ktorzy co jakis czas beda spotykac sie w klubie razem i proponowac swoje rozwiazania i pomysly?

blazej
02-03-2008, 22:16
co do promocji tych kart to rozumiem ze sa to koszty jakies ale skoro sprzedajemy Polczaka za dobre pieniadze to mozna z tego bylo odlozyc conieco i w celach promocyjnych zrobic np wekend wyrabiania darmowych kart na koszt klubu.koszty chyba nie bylyby az tak astronomiczne skoro karty kosztuja 5 zlotych...

junior alternatywy niema jak piszesz o.k mozna to przeboleć .. szczerze powiem ze jesli jak twierdzisz niema alternatywy to moim zdaniem klub powinien zrobic teraz wszystko by sie tego trzymac by to wprowadzic nie przekladać nic wprowadzać w bólach jak najszybciej.

Pytanie tylko czy klub stać nato by to wprowadzic juz teraz nie jestem do tego przekonany czy to nie przyszlo za szybko czy jestesmy gotowi skoro "raczkujemy" w dziedzinie marketingu reklamy to co dopiero porywać sie na "marketing KK" ciezko to widze narazie.Zostało mało czasu a wszystko idzie na ostatnia chwile... podobnie jak zbiorka serpentyn ale to osobny temat.Czemu nie mozna jej bylo oglosic 2 miesiace temu? czemu u nas wszystko musi byc na ostatnia chwile?

Junior
02-03-2008, 22:19
blazej - bo pomysl na oprawe z serpentynami nie urodzil sie 2 m-ce temu.

blazej
02-03-2008, 22:19
Junior pomysł z grupa o.k ale zagwarantuj tej grupie fundusze na miesiac.Zeby mogli działać bo pomysłów juz tyle było tylko nikt nie chcial brac odpowiedzialności zato...odsylano pomysly itd
Co z tego ze sa pomysly skoro niema na nie kasy zagwarantujesz sume miesieczna to mozna tworzyc grupe i bedzie sens jej dzialalnosci.Oczywiscie grupa bylalby przygotowana a nie ze powiedza chcemy plataky i klub ma je zrobic.

blazej
02-03-2008, 22:20
no o.k rozumiem ze sie nie zrodzil 2 miesiace temu o.k przyjmuje ale to nie pierwszy raz kiedy cos jest robione na ostania chwile i jakos to bedzie.

Junior
02-03-2008, 22:22
Jest ktos chetny by spotkac sie jutro w klubie o 18 by zrobic zarys takiej grupy?

Piszcie na PW.

blazej mysle, ze fundusze sie znajda. Problem jak narazie tkwi w ilosci osob zatrudnionych w klubie i mysle, ze taka grupa bylaby duza pomoca!

kosa
02-03-2008, 22:24
Będę.

ayer
02-03-2008, 22:29
Ayer załamujesz mnie....

Przykro mi...poprostu jestem świadomy tego na co nas stać i w jakim miejscu jesteśmy.. , ale nie pozwolę też na to, aby praca wielu osób w wielu aspektach została niweczona przez wpisy o braku zaangażowania i działalności, bo ktoś tej świadomości nie ma. Sportowo idziemy do przodu maksymalnie, organizacyjnie też do przodu, ale nie tak dynamicznie może. My jako klub jesteśmy w fazie budowy... nasz czas dopiero nadchodzi. Powoli , ale skutecznie budujemy profesjonalne struktury. Zaczynaliśmy od zera, a zmiany na lepsze z miesiąca na miesiąc widzą wszyscy tylko nie Ci którzy są naprawdę blisko..to smutne.
Gdyby klub miał do dyspozycji 20 mln budżet to wtedy działalność jest prosta jak bajka o kopciuszku.. do tych 20 mln dążymy, ale tego nie da sie zrobić w rok czy 2... To proces, efekt działań, które na co dzień nie są widoczne.

Dochodzę do wniosku ...smutnego wniosku, że im klub bardziej otwiera sie na kibiców tym bardziej jego działalność jest negowana.

Junior
02-03-2008, 22:32
Pamietajmy tez o takich akcjach jak Ostrava, Jastrzebie czy ostatnio "autobus".

W miescie bardzo glosno to komentowano... Nie tylko tam.

wnc
02-03-2008, 22:33
ale po co kolejne grupy, po ktorej za pare tygodni zostanie echo... mamy stowarzyszenie kibicow, stowarzyszenie klubu, mamy rozne grupy kibicowskie, mamy.... i co z tego jak dla nich nie robi sie spotkan to myslisz, ze nagle powstanie spec grupa, ktorej zarzad bedzie sie obawial i spowiadal?

blazej
02-03-2008, 22:34
Dobra Ayer to ja zadam Ci pytanie w odpowiedzi na twoj tekst

skoro klub idzie organizacyjnie do przodu to moje pytanie jest takie czy wg. Ciebie organizacyjnie jestesmy tam gdzie zakladaliscie być 2 lata temu na takim poziomie??
bo wg.mnie organizacyjnie wiele spraw przespalismy przez te dwa lata.Z roznych wzgledów brak kasy,brak ludzi ale takze bledów równiez takich do których sam sie przyznales kiedys w temacie.
Ze zaniedbales prace w GieKSie brak czasu itd.Teraz ruszyło z PR ale rok czasu przespalismy tak wiec czasem trzeba tez przyznac sie do bledu co niejako uczyniles szkoda ze tak pozno.
Nie neguje zwracam uwage na istotna kwesie.

blazej
02-03-2008, 22:36
WNC dla mnie grupa ma sens jesli wejda w nia ludzie kompetencti chetni do pracy powiedzmy 5 osob ktore beda mogli sie poswiecic troszke... ale klub musi im dać kase oraz jasność w tym z kim maja zalatwiac wszelkie problemy jedna osobe a nie ze raz idziemy do Jurka raz do innego raz do jeszcez innego i oni odsylaja nas do kogos innego.
Dajcie takiej grupie troche kasy a pomysły zostaną wykorzystane bynajmniej nie na robienie plakatów meczowych.

blazej
02-03-2008, 22:37
na koniec jeszcez dodam ze taka grupa moglaby sie stać podstawa do działu marketingu w klubie.Dostać prace potem w klubie.

ayer
02-03-2008, 22:42
Dobra Ayer to ja zadam Ci pytanie w odpowiedzi na twoj tekst

skoro klub idzie organizacyjnie do przodu to moje pytanie jest takie czy wg. Ciebie organizacyjnie jestesmy tam gdzie zakladaliscie być 2 lata temu na takim poziomie??
bo wg.mnie organizacyjnie wiele spraw przespalismy przez te dwa lata.Z roznych wzgledów brak kasy,brak ludzi ale takze bledów równiez takich do których sam sie przyznales kiedys w temacie.
Ze zaniedbales prace w GieKSie brak czasu itd.Teraz ruszyło z PR ale rok czasu przespalismy tak wiec czasem trzeba tez przyznac sie do bledu co niejako uczyniles szkoda ze tak pozno.
Nie neguje zwracam uwage na istotna kwesie.

