View Full Version : Prezentacja
PRZYPOMINAM WSZYSTKIM, ZE NIKOGO JUTRO NIE PRZEPUSCIMY PRZEZ WEJSCIE JESLI NIE WRZUCI SYMBOLICZNYCH 2ZŁ NA OPRAWE :)
ILOŚĆ "ŚWIECZEK" NA MECZU ZE ŚLĄSKIEM WROCŁAW ZALEŻY OD WAS!
Adik1964
26-02-2008, 10:22
Do której potrwa prezentacja??
Sama prezentacja jest zaplanowana od 19:00 - 20:00/30
19BUrDZIK64
26-02-2008, 14:01
no Adik1964 pewnie kolo 22 juz sie skonczy bo o 21 jest DISCO POLO :D:D to mysle ze gora do 21.30 pzdr i wszyscy na OPRAWE
Będzie możliwość wyrobienia sobie KK i kupienia pamiątek??
stefanosk
26-02-2008, 15:02
Będzie możliwość wyrobienia sobie KK i kupienia pamiątek??
tak
no Adik1964 pewnie kolo 22 juz sie skonczy bo o 21 jest DISCO POLO :D:D to mysle ze gora do 21.30 pzdr i wszyscy na OPRAWE
w tamtym roku tez było disco i było zajebiście i tak szybko sie nie skończyło;)
jakoże nie mogłem byc na prezentacji , to dalem 2 zł Bobowi BoBo jak nei wrzuciles rto mas zmnie na sumieniu :)
Jeśli mam być szczery to mocno średniawka.
Prowadzący jacys zagubieni, sama prezentacja kopaczy tez kiepska.
Zdecydowanie wolałem za prowadzących Andruta i Dziadka, przynajmniej czasem zarzucili jakąś ciekawostką czy czymkolwiek, a Panowie z Raka raczej zaprezentowali program na festyn parafialny niż prezentacje klubu przed sezonem.
to juz 2 taki temat moze jeden zamknac albo sklecic to w calosc ?
Pavveuek
26-02-2008, 21:08
prezentacja strasznie z dupy i te pieśniczki kurwa :dead:
Zgadzam sie. Prezentacja mocno średnia... Były juz o wiele lepsze...
Mało śpiewów, panowie z kabaretu jak pisał Stęga zagubieni, Furtok nie wyszedl.
No coz, nastepnym razem bedzie lepiej
Pozdro
GieKSiarze.pl
26-02-2008, 21:59
zdjęcia z prezentacji są na stronie www.GieKSiarze.pl
Zapraszam!
PS.zdjęcia z hokeja są na stronie www.Sportowe.Katowice.pl
chopy kurfa mac,najgorszo prezyntacjo,jo wiym zescie sie starali,jo je prosty ślonzok ale ,właża do spiza a koles mi na oprawy zbiyro som wazniyjsze sprawy niz oprawy ,jo moga bez opraw nawet 10 lot sie obyć byle by na Sisiego boła kasa,żabka respekt,prziszol pedzioł jak i co,pozdro dlo wszystkich ciuikow cok z nimi pogodoł...GIEKSA I CHUJ
tadek270
26-02-2008, 22:12
tegoroczna prezentacje to totalna porażka ten przereklamowany i kabaret rak nie spisała sie zarząd nie spisał odpoerdo...... pańszczyznę i nic więcej
lechu_85
26-02-2008, 22:25
Z całym szacunkiem dla organizatorów ale prezentacja nie wypadła zbyt dobrze...
Brakło przede wszystkim gadki z każdym piłkarzem.
Bardziej to wyglądało na występ kabaretowy a nie na prezentację drużyny.
Prezentacja najgorsza ze wszystkich !!
Glownymi bohaterani byli przedstawiciele Kabaretu Rak czy pilkarza GieKSy?
Szczerze jesli nastepna prezentacja ma wygladac tak samo to sobie odpuscie.
Kabaret Rak nie wysapil charytatywnie prawda? eehhhh
Dobrze ze inni forumowicze nie zawiedli !!