Odpowiadam.

Organizacyjnie jesteśmy "prawie" tam gdzie zakładaliśmy.. Na to "prawie" składa się to o czym sam napisałeś wspominając różne względy..

Jak mówi powiedzenie... błędów nie popełnia tylko ten, co nic nie robi.. My jako GKS takie błędy tez popełniamy , ale próbujemy je minimalizować.

Junior
02-03-2008, 22:44
ale po co kolejne grupy, po ktorej za pare tygodni zostanie echo... mamy stowarzyszenie kibicow, stowarzyszenie klubu, mamy rozne grupy kibicowskie, mamy.... i co z tego jak dla nich nie robi sie spotkan to myslisz, ze nagle powstanie spec grupa, ktorej zarzad bedzie sie obawial i spowiadal?

Kto tu mowi o spowiadaniu i obawianiu sie? Mowa tu o DZIAŁANIU. Niektore osoby chca dzialac, wiec czemu nie stworzyc grupy, ktora bedzie promowac klub?

SK robi swoje, SSK tez, UG, BW, FFG, MG itp... Takiej grupy nie mamy, wiec czemu by jej nie powolac?

ekztrakt
02-03-2008, 23:00
Dwa banery w formacie JPG:
http://img521.imageshack.us/img521/3568/baner01ht8.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/3106/baner02pi1.jpg

Plus strona z dwoma kolejnymi banerami w formacie SWF i kodem html do wszystkich 4 banerow:
http://www.ekztrakt.yoyo.pl/gieksa/index.htm

Florek
02-03-2008, 23:04
na koniec jeszcez dodam ze taka grupa moglaby sie stać podstawa do działu marketingu w klubie.Dostać prace potem w klubie.
Podstawą na pewno nie. Trzon marketingu powinni stanowić ludzie z tym obyci, krztałceni i doswiadczeni w tych klimatach. Niekoniecznie kibice, bo ludzie z zewnatrz bedą mieli swieższy pogląd na to jak przyciagac innych "nie-kibiców".
Natomiast jesli czesc tej nowo utworzonej grupy miałaby "pomagać" marketingowcom (oczywiscie na etacie) i zarazem kontrolowac ich poczynania w czysto kibicowskich sprawach to jest to dla mnie pomysl swietny.

Berki
02-03-2008, 23:47
jeśli chodzi o ten błąd z małą propagandą marketingową jeśli chodzi o KK to można go łatwo naprawić.
Wystarczy już teraz nagłośnić, że mecz ze Śląskiem będzie ostatnim meczem, na który będzie można za tą samą cenę wejść na stadion bez wyrobionej KK. Jednakże potrzebne będzie wcześniejsz przyjście na stadion, gdyż będzie taka sama sytuacja jak na meczu z Motorem, że będzie trzeba uśmiechnąć się do kamery.
na meczu ostro rozreklamować KK i przypominać, że bez KK wejście od następnego spotkania (w naszym przypadku Arka) będzie droższe o 5 zł.

Fuhrer
03-03-2008, 00:33
W kilku postach nikt nie napisal alternatywy dla KK. Karta poprostu MUSI byc! Inaczej byloby tak jak pisze kosa lub trza byloby spisywac dowod do biletu - strasznie czasochlonne, wiec kolejki bylyby gigantyczne co tez odstraszyloby potencjalnych kibicow.

Ale Junior (prawie) nikt nie krytykuje tutaj KK jako takich. Każdy rozsądny człowiek woli być spisany raz a nie 10 razy, że o innych plusach KK nie wspomnę. Problemem jest czas ich wprowadzenia. Przesuńmy wprowadzenie tej dodatkowej opłaty na dalszy termin. Ewentualnie ogłośmy, że od NASTĘPNEJ rundy wogóle nie można będzie wejść bez KK. Zresztą ja osobiście jestem zwolennikiem,żeby jeszcze długo była jakaś możliwość wejścia na starych zasadach - niech będzie nawet trochę drożej, niech będzie trzeba się wylegitymować, niech ktoś robi nawet przy wejściu zdjęcia. Taka możliwość powinna być dla różnego rodzaju znajomych i gości, którzy sporadycznie zaglądają/ chcą zajrzeć na Bukową. Dla tych, którzy chcą tylko sprawdzić (zobaczyć) jak jest na meczu itp. Nie chciałbym doczekać sytuacji, że w dniu meczu moja karta ulega zniszczeniu i ja już za żadne pieniądze na mecz nie wejdę.
Nawiązując do dyskusji na temat marketingu w klubie, to akurat ja jestem tutaj umiarkowanym optymistą. Przypominam, że zaczynaliśmy praktycznie od kompletnego ZERA. Czy dało się (da) to robić lepiej? Pewnie tak, ale jak już było powiedziane, błędów nie popełnia ten kto nic nie robi (niestety tą zasadę zbyt dosłownie realizuje prezydent Uszok:). W każdym razie pomysł z zapełnieniem sektora 1 młodzieżą i dziećmi jest świetny (autobusy na dzielnice zresztą też). No i na koniec przewijające się pytanie: czy derby Ruch - Górnik to dla nas jakieś ,,zagrożenie"? I tak i nie. Na razie nie ma co tego meczu demonizować. Róbmy po prostu swoje. Prawda jest taka, że potencjał ludnościowy na Śląsku jest taki, że zarówno My, jak i Górnik oraz Ruch, możemy w przyszłości samodzielnie zapełnić 40-to tysięczny stadion.
PS.Parafrazując Clintona: ,,Stadion głupcze!".

sebo
03-03-2008, 05:25
a gdzies czytałem że ci co nie maja wyrobionych kart to przed zakupem biletu bedą musieli wypełnic jakis papier czy bedzie on moze dostepny do wydrukowania sobie w domu i wypełnienia wczesniej

Filip
03-03-2008, 06:30
Do tej pory byłem biernym obserwatorem tematów. Od siebie pozwolę sobie powiedzieć tyle. Karty kibica w pewnym stopniu zwiększają obraz bezpieczeństwa na obiekcie. Nikt nie jest anonimowy i o to w tym chodzi. Moje prywatne podejście do kibicowania patrzy jednak na możliwość rodzinnego obejrzenia meczu na Bukowej i tu nie powiem sprowadzono mnie do parteru. Już nie chodzi o koszta i czas, bo faktycznie 2 minuty nikogo nie zbawią na wyrobienie dodatkowej karty dla bajtla czy żony, ale o sam fakt iż takie karty dla rodziny trzeba wyrabiać. Nie wiem jak jest to rozwiązane na innych obiektach. Chcę iść na mecz z rodziną, ja jestem kibicem swojej ukochanej drużyny po co mam wnerwiać żonę faktem wykonania jej karty kibicowskiej ?. Pomysł jakiś musi się tu pojawić bo inaczej tego nie widzę, jak wyłącznie położenie polityki "prorodzinnej" na tym obiekcie. A idąc dalej , mamy dziś 2008.03.03 ... do meczu ze Śląskiem 13 dni. O kartach dowiedziałem się w sumie dzięki forum ... czy ktoś robił badania ilu kibiców GieKSy tak na prawdę korzysta z tego forum ? , ilu z tych którzy chodzą na Bukową czerpie informacje z netu ?. Oby ten pierwszy mecz ze Śląskiem nie skończył się nerwówką na bramach. Popieram kilka postów wyżej, nie traktujmy tego meczu już jako egzekutora nowych przepisów. Na równi ceny dla tych co maja te karty i dla tych którzy ich nie mają i ostro dla każdego wciskać w łapę formularz, ulotkę informacyjną itd. Takie moje skromne zdanie ... i zróbcie te karty rodzinne , przynajmniej pomyślcie czy jest takowa możliwość (np karta zarejestowana na Kowalski - rodzina , może wejść kowalski na którego jest karta, żona kowalska, córka kowalskiego, syn kowalskiego - nabite na karcie było ile trzeba, żona ma oczywiście dokument tożsamości ale za całość odpowiada ma się rozumieć KOWALSKI, nawet fotke na tą kartę można ciulnąć całej rodziny i tyle .

Von Baron
03-03-2008, 07:00
Panowie to nie jest rozwiązanie że na mecz wchodzą tylko z kk.

Filip
03-03-2008, 07:13
Moment bo czegos chyba nie doczytalem, przeciez mozna wejsc bez KK tylko ceny biletow beda wyzsze ?. Czy cos sie zmienilo ?

SI1964
03-03-2008, 07:24
było napisane że będizesz musiał dopłacic opłate manipulacyjną która wynosi 5 zł

Filip
03-03-2008, 07:49
Bardziej pytałem Von Barona skąd teza o wyłaczności KK na Bukowej ? :szok:

Junior
03-03-2008, 08:58
Nie prawda.

Von Baron
03-03-2008, 10:33
Małe sprostowanie ,wejdziesz ale z dopłatą.Lecz mi chodzi w przyszłym sezonie.

longman
03-03-2008, 11:49
Jeżeli w Kielcach można wyrobić kartę kibica Korony Kielce (KKKK) w każdym kiosku Kolportera . To gdzie będą sprzedawane u nas. Dawno temu rozważane były centrum i SCC. Na czym stanęło i czemu jeszcze nie działa(albo już działa? ) i, jak to będzie na dzielnicach. Są przecież jakieś MDK, czy inne miejskie placówki, kaj można by - we współpracy z miastem, się w to bawić. I co z FC, a głównie chodzi o Mysłowice i Jaworzno. Zal by było to pokpić, W Mysłowicach jest chyba grunt pod to, jeżeli w turnieju Mysłowickiej GieKSy brały udział rady osiedli i chyba Prezydent Mysłowic też na sprzyja. W Jaworznie nawet terozki chyba sklepiku nie mamy. Jeżeli Uszok już z nawą kartą się obfotografował, to może z nim pogadać o tych MDK, czy innych miejscach. Może nie w temacie, ale tu nikt na temat nie pisze.

Małe sprostowanie ,wejdziesz ale z dopłatą.Lecz mi chodzi w przyszłym sezonie.

Nie mów tylko, że ktokolwiek wpadł na pomysł, żeby od przyszłego sezonu nie można było wejść na Bukową bez karty kibica, nawet za okazaniem dowodu i z dopłatą. To ja chcę znać sposób wprowadzenia na stadion rodziny z poza okolicy, która zrobiła ci "miłą", choć nieoczekiwana wizytę w dniu meczu.

Robson BW
03-03-2008, 12:13
"Nie mów tylko, że ktokolwiek wpadł na pomysł, żeby od przyszłego sezonu nie można było wejść na Bukową bez karty kibica, nawet za okazaniem dowodu i z dopłatą. To ja chcę znać sposób wprowadzenia na stadion rodziny z poza okolicy, która zrobiła ci "miłą", choć nieoczekiwana wizytę w dniu meczu."

Właśnie jak w takim przypadku będzie ?

marcin GieKSa
03-03-2008, 12:41
a tak to bedzie ze tacy ludzie nie wejda na mecz....chyba nie o to w tym wszystkim chodzi...jedyne wyjscie KK plus bilety w tradycyjnej formie

Tevez
03-03-2008, 13:13
Dlaczego zarząd tak bardzo się upiera na tym,żeby już na ten pierwszy mecz były droższe bilety?

Moja wizja tego:
Wejście na pierwszy mecz bez karty bez dopłaty. I potem zatrudnienie 5-6 osób (to chyba aż tak olbrzymi koszt nie jest), które przez cały mecz będą stały i wyrabiały ludziom tę karty wraz ze zdjęciem itd. Chęc odebrania tej karty itd będzie zachęceniem do przyjścia na następny mecz.

Junior
03-03-2008, 13:45
Jest pomysl, ktory zastosujemy... Opublikuje jak bede mial akcpetacje tego pomyslu :)

marcinek030
03-03-2008, 14:03
Mam sprawę mógłby mi ktoś stworzyć projekt ulotki?? Takiej małej którą mógłbym drukować. Oczywiście chodzi mi o zapowiedź i reklamę Naszego meczu:)

Franz Maurer
03-03-2008, 14:37
1.nie kumam o co wam wszystkim chodzi....przeciez te karty kibica to tylko 5 zł , " narzekac na wszystko to takie polskie...." ruszyc dupy i kurwa do sklepiku , zdjecie Ci cykna i za tydzien odbiór kart , PROSTE jak swinski ogon. Gdyby wszyscy sie zmobilizowali to dawno by poszło z 10 tys tych katy ale lepiej siedziec przed kompem i pisac kolejne bezsensowne posty.....
2.Derby- byłem na meczu loza VIP ,widziałem cały mecz a raczej patrzałem na trybuny i powiem wam ze oprócz zajebistej frekwencji nic sie tam nie dzialo...napewno tworzymy lepsza oprawe ultras niz obie te ekipy razem wziete. Przykład : GKS - MOTOR , GKS- WESOŁA. Jedynym naszym problemem jest ciągle mała liczba kibiców na meczach na Bukowej i niestety nie potrafie tego wytłumaczyć....Katowice-350tys , Mysłowice , piekary , siemce, małopolska itd....Katastrofa, powinno Nas byc conajmniej po 10 tys na kazdym meczu ale cóż.....
3.Uklad Ksg ------- celowa akcja ze strony żaboli , to nie są idioci , wczoraj na tym szpilu bylo whuj Gieksy na ich sektorach.....ciekawe po co ten układ skoro wczesniej dawalismy sobie sami rade i to bardzo dobrze....

Florek
03-03-2008, 14:49
Franz nie chodzi o to ze karty są za 5 złotych ale o to ze tak naprawde mała czesc uczeszczających na Bukową o nich wie. I będą mieli niezłe zdziwko na meczu ze Śląskiem. Z całym szacunkiem dla zarządu, ale w kwestii reklamy KK powinien uderzyć sie w piers i wycofac sie z pomysłu opłaty manipulacyjnej.
Przynajmniej jesli chodzi o najblizszy mecz.