Najgorsza prezentacja GieKSy w całej historii.
Dla mnie prezentacja to prezentowanie zespołu, a ono trwało jakieś trzy minuty (telegraficzny skrót)...
Rak żenada.
Jedynie cziliderki na wielki plus, a reszta to pełna słabizna.
Mam nadzieję, ze powrócimy do poprzedniej formy prezentacji.
Nie myli się tylko ten który nic nie robi
Prezentacja poniżej moich oczekiwać. Na początku ucieszyłem się, że Bercik pociągnie prezentację ale myślałem, że w sposób dotyczący tylko i wyłącznie naszego klubu, jakieś śmieszne wywiady z każdym zawodnikiem ale woleli śpiewać hał-hał, ał-ał i coś tam jeszcze. Co to miało wspólnego z GieKSą? Nie wiem, ale mi się to nie podobało. Szkoda, że Jasiu nie wyszedł do nas ale pewnie coś mu wypadło bo wątpię, żeby nas olał. Najbardziej wkurwiła mnie jedna rzecz. GieKSa dzisiaj obchodzi 44 urodziny! A tego nie wspomnieli a była zajebista okazja aby wspólnie odśpiewać "GKS młody śląski klub...". Mam nadzieję, że za pół roku lepiej będzie to wyglądać. Dobrze, że nasz prowadzący ma dobry głos przed sezonem :zabki:
Nudnawy ten kabaret Rak. Mogłam mame wziąć jej by sie pewnie spodobały te przyśpiewki hał, hał :cham:
A Ty Kris fajne plecy masz, skutecznie zasłaniają ekran :hihi:
Na prezentacji miały być do kupienia gadżety i przede wszystkim możliwość wyrobienia KK. Dla kibiców z poza Katowic, którzy urywają się z lekcji/pracy specjalnie na ten dzień, żeby wszystko załatwić i obejrzeć prezentacje w jednym było to bardzo ważne. Nie wiem, może ja ślepy jestem ale obszedłem Spiż x razy, pytałem chłopaków, którzy prowadzili zapisy na Stalówkę i nic nikt na ten temat nie wiedział:| ?? Ogólnie prezentacja dość słaba i taka jakby bez pompy, oby za rok było lepiej.
plus z prezentacji taki , że poznałem chłopaków ze Skoczowa :)
Brakło przede wszystkim gadki z każdym piłkarzem
To akurat bylo plusem tej prezentacji
A Ty Kris fajne plecy masz, skutecznie zasłaniają ekran :hihi:
Nie ino plecy :napinka:
zgadzam sie w sumie z wiekszoscia przedmowcow ale panowie pomyslcie sami - co jeszcze mozna nowego wymyslic na takiej prezentacji ??!! zas chcecie ogladac filmik z Bordeux ...
napiszcie lepiej ile zebrano na Sissiego i ile na oprawe !
pozdro
w chuj slaba prezentacja,mysle ze Rak wziol za to miedzy 6-10 tys zl...wiem ze chcieliscie zeby bylo fajnie,oni odjebali festyn jak z dni Szopienic...nie lepiej bylo by przekazac ta ka kase na Sissiego??!!
i pytanie czy hanke po robocie pojechal do dom czy kiral z vipami za pieniadze klubu?
Hanke zostal - mijal nas i biednemu Załężokowi odmówił autografu:(
Prezentacja tragedia. Krotkie, na odwal sie, gwiazdami byli nie Ci co powinni. Tez liczylem na jakies smieszne gadki z pilkarzami. Szczegolnie bylem ciekaw co powie Prasnal no i niestety sie nie doczekalem. Po prezentacji tez wpierw muzyka praiwe ze wylaczona by tylko wyprosic ludzi i na disco polo malo kto zostal. Jedno wielkie rozczarowanie.