Franz Maurer
03-03-2008, 15:02
od tego jestesmy my ( Ci którzy maja neta ) zeby przekazac innym wieść o kartach .u mnie jakos w myslowicach wiedza wszyscy i nikt nie narzeka. Watpie zeby na wełnowcu była osoba która o tym nie wie nie oszukujmy sie!

Tevez
03-03-2008, 15:14
Ale tu nie chodzi o tych chłopaków, którzy i tak pojadą, ale o osoby, które na co dzien nie chodzą na Bukową i mogłyby się zniechęcic gdyby jeszcze dodatkowo kazano im płacic.

B z TG
03-03-2008, 15:25
Franz nie chodzi o to ze karty są za 5 złotych ale o to ze tak naprawde mała czesc uczeszczających na Bukową o nich wie. I będą mieli niezłe zdziwko na meczu ze Śląskiem. Z całym szacunkiem dla zarządu, ale w kwestii reklamy KK powinien uderzyć sie w piers i wycofac sie z pomysłu opłaty manipulacyjnej.
Przynajmniej jesli chodzi o najblizszy mecz.

Dokładnie jest to mecz szlagierowy pod względem kibicowskim Co już niejednokrotnie było tu podkreślane A dwa to pierwszy mecz u siebie na wiosne i napewno można sie spodziewać z 7 tysięcy kibiców w tym dużo Śląska + oprawa do tego A przez te karty lub 15 złoty za tiket bedzie ledwo 4:huh: Dla osób pracujących 5 złoty pewnie nie robi różnicy Ale taki małolat od razu sie zrazi
Karty kibica wprowadza sie stopniowo a nie 1.5 miesiąca przed ligą:dead:

Franz Maurer
03-03-2008, 15:32
następny.......

Florek
03-03-2008, 15:44
Przesadzasz.
Fakt, po Wełnowcu zostały rozprowadzone duze ilosci plakatów i ulotek, wszyscy powinni wiedzieć. A mimo to były osoby ktore nie miały pojecia o kartach. I to jeszcze tydzien temu. A my przeca nie mozemy chodzic po domach jak swiadkowie jehowy i mowic ludziom o KK. Dlatego uwazam to: od tego jestesmy my ( Ci którzy maja neta ) zeby przekazac innym wieść o kartach .
za kompletną bzdure. My jako kibice mozemy pomóc, robimy to chetnie. Ale kurważ mać nie mozna obowiązków Klubu przerzucać na Nas tak jak Ty to sugerujesz. Obowiązek rozreklamowania KK w mediach, w prasie na bilboardach to juz broszka Klubu. I juz po raz kolejny przypomne ze nie chodzi o te jebane 5 zlotych na wyrobienie karty. Chodzi o to ze przynajmniej 2 tys ludzi chciacych przyjsc na mecz albo odpusci albo beda wkurwienia jak 150 z powodu stania w kolejkach i narobimy sobie złego PR-u. Dlatego ze nagle nastały nowe reguły o ktorych znaczna część ludzi nie bedzie miała bladego pojęcia. i cały misterny plan w pizdu.

katowicer
03-03-2008, 15:51
Junior możesz napisać dlaczego mecz ze Śląskiem nie może byc potraktowany jak mecz z Motorem?
Jak odbywaja sie inne mecze podwyższonego ryzyka w Polsce?

Zachowanie starych zasad wejscia na Bukową da czas na info,promocje i przedewszystkim na test tego całego ustrojstwa,które moze sie zdupczyć.

My jesteśmy młodym klubem,pod wzgledem ilości kibiców wypadamy gorzej niż KSG i Ruch,dlatego musimy walczyć o każdego po kolei.

Wczesniej pisałem ,ze klub powinien powalczyć o nowy stadion!!tak to jest oczywiste i nie ma o czym tu gadać-W katowicach musi powstać nowy stadion i do ludzi w klubie ja jako prosty kibic apeluje zróbcie coś w tym temacie!!
Jak pisłałem zatrudnijcie architekta i ostro przekonujcie UM do popracia inwestycji(nie bede szukał artykułow jak we Wroclawiu za sprawy się zabrali)

Nastepna grupa w klubie to smiech.
Sprzataliśmy stadion,odśnieżaliśmy murawe,mylismy okna i jescze mnóstwo rzeczy robiliśmy,teraz mamy zając sie jescze szeroko pojętym marketingiem???
Od czego sa te wszystkie osoby przyjęte w klubie??
Z miesiaca na miesiąc jest ich więcej.

Tu nie potrzeba następnych wszechwiedzących kibiców bez doświadczenia,tu są potrzebni specjaliści z zewnątrz!!
Do póki tego nie zrozumiecie będzie taka mizeria jak jest.
Zwróccie uwagę na to że naszym życiem kibicówskim kieruja właśnie specjaliści z doświadczeniem (mała wazelinka Panie m64)i dlatego jako kibice nie możemy sie wstydzić naszego klubu!!

Polecam dzisiejszy artykuł PAwała Czado z GW.Jest cieśnienie,te całe WDS pokazły że mozna,wieć nie spierdolcie tego i do dzieła,bo faktycznie do tej pędzącej lokomotywy sie nie podłaczymy...

Junior proszę o odpowiedz na dwa pierwsze pytania zawarte w tym poście.
pzdr

Von Baron
03-03-2008, 16:29
Katowicer mosz racja poirom cię w 100%,to co było dobre w 4 -lidze tracimy.I nie możemy sobie na to pozwolić .Powtarzam kk nie powinno być priorytetem naszego klubu,tylko kibic +stadion.

Junior
03-03-2008, 16:46
Marcin nie moze by tak potraktowany, bo niektore organy jak policja nie zgodza sie na takie wpuszczanie jakie mialo miejsce podczas meczu z Motorem. Wtedy bylo malo czasu, wiec przymknieto oko.

W innych miastach jak to sie odbywa?

Kto byl we Wroclawiu na wyjezdzie widzial, ze Slask wszedl w calosci w ok 35 minucie meczu (?), bo spisywali kazdego na bramie. Debry pomorza - bilety tylko w przedsprzedazy.

katowicer
03-03-2008, 16:46
Von Baron srednio mnie interesuję czy Ty mnie popierasz czy nie,mnie intersuje to by ludzie zarządzajacy tym klubem wreszcie przejżeli na oczy,niestety wpisy Pana Rzecznika Klubu nic na to narazie nei wskazują.
Wmawiajcie sobie dalej że jest "super wieć o co mi chodzi..."
Ja i kilkaset moze pare tysiecy zawsze na Estadio przyjdzie,tu chodzi o dziesiatki tysiecy chodzo o to bysmy nie byli za 3-4 w takim miejscu jak dzis są np. Tychy czy Szombry.
By Górnik Ruch czy Polonia nam nie odskoczyły o epoke i budżety ilus tam razem większe...

Katowce to serce G.Ś i to pod wzgledem mieszkanców i przemysłu.
To jest nasza sznas jeden pierdolny atut.
Ostrzej i na zasadzie przykladów innych miast trzeba z UM rozmawiać,zatrudnić wreszcie SPECJALISTÓW a nie praktykantów(których osobiscie bardzo lubię hehh)
No nic każdy ma swoja misję jak to Pan WNC mówi.
Wieć niech każdy do niej sie bierze ku chwale WIELKIEJ GIEKSY!!!:)

katowicer
03-03-2008, 16:54
Junior a sprawdzał ktoś czy takie praktyki policji są legalne?
moze teraz tez warunkowo sie zgodza,przecież wspólpracujemy z nimi w sprawie tych całych kart.
Przecież te wejscie al amotor daje im wszystko co chca fotke,dane....mozę warto spróbowac?

Von Baron
03-03-2008, 17:01
Katowicer nie chcę Ci brzydko odpowiadać,ale trochę szacunku.

B z TG
03-03-2008, 17:18
Junior a sprawdzał ktoś czy takie praktyki policji są legalne?
moze teraz tez warunkowo sie zgodza,przecież wspólpracujemy z nimi w sprawie tych całych kart.
Przecież te wejscie al amotor daje im wszystko co chca fotke,dane....mozę warto spróbowac?

Niech se staną z kamerą i każdemu kręcą twarz i dowód jak na wyjazdach jest I jakoś nikt sie o nic nie rzuca i jest dobrze I frekwencja na wyjazdach jest przyzwoita I niby czemu nie można tak zrobić na Bukowej przed każdym meczem podwyższonego ryzyka? Najlepiej od razu wbić klina w postaci jakiejś tam karty, która odstrasza nam kibiców zamiast ich przyciągać

Florek
03-03-2008, 17:30
Niech se staną z kamerą i każdemu kręcą twarz i dowód jak na wyjazdach jest I jakoś nikt sie o nic nie rzuca i jest dobrze I frekwencja na wyjazdach jest przyzwoita I niby czemu nie można tak zrobić na Bukowej przed każdym meczem podwyższonego ryzyka? Najlepiej od razu wbić klina w postaci jakiejś tam karty, która odstrasza nam kibiców zamiast ich przyciągać
Sugerujesz, ze KK bardziej odstraszy kibiców niz kamerowanie przez policje ?

Budus
03-03-2008, 17:38

jakoś wtedy było wielkie halo na forum, że nikomu się dawać fotografować nie będą

Junior
03-03-2008, 17:45
B z TG tylko na wyjazdach jest lista imienna.

B z TG
03-03-2008, 17:45
Sugerujesz, ze KK bardziej odstraszy kibiców niz kamerowanie przez policje ?

Widze że kompromis nie zostanie osiagnięty na tym forum Każdy inaczej mysli i ma swoje zdanie Zobaczymy jak wyjdzie w praniu 16.03
Pozdro

Łysy
03-03-2008, 18:00
Dla mnie jedno jest pewne jesli ktoś stwierdza ,że kibice robią za mało dla klubu to moim zdaniem grubo powinien zastanowić się nad swoją obecnością w tym klubie bo odkąd pamiętam to rozkwit (odrodzenie) GieKSy nastąpiło tylko i wyłącznie dzięki kibicom (Tutaj ogromny szacunek mam do Ayera),choć wazeliny nie będzie bo w kilku swoich postach Piotruś srogo przesadziłeś.

Ale do rzeczy wszyscy wiedza ,że to kibice poświęcają swój cenny czas,zwalniają się ze szkół z pracy poświęcaja czas dla GieKSy zamiast siedzieć z rodziną ,żonami ,dziewczynami ,bąblami, organizuja turnieje, pomagają przy przy oprawach , chodzą w barwach(reklamując klub)i co jest najważniejsze nie biorą za to złotówki ba płacą za bilety a więc jakby nie było są sponsorami tego klubu, to oni naciągają koniunkturę na chodzenie na GieKSę ,to oni(ich doping, oddanie) przyciągają media na Bukową a przez to sponsorzy są też łaskawsi w podejmowaniu decyzji o tym czy jednak dac swoją reklamę, czy dać kasę.
To kibice , To my stanowimy siłę tego klubu !

I zarzucanie w jakiejkolwiek formie kibicom bierności uważam za bezczelną arogancję co niektórych.

Pamiętajcie Wy wszyscy ,którzy traktujecie kibiców jako zło konieczne i jeszcze macie czelnośc zarzucić im (nam ) ,że nic nie robimy lub obimy za mało ,że

GieKSa to MY a nie...

Tu będzie odrobina stronniczości zdecydowanie post ten nie dotyczy Ayera, choć jak pisałem już wyżej moim zdaniem mógł inaczej ubrać w słowa swoje przemyślenia) ,bo on przynajmniej potrafi rozmawiać z Kibicami jak Kibic!

Z góry uprzedzam ,że jeśli ten post zniknie z forum (a nie powinien bo w żaden sposób nie łamie regulaminu) to i tak pojawi się w innych miejscach w większych ilościach)

Na zawsze wierny GieKSie!
Czasy się zmieniają ,ludzie się zmieniają ale Wierni Kibice są na Zawsze!

Kajutek
03-03-2008, 18:02
Marcin nie moze by tak potraktowany, bo niektore organy jak policja nie zgodza sie na takie wpuszczanie jakie mialo miejsce podczas meczu z Motorem. Wtedy bylo malo czasu, wiec przymknieto oko.

W innych miastach jak to sie odbywa?

Kto byl we Wroclawiu na wyjezdzie widzial, ze Slask wszedl w calosci w ok 35 minucie meczu (?), bo spisywali kazdego na bramie. Debry pomorza - bilety tylko w przedsprzedazy.

niektórych nawet kilka razy ... , a potem wychodizły kosmiczne liczby :zabki:

stara ekipa
03-03-2008, 18:35
Derby- byłem na meczu loza VIP ,widziałem cały mecz a raczej patrzałem na trybuny i powiem wam ze oprócz zajebistej frekwencji nic sie tam nie dzialo...

Gdyby Ruch czy Górnik też mieli już KK , to co ? wyrobił byś KK w Chorzowie czy Zabrzu ? ... pomyśl ile mniej było by tam pikników , zgód i wszystkich którzy zjawili się pierwszy raz zobaczyć to widowisko . Pewnie i Ty byś nie poszedł ...

rafalbombel
03-03-2008, 18:49
Mam prośbę co do kart kibica: czy jest możliwość żeby w najbliższy weekend był otwarty sklepik klubowy żeby mogli wyrobić karty Ci co pracują od poniedziałku do piątku po 12 godzin ???

tomasz
03-03-2008, 19:33
temat przeczytany caly i krew mi sie zagotowala. Ja ta karte sobie zrobie ale co z reszta ludzi ktorych zawsze ciagnolem ze soba?? To jakis nowy kolega pojechal to jakies bajtle z rodzinki, co z nimi?? Nic zostana w domu i tak nam wlasnie frekwencja ze sredniej zrobi sie tragiczna.

Junior
03-03-2008, 19:35
http://i25.tinypic.com/2utjiap.jpg

http://i29.tinypic.com/1ekg2r.jpg

blazej
03-03-2008, 20:00
rowniez polecam szczegolnie zarzadowi artykul z wyborczej z przedstawicielem Lecha Poznan i jego wizje klubu.