Hanke zostal - mijal nas i biednemu Załężokowi odmówił autografu:(
w dupie mom jego autograf... artysta bez długopisu :cham: ale za to PePe pokazał klasę i jego "wypociny" do teraz mam na ręce :) z tego miejsca pozdrowienia ślę do Imielina :D :D :D
o prezentacji pisać nie bede bo nie ma o czym... dobrze że pózniej było już tylko lepiej... o wiele lepiej :)
:pijaki: pozdrawiam :)
Tej osoby nie trzeba kibicom GieKSy przedstawiac :hihi:
Prezentacja jak już pisane wcześniej taka sobie.
Po było zdecydowanie lepiej :)
Pozdro dla tych, którzy zostali mi wczoraj przedstawieni przez Fasie :) ktoś mi przypomni kto to był ?:D
http://www.lokalne.media.pl/
wybrac oczywiscie miasto Katowice.. :-)
http://katowice.naszemiasto.pl/sport/822962.html
http://www.dzienniksport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=872&ac=0&Itemid=64
Prezentacja słaba. Po hokeju niezbyt dużo kibiców wybrało się do Spiża. Przynajmniej zapisałem się już na wyjazd na Stalówke.
Żaba-Bogucice
27-02-2008, 20:17
kibel panowie...czy bercik jest faktycznie kibicem GieKSy czy tylko w swietej wojnie procz tego ze robi z siebie i nos hanysow ciuli?Miast wypierdalac na raka kase,pomyslcie moze nastepnym razem o zaproszeniu np Janusza Jojke,czy Świra i o wydłuzeniu troche imprezy a nie jakis sprint.
Pozdro dla tych, którzy zostali mi wczoraj przedstawieni przez Fasie :) ktoś mi przypomni kto to był ?:D
dziękuję i również pozdrawiam :zabki:
http://comtv.pl/index.php?inc=mvc&file=GKS_KATOWICE--PREZENTACJA_DRUZYNY_WIOSNA_2008_26_02_08&wyd=1211&v=1
szmajgel
27-02-2008, 21:58
Po było zdecydowanie lepiej :)
po to ja nie wiedzialem jak sie nazywam i z kim tancowalem hahaha
Wierutnik
27-02-2008, 22:15
kibel panowie...czy bercik jest faktycznie kibicem GieKSy czy tylko w swietej wojnie procz tego ze robi z siebie i nos hanysow ciuli?Miast wypierdalac na raka kase,pomyslcie moze nastepnym razem o zaproszeniu np Janusza Jojke,czy Świra i o wydłuzeniu troche imprezy a nie jakis sprint.
zgodza sie toba w 100 % a wogóle nie wiem z czego sie niektórzy cieszyli jak Hanke pedzioł ze jedyn odcinek bydzie robiony na bukowej skoro napenwo zas z siebie zrobi ciula i potem nos bydom utozsamiac z nim coroz bardziyj
niestety nie byłem na tej prezentacji,powody osobiste ale czytajac tak te wasze posty wynika ze kaberecik nie wypadł najlepiej,ehehehe skad to znam ze wielka gwiazda Henke odmawia autografu...kiedys jak ten udup był umnie w robocie i go poprosiłem o fotke to z wielka faska popatrzył sie w aparat a ze grywa takiego dupnego kibica w tv zapytałem sie czy naprawde idzie za GieKSa a on powiedział tylko jedno NIE,koles jest daremny..........ps,jak został przywitany Gielza normalnie brawami czy były gwizdy.pozdro
niestety nie byłem na tej prezentacji,powody osobiste ale czytajac tak te wasze posty wynika ze kaberecik nie wypadł najlepiej,ehehehe skad to znam ze wielka gwiazda Henke odmawia autografu...kiedys jak ten udup był umnie w robocie i go poprosiłem o fotke to z wielka faska popatrzył sie w aparat a ze grywa takiego dupnego kibica w tv zapytałem sie czy naprawde idzie za GieKSa a on powiedział tylko jedno NIE,koles jest daremny..........ps,jak został przywitany Gielza normalnie brawami czy były gwizdy.pozdro
Normalnie brawami i złymi myślami :cham:
hmmm ja tam od neigo mam foto i autograf, ale to było zapewne dlatego bo to było na planieŚwietej Wojny
Lars Ulrich
28-02-2008, 07:41
ale to było zapewne dlatego bo to było na planieŚwietej Wojny
aaaaaa no to wszystko wyjaśnia, właśnie sie dziwiłem czemu to masz autograf skoro on taki niedostępny, SZACUNEK !
co się naśmiewasz z Kajutka, wszyscy wielcy ludzie kiedyś grali w Świętej Wojnie, ci najwięksi z największych mieli nawet kwestie mówione :foch: :jezor:
NA OPRAWE UDALO NAM SIE ZEBRAC 885,60ZŁ
DZIEKI WIELKIE!