Slavoy
03-03-2008, 20:04
Dwa banery w formacie JPG:
http://img521.imageshack.us/img521/3568/baner01ht8.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/3106/baner02pi1.jpg

Plus strona z dwoma kolejnymi banerami w formacie SWF i kodem html do wszystkich 4 banerow:

Czy mógłbyś też zrobić button 120x60 albo 139x68 ?

A dworzec od razu ładniejszy :zabki:

Przemek
03-03-2008, 20:08
Przez gg dowiedziałem się że reklama może taka sama jest na Bogucicach ul.Katowicka

Junior
03-03-2008, 20:28
Nie taka sama. Tam jest billbord :)

Zreszta nie tylko tam :-)

marcin GieKSa
03-03-2008, 20:32
Junior cieszy to ze akcja ruszyla BRAWO!!
Jesli mozna to gdzie wisza te bilbordy?

Junior
03-03-2008, 20:42
Jutro sie dowiem dokladnie i napisze.

Kasia
03-03-2008, 21:11
Przez gg dowiedziałem się że reklama może taka sama jest na Bogucicach ul.Katowicka

dokladniej przy "Spolem" jak na wajdy sie wjezdza

rosja
03-03-2008, 21:35
Nie wiem ale te karty naprawde wydają mi sięzłym posunięciem np. mój ojciec czasami przeszedł sie na mecz po prostu obejrzeć piłke i wątpie zeby mu sie chciało latać i załatwiac karte kibica , priorytetem naszego klubu powinno byc przyciągniecie takich ludzi jak mój tata na stadion to oni zrobiom nam frekfencje ... tyle w temacie

Budus
03-03-2008, 21:36
to weź jego dowód i wyrób mu kartę. to chyba nie problem

ertai
03-03-2008, 21:38
dowód i zdjęcie

rosja
03-03-2008, 21:38
Tak ja moze i mu wyrobie ale czy wszyscy tak zrobią ????? póki co sam nie mam wyrobionej tej smiesznej karty bo wierze w to ze ten bezsensowny system sam z czasem pierdolnie niesety przynosząc duże straty GieKSie .Ponadto jest to kolejny sposób inwigilacji kibiców i nie zamierzam tego popierać .

Grześ
03-03-2008, 21:46
póki co sam nie mam wyrobionej tej smiesznej karty bo wierze w to ze ten bezsensowny system sam z czasem pierdolnie niesety przynosząc duże straty GieKSie .Ponadto jest to kolejny sposób inwigilacji kibiców i nie zamierzam tego popierać .

ja bym sie na Twoim miesjcu nie łudził że ten bezsensowny (jak to nazwałeś) pomysł z kartami upadnie bo nie upadnie bo taki wymóg Policji itd itd. Czy będziesz popierał ten pomysł czy nie to naprawdę jest mało ważne - chcesz to wyrób kartę , nie to nie , nikt Cię do tego nie zmusi i za Ciebie tego nie zrobi.
Cały problem KK nie leży w ich pojawieniu się lecz w ich wcielenie w "zycie" i zareklamowanie. Kolejny temat został rozmyty przez te przeklete karty. rzygać się chce.

KUBIK
03-03-2008, 21:46
Panowie szykować gardła :D

Junior
03-03-2008, 21:48
ja bym sie na Twoim miesjcu nie łudził że ten bezsensowny (jak to nazwałeś) pomysł z kartami upadnie bo nie upadnie bo taki wymóg Policji itd itd. Czy będziesz popierał ten pomysł czy nie to naprawdę jest mało ważne - chcesz to wyrób kartę , nie to nie , nikt Cię do tego nie zmusi i za Ciebie tego nie zrobi.
Cały problem KK nie leży w ich pojawieniu się lecz w ich wcielenie w "zycie" i zareklamowanie. Kolejny temat został rozmyty przez te przeklete karty. rzygać się chce.

Marketing :hihi:

Filip
03-03-2008, 21:57
Problem to odpowiedni przekaz czemu dany produkt ma służyć. Potencjalny kowalski może odebrać kartę jako system ewidencji stadionowych bandytów i dla czego on w tym czyms ma uczestniczyć ?. Jest sobie osobą która sporadycznie odwiedza stadion, a jeżeli go tam nie chcą będzie miał to w dupie i tyle. Ale to mam nadzieje podejście mniejszościowe.

Niech ktos napisze w koncu jak system zostal przygotowany dla takich osob jak ja, ktore chca na mecz zabrac rodzine, ktorej niekoniecznie odpowiadac musi ewidencja kibicowska i strzelanie dodatkowych fotek na bramie. ? Tacy kibice na Bukowej, ktorzy nie chca poddac sie takim formalnoscią rozumiem dziekujemy ? ... moze dla kogos to sztuczne tworzenie problemu ale przy trzy latku trudno wyjasnic czemu wlasnie "mamusi" robia zdjecie :) . Zenada. Pierwsze spotkania pozostawie zone z modym w domu dla wlasnego spokoju. Cos czuje bedzie nerwowka jak diabli i nie chce przerabiac tego na wlasnej skórze.

kosa
03-03-2008, 22:09
Junior załóż temat o tym spotkaniu środowym, chyba że założyłeś już.

Czytać nie mam czasu dziś wszystkiego, ale chyba nie widziałem nic takiego.

Pzdr

cysiu
03-03-2008, 22:39
Kolejny temat został rozmyty przez te przeklete karty. rzygać się chce.

podobnie jak było z żółtymi koszulkami..
w każdym temacie było to poruszane ;)

Co by nie rozmywać :D
Będę oryginalny i napiszę, że już się nie mogę doczekać tego meczu i bardzo się cieszę, bo wiem, że będzie zajebiaszczo :lajkonik:

Fuhrer
04-03-2008, 01:14
Wczesniej pisałem ,ze klub powinien powalczyć o nowy stadion!!tak to jest oczywiste i nie ma o czym tu gadać-W katowicach musi powstać nowy stadion i do ludzi w klubie ja jako prosty kibic apeluje zróbcie coś w tym temacie!!
Jak pisłałem zatrudnijcie architekta i ostro przekonujcie UM do popracia inwestycji(nie bede szukał artykułow jak we Wroclawiu za sprawy się zabrali)

Trudno się tu z katowicerem nie zgodzić. Wiemy, jak silny opór materii może nas spotkać w UM ale albo będziemy czekać na zmianę ekipy rządzącej w Katowicach (co może trwać latami - oby nie!), albo będziemy lobbować, przekonywać i jeszcze raz lobbować za 30-to tys. stadionem. Nie wiem czy to pomoże ale chyba na pewno nie zaszkodzi. Zrobienie jakiejś wizualizacji takiego stadionu na pewno podchwyciłaby prasa a Uszok jest dosyć uległy względem mediów. Niedzielne derby pokazały jak wielki potencjał jest w naszym regionie, potencjał który prędzej czy później zostanie zagospodarowany. Musimy zrobić wszystko aby w znacznym stopniu był zagospodarowany przez nas! Tu nie rozchodzi się o stadion jako obiekt architektoniczny, ale o przyszłą pozycję GieKSy na Śląsku czy szerzej w Polsce. Stadion tylko na 30 tys.!!!

PS. Ale rozmywamy. :szok:

ekztrakt
04-03-2008, 01:16
Czy mógłbyś też zrobić button 120x60 albo 139x68 ?

120x60 JPG:
http://img337.imageshack.us/img337/9728/butongieksaslaskqw2.jpg

139x68 JPG:
http://img520.imageshack.us/img520/6577/butongieksaslask2yn6.jpg

plus na stronie 2 kolejne SWF o takich rozmiarach i kod html do wszystkich:

jedrzema
04-03-2008, 10:54
czy ja napewno czytam wątek GKS Katowice - Śląsk Wrocław ? wątpię

JOH
04-03-2008, 11:06
czy ja napewno czytam wątek GKS Katowice - Śląsk Wrocław ? wątpię

Zamiast merytyroryki na temat kibicowskiego aspektu meczu ostatnie strony
totalny spam.

ile
04-03-2008, 16:49
http://www.cyberx.pl/fb/slask02.gif

MiRO
04-03-2008, 17:04
a moze powstana jakies ciekawe avatary? i powtorka z akcji co byla przed turniejem w Ostrawie:)

Junior
04-03-2008, 17:17
Dobry pomysl :) Graficy do roboty :)

KrzYchU
04-03-2008, 18:05
A może by graficy zrobili pół na pół czyli o meczu ze Śląskiem i o meczu play off z Jastrzębiem? :D

Slavoy
04-03-2008, 19:08
120x60 JPG:
http://img337.imageshack.us/img337/9728/butongieksaslaskqw2.jpg

139x68 JPG:
http://img520.imageshack.us/img520/6577/butongieksaslask2yn6.jpg

plus na stronie 2 kolejne SWF o takich rozmiarach i kod html do wszystkich:

Dzięki

IGREK
04-03-2008, 20:40
tak na szybko...

http://i25.tinypic.com/2j1o75d.png

http://i25.tinypic.com/2j1o75d.png

ekztrakt
04-03-2008, 20:56
http://img181.imageshack.us/img181/6868/avatargieksaslaskde3.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/6868/avatargieksaslaskde3.jpg

http://img183.imageshack.us/img183/752/avatargieksaslask2tk6.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/752/avatargieksaslask2tk6.jpg

http://img181.imageshack.us/img181/7813/avatargieksaslask3id9.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/7813/avatargieksaslask3id9.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/1359/avatargieksaslask4un1.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/1359/avatargieksaslask4un1.jpg

longman
04-03-2008, 21:02
Z cyklu "znalezione na necie" (na samym dole).
http://www.pks.katowice.pl/

Brak info (04.03. 22:00):
http://www.myslowickagieksa.pl/

Kris
04-03-2008, 21:03
Igrek fajne ino wciep tam dokladny termin i godzine meczu i bedzie git.

majk
04-03-2008, 21:07
ekztrakt - dobra robota :) jeżeli chodzi o zrobieniu animowanego avataru, to polecam: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=138&CoffeeCup+Gif+Animator+7.5
program banalny w obsłudze, każdy może zrobić takiego gifa, wystarczą dwa czy trzy obrazki z dobrą treścią. pozdrawiam :)

KUBIK
04-03-2008, 21:19
ekztrakt - dobra robota :) jeżeli chodzi o zrobieniu animowanego avataru, to polecam: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=138&CoffeeCup+Gif+Animator+7.5
program banalny w obsłudze, każdy może zrobić takiego gifa, wystarczą dwa czy trzy obrazki z dobrą treścią. pozdrawiam :)

tak tylko ze jest jeden problem że avatary nie przyjmują tylko ograniczoną rozdzielczość ale też samą wagę, w starym forum było inaczej :)

SI1964
04-03-2008, 21:52
Wszyscy Na Śląsk !!!!!!!

Simao
04-03-2008, 22:48
Wszyscy Na Śląsk !!!!!!!
dobra

feliciano4
04-03-2008, 23:27
Witam wszystkich sypatykow Gieksy :) to bedzie napewno niessamowite spotkanie !!! Pełny stadion i cudowna atmoswera z obydwu stron !! Szkoda tylko ze dostalismy TYLKO 1000 wejsciowek ale i tak stawimy sie w Ktowicach w liczniejszej grupie niz tylko 1000 :) i WSZYSCY NA ZIELONO :) HEY SLSK !! Pozdrawiam z Wrocławia i do zobaczenia na meczu :)

http://i27.tinypic.com/21nhbvl.gif

feliciano4
05-03-2008, 00:06
http://youtube.com/watch?v=pMqznpu6jO4

SuchyTZN
05-03-2008, 08:32
Może nie każdemu sie chciało czytać caly temat wiec w gwoli przypomnienia - http://youtube.com/watch?v=I5Q_5vTtyLo :)...

Potok
05-03-2008, 09:01
Witam wszystkich sypatykow Gieksy :) to bedzie napewno niessamowite spotkanie !!! Pełny stadion i cudowna atmoswera z obydwu stron !! Szkoda tylko ze dostalismy TYLKO 1000 wejsciowek ale i tak stawimy sie w Ktowicach w liczniejszej grupie niz tylko 1000 :) i WSZYSCY NA ZIELONO :) HEY SLSK !! Pozdrawiam z Wrocławia i do zobaczenia na meczu :)

Z tego co pamietam my dostalismy 500 więc i tak jesteście w lepszej sytuacji niż my na jesieni

feliciano4
05-03-2008, 09:33
Z tego co pamietam my dostalismy 500 więc i tak jesteście w lepszej sytuacji niż my na jesieni
no zgadza sie , ale my mamy taka mala trybune ;/ a u Was spokojnie ze 2 tys by sie zmiescilo ;)

Bebok
05-03-2008, 09:39
no zgadza sie , ale my mamy taka mala trybune ;/ a u Was spokojnie ze 2 tys by sie zmiescilo ;)

Nie byłbym tego taki pewien, bo niecała północna jest dla gości, tylko jej środkowa część.

feliciano4
05-03-2008, 09:43
Nie byłbym tego taki pewien, bo niecała północna jest dla gości, tylko jej środkowa część.

czemu tylko srodkowa, a co z reszta ?

ertai
05-03-2008, 09:49
reszta jest poza klatką

tu to widac

http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_07_08/gks-motor/0100.jpg

feliciano4
05-03-2008, 10:00
zapelnimy ja w calosci :) ciekawe czy z dworca autobusami czy na piechote bedziemy szli nie wiecie moze tego ?