Agressiva64
28-02-2008, 20:22
Prezentacja lipna !!! Po co ten kabaret tam byl ???
Piter_Jaw
28-02-2008, 20:27
Czyli mamy rozumiec, ze z tego dolozycie do tych flag na kijach?
Bardzo ciekawe spostrzeżenia nasuwają się z monitoringu opinii (wysłuchanych, przeczytanych) w temacie prezentacja...otóż:
1. Prezentacja nie podobała sie kibicom ze względu na słaby kontakt z piłkarzami i klimat wprowadzony przez kabaret Rak
2. Prezentacją byli zachwyceni goście specjalni (VIP)
3. W związku z obecnością kabaretu RAK, prezentacja była bardzo dobrze przyjęta przez media
4. Zauważony został NIESTETY, incydent z jedną przyśpiewką. Zdarzyło sie to pierwszy raz od .... nie pamiętam kiedy...
Reasumując.
Dla klubu i jego wizerunku prezentację należy uznać za sukces.
Dla integracji piłkarzy z kibicami za porażkę.
No cóż. Tak jak już ktoś tutaj napisał. Nie myli sie ten co nic nie robi.
Wnioski zostaną wyciągnięte.
stara ekipa
28-02-2008, 21:09
Brakowało wypowiedzi piłkarzy , kto jak kto ale kabaret powinien to pociągnąć , jakie jaja były by gdyby np. Tomek Prasnal został poproszony o małe rambasamba po czesku i takie tam różne Jożiny z Bażiny :)
... a tak za sztywne to było , kibice nie przyszli na kabaret Rak z okazji odpustu w Piekarach :) (Bercik źle jest postrzegany w roli głupiego Hanysa) tylko na spotkanie z piłkarzami i działaczami .
To taka mała dygresja i sprawa godna zastanowienia na przyszłość ... dla działaczy i wizerunku klubu , sponsorów , mediów itp. kabaret , dla kibiców wszystko co dotyczy piłkarzy GieKSy , jak by nie było nazwa "prezentacja" nie powinna odchodzić od pierwszych tego typu spotkań , a multimedialne wstawki z wizerunkiem piłkarzy powinny być zapowiedzią przed wejściem naszych "gwiazd" na scenę przed egzaminem ustnym ...
Żaba-Bogucice
29-02-2008, 17:07
Bardzo ciekawe spostrzeżenia nasuwają się z monitoringu opinii (wysłuchanych, przeczytanych) w temacie prezentacja...otóż:
1. Prezentacja nie podobała sie kibicom ze względu na słaby kontakt z piłkarzami i klimat wprowadzony przez kabaret Rak
2. Prezentacją byli zachwyceni goście specjalni (VIP)
3. W związku z obecnością kabaretu RAK, prezentacja była bardzo dobrze przyjęta przez media
4. Zauważony został NIESTETY, incydent z jedną przyśpiewką. Zdarzyło sie to pierwszy raz od .... nie pamiętam kiedy...
Reasumując.
Dla klubu i jego wizerunku prezentację należy uznać za sukces.
Dla integracji piłkarzy z kibicami za porażkę.
No cóż. Tak jak już ktoś tutaj napisał. Nie myli sie ten co nic nie robi.
Wnioski zostaną wyciągnięte.
Ayer,z dyplomacji mosz 6:zabki: i mysl co by kozdy boł heappy za pol roku...ponawiam pytanie,dlacemu nie zaprosicie byłych gwiazdorow GieKSy?
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.