Krzyś
05-03-2008, 10:09
hmmm, przeważnie ekipy przyjezdne cisną do nas z buta.
Prosta droga i w miare szybka.

pozdro

feliciano4
05-03-2008, 10:13
hmmm, przeważnie ekipy przyjezdne cisną do nas z buta.
Prosta droga i w miare szybka.

pozdro

u nas zawsze autobusami , dlatego pytam, Wy tez jechaliscie busami u nas :) pozdro

Rafal94
05-03-2008, 10:13
Chopcy nie mogemy dac dupy musi nas byc przynajmniej z 8 tysięcy ale liczył bych na 10 tysięcy lud :]

feliciano4
05-03-2008, 10:32
o frekfencje sie nie martwcie ,napewno bedzie komplet !! Wy na zolto , MY NA ZIELONO :) to bedzie piekny widok

feliciano4
05-03-2008, 10:56
macie mzoe jakies fotki z 2000 roku z sektora Śląska ?? bo widzialem ze jakies tam wczesniej wrzuciliscie ale z waszego sektora a z naszego nigdzie nie moge znalesc gdybyscie je umiescili tutaj na stronce bylbym bardzo wdzeiczny, z gory dzieki !

maldini
05-03-2008, 12:26
Sory ze rozmywam ale dzis wrocilem z zagranicy bardzo dawno nie przegfladalem forum i mam takie pytanie odnosnie tych kart wiem ze temat jest o meczu z WKS ale moje pyatnie dotyczy meczu czy osoby nie majace kart beda mogly wejsc na stadion w meczu z WKS bo teraz zostalo bardzo malo czasu na wyrobienie karty a z tego co wiem to tzreba czekac 10 dni na wyrobienie kk prosze o odp

pozdro

remekk
05-03-2008, 12:32
Będziesz mógł wejść za uiszczeniem dodatkowej opłaty w wysokości 5 zł :)

Matuś
05-03-2008, 13:00
Sory ze rozmywam ale dzis wrocilem z zagranicy bardzo dawno nie przegfladalem forum i mam takie pytanie odnosnie tych kart wiem ze temat jest o meczu z WKS ale moje pyatnie dotyczy meczu czy osoby nie majace kart beda mogly wejsc na stadion w meczu z WKS bo teraz zostalo bardzo malo czasu na wyrobienie karty a z tego co wiem to tzreba czekac 10 dni na wyrobienie kk prosze o odp

pozdro

Czy jeśli oddam wniosek w czwartek to mam 100% pewności, że karta będzie na mecz ze Śląskiem?

Prawdopodobnie tak, poniewaz wnioski oddane do tego piatku beda wyrabiane szybciej - czyli beda do odbioru w srode, czwartek, piatek.

Jutro powinna ukazac sie informacja na stronie dot. w/w pytania.

..

Topór
05-03-2008, 13:46
feliciano ja mam nadzieje ze po obu stronach nie bedzie wyzwisk ani żadnych konfliktóe tylk poprosty wspaniała atmosfera no i oczywscie GŁOŚNY DOPING no a z tym ze my na żołto w na zielono to ciekawie bedfzie wyglądacz lotu ptaka

Lars Ulrich
05-03-2008, 13:53
dosyć wazeliny,mobilizować znajomych ,rodziny, dziewczyny , na żółte koszulki może piździeć ale liczba Śląska ma nas zmobilizować to najlepszych czasów dopingu, zresztą po takiej przerwie nie widze inaczej niż takie pierdolnięcie że sie sami posramy z wrażenia

maldini
05-03-2008, 13:54
Ok to dobrze ze bez problemu moge wejsc dzieki za info

DJSNAJPER1964
05-03-2008, 16:32
Mam pytanie jak składam zamówienie na bilet pisze że odbiór w sekretariacie klubu
dlaczego ???mam już karte wyrobioną przez kupbilet.pl
"Składanie zamówienia krok 3 z 4

GKS KATOWICE-ŚLĄSK WROCŁAW
Forma odbioru : Odbiór własny :
Miejsce odbioru
Sekretariat klubu
ul. Bukowa 1
Forma płatności : przelew
Do zapłaty : Biletów 1 za kwotę 10 pln
Koszt rezerwacji 0 pln
Koszt dostawy 0 pln
W sumie 10 pln"

Budus
05-03-2008, 16:44
wpłacasz na konto i tyle filozofii

kamilosgks
05-03-2008, 17:49
Będzie można załadować karte w dniu meczu w kasach?

SI1964
05-03-2008, 17:54
z tego co było napisane to tak !

Dudi_1979
05-03-2008, 19:35
Trochę to pogmatwane z tymi biletami na kupbilet. bo:
Po co mam kupować bilet przez internet jak musze udać się na Bukową zeby go odebrać a w zwiazku z tym czy mozna kupić bilet w dniu meczu albo czy jak jutro podjadę do sklepiku to czy płacąc 10PLN dostanę bilet (doładowanie na kartę )

proszę o info
AVE

Budus
05-03-2008, 19:38
jak masz kartę to wpłacasz kasę na konto i na Bukową przyjeżdżasz ale na mecz :] po żaden bilet nie jedziesz

19lolo64
05-03-2008, 19:54
a wogole jak sie laduje kase na ta karte ? pojade na bukowa i powiem ze chce naladowac karte na mecz ze slaskiem i co dalej ?:D:D:D

FC Siemce
05-03-2008, 19:55
Karte lub nr karty

Florek
05-03-2008, 19:56
O kurwa :lol2:

Chcesz zeby Ci ktoś zrobił rozpiske czynnosci wykonywanych przy płaceniu za wejscie ?

Junior
05-03-2008, 20:04
W SOBOTE OD GODZ. 10:00 - 15:00 W SKLEPIKU KLUBOWYM BEDZIE MOZNA WYROBIC SOBIE KARTE KIBICA!

DOSZLY MNIE SLUCHY, ZE NAJMLODSZYM CIEZKO JEST WYROBIC SOBIE KARTE ZE WZGLEDU NA KOSZTA JAKIE SIE Z NIA WIAZA. DLATEGO KLUB WYSZEDL NA PRZECIW NASZYM MALOLATOM I WYROBI IM W TEN DZIEN - SOBOTE - KARTY ZA DARMO!

MALOLACI, CZYLI DZIECI DO 14 ROKU ZYCIA WLACZNIE!

NIE CHCEMY BY NAJMLODSI, KTORZY JUZ WYROBILI KARTY CZULI SIE URAZENI TYM FAKTEM, ALE ZRODZIL SIE PROBLEM, KTORY DOTARL DO NAS DOPIERO TERAZ, DLATEGO NIE CHCEMY BY INNI KIBICE W MLODYM WIEKU BYLI "ZLI" NA ZARZAD I GIEKSE! CHCEMY POPROSTU WSPOMOC WASZYCH ROWIESNIKOW W TEJ TRUDNEJ SYTUACJI!

Michał
05-03-2008, 20:33
jest mozliwosc "kupna" biletu w dniu meczu gdy posiada się już karte?

MiRO
05-03-2008, 20:43
chopie ostatnie pytanie na poprzedniej stronie bylo takie samo. Czytaj dokladnie. Poza tym, jak mogloby nie byc takiej mozliwosci...

info o kartach dla mlodych przydaloby sie na stronie glownej:)

Michał
05-03-2008, 21:39
w takim razie jak i gdzie dokladnie tego dokonać?